Sziasztok,
Már olyan rég voltam, hogy nem mertem benézni, de mivel folyamatosan olvaslak Benneteket és együtt örülök - együtt búsulok mindenkivel (talán kicsit erősebb érzelmekkel, mint kellene is), már muszáj volt írnom is.
Főleg mert Edina és Kriszti olyan kedvesen hívtak
Tali: bocsánatot kérek mindenkitől, enyhén szólva megkergültem a jelenlegi állapotomban (ez normális?
)... Végig az volt bennem, hogy vasárnap lesz... (az én kis okos fejemben a 29-e vasárnapra esett
) Mire felocsúdtam, már vasárnap reggel volt.
Szóval nem is tudom, mit mondjak, nagyon sajnálom, tényleg, nagyon szívesen elmentem volna.
A képeket megnéztem, látszik, hogy nagyon jó volt a hangulat (bár nem is gondoltam, hogy ez másképp lesz)!
A helyzet: pénteken voltunk dokinál, minden rendben, pocaklakó feje 4 cm átmérőjű. Készült UH videó, fénykép nem, mert a magánrendelőben nem tud nyomtatni a dokim.
Jövő héten megyünk genetikai UH-ra. Pocim szépen nő, már szép nagy. Pocaklakó viszont kevésbé használja ki a nagy helyet, inkább alul szeret lenni
Most bal oldalon bokszolgat
Képzeljétek: minden kiesik a kezemből!!!
Szó szerint. Már nem merek tányért tartani a kezeimben.
Kriszti
Sajnálom, hogy egyeüdl leszel ilyan sokáig. Én tudom magamról, hogy annyira anyás (illetve apás) lettem, állandóan bújok a férjemhez. Este mindig úgy alszom el (este 8-9 között!), hogy odabújok a mellkasára, és ott alszom el. És úgy megnyugszom. Na nem mintha amúgy nem lennék nyugodt, a nap bármelyik időszakában tudnék aludni.
Renoka
Nagyon szép a pocaklakód! Ilyen korban mindegyik kis UFO. 2D-sen még az enyém is, bár már kezd egyre kivehetőbben baba-formája lenni
Edina
Nagyon szorítok a szurizáshoz és annak sikerességéhez!
Most mennem kell, még egy halom vasalnivalót hagytam estére. Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek drukkolok (Kavicska, holnap nagy nap!!!!
), jövök ígérem, gyakrabban, ahogy tudok.
Puszi mindenkinek!
Unique
18+5