Új privát üzeneted érkezett!

NANANANANANA!!!
Nézd, mit találtam:
Antimonium tartaricum:tartós hányinger, amely remegéssel, gyengeséggel és ájulással jár.
Neked nem ilyen?

Kép
sygnum

Sziasztok!

Újra itthon vagyok!!!! Már alig vártam, azt hiszem, ezek az utazgatások már nem nagyon jönnek be nekem. Ráadásul néhány napja egy ponton annyira fáj a hasam, hogy aludni is alig birok. Ha véletlen bal oldalra fekszem, akkor a fél oldalam lezsibbad, nem tudom mi lehet. Szerdán próbáltam hívni a dokimat, hogy bemegyek hozzá az ügyeletre, de persze nem vette fel.

Nana, nekem erre a 12. hetes vérvételre hétfőn fél egyre kellett menni. A vérvételen kívül kérdezgetnek még a családról, hogy milyen betegségek voltak...

Roz, picilányod hazajött? Hogy van? Nem olvastam mindent szóról szóra, lehet, hogy írtad.

Kob, láttam ma Kamillát, meg a férjed, én kocsiban voltam, ők meg nem, úgyhogy csak intettünk egymásnak.

Képzeljétek, kaptam egy plüss vizipókos csigát a férjemtől, hogy kiengeszteljen, mert itthagyott három napra:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
hallottam ám, sőt beszélgettek is az anyukáddal! Mi is láttunk valamelyik déleőtt a Baumaxnál, akkor meg Te voltál autóban, már írtam is, majd olvasod!
Mi még a 36. héten 1 hétig üdültünk Cserkeszőlőn... Igaz, én csak feküdtem, sok segítség volt, az utazást már én is nehezen bírtam, de nagyon jó kikapcsolódás volt a szülés előtt.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok

Syg
Ha találsz valamit viszérre, akkor szólj, de amit lehet szopizs mellett is. Nincs valami homeos nyugtató is, néha nagyon nem ártana.

Most nincsen itthon a két nagy fiú és a nagyobbik lánykám, mamáznak. Most pihenhetnék nagyjából, de ilyenkor meg az a bajom hogy rettenetesen hiányoznak. Holnap este már a Niki hazajön csak a két fiú marad még egy napot, addig felkészülök az egy hetes őszi szünetre.
Képzeljétek az okos kicsi fiam elcserélte a telefonját egy foci labdára a suliba az őszi szünet végéig. Azt sem tudom mikor tette be a táskába mert este én mindig átnézem, szerintem reggel csempészhette be, pedig nagyon jól tudja hogy nem engedem el vinni, főleg mert az apja (volt férjem) vette neki és tuti én lennék a hibás ha valami történne vele. Na most az előbb felhívtam hogy mi történ, hát eléggé kiborult, csak hát most senki nem tud tenni semmit, mivel azt sem tudjuk merre hol lakik az az osztálytársa, de van egy olyan érzésem hogy jól átverték és már el is adták a telefonját. Kicsifiam megszervezte a 7.-én, hétfő reggeli programomat, hát nem hiányzott, mehetek az iskolába veszekedni. Nem tudom ilyenkor mit tehet az ember, mivel nem ellopták hanem odaadta és az iskola sem fog törődni vele és jogosan is mondják majd hogy minek vitte el.
Most megyek mert nézem a Barátok köztet, majd reggel ismét leszek ha alszik a kicsilányom.
Jó éjszakát mindenkiek, és minnél több alvást kívánok!

Anikó
zsann

Kob, most is én voltam kocsiban, anyut vittem dolgozni. Nem is csodálkozom, hogy beszélgettek, újabban minden kisgyereket lekapcsol...:-)

Bababörzére mi is szeretnénk menni, konkrét elképzelésünk nincs, de hátha találunk egy-két jó dolgot, szerencsére nekem nem kell sokat utaznom oda:-)
Holnap meg megyek a barátnőmhöz piciruhákat nézni. Neki már van egy négy éves kislánya, és biztosan találunk olyat, amit a Lili majd tud használni, persze ha a kislány nekiadja:-)
Olyan aranyos volt valamelyik nap, pattogatott kukoricát ettünk, és kért, hogy mutassam meg, hol van a baba szája. Én meg mondtam, hogy valahol a hasamban, de nem tudom pontosan. Aztán megkérdezte, hogy amit én most megeszek, azt a baba lenyeli? :-)

Roz, mi felvesszük a NG műsorát, csak nem túl jó a videónk, kicsit csíkosan vesz fel. Én már többször láttam, csak nyáron, mikor még ment akkor néhány hetes terhes voltam, és jobban érdekelt az eleje, most meg nem annyira emlékszem a végére, pedig kíváncsi vagyok, hogy mit tud már az én nagy lányom:-)

Tényleg, hanyadik héttől van az, amikor ha megszületik, gyakorlatilag már nincs semmi gond, tud lélegezni, meg minden ilyesmi?

Jó éjt mindenkinek!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sajnos Lilla lebetegedett (torokgyulladás), de szerencsére még időben elkaptuk úgy néz ki.

Kob!
Bea ma egy párszor hívott. sajnos nem ért el. Nekünk is kéne pelus. Ha megoldható lenne, akkor megcsörrgetnél minket is ? Nagyon jó lenne.

Hétvégén nem leszünk mert holnap megyünk Debrecenbe és csak vasárnap este jövünk.
Lili, ha véletlen lesz még a Brendonban pihenőszék akkor hívunk majd.

Roz! Jót játszotok Nikivel? Sajnos nem tudom felvenni a filmet mert a mi videónk ugrálva veszi fel a képet. Remélem valakinek sikerül megoldania.

Börze Minket is érdekelne. Addig még beszélünk mindenkivel.

Jók legyetek és egészségesek!

Ciao

KépKép
KépKép
sbea

Jaj Zsolti,

ti voltatok? Bocs, le volt halkítva telcsim, de mivel nem ismertem a számot, nem hívtalak vissza. Sebaj, számotok megvan, hívlak holnap du. vagy vasárnap délelőtt, jó? Akkor megbeszéljük a dolgot, a méretet, meg hogy mennyi kell.
Lackót felkészítettem, hogy most nem viszünk babakocsit, mert visszafelé pelussal lesz teli a csomagtartó Kép Kép

Akkor tali lesz a börzén is? Nagyon jó lesz!

Holnaptól mi sem leszünk, majd hétfőn este jövünk haza, puszi Mindenkinek, szép álmokat!

Kép

Kép
kobudo

Majd elfelejtette,
gyógypuszi Lillácskának! Nagyon megviseli a betegség? Milyen gyógyit kaptatok rá?

Zsann,
hát ez nem semmi!!! Jópofa a fiad! Mit tudsz ilyenkor csinálni? Mert ok, hogy nem Õ vette, de mégiscsak nagyobb érték, mint a focilabda. Bár, lehet, hogy nem az Õ szemében, neki töbet ér a labda.

Lina,
igazából a 37. betöltött héttől nem számít koraszülöttnek a baba, tehát addig jobb lenne kihúzni. Pont most nézem én is a NG-on a filmet, nagyon szép képek vannak benne, jön a 2. rész! Egyébként a 24-25. héttől számít asszem életképesnek. De szörnyű ezt leírni... Addig is annyira vigyázunk rájuk.
Nagyon aranyos férjed van, hogy ilyenekkel kedvesekdik Kép

Kép

Kép
kobudo

Hali!

Nálunk is alakul a nátha, leginkább nálam Kép

Tegnap találkoztam az exemmel és végre talán megjött az esze és látni szeretné a lányt rendesen kéthetente.
Az elmaradt gyerektartást is törleszteni szeretné.
Szóval remélem ezt be is tartja.

Mindenkinek j pihit a hosszú hétvégén.
Mi itthon vagyunk én leszek.

Puszi

Kép

Kép
samchee

irtam egy jó hosszút és elszállt Kép

most nincs időm ujra irni majd később

Kép

Kép

Kép
roz23

sam
ez tök jó mármint az ex reméljük nemugy lesz hogy elviszi 2-3 alkalommal aztán megint semmi mert szegény boginak ez hatalmas törés lenne

cuker
a multkor itad a liberot szerintem az jó ár 3 kerekű vbabakocsiit annyira nem ismerem apának nálunk nagyon tetszik

lina
a babuci bizti valami idegsz.ra vagy valamire feköüddt rá beszélj vele hogy ez fáj anyának menjen odébb nálam bevált áki szófogadó pocaklakó volt Kép

syg
niki imádta képet hogy aludtatok ?

zsann
hu az ilynektől én is félek majd hogy mi lesz ha niki majd ilyeneket csinál tényleg mit tudsz majd csinálni _???!!!

beáék
lilácskának jobbulást hogy birja a betegséget ? gyógyi evés hogy megy ?

nálunk :
niki itthon kicsikell tök jól el van hozzám hozzám sem szól
az előbb elment az apja mondja neki apucikám ne menj el kis drágám ugy imádlak
apa erre de niki itt az anya is
niki de anya nem a barátom Kép

nem tudom mit csináljak az idő bizti megold mindent de addig az én szívem meghasad Kép

rohanok még jövök cuppp

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Nyugodj meg én már nem hallgatok az ilyen :" nem vagy a barátom" kijelentésekre.
Nálunk mostanában nagyon sokszor van ilyen ha valamit nem engedek meg neki.
Egy kis érzelmi zsarolás, ami nekünk nagyon fáj és ők ezt nagyon jól tudják.
Az idő szerintem is mindent megold majd! Fel a fejjel!

Kép

Kép
samchee

sam
aaranyos vagy bár te is tudod milyen nehéz ez
pedig tényleg meglepivel vártam és annyira örültem hogy haza jött és egy naopt sem tudtam kihagyni mikor bent volt hogy ne lássam ez hasonló lesz majd mint azovidepi mikor csapkodott
náltok hanci miket eszik már kanálall eszik hány evése van ami nem szopi szopizik még ugye jól emlékszem tudja fedezni belőle mennyiséget vagy kell táp is ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!

Úgy látszik ma csak ketten beszélgetünkKép
Hanna napközben hatszor eszik általában, és szopi csak este van de sajnos már elég kevés.
Reggelire tejpépet általában délelőtt gyümölcsöt kanállal(a banánt meg az almát imádja)
Délben züldség husival, ma például husilevesből vettem ki husit meg zöldséget és olyan 2 decit evett meg.
Délután gyümi vagy pép mikor mit gondolok. Este meg szopizik meg olyan 150ml körüli tápszert eszik meg. Õ a Humana Ha 1-et eszi.Nem tudom az jó e.
Meg amikor mi eszünk mindenből adni kell neki mert annyira kéri. Tegnap májkrémes kiflt ettem este és abból is pici falatokat adtam neki és annyira édesen nyammogott rajta. Velünk nagyon jó ízűen tud enni. Közben meg mondja hogy Nyamm-Nyamm.
Ti miket esztek?
Nikinek akartam küldeni micimackós képeket de még mindíg nem tudok feltenniKép

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Zsann

Hát ezek a fiúk. Asszem Bence is elcserélte volna a labdával. Sajna szerintem tuti átvágták a fejét. Kép Nyáron táborba járt és ott voltak nagyobbak. Na őt is át akarták verni a nagyok a jugiós kártyával. Pénzért árulták, de szerencsére időben észre vettük, és megmondtuk neki, hogy hány darabot tud venni tőlük 100 ft-ért. Ilyenek sajna vannak. Próbálom úgy nevelni Bencét, hogy mindent bizalommal osszon meg velünk. Majd elválik, hogy sikerült.
Köszi a detralexet. Majd csak decemberben szándékoztam menni a dokimhoz, de, ha muszáj majd megyek. Még a kompressziós harisnyát nem próbáltam, viszont tegnap jégakuval csillapítottam a viszereket.
Este olyan fura volt, úgy megijedtem. Szorult a levegő a mellkasomban, és nem kaptam levegőt, meg görcsölt a lábam. Azt hittem, hogy jön a trombózis, de férjem ablakot nyitott, masszírozott és elmúlt.

Sygnum
Engem is érdekelne a Homeós dolog, ha terhesség alatt is lehet használni.

Nana

Pille már jól leírta a helyet is meg a menetét a 12 hetes dolgoknak. Uh után megcsinálják a vérvételt. Igaz nekem vissza kellett mennem, mert mire megírták lent a beutalót, addigra bezárt a vérvétel. Menj időben az uh-ra, ahogy a védőnő mondta. Szerintem akkor megcsinálták a teljes vérképet is.

Linácska

Olyan butaság, de én is mindig azt számolom, hogy minél előrehaladottabb legyen a terhességem a baba életfeltételei szempontjából. Ezt én el is olvastam. Azt hiszem Kobudo írta, hogy 24 hetestől már életképesnek mondják, de akkor még nagyon pici. Egyik lány 28 hetesen szülte babáját, és akkor még csak 650g volt a baba. Az nagyon pici. Én láttam fotókat is, és szörnyű látvány. Meg ilyenkor maradandó tüdőbajt kaphatnak, vagy a szemük károsul az inkubátorban. Viszont erre is vannak kivételek.
Aztán meg ahogy telnek a hetek, a baba egyre erősebb és jobbak az esélyei. 37. hét előtt születik, akkor viszik az újszülött osztályra. Ha egészséges ott nem marad sokáig.

A Bérczihez is be lehet jelentkezni a kórházban pénzért? Mondjuk szerintem a várakozás kibírható, meg én úgyis hozzá kerültem a múltkor. Lehet, hogy 30 hetesen elmegyek a Tankóhoz 4d-re. Úgy tudom 4 ezer.

Roz

Nikinek jó egészséget kívánok.

Kobudo

Nagyon jó ötlet a láblenyomat, emléknek is jó. Már el is felejtettem, pedig az egyis ismerősömék is csináltak. Õk kifestették, és kiakasztották a falra.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Látom azért nem mindenki ment el "nyaralni" az ünnepekre:-) Kivételesen mi is itthon vagyunk. Bár a párom közölte, hogy ha nem lennék terhes, biztosan elutaztunk volna valahova:-)
Voltam délután a barátnőmnél babarucikat válogatni, igazán picike nem sok volt, de azért így is jó sokat elhoztam. Csak a négy éves picilánya mondta mindegyikre, hogy az az ő babájának kell, ami majd kiszületik a hasából, aztán megnyugtattuk, hogy addigra mindet visszaadom:-)

Roz, babócával próbálok beszélgetni, ő is elég szófogadó, egy hétig beszétük, hogy meg kell fordulni, és meg is fordult. Viszont ezt a fájdalmat nem tudom, hogy ő csinálja-e, mert délelőtt semmi bajom, és olyan, mintha estére elfáradna, és akkor már nagyon rossz. Meg ha nem húzom ki teljesen magam, akkor zsibbad is, na az nagyon rossz, úgy érzem, hogy még a szivem is zsibbad:-(
Ja, férjecském azt mondta, hogy csak a mi videónkban csíkozódik a kazetta, elvileg, ha másikba tesszük, akkor nem...felvettük tegnap a filmet, ha szeretnéd megnézni.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

cukker
jaj istenem ne ijeszgess trobózis ennyire rossz állpotban van a lábad ?? nem gondoltam volna akkor ezt gyorsan meg kelle egy szakmberrel vitetni erről a harisnyáról én is hallottam sógornőm is ezt használta nagyon jó azt mondta
nekem a 3 kerekű babkocsi mintájáűra volt iker kocsim de nekem nehéz volt nagyon főleg mikor két csaj ült benne de lehet hogyha csak 1 kerés van elő azt lehet ugy állítani hhogy forogjon és kanyarodni könnyebb legyen vele majd probálok keresni képet és megmutizom milyen volt

lina
igen nagyon szertném megnézni Kép mikor lesztek ujból itt ? akkor elhoznád és akkor találkozhatnánk

sam
mi reggel eszünk egy tápit ( ami napközben tizorai gyümiig kis adagokban szinte ki is jön ) meg szopi
van egy ttízórai gyümink mindent kivéve banán Kép azt nem szereti Kép
utánna főzi husit most nem nagyn merek venni ( én ilyen parázos vagyok ) ezt tőke hal filét szoktam venni abbol adok neki bele imádja persze csirkemellett is kapot már csak most ez miatt járvány miatt tartok tőle jo-jo tudom még nincs itt meg lehet hogy nem is jön
most
utánna 4-5 óra felé tápi és este egy pép amit már annyira nem eszik csak tudod neki tejallergia miat csak ez a ez fajta van ha már annyira nem eszi kap még egy főzit majd kiderül mit szeretne drága

Kép

Kép

Kép
roz23

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2486&page=2&image=172073

ez volt az iker kocsink ez a fajta nem olyan jó szerintem a nevére nem emlékszem

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Hát majd meglátom, hogy jó lesz. Ahogy kipróbáltam a boltban, jónak és könnyűnek tűnt nagyon. Amúgy nem fordul a kereke. Tetszik a kocsid. Férjem most látott egy kocsit 14ért a Tescóban, azt mondja az is van olyan jó, mint a miénk. Mi 20-ért vettük. Kép

A lábam nincs rossz állapotban. Máshol van a viszér. Voltam már szakembernél, ő azt mondta műteni kéne, de nőgyógyásszal konzultálva maradtak abban, hogy várjunk.

Kép

Kép
cukkermáz

Roz,
megyünk haza háromszor is a közeljövőben:
most ami jön szerdán, úgy kettőtől fél négyig van programunk, írjuk alá a lakáshitelszerződést, aztán rákövetkező hétfőn szülésfelkészítőre, meg pénteken orvoshoz.
Szerintem maradni nem maradunk egyszer sem éjszakára jövünk is vissza, de ezt még nem beszéltük meg. Viszont ha az neked is jó, szerdán a bankozás után összefuthatunk, és akkor oda tudjuk adni.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok, jól agyunk, csak alig voltunk ma itthon,holnap meg Bp-re megyünkKép!

Syg üzeni, h ők is jól vannak, csak a gépük bekrepált.

Kép
seriff

sziasztok Kép

mi van itt csajok mindenki elutazott ????

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, én vagyok, csak láttam, hogy nagy a pangás.
Délután egy kicsit ugyan elmegyünk kirándulni, nem messzire, csak Pesten belül, felmegyünk a kedvenc barlangjaimhoz, hogy legalább kívülről megnézzem egy kicsit:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina
hu de jó neketek Kép
érezzétek jól magatokat Kép elég jó idő lett igy délutánra

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép idő van, jó is a kirándulásra. Mi elmegyünk egészen az Auchanig. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

cukker Kép az is jó kis kirándulás ha gyalog mentek Kép hu mennyit jártam én onnan haza gyalog a ker suliba jártam sokszor nem fértünk fel a buszra és akkor irány haza gyalog a jet utcájába laknak anyuék jó kis tura volt most kétlem hogy birná a lábam ugy látszik öregszem
ma ugy nincs kedvem semmihez pedig rengeteg dolgom lenne már ugy utálom ezt a házimunkát minden nap ugyaaz

megyek pakolászni mégbelesek Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kirándulás megvolt, igazából azért mentünk, mert a barlang büféjében nagyon szeretem az egyik szendvicset, és ez volt a fő cél. Aztán meg sétáltunk még egy kicsit, fájdítottam a szívemet. Aztán a párom mondta, hogy menjünk be a kiépített részbe, persze jókor, az igazolványom otthon volt, amivel ingyen tudok ilyen helyekre járkálni, na meg azért a kiépített részen is van egy 6-8 m magas tyúklétra, amit meg kell mászni:-(

Képzeljétek mi történt délután. Olvastam, és nagyon elkezdtem nevetni azon, amit olvasok, de már folytak a könnyeim, és egyik pillanatról a másikba ez olyan zokogásba csapott át, hogy nem tudtam kontrollálni, csak sírtam. Ezt már másodjára játszom el, lassan már nem is merek nevetni...

Roz, nem írtál semmit a szerdára, hogy vigyük-e a kazit?

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én is vagyok mostmár.
Csináltam egy nagytakarítást ma és most értem a végére.

Lina!
Nagyon irigyellek hogy ilyen klassz hobbid van vagy az nem is hobbi?
Nekem is volt sokszor ilyen erőteljes hangulat változás.
Ez természetes különösen a vége felé.

Roz!
Mi újság otthon?
Niki megbékélt már?
Most minden vissza tért a régi kerékvágásba és te már pakolászol is... A pihenés hol marad?

Na megyek mert egyedül vagyok apát behívták ügyeletbe, pedig most ért haza fél órája.

Még jövök!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Mi nem mentünk el sehova, csak pihentünk. Apa vigyázott Zsófira délelőtt, és én tudtam aludni 2órát. Nagyon jól esett. Kép És el is mosogatott. Kép Olyan cuki apukánk van. Kép

Seriff, Neked volt az, h. nem akart enni Hanci, amikor megjött? Nekem Zsófi most a menstruáció végén nem akarta elfogadni. tegnap edte hisztizett a cicin. Mire rájöttem, h. mi baja....

Sam, olvastam, h. ha a baba elindul, felfedezi környezetét, akkor is lehetnek ilyen "álmatlan" éjszakák. Pont most olvastam egy csomót, mert én is megoldást keresek.
Zsófi szerintem felcseréli a nappalokat az éjszakákkal, mert, ma megfigyeltem, hogy rengeteget alszik napközben. Most is letettem aludni, babakocsiba, elmentünk vele sétálni, negyed 4-kor, és még mindig alszik. Éjszaka pedig 3-fél5-ig nem hajlandó aludni. Nem is tudom, h. ezeket hova tegyem....normális dolgok ezek? Majd beáll, igaz? ne aggódjak ennyit, tudom. Kép

Lina, pihenj még most! hangulatváltozás...ajjjjjaj... Kép

Na, csak beugrottam, majd még jövök.
birolili

Sam, a barlang csak hobby, főállásnak nem lenne rossz, csak szerintem nem élnénk meg belőle:-)
Mondjuk ha leköltözünk Lajosmizsére, akkor nem tudom, hogy hogy lesz, mert ugye az alföldön egy árva barlang sincs. Pont beszélgettünk a férjemmel, hogy én nagyon szeretek járkálni a mélyben, még az sem annyira érdekel, hogy összemocskolom magam (pedig homokozni sem szerettem soha:-)), de muszáj, hogy utána haza tudjak menni, lefürödni, ágyban aludni... szóval a barlangászokra jellemző nomád életmód nem nagyon jön amúgy be.

Lili, próbálnék én pihenni, de valahogy nem megy. Nem bírok sokáig egy helyben lenni. Éjszaka is többször felébredek. Mindegy, már csak 7 hét!!! Jó, utána szerintem ennyit sem fogok:-)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Végre itthon vagyunk. Hosszú utunk volt. Sajnos Lili neked nem láttunk pihenőszéket.

Lillácska egy kicsit jobban van már. Gyógyszert szedi rendesen.Kap: sinecodot, supraxot, calciummuscot, fenistilt. Mind folyadék.

Nem volt nagy pörgés most hétvégén. Reméljük holnap már többen leszünk.

Jó éjt

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok,mi Bp-en voltunk tegnap, tesóméknál.Hannuska oda-vissza aludt,plussz még ott is egy félórát.Jól kifárasztja ez a sok mászkálás, pillantra sem áll le ha fent van,ha nem mászik, hintázik 4kézláb,vagy repülKép. Viszont ez az óraátállítás megzavarta kissé,,ert este tök hamar elaludt,most meg 3/4 7 óta csicseregKép.

Lili, igazából evett akkor Hanci, csak nem hízott, és bár vsz sose derül ki, h pontosan miért, de inkább a vashiány a valószínűbb.Mondjuk az is igaz, h azóta nem volt menstr. Szóval nem tudom, légy türelmes, de ha nem akarja elfogadni akkor ne tuszkold, majd jelzi ha megéhezik-gondolom énKép. És ne aggódj, persze, h normális amit Zsófi csinál, egyszer beáll, és addig pedig tényleg csak azt tudod csinálni, h akkor pihensz,mikor Õ.

Roz, mi újság, jól vagytok? Niki megbékélt?

Lina, használd csak ki ezt a 7 hetet, alvásra,meg pihenésre!

Kép
seriff

Jó reggelt!

Roz voltunk Auchanban de autóval persze. Kép Örültem, mert elég jól bírtam a vásárlást, igaz minden alkalmat kihasználtam, amikor le tudtam ülni. Voltak ilyan pakolós sámlik szanaszét.

Linácska klassz, hogy egyáltalán még van ilyen sétához erőd. Én nagyon várom, hogy megszülessen a baba. Inkább az a fáradság, mint ez az örökös teher. Én már most sem tudok egy jóízűt aludni, csak ritkán. Baba hihetetlen mennyit mozog. Mindig oldalra fordulok, hogy neki jó legyen, erre ő biztos, hogy azon az oldalon kezd el rúgkapálni. Kép
Megyek reggelizni, apa megcsinálta a rántottát.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

sziasztok Kép

sam
te beszélsz pihiről mikor nagytakarítasz Kép
nálunk tegnap bégre a hlyére került még 12 dolog ágyak meg hasonlók amit éln egyedül nem tudtam
megcsinálni ma apa dolgozik ugyhogy szerintem ablakokat megpucolom még meg visszarakom függönyökat már perzse ahova van mert szertenék a gyerekszobába ujatt venni de barbies mág sehol nem kaptam ( niki kívánsága )adri tegnap "sgített " elől elejtettem a popsikrémes dobozt pedig már tanulhatam volna az esetekből a fogával leveszi a tetejét és mindent kiken na azt kitakaritani szönyegből brrrrr.... na meg ugy őt is ragad még moost is pedig már hajat is mostunk

beáék
lilácskának jobbulást Kép megkérdeztem apát fociról részeletesebben azt mondja hogy nekik azért kerül 100 ft ba egy alkalom mert ez nyomdás foci ( régen petőfi nyomiba dolgozott csak az ő részlegük debrecenbe került ) és a nyomda fizeto a terembérletet a mezg.-ben
szóval akkor bizti drágább lesz ha csak ugy mentek

lina
szerintem is pihenj amíg csak tudsz mit itt is olvasod utána nincs megállás Kép

cukker
ma merre kirándultok ?? Kép

seriff
minta baba jól van ?az óra átállítás minket is megkavart de nagyon 7 kor aludt el áki éjjel fent volt amit ugy nem szokott olyan 3 felé enni és utánna 1/2 7 kor fent kukorékolt adrival együtt

mi tegnap el is feljtetteük vissza állítani az órát este jutott eszünkbe mikor már áki nagyon nyügi volt hogy miért sir i baja lehet aztán kérdezet apa hogy vissza állítottam az órát mondom én?? azt hittem te már megcsináltad Kép

niki hát... nem tudom nem nagyon ál velem szóba ami kicsit rosszul esik de azért már alkul tegnap még fenekét is kitörölhetemm Kép Kép Kép Kép

tbbiek merre jártok

mino nana syget tudom zsann erszényes pille andi balim kecsoné nagyon régen irtatok

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

A fiúk most kint vannak a hobbin, de utána megyünk a városba, hogy egy kicsit kimozduljunk. Bencének veszünk unós kártyát. Ez volt a kívánsága. Mondtuk neki, hogy kívánhat valamit, ha megmoshatjuk a fogát a mi fogkrémünkkel. Kép Neki már erősebb fogkrém kell, mint azok a vacak édes gyerek fogkrémek. Rossz volt a lehellete. Egyébként még csak ásványvizet sem iszik, mert szúrós, sem mentolos rágót. Gondolhatod.
Délután megyünk a temetőbe, aztán Bencének foci edzése lesz. Ez a nap legalább gyorsan eltellik, tudok este aludni. Remélem.
Én is szeretnék egy új függönyt Bence szobájába, de most nem veszek, mert később az lesz a pici lány szobája, neki meg lehet majd vmi gyerekesebbet vagy lányosabbat.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Tud nekem valaki segíteni? Névnap naptárt keresek. Kellene az össze név és hogy mikor van az ideje?

Kép

Kép
cukkermáz

cukkar már annyira nem emlékszem de talán www.nevnap.hu vagy először a lap .hu nem is emlékszem már de itt vannak olyanok ahoh le van irva a nevánapok több napjai is
nálunk niki is meg adri is issza szúrós vízet Kép nem tudom mit szertnek benne én utálom Kép a fogkrém mi elmexet használunk nikinek az nem gyümölcsös édeskés de olyan meghatározatlan izű nem gyümölcsös és nem is mentolos adri meg nem tudom mit csináljak vele pdig neki is az első 4 foga ota "mossuk " a fogát demost megtiltotta üvölt ha m,eglátja fogkefét nem tudom mi történt most vettük csillámos colgatet hátha tapsihapis van rajta de nem az sem jó nem tudom mit csináéljak vele mert látszik is fogain hogy nem mossa niki meg olyan szép fehérek pedig már együtt is mostuk ő egyedül is mosahtta minden de egyszerüen nem enegedi

na megyek is tovább mert ezt is ugy iromhogy rongy a kezemben takarítok Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, miért gondolod, h mintababa HAnci(negyed 7óta fent kukorékol, é csak egyszer aludt azóta félórányit)? Újabban fél a robotgép hangjától, pedig régebben nem volt gond, így aztán egy jó nagy adag nutellás muffint bekevertem, míg apa itthon volt, mert most elment dolgozni, mivel mikor írta a betegeket, még nem tudta, h ez munkaszüneti nap. Szóval jól van, körbejárta épp az asztalt, mostmár tök ügyesen emelgeti a karjait mászás közben, már nem annyira vietkongosan csinálja.Hopp egy könyvet meg kell mentenem a fogaitólKép! És ebből a mászásból minduntalan kiül oldalra,aztán hol felborul, hol nem. Most jön a kőnyalás.Kép Lassan a virágok is veszélyben lesznekKépKépKép! Ja és édesen nyomja az alma-banán mixet. Ma megpróbálok ebédre valami husisat is adni. Ki tudja, hátha bejön.Kép Szerinted, ha mindig szopizik is utána, akkor is adjak vizet inni? Kínálgatom, de nem iszik. Mondjuk a cumisüveget nem ismeri, a pohárból, meg a varázsitatóból sem nyeli.

Cukker, sztem az utónévkönyvben is benne van minden név+névnapok. Vagy esetleg kontkrét nevek ha érdekelnek írd le, és megnézem Neked, a barátnőmé van nálam, ezért nem ajánlom, h odaadom, de szívesen megnézek Neked bármit benneKép!

Kép
seriff

És addig ügyeskedett,míg egyik este megszólalt az oroszlánKép!Kép
Kép

Kép
seriff

Sziasztok!

Képzeljétek, apa előbb levideózta a lányát, ahogy mozgolódik a hasamban. Tényleg elég jó kis boxmeccset rendezett:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Itt vagyok a jó meleg lakásban. Úgy volt, hogy megyek a kisfiam edzésére, de voltunk a temetőben és elfáradtam, így apa felajánlotta, hogy hazahoz. A temető után benéztünk anyósomhoz, de ott sem lehetett felmelegedni, 16 fok volt nála. Spórol a fűtéssel, de ez már túlzás.
Linácska)))

Roz és Seriff köszi a tippet. Seriff nem konkrét név kell, hanem eddig az Adrienn tetszett és most keresgélni akarok mást is. Meg az érdekel, hogy mikor tartják, úgyhogy a neten nézem.

Seriff aranyos a baba és gyönyörű a kiságyatok is.

Kép

Kép
cukkermáz

Sziasztok!

Remélem mindenkinek pihennéssel telik az idő.
Én még minden nap főztem meg sütit sütöttem, csokis tallér Fanta szelet ma meg almás lepényt.
Ma reggel elvittük Bogit a mamához így most csak egy lányom vanKép
Holnap megyünk érte este remélem addig nem tudják átnevelni.

Hanna ma nagyon jókat evett, elég sokat, hozzá képest legalább is. Tegnap a keri apukája eljött este és egy nagy rakat zöldséget és gyümit hozott neki, meg persze sütőtököt is hiszen csajszikám azt nagyon szereti.
Örültem neki mert jól esett hogy gondolt rá, meg figyelmesen válogatott mindent mert gyönyörű első osztályú dolgokat hozott. Szóval legalább egy hétig nem lesz gond arra hogy piacra menjünkKépKépKép

Seriff!
Hanci még mindíg nagyon édi csajszi. És nagyon ügyes. Mi még nem mászunk ennyire egyértelműen csak nagyon óvatosan billeg előre. Na de kúszva meghódította már a szobátKépKép

Roz!
Örülök hogy Nikinek helyre jött a lelki világa.
Boginál is voltak olyan korszakok hogy nem volt hajlandó fogat mosni.
Nyugi szerintem magától elmúlik.

Lina!
Nagyon jó dolog hogy filmet csináltatok mert már pár hónap múlva is jó lesz vissza nézni hogy mocorgott a bébi.

Cukker!
Mi is a netről töltöttük le az utónévkönyvet.
A googlen meg tudod nézni a Ladó félét.

Na megyek mert babám felébredt...

Kép

Kép
samchee

sziasztok!

lillával gépelünkKép

Most mentek el Minoék. Éppen csak beugrottak. KicsiBálintnak jön a foga és egy kicsit nyűgs a drága.

Seriff! nagyon ügyes a Kicsajod. Lilla még csak forogva fedezte fel a szobát, de amit már elér azt így is pakolja lefeléKép

Roz, még nem próbáltuk ki a pépet. te azt mgában adtad vagy ízesítetted?

Még nem is meséltük, hogy Lilla már a nagykádban fürdik. Egyszer anyával egyszer apával. Jó kis mókaKép Élvezi nagyon.

Most irány fürdeni, mert még nem állt át idővel és azt hiszi már aludni kell.

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Tudja valamelyikőtök, hogy hogyan kell linzert sütni? Most úgy sütnék olyat, de nincs egy db receptem sem, amiket szoktam, azt csak úgy fejből, de ehhez nem tudom mi kell.

Bea, ilyen jól gépel a lányod? :-) Hiba nélkül...
Na az alvással én is hadilábon állok, a tegnapi nap alig akart eltelni, azt hittem, soha nem lesz este, de már most is álmos vagyok.
Bár kb. hajnal 3 az, amire tudok aludni, mivel addig zsibbad a gyomrom környéke. Gondolom addigra megpihen, és tudok forgolódni.

Sam, már most olyan nehéz elképzelni, hogy pár hét, megszületik a törpi, és megszűnik a mocorgás. Már teljesen részemmé vált, eleinte egy-egy erősebb rúgástól még megijedtem, ha váratlanul ért, most már semmi ilyesmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok Kép

hulla vagyok tul vagyunk egy egész napos takaritáson egyedül 3 gyerekkel ( apa dolgozot ma is )és egy 72. dédi szülinapom ami egy csupa zsolnay porcelános szobában volt Kép Kép gondolhatjátok Kép csajokat 10 mp kellet elterelni onnan meg dédi francia ágyát rongyá ugrálták

seriff
nem is tudom miért gondolom este alszik napközben jól eelvan nem irsz egyzser sem rosszat a drágárol Kép bár nálunk is áki korán kelt utánna adri bebujt hozzá kiságyba molyoltak egy kicsit aztán reggelizetetés és 1 óra szabad foglalkozás Kép aztán tizórai és 10.19 től -13.29 percig aludt aztán edéb kis dögönye -dagonya röhi talpcsiki has puszi és ujabb 1 óra zsbad foglalkozás miga szönyegeket befejeztük a csajokkal
szóval én semmondhtaok rooszzat egyikre sem Kép
szerintem elég a szopi ugy is a nyálával alkitja hogy milyen minőségű legyen tej szomjoltó laktató....
náluk áki 3 napja iszik vizet csajok is ugy emlékszem hogy abszolut nem ittak 6 hós koruk alat tsemmit még gyümilevet sem szeritm ha szomjas lenne elfogadná vizet de a szopi jobb finomabb és nyugtatóbb biztos ugy van vele Kép és igaza is van Kép

cukker
nekünk mikor adrit vártuk adrienn és alexandra volt a név adrienn szeptember 8. van ez nálunk ez akaratlanul is összejött mert nikolett10 . én van és igy együtt csapunk egy nagy murit Kép

sam
a keörink is ilyne mind a kettő mindig hoznak valamit minden gyereknek még mior baba volt áki ő is kapott valamit mindig valami apróságot : ez olyan jó sokan azzal takaróznak hogy a picurnak nem tudnak mit hozni

lina
nekünk is van pocakos videonk és olyan jó nézni bár én utálom mikor engem videoznak Kép

beáék
pépet ugy natur adom édes nem oylan gáz az ize de gyümivel is lehet ugy is probáltuk már kéőbb babapiskótával keksz darabokkal nagyon szertte adri

rohanok mert apa hiányol még jövök

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Lina!

Éppen ma sütöttem almás lepényt és én mindíg linzer tésztából csinálom mert nagyon fini omlós lesz.
Emilben elküldtem a receptet.
Jó étvágyat!

Kép

Kép
samchee

Végre tudok feltenni képet!
Íme egy kúszó baba:Kép

Kép

Kép
samchee

jó reggelt Kép

sam de édes ez a hanna babus Kép
almás lepény hmmmmm. de imádom én ma kuglófot akarok sütni vagy gyümikenyeret még kitalálom melyiket Kép

bár áki még nem olyan ügyi mint a kát hanci Kép
de kb másfél hete ő is négykézlábra áll és hintázik ha messzebb teszem a játékokat egy ből 4 kézlábra áll és már hintázik is szóval tudja ő hogy ugy fogja elérni a játékokat csak még a folyamatot nem vágja Kép

megyek megígérte adri körije hogy csajokat elviszi én meg folytatom a takarítást

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Sam, köszi a receptet, majd megsütöm, csak rájöttem, hogy olyan igazán finom nagymama lekvár már nincs elég itthon, úgyhogy előbb haza kell menni Kecskemétre, és betárazni:-)

ROZ, lehet, hogy írtad, de elsikkadtam felette, hogy mi legyen a kazettával? Vigyük holnap? Ha gondolod, akár házhoz is tudjuk szállítani, hogy ne kelljen neked a három gyerkőccel mászkálni érte:-) Tegnap megnéztem újra, olyan édi...

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szisztok

mi is itthon voltunk csak net nem volt
vasárnap nagy hidzti volt,bár egy pici ne, hisztizik.valszín kaki baj volt,vagylehet a Kvitamin gubancolt be?tegnap és ma is jól alszik, de már én is aludnék 3óránál többet egyhuzamban-de nem panaszkodok

olyan aranyosak a pocakosaink, ahogy írják mi hol fáj, hogy nyom:én már el is felejtettemKép
alvás:igen már a terhesség végén szoktatjuk magunkat az éjszakához.

Roz!örülök nikinek.adri akkor meggyógyult?áki?meddig szopizott csak áki?

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?