Hmmc
9-kor szoktam másodszor kelni! Fél 6-tól 7-ig van fent a főnök, aztán lefekszünk újra.
Gyógyszertár: bementem szólni tudod, hogy nem jó arányba keverték, keresem a másik új ugyan olyan receptet és nem találtam, mert nem szóltam, hogy halolajasat. Szóval mehettem vissza, de Kori még mindig aludt és ahogy mondtam 3/4 4-ig szunyázott. Buszon sem ébredt fel, beugrottam a kutyáért és mentünk a hegyre. Hát abba az utcai cipőben nem igazán volt kényelmes.
Dokinál voltunk ugye tegnap. Kori 4. napja nagyon nem eszik, és képzeljétek el, hogy 08.31-én 6710 volt 11.02-án pedig csak 7230.
Nagyon nem akar szopizni sem, ezért megmértem 70-et szopott. 4 és fél óra múlva, amit többnyire levegőn voltunk 90-et cicizett.
Nem evés, tán fogzás? Az esténk katasztrófa volt, óránként vagy kevesebb is felsírt, aztán nagyon sírt. Nem hiszti volt. Végül 120 ml tápszert megivott és cicizett, aztán aludt 6-ig éjféltől. A tápszert egyáltalán nem javasolta a doki, de szilárdat sem akar enni. Azt mondta tömjem, mint a kacsát. Kapott csomó mindent 3. üveg vigantol (pedig tájékoztatóban az van 1 éves korig 2 üveg), vitacolan, maltofer, ezektől állítólag lesz étvágya. 4 hét múlva, mint újszülöttként ismét mennünk kell.
Viszont mindenki megdicsért, hogy így összeírom a kérdéseimet.
Laga
Küldöm Neked is a táblázatot (egymás elérhetőségei), sőt nálad hiányoznak adatok, írd le nekem és akkor kitöltöm, köszi. Nahát Cas milyen munkát végzett?
Myra
A vörösvári úton van bőrgyógyászat (felnőtt az biztos, de hogy gyerek is azt nem tudom) és a Laga által említett nőci is. Nekem már volt szerencsém hozzá.
Aranyhold
Nagyon érdekel az ötlet!
Hogy szoktatta le magát? Egyszerűen nem fogadta el?
Cory
És tényleg üres?
Cas
Ezek az amerikaiak tényleg nem normálisak! És mégis egész nap üljön rajta a gyerek vagy hogy? Ja biztos azért vannak ilyen idétlen kérdéseim, mert nem voltam jelen a biliztetési tanfolyamon.
Amúgy Myra írta múltkor, hogy Lilla éjjel bekakil és szegénynek jól kimarja a popóját, nunijánál. Most hogy ez szóba jött végiggondoltam, és Kori születésétől kezdve nem kakil be éjjel. Amikor kicsi volt (pár hetes), akkor kakilt, amikor evett új be, régi ki!
Mikor jöttök úszni?
Úszás: először olyan helyre jártunk, ahol oxigénnel tisztítják a vizet, ott is elmondták, hogy lehet klóros vízbe vinni a babákat. Mióta ide a szérűskertbe járunk, azt hiszem kapunk elég klórt, de semmi baja Korinak. Pedig az orvos szerint elég érzékeny bőrű. Szóval ha mi megyünk valahova, az első kérdésem az lesz, hogy nem szobatiszta babát bevihetem-e a vízbe? Ja és a édes és sós vízbe is lehet vinni őket, akár 3 hónaposan!
Képzeljétek Kori tegnap teljesen egyedül segítség nélkül, mármint kanapén kívül felállt egyedül.
Boglárka
Na Te vagy az én emberem - tudtam! Mi is liberosok vagyunk, de azt hiszem már nagyobb pelus kell Korinak, így van egy oridzsi 5-8 kg-os, nem vennétek át?
A műanyag is megteszi - almareszelő - de Kori egyiket sem szereti, mert túl darabos.
Szokás szerint lemaradásban vagyok...