Új privát üzeneted érkezett!

SziasztokKép

Épp alvásidő van, úgy néz ki már csak ekkor jutok ide.

Andrea
Fogyasztás: az tényleg jó. Az ismerősünknek több, mint 10 litert evett.Kép

Andi
Annyira sajnállak!Kép Én tudom, milyen érzés, mikor manócskáddal csinálnak valamit, annó Gergő köldökével voltunk a sebészeten és ráadásul úgy látták el, hogy kiküldtek minket.Kép 8 hetes volt!Kép Azért meg külön nem irígyellek, ami szopi ügyben lesz. De túl fogjátok élni és nem lesz semmi baj! Mindenesetre NAGYON szorítok mindhármótoknak!

Mese
Jó játszóterezést.

Anikó
Neked most csak puszik mennek, mert a többit megbeszéltük.Kép jobban vagy már?

Nálunk még mindig megy a küzdelem a bal alsó rágóval, ez is kb.2 hónap alatt fog teljesen kibújni, mint a másik. De milyen jó is a cici, attól alszik tovább Mókuskám.Kép

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Igaz engem nem hiányolt senkiKépde azért most tudok jönni, és bejelentkezem!
Fú, jó sokat írtatok, így név szerint nem is tudom már kinek mit akaratam.
A lényeg, aki beteg, jobbulástKép aki kórházba, vizsgálatra készül, szorítokKép
Hajógyári játszótér tök szupi lehet, még mi se voltunk.Mese, asszem ti mentek mostanságKép majd számolj be légyszi, hogy érdemes-e ellátogatni messzebbről is.

Eszter,drága rád emlékszemKéphogy mit akartam írni.Szerintem lehet, hogy csajszi lesz, mert én is tanúsíthatom, hogy a csajszikkal naon, naon rosszul tud lenni az emberKépBár nekem még csak csajos tapasztalatom van, de az van!Én 5 hós korig voltam rosszul. Róka nem volt, de az állandó émelygés, meg undor mindentől,szörnyű volt!
De fel a fejjel, lány leszKépbízzunk benne!

Mi ma voltunk a 15-hós oltáson, kis csúszással de végre túlestünk rajta! szegénykém naon sírt, de du. olyan nagyot aludt, majd 3 órátKépAnya is örült neki:o Remélem nem lesz vele semmi, eddig még nem viselték meg az oltások!/kopp,kopp/
Most más nem is jut eszembeKépugyhogy megyek is
manó
manóci

Sziasztok lanyok!

Jo regen nem irtam, de mentsegemre legyen mondva, hogy sokat tanulok. Minden szabad idomet tanulassal es munkaval toltom. Amikor Lili fenn van fozok, mosok, teregetek, takaritok. Mar az egyik rokonunk is kijar delutanonkent Lilire vigyazni. Addig en tudok tanulni is. Most hazivizsgat kell leadni es baromi sokat kell ehhez rajzolni.
Amugy jol vagyunk, minden rendben van. Lili nagyon jol alszik. Teljesen leszoktattam a mellkason levo elalvasrol. Most mar csak leteszem az agyaba, meselek vagy enekelek neki valamit es utana kijovok. Ebed utan is jol viseli es tudja, hogy alvas van.
Nem nagyon van idom visszalolvasni, bar olvastalak benneteket.

Orsinak utolag is boldog nevnapot kivanok!

Andi: Manokadnak minden jot. Remelem hamar tullesztek rajta. Egyik baratnom 3 eves kislanyanak a popsiarol szedtek le szemolcsoket. Kapott valami erzestelenito spray-t es utana lekapartak. Nem konnyu, foleg a gyereknek nem, de hamar tulvoltak rajta.

Aniko: Katanak utolag boldog szuletesnapot kivanok.

Na ennyi voltam, megyek is tovabb tanulni. Lili most alszik.
Puszi nektek Rita

Es 2 kep
Lili spagettit eszik:
Kép
Apa es lanya:
Kép

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Vakili!
Ne légy ilyen!!!! Rontod az illúzióimat!!!Kép Kislány és kész! Öreg vagyok én má'n ahhoz, hogy legények miatt szenvedjek!!!!Kép
Autó ügylet?

Tandrea!
Nyomós érv a párod részéről!Kép
Bár én is lennék ilyen lelkes! Igaz most max. jóga, mert az uszoda hideg vízénél, még mindig sokkal kellemesebb!

Meske!
Milyen volt a játszótér?
Elolvasni elolvastam minden tudományos és tudománytalan dolgot a "hogyan csináljunk kislányt?" témában, de inkább "megbeszéltem illetékessel, hogy most mi a cél. Remélem most is olyan kis akkurátus, mint általában!Kép
Érdekes dolgokat lehet olvasni ám, bár volt ami nekem kicsit vad volt, hogy pl előtte melyik nemhez mivel irigáljon asszony. Na neeee.

Kostyika!
Hogy vagytok? Átvészeltétek a napot?
ne hibáztasd magad, mivel megvolt az esélye, hogy tényleg elmúlik, akkor pedig milyen jó lett volna, ha nem... de mindegy. Azt hiszem mindannyiunk kerül még bőven hasonló döntés elé, és úgyis csak utólag tudjuk meg, mit is kellett volna csinálni. Mindenesetre addig, amíg úgy érzed, a legjobb eblátásod szerint döntöttél akkor, addig ne hibáztasd magad. Se a jövőbe nem látsz, se mindenttudó nem vagy. ha mégis, akkor szólj, neke is lenne pár kérdésem!Kép Viccelek!
én most azon gondolkodom egy ideje, mit kezdjek csemete pimpijével, mert az biztos, hogy nincs fitymaszűkülete, de még mindig ugyanúgy le van tapadva. Magának meg nem nagyon, mert ugye pelus, de fürdés közben is csak akkor eszmél, ha kérdezem, hol a pimpi, pont azért, hogy megnyújtogassa magának. sajnos azonban a zacsi jobban nyúlik, ezért azt viccesebbnek tartja! (már pardon a nyíltságért) Szóval Andi ha esetleg van tipped...! Kép

Orsi!
Fog és cici, hó párosítás!
Olivér megfázott (sejtem is hol, hülye Plus a marha fűtésükkel Kép) és a minap azt álmodtam, hogy újra elkezdtem szopiztatni, hogy meggyógyúljon. na persze nem, de furi volt álmodni róla. Igaz a méretek megközelítőleg megint ott vannak!Kép

Manóci!
Nagyon szeretném, ha igazad lenne!!
Remélem oltással tényleg nem lesz semmi, bár a mi dokinénink azt mondta egy héttel később lehet láz. Mi kihagytuk, remélem ti is!

Rita!
Tündérek a fotók!
Nagyon elszánt vagy, elismerésem!
Azért ha van egy kis pazarolni való időd, írj!!!

Zitáékkal, Nandáékkal mi a helyzet? Valakinek van híre a ritkán jelentkezőkről?

Hétvégén elutazunk Sarlóspusztára (ha jól emlékszem a nevére), így mindenkinek nagyon kellemes, nyugis hosszú hétvégét kívánok!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Nagyon gyors leszek, mert filmet nézek.

Eszter
Nandától kaptam levelet, nehéz időszakon van túl, de most már rendezőnek a dolgok. Gyerkőcökről küldött képet és nagyon édes mind a kettő!Kép
cici méreteidKép
PimpiKép Bezzeg Gergő húzgálja, de ez ügyben én is nagyon tanácstalan vagyok.Kép

Rita
Elismerésem!
Képek nagggyon cukik!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Eszter,
Én a Mindentudó és Mindenható Kép azt tanácsolom neked hogy látogasd meg pl az Andreát akinek ugye van 3 fia és tapasztaltabb pimpi ügyben -mint én akinek egy szem lánya van - és kérd meg hogy mutassa meg a tökéletes állapotban levő pimpit KépKépKép Viccet félretéve mostanában panaszkodott egy ismerősöm pont erről hogy mintha le lenne tapadva pedig ő húzogatja. Aztán előkerült ez a kérdés egy többfiúgyerekes ismerősénél aki megmutatta hogy ő hogyan csinálja és a barátnőm döbbbenten fedezte fel hogy ahhoz képest ő nagyon nem jól csinálta. Szemölcsügyben köszönöm a bíztatást és próbálom nem magamat okolni. De lehet hogy inkább általános gyerekorvosnak kéne tanulnom. Ha gyorsan belehúzok egy év alatt lenyomom a 6 évet Kép

Rita,
Nagyon ügyi vagy hogy minden energiádat a rajzolásra fordítod Kép Lassan nekem is neki kéne állni a beadandóknak de még gyűjtöm a feles energiákat.

Orsi,
Milyen filmet néztél?

Anikó,
Múltkor elfelejtettem írni hogy hátha jön valaki Pestről és akkor tudnátok jönni.

Manóci,
Azért jó hogy jöttél Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Szokásos alvás alatti netezésemet élem.Kép

Manó
A múltkori hsz-ban elfelejtettem írni, hogy sajnálom, hogy senki nem hiányolt és küldök Neked két nagy puszit, jó?Kép
OltásKép Reméljük nem lesz utóhatása! Nemsokára nekünk is esedékes lesz.

Andi
A Lost-ot néztem.Kép

Képzeljétek mostanában esténként nagyon nekifeküdtem a hímzésnek és nemsokára kész lesz a 3 cicás kép! Majd felteszek róla egy fotót.Kép

Most csak ennyire futotta, de este még próbálok jönni, ma már itthon lesz Karcsi (3 napja alig látjuk, tegnap meg még vidéken is aludt, a versenyen vannak a növendékével) és így talán idejutok még fektetés előtt.

PussszKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi:mi volt a versenyen?
Nanda nekem is ígért levelet,de még csak a képeket küldte.

Andi:Jó lenne,szívesen mennék.Majd meglátjuk.Kép

EszterKéplivérnek jobbulást! Kép Mára Bencén is kitört a nátha.Kép Álmod Kép
Isten bizony nem akartam illúzióromboló lennni.Tuti puncisod van!!!! Kép
Kukac ügyben nem tudok tanácsot adni,pedig 2 fiam is van.Gerinek kellett húzogatni,és nem volt gond vele,most viszont nagyon ellene voltak a dokik,és én nem erőltetttem.Remélem nem lesz belőle baj.
Utólag is jó pihenést.Kép
Autó ügylet elhalasztva sajnos,pedig már beleéltem magam egy kicsit.Kép

Rita:képek tündériek!! Kép Le a kalappal előtted,én nem bírnám amit csinálsz.

Manó:oltás Kép Reméljük megússza minden nélkül.Lassan nekünk is esedékes,parázok rendesen tőle.Annyira utálom,ha szurkálják Õket.Kép

Mese:a takarítók számát inkább magánban küldeném,jó? Vasalni nálunk is főleg anyu szokott,pedig én szeretek,csak nem nagyon jut rá idő.

Andrea:puszi,Veled mindent megbeszéltem.Kép

Hú,most ennyi,mert nagyon fáradt vagyok,iszonyú szarok az éjszakák,1-1.5 óránként fent vagyunk,és 30-40 percet lóg a cicin a Bence.mire le tudom rakni.Kép

Puszi Mindenkinek:Anikó
vakili

Anikó! valaki! Vakili! :-)))
takcsit ide, de jó lenne végre! csak nem találok.. pedig nagyon jó volt, mig volt, de ő már idős, nem vállalja a balesete óta :-( meg is értem.. szóval mese@fuzio.hu, a spammok már igy is megtaláltak. :-)
most mennem kell,

puszi

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Képzeljétek Karcsi növendéke 4.lett az országos versenyen!!! annyira büszke vagyok rájuk!Kép

Anikó
ÉjszakákKépKépKép Annyira sajnállak! Szerintem most már lehet, hogy meg kéne kérdeznetek egy dokit, hogy miért van fent ennyit Bencus. Mert valami oka biztos van, azért ez nagyon sűrű, hogy 1,5 órát alszik csak egyhuzamban és felébred.Kép Foga jön?
Kuki: én ettől parázok a legjobban, Gergőnek tök kis szűk a vége, de nem nagyon akarom még elvinni dokihoz.Kép Csak azt nem tudom meddig várjak?Kép

Lányok
Mi holnap elutazunk, de azért próbálok majd jönni, amennyire sikerül. De 1 hét múlva visszatérek!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Orsi, de édes vagyKépKépén is vissza...
AndiKépköszi

NNa, oltáson jelentem túl vagyunk!Nem volt egy felemelő élményKép főleg, hogy egyiket kicsi karjába, másikat ugye a combiba kapta!Alíg tudtam megvígasztalni. Õ igazi kis sértődős kiscsaj ám, ha valami atrocitás éri, naon meg tud sértődniKépÉs még a Sabin csepp isKép
De aztán kapott a dokinénitől matricát, nyuszisat, és az lett a nap slágereKépKép
Éjszakára beborogattam a kis combit, hogy nehogy becsomósodjon, meg én a biztonság kedvéért adtam 5ml Nurofent.De tök jól viseltük az éjjelt, és azóta se sincsen semmi! Najd 7-10 nap múlva lehet a haddelhad, ha lesz! De remélem nem, köszi ESZTER a bíztatást ez ügyben. Megnyugtató, hogy vannak gyerekek akiknél semmi sem voltKép
Majd meglátjuk.
Nanda, nekem is írt levelet, de azt szerintem jópárunknak elküldte, és majd jelentkezik, ha lesz ideje, és módja. Úgy emléxem ezt írta talán.

Rita, továbbra is édes LiliKép, és előtted pedig le a kalappalKép
Én csak ha már mindketten ovisok lesznek akkor vágok bele még valami tanulnivalóba. Most nem bírnámKépDe te/ti/nagyon ügyikék vagytok!
Esztinek pont ilyen előkéje vanKépés egy régebbi képen, amikor még csak bébikajába tudtuk enni a milánóit szintén van egy paris maszatos képKépKép

Eszter, érdekelne hol olvastál a -hogyan csináljunk fiút ill. lányt kérdésről?-KépKép
Az az irrigálás azt hiszem nálam is kimaradnaKép viszont azt mondják, hogy lányt csinálni könnyebbKépUgyhogy még 1 kis bíztatás, hogy a nehezén már túl vagytok, így ez a baba csakis lányka lehet!Kép
Mi viszont jövőre felköthetjük a gatyátKépKépVárom majd az 5leteketKép

Na, elteszem magam, mert későre jár, és kicsit megkavarta a babuskát ez az óraállítás! Vagyis ő jó időben kel, csak mi löktünk az óránKépMost már 2 napja az eddigi 7 körüli kelés most 6 körüli lett!KépÉn meg hulla vagyok.
Nálatok átálltak a manókák egyből?
Na, eltűntem tényleg puszi mindenkinek, manó
manóci

hali,

Manóci,
Dehogy állt át! Nálunk is az eddigi fél 7 helyett most manó is fél 6-kor kelKép Én is kivagyok tőle már jó lenne ha visszaállna. Én anno olvastam valahol hogy a különféle pózok is segítik a babaáldást és hogy fontos az időpont merthogy a fiúk gyorsabbak de rövidebb életűek, a lányok ugyan lassabbak de kitartóbbak. Tehát valahogy úgy volt ha jól emlékszem hogy a mensi közepe előtti napokon nagyobb az esélye a fiúknak Kép Nálunk volt egy kis hőemelkedés az oltás utáni következő hétvégén de semmi komoly.

Orsi,
Gratula a Karcsinak és a növendékének. Milyen korú ez a kis ügyi?

Anikó,
Együttérzésem az éjszakai kelés miatt.

Emlékeztetőül jövő hét keddre beszéltünk egy talit nálunk. Ki jön? Várom a jelentkezőket Kép

Képzeljétek manó egyre többet megy, nagyon örülök neki, olyan aranyosan egyensúlyoz és kitartóan próbálkozik amikor elesik.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Nem jöttem megint pár napig, de ki vagyok teljesen. Most már lassan nemhogy napok, de hetek óta nem alszik normálisan a kismuki, úgyhogy ebből következik, hogy én sem. Ha végre elalszik, akkor minden rendben, csak eleve nem tudom letenni aluszni őkegyelmét, pl. most is még fennt van, és apája próbálja lefárasztani.
Asszem fogacskák vannak a dolog mögött..

A legújabb szokása h elkezdte a pelust két kézzel középen rángatni, és nem tudom eldönteni,hogy aggódjak /esetleg felfázott v csíp a pisi-látni semmi sem látszik külsőleg/, vagy csak elkezdte jelezni, h bepisilt... Nálatok volt valami hasonló "tünet"?

Óraátállítást még nekem sem sikerült zökkenő mentesen vennem, nem ám neki! Kép

Bocs,h most nem irok név szerint, de mennek kell, apája nem győzi..
Macs
maccs

Sziasztok,

Andi, köszi az infót baba ügyilegKépvalahogy én is így hallottam!Majd kipróbáljuk jövőreKép
Oltással eddig nem volt gáz, de most 7végén lesz a kritikus 7-10nap. Remélem megússzuk!

Maccs, az naon nem jó, hogy nem alszotokKépGondolom fogak, mert akkor Eszti is ébred rendesen mint régen!Még jó is az a tartalék cici, hogy van. Nem is tudom mit csinálnék, ha nem lenneKép
Nekem Eszti csak akkor tépkedi a pelust ha kérdeze, hogy van kaka?vagy menjünk bugyit cserélni?akkor nevet, és elkezdi húzkodniKépSzerintem kb. kezdenek megérni hozzá agyilag. De azért biztos ami biztos kérdezz rá a dokinéninél!
Apropó, már akartalak kérdezni, hogy ti melyik gyerekorvoshoz jártok?

Na, mennem kell, fölébredt
Manó
manóci

látom mindenkinek 4 napos ünnep volt.
Én meg ma deriválni is tanultam a suliban. Nem mondom, kicsit összezavart minket a matektancsi, a végén csak néztünk egymásra, hogy most mi van?!
mi lesz ebből a vizsgából, ajjaajj..

Maccs, fogzás :-( ha Levi éjjel nagyon felsir, és szenved, belenyomok 5 ml Nurofent, és várom a hatást, Ált.ban bejön. Na meg kenem az inyét, meg a fogacskák helyét is dentinox- szal, végszükség esetén van még tartalékban vibrocil kúp is itthon. Ki tudja.. Rossz nézni, ahogy szenvednek :-(

pelus húzogatás: én felváltva adom rá, éjjel sima, alvásnál sima, napközben gumis pelus, és ha kb. tudom mikorra várható a kakis adag, akkor arra is inkább klasszikus pelust adok. sztem jobb kaki szempontból :-) a gumist igy nem sűrűn használjuk, de pl. ha nagyon tombizik, akkor csak a gumis marad. Na mweg ugye apája miatt is vettem, mert azzal boldogan pelusozik ő is. (néha)

Andi, én a pózokban nem hiszek, de a gyors fiúk, lassú lányok tuti infó! De ezt sajna pontosan ki kell számolni. Hát én most rárajtolok a témára, mert aktuális kezd lenni, de ki kell tesztelnem mikor is vannak azok a bizonyos napok. Jöhet a hőmérő:-)

Mi tök jól átálltunk, na nem vagyunk hajnali kelők, lehet hogy ezért is?! ki tudja.. mindenesetre Levi gyönyörűen alszik el este- mint egy angyal. Bezzeg pár hónapja, hogy kivoltam..

Andi,
Levi is megy, de azért spurizni továbbra is négykézláb (vetődéssel) tud, egyre bátrabb. Kicsit vissza is vethette v.mi, mert egyre jobban ment, majd nem akart, és ilyedt fejet vágott, hogy most mi lesz. A legjobb az volt, mikor elengedtem, de kinjában kacagott, mert nem ment az elindulás sem. Ha megböktem hátulról, elindult.
De az egyedül gyaloglás hosszú távon még nem jell.

játszótér: aranyosak vagytok, mosolyogva olvastam hogy jó játszózást, pedig akkor még csak szerettem volna eljutni. De hétvégén ide is elmentünk, tényleg tök jó, csak jó sokan voltak. azért pár év múlva még jobb lesz, azok a nagy csúszdák állatiak! +gyönyörű időnk is volt!

Manóci, a 15. havit kaptátok, ugye? 1 kar, 1 comb? jajajjjaajajjj, jövő héten megyünk.

na most elfáradtam, sok volt nekem ez a gazd. matek igy töményben.

jóéjt

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

jajj, még 2 dolog:

1. elfelejtettem

2. keresem a nem 10 rongyos bennti cipőt. Találtam is 6600ért siesta szandit, 5000 ért kb hasonló Dr. Batz szandit (hasonlit a siestára). Meg elmentem a Csalogány utcai pasihoz megnézni az Asso cipőket. Kb 1,5 hónapja alig volt választéka. Hát most volt. Volt ott egy kis 20- as barnás bőrcipő, komolyan mondom, úgy nézett ki mint egy camel baki 20ezerért, csak kicsiben. (kidolgozás, kinézet, minden 10 pontos). Azt hittem, nem birom ki, és megveszem. Na de nekem 21- est kell már vennem! szóval bennti szandik 4000- ért, zárt cipők 5-6ezerért, bélelt cipők is voltak. Elég jó választéka volt, ajánlom nektek. (na ez egy hirdetés volt, majd megmondom neki, nem ingyenes, cserébe dobjon hozzám 1 cipőt Kép

1. megvan: ortopédiára hogy kell, mikor bejelentkezni? kell- e? hova? stb. Mi van ha a bal lábát kicsit kifelé csámpin tartja. Kinövi, ha biztosan jár majd? érdemes megnézetni?

már tényleg pápá

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!
Mese! csak egy gyors válasz az 1. kérdésre: az őszieknél pont ez a téma most, olvass vissza egy-két napot!
Maccs
maccs

Sziasztok!

Mindjárt visszaolvasok, csak gondoltam becsekkolok, hogy nem vagyunk ám elveszve!!!Kép

Hosszú hétvégéztünk, de alaposan!
Pénteken lógott Apa munkából, Olivér Nagyiztott, így kirúgtunk a hámból. Voltunk turkálóban, Apának másik házat nézni (állás), moziban, ahol azt az új animációs filmet néztuk az elvetemült veteménylénnyel, aztán sétáltunk egy jót. Rég voltunk így együtt Apával!Kép

Szombattól hétfő du-ig pedig Sarlóspusztán voltunk. A szoba fürdőszobáján és az éttermükön kívül szép volt minden. Volt kis vadasparka kecskék, dámvadak, szarvasok, vaddisznók, ezeken kívűl szürke marha, marha, ló és kopasznyakú csirkék. Olivér szájtátva etette a kecskéket, de a lovakhoz is ment volna, ha engedjük. Étteremben nagyon jól viselte magát, legfőképp mert a 12 fős társaságból 10 biztos, hogy mindig vele foglalkozott. Kép Volt gyerekszék szerencsére, amit rendesen körbe is szórt sültkrumplival és kenyérbéllel. Ez van! A pincérek is nagyon kedvesek voltak. Jól is főztek és hatalmas adagokat hoztak!
Alvás kicsit nehézkes volt, de végül sikerült. Első este vele maradtam, de csak úgy tudtam elaltatni, hogy mindent lekapcsoltam, magam mellé vettem a kiságyból, így aztán elaludt hamar. Másnap Apa tette le, én meg megvártam az ajtóban, amíg elalszik. Igaz kicsit korábban mentem be, így jó tíz percet szobroztam az ágya fejénél, nehogy észrevegyen!Kép Aztán a mellettünk lévő szobában kártyáztunk egy kicsit. A papírvékony falak miatt mertem egyedül hagyni, de 20 percenként átnézett valamelyikünk.
Utolsó nap kimentünk egy lőtérre, ahol agyaggalambra lődöztünk. Büszkén jelentem megvédtem asszonynép becsületét, 6-ból négyet eltaláltam, pedig először próbáltam. A jóember, aki magyarázta nekünk a hogyant, azt mondta tehetséges vagyok és foglalkozna is velem! na ja!Kép
Kedden itthon henyélt a kis család, majd szerdán elmentem munkáért, újra próbálkozom. Mivel mintha újra tudnék tejet inni, gondoltam, hátha az asztal mellett is meg tudok maradni!Kép Jó is lenne, karácsonyra egy kis mellékes!Kép
"Röviden" ennyi!
Majd még illusztrálom az eseményeket képekkel is, csak egy kis időt kérek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Eszter:jó lehetett a hétvégétek! KépLovak Bencének is nagyon tetszenek.
Munka: Kép Turi:mit sikerült?
Lövészet:éljen-éljen,Te kis ügyi! Kép

Mese:megkaptad a mailemet a telcsiszámmal????
bence is egyik napról a másikra kezdett menni ezerrel,pedig elég későn kezdte.Most már szinte egész nap menne.Kép

Andi:gratula a menéshez.Kép
Köszi az együttérzést.Kép
Tali:még nem tudom,hogy lesz-e valaki,aki erről megy esetleg.

Macs:szerintem ha nem sír pelushúzogatás közben,akkor nincs baj.Ha igen,akkor én megkérdezném a dokit,és esetleg egy vizeletvizsgálat.
Alvás:tudom,miről beszélsz.Kép

Manó:remélem nem lesz gond a hétvégén!Biztos nem lesz!!!! Kép
Ezek szerint én kimaradtam Nanda listájából,pedig telefonon megígérte,hogy megírja a történetet.Kép

Orsi:gratula Karcsiéknak!!! Kép
Fogacskák is vannak megint,4 szemfoga jön egyszerre,a két alsó már lehet,hogy holnapra áttör.De azért ez az éjszakázás szerintem sem normális,csak nem tudom ,merre induljak,meg attól is tartok,hogy úgyis én leszek a hibás,azt fogják kihozni.Én viszont egyszerűen nem bírom hallgatni a sírást,úgyhogy nem hiszem,hogy ez a közeljövőben megváltozik.Kép

Andrea:remélem jól telik a szabi! Kép

Most ennyi jutott eszembe,puszi:Anikó
vakili

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok ám, csak kicsit szanaszét! Kép

Lillácskám sajna megfázott mindenszentek alatt. Most taknya-nyála egyben, de szerencsére "csak" ennyi. Láza nincsen, a torka csak kicsit piros. Viszont elég nyügi szegénykém. De időről időre fel lehet dobni. PL. délutánra, mire apa hazajött, alig bírtam vele. Aztán felöltöztettem jól, és apa levitte motorozni, hintázni. A gyerek úgy jött fel, mint akit kicseréltek. Persze egész délután verte előtte nekem az ajtót, hogy "tátá brrr, haaahaaa (ez a hintapalinta dallama), pta ", ami annyit jelent, hogy menjünk motorozni, hintázni és labdázni. Kép
(közben valamelyik vadbarom fúr valamit, de megkeresem, hogy ki az, és nem áll meg előttem!!! )

Én is megfáztam sajna, a legnagyobb gáz, hogy köhögök, és félek, hogy felébresztem Lillát. Volt már rá példa. Kép
Tanulni is kell már, dolgozatokat kell leadni, és szombaton zh-t is írunk fizikából kémiából. Fasza lesz nagyon. Kép Holnap is mennem kellene, de inkább maradok, mert Lillát vissza kell vinni a dokihoz, meg akkor tanulok is szombatra.

Elkezdtem a csajszinak télre vásárolni ezt-azt. Vettem neki, egy szörme bélésű Asso cipőt. Nagyon szép, és viszonylag az ára sem sok. (6600 ft) Ez jó lesz majd száraz hidegben, a havas hidegre meg majd még veszek egy csizmát, egy vízlepergetőset. CSak sajna még nem láttam meg a megfelelőt.
Overálnézőben voltam Miskolcon. Még sehol semmi. Se itt EGerben, sem MIskolcon. VAgyis van, csak az a babás, csodaszép overálok vannak, amik egyrészesek, és egy csepp víztől átáznak. Kép ÉN meg olyat szeretnék, ami inkább síoverál, kétrészes, és nem ázik át. VOlt olyan bolt, ahol be akarták beszélni, hogy egy másfél éves gyereknek még olyan egyrészes overál kell, ami bundazsákká cipzározható. Az ilyet én úgy pofánvágnám legszívesebben... Kép
Na, szóval overált még nem vettem, de vettem egy dzsekit. Tündér lett benne a csajszi. Majd teszek róla képet.

Sajna reagálni nem igazán tudok, mert nem nem nagyon tudom nyomon követni az eseményeket. Bocsássatok meg ezért, majd egyexem. Kép

Legyetek jók, puszi Mindenkinek!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok,

Eszter, naon jó lehetett a pihi, meg az apás napokKépBiztos rátok is fért.Meló ügyileg drukkKép
Külön szobába levő alvásról jutott eszembe, hogy nem akartok venni bébiörzőt? Csak azért kérdezem mert nekünk van, és én nagyon jó hasznát veszem, meg nyáron is amikor Velencén voltunk levittem, és sokkal nyugodtabb voltamKépSzerintem ez egy tök jó dolog, és elég sokáig ki lehet használni, mert azért még egy 4-6 éves gyerek is kicsi, és ha majd lefektetem akár csak du.-i alvásra nyugodtabb leszek ha hallok mindentKépFőleg neketek meg most jön a "kiscsaj"KépKép!

Anikó, most hétvégén még nem volt semmi gond, de még sajna lehetKép Bár remélem nem lesz. NandaKép biztos csak fáradt volt vagy sietett, és azért felejtett ki! szerintem ne haragúdj ráKép
Jobbulást neked is és Lillusnak isKépKép

Mese, hihetetlen, hogy milyen okos lehetszKépKépén világ életemben rossz voltam matekból, és úúútáltam isKépEzért én nem csak a deriválásnál akadtam volna elKépKépszerintem már a felvételinKépMindíg is humán beállítottságú voltam, az inkább az én asztalomKép
Igen a 15 hós oltáson voltunk! Drukkolok nektek is a jöv. hétre. Kellemetlen ez a dupla szuriKép
Ortopédiához én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy mi is csak a kötelező 2-őn voltunk. A 6 hetesen meg a 3 hósan! De ezek szerint kellett volna menni még? Nekem azt mondták, hogy minden ok. viszlát!
De ha ilyen problémátok van akkor szerintem vidd azért el, mert mindent jobb az elején észrevenni, kezelni stb.Beutalót asszem gyerekorvos adhat!

Timi, jók lehetnek a cuccok, és tényleg nem sok a cipőcskeKép
Szeretnék majd én is egy hótaposót ami vízhatlant a rendes utcai mellé, és láttam naon arikát a Corában! Van nálatok Cora?
Neked is sok sikert a vizsgákhozKép

Lányok, el szeretnék mindenkinek dicsekedni, hogy a kislányom ma szólt nekem, hogy kaka be, és tényleg kakis volt!KépKépJa, és fogdosta a bugyit, húzkodta a nadrágotKépKépAnnyira örültem:Ugyhogy Maccs, nálatok is lehet, hogy bugyis dolog van a háttérben!KépKép

Nya megyek aludni mert megint későre jár!

Manó
manóci

Sziasztok!

Gyors két mondat rólunk, aztán visszaolvasok:
Papát megműtötték, nem lehetett laparoszkóposan, felvágták, valamint kimetélték az egyik máj artériáját Kép 6 órán keresztül műtötték 5 orvos közreműködésével. Most már szerencsére itthon van, de kicsit nehézkes azért még az életünk, így nem tudom hogyan tudok jönni mostanában

Jerry
jerry

Oh, Jerry, ez nagyon rosszul hangzik, kitartás!
én meg itt jöttem neked a térképes habtapival, na még jó hogy nem reagáltál rá :-(
Jobbulást párodnak!

Maccs, köszi, akkor azt teszem.

Manó, azért az túlzás amit irtál, de ha őszinte akarok lenni, én se voltam oda soha a matekért, de ezen a kereskedelmi közgazdász szakon muszáj. Amúgy másoddiplomás képzés, igy nem volt felvételi, matekon én is elvérezhettem volna, most próbálom felidézni, mit is tanultunk gimiben. Igen haloványan dereng... :-(

Kötelező 2 ?? Most a csipőszűrésre gondolsz ugye? hah, megnéztem a kiskönyvben gyorsan, tényleg ortopédiás pecsét van benne :-) akkor ugyanoda kell vigyem! Na akkor kérek is jövő héten beutalót, biztos ami biztos, nézzék csak meg.
gratulálok a kaka jelzéshez :-) kis ügyes. hmm, meg is értem, nem túl jó dolog kaksiban csücsülni.

Eszter,
jó lehetett ez a kis pihi! Én is babaőrt használok, pl. sielésnél is tök jó volt, és fel is sirt egyszer- kétszer a manó, 10en ugrottunk, ha megszólalt. :-)

képeket várjuk!

Timi,
épp szerdán dicsértem az Asso cipőket :-)
én is láttam már sok overallt, de még nem kellett, mert van kis dzsekink, amit kezdünk kinőni. pl. Auchanban tök jó kantáros gatyó+dzseki volt, kb 4-5ezerért, elég meleg, elég massziv anyagból (sötét nemtudom milyen szinű) ki is nétem, hogy amolyan koszolós, kerti téli cuccnak pont jó lenne. De a zsákocskás tényleg idétlenség, nem is értem ekkora méretben is gyártanak?
Jó tanulást!

Anikó, sorry nem néztem, de már megyek is megnyitom a mailemet, köszönöm!!! volt v.ki a napokban a XIII. ker Pozsonyi úton? elhűltem.. ma az index főoldalán is van róla cikk. egy rohadt táblát nem sikerült kitenniük, akkor dolog lenne, hogy forg. változtatás van?!

most mennem kell, hozzák a matracot az ágyunkba, de lepedőnk meg nincs rá :-( (csak 140- es gumis van, ez meg 180as) mehetek venni, brr

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok,

Mi ez a nagy csend?????KépKépEddig alíg győztem az iramotokat visszaolvasgatni, most meg?!

Jerry, ez nem a legjobb hírKépKépDe remélem már jobban van, és minden jót neki!Neked pedig kitartás!Kép

Mese,nem túlzás ez hidd el! Nekem a matekkal foglalkozó emberek valahogy más bolygoról jöttekKépKép
A csípőre gondoltam igenKépDe menjetek az a biztos, és az még nem is fájdalmas vizsgálatKép
Mi az Ortopéd Klinikán voltunk,ti is?/XI.-ik ker/

Üdv:manó
manóci

Hali,

Manóci,
Én is suliban voltam péntek, szombat azért nem jöttem. Manó baba anyunál volt, nagyon élvezte hogy egész nap vele játszik. Ott volt a cirkusz és anyu elvitte megnézni az állatokat. Láttak tevét, elefántot, majmokat és lovat. Anyu mondta hogy a lovat felismerte, mutatta hogy paci.

Láttátok az Auchan játékkatalógusát? Mennyi jó játék van benne nagyon jó áron Kép

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Elsőzör is kérdezném, hogy végül is lesz tali kedden Andinál? Elég nagy a csend! Kép

Én midig azt hiszem, hogy majd csak jobb lesz, DE NEM! Kép Kijött az a fránya fog, a 8. őkínszentsége, de az alvás még mindig nem az igazi, 1 éjjel átaludt aztán újra állandoan kel, és nyáladzik is továbbra, mint a csiga. Lassan bánom,hogy 2 hónapos korában átaludta az éjszakákat legalább ne szoktam volna meg! Kép Megint megyek én is suliba, tanulnom kéne, de mikor és milyen nem létező energiaforrásból, mert én most nagyon lemrültem. A hónapban az autónk is állandóan újabb és újabb merényleteket követ el ellenünk, és nem utolsó sorban a pénztárcánk ellen, pedig a párom maga javítja, és az alkatrészt is a melóhelyén kedvezményesen szerzi be.Kép Így már rég vártam hogy az átutalás megérkezzen. Jól jött ez így karácsony előtt Kép Na de nem panaszkodom, nálunk legalább mindenki nagyjából jól van, a pelushuzogatás úgy tünik az már a pisike jelzése lesz Kép

Manóci! Azóta sem jöttetek, jól nem is fogsz te meglátogatni minket! Kép Mi B.örsre járunk homeos dr nénihez. Kép Kaka jelzéshez gratula, Eszti nagyon ügyes és okos! Kép

Mese! Felajánlom a segítségem deriválás téren, nekünk szuperul mondta el a tanárnő! Kép Fogzásra próbáltam már én is mindent még borostyán láncunk is van, de egy álló hónapig nem tömhetem szegényt fájdalomcsillapítóval éjjel.. Kép Így jártunk Kép

ESzter! Ez a program szuper lehetett! Kép Irigy irigy! Kép Meló: igazán irigylem az energiakészleteidet is! Kép Reméljük pocak jól viseli a görnyedést!Kép

Anikó! Kép a fentiek szerine mgnyugtatlak, nem te éjszakázol egyedül! Képsőt valószínűleg nem egyedül te rontottál valamit el, a szakemberek szerint, de nem érdekel, a gyerek nekem se üvöltsen se éjjel, se nappal! Kép Azért ha hallassz valami jó tippet oszd meg velem, mert az én duracellem is kezd lekonyulni teljesen! Kép

Timi! Jobbulást Lilládnak, ezen a kis torokfájáson hamar túl lesz! Kép Mit tanulsz, hogy fizikát is kell? Nappalis vagy??? vagyhogy hogy zh-t íratnak veletek?

Jerry! Apájának nagyon nagyon sok jót kívánunk és gyógyuljon hamar meg!!! Neked megkitartást és sok erőt kívánok! KépMarcellnek meg egy pusszancsot küldünk!

Rita, te biztos tanulsz 1000-rel, remélem jól van Lilikéd! Kép Ügyes vagy

Valaki írta az Auchant, azt nem láttam, viszont a Tescoban már vettem is két műanyag játékokat piti áron /össz nem volt 1800/, ez még a szegényes eklézsiánkba is belefért most!Kép
Aztán majd a télapó meg Jézuska remélem gazdagabb lesz! Kép Kép Kép

Most megyek, legyetek jók!
Macs
maccs

Hali,

Én is akartam kérdezni hogy akkor jöttök-e mert senki nem kiabált hogy jönne Kép Vagy nem jó az időpont?

Maccs, Rita, Vera,
Remélem legalább ti eljöttök!

Milyen játékot vettél? Mi tegnap voltunk az Auchanban( én írtam) és vettem manónak egy ilyen kis konyhapultot 3000 ft-ért. Anyutól kap hozzá még edényeket úgyhogy jó lesz.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Vegre valamennyire fellelgezhetek, bar ujabb kemenyebb feladatot kaptunk, ugyhogy tanulhatok, rajzolhatok tovabb ezerrel. Jol vagyunk, minden rendben velunk. Lili tovabbra is jo kislany, azert tud am hisztis es akaratos lenni.
Kijott a jobb also ragofoga es az also szemfogak csucsat mar erezni. Mostanaban nem eszik tul jol. Mintha nem lenne kedve enni, barmit is csinalok. Hisztizik, ha megprobalom en etetni.

Jerry: szomoruan olvastam ami a paroddal tortent. Jobbulast neki! Nem lehet konnyu most nektek.

Timi: Remelem azota jobban vagy. Kép

Orsi: Gratulok Karcsinak! Kép

Andi: Sajnos mi nem tudunk menni kedden. Kép
Mi is szeretnenk olyan konyhapultfelet venni Lilinek. Veronika elvezi? Vagy ez Karacsonyra lesz?

Mese: Suli. Kép Nekem legalabb nincsenek ilyen derivalasi problemaim. Kép Bar en imadom a matekot. Kedven tantargyam volt es mindig 5-os voltam belole. Kép

Eszter: Jo rolad hallani! Te is kisse el vagy tunve most mint en. Talan te is tanulsz? Hagymacska hogy van? Mikor tudjatok meg a nemet?

A tobbieket udvozlom.

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Vera! Köszi, köszi, köszi! megkaptam! Kép Te is el vagy tünve! Nem is meséltem, hogy a legutóbbi talin, Lili elleste Mirától, hogyan kell kinyitni a popsikrémes dobozt, azóta kapott belőle szegény plüss oroszlán, a kanapé, és egy-két egyéb dolog a krémből, nem mintha szükségükl lett volna rá, mert még nem szoktam meg, hog nem szabad kézközelben hagyni a dobozkát! Kép Kép

Andi! Mi tudunk menni ha gondolod!

Rita! Jó hogy írtál!Kép kár hogy nem jöttök Kép

Macs
maccs

Sziasztok,

Maccs,drágaKép Én küldtem neked privibe egy mailt, és írtam benne, hogy mennénk hozzád, de csak úúúúgy nem állítunk be!Ezért kértem, hogy küldd át nekem a telszámod, és rádcsörizek, hogy egyeztessünkKépVálasz ohneKépse privimbe, sem itt a topikban!Gondoltam vagy nem kaptad meg,vagy megfeledkeztél rólunkKépKép

Andi, Auchan újság még nem jutott el hozzánk, mi Tescot, meg Corát kaptunk egyenlőre!De azokban is vannak nagyon édesek én is már szemlélgettemKép Meg több gyerekről is kéne gondoskodnia nálunk a "Jézuskának"KépEsztinek van 3 unokatesója, meg a mi kerifiúnk+ annak a kisöccse, szóval kell majd gyerekjátékokat vennünk!
Már van egy csomó 5letem Esztinek, mert nagyjából látom mik érdeklik/hetik/KépAz a konyha biztos tök jó, karira a nővérem már bejelentette, hogy ők azt veszik Esztinek. Ennek én is nagyon örülökKép

Csajok taliiii???Én hol voltamKépKép Erről lemaradtam, ugyhogy szerintem mi nem tudunk menni, mert nálunk csak egy kocsi van, és apa jár vele, de ha időben szólok akkor el tudom nyúlni!KépKép

Rita, már hiányoltalakKép De tudom neked elég sok teendőd van mostanság.

Úgy néz ki, hogy megúsztuk az oltás utáni kellemetlenségeketKépNem jött ki eddig semmi, szerintem már nem is fogKép
Viszont ma vettem észre, hogy már 18 fogunk vanKépKép16 rendesen kibújt, 2 pedig már áttörte az ínyt!De ennek ellenére még reggel-este ciciKépKépKép
Amit igyekszem a héttől lecsökkenteni az estire!

Mese, kértetek időpontot?

manó
manóci

Sziasztok,

Maccs,drágaKép Én küldtem neked privibe egy mailt, és írtam benne, hogy mennénk hozzád, de csak úúúúgy nem állítunk be!Ezért kértem, hogy küldd át nekem a telszámod, és rádcsörizek, hogy egyeztessünkKépVálasz ohneKépse privimbe, sem itt a topikban!Gondoltam vagy nem kaptad meg,vagy megfeledkeztél rólunkKépKép

Andi, Auchan újság még nem jutott el hozzánk, mi Tescot, meg Corát kaptunk egyenlőre!De azokban is vannak nagyon édesek én is már szemlélgettemKép Meg több gyerekről is kéne gondoskodnia nálunk a "Jézuskának"KépEsztinek van 3 unokatesója, meg a mi kerifiúnk+ annak a kisöccse, szóval kell majd gyerekjátékokat vennünk!
Már van egy csomó 5letem Esztinek, mert nagyjából látom mik érdeklik/hetik/KépAz a konyha biztos tök jó, karira a nővérem már bejelentette, hogy ők azt veszik Esztinek. Ennek én is nagyon örülökKép

Csajok taliiii???Én hol voltamKépKép Erről lemaradtam, ugyhogy szerintem mi nem tudunk menni, mert nálunk csak egy kocsi van, és apa jár vele, de ha időben szólok akkor el tudom nyúlni!KépKép

Úgy néz ki, hogy megúsztuk az oltás utáni kellemetlenségeketKépNem jött ki eddig semmi, szerintem már nem is fogKép
Viszont ma vettem észre, hogy már 18 fogunk vanKépKép16 rendesen kibújt, 2 pedig már áttörte az ínyt!De ennek ellenére még reggel-este ciciKépKépKép

manó
manóci

Sziasztok,

manó
manóci

Nahát, csajok ne nézzetek hülyének ez nem perverzióKépKép de ez a sz......rrr azt írta mindíg ki, hogy küldjem 5 mp-múlva mert másnak van lefoglalva!!!!Én meg bőszen küldözgettemKépKép bocs!!!!!!!!!
manóci

Hali,

Maccs,
Nagyon szívesen látunk titeket, na meg persze mindenkit aki tud jönni. Este küldök útleírást csak most rohanok.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Gyorsan még két gondolat

Manóci,
Milyen ötleteid vannak? megosztanád velem is hátha le tudok nyúlni valamit Kép Én ezt a konyhát néztem, kreatív asztalt, anyu már vett neki valami horgászkészletet amivel a kádban lehet játszani, gyurmakészletet, játék babakocsit, edénykészletet. A Tescos újságban láttam fa vonatkészleteket még azon gondolkozom mert nagyon tetszenek.

Rita,
Karácsonyra vettem és remélem hogy tetszeni fog neki. Azt tapasztaltam hogy nagyon szeret valami mellett állni és babrálni. Kinéztem egy kis kreatív asztalt is csak az nem volt. Állítólag kapnak még remélem hogy meg tudom venni.

rohanok mert megég a muffin, sziasztok
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Helló!
nem olvastam már napok óta semmit! Bocsi!
Sajnos péntekre durván 382 rajzot meg kell csinálnom, így még egy ideig nem jövök!

Mindenkinek a legjobbakat és vigyázzatiok magatokra!
Velünk is minden ok

Puszi!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

csak egy gyors bejelentkezés:
Andi, hány körül menjünk?? De.? / Lili ált. 9 ig alszik, tehát 10 előtt nem érünk oda sehova sem!/ vagy Du? Vagy ne menjünk, tegyük át jövő hétre, akkor talán többen tudnak jönni? Kép ?

Manóci remélem még olvasod: Ha csak a kocsi a gond, és nem egyéb elfoglaltság, akkor azon ne aggódj, itt vagyunk egy köpésre hozzánk befértek!!!!! Még + ülés is van. Sajnos mailt nem kaptam meg Kép Kép Kép Úgyhogy megadom megint itt a számom, aztán lesz ami lesz, ha sokan hívogatnak, majd jó mérges leszek magamra! Kép 20/455-1320

Eszter! jó munkát! Kép

Pusz:
Macs
maccs

sziasztok!

tegnap belekezdtem egy levélbe, de látom ma sem fejezem be.
Időpontot nem kértünk, de ma megyünk dokihoz, úgyis tőle kell kérni beutalót. Amúgy a Budai Gyermekkórházba, bár most hogy elköltöztünk kicsit arrébb, nem tudom van- e közelebbi. De tény, az sincs messze, csak oda tartozunk- e vagy sem. Vagy ez ma már mindegy?!

Sajna megyünk a szurira, de túl hamari volt az időpont, igy megszervezni se tudtam. Ha csináltok megint olyat, amit előre tudok, pl. azt hittem jövő hét kedd, és akkor van is kocsim :-(
de csüt, pénteken apa szabit vezs ki, mert el kell már intézni ezt a kocsiügyet. Mire én kinézem, és meg is tudnánk nézni, addigra nincs meg a tütüke. Én meg nem tudok talira menni. Ma is apa jön haza, mert nem váltottunk még orvost, előbb körbe kell szimatolni, mégse cserélnénk akárkire, a mostani tök jó dokinéni. (sztem)

Már nem tudom mit is akartam irni, és kiknek, de most akkor csak annyit, igy kapkodva, átböngésztem a hipermarketek szipi- szuper katalógusait, és apa váratlan ötletén felbuzdulva kimentünk cora (5p) azt a favonatos játékot megvenni. a kissebb dobozos drágább volt, ez meg nagyobb, és ugyan akciós, de igy is 1 ezresdsel olcsóbb. a Bécsi úti kenguruban vagy egy hasonló terepasztal, nem is olyan rég alig tudtam onnan a 2 pasimat elráncigálni. Nos, meg is kellett nézzem mennyibe kerül. 1 dd pl. vagonka, kb 4 rongy. Irtó drága, német cucc ez is, de annyival nem tud többet amennyivel k. drágább!!!
Levi imádta (apja lejtőn meglóditotta a vonatot, alagútba be, a lényeg a BUMM volt, ahogy egyik a másiknak ütődik. az hogy ilyen szép, meg olyan elemek vannak hozzá, az a kis manót hol érdekli?!!! Szülők privilégiuma: kibontottuk, megnéztük, kb egyezik a tescossal, bár igényesebb. Onnan van 3 kis vonat, vagon, még Prágába vettük, de itthon is van már a Tesco kari. katalógusában 200 Ft-ért vesztegetik. Szóval szerintem olcsó és jó ötlet.

Majd még ötleteim bőven vannak, de mennem kell!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

sziasztok!

tegnap belekezdtem egy levélbe, de látom ma sem fejezem be.
Időpontot nem kértünk, de ma megyünk dokihoz, úgyis tőle kell kérni beutalót. Amúgy a Budai Gyermekkórházba, bár most hogy elköltöztünk kicsit arrébb, nem tudom van- e közelebbi. De tény, az sincs messze, csak oda tartozunk- e vagy sem. Vagy ez ma már mindegy?!

Sajna megyünk a szurira, de túl hamari volt az időpont, igy megszervezni se tudtam. Ha csináltok megint olyat, amit előre tudok, pl. azt hittem jövő hét kedd, és akkor van is kocsim :-(
de csüt, pénteken apa szabit vezs ki, mert el kell már intézni ezt a kocsiügyet. Mire én kinézem, és meg is tudnánk nézni, addigra nincs meg a tütüke. Én meg nem tudok talira menni. Ma is apa jön haza, mert nem váltottunk még orvost, előbb körbe kell szimatolni, mégse cserélnénk akárkire, a mostani tök jó dokinéni. (sztem)

Már nem tudom mit is akartam irni, és kiknek, de most akkor csak annyit, igy kapkodva, átböngésztem a hipermarketek szipi- szuper katalógusait, és apa váratlan ötletén felbuzdulva kimentünk cora (5p) azt a favonatos játékot megvenni. a kissebb dobozos drágább volt, ez meg nagyobb, és ugyan akciós, de igy is 1 ezresdsel olcsóbb. a Bécsi úti kenguruban vagy egy hasonló terepasztal, nem is olyan rég alig tudtam onnan a 2 pasimat elráncigálni. Nos, meg is kellett nézzem mennyibe kerül. 1 dd pl. vagonka, kb 4 rongy. Irtó drága, német cucc ez is, de annyival nem tud többet amennyivel k. drágább!!!
Levi imádta (apja lejtőn meglóditotta a vonatot, alagútba be, a lényeg a BUMM volt, ahogy egyik a másiknak ütődik. az hogy ilyen szép, meg olyan elemek vannak hozzá, az a kis manót hol érdekli?!!! Szülők privilégiuma: kibontottuk, megnéztük, kb egyezik a tescossal, bár igényesebb. Onnan van 3 kis vonat, vagon, még Prágába vettük, de itthon is van már a Tesco kari. katalógusában 200 Ft-ért vesztegetik. Szóval szerintem olcsó és jó ötlet.

Majd még ötleteim bőven vannak, de mennem kell!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

kicsit megakadt, én meg bedühödtem, hogy elvész az üzim. Bocsika

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Hát megjöttem a nagy utazásból! Sajnos ott mégsem jutottam géphez, így nagy a lemaradásom, idő lesz mindenre válaszolgatni. Ezért is írok gyorsan, aztán majd a többit pótolom.

A családlátogatás szuper volt, mindannyian nagyon élveztük, de főleg Gergő! Õ egy csomó élménnyel tért haza, én meg eggyel kevesebb foggal.KépKép Sajnos az a fogam, ami már vacakolt pár hete, annyira be volt gyulladva, hogy ki kellett húzni.Kép Óriási szerencsém volt, hogy nem fájt folyamatosan! De szerencsémre a húzás még kedden megtörtént, így tegnap már egyáltalán nem zavart a fújásban. Képzeljétek, csinált velem a debreceni tv riportot!Kép Egy kultúrális műsor, ahol leadták az előadóest részleteit és velem, meg persze a főszereplővel, aki a verseket mondta beszélgettek egy kicsit.Kép

Na, most ennyi voltam, vár a teregetni való és még pár adag mosnivaló is!Kép

Puszi midnenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok,

Maccs, telszám ok. hívlak mostanában, és egyeztetünkKépSajna este már nem voltam, így üzidet most olvasomKépLehet, hogy már túl is vagytok a talin???KépNo nem kesergünk, majd legközelebbKép

Orsi, nagyon ügyes vagyKépKép Gratula az interjúhoz, és örülök, hogy jóléreztétek magatokatKép

Mese, szerintem már nincs olyan, hogy ki hová tartozik!Viszont nemtom merre laktok, hogy messze lenne-e nektek az Ortopéd Klinika, de szerintem ebben a témában ők a tuti hely!Én is azért vittem oda,meg egy barátnőm is ott dolgozik a műtőbenKépés ő is mondta, hogy azért ott vannak igazán otthon a témában!Kép

Andi,ötletem az rentgeteg lenne játékügyileg, bár gondolom ezzel mindenki így van azért, inkább a másik ok a nyomós érvKépKépKép/Ft.-/
De szívesen leírom, hogy én ezekből az újságokból miket nézegettem ki, aztán majd meglátjuk mit veszünk meg!
Corásból,mágneses író-rajzolós tábla,Halász Jutka CD-k, /régiek, és új is/,mesekönyvek, nagyobb méretű építőkockák/ami olyasmi mint a lego, egymásba lehet nyomni, csak nagy/mert sima fa meg szivacs építőnk van, de azt csak rá tudod tenni nem úgy mint ezt a lego jellegűt.Aztán jópofának találnám a 3D Disney puzzle-t,talán a corásból ennyi,asszem más annyira nem. Tescosból, pedig nagyon jó a favonatocska szettKép,tetszett nagyon a pénztárgép, hangot is ad meg nyílik a cassa, szóval biztos csapdosná rendesenKép,itt is mindenféle mesekönyvek, meg szánkó!KépJa, meg a nagy konyha is tetszik, de azt már írtam, hogy kap, ugyhogy az nem a mi gondunk lesz mostKépMeg ami még nincs az újságokban szeretnék neki egy hintalovatKépBabakocsink, babák vannak, de azok is szépek itt az újságbanKépHát egyenlőre ennyi, de még biztos lesz amit meglátok majd, és kelleni fogKépKép

Manó
manóci

ORSIKÁM!

KÜLDJ VALAMI ELÉRHETÕSÉGET LÉGYSZI,MERT SE A MOBILODON,SE A VONALASON NEM TUDLAK ELÉRNI!!!!!

PUSZI:ANIKÓ
vakili

Hali,

Maccs,
örülök hogy eljöttetek, azt a pár képet amit én csináltam majd küldöm neked.

manóci,
építőkockánk nekünk van, legos de még nem nagyon épít vele inkább lerombolja azt amit én csináltam Kép az író-rajzolós tábla az tetszik nekem is. A vonatokkal is szemezek bár lehet hogy még nem játszana vele és nálunk nincs ilyen rendi apuka mint Meskénél Kép Sajnos a kíváncsiságom miatt már most odaadtuk a konyhát, jelentem nagyon tetszik neki és elbabrál vele. Még olyan kis kreatív asztalt szeretnék de az Auchanban megint nem volt azt amit kinéztem, állítólag péntek felé kapnak.

na jó éjt, üdv mindenkinek
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

SziasztokKép

Már hullaság van, de be akarom írni, amit jegyzetelgettem, mert holnap nem nagyon fogok a géphez jutni. Délelőtt babaklubb, délután meg megyünk a bőrgyógyászatra Gergővel, a szokásos ekcéma-ellenőrzés. Már több, mint 1 hónapja bejelentkeztünk, remélem tényleg nem kell majd várnunk!

Szóval a válaszocskáimKép:

Andi
Köszi Karcsi nevében is a grtaulációt! A gyerkőc most hetedikes, amúgy zenei pályára készül Karcsi hatására.
Grtaula manócskádnak a kitartó egyensúlyozáshoz!Kép

Macs
Gergő is macerálja a pelusát egy ideje, ha épp esélye van rá, akkor állandóan le akarja tolni elől!De Õ a tisztát is, így szerintem csak játék a dolog.
AlvásKép Én aztán tudom, milyen is ez!Kép

Képzeljétek, Gergőnek az alsó rágók mellett a felsők is kibújtak! így már 12 fogacskánk van!Kép

Mese
Én a Humanicban vettem Gergőnek benti szandit (tök szuper!) 2990-ért! Majd teszek fel képet!

Eszter
Klassz lehetett a hosszú hétvégétek!Kép
Turi: most én is kiéltem magam és szuper rucikat találtam! Vettem pl. 3 gatyót összesen 440 Ft-ért!

Anikó Drága!
Éjszaka: megértelek! Én sem bírnám hallgatni, hogy sír! De azért csak érdemes lenne valakit megkérdezni, mert ha Téged hibáztatnak, legfeljebb magasról lesz..od, ha viszont van valami jó ötletük, akkor végre alhatsz egy kicsit!Kép
Telefonok: a T-mobilom napok óta lemerült és nem töltöttem fel, mert lyukas az agyam, de az itthoni még él. Viszont van egy új 70-es számom, azt reggel elküldöm. Holnap a kórházból hazafelé szerintem elmegyünk felétek és beadom a jegyeket, ok? Majd beszélünk!

Jerry
Ajjaj! Jobbulást a párodnak, Neked meg kitartást!

Manó
Gratula a kaka-jelzéshez!Kép

Most ennyi voltam, már lefordulok a székről.

Ja, Rita!
Puszika Neketek!!!Kép

Meg mindenkinek!Kép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Vagyok ám én is,csak összejöttek a dolgok és kissé szar napjaim voltakKépA "legjobb az volt mikor leejtettem a digi fényképezőgépet s nem müxik most.Húg elküdte a Pana szervízébe(ott dolgozik) hogy nézzék már meg hogy javítható vagy dobhatjuk ki az ablakonKép

KArácsonyi ajándék:nálunk mindenki szokott saját készítésű naptárt(1,6,12 laposat) kapni,arra már mindenki számít.Mírának mit vegyünk az egy jó kérdés,Robi kitalálta hogy kap egy nagy műanyag dobozt,tele ásványvizes kupakkal.Ez a kedvenc játéka és az egyik pohárból öntögeti a másikbaKép OLyan édi olyankor Kép

Maccs!
nagyon szívesen,bár gondolkoztam hevesen hogy mire gondolsz aztán leesettKépAz mp3-at is meghallgattátok?krémes dobozKép Mi már egy ideje odaadjuk neki az üreseket miután egy párszor bekente az éppen teli dobozzal arcát ruháját ...
Alvás:rájöttem ha hason teszem le aludni Mírát akkor jobban és tovább alszik.Lehet hogy ez lesz nálunk a megoldás?
Tegnap észrevettem hogy már megint kijött egy foga és már nagyon sokfogú a csajsziKép
Anikó!
Szerintem is próbáljátok ki az alváslabort asszem a Madarász utcai gyerekkórházban van ilyen.Lehet hogy ott rájönnének mitől alszik rosszul Bence.Te meg vigyázz magadra!!!!!!!!
Mese!
Mi az ortopéd klinikára mentünk anno csípőszűrésre miután egy hurkával több lett Míra combján.Apósjelölt ajánlott egyy tök jó ort.dokit aki megállapította nincs baj a gyerekkel csak jóltápláltKépSzőke Györgynek hívják a telszáma:1/466-6611.Azt már nem tudom mikor rendel,csörögj oda.
különben mi is Asso bakancsot vettünk Mírának 6e volt és imádja,de nekem sem ad kedvezményt pedig én dolgoztam vele(viszonteladónk volt)
Orsi!
Én is gratulálok Karcsinak és tanítványának nagyon ügyesekKépGergő hogy van?
Eszter!
Jó munkát!Már tudsz dolgozni,békénhagy Hagymácska?

Mírának meg van egy szép új nagy ágya,tesóm csinálta.Annyira édesen alszik benneKép Mikor megkapta mondtuk hogy az övé,megfogta a babáját és beletetteKép

Soraya!
Mi van veletek?Jól vagytok?pocakod nő már?

Timi!
Lilládnak jobbulást kívánunk.
Egcsiék találtak már munkát?velük mi van?

Gyerek alszik,5-7-ig szórakoztattuk egymást az istenért sem akart aludni Kép
Megyek még egy kicsit pihizniKép
Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!!!!

Bocsi! Már megint önző dög leszek!

Azt hiszem Orsi ti jártatok Guliver játéknagykerben! Vasárnap is nyitva van? Du?
Fontos lenne, mert Nagyinak megígértem, hogy elviszem, de a neten se időm se energiám keresgélni utánuk, a google meg nem dobta ki elsőre!

Bárki aki tud segítsen légyszi!!!!
Ígérem meghálálom!!!! KépKépKépKépKép

Eszter
aki nagyon csúnyán el van havazva!!!!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

A naptárak(ami kész van majdnem Kép
február
<!--attachment: Mira-02-291892.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d02%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-02.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
március április
<!--attachment: Mira-03-291893.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d03%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-03.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment--> <!--attachment: Mira-04-291894.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d04%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-04.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
május június
<!--attachment: Mira-05-291895.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d05%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-05.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment--> <!--attachment: Mira-06-291896.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d06%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-06.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment-->
július augusztus
<!--attachment: Mira-07-291897.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d07%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-07.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment--> <!--attachment: Mira-08-291898.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*81.1**Mira%2d08%2epsd --><center><pre>
Kép
Mira-08.psd (81.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

vera

KépKép
viranka

SziasztokKép

Gergő Mókus éppen alszik, így idejutok. igaz vívódtam, mert nagyon vonzott a könyvem, egyre izgalmasabb ( A Da-Vinci kód ), de aztán gondoltam, csak ráérek pár sorra! Nekem itt muszáj tartanom a frontot!Kép
Képzeljétek, az előbb alvás közben tettem tisztába Gergőt!Kép Szopizott, elaludt és akkor éreztem meg, hogy termés van, ami tuti felébresztette volna hamar, íyg pelust cseréltünk, de nem ébredt fel. Annyira cuki volt!Kép Komolyan, ezt videóra kellett volna venni!Kép

Eszter
Sajnos nem emlékszem, hogy vasárnap is nyitva van-e, de szerintem igen, az ilyenek nyitva szoktak lenni.

Vera
Sajnos nem tudom megnézni a naptárjaidat, mert nem nyitja meg magától és a programot meg nem tudom, hogy mivel kéne megnyitni. Esteleg tipp?Kép
Fogacska: lassan már nem lehet követni a számukat, nem igaz?Kép Én azt hiszem a 8.-at még felírtam, hogy mikor jött ki, de aztán már nem.
Gergő jól van, igaz megint taknyos volt, de lassan kijön belőle. De nem zavarta, jól volt úgy is.Kép óriási kópé, nagyon huncut és zabálnivaló. De néha olyan akaratgombóc, hogy csak nézünk! Mondjuk oroszlán a szentem.Kép
Figyu! Írtad ezt az ágyat és nagyon érdekelne! Nem tennél fel fotót? És esetleg megkérdezhetnéd a tesódat, hogy vállal-e mégegyet, mert akkor lehet, hogy megrendelnénk nála. Ja, és persze milyen áron adná?Kép

Most megyek vissza a könyvemhez, nem sokat jutok hozzá (általában csak a mellékhelységbenKép), így most kihasználom!Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Eszter !
találtam egy telefonszámot:1/414-4070.remélem ez leszKép
vera

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?