Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

most jöttem vissza anyutól. Hát a taliról jól lemaradtam, majd legközelebb... Kép Arra nagyon kíváncsi fáncsi vagyok, vajon mi lehetett az az ominózus jelenet, ami miatt a Tranzitosok furán néztek rátok...? Kép (Ha jól értettem)

Valaki félreértette, Niki sosem volt kórházban, csak fehérjeinfúzión, végül leszívásra sem került sor. Ma tesztelt, de a másik fórumon is csak egy sms-ben tartja valaki a kapcsolatot vele, és nagyon sejtelmes. Ugyanis nem akarta megüzenni az eredményt! Õ akarja személyesen megírni, holnap...

Velem semmi különös, taposom a nyolcadik hetet, és hát ha rendesen eszem, sajnos nem férek bele a nadrágjaimba, vagyis nem tudom begombolni a derekát. Egyiket sem. Ez azért gáz! Kép Azt hittem, ez csak pár hét múlva következik be. Ha így haladok, nemsokára pocifotóval is szolgálhatok.

Nóri (7+4)
s_norka

Norka Kép
nem jelenet... hanem tárgy... nem is egy, hanem három (???) talán.
Ha megnézed a képeket, akkor megtalálod őket Kép
Pociügy: a progeszteron miatt a belek kicsit átalakulnak, ettől a puffadnak tűnő poci. Tök normális!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Látom mindenki holnapra várja a teszetmet-én már ma is nagyon vártam,ma megnézegettem a fiókban,és holnapután reggel kell tesztelnem.
Azt mondta a doktor hogy a 15.napon csináljak tesztet!
Bár nem tudom csütörtök reggel a kíváncsiság vagy a félelem nyerKép
Na megyek aludni mert holnap dolgozom!
Köszi a drukkokat!
Orsi jól sejti !Nem egy hanem háromKép
Puszi mindenkinek!
kavicska

Kriszta!
Várom a pocis képedet, mert olyan igazi oldalast nem láttam a talin.
Megvagyok, hétvége jó volt hétfőn még kirándulásra is jutott idő. Hejcőn néztünk szét, szép kis település.
Részemről megy a drukk neked!!!!!!
Még nem másztam ki a gödörből, nem látok semmi jót az életemben, ez van.... most kicsit nagyon be vagyok sokalva.....

Kavicska!
Pedig azt hittem holnap, ne de akkor még egy nappal többet izgulunk!

Nóri!
Szerintem akkor pozitív és a jó hírt szeretné ő maga közölni, fú nagyon izgi. Kép
Azért én nem fogom báni a pocis képet!

Woodi!
Mekkora már Danika! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt Lányok!

Látom, mindenki izgul, velem együtt..., mert én nagyon félek a holnapi teszteléstől. Az inszem után másfél hétig görcsölt a hasam, és ennek nagyon örültem (leglább éreztem valamit), de kb. 5 napja semmi tünetem nincs, kivéve a mellfeszülést, amit szerintem a Duphaston okoz.

Kavicska,
Te érzel valamit?

Niki,
remélem, azért nem jelentkeztél eddig, mert már ott lapul a kezedben a kétcsíkos teszt, és előbb el akarod hinni, hogy tényleg igaz, és csak utána mondod el nekünk is.

Olyan tündériek a babáitok Lányok, jó lett volna megszorongatni (persze csak úgy finoman) egy kicsit őket, talán egy következő talira mi is el tudunk majd menni a párommal.

Éden
Éden

Sziasztok Csajok!
Mint már a páromtól tudjátok ismét nem sikerült, sajna.
Visszajöttem dolgozni.
Köszönöm mindenkinek aki drukkolt nekem!!!!
Remélem ti sikeresebbek lesztek.

Fanni,
Neked gratulálok, ügyi vagy!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hali,
Megint én vagyok.
Azt nem írtam az előbb, hogy decemberben visszakapom az 1 db fagyibabámat spontán ciklusban.
Tudja valaki, hogy ez beleszámít-e a TB által támogatott 5-be?
Köszi a választ előre is.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Hosszas olvasgatás után úgy gondoltam, bekapcsolódom...
Én ma kapom (nem vagyok elég bátor, hogy böködjem magam Kép )az első szurit a 2. long protokoll kezdéseként (ICSI). Az első alkalommal rengeteg petesejtem lett, de sajna se babó, se fagyibaba nem maradt belőlük.
Nviki
Sajnálom!
Éden! Kavicska!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
leona

Nviki,

Amennyiben kifizeted a transzfer díjat (Kaáliban) akkor nem számmít bele, mégiscsak olcsóbb mint egy teljes lombik protokoll.
Ha nem akkor elhasználsz egy lehetőséget az 5 támogatottból.

Farkasok

Kép
farkasok

LeonaKép
Drukk!!! És üdv a csapatban! Szerintem együtt sokkal könnyebb végigcsinálni! A lányok nagyon sokat tudnak segíteni és nem semmi az a lelki támasz, amit kaphatsz tőlük!!!

RenócaKép
Remélem azért hagynak belőled valamit a kis gézengúzok!!!
Sokat gondolok ám rátok és drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

A gyors info, ahogy ígértem Kép
1 "biztos" babám van, szépen látható volt a petezsák. Van egy másik is, nem látszott jól, de azért "volt ott valami". Õ sokkal kisebb, mint a másik. 21-én megyek újra UH-ra, akkor már állítólag biztosan lehet látni mindent, ami (aki) ott van Kép
Persze a parám csak erősödött, mert Kovács doki mondta, hogy a 6-8. hét között a vetélés 20% körüli... utána lecsökken 2%-ra! Szóval kemény 2,5 hét elé nézek, de azért persze picit meg is nyugodtam, hogy ott van(nak) és jó helyen!

Nagyon várom a tesztelő infokat, s mindjárt vissza is olvasok!
(UH képem van, de még egyelőre nem tudom, hogyan tudom majd feltenni!)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Viki! Én is sajnálom, de legalább van fagyibabaátok, igazi kis téli baba lesz!
Éden, Kavicska, gondolok rátok! Nagyon szorítok!!!
Niki! Remélem a hallgatásod oka a nagy hír!!!

Voltam UH-n, nagyon izgultam előtte, mint mindig... A kisbaba CRL-je már majdnem 10cm, a fejecskéje átmérője több, mint 3cm. Szóval hozza a méreteit a drágám, de azárt, hogy ne lehessek teljesen nyugodt, a méhlepény kissé mélyen van, vagyis most befelé nőtt, és meg is ijesztett a doki, hogy reméli ez majd rendeződik. Hallottatok már ilyenről. Azt mondta, hogy ez nagyon gyakori jelenség, de ismertek én már be is paráztam. A baba nagyon aranyosan mozgott és szopizni próbálta az ujját, a doki szerint,mert én sajnos nem tudtam kivenni a képből. Ezt a képet tényleg nem teszen fel, mert az égvilágon semmit nem tudok beazonosítani rajta, ez a kisebb felbontású UH-val készült. Két hét múlva úgyis megyek genetikai UH-ra, hátha ott kapok vmi jó sztárfotót.
A pocakom továbbra is picike, a doki csak nevet rajtam...
Zsebi! Mivel tudnálak felvidítani?
Renóca, jó ovizást neked! Én úgy imádtam az óvónénimet, téged is biztosan nagyon szeretnek a gyerekek!!!
Farkasok, jól vagytok?
Nóri, még mindig nem vettem magamnak nadrágot, mutassad már nekem azt a pocakot!!! Méhlepényem ügyében mit szólsz?
reno
14+5
reno
renoka

Viki Kép
ha kifizetitek az eljárás díjt (azt hiszem 35e Ft), akkor nem számít bele.
Sajnálom Kép

Fanni Kép
örülök, hogy láttatok szép babát! viszont egy dolgot tudj! Azért írom, hogy ne pánikolj be!
Ha van 1 bizonytalan petezsák, ami akár távozhat is, akkor az okozhat vérzést vagy barnázást. De ha ilyet tapasztalsz, ne gondolj a legrosszabbra kérlek! valószínű, hogy akkor az a "valami" távozik.

Reno Kép
nekem a méhlepény a 20 hétig rálógott a méhszájra, elég gyakran előforul. De ált. ahogy nő a méh, szépen felhúzódik róla.
Jelentősége 2 esetben van. 1. ha vérzés lép fel, akkor azonnal fekvés és dokit hívni, 2. ha a szülésig ott maradna, akkor az császárt jelent.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni, gratula a babához, és lehet még belőle többes szám is! De pontosan te most mennyi is vagy, az utolsó mensihez számítva? Volt szívhang is? Nem tudom követni... Kép
Rám férne a jó hír a vetélés arányról, én most fejezem be a 8.hetet holnapután. Pont nézegettem, mikor is a legveszélyesebb... akkor ezek szerint lassan túlvagyok rajta??

Renóka, ne izgulj, mondtam már, néha az a baj, hogy a dokik túl alaposak. Ha tudnák, milyen személyiség vagy, ezeket el sem mondanák neked, több kárt csinálnak a kis lelkedben, mint amennyi haszon van az informálásból. Ilyen volt az a kis vércsík is, amin lovagoltál pár hete, emlékszel?

Pocit estére növesztek mindig, majd lencsevégre kapom, hadd hízzon még. Mondjuk ebben benne van az is, hogy a nadrágjaim inkább passzos szabásvonalúak, meg versenysúlyom alól indultam neki a terhességnek.

Én úgy látom, Niki nem ír ide (máshova már megtette), biztos nem haragszik meg rám, de én nem hallgatom el, hogy sajnos nem tudunk MÉG örülni. Kép De megírja részletesebben, mert ugyanakkor megy előre, mint a gőzmozdony.
s_norka

Woodi Kép
Na igen, a stressz az ott marad a 3. hó végéig, aztán meg másért, s aki parás, az az is marad mindvégig... sajnos.

Kavicska Kép
Drukkolok holnap reggel Kép
Igen, Te nagyon messze ültél, de legközelebb dumcsizunk, jó?
Én is láttam a National Geographic-on azt a kisfilmet a fogantatástól a születésig. Teljesen véletlenül kapcsolatam oda, s ottragadtunk a párommal, döbbenten és meghatottan néztük végig.

Kriszta Kép
Igen, benne vagyok, hogy a kislány az én babám legyen! Akár mindkettő, ha ketten maradnak! (De a fiúk ellen sincs semmi kifogásom!!!)
Megértelek, hogy szomorú vagy, hogy a párod 2 hétre elutazik. Az enyém csak 3 napra megy, de olyan rosszul érint Kép

Unique Kép
Remélem, legközelebb el tudsz jönni a talira Te is!

Orsi Kép
Köszi a nyugtatást. A dokim azt mondta, ha a "pici" távozik, azt észre sem fogom venni, mert csak visszafejlődik és távozik. Nem jár vérzéssel. A nagyobbnál már nem ez a helyzet, ő vérzéssel távozna. De remélem, marad mindkettő Kép

Niki Kép
Nagyon várunk a hírekkel!

Éden Kép
Akkor Neked holnap szorítunk!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nóri Kép
Igen, akkor Te már kezdhetsz fellélegezni. (Neked is szántam, mikor leírtam!)
Én holnap leszek 6 hetes.
Szívhang majd 21-én lesz, ha a JóIsten is úgy akarja Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Gratula!
Biztosan 2 baba van. Annyira örülök.

Viki!
Nagyon sajnálom.

A Tesztelőknek megy a drukk ezerrel ++++++++++++

Timi
latimi

Sziasztok!
Nóri
egyébként (lehet, hogy írtad) neked amikor nem jött meg elöször nem gyanakodtál?
nem is volt mensis érzésed, amikor nem jött
meg mégse?
mikor fogsz menni a Lászlóhoz?
Minenkinek drukk aki tesztelés előtt áll!
byby
byby

Orsi, Nóri!

Ezt most nektek fényképeztem, hálám jeléül, hogy mindig meg tudtok nyugtatni, köszönöm.
Kép
renoka

Byby, igazából én még az esedékes mensi előtt gyanakodtam, már 1-2 nappal, mert nem volt barnázás, ami szokott lenni előtte. És magas volt a reggeli hő is. Úgyhogy én aznap, amikor még csak meg kellett volna jönni, teszteltem. Egyébként utána napon fájt a hasam, de nem sokáig.
László dokit ma hívjuk fel, vagy holnap. Valahogy ezt az ügyintézős részét nem szeretem, és most egész türelmesen várom a következő UH-t is.
s_norka

Renó, meseszép a virágod... Kép És igen, no para!
s_norka

NikiKép
Sajnálom Kép
De az jó, hogy viszakapjátok a fagyibabát Kép

FanniKép
Ez a második baba nagyon huncut lesz, ha már most kezdi a bújócskát. Remélem nekidurálja magát és a következő UH-on már szépen látszódni fog ő is.
A vetélésre meg ne is gondolj, mert úgysem lesz. Szépen nyugisan dolgozol és otthon sokat pihensz aztán hipp-hopp eltelik az idő, meglátod.

WoodiKép
Laci meg van fázva és gondoltuk nem ad ajándékba a lurkóknak bacikat, azért maradt otthon.

KavicskaKép Éden Kép
Drukkolok, remélem jó hírekkel jöttök majd Kép

KavicskaKép
Rendben, legközelebb majd közelebb ülünk egymáshoz Kép

Wish

wish

Wish Kép Timi Kép
Legyen igazatok Kép
A héten még dolgozom, de szerintem aztán pihi lesz!

Hja, feltettem a dokimnak egy csomó "hülye" kérdést (a férjecském közben mellettem fulladozott a nevetéstől), amire a választ megosztom veletek, hátha van, akit érdekel.

mozgás - bármit lehet, de gyorsabban fáradunk, s egyre rosszabb az egyensúlyunk
szex - ha nincs vérzés, nem gond a görcsölés sem! Nincs tehát korlátozás!
hajfestés - lehet!
szolárium, szauna - elvileg lehet, de a nagy hő miatt csak a 2. harmadtól javasolt

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok Lányok!

Jó sokat írtatok, de azért én visszaolvastam!
Most egy kicsit ritkábban fogok jönni, mert szokásos módon lefogyott az otthoni kártyám, másik meg csak fizetéskor lesz!Kép

A szurikat elkezdtem.Magamnak adom be, és szerencsére fele annyira sem vészes, mint hittem, hogy lesz!Eddig jól megy!KépIgaz még csak 4 napja adogatom.

Éden, Kavicska!
Nagyon szeretném azokat a jó híreket!Kép

Timi
Köszi az infót.Pont így gondoltam én is, de azt nem gondoltam, hogy így is van!Te meg Fanni egyértelmű volt számomra!A képek újboli átnézésekor Woodi is, viszont a fiúkat csak így tudtam beazonosítani, hogy leírtad!Mégegyszer köszi!Kép

Unique!
Nagyon örülök, hogy írtál végre!Meg annak is, hogy minden a legnagyobb rendben van veletek!KépPocis képet nagyon várom!Kép

Kriszta
Csatlakozom Zsebihez, mert én sem láttam rendesen azt a pocakot!A képet várjuk!KépÉs meglátod majd gyorsan eltelik az a fránya két hét!Kép

ZsebiKép
KépKépKépKépKépKépKép
Az én tudásomból csak ennyi telik, de ez azért van. hogy ne légy szomorú!Én úgyan így éreztem mikor megtudtuk, hogy a férjecskémmel mi a gond!
De fel a fejjel!KépKépKépKépKépKép

Majd pár nap múlva benézek, és remélem jó hírek és szép képek várnak majd!Kép

Edina
dedina

Sziasztok!

Még létezunk, csak most egy tobb napos szimpózium kozepén vagyunk, és 2 saját koncert illetve 4 saját eloadás kozott (ebbol Mamafán vezényel 2 koncertet és tart 3 eloadást illetve inkább workshopot, egyet én), nem beszélve a tobbi, mások által tartottakról, amit illik meghallgatnunk, csak ennyire futja. Mindenesetre holnapután lesz egy ultrahang, és eddig minden a legnagyobb rendben. Kép
Vannak a "szukséges" tunetek: reggeli émelygés, bizonyos testrészek színe/mérete kezd megváltozni.
Bovebbet majd holnapután.

Nviki: Ahogy a tobbiek is mondták, azt a 35 e forintot kell kifizetni, és akkor nem számít bele a TB 5-be, természetesen csak akkor kell kifizetni, ha a dolog eljut odáig, hogy vissza is ultetik. Mindenképpen jobban jársz, ha ezt választod; de azt tudni kell - amit remélhetoleg el is mondtak - hogy a fagyibabáknál érezhetoen kisebb a sikeres visszaultetések aránya.

Papafán
babafaan

Szolárium:
terhesség alatt a bőr barnaságát okozó pigmentek reakciója megváltozik. Óvatosan a szolizással, mert foltosra sülhet az ember, ill. kialakulhatnak pigmentcsíkok.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Fanni!
Ezek nem hülye kérdések. Bármi, ami téged aggaszt, vagy kíváncsi vagy rá, kérdezd meg a dokit nyugodtan.
Én sem tudtam, hogy az egyensúllyal ilyenkor gondja van a kismamának.

Renoka!
A virágod gyönyörű.

Timi
latimi

Drága lányok !

Sajnos nem jövök jó hírekkel. A tegnapi, 12. napi HCG-m 1 lett. KépKép

Az az igazság, hogy kb. péntek-szombat óta éreztem, hogy elment ez a hajó. Egyszerűen tudtam..

Nagyon kemény volt fizikailag a túlstimu, 5 napon keresztül semmit nem tudtam csinálni, enni, inni mininálisat.
A csütörtöki ET után 1 ampulla Choragont kaptam, pénteken kezdődött egy gyomorfájásszerű dologgal, majd estére már durván görcsöltem, de akkor még a Doxycylinnek tudtam be. Szombaton már fel sem tudtam kelni, vasárnap éjjel orvost kellett hívni hozzám, mert szó szerint üvöltöttem a fájdalomtól. A doki közölte, hogy gyomorfertőzésem van és otthagyott... Miután elment, reggelig hánytam és Krizsánál kezdtünk kaptam egy jó kis infúziós koktélt. A hasam akkora volt, mint egy 5 hónapos kismamának..
Akkor még reménykedtünk ,hogy ez nagyon jót jelent, hiszen tudtam, hogy a túlstimu csak rásegíthet..
Nálam ez úgy tűnik nem jött be Kép K.mondta, hogy napról napra jobban leszek, próbáljam kibírni. Szenvedtem és bíztam, hittem, hogy most sikerülni fog.
Érdekes módon, szinte egyik pillanatról a másikra, szerda éjjel lettem jobban. Kb. fél óránként mentem pisilni, de nem ám picikét, iszonyú mennyiség jött ki belőlem. Csütörtök reggel 5 cm-rel kisebb volt a hasam és ki tudtam egyesedni, enni, inni !
Innentől kezdve viszont görcsölt a hasam és péntek óta fejfájásom is volt, de úgy, mint mensi előtt szokott. Akkor döbbentem rá, hogy nem sikerült. Szörnyű volt, de úgy érzem túl vagyok rajta.

És hogyan tovább ? Hmm, péntektől Serophene, csinálunk egy peteérést és jönnek vissza a fagyibabák még a mostani ciklusban.
Mondtam K-nak, ha most kihagyok, lehet, hogy nagyon sokáig még nem tudnám rászánni magam a folytatásra, így azonnal jöhet a folytatás.

Lehet, hogy ez a tudat ment meg a kiborulástól..

Ennyi történt dióhéjban.

Ui.: Reggel kipurcant a gépem és du 4-ig tartott a rendszergazdának, hogy megjavítsa. Kép Ezért jöttem csak most, de már visszaolvasni nincs időm, majd holnap !

Puszillak benneteket !!

mniki

Niki!
Nagyon vártunk...
Kép
Drukkolok a fagyibabáknak!
Annak azért örülök, hogy már nem fáj semmi, s remélem, hogy a lelkecskéd is hamarosan helyrerázódik!

Timikém Kép
Igazad van, a doki nem is nevetett ki, csak a párom Kép
Akkor örülök, ha tudtam újat írni Kép
Én azért kérdeztem meg ezeket, mert mindenhol mást lehet rólunk olvasni. Én ebben a dokiban bízom, így őrá hallgatok Kép

Edina Kép
Ügyi vagy, hogy beadod magadnak a szurit! (Én is magamat szúrtam ám, de nem egyből, néhányat azért végignéztem hozzá...)

Renoka Kép
A csodaszép virágod kardvirág, vagy valami más?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Niki!
Nagyon sajnálom! Majd a fagyibabák megmutatják, hogy kell megtapadni.

Timi
latimi

Niki!
Sajnálom Kép Annak viszont örülök, hogy már ilyen hamar jön a folytatás Kép

EdinaKép
Sajnálom, hogy mostanság megint kevesebbet írsz majd, de a fizetés már mindjárt itt van Kép
Pocis kép folyamatban... Már szép nagy, igyekszem! Kép

KavicskaKép
Nagyon drukkolok!!!!!++++++++++++++++++++++++

FanniKép
Én is szoktam kb. ekkora hülyeségeket (mármint én úgy látom, mint Te, hogy hülyeség) elővezetni a dokimnak, rá se ránts! A dokim mindenre válszol, segít mindenben. És az a mázlim, hogy nem parázik túl. Kép
Pihenj nagyon sokat! Kép
Gratula a babó(k)hoz!!!!

RenoKép
Gyönyörű ez a virág!!! Nehéz elhinni, hogy valódi Kép

ZsebikémKép
Tudtál pihenni a hosszú hétvégén? Jobb lett picivel a negatív hullám?
Tudom, könnyen beszélek (ezért is nehéz nekem ilyeneket írnom), de próbáld meg az életnek a szép oldalát meglátni és a jelent, amiben élünk a legszebbé varázsolni (talán egész apró dolgokkal is megy)! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Niki, szomorú vagyok... Kép De igazad van, ha úgy érzed, ez a jobb, menj csak előre azonnal. Viszont én azért a Serophene-s tüszidnek is adnék még azért esélyt pluszban!!! Nálam bevált! Kép

Fanni, azért a szolit, szanuát hanyagold még 6 hétig, lécci... Kép

Felhívtuk végre László dokit, emlékezett rám... jövő szerdán megyek hozzá privátba, szerintem utána napokon valamikor UH a kórházban. Mostmár kezdek megint beizgulni.

Na akkor egy kis pocifotó, 8 hetesen. Talán nektek nem tűnik nagynak, de nekem teljesen lapos, mondhatni kockahasam volt szept. végéig... Kép

Kép
s_norka

Fanni, Amarylis,a múlt héten vettem, csak úgy a magam örömére, akkor még bimbós volt. Képet nem sikerül idevarázsolnod? A pici majd beéri a tesóját!!

Unique! Kikérjük magunknak a virág nevébenKép, nálunk max. a cserép műanyag. Örülök, hogy tetszett!

Kavicska, hajrá!

reno
renoka

Nóri!
Most látom a pocifotót, tényleg domborodsz! Most biztos örülnek a pasik, akik idejárnak...Kép
renoka

Örülök....

Farkaskoma :-)))

Kép
farkasok

Snori,
Idézek:
"Snori tett fel képet, kék bugyi van rajta, van valami tetkója is." Erre már én is eljöttem a mosogatótól és megnézem a pocit, mondom én:" látszik már" Krisztián:" Ja tényleg"
Na erről ennyit. Tehát Krisztián teljesen egészséges férfi emberke, és ez így van jól.
Szóval elő a tetkós pocikkal, remélem Renoka most nem a lemosható hétvégi "love Mary"=ejtsd magyarul- feliratodat próbálod levakarni! Kérlek ne tedd!!

Unique,
Lepődjek meg, hogy elvétetted a napot, Hát nem! szerintem te ilyen gyagya vagy és ez így van jól! Megbocsátok és sok szeretettel várunk a következő talira, amit nálatok rendezünk és a LeRoyból visszük a kaját, ha még emlékszel a terhességedt elején valami bulit szerveztél, és a vendégek hamarabb jöttek! Ez utóbbiban már nem lennék annyira biztos! (hihi)

Dedikék,
Pénteken tudom csak feladni a postát, mert holnap megyek dokihoz meg varratni. Mindenki aláírt kivéve a kölyköket, majd legközelebb bepótoljuk, esetleg a szállás kérdést megoldhatnánk valahogy!

Renoka,
Állati az amarillys, elő kell már vennem és elültetnem a tavalyit - aki most ezt fogja tenni, kérem, hogy a hagyma felső részét ne tegye föld alá, ha mégis ezt választja akkor számítson rá, hogy nem fog neki idén virágozni- ui.ne tegye!

Kavics nénje és Sanyi bátyja,
Hol van a hintaágyas fotó? Még nem néztük meg az Egy szoknya... izét de a 40 éves szüzet már sikerült, érdemes! Holnapra szorítok! Lesz ami lesz mentek tovább és kész!

Imi-Timi,
Imi bácsi névnapod lesz ám szombaton! Krisztiánnak meg a szülinapja! Nem ám valami sztriptízes dologra mentek együtt csak stikában!

Fanni,
Gratula a foltokhoz, hol a francba van még 21-e? Szombaton dolgozol még? Jövő héten feltétlen pihizzetek! Mi van a kecóval? Arra gondoltam hogy ha megnyerjük a lottó ötöst, akkor beköltözhettek a miénkbe, bár ez nem műemlék, de biztos hamarabb azzá válik mint normál esetben a lakások!

Kriszta,
Remélem apa szorgosan tanul és sokat gondol rátok! Most jut eszembe te már a kórházban fekszel, ne izgulj. Ha mégis kell valami írj és megyünk. Jó volt az anyudról írt szöveg: " lehet hogy nem jó döntés volt?" Hát amikor itt volt anyukám néha én is ezt éreztem, kissé más világban élünk.

Zsebi, Wish,
Eltüntetek!

ui.: nekem még csak most bimbóznak a karácsonyi kaktuszaim, több mint 100 bimbó van + 1 = Krisztián, de ő mindig virít!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Niki!
Sajnálom, de örülök,hogy előre tudsz nézni és nagyon remélem sikerülni fog a fagyibabás megérdemelnéd!

Kavicska, Éden!
Rajtatok a világ szeme holnapra egy hatalmas durkk!

Nóri!
Aranyos a pocid!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Drukkolok a picurkának hogy sikerüljön ott laknia és maradni még 8 hónapig. Kép
Kép nincs?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok,
ezúttal sem sikerült... :-((

Niki,
sajnálom, hogy nem jött össze, de majd a fagyibabák ügyesebbek lesznek, meglásd!

Kavicska,
Rajtad a topik szeme!!!

Éden
Éden

Sziasztok,
Éden,
Nagyon, nagyon sajnálom, de nézz előre!!!!

Niki,
Hajrá a fagyikért! Úgyis jön a tél!!!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Niki!
Sajnálom, hogy nem sikerült,de drukkolok nagyon a fagyibabákhoz.
A doki gyomorrontásos diagnóziához pedig no comment.
Ilyenkor nagyon észnél kell lenni, mert normál orvos, vagy nem meddőségis nőgyógyász igen ritkán lát hiperstimut.
Nekem is mindenáron vízhajtót akartak adni. Még jó, hogy egyik műtéten altatás előtt még hallottam a saját dokimtól, hogy nem kaphatok vízhajtót.
Ehhez sajnos CSAK a meddőségig dokik értenek.
A többi dokit (szülészek, belgyógyászok) ilyenkor jobb elkerülni, mert többet árthatnak!

Ezzel jobb, ha mindenki tisztában van, aki lombikozik!

ÉdenKép
Sajnálom, nem könnyű most neked sem!
Nektek van fagyitok?

Kavicska?????????
Stella

Kép
stella9

Stella,
sajnos nekem sose volt annyi embrióm, hogy a fagyasztóba is jusson, ez utóbbi lombik stimunál is csak 1 db-ot produkáltam, pedig sok injekciót kaptam, ezért is lett inszem a lombik helyett.

Most egy kicsit elegem lett, és messze el akarom kerülni az újabb lombikot.

Éden
Éden

Sziasztok!
Köszi a sok drukkot!
-
Jelenleg azt sem tudom amai napot hogy élem túl......
Puszi mindenkinek majd jelentkezem,ha magamhoz térek kicsit.
kavicska

Éden!
Azt hiszem igazad van, ha most pihenni akarsz. Én is ezt tenném a helyedben.
Mikor én így "pihentem" naponta megittan egy-egy csésze cickafark teát, mert az nagyon jó mindenféle női dolgokra és lehet, hogy ez is segített fizikailag rendbe jönni.
Egy próbát megér és ártani tuti nem árt.
Ezt szerintem magadért is érdemes megtenned, nagyon megterhelő a sok szuri, kell egy kis tuning a szervezetnek!
Puszi

Kép
stella9

Éden!
Kép Kép Kép Kép
Ismerem az érzést amin most keresztül mész, én is hasonlóan kivagyok és pihentetni kell a lelkünket.

Kavicska!
Kép Kép Kép Kép
Valahogy próbálj kilábalni és hinni a folytatásban!

Szar nap volt a mai, már bocs a kifejezésért, de azért legalább egynek sikerülhetett volna, hogy legalább a statisztikát hozzuk. Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Siettem a géphez...
Kavicska, Éden Kép Kép Kép
leona

Kavicska, Éden
Annyira sajnálom KépKépKép

wish

Farkasok!
Sajnos a laktanyában kell posvadnom a névnapomon.

Imi
latimi

Norka!

Szépen növöget a pocakod.

Kavicska, Éden!
Nagyon sajnálom.

Nov. 18-án kezdjük az öri.baba tanfolyamot.

Timi
latimi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?