Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Bocs, hogy idepofátlankodom, de annak idején én a 2005 nyári babákban kezdtem. Kaptunk egy babakocsit a nagyszülőktől és szeretnénk megválni attól, amit korábban vettünk. Nagyon jó kis kocsi, én szerettem. Ha érdekel közületek bárkit, hívjatok. Még 1x bocsi!

Eladó egy 4 hónapot használt Pierre Cardin 2 funkciós babakocsi:
- 3 pozícióba dönthető háttámla (vízszintesig)
- 2 irányból tolható
- fekvőbetét
- állítható lábtartó
- 5 pontos biztonsági öv
- levehető alsó kosár
- a kupolán kétoldalt cipzáros szellőzőablak
- elöl bolygósítható, hátul fékezhető kerekek
- lapracsukható
- lábzsák és esővédő

Ár: 15.000 Ft

Tel: 06709414849 E-mail: madcin@chello.hu

Kép
Kép
Kép
Kép

Lara

KépKép
lara77

Ritaa: textilpelus
Nekem 8 volt, vettem még 10-et így tuti elég lesz. A KIKA-ban van 10 db-os csomag 1990-ért, és ez a nagyobb méret... (80x80-as).
titati

Sziasztok!

Csak egy gyors beköszönés, utánna visszaolvasom a termést.

Tegnap voltunkd 4D-n és hát tényleg fantasztikus élmény volt, egész éjjel el tudtam volna nézegetni Prüntyit. Sírtam. A korának teljesen megfelelő, mindene megvan és ép, nagyon boldogok vagyunk!:-)
Már 290gr és éppen jógázott, mert török ülésben ült és a kezecskéi a feje tetején voltak:-) Jah és még valami lényeges kisöccse lesz a lányomnak:-))))

Nyúlanyó 20+1

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Sziasztok!

Ma voltam védőnéninél, továbbra is tartom a -13 kilómat, meg is dicsért érte. Mér vérnyomást is 120/60, tankönyviKép A kiütésemre azt mondta ő is hgoy menjek el bőrgyógyászhoz, meg is próbáltam ,de nem fértem be a rendelőbe, így kihagytamKép

Hallgattunk szívhangot is, olyan nagyon jó voltKép Sajnálom apát, amiért kimaradt ebbőlKép

Lnyok! Úgy néz ki mi is megyünk a bőrzére (ha futja rá a fizetésből-még nem számoltuk ki), ha tudunk menni, akkor mi is mennénk az UH-ra. Csak az a gáz, hogy mi leghamarabb 9-re érünk a bőrzére, mert a legkorábbi vonatunk is 8-ra van bent. Félek hogy nem kerülök már sorra addigra. szóval aki megy UH-ra az nem tudna nekem helyet foglalni??? Nem tudom hogy og ott működni, de nagyon megköszönném....Nekünk másképp nem futja UH-ra, vonatjegyet meg anyós fizeti...

Előre is köszi!

Jah és katok Dvd-t vagy videót a vizsgálatról!

Zsu
21+2Kép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Anita (nyúlanyó) Hol voltatok 4d-n???? Szegeden? Gratula a kisfiúhozKép Nálunk meg kishuga lesz a nagyfiamnakKép

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Azt hiszem, hogy valamikor október elején néztem ide be hozzátok, és a baba első mozdulatai felől érdeklődtem. Azóta teljes intenzitással rúgdal a gyermek, igen nagy határozottsággal meg tudom mondani, hogy mikor élénk, és mikor nemKép Nyúlanyó: olvasom, hogy neked 20 hetesen már csináltak 4D uh-ot? Nekem azt mondták, hogy a 25. hét előtt nem érdemes, mert még nem elég dagi a baba. Bár holnap úgyis kiderül, hogy milyen, mert genetikai tanácsadásra küldtek az AFP-m miatt, ami egyébként a doki szrint jó, csak a béta Hcg annyira alacsony (0,4), hogy ilyet ő még nem látott, ezért azt mondta, hogy nézze meg másik orvos is. Pedig már megvolt a 18. héten a genetikai uh és ott azt mondtaák, hogy minden ok. Most vagyok éppen betöltött 21 hetes. Nem igazán értem, ami körülöttem zajlik. Ti mit gondoltok? Nektek milyen tapasztalataitok voltak az AFP-vel? Doree 21+0
doree

Doree: ha engem kérdezel, az afp egy sz@r, elavult vizsgálat. Semmi értelme.
cory 20+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

doree,
akkor mész 4Dre amikor akarsz, végülis fizetsz érte!
Mi kb. 16 hetesen voltunk...
katicuska

Doree, az AFP-t sok helyen másképp nézik, Prüntyi AFP-je 0,4MOM a lányomé meg 0,3 MOM volt. Szegeden a tartomány 0,27-től normális!!!!

Zsófi, igen Szegeden a kettesbe voltunk Czanknál, nagyon rendicsek volt, pörgött ezerrel:-) Jah és ami a lényeg csak 5 ezer volt, kaptunk képet (4db-ot) és ki is írja DVD-re. Szerintem még egyszer elmegyünk, mert leírhatatlanul nagy élmény!

Nicika, nagyon klassz a tábla és az összefoglaló is, micsoda ötleteid vannak:-)

Mamacka, gyönyörűek a takarók és a lepusok is, nekem kézügyesség egyenlő a nullával.

Ildi és Angi, gratulálok a kiscsajszikhoz!

Annácska, örülök, hogy minden okés és végre boldogok vagytok:-)

Csema, üdv itthon, sokat pihizz, bár egy ilyen tapasztalt anyukának nem hiszem hogy én tudnék valamit javasolni:-)

Marika, üdv a csapatban.

Nah még egy picit olvasok, mert nem fejeztem be a termést....

nyúlanyó

Maminti! Dehogy csináltam megKép Pont ez az: én meg a kézügyesség... Inkább jobb, hozzá sem nyúlni!Kép

Nancs+varrós csajszik: ezek nagyon tuti kis rucik lesznek a babókáknak! De nekem ez az ágynemű-garnitúra tetszik még baromiraKép Megesz az irigység...Kép

Angi! Védőnéni nem sokat tudott foglalkozni velem! Rengetegen voltak nála, sok új mami! (Nem tudom, mi volt ezen a nyáronKép)Tehát több mint egy óra várakozás után szinte feleslegesen mentem. Múlt héten felhívott a másik védőnő, hogy mennyek a héten a vérvételes papírokért! Ma pedig azt mondták, hogy mivel én most voltam (17.héten) cukorterhelésen, majd megkérdik a kórházban az eredményem! (még nem jártak utána!), és ha szükséges megismételni, akkor majd a 28. heti vérkép-kontrollal levetetem! És 2 hét múlva sétáljak már be, hogy akkor most hogy legyen! Gondoltam magamban, még jó, hogy velem megtehetitek, mert én ráérek, de aki dolgozik, az itt fog állandóan szaladgálni?
Na mindegy, a lényeg:haskörfogat nekem is kisebb, mint mértem! Bocsi, nem akartam csalni, de most mérték szakszerűen:95 cm! Súlyom +5kg (ezt jól adtam meg)! Azt mondta, ez a súlynövekedés nem sok, mert ha tartom a havi +2-t, akkor tökéletesen befejezem +12-14kg-valKép (Csak várjuk ki a végétKép) Azt mondta, h azért egyek sok zöldséget, halat, húst, kevés tésztafélét...bla-bla-bla.(Tudjátok) A baj, hogy eddig "húszabáló" voltam, nuku édesség, minimális kenyérféle! De az a bébi, a friss pékárura, kelt tésztára van rákkattanva, mit tegyek?Kép Hallgattunk szívhangot, gyönyörű éles voltKép (Mindig meghatódok ilyenkorKép) Olyan édi volt, mert segített a védőnéninek...kinyomta magát oldalra, és tök könnyen meg tudta keresni a védőnő a szívhangot! Azt hittem, megzabálomKép Vérnyomás: 110/70. Vizelet rendben.
Igen, ma megyek először tornázni (eddig úgy vanKép)! Vettem Milupa-s krémet, kíváncsi vagyok segít-e vmit! (Legalább nem csíkosodna tovább, már az is jó lenne.)

Titati!Édes a kislányod nagyonKép

Látom, Eszter, Mamacka! Nagyon szervezitek a sarokszelvény-gyűjtéstKép Helyes! Amúgy én is félreértelmeztem, azt hittem, elég 1db! Szerintem tudok még egy adagot szerezni a barátnőmtől! De tényleg juttassátok eszünkbe!

Bori! Jó hallani felőletek is! Remélem, a lányokkal tudsz tartani pénteken!Kép További gyógyulást!

Nyúlanyó! (Ha jól vettem ki vkinek a múltkori írásából, Te is Anita vagy???) Örülök, hogy ilyen élményt jelentett a 4D! Gratulálunk a kukackáshoz!Kép Üdv a "fiús-tábor"banKép Gratula a betöltött félidőhöz!

Katicuska! Neked is gratula a félidőhöz!

Na, egyelőre ennyi! De biztos vannak azóta újabb írások, mióta itt pötyögökKép

Anita (23+4)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nicika: Igen, elég aktív, de az előző kettő tapasztalatai után mondom, hogy egészen különleges a végén a mozgásuk, mivel kitöltik az egész teret.

Cory: Nem irigyelek, gondolom csak az vígasztal hogy nemes dolog érdekében vagy rosszul.

Eszti: Én is nemrég vettem észre, hogy egyszerre két oldalt is tud már rugdosni, pedig egyedül vanKépKép

Mariannka: Akkor először tali a teázóban!Kép

Babetta: A kistarcsai kórház is szóba jöhet.

Mamacka: Szép a pocis képed és aranyosak a gyerkőcök!

Nancsika: Irigyellek Titeket a varrás miatt, én sajnos nem tudnék elmenni, de biztos szuper lesz. Aztán tessék megmutatni a remekműveket!

Paga: remélem jó híreket kapsz az eredményről!

Katicuska: Gratula a félidőhöz!

Bori: Örülök, hogy jobban vagy!

Titati: Jól látom, hogy mosolyog az a baba?Kép

Nyúlanyó: Gratulálok a kisfiúhoz! Gondolom mindegy volt, de így lesz fiad és lányod is!

Mi ma reggel voltunk dokinál, a babával minden ok, a 2100 méhszájra azt mondta, hogy 3. babánál normális, hogy a külső méhszáj egy kicsit lazább.
BPD: 6,35cm

Tünde 25+6

Észrevettétek, hogy a babanet mostanában egész jól működik? Biztos beijedt, hogy elmegyünk!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Anita, igen én is Anita vagyok:-) Köszi a gratulát Prüntyihez és Neked is Tünde:-) Igen, nekünk mindegy volt, én lányt vártam a szívem mélyén (be ne sértődj Prüntyi) apánknak mindegy volt, a lányom szintén lányt akart. Nekünk nehezebb "feldolgozni", hogy kisfiú, bár tegnap mondtam Pipinek, hogy legalább nem lesznek egyformák a tesóval, így egy picit lenyugodott:-)

Cory, fúhh tudom elég a sajnálatokból és részvétekből, de sajnállak a rókahadsereg miatt, ami még mindig körül vesz.

nyúlanyó

Tünde! Éppen én is akartam dícsérni a babanetet, de féltem, nehogy rászóljaKép Szuper, hogy minden rendben veletek!Kép

Tényleg, Eszti! Ma reggel volt nekem is először, hogy mindkét oldalt egyszerre éreztem a babát! Jobb oldalon sokkal erősebbeket bökött rajtam, baloldalon pedig finomabbakat. Szerintem a kezecskéi voltak balra, a lábacskái pedig jobbraKép

Doree! A tapasztaltabb anyucik,már sokszor leírták, hogy nem szabad túl sokat lelkizni az AFP-n (bár én sem lennék vele másként)! A genetikai UH-n is mindent rendben találtak, biztos úgy is van! Fel a fejjel, nyugi!Kép 4D-n mi is 18 hetesen voltunk először! Ha tudtuk,menjetek el, nagy megnyugtatás!Kép

Zsu! Látom, Te is élvezted a szívhang-hallgatástKép
Remélem, Ti is befértek a börzés UH-vizsgálatba!

Nyúlanyó! Látom már, Gyezsu-tól jött az infó, hogy Te is Anita vagy!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, már megint egy sokáig gépeltemKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Köszi a tanácsokat. Valahol én is így érzem, de azért van para. Ezt a cikket az indexen találtam, érdekes...

Méregdrága babacuccok trendi kismamáknak
•
doree

Sziasztok!

Becsi, épp este gondoltam rád, hogy milyen régen jelentkeztél, örülök, hogy jól vagytok, mi is őszi szünetelünk, mert párom iskolában dolgozik Kép

Titati, rokon bébijeink vannak, a miénk is ugyanilyen bokszállásban tartja a kezét - csak még nem ennyire dundi Kép A recepteket meg köszi - a kókuszgolyót nem tudod véletlenül? Nem nagyon kívánom az édeset, de most úgy ennék...

Nancs, biztos én nem vagyok formában, de mi köze is van az intimtornának a szoftverüzemeltetéshez...?

GyeZsu
gyezsu

Anita,
olyan jókat mosolyogtam azon, amit írtál arról, amit kíván a babucid! Kép Szerintem is pont jó a súlyod, ha így halad! Én is ebben a tempóban vagyok. Jó tornázást, nekem bejön ez a kis mozgás néha!
Jól elküldözgetnek Téged is! Engem most hívott a védőnő, hogy nem kedden, hanem pénteken jönne jövő héten. Addig legalább a parkettázás is készen lesz a babaszobában! Kép

Mentem angolra!
Angi 25+5
angi79

Igen, a babó kívánja, nem énKép (Párom szokta is mondani, hogy mindent erre a kis tüneményre fogokKép)! Tök jó, hogy mindjárt kész a babaszobaKép Legalább gyönyörködhet egy picit a védőnőKép Jó angolozást!

Csajok, Ti mennyivel hamarabb akarjátok beszerezni a dolgokat: bababútor (akinél kell), babakocsi, kád...stb. Egy olyan 1,5-2 hónappal előtte, vagy mondjuk a 30.héttől el lehet kezdeni, nem?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Doree: ez a mini összefoglaló borzasztóan hangzik. Bár én is ezzel találkoztam a nemmondommelyik áruházban.

Erről ennyit, én nem akarok trendi kismama lenni. Inkább egészséges, nyugodt és kiegyensúlyozott.

Mariann
23+3

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariann: én a kismamaruhák árától akadtam ki. Amikor egy hastartós bugyi majdnem 6000 forint, akkor eláll a szavam. Ha az áru kapcsolatban van a babával, máris a háromszorosába kerül.
doree

Sziasztok!

Nyúlanyó!
Gratulálok a kis fiúhoz!

Nancsika
Pénteken nem biztos, hogy odaérek 11-re, de igyekszem. Ha lecsúszok az időpontról valami telcsi számot adtok, hogy értekezünk? Nekem nincs sarok szelvényem, mert én is megkaptam az összes tavalyi újságot .Szerintem is az van benne mindig ,így nem veszem meg. De ha segít megveszem a Novemberit szívesen!
Mit vigyünk enni –inni? Csak azt ne írd, hogy semmit!

Angi
Nem tudok egyenlőre másik helyet, de töröm az agyam. Majd max pénteken kitalálunk valamit.

Titati
Édesen mosolyog a kiscsaj!

Babetta és Levi 22+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lányok, hol is lesz a találka 10-én? Kép Csak hogy én is tudjak "vészhelyen" gondolkodni Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok csajok!

Nancsika, ok a 11. Borka, nagyon aranyos vagy, hogy felajánlod a kocsit, de én is azzal megyek a XVI. kerületből. Szóval varrós csajok, ha én is valakit fel tudok szedni, szóljon!!! Kép
Mit vigyünk? Én vinnék fincsi almákat, most kaptunk anyósoméktól nagyon szépeket, ok? Ebédhez valamit? Viszek innivalót is (gyümilevet). Juj, de várom.

Angi, köszi a PP akciót, holnap meg is nézem gyorsan. Meg a Brendonba is benézek, ott is mondták, hogy lesz akció.

Mamacka, még nem is mondtam, hogy mennyire gyönyörűeket varrsz! Hú, nagyon irigykedem ám. Nekem a vágyam egy játszószőnyeg, színes darabokból, kis szivaccsal, pont olyan, amilyet te varrtál.

Szelvényes csajok, ami van Kismama szelvényem, én is viszem a találkozóra nektek!! Kép

Ildi (Vas), nagyon örülök, hogy kislányotok lesz, két fiú után! Klassz! Kép És aranyos a kis nunisod! Kép

Anita, jó tornázást! Kép Orrvérzés van, illetve hol van, hol nincs. Volt olyan nap, hogy háromszor, de most (lekopogom) két napja nem. Nagyon nem lehet vele mit csinálni.
Én ma mázsáltam magam, és az utóbbi három hétben nem híztam, szóval még mindig 6 kg.....remélem marad hasonlóan, mint nálad és nem fogok én sem nagyon sokat hízni. Az azért jó, hogy a csíkos nyári kismama gatyóm ugyanúgy jó rám (fenék+comb), szóval akkor sokat nem hízhattam a kényes helyekre. Kép

Anita, neked használ a magneB6? A négy napban eléggé fájt a pocim (feszültek az izmok). Doki mondta, hogy 3X2 legyen, de igazából sokat nem használt....Mára elmúlt a feszülés, és megint észrevettem, hogy nőtt a hasam....mekkora vasgyúró lesz ebből a gyerekből???? Kép

És régebben csodálkoztam, hogy miért szeretik a kismamik a hálóinget (én személy szerint póló+kisgatya párti vagyok)......sehol sem szorít. Kép Kép Szóval áttértem a hálóingre, úgyis kellett venni a kórházra. Kép

Na puszi nektek!

Eszti
24+0
Vendég

Sziasztok!

Tali 10-én 17 órakor a Ráday utcában lévő Vörös Oroszlán Teázóban lesz. Kép Szeintem el fogunk férni. Megoldják. Kép Max mindenkit megkérnek, hogy menjenek le az emeletről és mi oda befészkeljük magunkat. Kép

Eszti! Jó, hogy most nem volt orrvérzésed. Ez neked olyan, mint Corynak és nekem a róka koma látogatásai. Kép Csak tűrni lehet. Kép

Becsi! Nagyon szépen köszönjük! Kép Te nem tudsz jönni a talira?

Angi! Milyen volt a torna? Kép

Puszi mindenkinek!

Eszter 16+3

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszti!

Hol laktok a XVIban? Én Mátyásföldi vagyok eredetileg. Centis. Kép Szeretem a környéket, anyum még mindig ott lakik. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Druszám Kép, Mátyásföldön szintén, Ó, Külker főiskola és környéke. Nagyon jó, de baromi drága. Jó lenne egyszer itt venni házat kerttel, dehát az gyakorlatilag megfizethetetlen.
És most merre laktok?
Mi várhatóan karácsonyra elköltözünk a XIII.-ba. Ez a laki is megmarad, aztán majd egyszer a kettőből meg egy nagyobba.

Cory, volt nem is egy ismerősöm, akiknek szintén volt rókakoma, de a 20-21. hét után nekik elmúlt. Na, most adtam némi reményt??? Kép
Vendég

Eszti!

A Corvinba jártam gimibe. Kép Drága, de szépen megcsinálták a laktanyát. Kép Mi gyálon lakunk, mert a párom gyáli és kétszintes a házuk. Így mi felköltözünk anyós fölé. Kép Túl lehet élni. Kép Mi épp eladni próbáljuk a szépséget, hogy külön legyünk. Ádinak van még egy ikertesója (lány) és ő már nem bír együtt élni anyóssal. Kép Igaz, 1 hónapja fejeztük be a fenti rész felújítását (festés, laminált padló) és nagyon fáj érte a szívem, de ez még úgy is eltart egy darabig. Hihetetlenül nem lehet eladni a nagy házakat.

A 13ker is jó. Az egyik barátom lakik most ott egy újépítésüben. Kép De szerintem Mátyásföld szebb. Kép

Pussz

Eszter
Kép
Kép
vok

Szebb is, és nyugisabb is. Viszont az ottani laki melletti házban laknak anyuék, szóval azért ez sokat számít. Párom szülei pedig vidéken. Egyelőre marad a XIII., aztán majd meglátjuk merre. Panaszra okunk egy szál se. Kép
Vendég

Eszti, biztos kis vasgyúró lesz Bence, hisz' a súlya is szépen alakul (a múlt héten, ahogy írtad)Kép Hátha most már kevesebb lesz az orrvérzés! A védőnőm szerint a +6kg simán jó, mert azért ugye már van magzatvíz, lepény, visszatartott víz, vér, meg vmennyi babó isKép Hátha jól kihúzzuk, de azért, hogy 3 hét alatt nem híztál, nem semmiKép Ügyi vagy! Magne B6 használgat, sokkal jobb, mint ez a Béreses (mindjárt ki is dobom), de most nekem is feszülget a hasam! De hisz most van itt az ideje, hogy ennyit nőjjenek a babócák! Úgy tudom, most a 6. hónap végére megduplázzák a súlyukat ezek a kis manók, aztán így nőnek kb. a 32.hétig, majd ez az ütem picit lelassulKép

Én újabban atlétában/pólóban + bugyiban alszom, szerintem nincs is hálóingem, max.1!Kép Még nekem is be kellesz szerezni!

Na, jól van, lépek tornázni! Lehet,még este visszanézek!

Pusszantás:

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Lányok, én pizsamaalsóban és pólóban voltam a kórházban - így szoptatni is sokkal egyszerűbb volt, mint hálóingben. Szóval csak a kórház miatt felesleges szerintem beszerezni, ha amúgy nem használnátok Kép

GyeZsu
gyezsu

Anita, most én is megnyugodtam a kilók miatt. Kép
Nekem már az 5. hónapban is duplázta a súlyát, egy hónap alatt (300-ról 600 gr-ra). Két hét múlva 4D, meglátjuk, addig megint mennyit nő. Olyan csoda, hogy most szinte napról napra érezni, ahogy növekszik. Nagyon klassz. Kép

Nekem egy db. hálóingem sem volt, anyukámtól most helyből kaptam 2-t, elől gombolósat, hogy majd tudjak szoptatni a kórházban. Juhééééé!!! Kép

Eszti
24+0
Vendég

Na, megjöttem én is. Voltam angolon + az okos házi orvosomnál. Nagy kegyesen megírta a dokimnak, hogy minden hónapban kér részletes státuszt. Dokim pedig mindig elmondja, hogy én vagyok az egyetlen kismamája, akinek ez kell.
Nancsi,
mit vigyek péntekre? Én BKV-val megyek, így sokat nem tudok cipelni, de azért valamit szeretnék vinni.
Eszti,
a PP kocsi a Soroksári úton volt a Mega Toysban. Majd írj, hogy miket láttál! Tényleg ügyi vagy, hogy megállt a súlyod gyarapodása. Bence biztos jól van.
Hálóing: én vettem már kettőt, mert nekem se volt és beijedtem, hogy mi lesz, ha be kell menni a kórházba. Még kellene venni papucsot is, valami szépet.
Ma adott egyébként a védőnő babakelengye listát. Van rajta egy csomó dolog, de majd jól megbeszéljük, hogy mi kell és mi nem.
Ezster (Vok),
a torna nekem holnap lesz. Előtte meglátogatom a kolléganőm és az 5hónapos kislányát. Kép

Angi 25+5
angi79

Sziasztok
Mi ma voltunk a nagyszülőknek elújságolni a hírt!
Nagyon izgultam, hogy majd kapunk a fejünkhöz, hogy hova nekünk gyerek(az esküvőre is megkaptuk, hogy mire házasodunk nincs semmink)
Ehhez képest egész aranyos volt... megkönnyebbültünk. Bár a névválasztás nem tetszett nekik! Kép

Tornára már nekem is kellene járnom.... Kép
Egyenlőre még nem híztam, de sajnos azt észrevettem, hogy már kívánom a nutellás kenyeret és egyéb hízlalós édességeket! ...pedig eddig rá sem bírtam nézni... Kép

Eszti
Örülök hogy tetszik a játszószőnyeg! Nekem sem ártana egy kis varrás tanulás... különös tekintettel a szabásminta utáni varrogatásra. Ilyenekbe bele sem merek vágni! Kép
Még tervben van egy fali tároló-kép... ill. kapucnis törülköző babónak!

Kép
Kép
Kép
mamacka

SZiasztok!

Tünde: és mondott valamit a dokid, hogy mi a teendő? Azért érdekel, mert én is elkezdtem nyílni, bár 1 ujjnyinál még nem járok, de hétben sem tartok ott, mint te.

Anita: én az első gyerkőcnél a 27. héten kezdtem a beszerzést.

Eszti: holnap töltöm a 21. hetet, de azért reménykedem Kép Az a baj, hogy nekem több is van, akik végig hánytak.

cory 20+6

cory
Budapest

Megvolt a torna, nagyon tetszettKép (Jó nem, egy step-aerobic, nem izzadtam meg, de szerintem nagyon hasznos!)

Cory! Köszi a választ, akkor lassan neki lehet kezdeni, szuper!!! Titkon így gondoltam vhogyKép
Rókához mi mindenesetre tovább szorítunkKép

GyeZsu! Neked is köszi a tippet! Én lehet akkor gombos felsős, halászgatyós új pizsi(ke)t veszek, mert a hálóing mindig a nyakamban landol reggelre, és majd' megfojtKép

Eszti! Én is nagyon kíváncsi leszek, hogy mekkora lesz Nektek Bence, mert hellyel-közzel nekünk is olyasmi lehet BotiKép Meg nagyon várom a képeket is róla, olyan izgatott vagyok, mintha mi mennénkKép

Angi! Jó volt az angol? Te mióta jársz tornára?

Mamacka! Szuper, hogy jól fogadták ezt a nagyszerű hírtKép

Megyek, megnézem a Született feleségeketKép

Jó éjt!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Paga nem írt ma este?

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Ritaa: én nem láttam. Itt ülök, és frissítgetem a topicot, hát ha ír...

cory
Budapest

Sziasztok!

Én is csatlakoznék az aggódós táborhoz. Két hét múlva megyünk UH-ra, mert a legutolsó alkalommal volt a babának 1 hét lemaradása. Remélem, hogy nem halmozott fel többet, mert az gondot jelentene. És még majdnem 2 hetet kell kibírnom addig. Kép

Azt vettem észre, hogy estére a lábam megduzzad, viszont szerencsére nem szedtem fel újabb kilókat (eddig +3 kg). Ez akkor azt jelenti, hogy nem vizesedek, ugye?

Mariann

KépKép
mariannka

SziasztokKép

Lányok ugy látszik esélyem se lesz visszaolvasni, mert annyit irtatok és nálunk a multkori bejelentkezésem óta még murphy egyszer kétszer megjelent Kép A lényeg hogy már nem sok olyan alkatrész van a gépünkben ami elromolhat, remélem az elhalálozási szindrómát egy jó időre befejezte.

NicikaKép
Köszi szépen az adatokat, amiket betettél a táblicskuba.
Itt van még egy kiegészítés: II. női klinika a választott korház és Dr. Szabó István a fogadott dokim.
Meglestem a pocifotóidat, nagyon aranyosakKép

CsemaKép
Jajj de jó hogy hazaengedtek, ennek nagyon örülök ám, de vigyázz magadra nagyon, és pihenj sokat.

CoryKép
Ezt nem hiszem el, szegénykém még mindig a rókával küzdesz KépKép

Lányok a vizesedéssel vigyázzni ám, mert ha nagyfokú és mellé elindul felfelé a vérnyomás, vizeletben megjelenik a fehérje az a toxémia tünete. Sokat kell felpocolni és nem lógatni a lábat, nah persze mellé az elcsépelt szlogennel: piheni, piheni piheni! Gondoljatok bele: később még rosszabb lesz, és aki már most hajlamos rá annak a végén se lesz sétagalopp.

AnnácskaKép
Voltál a klinikai terhestornán? Jársz még a szülésfelkészítőre vagy már vége esetleg?

Vas/IldiKép
Gratula a kislányhoz a pociban, tökre jó kedvem lett mikor olvastam a hírt KépKépKép Gondlom veled együtt repked a család is.

Tegnap voltam a klinikán genetikai uhán (elmaradt pótlása) nah nem lettem semmi téren se okosabb, csak annyiban erősitett meg, hogy tuti mégegyszer elmegyek a 28. hét környékén egy 4Dre, biztos ami biztos, ott legalább jó gép van, nem ugy mint a múlt évezredes berendezést használó korházban... krimi milyen pocsék...

Mostmár ha a gépem is úgy akarja probálok lépést tartani a társasággal én is.

Mindenkinek nagyon szép napot

Ági
22

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Egy 4Des kép a picurrólKép

Kép

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Jó reggelt!

Angi, én is kíváncsi leszek milyen kocsikat találok. Meg írtam e-mailt annak a nőnek, aki PP kocsikat hoz be Angliából, van neki új is, és nagyon baráti áron adja (kiegészítőkkel együtt). Azt is megnézem majd, remélem pesti és el tudok menni. Ha van vmi, szólok. De holnap úgyis találkozunk! Kép

Hihetetlen ez a gyerkőc, már hajnal 5-kor felébresztett, úgy ugrabugrált odabent, és azóta is meg nem áll. Csudajó! Kép

Gyezsu nekem furcsa volt először a hálóing, lévén, hogy sosem hordtam, de kezdek belejönni, mert nagyon kényelmes. Nem vág, nem szorít és most már nem is csúszik fel annyira. Szóval egyelőre maradok ennél (bár még a tükörben elég furán mutatok benne...) Kép Kép

Pusszantás és szép napot!

Én ma megyek konyhát pakolni.....Kép

Eszti
24+1
Vendég

Jó reggelt,
jó korán keltél Eszti! Kép Az én kiscsajom durmol még. Kép Mostanában nagyon jó az alvókája.
Majd holnap mesélsz akkor PP ügyben!
Mariannka,
ne aggódj már ennyire. Nekem 3 héttel kisebb a babám, mint mensi szerint kellene, hogy legyen. Erre azt mondta Győrfi, hogy akkor később fogant. És tényleg így van. 1-2 hét eltérés az normális.
Anita,
az angol jó volt, azon mindig nagyon élénk Lidike. Biztos figyel. Kép Szerintem is hasznos a kismamatorna, én augusztus vége óta járok. Nem vagyok ott mindig, de azért igyekszem menni. Néha elég jó kis popsigyakorlatokat csinálunk és vannak nagy labdák is, azokkal is gyakorlatozunk néha. Légzőgyakorlatokat is mutatott a nő a vajúdásra, szülésre.

Puszi:
Angi
25+6
angi79

Jó reggelt!

Mariannka: ne aggódj ezen! Nekem ez a 3. terhességem, de még nem volt olyan babám, amelyik az uh-os átlaghoz viszonyítva pont akkora lett volna, mint ott. Balu 2 héttel kisebb, Zsoma 2 héttel nagyobb, Hármaska meg 6 nappal kisebb Kép

cory 21+0

cory
Budapest

Szép reggelt!Kép

<blink> <font color="ff0000">Borkadorka, és akik még jönnek!
Gőzöm sincs milyen kaja legyen. Ha akartok valamit hozni, hajrá. De csak akkor, ha mind megeszitek! Kép Nem készülök 3 fogásos ebéddel, ha nem baj! Kép Valami nasit, gyümit vagy amit akartok enni, azt hozzatok. Itthon is van némi kaja, szal éhen halni nem fogunk! Kép</font></blink>

Szabásminták. Tegnap megvettem őket. A legelső adag az sajna nincs, de a többi 5 mind megvan! Kép Ma még nézegetek valami anyagot, ahhoz, amit hírtelen meg szeretnék varrni, a többit meg majd egyszercsak.Kép Ti vettetek valamilyen anyagot?
Tegnap gyalog mentünk a körúton a Blahától, majdnem az Oktogonig. Oda-vissza. Olyan szinten elfáradtam, hogy csuda. Alig vártam, h haza érjünk. A lakótársam eljött velem, majd visszafelé a metróban üresedés volt a helyekben, mondtam neki, h startoljon rá, mert leszakad a lábam. Erre 2 pasi leült, mi meg ott álltunk meg előttük. Erre a Zsu (lakótársam) megszólal: A kismamák meg csak álljanak! Olyan jó hangosan. Erre rám nézett az egyik faszi, és megkérdezte, h kismama vagyok-e. Mondtam igen, és átadta a helyét. Hihetetlen volt. Csak szemét nem verte ki a hasam.Kép És akkor még megkérdezi.Kép

Mamacka!
Megtaláltam az üzletet, de nem vettem semmit. A bőség zavara.Kép Szelvényeket meg viszem majd! Kép
Nekem úgy van ingyen a 4D, kifizetem, de kérek számlát az egészségpénztáram nevére, ahol tag vagyok, beküldöm nekik, ők meg jól visszafizetik nekem az egészségpénztári számlámról. Ennek csak annyi baja van, h véges már a számlám. De szinte mindent erre veszek. Gyógyszertár, fogorvos, és a még a nőgyász is mehetne erről, de sajna Õ nincs szerződésben az egészségpénztárral.Kép

Titati! Nagyon édes a kiscsajod! Kép Ne dolgozz sokat, nehogy baj legyen!

Nyúlanyó!
Gratula a kiskukishoz! Ugye, h egy élmény a 4D? Fantasztikus!
Viszont, aki volt már látta így, és megint megy, akkor már nem olyan, mint az első. Teljesen csodálatos az is, csak akkor már (legalábbis nálunk így volt) nem volt bebőgés miazmás, hanem csak össznépi gyönyörködés a picurban. Kép De még nagyon szeretnék menni 1-2 alkalommal! Kép

Zsuzsófi!
Örülök, h Nálatok is minden rendben van! Kép

Anita!
Hát gyere te is varrni! És akkor lecc cép takaró a manódnak! Kép (egyébként nekem is elöntette a takony a szívem, amikor megláttam azt a kis takarót, párnát, miazmást.Kép)
Babacuccos beszerzés: Én nem tudom. Úgy gondoltam, h januártól lassacskán nekiállok az apróságoknak. Bababútorunk, meg úgy fest, h lez. Használt, de jó állapotban van nagyon, és az ára is elég baráti lenne. (kiságy+pelenkázó szekrény+ruhásszekrény+sarokpolc=60-70 ezer) Majd a héten kiderül.

Tünde!
Igérem, megmutatjuk, mit gyártottunk, de nem hiszem, h már holnap lesz is ami, teljesen kész lesz. Kicsit több időbe kerül szerintem, mire megvarrjuk a gyönyöröket! Kép

Gyezsu!
Max annyi köze van hozzá, h elméletileg mi tanultunk a hálózatokról, meg mindenféle perifériákról. Az Informatikus, meg, ha jól tudom, konkrétan ezekkel foglakozik. De bátsál, ha tévedek.Kép Egyébként hogy van ez a tanfolyam, vagy mi? Majd leírod nekem mélben, és igérem válaszolok az előző leveledre is! Kép

Babetta!
A mobilom számát elküldöm mélen, ok? Vagy végülis ide is leírhatom, és akkor meglesz mindenkinek! Kép 06-20-9413256.

Most viszont futok háziorvoshoz. Utána önkormányzat, utána méteráru üzlet, aztán haza. Remélem délre, végzek.Kép

Pusza Nektek! Majd re!

Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Tegnap nem volt szerencsém a fogdokival: másfél órát vártam, aztán közöltem, hogy el kell mennem UH-raKép Jövö héten újrajátszás.
Viszont láttuk Babókát! Rám hasonlít - végig aludt a vizsgálat alattKép Mindene megvan, 10 centis. Az egyetlen mozdulat az volt, hogy a jobbkezét letette maga mellé. Dokinénit figyelmeztettük, hogy még véletlenül se kottyintsa el, hogy fiú vagy lány. Nem is tetteKép
Holnap hozok képet is.

Megpróbálok visszaolvasni

Maminti
16+4

Kép
Kép
maminti81

Köszi mindenkinek a fotó-dicséretet Kép
Munka: szerencsére ülő, szóval nem megeröltető, csak netezni nem nagyon tudok sajna...

Angi: köszi a könyv címeket, szerzőt!

Gyezsu: otthon van egy egyszerű kókuszgolyó receptem, holnap elhozom...

Hétvégén begyűjtöttük a családtagoknál phenő gyerekruháinkat, kiságyat, fürdetőt, stb, és elkezdtük otthon rendezgetni. Nem tudom hova foogk rakni ennyi ruhát Kép Nem is emlékeztem, hogy ilyen sok ruhája volt Kalinak Kép

Ja ma méreckedtem: 2,5 hét alatt 1 kiló (alapsúlyhoz képest összesen 2), és 2 centi (92most).
Holnapra lesz friss kép, lányom ma készített rólam Kép

Titati 28+0 (asszem)
titati

Sziasztok!

Titati: hogy bírod a munkát? BKV-zol, vagy autóval jársz? Nekem egyre megerőltetőbb a napi 2*1 óra közlekedés, mert nem látszik rajtam a kabát alatt a baba, így esélytelen hogy a csúcsforgalomban ülni tudjak. Kép

Cory: köszi szépen a megnyugtatást, igazán jól esik. Kép

Mariann
23+4

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Nancsika
Köszi a számot bár 98% hogy odaérek . De biztos, ami biztos. Akkor végleges tali 11-kor IKEA előtt ???

Pizsama és hálóing
Én viszek a kórházba ilyet is, olyat is, de nem szeretem a hálóinget, mert
reggelre nekem is mindig a nyakamba landol.

Már a párom mackóját is kinövőm most megyek anyóshoz, mert ő kövérebb és szívesen add nacit. Nem akarok venni itthonra mackót ha így megoldható.

Hajnal 3-kor keltet Levente nekem is akkorákat rúgott mint egy mamut, ő persze utána elaludt csak én nem de 5-kor sikerült. És reggel 7-kor szintén ébresztet már nagyon erőseket tud rúgni. Most hogy már kezét, lábát használja nem mindig, tudom eldönteni hogy milye hol van ,mert gondolom kézzel is tud akkorát bokszolni mint lábbal .Nem!? Ez lehet hogy hülyeség?
Nekem nagyon fáj a derekam. Éjjel is fájt biztos valami front van.
Másnak nem fáj?

Teljesen kipakoltuk a gyerekszobát most már haladni is fogunk, megyek is megnézem mire jutott apa, és Gödöllőre is megyünk festékért. Majd integetek Ildi!!!

Babetta és Levi 22+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mariannka
BKV
A metrón végálomáson szállok fel, a 7-esnél meg 1 megálló a Móricz, ahol sokan leszállnak, és akkor törtetek a helyért. Hazafele meg a 7-esen végállomás, és a metrón 1 megálló a Deák, ahol ugye szokott hely felszabadulni. Szóval egész tűrhető...mondjuk álltam már én is 12 megállót a metrón Kép
A munkahelyen meg ülök egész nap, szóval az oké. Igaz most a hosszú hétvége után nem volt kedvem jönni...olyan jó volt otthon pakolászni, és most annyi tervem van...

Babetta
Tetszik a családi ruhatár csere Kép

Titati 28+0
titati

Sziasztok!

Nancsika, nem informatika tanfolyam, hanem intim-torna, a női alsóizmok edzése, a gátmetszés elkerülésére példának okáért. Akkor gondolom, csak félreolvastad Kép

Anita, a pólót én felhúztam alulról, úgy szoptattam, szóval nem kell, hogy gombos legyen.

Ági, örülök, hogy jelentkeztél, már épp akartam írni neked Kép Tegnap éjjel olyan szépet szalvétáztam (háromfiókos miniszekrényke), majd lefényképezem. Amit adtál honlapot, hogy szalvétás cuccokat lehet rendelni róla, írtam nekik mailt, hogy boltjuk nincs-e valahol, de nem válaszoltak. 1 db könyvborító meg elég kevés szerintem az internetes rendeléshez. És jól értem, hogy a borító lyukasztását nekem kéne megoldanom? Mi lett végül a szalvétás verseny eredménye? A Picúrodnak iszonyú hosszú ujjai vannak!

Mamacka, lehet, hogy sokan megköveznek érte, de én azt vallom, hogy az ember nem véletlenül kíván meg dolgokat. Előző és mostani terhességemnél is volt gyümölcsös-zöldséges-tejtermékes korszakom, és volt, amikor a nehéz ételeket kívántam (pl. körömpörkölt...). Bizonyára arra volt szüksége a szervezetemnek. Kakaót vagy sima tejcsokit akkor kívánok, ha fáradt vagyok, ez se lehet véletlen. Szóval szerintem ne csinálj ebből lelkiismereti kérdést, mert mértékkel nem hiszem, hogy ártana.

GyeZsu
gyezsu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?