Új privát üzeneted érkezett!

Hát meglátszik hogy ünnep nap van semmi mozgás nincs erre felé.

Nálunk minden rendben van ma este már megyünk Bogikámért nagyon hiányzik már.

Na majd még később belesek

Kép

Kép
samchee

Sziasztok,

végre hazaértünk mi is, tegnap este már itthon aludhattunk Kép
Pelenka vétel sikeres volt, sajna azonban Beáéknak nem tudtam annyit hozni, amit beszéltünk, nem volt több hely a csomagtartóban Kép Kép A Ti méretetek 35 ft-ra jött ki, szerintem ez elég jó, nem?

Most még próbálom utolérni magam, majd jövök, és írok mindenkinek!
Puszi

Kép

Kép
kobudo

csak egy pár sorra

lina jak persze hozzátok Képmenni nem nagyon tudunk sehova mert nikit nem tudom hosszan sétáltatni de elugorhatnátok erre egy kicsit hosszabb időre is mint kazi átadás hmm???? cimem a táblázatban amit kob csinált Kép

kob
nagyon jó a pelus és köszönjük Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mi is itthon voltunk, pihiztünk....Kép
Zsófi az utóbbi napokban nyűgi kicsit, de lehet, hogy az óra átállítás miatt?

Olyan jó olvasni, h.miket csinálnak már a babók...hogy rohan minden. Kép

Képzeljétek Zsófi hangosan nevetett a pörgőn lévő méhecskéknek, és ha a tükörnél áll meg a pörgő, akkor meg nézi magát, és megintcsak hangosan nevet, és már gagyarászna neki, annyira cuki. Kép Apával mindig nézzük, hogy milyen édes.

És hogy figyel mindent, hihetetlen. Olyan sokat fejlődik hétről hétre. És el sem tudom képzelni nélküle az életemet. Kép Kép

Rozi, most is látom elég aktív voltál...ahelyett, h.pihentél volna.

Sam, nagyon aranyos ez a kép Hannáról.

Seriff, Hancinak már le kellett az ágyikóját engedni? Ilyen kúszó-mászó? Zsófi is elkezdte a mászkálását a kiságyban éjszaka. Múltkor félálomban kerestem, és ott volt a fejvédőnél. Kép

Syg merre van? Még mindig nem jó a netük?

Lina, olyan jó lehetett az a felvétel. Kép nekem sajnos nincs ilyenem, pedig gondoltam rá. de 4d - s az van. Kép Holnap visszük a marcipán tortát a szülésznőnek, kíváncsi vagyok, hogy mit szól.

beáék, köszönjük, h.megnéztétek a széket nekünk,már bejelentettük az igényünket a mamáknál, h. Zsófi ezt szeretne karácsonyra. Kép Örültek, legalább nem nekik kell kitalálni valamit.

Nana hogy vagy?

Többiek?

Még benézek, kíváncsi vagyok rátok.Kép
birolili

Sziasztok!

Van végre gépünk, de még mindig nem a sajátunk.

Zsann, Cukkermáz, nézek majd homeót visszérproblémára. Terh. és szopi alatt is lehet szedni.
Nyugtató is van, a Sedatif PC, ez kombinált szer, de nekem nem jött be. Amúgy meg nem nagyon tudok mit mondani, esetleg az Ignatia, de ez inkább szorongásra jó. Ez viszont nekünk (Leonának is és nekem is) bejött.

Roz, remélem Niki már minden rosszat elfelejtett és most már "kibékültetek"!Kép

Kobudo, nagyon ari vagy, hogy telepakoltad a csomagtartótokat pelusokkal! Mikor és hova menjünk érte?

Éjszakáink egész jók, P-Szo 5-6 órát is aludtunk. Ma viszont egész nap nagyon-nagyon nyűgös és csak cicin nyugszik meg, úgyhogy kb. óránként cicizett. A tej meg már folyik vissza belőle. Gondolom vagy a frontot vagy az óraállítást (de utálom én azt) érzi. Egész nap 3/4 órára tudtam őt letenni, ennyit aludt az ágyában.

Babakocsizás nem fog a kedvenc elfoglaltságaink közé tartozniKép A 8 kilós -ami könnyűnek számít- kocsit a 7 kilós gyerekkel +ruhák+víz... lecipelni a negyedikről, aztán meg felcipelni a 4-re nem túl szórakoztatóKép
Na meg az is csudajó, amikor elkezd sírdogálni és ki kell venni őt belőle, rajtam is rakás ruha meg rajta is, így 1 kézzel nem bírom el, de akkor meg mit csináljak a kocsival? Szóval "mulatságos" dolog ez. Ráadásul a nap még véletlenül sem süthet rá, mert akkor rögtön nyöszörög, árnyékban meg jó kis hüsi van már. Na mindegy, majd meglátjuk, mi lesz. Maximum beállítjuk a kocsit a házban a sarokbaKép

Megyek, megpróbálom megcsinálni a császármorzsát, mert délben csak bekeverni sikerült a tésztát, megsütni már nem engedte.

Kép
sygnum

Sziasztok

Ma is gyönyörű idő volt. Kimentünk egy picit az Arborétumba. Ilyenkor mindig olyan sokan vannak ott, jó hogy van ilyen hely. A héten itthon lesz velem manóm, mert szünet van. Ma elkezdtük a házit is írni, mert elég sokat adtak fel.
Nálunk apa sütött egy kis meggyest.
Linácska
Bárcsak apa is ilyen lelkes lenne, de még a fotókra is mindig én hívom fel a figyelmét, hogy csináljon pocakosat. Kép Utoljára 24 hetesen készült. Igaz ez nem is sok idő, csak nekem tűnik annak.
Tegnap vettünk az Auchanban egy cumisüveget. Néha megnézem. Imádom a baba holmikat. Kép

Holnap, ha megjön a fizim, megyek turizni az angolba a piac mellé. Ti szoktatok oda járni?
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Roz,
én Kob táblázatában címet nem találtam, csak annyit, hogy Kecskemét. Megírnád mailben? Pontosan nem tudom, hogy hogyan alakul a holnap, még reggel terhesrendelésre kell mennem, de vagy bank előtt, vagy után mindenképpen meglátogatunk:-)

Lili,
végül milyen tortát csináltattatok? Valami babásat?

Cukkermáz,
az én férjem tényleg nagyon lelkes, nem csak ebben mindenben. Szombaton, mire hazajöttem a babaruhaválogatásból ragyogott a lakás. Kiporszívózott, konyha ragyogott, szóval le a kalappal. A férjem orosz származású, úgyhogy már most minden este mesél egy orosz mesét a pocaklakónak, hogy hagy szokja, tölti le a netről a meséket, hogy ha már adott a lehetőség, akkor az apa-nagypapa nyelvét is megtanulja:-)

Képzeljétek, most jöttünk haza a sógornőméktől, ott van egy három éves kislány, és mikor kacarászott, meg sikítozott játék közben, akkor határozottan reagált rá Lili baba. Lehet, hogy megérezte, hogy ez más hang, hozzá közelebb álló.

Na át kell adnom egy kicsit a gépet, de majd még jövök:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Cukkermáz,
voltunk ott párszor, bár mi a Rákóczi u-i turiba járunk sűrűbben. Ott voltatok már?

Lina,
próbálom elküldeni a táblázat legújabb változatát, de sajna nem tudok küldeni... Még próbálom.

Sygnum,
holnap írok sms-t, hogy mikor vagyunk itthon, bár el is vihetjük,mert megyünk bevásárolni.

Vacsit kell adnom a családnak,még jövök!

Kép

Kép
kobudo

Lina, és apa oroszul fog beszélni a picivel? mert sztem az tök jó, ha 2nyelvű a gyerek. Én is mondtam Robinak, hogy beszéljen vele németül, de nem akart. Na meg neki nem is anyanyelve.

Kobudo, nekem így is, úgy is jóKép Délután viszont el kell mennem Cserkeszőlőre. 3-4 óra körül.

Kép
sygnum

Ez tök jó! Nem kell jelszót írnomKép

Kép
sygnum

Syg,
azt hogy csináltad, hogy nem kell jelszót írnod?????
Amúgy nem tudom, hogy apa oroszul fog-e beszélni vele, vagy hogy kell az ilyet egyátalán csinálni, de azt már mondtam, hogy jó lenne, ha legalább a nagypapája úgy beszélne. Jobban járnánk, az biztos, mert a magyar az elég érdekesen megy neki:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, ezen a gépen az XP vmi továbbfejlesztett változata van és megkérdezte, h megjegyezze-e a jelszót. Így csak az 1. betűt kell beírnom, a többi jön magától.
Nem tudom, h a Kismamában vagy a FittMamában volt-e a kétnyelvűségről szó. Elméletileg akkor működik, ha mindig uazon a nyelven beszél vele. Tehát ha oroszul kezd el beszélni, akkor ő a gyerekkel mindig csak oroszul beszélhet/jen. Így viszont kétnyelvű lesz a gyerek.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg, akkor azt hiszem, hogy marad az, hogy a nagypapa beszél oroszul, mert a párom az velem biztosan magyarul fog, ne zavarjuk össze a picit, meg szerintem úgyis elrontaná, nem tudna következetes lenni.

Roz, Kobtól megkaptam azt a táblát, amiben már a címed is benne van. Szerintem olyan 4 körül tudunk majd menni, ha neked is jó, de majd rádcsörgök előtte, ok?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lili, már régebben leengedtük Hanci ágyát, nem mintha fel akarna állni, vagy ilyenek, de amilyen tempóban csinál mindent, ki tudjaKép!

Syg, Lina, azt hiszem az októberi Kismamában volt a kétnyelvűségről szó.

Syg, majd ha itt laktok kint, nem kell cipelni a babakocsit le-föl, de hát kivenni azt időnként igen, láttad a múltkor, mi is néha úgy csináljuk.Meg lehet szokniKép!Csak ne add fel, de tedd rögtön a sarokba, ha eleinte sírdogál is benne! Meg fogja szokni hidd el, csak mivel még sosem volt benne eddig, biztosan lassabban, nehezebben.

Kob, Bepa, mindeketten kértétek a börzejegyet, és most itt dilemmázom, h kié legyenKép! Help me, please!KépKépKép

Megyek, mert elfogy az asztal Kép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Seriff, mikor lesz még az, hogy mi odaköltözünk...Addigra Leona járni fog. Én meg megszakadnék addig a babakocsicipelésben. Egyébként egy ideig megmarad benne, csak aztán már túlságosan unalmas. Én nem vihetem őt 1 kézzel, mert ő nem marad nyugton, folyamatosan mozog, ugrál, hátradobja magát, leejteni meg nem szeretném. Na meg minek a kocsi, ha úgyis cipelem őt. Akkor már kenguruval vagy kendővel könnyebb. Na meg azzal gyorsabb is vagyok, mert árkon-bokron keresztülmegyek. Na nem, mintha gyorsan kellene sétálni, de én cél nélkül képtelen vagyok sétálgatni.
Azt hiszem, csak akkor fogunk kocsival sétálni, ha Robi is jön velünk.
Na meg azt nem is mondtam, hogy a múltkor a Szabadidő kerítésén ülve szoptattam, mert annyira bedühödött.
Mindegy, majd ha nagyobb és nehezebb lesz, akkor úgyis kell a babakocsi, mert 15 kilósan nem fogom őt cipelni a kendőben.

Asztal megmaradt?

Kép
sygnum

Ja, azért 1 haszna van a babakocsinak. Robi is el tudja (tudná) vinni sétálni. Merthogy kendőben és kenguruban nem hajlandó. De eddig ez is csak feltételes mód, tegnap is hiába könyörögtem, h menjenek el,h legyen egy kis nyugtom, nem mentek. Összeszámoltam -húúú, de nehéz voltKép-, hogy az 5 hónap alatt kb. másfél órát voltam távol (5 percre) Leonától, azt is 4-5 részletben, nem egyszerreKép Nem mintha meg akarnék szabadulni tőle, de kellene egy kis idő nélküle is.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Seriff, Hanna nagyon ügyes kislány. Kép

Syg, ennyi idősen én is mindig cipeltem a Danit. Kép előtte jól el volt a babakocsiban és utána is újra megszerette. De igy 5-6 hósan... Át kell vészelni. a babakocsi jó dolog. Egy idő után a kenguruban nehéz lesz és ő is jobban korlátozva van benne. és ha jár... majd meglátod milyen fárasztó. Jó lesz az a kocsi még nagyon!Kép

Roz, Niki hogy van?

Sam, Hanna gyönyörű ezen a képen. Kép

Lina, nagyon rossz lehet hogy (már most) nem tudsz aludni. Nekem Danival nem volt ilyen. Persze a végén az óriás pocakom nem volt könnyü...Kép

Képzeljétek találtunk hétvégén képeket a szekrénybe... Hihetetlen a Dani hogy néz ki rajtuk Kép Annyira sokat változott, szinte rá se lehet imerni.Kép

Itt 4 hónapos...
Kép
Kép

Rólunk a férjemmel nem is beszélve. Mintha 10 évvel fiatalabbak lennénk.Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,sasszemmel foglak mostmár figyelni, hátha találkozunk,megismerjelek!NAgyon kis cuki volt Dani,és tényleg döbbenetesen megváltozott! Biztos,h Õ az?Kép Jobban vagy?

Syg,asztal megmaradtKép! Na bezzeg,ha lenne egy másik kispapa,úgy sétáltatná Leot,mint a huzat! GY is mindig azt tervezte a barátaival,h kiülnek a Géniusz elé a babakocsikkal sörözni. Na persze,semmi sem lett belőleKép.Ha kikltöztök,majd együtt mehetnek,meg mi is,aztán majd segítünk egymásnak!

Csajok,mit mondjak az anyatejes pelus mennyei, a vegyeshez képestKép!
Kép

Kép
seriff

Nana, azt a 10 évet nem hiszem!Kép
Én is úgy gondolom, h később kénytelen lesz elfogadni a kocsit, mert mint írtam, 15 kilósan nem fogom cipelni. Ezért is vettem meg a kocsit. Na meg azért, hogy mindenki (nem ti, a család) higgadjon már le, hogy van kocsi - és persze nem alszik benne, pedig "mindenki" azt mondta, h abban biztos, 1000 %, hogy elaludna.
Most viszont még kényelmesebb a kendő.
Hogy vagy?

Zsann, Cukkermáz, visszér:

Arnica 9CH, napi 2*5 golyó: elnehezült lábak, fájó visszerek, spontán véraláfutások.

Calcium fluoratum 9CH: a vénatágulat fájdalmát a meleg borogatás enyhíti.

Hamamelis virginiana 9CH, napi 2*5 g.: feszülő, fájó visszerek, a láb állásnál, járáskor fáj.

közben manót ide kellett hoznom.én ezt a hamamelist próbálnám először.

pulsatilla 15 CH, napi 1*5g: a végtagok vénás vérbősége, márványrajzolat a lábszáron, a fájdalom melegben erősödik, friss levegőn enyhül.

zinCUM metallicum 9ch , napi 2*5 g: a lábak állandó mozgatása, rázása csökkenti a fájdalmat vagy a zsibbadásérzést. a comb belső felén, akár a nagyajkakigterjedő visszeres panaszoknál javasolható, kiegészítve a hamamelissel.

bocs a hibákért, nem tudom lefogni leonát, csapkodja a billentyűzetet. remélem, nem állított el megint vmit.

Kép
sygnum

lili, nem felejtettem ám el, amit neked ígértem, azt is be fogom egyszer másolni. csak lehet, h addigra zsófi felnőKép na azért remélem korábban is összejön.

az én kis lusti cicám csak az ölemben vagy a pihenőszékében hajlandó megmaradni. úgy üldöél benne, mint vmi kis pasaKép
akár a hasára, akár hanyatt teszem le, az nem tetszik neki. hiába a rakás játékKép

Kép
sygnum

Seriff, Hú, milyen kis "izgatott" Hanna tekintete. Hát bizony gyönyörű színes az a szönyeg. És nagyon erős! Kép

Sajna nem hiszem hogy mostanában találkozunk. KépKép Nagyon keveset tudok kimozdulni. Kép DE! Azért úgy érzem már egy kicsit javul a helyzet. Legalább már vannak fél óráim néha, amikor nem kell állandóan a h..-tól rettegnem.
Eygébként ezen kép alapján is nehéz lenne szerintem megismerni, nagyon látszik az a +10 kg.

A múlt hét csütörtökön voltam az unokatesommal a telküknél. Az ott van... a házatok mögötti részen. Gontoltam is rátok sokat, hátha arra sétáltok. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana,Igen, de ebből néha felborul,koppan a kobakKép!

Syg, nem bizti,h aludna benne, tesóm kisfia is a kezében alszik el,és utána teszi bele, sőt HAnci se mindig dobja be a szunyát benne, de szerencsére benne marad! Majd Leo is hátha megszereti!

Kép
seriff

Megnéztem az Élet az anyaméhben cimü filmet. Rájöttem valószinüleg már korábban is láttam, na mindegy. Kép

Szóval egy vmin nagyon meglepődtem, miszerint aki korábban fiú gyermeket szült annál nagyobb a vetélés kockázata. Kép Mi? Miért? Ezt még soha nem hallottam.

KépKép
KépKép
nana09

Kíváncsi leszek én arra, h Gy és Robi sétálnakKép Hanci sztem előbb fog motorozni, mint sétálni apávalKép
Te vmi serkentőszert adsz Hancinak? Baromi ügyes a kiscsajszi. Ill. bocsi, nem kicsi, hanem nagyKép
Én meg a szívtelen anya nem adok Leonának enni. Pedig kinézi a kaját a szánkbólKép Lehet, h mégis elkezdem a hozzátápit 1 hónap múlva? Na majd meglátjuk.
Ja, a kobak meg kemény, arra találták ki, h koppanjonKépKép
Én is mindig mondtam a "családnak", h Leona nem aludna el a babakocsiban, de mindenki csak azt hajtogatta, h olyan nincs, minden gyerek elalszik a kocsiban. Ami persze nem igaz, de most már legalább elhiszikKép

Kép
sygnum

Ja, erről jut eszembe, mármint a kobakról. Minket sokszor elgondolkodtattot már a férjemmel hogy Dani kobakjának hátsó részén nincsenek is érzőidegek...
szóval ugye ő már jó ideje velünk alszik. (Ez szomorú is meg nem is.Kép )
Szóval éjszakánkét olyan elementáris erővel tudja a fejét neki vágni az ágyunk fej részének, hogy mindketten felébredünk és csak nézünk hogy jó ég mi történt, mindjárt ordit ... mégcsak fel sem ébred rá. Pedig tényleg óriásit szól!

KépKép
KépKép
nana09

nana, érdekes ez. én meg tegnap körömvágás közben megszúrtam leot, de úgy, h vérzett is, ő meg észre se vette. én is csodálkoztam.

Kép
sygnum

Sziasztok

Linácska

Szerintem tényleg érzik a babák a külvilágot. Én hiszek benne. Nem véletlenül mondják, hogy az a legjobb, ha az anyukának is békés a terhessége. Igaz, hogy velünk közvetlen kapcsolatban van, de arra is reagál a pocaklakóm, ha apa szól hozzá, vagy simizi. Annyira kíváncsi vagyok már, hogy fog Bence viselkedni, ha megszületik a tesó. Arra tanítjuk majd, hogy legyen mindig udvarias és segítőkész a húgával szemben, a húga pedig fogadjon szót a nagy okos bátyjának.

Kobudo

A Rákóczi útiban még soha nem jártam, de nem is tudom hol van.

Sygnum

Köszi a pontos leírásokat. Én majd a Hamamelist próbálom ki, ha kell kiegészítve a zinCum-al. Ezeket adják recept nélkül is? Ha nem, tudsz vkit, aki felírja? Még soha nem voltam ilyen dokinál.

Nana
Ezt a műsorban mondták? Mármint a vetélést? Bocsi, de én nagy baromságnak tartom. Még jó, hogy nem hiszek benne, hisz van már egy fiam. Mostanában annyi annyi cikk van, sokat hallunk tudunk ezekről a veszélyekről. Ez nem biztos, hogy mindig jó. Bencét boldog tudatlanságban hordtam ki.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Igen, Cukker ezt a műsorban mondták. Kép Mi is pont ezen gondolkodtunk a férjemmel hogy Daninál az első hónapokban mennyivel kevesebb dologtól féltünk, mert azt sem tudtuk hogy félnünk kellene. Szóval szerintem is már "túl okosak" vagyunk. A "boldog tudatlanságban" való kihordás nagyon tetszett. Kép

Cukker rakhatnál fel képet magadról és Bencéről. Vagy már tettél, csak én nem láttam, akkor sorry.

KépKép
KépKép
nana09

Syg Gy volt már, h elvitte sétálni egyedül HancitKép! VAn sörtartó a babakocsitokon? Mert akkor meglátod,majd menetelnek együtt! Tényleg,milyen kocsit vettetek? Nem adok neki serkentőszert, csak ilyen kis akrobataKép. Én se akartam hamarabb adni mást,mint 6hónap, de ha egyszer "őrjöngött" a kifliért? Most meg szívja a tudományt magába (eszi a csörgős könyvétKép)....

Nana, sztem ez a fiú után gyakoribb a vetélés hülyeség. Max abban a vizsgált populációban így volt, de sztem semmi köze ahhoz, h előtte ki milyen nemű gyermeket szül!Kép

Cukker, állítólag az Északi térfaliba érdemes előbb menni, mert nyitáskor (8 óra) ott nagyon jó cuccok vannak, de hamar elkapkodják.Kép

Kép
seriff

Syg, és akinek még van, a pihenőszékben jobban ringatható a baba,mint a hordozóban? tesóm kérdezi, most azt tervezi h vesznek, hátha abban ellenne a kisfia!

Kép
seriff

Seriff, sokkal jobban. Sőt! Egy idő után megtanulja magát hintáztatni. Leonának egyfolytában mozog benne a lába és hintázik, a szék meg mozog előre-hátra és körbeforog. PoénosKépJa, meg a székben jobban elfér, szabadabb, a hordozó zártabb. A miénk legalábbis. És mint mondtam, Leo csakis a "hintaszékében" hajlandó lenniKép
Nincs sörtartó, de Robi nem is sörözik. Egy pierre cardin sportot vettünk.

Cukker, az simán zincum metallicum akart lenni, csak Leona nyomott egy Caps Lock-otKépEzeket lehet recept nélkül venni, én a Jókai-Kada Elek sarkán lévő vagy a Rákóczi úti patikát javaslom.

Robi belerakta Manót a babakocsiba, ő meg erőlködik, mert fel akar ülniKép Olyan édes, úgy imádomKép

Kép
sygnum

Látta vki tegnap este az "Édes November" cimű filmet???
Én kb. a film közepétől végig zokogtam. Kép
Ennyire érzékeny lettem??? Eddig nem tünt fel, de ez a tegnapi folyamatos sírás...Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

Seriff, ilyen a kocsi:
Kép

Kép
sygnum

Danival nekünk is P.C. babkocsink volt. Nem ilyen mint Leonának, hanem olyan mélykocsiból sportá alakithatos. Na én annyira, de annyira utáltam és Dani is, 4 hós kora után, hogy venni kellett egy másikat. Remélem nektek beválik és hogy azóta már fejlesztettek a döntési szögeken és már jobban párnázott a háttámla. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg,köszi,akkor ezt majd mondom tesómnak!
Remélem,h PC beválik Nektek! Jó, akkor nem sört,majd vmi mástKép.Parilevet?KépKép

Nana,nem sajna nem láttam, pedig fel akartam venni, de azt meg elbénáztam.Lehetséges, h érzékeny lettél, de azt hiszem,ez amúgy is ilyen bőgetős(bocs) film!

Viszont ma megint lesz Megasztár!Felveszem,és napokig azon fogok röhögni!

Hol vagytok Többiek?

Kép
seriff

Sziasztok

Egy kicsit leszálltam a gépről, mert az ünnepek alatt nagytakarítottam, mivel most itthon volt a párom és vigyázott addig a kicsilányokra. Délelött Nikivel elment bevársárolni, addig szerencsére Anna bealudt, így elég jól haladtam, délután meg mindkét lányt levitte sétálni meg a játszótérre. Szóval ezért voltam elveszve.

Syg
Köszi az infot a viszérre.

Olvastam hogy sokan jártok turizni. Itt nállunk a széchenyiben az aranyszarvasnál van egy használt gyerekruhás bolt, mi itt szoktunk vásárolni. A lányoknak még nem is igazán vettem új ruhát, mivel itt nagyon szépeket vásárolok. Igaz hogy hetente többször be kell ahhoz menjek hogy ilyen szép rucikat ki tudjak fogni. Mindenki azt hiszi hogy butikból öltöztetem őket, pedig ha tudnák hogy használt rucik, de tényleg nem látszik rajtuk. Most két nagyon szép vékony kordbársony ünneplő ruhát vettem a nagyobbiknak, de már eltetettem egy csomó meleg ruhácskát.
Nem tudjátok a tiszti klubban milyen most a turi?
Megyek mert egy kicsit még vasalni akarok mielőtt felkelnek a lányok, ez is csoda hogy végre már egyszerre alszanak.
Kellemes napot mindenkinek!
Anikó
zsann

Sziasztok

Egy kicsit leszálltam a gépről, mert az ünnepek alatt nagytakarítottam, mivel most itthon volt a párom és vigyázott addig a kicsilányokra. Délelött Nikivel elment bevársárolni, addig szerencsére Anna bealudt, így elég jól haladtam, délután meg mindkét lányt levitte sétálni meg a játszótérre. Szóval ezért voltam elveszve.

Syg
Köszi az infot a viszérre.

Olvastam hogy sokan jártok turizni. Itt nállunk a széchenyiben az aranyszarvasnál van egy használt gyerekruhás bolt, mi itt szoktunk vásárolni. A lányoknak még nem is igazán vettem új ruhát, mivel itt nagyon szépeket vásárolok. Igaz hogy hetente többször be kell ahhoz menjek hogy ilyen szép rucikat ki tudjak fogni. Mindenki azt hiszi hogy butikból öltöztetem őket, pedig ha tudnák hogy használt rucik, de tényleg nem látszik rajtuk. Most két nagyon szép vékony kordbársony ünneplő ruhát vettem a nagyobbiknak, de már eltetettem egy csomó meleg ruhácskát.
Nem tudjátok a tiszti klubban milyen most a turi?
Megyek mert egy kicsit még vasalni akarok mielőtt felkelnek a lányok, ez is csoda hogy végre már egyszerre alszanak.
Kellemes napot mindenkinek!
Anikó
zsann

Sziasztok!

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én miközben olvaslak benneteket, közben jegyzetelek, hogy kinek mit írok majd. Kép) Még nagyon nem is tudom megjegyezni, hogy ki kicsoda. Pl Nanát és Linácskát néha keverem. Kép
Nana

Itt vannak rólunk fotók, remélem, hogy jól másolom be. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6590&p=3902319
Az Édes November -ben van az, hogy a csaj halálos beteg? Gyönyörű film, én is láttam már. Kedvelem is azt a színésznőt, nagyon szép nő.

Seriff

Olyan jót nevettem a sörtartón. Kép Tényleg, a pasik is sétálhatnának együtt. Bár az is nagyon muris lenne, 3-4 apuka babakocsival. Azt videóra kellene venni. Régebben volt, hogy Bencét elvittem a sörözőbe (nyáron) babakocsival a fiúkhoz, én pedig mentem tornázni. Mesélte is amikor már nagyobb volt, hogy voltam a kocsmában. Vagy kedvenc játéka volt a csocsó. Foci után mindig beültek a fiúk.

Sygnum

Majd megtudom én is a gépelést babóval. Kép

Az északi térfalhoz melyik nap érdemes menni turizni? Tudjátok, hogy van egy csaj, meg a bandája, és sok jó holmit elhalász? Aztán meg eladja a Burga utcai butikjában? Egyszer kért tőlem valamit, de nekem is kellett, na azóta úgy is néz rám.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Gyors leszek, mert Zsófi kicsit nyűgös. Ilyenkor már mindig nyafizik. Kép

Syg, gyümirizs hűtőben. Kép Kép Apa rendelte. Na meg én sem vetem meg. Kép
Zsófi sem a babakocsiban alszik el, előte jóllakik, és már szundikál, de kint van mikor még egy kicsit ringatnom kell. De van olyan is, h.csak beleteszem, és már el is szunnyadt. Tudja, hogy nagyot fogunk sétálni. Kép

Lina, pólyát rendeltünk, elfelejtettük lefényképezni a tortát sajnos. pedig nagyon szép lett. Volt benne egy baba fej is. Kép Aranyos lett nagyon. És nagyon örült neki Bea néni. KépZsófinak is örült. Õt is bevittük megmutatni, h. mekkora már.

Nana, én imádtam terhes lenni, és tudatosan kizártam minden hülyeséget, nem akartam meghallani. Csak a szépet és jót voltam hajlandó meghallgatni. Sokat kommunikáltam a babával, apa is, és szerintem sokat számít. Azt nem fogom elfelejteni, h. amikor első nap hozták nekem Zsófit, és jött Gabi, beszélt a babának, és kereste azt, h.honnan jött ez a hang, mintha felismerte volna. Tényleg olyan volt, és miután megint szólt, megint odanézett. Már ismerte a hangját, annyit beszélt neki a pocakban, és énekelt is. Kép Szóval csak a szépre kell gondolni, és arra,h.nem lesz semmi gond, minden rendben lesz. Szülni is így mentem el. bíztam az orvosomban, és amikor éreztem, h.milyen jó a szülésznőnk is, hát, nem volt félelmem....Kép Tudtam, h.jó kezekben vagyunk.

Turizni én is szeretek, olyan egyedi, és különleges darabok vannak. A piacnál léőben pedig tök jó, h. vállfán vannak, és nem kell turni. Szoktam oda is menni. Vagyis voltam régen...Kép

Jó éjt mindenkinek. Kép
birolili

Sziasztok,

húú, ma is sokat írtatok, bár ahogy olvastam Syg és Seriff beszélgettetek tök jót Kép Kép

Syg,
hozzátok nem jutottunk el a pelusokkal, holnap délelőtt itthon vagyunk, du.megyünk be a városba. Neked hogy jó?
Egyébként nem minden baba bírja ugyanolyan jól a kocsizást: Kamilla 2 lépés után elaludt autóban babakociban egyaránt, Mesi általában üvölt, ő egészen a kezdetektől függőlegesen érzi jól magát. Egyébként amikor már jobban érdeklődnek, nagyon jó az olyan sportkocsi, amilyet vettetek, nekünk is hasonló van, imádom!

Kamilla ott maradt a mamáéknál, és bár holnap du. már jönnek, úúúúgy hiányzik Kép Anyukám itt marad pár napig, így tudok egy kicsit tanulni megint, vészesen közeledik a vizsgaidőszak.

Cukkermáz,
a Rákóczi u-i turi a közepetáján van, a horgászbolt mellett. Voltunk ma a piacnál lévőben, és nagyon szépek voltak. Bár, mivel egyedileg árazottak kisit drágábbak, mint amiket a másikban szoktam találni. Egyébként az Északi térfaliban mintha hétfőn lenne új árukészlet.
Nagyon jók a képek az albumotokban, most már téged is felismerünk, ha találkozunk Kép Kép
Pelus: szerintem a 39 ft egy kicsit magas ár. Ugye a 3-6 kilósat mondták ennyiért? Ha megyünk a babaruhabörzére szívesen hozunk neked, ott tavasszal 27 ft-ért vettük.
Lassan igazi pelenkadíler leszek Kép

Lina,
szerződést aláírtátok? Most már sínen lesz minden meglátod!

Lili,
nagyon megviseli ám a babókat az óraátállítás, no meg ilyenkor estére eléggé feltöltődnek impulzusokkal, a sírás segít kiengedni a gőzt.

Jaj, most reklámozzák az esti Megasztárt, imádom!!! Hogy gondolják némelyek, hogy tavaly is kiselejtezték őket, de azért megint megpróbálják, hátha ??!!

Nana,
láttad a naptárt, amit a múlt háten csináltam?? Kép

Seriff,
nem tudom, hogy Rozi jönne-e velem, ha igen, akkor majd egyezkedünk Bepával, meg én is próbálok máshonnan is szerezni.
Hanci nagyon édes, ahogy bámulja a szőnyeget!! És az asztalt is eszik, az aztán vegyes táplálás!! Ó, és csikis tallért csináltam csoki helyet pirított mandulával, és dióval! Hmmm!

Szaladok, még jövök

Kép

Kép
kobudo

Kob, milyen a csikis tallér?KépKép Vegyes táplálás eredménye az eddigi 4 tele pelus (utoljára 2hetesen trottyantott ennyit)KépKépKép!

Cukker, azt hiszem hétfő és szerda reggel érdemes menni!Megnéztem a képeket és nagyon ismerősnek tűnszKép! (bár Beára is ezt mondtam, és máig se nagyon jövök rá, h honnan, vsz a kórházból, de én nem jártam a műtők körül akkor,mikor Bea)Igen, én hallottam arról a nőről, aki butikban adja el a turis cuccot, anyós barátnője, ha meglátja azt a nőt rámol mindent a kosarába, félrehúzódik, és úgy válogat, csakhogy minél kevesebb jusson a Burga utcai nőnek.Kép

Bea, Lillácska meggyógyult már?

Roz, Ti hogy vagytok? Niki?

Lili, és megismert a szülésznő? Annyira kedvesek szerintem!

Nahát,közben megszólalt a zenélő oroszlánKép!

Kép
seriff

sziasztok

csak egy pici kukk nem volt ma időm olvasni holnap még ennyi időm sem lesz Kép
pénteken meg nikt visszük vissza melkas rtg. rem g vizsgáltra utánna meg irány anyós

kob

az egyik amit mondani akrtam az program kód
megvan tibor megcszerezte a másik meg pont börze lett volna hogy sajna nem fog mennni Kép

egyébként pont tegnap mondtam apának hogy olyan rossz hogy elkoptak barátaim hogy csak 1 van aki néha eljön.. erre tessék észre sem veszem hogy nem elkoptak barátaim hanem sokkal jobbakat kaptam helyettük kob pelust hoz lina video kazi syg seriff segit minden orvosi homeos tanáccsal mások lelket öntenek ez olyan szuper be is fogom a szám Kép imádlak titeket Kép

megyek is probálok még jön nem igérem de szombaton jövök mert apa hosszú 7végés végig melózik

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kob, igen, szerződés aláírva, de képzeljétek, a bankban még mindig nem vették észre, hogy terhes vagyok. Megkérdezték a biztosításkötésnél, hogy hányan költözünk a házba, mi meg mondtuk, hogy ketten, és semmi reakció, pedig szerintem már eléggé nem tudom letagadni, ugye Roz? :-)

Viszont mire hazaértünk, nagyon kitört rajtam a torokfájás. Igazán kibírhattam volna még ezt a hat hetet, szinte soha nem vagyok beteg, remélem holnapra ez is elmúlik.
Syg, a terhesrendelésen azt mondták, hogy bármi homeóst beszedhetek, kérjek valamit a gyógyszertárban. Tényleg így van? BÁRMIT, amit adnak????????

Na megyek vissza ágyikóba, jó éjt mindenkinek!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

No akkor haladok visszafelé.

Lina, igen, bármit. Nem hinném, h van olyan, amit nem lehet terhesen szedni. Sztem torokfájásra Homeogene 9-et fognak adni.

Roz, sztem is nagyon jó, h vagyunk egymásnakKép

Kobudo, 5-re megyünk oltásra, előtte elvileg nekünk jó. Menjünk vagy jöttök?
Én is azért vettem sportot, mert Leona is függőlegesben nézelődős fajta, de azért le lehet fektetni, ha elalszik. És ma elaludt! Igaz, csak fél órát. Robi 2 keréken szaladt vele, de tényleg olyan tempóban mentek, h nem tudtam tartani az iramot és így aludt el Maszatka. Jól néztek kiKép

Lili, gyümirizs elfogyott?Kép

Seriff, hát nem tudom, h ivott-e már életében parilétKép De nekem jöhet, én szeretem.

Nana, ezt teljesen le lehet fektetni, csak a popója alatt marad egy kis gödör. De ő amúgy is ülni akar.
Sweet November nagyon szomorú film, nem csoda, ha sírtál rajtaKép

Mint írtam, Leo elaludt a babakocsibanKép Igaz, előtte meg ki kellett őt venni.

Az autóban viszont üvöltött oda is, és vissza is, úgyhogy kivettem a hordozóbólKép Nem lesz ez jó így. Nagyon féltem, főleg ezen a köcsög 44-esen mennek, mint az állatokKép Ja, a kezemben persze elaludt.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg,mond miért nem alszol negyed 11-kor?Kép Én sem szeretem kivenni menet közben,de néha-néha egyszerűen ki kell.Bár a barátnőim mind óva intenek,h majd később sem vehetem ki,és nehogy megszokja.Hátha nem,eddig is olyan jó gyerek, semmi elkényeztetés,bár mostanában el kezdett nőcisen nyafogni,ha vmit nem ért el-pl a zenélő izének a műanyag karikája mindig kilibben a keze közül.Persze apa szerint tőlem tanultaKép.Parilé a hűtőben vár-házi(by Mum). Kicsi Leo is megkapja utolsó oltását, hála az égnek, 10hónap béke jön! Remélem jól viseli majd,nem lesz láz,hőemelkedés,semmi. Azért remélem, h még azelőtt ideköltöztök,h Hanci járna! Karácsony?

Lina, ne aggódj,biztosan látszik azért a pocidon, az hogy nem veszik észre az Õ hülyeségük.

Roz, remélem, h Niki mrtg-jén minden okés,és tüdőgyuszi nyomtalanul elmúlik!Kép

Ma is csodaszép az idő, de tegnap is becsapott, mert közben tök hideg volt,és a szél is fújt.

Kép
seriff

Sziasztok!Kép
Jó reggelt!

Hol vagytok ma? Én lennék az első?

Syg, még a fele megvan a gyümirizsnak, de ma reggeli után el fog fogyni szerintem. Kép
Milyen homeós bogyó van tejszaporításra? Hogyan kell szedni? Vészesen csökken a tejcsim, és nem tudom, h.miért. Kép Még egyszer elmondanád, h. melyik ez a gyógyszertár? A Budai Kapunál, de mi a neve? Melyik utcák sarkán? Bocs, egy kicsit szita az agyam.
Jó ez a babakocsiban altatós sztori, elképzeltem. Kép

Kob, én is olvastam, h. a babák nagyon kifáradnak estére, és sírással közlik, h ki akarnak mnden zajt zárni. Tegnap anyós be akarta bízonyítani, h. meg tudja nyugtatni, és egymilliószor megkérdezte tőle este, h. de hát mi baj zsófi cica? Én már a 20kérdezésre mondtam, mi lenne? Fáradt szegény. Annyira üvöltött, de ő meg tudja nyugtatni....Aztán amikor már nem bírtam cérnával, elvettem tőle Zsófit. Kibontottam, és egyből megnyugodott. Annyiszor megfogadtam, h. nem leszek udvarias, ha kicsi lányról van szó, de nem bírom ki. Nemet kellett volna mondanom este, h. ne jöjjenek be, de hát a jó szívem. KépTisztára sírt, úgy sajnáltam.

Seriff, megismert minket a szülésznő, sőt, még a nevemre is emlékezett. Kép És Zsófi nevére is emlékezett. Kép Nagyon aranyosak tényleg. Én úgy örülök, h. ilyen pozitívan csalódtam a kórházban. Kép

Cukkermáz, én is megnéztelek benneteket, nagyon aranyosak vagytok. Kép

Milyen volt a Megasztár újabb selejtezője? Én akkor teszem le Zsófit, és bele szoktam ülni egy forró fürdőbe, így kimaradt a tegnapi is, pedig nagyon jók szoktak lenni.... Kép Kép

Nem ígérem, de megpróbálok szerezni nektek jegyet a börzére.

Ma megyek pedikűröshöz, képzeljétek, olyan szinten begyulladt a körmöm...Kép már csak papucsban tudok közlekedni. Kép Félek tőle, mert fáj. Bár Gabi azt mondta, ha a szülést túlélted, akkor mitől félsz? Kép

Még ma jövök, puszi mindenkinek, szép napot. Kép
birolili

Sziasztok!

Seriff, mit csinálok negyed 11-kor? Várom, hogy Leona felébredjenKép Na meg tegnap volt a Megasztár, aztán meg a Született feleségek. Nem nagyon szoktam tvzni, de ezeket megnézem, ha tudom.
Karácsony? Jó lenne, de nem hiszem, h tavasz előtt költözünkKép
Kétlem, h elkényeztetnéd Hannabébit azzal, h kiveszed, ha sír. Jól működnek a Te ösztöneid, tedd csak azt, amit jónak érzel!
Sajnos nekünk nem az utolsó oltás lesz, jön még egy BCG is. Na meg én beadatom neki a Meningococcus ellenit is, aztán meg még a bárányhimlő ellenit is.

Lili, tejszaporítás: Urtica urens 5CH és Ricinus communis 5CH 2-3 napig napi 4*5 golyó, aztán 2-3 napig napi 2*5 golyó. Én mindkettőt szedem, mert nekem úgy a leghatékonyabb és ha érzem, h kevesebb a tej, akkor addig szedem a napi 4-et, amíg vissza nem jön rendesen, aztán még 1-2 napig napi 2*. Nem így ajánlotta a drnő, de nekem így működik.
Patika: ha elindulsz a Budai kaputól a kp. felé, akkor rögtön baloldalt van egy gyógyszertár. Ez a Jókai és a Kada Elek sarkán van.
Begyulladt köröm nem kellemesKép Robinak egyszer 1,5 éven! keresztül be volt gyulladva, állandóan gennyes volt, de nem ment volna el dokihoz.

És akkor írom a mi nagy-nagy hírünketKép 12 óra alatt csak egyszer (EGYSZER, 1*) ébredt fel Leona. Azaz 2*6 órát aludtKépKépKépKépKépKépKépKép
Én meg reggel arra ébredtem, h fáj az egyik mellem, a másik csak szimplán kemény. Úgyhogy nekiálltam fejni. De nem baj, csak aludja már ki magát ez a kis ManókaKép

Kép
sygnum

Roz, Niki hogy van?

Kobudo, ha olvasol! Robi elviszi az autót ma, így mi nem tudunk menni, csak esetleg este a pelusokértKép

Kép
sygnum

Seriff, nőcis nyafogás? Leona sikít, mondja is Robi, hogy látszik, h kislány. Pedig a sikítást nem tanulhatta tőlem, mert én nem tudom, h hogy kellKép

Kép
sygnum

Jó reggelt!

Köszönöm, hogy megnéztétek a képeket. Benneteket hol tudlak megnézni? Az albumoknál?És a nevetek az album címe?

Seriff
Akiket eddig láttam kéepeken nekem még nem volt ismerős. De kicsi ez a Kecskemét.

Roz aranyos vagy. Kép Tényleg jó ez a csapat. Kis zárt közösség.

Linácska egyél negrót, nekem segített. Nyugtatja a torkot és fertőtlenít is. Én meg sajna egész nap tüsszögök. Nem tudom, hogy mire lehetek allergiás már megint? Atka?Eddig nem volt. Nyáron a parlagfű, örültem, hogy végre vége és tessék. Jó lesz majd sebbel ekkorákat tüsszögni. Kép Főleg, ha csaszi.

Már napok óta nem fáj a viszerem, pedig nem lappadt. Annyira örülök neki. Tegnap tornáztam is 10 percet. Lekopogom azért.

Kobudo nagyon rendes vagy, hogy felajánlottad a pelust, te pelus díler. Kép Én is szeretnék menni a börzére, de, ha mégsem, akkor majd megkérlek. A legkisebb kellene, és nem akarok sokat, mert nem tudom még, hogy mit fog szeretni a manó. Én úgy szeretnék majd menni a börzére, hogy akkor elmennék a Józsefvárosi piacra is, ha bírom. Karácsonyi bevásárlás, meg nekünk is kellene egy-két cucc. Bencének is ott mindig olyan szép holmikat tudok venni.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?