Új privát üzeneted érkezett!

Zsebi!
Minden csak fokozatosan jut az eszembe.
Szerinte bárki lehet pedofil, aki odamegy a tegyeszhez. Rákérdeztem, hogy most akkor minket is annak tart?
Mindenre csak hebegett-habogott. Értelmesen nem tudott válaszolni a kérdéseimre.
velünk nagyon megszívta. sa végén már örült, hogy megszabadult tőlünk.
Aki megnézte, hogy milyen a lakásunk, kitöltetett velünk egy kérdőívet, hogy majd a pszichodoki abból fog majd dolgozni. Meg is kérdeztem a banyát, hogy minek kérdezi el uazt mégegyszer. Erre mit mond: csak nem képzeljük, hogy elolvassa a papírokat. Ezzel kezdte.

Szóban jobban el tudom mondani. A párom mindig mondja, nagyon jó előadó vagyok.

Timi
latimi

Timi!
Sajnálom, hogy nem fogunk talizni, pedig biztos élmény lenne hallgatni ezt a dilidokit!
Olyan jó olvasni a soraidat, fel vagy töltödve és jó amikor a babaszobáról és doglokról írsz. Meglásd hamar sikerülni fog!
Kép

Nóri!
Kérdeznék valamit, remélem nem bántó. Így hogy most spontán sikerült visszavonjátok (ha van ilyen) az örökbefogadási papírokat, vagy továbbra is szeretnétek egy öribabát?

Zsebi
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!
nagyon cukik a figurák. Én is sajnálom, hogy most nem talizunk, de majd a következőn.
Timi
latimi

Zsebi
A táblicsukban Timinél lemardt az örökbefogadás folyamatban felirat.Vagy csak akkor írod be,ha megkapják a jogerős határozatot? Ha így van bocsi,nem szeretnék kotnyeleskedni?(Sokakban felmerül a kérdés,hogy akkor miért teszem?Kép)Bocsi!Kép

Timi
Nem semmi lehetett ez a beszélgetés.Mennyi ideig tartott?Túl vagytok rajta az a lényeg!Kép

Papafán
Na ez egy kis remény!Mert nálunk is ez a baj!De úgy "tervezem" , hogy sikerül a lombik,utána pedig lesz spontán!Kép

Nikiről tud valaki valamit?Kiváncsi lennék, hogy mi újság vele?

Kavicska, Éden
Nagyon drukkolok nektek!Kép

Már nem csak én, hanem Zsebi is nagyon szeretne pocak képeket!KépKaphatnánk?KépNagyon örülnénk neki!Kép

Renóca, Unique
Hol vagytok?Mi újság?Hogy vagytok?

Edina
dedina

Edina!
Tök igazad van beírom és a köv. firssítésnél már ott is lesz a neve mellett! Kép Köszi!

Papafán!
Csatlakozom Edinához örülök, hogy nálatok is ez volt a baj, mert nálunk is és akkor azért mégis van remény! Kép

Kismamák!
Tényleg tegyetek már fel pociképet! Nekünk is jusson már valami öröm, azon kívül, hogy természetesen örülünk a babáknak és a ti boldogságotoknak! Kép Kép Kép Kép Kép

Renóca!
Az orchidea kinyílt már? Vagy még várat magára?

Na jó én bedugulok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi
Igazán szívesen!Kép

Timi
Köszi a drukkot,mi is bízunk ebben a gyönyörű karácsonyi ajándékban!Kép

Na én is elmegyek most már lefeküdni, mert hosszú volt ez a napés a holnapi is az lesz, de késő délután jövök!

Szép álmokat Mindenkinek!Kép

Edina
dedina

Edina!
A beszélgetés két órát tartott.
Nekem egy évnek tűnt.

Jó éjt.
latimi

Zsebi és Edina: állítólag a kávé jótékony hatású ilyen esetekben. Megerosíteni nem tudom, mert egy évben ha 3x iszom kávét, akkor sokat mondtam, érdemes kipróbálni - de csak módjával. Kép
babafaan

TimiKép
Hát, nem semmi ez a pszichodoki!
De lényeg, hogy alkalmasnak nyílvánított!
Az többi meg az ő baja. Titeket csak pár alkalommal boldogított, neki viszont egy életen át kell élnie saját bőrében! Ez aztán a bűntetés!!!

ZsebiKép
Ígérem, hogy teszek majd fel pocakképet. De még mindig nem hárultak el a technikai akadályok.
Még egy pici türelmet kérek Kép.
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt, látom, ment itt este még a dumaparti. Kép Csakhogy én már 9-kor az ágyban voltam. Picit javult a megfázás mára.

Timi, többet nem kell taliznod azzal a nőszeméllyel, és ez a lényeg. Azért vannak normális pszichók is... Kép Ez egy szerencsétlen kiadás volt. A mi TEGYESZ-es pszichodokink sem semmi, mert ugyan ő normális volt, de 4 hete (!!!) voltunk nála, és még nem volt képes elkészíteni a végső kiértékelést, amit ellenjegyeznünk kell, a beszélgetésünk valóságtartalmát illetően (jól írta-e le). Pedig ha nem húzná az időt, már régen továbbküldték volna a gyámhivatalba a kérelmünket elbírálásra... hát ez van. Ilyenek.

Zsebi kérdezted az öribabát. Lehet, hogy furcsának fog hatni amit leírok, itt, hiszen itt a nagy többség még a lombikban hisz. De mi alapvetően 3 gyermeket szeretnénk, és elfogadom, hogy ez az első, ha megszületik, csodababa. Nem tudom, lesz-e még részem ilyen csodában. Ha nem, akkor sem megyünk többet lombikra. Nem igazán bízom már a módszerben... az ilyen zakkantaknak, mint én, akiknél alapvetően sok pszichés tényező is van a meddőségben, nem hiszem, hogy ez a célravezető. Úgyhogy most úgy néz ki, hogy mivel hosszabbítással még 2008-ban is érvényes az alkalmassági határozat, ha addig nem csúszik be egy második csodababa (nem fogunk védekezni), akkor a kistestvért már örökbe fogjuk fogadni. Kép

Egyébként a hétvégén már a 8.hetet kezdem!! Kép Sajna pocifotóval én nem tudok szolgálni, este már ugyan van valami, de az nem az igazi, esetemben még kell várni min. 1 hónapot.
Nóri (7+0)
s_norka

Pocifotó ügyben csatlakozom Nórihoz, bár ma vagyunk 14 hetesek, nem igazán látszik semmi. Most volt itt egy ismerősöm, egyáltalán nem bő felső van rajtam, de nem vett észre semmit. Szóval, várnotok kell, amíg tényleg domborodok. Estére tényleg van vmi, de picike még.
reno
14+0
renoka

Helló Kép

Zsebi Kép
Remélem, igazad lesz és széna... Ma éjszaka megint görcsölt a hasam, teljesen beparáztam, hogy vérezni fogok... de szerencsére ez nem következett be! Micsoda szörnyű stresszelős vagyok!

Seszi Kép
Igen, persze, Te is szavazhatsz. S aki nekem ikreket jósol, majd ugye jön segíteni is? Kép

Orsi Kép
Remélem, nem lesz nagyobb baj, csak szipogás. Nagyon szerettem volna látni az ikreket, de hálás vagyok, hogy ha betegek, nem hozod őket!

Norka Kép
Te aztán szépen előre tervezel! Aztán nehogy még a végén fogigátlót is szedned kelljen, a harmadik spontán baba után! Kép

Edina Kép Zsebi Kép
Én már tudnék felrakni pocis képet Kép
Reggel még semmi, de estére már teljesen jól látható. Persze nyilván ez csak a +2 kg-om, amit sikerült felszedni Kép
Jobban tetszene, ha a dekoltázsomat mutogathatnám, de nálam ott még nincs jelentősebb változás Kép

DE JÓ, HOGY HOLNAP TALIZNI FOGOK JÓ SOKMINDENKIVEL KÖZÜLETEK Kép
(Ha késnék, előre 1000 bocs, de megyek, az 100%!)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Stella!
Egyetértek!

Norka!
Remélem, az életben többet nem kell találkoznunk. Lehet, akkor már ütnék.

Timi
latimi

Képzeljétek, ma úgy felhúztak itt a munkahelyemen, hogy ha nem péntek van, akkor biztosan hazarobogok és kiiratom magam.
Most önuralmat gyakorlok és valahogy kibírom 2-ig Kép

Niki Kép Kavicska Kép Éden Kép
Mennek a drukkok az ünnepek alatt is! Tessék egyből megírni, amint tudtok valamit!!!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mindenkinek jó bulit holnapra!
wolves

Sziasztok!

Köszi a drukkokat,jól jönnek!És remélem hatásosak lesznek.
Ma délelőtt olyan hányhatnékom volt......de a róka távoltartotta magát tőlemKépBár nem bánom hogy ha meglátogat,csak ne ok nélkül tegye!Kép
Attól félek hogy csak a duphaston teszi....
Tegnap elkezdett szurkálni a hasam,de olyan érdekesen,így még nem éreztem soha,az ágyékomba szurkál bele kicsiket.Ma is érezetem....majd kíváncsi leszek 3-án mit produkálokKépbár most még mosolygok,de ha minimum két csík nem lesz a teszten,akkor lehet ,hogy lefelé fog görbülni a szám.Azért bizakodom,de hétfőtől megyek dolgozni,mert olyan ólom lábakon megy az idő,hogy megbolondulok magamtól,és a gondolataimtól.Egy kis munkaterápia hátha segít.
Na nem nyávogok itt.
Holnap délután találkozunk,már várom.
Most éppen túlvagyok egy óriási nagytakarításon.Hányinger közben jól esett,de már belefogtam amire kijöttKéplehet hogy az útálat tetteKép
Na megyek,nem hordok össze itt enyi hülyeséget.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Lányok!
Bocsi de közbejött valami!Kép Meghívtak egy babazsúrba(pici kis barátnőm)! Nem tehetem meg vele hogy nem megyek!Kép Szóval holnap ne várjatokKép! Azért mindenkinek jó mulatást!Kép Fényképeket azért kérünk!!!!!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Kavicska!
Már nem merek semmit írni, de egy biztos nagyon szorítok neked!

Éden!
Neked is mennek a durkkok!!!!

Niki!
Remélem kedden megajándékozod a csapatot egy zebrával!!!!

Babafán!
Köszi, bár amikor elkezdtünk andrológushoz járni a következők voltak (akkor már két hónapja nem duhányzott a párom) közölte biztos ettől rossz a kép, majd a köv. vizsgálatnál iszik kávét válasz igen akkor attól, ne igyon nem ivott, majd legközelebb colát iszik igen ne tegye, legközelebb szénsavast iszik igen azt se.... aztán szépen közöltük, hogy itt elég volt háromnegyed év után búcsút vettünk tőle, mert ugyan leszokott a fenti dolgokról és (amúgy sem ivott sok ilyet) szedett a doki által felírt dilibogyókból, de hatás az egyenő lett a nullával. Kép

Stella!
Na jó van mentséged, de nagyon várom a képet!!!!!!

Nóri!
Értem és elfogadom az álláspontodat. Én a lombikkal úgy vagyok, hogy muszáj elfogadni amit Krizsa már az első talizás alkalmával elmondott a kezelt nők felén tudnak csak segíteni, ez egy lehetőség hogy talán sikerrel járunk, és ha nem abba bele se merek gondolni, de remélem hogy a két lehetőségből egy sikerrel jár.
Képet majd ne félj behajtjuk rajtad is. Kép

Renó!
Az előbbi mondta rád is vonatkozik!!!!!

Fanni!
Nekem így is olyan a hasam mintha lenne benne valaki, de sajnos nem lakik ott selnki. Kép
A munakahelyed miatt meg ne parázz, le kell..... őket.

Renóca!
????????????????????????????????????????

Edina!
Jó szurizást a hétvégére. Ne izgulj minden rendben lesz!!!!

Holnapra minenkinek nagyon jó szorakozást kívánok és várjuk az élménybeszámolót.

Mi elutazunk holnap reggel és csak kedd este jövünk.

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Timi
2 órahossza, ez borzasztó,na de ennyi volt!Kép

Papafán
Köszi a tippet, de sajna a férjem a kávé szagát is utálja!De az reményt kelt bennem, hogy te sem kávézol túl sűrűn!Kép

Zsebi
Jó pihenést neketek!Egy kicsit még izgulok, de szerencsére nem túlzottan!

Mindenkinek jó bulizást holnapra!Kép
Aztán a képeket el ne felejtsétek!

Edina
dedina

Ez meg elmaradt, ha már mindenhol ilyen felkapott teszek fel én is egy két dísztököt. Kép (remélem még nem megyek az agyatokra a figuráimmal Kép )

Kép

Kép

Hogy én mekkora hülye vagyok. Sokat agyaltam Renócán hogy hova tűnt, nem is szokott ilyen sokáig csöndbe lenni és most jut eszembe írta hogy nem lesz netük. Na akkor mostmár nyugiban vagyok.

Sziasztok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok csajok,

Renoka,
Nagyon ari a kis UFO-kád KépKép Hihetetlen hogy még mindig nincs hasad, hogy csinálod ? A méretek miatt továbbra se parázz, hisz az is lehet, hogy a bébi rád hasonlít és nem feltétlenül lesz óriás... Meg szerintem 5 hónap előtt még nem mérvadó hogy mihez képest mekkora !!

Fánik,
Amikor Krizsa doki közölte velem a pozitív hírt, akkor ő is azt mondta, hogy ha lehet, a következő két hétben ne utazzak, igy is tettem. A 6. heti UH-nál viszont Kováts doktornő azt mondta, hogy semmilyen hatással nincs a dolog. És eddig hál istennek nem is voltKép Szóval szerintem 3 hónaposan nyugodtan hazarepülhet Mamafán, de persze nem akarok beleszólni...

Zsebi,
Arra gondoltam, hogy ha holnap ugyis tali, akkor már nem teszek fel pocis képet, majd ott csinálunk és mikor hazajöttök, meglátod Kép
Én pont azt próbáltam írni neked, hogy tuti hogy lesz babód, nem azt, hogy le kell róla mondani !!!! De látom már kicsit bizakodóbb vagy ma. Remélem ez a hosszú hétvége kellemesen fog telni(függetlenül az alkalomtól) és valamennyire sikerül kikapcsolnotok KépKép

Orsi,
Nagyo sajnálnám ha az ikreket nem láthatnánk, de ha nem jól vannak, akkor tényleg jobb ha otthon maradnakKép Azért klassz hogy te tudsz jönni Kép

Fanni,
Már elkezdtem a 'visszavenni', bár igazából jól vagyok, nem vagyok fáradékonyabb, az már elmúlt. Mindenki azt mondja, hogy a középső harmadban energiabombák vagyunk KépKépKépKép
Jó lesz megismerni téged személyesen holnap Kép Nem gond ha késel, az előző talik is mindig jó hosszúra nyúltak, biztos nem maradsz le Kép

Norka,
Igazad van, hogy nem hagytad abba az öribabát. Hiszen ez nagyon szép dolog, nem csak a saját örömödre teszed ezt, hanem egy kis szerencsétlen életen is segítesz Kép
Hát igen, a 10-es méretnek a következő 1 évre búcsút kell mondaniKépKép

Az ünnepek alatt tesztelőknek küldöm a sok zebrás energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Unique,
tényleg hol vagy ? Megint ennyire sok a munka ? Remélem minden rendben veletek Kép

Kriszta
15+6

Kép

KépKép
kriszta71

Csajok Kép
ma egyiknek sem folyt már az orra. Holnap döntök indulás előtt, hogy mi legyen velük, jó?

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:45-kor.
seszi

Hi,

tetszik, hogy edig senki nem írt, hogy mégsem tud (akar) jönni!

Hamarosan találkozunk!

Farkasok

Kép
farkasok

Ezek szerint mi vagyunk az elsők Kép Kép
szuperül éreztük magunkat. Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon!!! Ugye lesz a jövő hónapban is ilyen?

remélem, Ti is jól éreztétek magatokat, és a pasikkal nem okoztunk túl nagy felfordulást.
A hely is szuper volt!

Képeket várunk!

puszi. Orsi

ps. akinek van babája. Megjött a peluscsomag a pelenkafutártól. Nagyon jó áron vannak pelusaik, és házhoz is szállítják! http://www.gportal.hu/portal/damarisz78

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Kép

Én is remekül éreztem magam, szegény -dolgozó- férjemnek fél órán keresztül lelkendeztem a telefonban. Legközelebb ő is jön Kép

Köszönet Laráéknak, hogy ilyen jó helyet találtak!
Jó sokan voltunk, s remekül elfértünk. Egyébként javítani kell az ivararányt, mert az összes baba fiú Kép

Kivétel nélkül mindenki szimpi volt, aminek külön nagyon örült a lelkem. (Azt csak remélem, hogy ez fordítva is így volt...)

A fiúkkal -a babákat kivéve Kép - nem sokat beszélgettem (legközelebb pótolandó), de azért Farkaskomát és Larapapát sikerül zavarbahoznom, amikor a női helyett a férfi mosdóba nyitottam be lányos zavaromban Kép

Összegezve: szerintem szuper tali volt és remélem, hogy még sok-sok ilyen lesz, egyre több babával a kézben és a pocikban!

Jó éjt mindenkinek!

Fanni, alias Kovácsi Szandra (azért a topikon továbbra is maradok Fanni Kép )

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Köszönöm nektek ezt a szép délutánt, nagyon jól éreztük magunkat.
Örülök, hogy megismertem számomra sok új arcot (és nevet is) így Kavicskát és Kavicspapát, Latimit és a párját, Fannit, Orsit és az ikreket valamint Andort!
Örülök a számomra "régiek"nek, hogy meleg szívvel fogadtak: Farkasok, Wish, Kriszta, Laráék.

FanniKép A stressz bizony végig fog kísérni, mindig lesz valamiért izgulni. Nyugi Kép))) Bármi parád van, írj, kérdezz, majd nyugtatgatunk.
Elfelejtettem megkérdezni, hogy láttad már a picurt?

KavicskaKép Bár nem sokat beszélgettünk és csak most olvasgattam kicsit vissza, de HATALMAS drukk megy neked. Beszélgetés nélkül is nagyon szimpi voltál.

LatimiKép Köszönöm a felvilágosítást öribaba ügyben, szerintem a barátnőm lelkes lesz a hallottak miatt. Nagyon tetszik az örömteli várakozásotok, a pároddal együtt igazán lelkesen beszélgettetek velem.

Lara és LarapapaKép Andor tündéri fiú, jó az evőkéje, így nem csoda, hogy már ekkora. Legjobban a haja tetszett. Kép))

FarkasokKép Juditnak köszönöm a dajkálgatást, Krisztiánnak a segítséget. Nagyon jó helyen lesz nálatok majd a baba, hatalmas szeretet árad felőletek a kicsik felé. Judit, ne légy féltékeny, de nekem Krisztián szeme csillogása, mosolygása nagyon tetszik, mikor a babákra néz.

KrisztaKép Csinos pocakod van és nagyon jól viseled a terhességet. Várom a hírt a baba megmozdulásáról.

OrsiKép Máté nagyon barátkozó fiúcska, nem nagyon félt senkitől. Igaz Levi sem, de ő jobban el volt magában. Gyönyörű kék szeme van Levinek. Édesek a fiadid, büszkék lehetsz rájuk.

WishKép Párodat hol hagytad? A trombitás fiú végül csak nem kergetett ki a lakásodból, mi? Kép))

Bocsi, ha valakit kihagytam, de mennem kell, felébredt Dani.

Pusszantás mindenkinek. Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Jóreggelt!

Hazaértünk mi is!
Csatlakozandó fantasztikusan jó délután volt!Köszi minenkinek!
Megnéztük az Egy szoknya egy nadrágot!Jó befejezése lett a napnak!
Jó éjt Puszi mindenkinek!
kavicska

Na én már csak reggel tudtam jönni. Mi is szuperül éreztük magunkat és Andor is meglepően jól bírta Kép Nagyon örülünk, hogy a régieken kívül Kavicskáékat, Latimiéket és Fannit is megismerhettük Kép

Latimi és Latimipapa,
köszönjük mégegyszer az ajándékot, lehet, hogy a jövő havi talira már abban jön Andor, ha ilyen ütemben gyarapszik Kép

Na megyek, mert kaja van...

Pusza:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Halihó!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat. Mindenki nagyon szimpi volt.
A gyerekek gyönyörűek.
Puszi a babáknak.
Mégegyszer köszi a szép napot.

Latimi és latimipapa
latimi

Sziasztok,

Mi is nagyon nagyon jól éreztük magunkat.
Igaz sok akció volt mostanában talán ezért maradt ki 1-2 tali, de Orsihoz csatlakozva ezt süríteni kell.

Dedina,

te is ott voltál, mindenki aláírt :-)))
Igaz majdnem otthon maradtál, Wish hozott utánunk.

Továbbra is mindenki szipmi volt.
A hely azt hiszem szinte tökéletes volt, de az utolsó sört nem kellett volna meginnom....

Utána még sétáltunk mi is egyet a Váci utcában a hűvös estében.
A topiklakó kakadu is rendben haza ért!

Csók néktek.

További szép napot!

A fotókat itt tekinthetitek meg:

http://www.kep.tar.hu/farkasalom/50163792?o=36#2

Farkasok

Kép
farkasok

Orsi,

a gyerekek gyönyörűek, jól neveltek, s fotogének.
Nagyon sokat változtak, Levi is igazán barátkozó lett.

Woodi,

köszi hogy eljöttetek, nagyon jó volt látni benneteket. Danika igazán nagyot nőtt, nagyon szép a mosolya. Látszik hogy szeretetben nevelkedik!

Larafamily,

köszi a helyfoglalást, jó helynek bizonyult.
A jövőben is számítunk jó ötleteitekre, ha nem lenne újabb, Tranzit mindig befutó lehet.

Fanni,

igen a kanokat hanyagoltad, beszélgetés terén, ahogy mi is téged :-)).
A budis történet jópofa dolog volt, ennyi, nem jöttünk zavarba, szerintem, Peti szerinted?

Latimiék,

Szimpi pár, olyan igazi "katonás" pszihologus gyilkos határozottság:-))

Kavicska,

Olyan vagy, amilyen itt a neten eddig is voltál.
Határozott jópofa.
Köszi hogy eljöttetek, Sanyibá is jófej!
Mozi milyen volt?

Kriszta,

Másik topkilakó ujj figurák is szerencsésen haza értek.
Szép a pocid, reméljük egyszer megismerjük Zolibát is!

Wish,

köszi hogy elhoztad Dediéket!

Puszi

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok!

Feljöttünk megnézni felébredt -e a csipet csapat.
Megnéztük a képeket amiket készítettünk,majd felvarázsoljuk a netre valahogy.
Nekünk is mindenki nagyon szimpi volt,és megpróbálunk a következő bulin is jelen lenni.
Nagyon jó hely a Tranzit Café,de a bizonyos bűntett miatt,nem hinném hogy legközelebb is szívesen fogadnak minketKép
És nem hiszem el hogy Farkasok a terhelő bizonyítékot is közzétették a netenKép
Wish a legközelebb a közeldebe kell ülnünk,mert nagyon kiestél a hanghatósugárból,és Fanni és Kriszta is.
Orsi!
Ha pár évvel fiatalabb lennék.......Fantasztikusak ezek a kispasik!
Lara+Larapapa!
Andor egy gyönyörűség!Alig várom hogy ő is kommunikatívabb legyen.
Woodi!
Danika egy kis mosolyalbum!Minden fényképen virul a boldogságtólKép
Fanni!Nagyon várom az uh-ot!Kép
Kriszta!
Helyes a pocid!
Na most nem írok többet.
Jaa! A film nagyon jó volt.A végén pár ember táncra perdült a vászon előtti placcon.KépTeltház!
Megyek mert apa izzítja a játékot és én nem hagytam kibontakozni!
Sziasiztok! Sayni is puszi mindenkinek!
kavicska

Farkasok!
Jók a képek. Hát, nem vagyok egy fotogén. Milyen pofákat vágok? Katasztrófa. Még jó, hogy csak 3 képen látszik a fejem.
Timi
latimi

Sziasztok!

National Geographic-most!

Puszi
kavicska

mit megy a natgeon?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!

CSak a kedvenc műsorom,lassan már minden részletet láttam belőle.:A megtermékenyítéstől-születésig mutatja a fejlődést.Imádom nézni,annyira jól meg van csinálva ,csak sosem láttam még egészben,most majdnemKép
Még mindig a kispasik hatása alatt vagyokKépRajtuk próbáltuk ki a multifunkciós nyomtatónkat.KépNagyon jó kép lett belőlük.
Na most megyek és elteszem magam holnapra,mert holnap kezdek dolgozni táppénz után.
Jó éjt mindenkinek!
Puszi!
kavicska

Sziasztok!
Újra itt vagyok!

Gratulálok a talihoz, fájó szívvel nézegettem a képeket. Jó kis csapat gyűlt összeKép

Visszaolvasok és majd még jövök.
Üdv Renóca
Kép
süni_renóca

Sziasztok!
Ahogy a képeket nézegettem egyre jobban sajnáltam, hogy mi nem tudtunk elmenni, személyesen is.
Volt akiket nem sikerült azonosítanom,viszont akiket igen:Lara,Larapapa,Andorka,Judit, Krisztián,Wish,Icsilya,Máté, Levi,Kriszta és Danika.De a többieket nem tudom, hogy ki kicsoda.Ha lennétek kedvesek megírni, hogy milyen ruhában voltatok, akkor az jó lenne, nagyon!
A gyerekek nagyon tündériek egytől-egyig!Én is szívesen megdajkáltam volna őket!De se baj, nagyon édesek!

Tegnap elkezdtem a szurikat, igaz az elsőt anyu adta be,mert náluk voltunk.Olyan jól beadta, hogy észre sem vettem volna,ha nem nézem.De mától én jövök.Szépen lassan haladunk az áhított cél felé.

Edina
dedina

Edina!
Én zöl pulcsiban voltam (nem fotogén alkat) a párom szemüveges- sötét ingben. A hosszúhajú nőci a Fanni. A blúzos nőci Woodi, Danika anyukája. A vörös démon a Kavicska és párja Sanyi.

remélem, nem sértettem meg senkit.

Timi
latimi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:40-kor.
seszi

Csajok és srácok Kép

Szuper volt a tali, jó kis csapat vagyunk, újak és régiek egyaránt KépKépKépKép Nagyon jól éreztem magam, mire hazaértem azért eléggé le voltam fáradva (Wish, köszönöm a fuvart Kép) igy a vasalás vasárnapra maradt Kép Szarvas és láma is hazaértek, persze tegnap elfelejtettem elvinni őket anyósékhoz, de ami késik nem múlik. Nagyüzemi gyártásuk biztos beindul karácsonyig KépKépKép

Kiszámoltam, hogy eddig 4 fiucska van a csapatban, bár nem emlékszem, Andor is ICSI-s baba? Ha igen, akkor a 80:20 szabály szerint nekem mégis lány jut ????? Hát nem is tudom, inkább legyen Fannié a kislány, OK ? Én Mátét szeretném KépKépKép

Farkasok,
Köszönjük a képeket, ezúton kinevezem Krisztiánt a csapat házi fotósának Kép Szerintem az utolsó sör is belefért még Kép

Benne vagyok a tali sűrítésben, ugyis jön a tél, nincs akkora jövés-menés mint nyáron volt. A hely nagyon tetszett, nem zavartunk senkit, és minket sem zavartak Kép

A fiúk olyan édesek voltak (mármint Andor, Dani, Máté és Levi Kép) jó egy kicsit gyakorolni KépKép

Akik most kimaradtak, legközelebb feltétlenül el kell jönni Kép

Ma mi is megjártuk a temetőt, szerencsére gyönyörűen sütött a nap, hiába öltöztem be mint egy eszkimó, nem győztem lefelé hámozni a ruhákat. Most itt szomorkodok egyedül, két hétig facér leszek, mivel Zoli elment a ködös albionba KépKép Na nem baj, anyukám ugyis itt alszik egy pár napot a hétvégén, bár kezdek elbizonytalanodni, hogy az nekem jó lesz e...

Holnaptól indul a zebraáradat, ugye ?? Húúúú de izgulok !!! Mindenkinek drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nikiről tudtok valamit ? Még mindig kórházban van ?

Kristzta
16+1

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta,
Andor is icsis.

Én is drukk mindenkinek!!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!
Én is drukkolok nagyon-nagyon és várom a zebrahíreket.
Kép
Üdv Renóca
süni_renóca

Sziasztok,

Már olyan rég voltam, hogy nem mertem benézni, de mivel folyamatosan olvaslak Benneteket és együtt örülök - együtt búsulok mindenkivel (talán kicsit erősebb érzelmekkel, mint kellene is), már muszáj volt írnom is. Kép
Főleg mert Edina és Kriszti olyan kedvesen hívtak Kép

Tali: bocsánatot kérek mindenkitől, enyhén szólva megkergültem a jelenlegi állapotomban (ez normális? Kép)... Végig az volt bennem, hogy vasárnap lesz... (az én kis okos fejemben a 29-e vasárnapra esett Kép ) Mire felocsúdtam, már vasárnap reggel volt. Kép Kép Szóval nem is tudom, mit mondjak, nagyon sajnálom, tényleg, nagyon szívesen elmentem volna. Kép
A képeket megnéztem, látszik, hogy nagyon jó volt a hangulat (bár nem is gondoltam, hogy ez másképp lesz)!

A helyzet: pénteken voltunk dokinál, minden rendben, pocaklakó feje 4 cm átmérőjű. Készült UH videó, fénykép nem, mert a magánrendelőben nem tud nyomtatni a dokim.
Jövő héten megyünk genetikai UH-ra. Pocim szépen nő, már szép nagy. Pocaklakó viszont kevésbé használja ki a nagy helyet, inkább alul szeret lenni Kép Most bal oldalon bokszolgat Kép
Képzeljétek: minden kiesik a kezemből!!! Kép Szó szerint. Már nem merek tányért tartani a kezeimben. Kép

KrisztiKép
Sajnálom, hogy egyeüdl leszel ilyan sokáig. Én tudom magamról, hogy annyira anyás (illetve apás) lettem, állandóan bújok a férjemhez. Este mindig úgy alszom el (este 8-9 között!), hogy odabújok a mellkasára, és ott alszom el. És úgy megnyugszom. Na nem mintha amúgy nem lennék nyugodt, a nap bármelyik időszakában tudnék aludni. Kép

RenokaKép
Nagyon szép a pocaklakód! Ilyen korban mindegyik kis UFO. 2D-sen még az enyém is, bár már kezd egyre kivehetőbben baba-formája lenniKép

EdinaKép
Nagyon szorítok a szurizáshoz és annak sikerességéhez! Kép

Most mennem kell, még egy halom vasalnivalót hagytam estére. Vigyázzatok magatokra! Mindenkinek drukkolok (Kavicska, holnap nagy nap!!!! Kép), jövök ígérem, gyakrabban, ahogy tudok.

Puszi mindenkinek!

Unique
18+5

KépKép
unique

Csajok! Én is megérkeztem, tényleg jó lehetett a bulitok, mindegyik gyerek csodaszép!!!

Unique, na végre, tényleg gyere sűrűbben, láttátok már, hogy fiú-e vagy lány a bébi? Érzed már, hogy mozgolódik, vagy azért az még korai? A többi kis Ufo nevében is köszönöm a dícséretet, ha már tényleg kiscsaj lesz, nem lenne hátrány, ha szép is lenneKép

Reggel megyek UH-ra!!!
Puszi nektek!
reno
14+4
renoka

Sziasztok!

Szegény kolleganőm lebetegedett így 6-tól 5-ig leszek az óviban a maradék három nap. Este mindenképp bekukkantok, de az írás majd attól függ, hogy a 26 mazsola Kép mennyi energiát hagy bennem estére.

Niki, Kavicska, Éden
Egész nap rátok gondoltam, annyira drukkolok nektek, várom a híreket.
Kép

Jó éjt mindenkinek.
Sziasztok
Renóca
süni_renóca

Niki!
Remélem ma már nagyon nagyon boldogan hajtod álomra a fejedet. Jelentkezz ha tudsz!!!!!

Kavicska!
Holnapra nagy drukk neked!!!!!!

Éden!
Érted is nagyon izgulok!!!!!!

Kriszta!
Neked is nagyon szorítok hogy minden rendben legyen. Kép

Örülök, hogy jól sikerült a tali. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Fanni!
Téged is nagyon várlak holnap a hírekkel, bár csak este tudok jönni!!!

Renóca!
kitartást kívánok a hétre kevés gyereket és azokból is jókat! Kép Kép Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szaisztok,

Zsebi,
Milyen volt a hosszú hétvége ? Nem írtál magadról semmit. Minden OK ? Remélem újra kezdesz feltöltődni KépKép

Unique,
Végre jelentkeztél KépKépKép Ezek szerint már érzed a kis bokszolót ? Én is nagyon várom már hogy jelentkezzen, bár holnapután mindenképp látni fogom végre KépKépKép Nem teszel fel egy pocis képet ? Az AFP-d biztos jó lett, különben írtad volna (vagy írtad már ?). A genetikai UH-n már tuti nagyon szépen lehet látni a babócát, ugye?

Nem ma kellett volna a három lány közül valakinek tesztelnie ?

Fanni, Renóka,
Holnapi UH-ról kérünk képet, ha lehet KépKép Szeretjük a kis maszatokat és az UFO-kat is Kép Bár a 14 héten már biztos szép lesz a leányka Kép

Niki,Kavicska,Éden,
Hajrá, hajrá, hajrá !!!!!

Nekem is szorítsatok egy kicsit csütörtökön reggel, holnap már nem fogok tudni jönni, mivel munkából hazarohanok és már megyek is be a kórházba. Valoszinuleg csütörtök este sem tudok majd irni, de sms-t küldök hogy mi ujsag.
Aztán csupa zebrás tesztre szeretnék visszajönni !!

Kriszta
16+3

Kép

KépKép
kriszta71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?