Szép reggelt!
<blink> <font color="ff0000">
Borkadorka, és akik még jönnek! Gőzöm sincs milyen kaja legyen. Ha akartok valamit hozni, hajrá. De csak akkor, ha mind megeszitek!
Nem készülök 3 fogásos ebéddel, ha nem baj!
Valami nasit, gyümit vagy amit akartok enni, azt hozzatok. Itthon is van némi kaja, szal éhen halni nem fogunk!
</font></blink>
Szabásminták. Tegnap megvettem őket. A legelső adag az sajna nincs, de a többi 5 mind megvan!
Ma még nézegetek valami anyagot, ahhoz, amit hírtelen meg szeretnék varrni, a többit meg majd egyszercsak.
Ti vettetek valamilyen anyagot?
Tegnap gyalog mentünk a körúton a Blahától, majdnem az Oktogonig. Oda-vissza. Olyan szinten elfáradtam, hogy csuda. Alig vártam, h haza érjünk. A lakótársam eljött velem, majd visszafelé a metróban üresedés volt a helyekben, mondtam neki, h startoljon rá, mert leszakad a lábam. Erre 2 pasi leült, mi meg ott álltunk meg előttük. Erre a Zsu (lakótársam) megszólal: A kismamák meg csak álljanak! Olyan jó hangosan. Erre rám nézett az egyik faszi, és megkérdezte, h kismama vagyok-e. Mondtam igen, és átadta a helyét. Hihetetlen volt. Csak szemét nem verte ki a hasam.
És akkor még megkérdezi.
Mamacka! Megtaláltam az üzletet, de nem vettem semmit. A bőség zavara.
Szelvényeket meg viszem majd!
Nekem úgy van ingyen a 4D, kifizetem, de kérek számlát az egészségpénztáram nevére, ahol tag vagyok, beküldöm nekik, ők meg jól visszafizetik nekem az egészségpénztári számlámról. Ennek csak annyi baja van, h véges már a számlám. De szinte mindent erre veszek. Gyógyszertár, fogorvos, és a még a nőgyász is mehetne erről, de sajna Õ nincs szerződésben az egészségpénztárral.
Titati! Nagyon édes a kiscsajod!
Ne dolgozz sokat, nehogy baj legyen!
Nyúlanyó! Gratula a kiskukishoz! Ugye, h egy élmény a 4D? Fantasztikus!
Viszont, aki volt már látta így, és megint megy, akkor már nem olyan, mint az első. Teljesen csodálatos az is, csak akkor már (legalábbis nálunk így volt) nem volt bebőgés miazmás, hanem csak össznépi gyönyörködés a picurban.
De még nagyon szeretnék menni 1-2 alkalommal!
Zsuzsófi! Örülök, h Nálatok is minden rendben van!
Anita! Hát gyere te is varrni! És akkor lecc cép takaró a manódnak!
(egyébként nekem is elöntette a takony a szívem, amikor megláttam azt a kis takarót, párnát, miazmást.
)
Babacuccos beszerzés: Én nem tudom. Úgy gondoltam, h januártól lassacskán nekiállok az apróságoknak. Bababútorunk, meg úgy fest, h lez. Használt, de jó állapotban van nagyon, és az ára is elég baráti lenne. (kiságy+pelenkázó szekrény+ruhásszekrény+sarokpolc=60-70 ezer) Majd a héten kiderül.
Tünde! Igérem, megmutatjuk, mit gyártottunk, de nem hiszem, h már holnap lesz is ami, teljesen kész lesz. Kicsit több időbe kerül szerintem, mire megvarrjuk a gyönyöröket!
Gyezsu! Max annyi köze van hozzá, h elméletileg mi tanultunk a hálózatokról, meg mindenféle perifériákról. Az Informatikus, meg, ha jól tudom, konkrétan ezekkel foglakozik. De bátsál, ha tévedek.
Egyébként hogy van ez a tanfolyam, vagy mi? Majd leírod nekem mélben, és igérem válaszolok az előző leveledre is!
Babetta! A mobilom számát elküldöm mélen, ok? Vagy végülis ide is leírhatom, és akkor meglesz mindenkinek!
06-20-9413256.
Most viszont futok háziorvoshoz. Utána önkormányzat, utána méteráru üzlet, aztán haza. Remélem délre, végzek.
Pusza Nektek! Majd re!
Nancsika