Sziasztok!
Zsann
Hát ezek a fiúk. Asszem Bence is elcserélte volna a labdával. Sajna szerintem tuti átvágták a fejét.
Nyáron táborba járt és ott voltak nagyobbak. Na őt is át akarták verni a nagyok a jugiós kártyával. Pénzért árulták, de szerencsére időben észre vettük, és megmondtuk neki, hogy hány darabot tud venni tőlük 100 ft-ért. Ilyenek sajna vannak. Próbálom úgy nevelni Bencét, hogy mindent bizalommal osszon meg velünk. Majd elválik, hogy sikerült.
Köszi a detralexet. Majd csak decemberben szándékoztam menni a dokimhoz, de, ha muszáj majd megyek. Még a kompressziós harisnyát nem próbáltam, viszont tegnap jégakuval csillapítottam a viszereket.
Este olyan fura volt, úgy megijedtem. Szorult a levegő a mellkasomban, és nem kaptam levegőt, meg görcsölt a lábam. Azt hittem, hogy jön a trombózis, de férjem ablakot nyitott, masszírozott és elmúlt.
Sygnum
Engem is érdekelne a Homeós dolog, ha terhesség alatt is lehet használni.
Nana
Pille már jól leírta a helyet is meg a menetét a 12 hetes dolgoknak. Uh után megcsinálják a vérvételt. Igaz nekem vissza kellett mennem, mert mire megírták lent a beutalót, addigra bezárt a vérvétel. Menj időben az uh-ra, ahogy a védőnő mondta. Szerintem akkor megcsinálták a teljes vérképet is.
Linácska
Olyan butaság, de én is mindig azt számolom, hogy minél előrehaladottabb legyen a terhességem a baba életfeltételei szempontjából. Ezt én el is olvastam. Azt hiszem Kobudo írta, hogy 24 hetestől már életképesnek mondják, de akkor még nagyon pici. Egyik lány 28 hetesen szülte babáját, és akkor még csak 650g volt a baba. Az nagyon pici. Én láttam fotókat is, és szörnyű látvány. Meg ilyenkor maradandó tüdőbajt kaphatnak, vagy a szemük károsul az inkubátorban. Viszont erre is vannak kivételek.
Aztán meg ahogy telnek a hetek, a baba egyre erősebb és jobbak az esélyei. 37. hét előtt születik, akkor viszik az újszülött osztályra. Ha egészséges ott nem marad sokáig.
A Bérczihez is be lehet jelentkezni a kórházban pénzért? Mondjuk szerintem a várakozás kibírható, meg én úgyis hozzá kerültem a múltkor. Lehet, hogy 30 hetesen elmegyek a Tankóhoz 4d-re. Úgy tudom 4 ezer.
Roz
Nikinek jó egészséget kívánok.
Kobudo
Nagyon jó ötlet a láblenyomat, emléknek is jó. Már el is felejtettem, pedig az egyis ismerősömék is csináltak. Õk kifestették, és kiakasztották a falra.