Sziasztok!
Elsőzör is kérdezném, hogy végül is lesz tali kedden Andinál? Elég nagy a csend!
Én midig azt hiszem, hogy majd csak jobb lesz, DE NEM!
Kijött az a fránya fog, a 8. őkínszentsége, de az alvás még mindig nem az igazi, 1 éjjel átaludt aztán újra állandoan kel, és nyáladzik is továbbra, mint a csiga. Lassan bánom,hogy 2 hónapos korában átaludta az éjszakákat legalább ne szoktam volna meg!
Megint megyek én is suliba, tanulnom kéne, de mikor és milyen nem létező energiaforrásból, mert én most nagyon lemrültem. A hónapban az autónk is állandóan újabb és újabb merényleteket követ el ellenünk, és nem utolsó sorban a pénztárcánk ellen, pedig a párom maga javítja, és az alkatrészt is a melóhelyén kedvezményesen szerzi be.
Így már rég vártam hogy az átutalás megérkezzen. Jól jött ez így karácsony előtt
Na de nem panaszkodom, nálunk legalább mindenki nagyjából jól van, a pelushuzogatás úgy tünik az már a pisike jelzése lesz
Manóci! Azóta sem jöttetek, jól nem is fogsz te meglátogatni minket!
Mi B.örsre járunk homeos dr nénihez.
Kaka jelzéshez gratula, Eszti nagyon ügyes és okos!
Mese! Felajánlom a segítségem deriválás téren, nekünk szuperul mondta el a tanárnő!
Fogzásra próbáltam már én is mindent még borostyán láncunk is van, de egy álló hónapig nem tömhetem szegényt fájdalomcsillapítóval éjjel..
Így jártunk
ESzter! Ez a program szuper lehetett!
Irigy irigy!
Meló: igazán irigylem az energiakészleteidet is!
Reméljük pocak jól viseli a görnyedést!
Anikó!
a fentiek szerine mgnyugtatlak, nem te éjszakázol egyedül!
sőt valószínűleg nem egyedül te rontottál valamit el, a szakemberek szerint, de nem érdekel, a gyerek nekem se üvöltsen se éjjel, se nappal!
Azért ha hallassz valami jó tippet oszd meg velem, mert az én duracellem is kezd lekonyulni teljesen!
Timi! Jobbulást Lilládnak, ezen a kis torokfájáson hamar túl lesz!
Mit tanulsz, hogy fizikát is kell? Nappalis vagy??? vagyhogy hogy zh-t íratnak veletek?
Jerry! Apájának nagyon nagyon sok jót kívánunk és gyógyuljon hamar meg!!! Neked megkitartást és sok erőt kívánok!
Marcellnek meg egy pusszancsot küldünk!
Rita, te biztos tanulsz 1000-rel, remélem jól van Lilikéd!
Ügyes vagy
Valaki írta az Auchant, azt nem láttam, viszont a Tescoban már vettem is két műanyag játékokat piti áron /össz nem volt 1800/, ez még a szegényes eklézsiánkba is belefért most!
Aztán majd a télapó meg Jézuska remélem gazdagabb lesz!
Most megyek, legyetek jók!
Macs