Sziasztok!
Én csak irígykedni tudok
nálunk nem az éjszaka, hanem a nappal volt egy órával hosszabb
. Az éjszaka meg megint katasztrófa. Van még valaki, akinek nem működik az Aludj jól... módszer, vagy én vagyok a kivétel, aki erősíti a szabályt?! Petrával semmi gond, 1/2 8-tól 4 ig alszik, akkor szopi, aztán még 6-ig alszik, ezzel én már elégedett vagyok. Csengével viszont 2 hónapja hiába küzdök. Az egyetlen amit elértem, hogy éjfél előtt már nem kel fel. Viszont kb. 3-4x egy héten éjfél-1 óra körül rákezd, és nem érdekli a módszer, csak sír kb. 3-ig. Persze nem folyamatosan ordít, rázendít, aztán csend van 10 percig, aztán nyöszörög, aztán üvölt, aztán csend 10 percig, stb. Tegnap éjjel is ez ment 3 órán keresztül, aztán persze 4-kor szopi (ami-hála az óraátállításnak 3-kor volt), aztán új idő szerint fél 5-kor felkelt. Apa szerint csak kínzom a gyereket, én vagyok a szemét és kegyetlen anya
stb. Már azt is próbáltam, hogy ott maradok vele, akkor fogja az ujjamat, simogatni kell a hátát, akkor nem sír -nagyon- , így elalszik, de tegnap hajnalban 40 percet ültem így mellette, aztán mikor azt hittem, hogy már eleludt, megpróbáltam kihúzni az ujjamat a kezéből, de még jobban szorította, amikor elvettem, meg azonnal felkelt és ordított, ahogy a torkán kifért. Lassan ott tartunk, hogy a férjemmel minden éjjel veszekszünk a nemalvás miatt. Õ oda akarja hozni hozzánk a nagyágyba Csengét, hogy majd ő elaltatja a mellkasán, akkor jól alszik. Ez igaz, de mikor egyedül vagyok, akkor ez nem megy, de szerinte akkor legalább azokon az éjszakákon csend van, mikor ő itthon van. Szerintetek is hagyjam a fenébe ezt az 5 percenként ránézek módszert? Azért 2 hónap alatt illett volna működnie, nem? De akkor van valakinek valami jobb ötlete? Már nagyon kivagyok a nemalvástól, egész nap egyedül vagyok, kezdek becsavarodni
Bocs hogy hosszú voltam, de muszáj volt kipanaszkodni magam.
Moncsi!
Csak így tovább, már nem lehet semmi gond!
Csodállak a kitartásodért, hogy tényleg tudsz ennyit feküdni (én képtelen voltam
)
Eszter!
Örülök, hogy nálatok is minden rendben!
Ditke