Drága lányok !
Sajnos nem jövök jó hírekkel. A tegnapi, 12. napi HCG-m 1 lett.
Az az igazság, hogy kb. péntek-szombat óta éreztem, hogy elment ez a hajó. Egyszerűen tudtam..
Nagyon kemény volt fizikailag a túlstimu, 5 napon keresztül semmit nem tudtam csinálni, enni, inni mininálisat.
A csütörtöki ET után 1 ampulla Choragont kaptam, pénteken kezdődött egy gyomorfájásszerű dologgal, majd estére már durván görcsöltem, de akkor még a Doxycylinnek tudtam be. Szombaton már fel sem tudtam kelni, vasárnap éjjel orvost kellett hívni hozzám, mert szó szerint üvöltöttem a fájdalomtól. A doki közölte, hogy gyomorfertőzésem van és otthagyott... Miután elment, reggelig hánytam és Krizsánál kezdtünk kaptam egy jó kis infúziós koktélt. A hasam akkora volt, mint egy 5 hónapos kismamának..
Akkor még reménykedtünk ,hogy ez nagyon jót jelent, hiszen tudtam, hogy a túlstimu csak rásegíthet..
Nálam ez úgy tűnik nem jött be
K.mondta, hogy napról napra jobban leszek, próbáljam kibírni. Szenvedtem és bíztam, hittem, hogy most sikerülni fog.
Érdekes módon, szinte egyik pillanatról a másikra, szerda éjjel lettem jobban. Kb. fél óránként mentem pisilni, de nem ám picikét, iszonyú mennyiség jött ki belőlem. Csütörtök reggel 5 cm-rel kisebb volt a hasam és ki tudtam egyesedni, enni, inni !
Innentől kezdve viszont görcsölt a hasam és péntek óta fejfájásom is volt, de úgy, mint mensi előtt szokott. Akkor döbbentem rá, hogy nem sikerült. Szörnyű volt, de úgy érzem túl vagyok rajta.
És hogyan tovább ? Hmm, péntektől Serophene, csinálunk egy peteérést és jönnek vissza a fagyibabák még a mostani ciklusban.
Mondtam K-nak, ha most kihagyok, lehet, hogy nagyon sokáig még nem tudnám rászánni magam a folytatásra, így azonnal jöhet a folytatás.
Lehet, hogy ez a tudat ment meg a kiborulástól..
Ennyi történt dióhéjban.
Ui.: Reggel kipurcant a gépem és du 4-ig tartott a rendszergazdának, hogy megjavítsa.
Ezért jöttem csak most, de már visszaolvasni nincs időm, majd holnap !
Puszillak benneteket !!