Sziasztok!
Jó reggelt!
Hol vagytok ma? Én lennék az első?
Syg, még a fele megvan a gyümirizsnak, de ma reggeli után el fog fogyni szerintem.
Milyen homeós bogyó van tejszaporításra? Hogyan kell szedni? Vészesen csökken a tejcsim, és nem tudom, h.miért.
Még egyszer elmondanád, h. melyik ez a gyógyszertár? A Budai Kapunál, de mi a neve? Melyik utcák sarkán? Bocs, egy kicsit szita az agyam.
Jó ez a babakocsiban altatós sztori, elképzeltem.
Kob, én is olvastam, h. a babák nagyon kifáradnak estére, és sírással közlik, h ki akarnak mnden zajt zárni. Tegnap anyós be akarta bízonyítani, h. meg tudja nyugtatni, és egymilliószor megkérdezte tőle este, h. de hát mi baj zsófi cica? Én már a 20kérdezésre mondtam, mi lenne? Fáradt szegény. Annyira üvöltött, de ő meg tudja nyugtatni....Aztán amikor már nem bírtam cérnával, elvettem tőle Zsófit. Kibontottam, és egyből megnyugodott. Annyiszor megfogadtam, h. nem leszek udvarias, ha kicsi lányról van szó, de nem bírom ki. Nemet kellett volna mondanom este, h. ne jöjjenek be, de hát a jó szívem.
Tisztára sírt, úgy sajnáltam.
Seriff, megismert minket a szülésznő, sőt, még a nevemre is emlékezett.
És Zsófi nevére is emlékezett.
Nagyon aranyosak tényleg. Én úgy örülök, h. ilyen pozitívan csalódtam a kórházban.
Cukkermáz, én is megnéztelek benneteket, nagyon aranyosak vagytok.
Milyen volt a Megasztár újabb selejtezője? Én akkor teszem le Zsófit, és bele szoktam ülni egy forró fürdőbe, így kimaradt a tegnapi is, pedig nagyon jók szoktak lenni....
Nem ígérem, de megpróbálok szerezni nektek jegyet a börzére.
Ma megyek pedikűröshöz, képzeljétek, olyan szinten begyulladt a körmöm...
már csak papucsban tudok közlekedni.
Félek tőle, mert fáj. Bár Gabi azt mondta, ha a szülést túlélted, akkor mitől félsz?
Még ma jövök, puszi mindenkinek, szép napot.