Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ritaa,
ez tüneményes, ez a pici ruha. 62-es? Hány hónaposan kereszteltétek meg? Mi olyan 3 hónaposan tervezzük.
Örülök, hogy tetszenek a rucik, nem volt olcsó, de nem is drága, szerintem, nekem bejönnek ezek a Kenguru Goldos ruhák, minőségre is.
Tünde,
lehet, hogy nagy lesz a tömeg, de lehet, hogy szerncsétek lesz! Majd drukkolok!

Na, megyek DVDézni.
Puszi:
Angi
angi79

Angi! Köszi a csokis tanácsot! Mindenképpen megfogadom! A kacsás rucit pedig megnéztem és nagyon szép. Már csak azért is tetszik mert vidámak a színei!

Katicuska! Ami a vásárlást illeti, szerintem egyáltalán nem vagytok lemaradva! Nekem viszont az a véleményem, hogy jobb korábban elkezdeni és apránként gyűjteni, mint egyben. Már csak a választék miatt is! Én maximum Sopronban és Szombathelyen tudok nézelődni. Mondjuk egy pesti helyzete azért más!
A cukor vizsgálatra pedig éhgyomorra kell menni, nekem vizeletet kellett adni – abban megnézték hogy van e cukor, aztán megitatnak veled kb. 3 dl tömény cukros löttyöt, aztán jön még két óra amíg semmit nem ehetsz, aztán leveszik a vért és kész! Ennyi! Túl lehet élni!

Ja és mivel ma vagyok 24 hetes terhes, megint csináltam egy gyors pocifotót! Itt is van:

Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nálunk is készül a gyerekszoba, bár a kár eddig nagyobb ahelyet, hogy haladnánk.
A számítógép szét lett szedve és leköltözött a nappaliba. Visszaolvastam jegyzeteltem ,de lehet hogy véletlenül valakit kihagyok ,mert nagyon sokat írtatok 4 nap alatt.

Tünde
Cici ügyben közi a tanácsot, de megoldódott . Mióta nem kenem semmivel rendbe jött.

Vok
Avon krémet használok én is a hasamra, eddig még nincs rajta semmi ,de nem tudom hogy ez miatt, vagy ha nem kenném se lenne .Kenem lelkesen, de lehet, hogy később én is tigris leszek,sőt ha így nő tovább biztos.

Piercing téma
Egyik barátnőmnek úgy kellett kiszedni, mert ő már nem tudta ,ne várjátok meg azt a pillanatot. Szerintem nem éri meg.

Zsu
Gratula a kislányhoz

Lingelera
Neked meg a kisfiúhoz

Ildi
Neked is a puncishoz biztos nagy az öröm a családban.

Angi
Téged se hagylak ki a kiscsaj miatt a gratulációból.

Katicuska
Neked meg az AFP miatt gratula

Remélem, nem hagytam ki senkit.

Csema
Jó hogy hazaengedtek, már biztos nagyon hiányoztál a családnak. Akkor végleg itthon maradhatsz? Ja és ti vagytok az elsők a legrégebben együtt élő párocskák közül.

Magunkról
Ma voltunk dokinál nem vártam meg a szerdát . Levi néha már annyira nyom ,és úgy bedagad odalent a nuncim, hogy kezdtem bemesélni magamnak, biztos nyitva van a méhszájam is. A doki azt mondta minden rendben teljesen zárt a méhszáj és ez normális, hogy ilyenkor vérbőség van ott. Normál mennyiségű magzatvíz .Tuti fiú láttam a herécskéjét is .Szép nagy gyerek .Lehet hogy nyerni fogok ÓRIÁS babaszülésben !? Kérdeztem tőle, hogy mekkora a baba? Azt mondta az adatok alapján 25 hetes. Mondom az nem lehet mert szombaton telt be a 22.hét. Látta kicsit kivagyok így az adatokat már nem is sorolta . Annyi hogy a BPD 6cm . Az adatok szerint az átlagnál nagyobb gyerek lesz. Vigasztalt hogy még majd lassulhat a fejlődésben ,de azt mondta befolyásolni nem lehet jó raktár készlettel indultam ezért jól fejlődött. Ez igaz, mert amikor meglátták a vérképemet, azt mondták egy bikának nincs ilyen jó. És nem szedtem semmi vitamint ráadásul. Azt megbeszéltük, hogy biztos nem márciusi lesz, hanem február vége, de ha így haladok közepe lesz belőle. Apának február. 17-én van a szülinapja jó ajándék lesz neki.
De a lényeg hogy jól érzi magát odabent. Megnyugodtam

Babetta és Levi 22+2
Maradok a mensi alapján max előbb szülünk.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nicika
Szép nagy a pocid enyém is ilyesmi majd holnap felteszem és néhány adat változást is ha nem probléma. Ideírjam vagy az email címre?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Mostanában annyit bírok aludni!Kép Délelőtt voltunk a nagyszülőknél (dédiknélKép), kajcsi után pedig DVD-ztünk! Aztán elaludtam, most keltemKép

Lola! A lányok nagyon jó tippeket adtak, már nem is tudok mást hozzátenni! Drukkolunk, biztos nem lesz semmi baj, NYUGI!!!Kép Ja, és nekem feljebb húzódott a lepény, mert nagyon mélyen feküdt!Kép Pihi + Magne B6! (Mindenre ezt mondjákKép)

Katicusk! Én már voltam terheléses cukron, mert a családban vannak diabetesesek, de megyek megint a kötelezőreKép Nekem reggel 7-kor vettek le egy adag vért + vizeletet néztek (ott)! Majd meg kellett inni a cukros vizes oldatot, amihez a port nekem ott adták, nem patikában kellett kiváltani (de azért érdeklődd meg, nálatok hogy működik). Fél citromot facsartam bele. Ki lehetett bírni... (bár szinte egész nap émelyegtem utána (éhgyomorra tömény cukor!Kép)! Majd 2 óráig nem lehet enni, és csak vizet szabad enni, majd 9 után megint vettek egy adag vért! Ha gáz van, nálunk a védőnőnek szólnak!

Angi! Én is meglestem a rucit! Baromi édesKép Én már nem is nagyon merek 56-os ruhát venni, mert nálunk is Babettához hasonlóak az adatokKép Mit néztél?

Vok!Mit olvasol? Remélem, nem borított ki nagyon a tanítványodKép

Babetta! Amint már az előbb írtam Anginak, nekünk is hasonló méretekkel rendelkezik a babó! Múlt héten kedden, amikor engedtek ki a kórházból (22+4) nekünk is pl. 6,1 volt a BPD, de a többi adat alapján is 25 hetesnek saccolták! MOndta is a dokim az UH-zónak, hogy "csak" fejlett, nagy babaKép Én is kíváncsi leszek, hogy hamarabb jön-e, vagy mekkora lesz!

Rita! Ez nagyon gyönyörű kis ruha!Kép Nagyon tetszik, még nem is láttam ilyet!Kép

Nicika! Tök jó így szemmel követni, mennyit nő hétről-hétre a pocidKép Most már tényleg küldenem kellene nekem is már egy újat! (Bár a többiek meglátják a talin, de aki nem tud jönni, az is lássa!) Ja, és szavaztam a receptedre! Szorítok hozzá!Kép

Tünde! Sajnos nem tudom, hogy lesz-e esélyetek, mert biztos sokan lesznek! De nagyon fogunk drukkolni mindannyiótoknak, akik kilátogattok és ott szeretnétek UH-ztatni!Kép

Puszi!

Anita (23+2)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szia Nici és Babetta!

Nici,
mennyit nőtt már a pocid a 12 heteshez képest, de most az utolsóhoz képest nem látni változást! Egyébként nekem se.
Babetta,
lényeg a lényeg, hogy Levi jól érzi magát ott bent! Kép És akkor lehet, hogy szülinapi ajándék szertne lenni! Kép

Angi 25+3
angi79

Szia Anita,

Ti mit néztetek? Én kihoztam 3 filmet, az egyik a Csodálatos Júlia (a férjem megint dolgozik és ez egy csajos film), Torta és Született bankrablók. Ezeket majd este vagy holnap nézzük meg.
Köszi a dícséretet a rucikra. Nekem is azt mondta anyu, hogy ne nagyon vegyek sok 56-ost inkább 62-est. De ebből a fajtából az 56-os nem olyan pici, így azért veszek majd még, meg kapunk is talán barátoktól.
Nem baj, ha nagy babutok lesz és az is lehet, hogy előbb születik + amit Babetta dokija is mondott, lehet, hogy lelassul még a fejlődés üteme. Különben is egy kisfiú nem lehet kis törékeny! Stramm gyerekek lesznek!!! Kép
angi79

Láttam a moziban a Csodálatos Júliát (egy barátnőmmel, épp' mert csajos filmKép), a másik kettőt nem ismerem! Mi a Mennyei Királyságot néztük, nekem tetszett! (Sokaknak nem tetszett, azért is néztük meg ilyen "sokára"!)

Amúgy így kép alapján sem tűnik olyan picikének! Én is vettem egy párat, meg szerintem fogok is, mert mi van, ha még sem lesz olyan nagy baba, hónapokig azért legyen már vmi olyan ruhácskája is, aminek mem hatszor kell felhajtani az ujjátKép

Ja, még valami: Nem szabad hülyeségeket nézni!Kép (Én meg mindig az ilyen hülye cikkeket találom meg a magazinokban,+ neten, aztán meg itt parázokKép)

Anita
Kép
Kép
_anita_

A Mennyei Királyságot a férjemcském szombaton nézte, mert megvette. De én nem voltam ráhangolódva, így nem tudok véleményt írni. A Torta című filmben az új James Bond van, de nem volt mozifilm. Majd mesélek, ha megnézetük.

Most megyek zellerkrémlevest csinálni!
Puszi Minednkinek! Szép estét!
angi79

Anita
Örülök , hogy nem vagyok egyedül a nagy méretekkel. Még ne vettem semmit Levinek, de úgy látom nekünk se kell 56-os méret. Szeptemberben volt a barátnőm a Kanárin és ajándékba kaptunk egy pólót, majd felrakom azt is. Ez szerintem 1 éves korában lesz jó . De a párom szerint egyből jó lesz rá, ha így haladunk.

Angi
Hát az nem lenne semmi, ha akkor születne!
Tegnap nem láttátok az ÉLET AZ ANYA MÉHBEN national geographic-on?
Szerintem csodálatos film ,nagyon jól megcsinálták.
Hol tudom megnézni a rucikat?

Cory
Te aztán már nagyon vágod ezt az AFP témát. Nekem azt mond meg légyszi mi az a 3000 méhszáj.?

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: az első a hosszt jelöli (3 a tökéletes), a következő három szám meg a külső, középső és belső méhszáj állapota nyílás szerint. A 0 a teljesen zárt.
Afp-ügyben meg muszáj volt kikupálódnom Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

<font color="0077aa">Sziasztok Lányok!

Cory,
akkor Te most nyugodt vagy? Persze túl két gyerkőcön az ember nagyobb rutinnal és valamennyire objektívebben tudja szemlélni az orvosok szavait. Gondolom én. Szinte egyidős a hasunk, s ahogy olvastam, neked is puncis lesz. Mikor mész legközelebb vizsgálatra?

Erszényes,
S nem is lett meg az eredmény? Nem küldtek el még egyszer? Vidéken laksz? Nem próbáltál bemenni a Schöpfibe vagy a Péterfybe? Asszem ezen a két helyen néznek AFP-t. Igen, a lepényről én is azt hallottam, hogy idővel, ahogy nő a méh felhúzza magával a lepényt is. A nagy fehér klasszikusban "Kismamák és kisbabák nagy egészségkönyvében" meg azt írják, hogy az szinte normális, hogy a második harmadban lent van a lepény és a második harmad végén és a harmadik harmad elején vándorol feljebb. Nekem sem itt volt eddig, csak nekem lefelé indult a butája. Várom, mit mondasz a vizsgálatodról. Én csak 3 hét múlva megyek.

Angi,
köszi az ajánlást, már voltam Györfi Mátyásnál, nála csináltattam a 15. héten egy UH-t, mert a Jánosban a 12. hetit én nem láttam és kellett valami biztos pont, aminek én is hihetek. Pont ő mondta el, hogy puncis lesz. Kép

Anita,
köszönöm a tippet, próbálok pihizni, de alapvetően egy menős fajta vagyok. MagneB6-ot nyelem, mint kacsa a nokedlit. Nem tudsz olyanról, hogy a túl sok Mg is árthat? Én féltem kettőt bevenni naponta, mert azt hallottam valahol, hogy a túl sok Mg sem jó. A fene se érti. Neked hol volt a lepény és most hol van? Mennyi idő alatt ment feljebb és mennyit?

Babetta,
remélem, egybevág majd a vélemények Cory-éval, de a C3000-es méhszáj azt jelenti, hogy rendben, zárva van.

sziasztok,
Lola</font>
lolita

Anita
Örülök , hogy nem vagyok egyedül a nagy méretekkel. Még ne vettem semmit Levinek, de úgy látom nekünk se kell 56-os méret. Szeptemberben volt a barátnőm a Kanárin és ajándékba kaptunk egy pólót, majd felrakom azt is. Ez szerintem 1 éves korában lesz jó . De a párom szerint egyből jó lesz rá, ha így haladunk.

Angi
Hát az nem lenne semmi, ha akkor születne!
Tegnap nem láttátok az ÉLET AZ ANYA MÉHBEN national geographic-on?
Szerintem csodálatos film ,nagyon jól megcsinálták.
Hol tudom megnézni a rucikat?

Cory
Te aztán már nagyon vágod ezt az AFP témát. Nekem azt mond meg légyszi mi az a 3000 méhszáj.?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bocsi megint elküldtem
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Lolita: igen, teljesen nyugodt vagyok. Zsomával végigjártam ugyanezt a küzdést.
A nemét nem tudjuk még Kép Dokihoz 4 hét múlva megyek.

cory
Budapest

Cory és Lolita!
Köszönöm az Infót. Ezt írta a papírra bár mondta hogy zárt. Tudom volt róla szó itt ,csak elfelejtetem melyik, mint jelentet.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok Lányok!

Lehet még csatlakozni a nagy csapathoz???
Eddig olyan sokat termeltetek, hogy még nem sikerült sokat visszaolvasni, de igyekszem.
Én most vagyok 17 hetes és sajna (vagy szerencsére) nem budapesti. Van egy tündéri 2 és fél éves kislányunk és hosszú várakozás után félig kész a második isKép

Ha nem túl nagy gond rögtön lerohanlak Titeket pár kérdéssel. Ami egy kicsit idegesít, hogy most egy kis vidéki kórházban vették le az AFP-t reggel 8-kor és délután 2-kor már volt eredmény. Ez normális? Mármint, hogy ilyen gyorsan megvolt az eredmény. Ja és olyan, hogy Mom nincs is, csak egy AFP, ami 40,9 ng/ml (határértékek 10-107).
A másik, hogy szerdán és csütörtökön megyünk fel Budapestre és érdeklődnék, hogy hová érdemes elmenni. Mondjuk szükség lenne már kismama nadrágra is (jobban mő a poci, mint előszörKép) és itt Miskolcon kissé húzósak az árak. Szóval hátha ott jobban tudnék venni.

Köszi előre is a segítséget.

Marika

marika

Szia Marika!

Üdv itt nálunk!
Szerintem nem normális ez a gyorsaság, de vannak itt tapasztalt anyukák majd ők megmondják.
Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Szia Marika!

Nekem gyanús ez a gyorsaság. A Schöpfiben is legalább 4 napot mondanak, pedig ott helyben készítik.
A pocak meg már csak ilyen. Nekem is jóval gyorsabban nőtt a másodikkal, mint az elsővel. A harmadikról meg ne is besézljünk Kép
Kismamaruhákról passzolok, én nem átlagméret vagyok.

cory 20+4

cory
Budapest

Sziasztok!

Marika! Nekem is 1 nap alatt megvolt az APF, úgyhogy szerintem normális. BÁr én is meglepődtem hogy olyan hamar meglett...Kép

Mindenkinek szép estét!

Faby
18+3

faby

Lolita! Teljesen a méhszájnál volt, de szerencsére nem fedte azt! Már a következő terhesgondozáson (4 hét múlva) feljebb húzódott, nem tudom pontosan, mennyivel feljebb (nem is érdekel, a lényeg, hogy jó helyen van), és a hátsó falon van (még ennyit tudok)! Úgy tudom, a felesleges mg-t a szervezet kiválasztja (kipisiled, bocsi). A magne b6-ból én elvileg 3*2-t nyomok naponta, úgyhogy ne félj 2-t bevenniKép

Babetta! Már többen láttuk ezt a csodálatos filmet! Kb. aug-ban lehetett, mikor vki közreadta a topicban az infót, hogy lesz, és akkor sokan megnéztük! Tényleg fantasztikus!Kép Én szívesen megnézném mégegyszer, nem tudod véletlenül, mikor ismétlik megint? A méhszájat teljesen jól leírták a csajok, a 3000-es tökéletes! (Nekem sajna 2000-es, egy picikét rövidebb!) Majd februárban meglátjuk, hogy mennyi ideig lesznek jók az 56-os ruhákKép

Marika! Üdv itt!KépÉn nem tudom, hogy normális-e ez a gyorsaság, de mint Faby mondja, létezik! Örüljetek neki! A lényeg, hogy a babókkal minden ok legyen! Pocak mindenkinek beindult ilyen idősen, úgyhogy elkelhet 1-2 kismamanaci! Én passzolom a témát, mert én is "vidéki" vagyok!

Jó éjszakát mindenkinek!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Üdv az újaknak, és nyugalom mindenkinek. A babák érzik, ha mi idegeskedünk valamin.

Most hagytuk abba mára a gyerekszoba-készítést. Megvan a parkettázás, és a tapétázás is kb. 80-%-os már. Holnap a bordűröket kell feltenni, és a szegélyléceket. És hát emellett marad a pakolás és a takarítgatás.

Össze tehetem a két kezemet, mert a férjem olyan ügyes, hogy mindent ketten csináltunk. Én is kivettem a részemet, de hát mégis ő volt a "szakember". A tapétázásról eredetileg nem is beszéltünk, de reggel egy barkácsboltban megláttunk egy nagyon aranyos tapétát, és nem tudtunk ellenállni neki. Kék alapszíne van, és sárga csillagok vannak rajta, amelyek este világítanak egy kicsit. Olyan kellemes és édes lett ettől.
Kép

A gép és dolgozó (minden papírral együtt) most beköltözött a nappaliba, ahol még gólyalábakon sem tudunk közlekedni. Kép De talán holnap estére ez a rumli is eltűnik.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann
23+1

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Marika! Persze, hogy csatlakozhatsz! Kellemes babavárást Neked!

Mariannka! Azért óvatosan a sok munkával, főleg a vizesedés miatt, tessék pihenni!!!
Azért örülök, hogy haladtok a lakással.
Mikor jöttök felénk?

Anita! Örülök, hogy a lepény már jó helyen van, így biztos tudsz majd "simán" szülni!

Cory: Mi egy cipőben járunk, a pocakom nekem is nagyon nagy! Sogórnőmmel egyidős terhesek vagyunk, neki első baba és vékony is, úgyhogy csak egy kis pukli van a hasán, én meg szülni mehetnék ekkorával.

Babetta: Nekünk sem volt jó az 56-os méretű ruha Dorinára (4050g + 57cm),a 62-eseket is hamar kinőtte. Az elején havonta 1kg-ot hízott, úgyhogy 3 hónaposan 7kg volt. Persze megvolt a hossza is hozzá. most 2 évesen 98-as ruhákat hord és 13kg.

Jó éjt Minden Kismamának és Pocaklakónak!

Tünde 25+4-5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt Mindenkinek!
Babetta,
az albumom: http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7204
Egyébként ha nevemre rákattintasz, akkor is előjön.
Puszi. Üdv Marika itt nálunk!
Angi
25+4
angi79

Sziasztok.

látom még senki nincs ilywn korán.Én már körül fent vagyok minden nap mert ha egyszer felkelek nem tudok visszaaludni. És 6 körül mindig esedékes egy pisi. Kép
Lolita: majd mondom hogy mi volt szerdán, remélem elindult felfelé a lepény. nagyon szép a neved! Amúgy ha kislányt várnék akkor Lola lett volna a neve. Kép Így meg 2 hete derült ki hogy van egy 21+6-os Janikám. Kép
Amúgy én Kecskeméti vagyok és mivel 3óra alattsem lett meg az AFP így lemondtam róla, a doki meg azt mondta hogy enélkülis ugyanolyan szép egtészséges babóm lesz és nyugodjakmeg. Én meg hiszekneki. Végülis az csak egy eredmény és látom aki tudja az sem nyugodtabb sajnos. Kép

Nicika: Jók a pocifotók! Kép

Én sajna még nem tudok feltenni mert kéne valami jó fotószerkesztő program,ugyanis a digit fényképezőnekolyan nagy a felbontása hogy nem engedi berakni. Kép

Szép napot mindenkinek!

KépKép
erszényes

Sziasztok! Kép

Bocsánat, hogy betoppanok ide közétek.

Mamacka
Tőled szeretnék kérdezni vmit.
Megcsodáltam a takarót és a pillangókat, amiket varrtál, gyönyörűek, ötletesek és Te nagyon ügyes vagy! KépKép Jómagam is szeretek varrni, a foltmunkákhoz állandóan vadászom ezeket az apró-mintás, és virágos anyagokat. Ha esetleg meg tudnád mondani, hogy hol vetted az anyagokat, amiket felhasználtál, megköszönném. Kép
További egészséges gömbölyödést kívánok Neked és minden topiktársadnak! KépKép
Köszönöm!!
Vezso
vezso

Sziasztok!

Csak némi védelem az 56-os ruháknak Kép Baluhoz nem vettünk csak 1-1 56-os bodyt és rugit. Majd megszületett Balu 50cm-vel. 5 napos gyerek mellől rohantam el bevásárolni, és még 7 hétig hordta ezeket. Zsoma meg még tovább.

cory 20+5

cory
Budapest

Sziasztok!

A ruha mértet, tényleg a Babóka határozza meg.
Nekem mindkettő picurka volt, de főleg a lányom. Neki volt olyan 62-es nadrágja, ami még 1 évesen! is jó volt rá.

Tünde!
Az én lányom 1 évesen volt 7 kg 25 dkg.

Az 56-os és 62-es ruhákat nagyon sokáig hordta.
Most 7 éves elmúlt és még nincs 20 kg.

Angi!
Dorkát 1 évesen kereszteltük. A keresztelő ruhája talán 68-as.

Marika!
Üdv itt!

Rita
20+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Babetta! Az adatváltozást ide is írhatod, de a mailomra is küldheted! Mostanában rendszeresen olvasom az írásokat!

KépKép
nicika

Közben kicsit unatkoztam és csináltam nektek egy kis meglepit! Gondolván azokra akik csak néha kukkantanak fel hozzánk és nem tudják követni a hihetetlen mennyiségű írásunkat írtam egy kis heti összefoglalót! Még ugyan csak 2 nap van benne, de így sem rövid! Itt tudjátok megnézni:
http://web.t-online.hu/nicika/Hetiesemeny.htm

Ja és a mai tábla:
http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

KépKép
nicika

Sziasztok! Kép

Nicika! Feltennél engem is a táblára?
Írom az adatokat sorrendben:
Vok, Budapest, 27, 2005.07.17, 2005.04.23, 16+2, 1, első baba, ?, Ádám/Hanna, 3Kg, ?,?, Péterfy, Dr. Abkarovics Géza, OK,-,-,-, Eszter

Remélem nem hagytam ki semmit. Kép Köszönöm előre is! Kép

Olyan jó, hogy neketek már ennyire határozott elképzeléseitek vannak a ruhákról. Én még egy csomó mindenen vacilálok és a ruhákig még el se jutottam. Igaz, csak januárban szeretném elkezdeni megvenni a dolgokat, de akkor is. Kép Voltunk Angival egy bababoltban és totál elveszettnek éreztem magam. A legkisebb ruhára azt mondtam, hogy az milyen nagy... Sebaj. Majd kitanulom ezt is. Kép

Kellemes napot!

Eszter 16+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: én anno az 56-os bodykat méregettem a pocakomhoz, és elképzelni nem tudtam,hogy ilyen óriási baba lakik a pocakomban Kép
És én most a harmadiknál is időnként teljesen elveszettnek érzem magam a cuccok közt Kép Tudom, mik kellenének, mikor stb, de valahogy mégis egy csomó minden bizonytalan Kép

cory 20+5

cory
Budapest

Fú Nicika!
Nagyon jó az összefoglaló!
Hálásak vagyunk Neked, hogy ennyi időt, energiát áldozol ránk.

Én már 6 kg-t híztam (4-et javíthatod)

Fájdogál a hasam, kicsit meg vagyok ijedve, próbálok feküdni.
REmélem nem lesz semmi!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Cory!

Köszi a bíztatást! Kép Majd jobb lesz, ha már a kezemben lesz a törpe. Kép Bár, akkor biztos ezer féle más bajom lesz. Kép De legalább nem vagyok vele egyedül. Kép

Puszi:
Eszter 16+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Eszter: nekem mindig mennyiségbeli gondjaim voltak a ruhákkal. Nem öröklünk semmit. Van rengeteg gyönyörű gyerekruha, brutális árakon. És eltalálni azt a határt, hogy elég, és anyagilag is ok, na, nekem ez a nehéz Kép

cory
Budapest

Nicika: engem is be tudnál rakni a gyönyörű táblázatba?
Nagyon örülnék. Kép
Az adataim: Erszényes, Kecskemét, 23, 2005.06.01, 2006.03.08, 21+5, 1, - , 18.hét, fiú, János, 5 kg,

KépKép
erszényes

<font color="0077aa">Sziasztok Lányok!

Látom, szinte mindenki elkezdett már vásárolni. Én még nem mertem, talán babonából. Bár a Párom tesója kinn él NYC-ban és küldött már haláli rugdalódzót ezzel a felirattal: "Ha csinosnak találsz, akkor látnod kéne a mamám!" és ugyanezt "papám" felirattal is. Tüneményesek. Egyébként szerintem nem azzal van a gond a vásárlásnál, hogy mit vegyünk, hanem azzal, hogy szinte dömpingszerű túlkínálat van és az ember nem tudja eldönteni, hogy melyiket válassza a 200 egyformának tűnő dolog közül. Ez nem csak a ruhákra igaz, hanem pl. cumik, matracok, takarók, babakocsik stb.-re is. Egyébként én kb. már akkor tudtam, hogy lányom lesz, amikor két fiús anyuka (barátnőim)is felajánlották a kinőtt kisfiú ruhácskáikat. Gondoltam, ez biztos Murphy-törvény, ha ketten is felajánlják, akkor tuti, hogy csajszi lesz. Bejött. Kép

Más: Ti hányszor érzitek naponta a gyerkőcöt? Azt olvastam, hogy naponta átlagosan 3 órát vannak ébren, a többit átalusszák. Olvastam olyanokat is, akik tökre örültek annak, hogy naponta 1x-2x érzik. Én szinte 2-3 óránként érzem kb. 10 percre. Ez elég sok. Normális, hogy ennyit mozog? Vagy csak a frontok miatt? Bár nem tudom, ezek mennyire tudatos vagy éber állapotban levő mozgások, de azért remélem, hogy alszik eleget a fejlődéshez... Biztos már megint túlparázom a dolgot. Kép

Ti kenitek valamivel a hasatokat? Unokatesóm megvette a legdrágább Vichy krémet és ő is csíkos dinnye lett. Persze tudom, hogy hajlam kérdése a dolog és sajna én is hajlamos vagyok a striásodásra, így fogtam a jó zsíros Nivea krémet és azzal pacsmagolok fürdés után. Ti?

Gondoltam, csatolok egy fekvő pocis képet. Bár már a félidőben járok, még mindig olyan, mintha csak teleettem volna magam. Nem hiába nem adja át senki a helyét a buszon, villamoson. Azon tűnődtem a múltkor, hogyan fér el egy ilyen hasban egy több, mint 20 cm-es baba??

Kép

Írjatok!
pá, Lola</font>
lolita

Sziasztok!

Pocakfotó még nem készült el, mert páromnál volt a fényképező, de a kis bokszolóról teszek fel két képet.
Láb pihen, kéz védekezőállásban
Kép

Láb felhúz, kéz - bumm!
Kép

Egyébként mi megmondtuk, hogy nem akarjuk tudni a nemét, úgyhogy nem tudom, Bababó fiú, vagy lány, bár párom mindenkinek megmutogatja a felvételen, hol is van az a pöcörő Kép Egyébként nevekkel most ott tartunk, hogy ha lány, Dorka (Dóra), ha fiú, Misu (Mihály). Na, hát a Mihály általában senkinek sem tetszik - erre kiderült, hogy öcséméknek is ez az egy fiúnév a befutó (ők még csak tervezgetnek). Úgyhogy még bármi lehet Kép

Mellbimbó, illetve a bimbóudvar nekem is hámlott az előző terhességnél, akkor felhívtam egy szoptatási tanácsadót, és azt mondta, azt hagyjam ki zuhanyzáskor a szappanozással. Aztán amikor szoptatástól sebesedett, a PureLan kenőcsöt (gyártó: Medela) ajánlották (sima gyógyszertárban megrendelték másnapra). Ez 100% lanolin, nem is kell lemosni szoptatás előtt, és nagyon gyorsan gyógyít.

Még korábban volt szó szopiról - cumiról. Én is arra vártam, hogy Kata az ujját szopja, ugyanabból a megfontolásból, amit Tünde írt, hogy az ujjszopást ő irányítja magának. De azóta se szopja az ujját Kép Egyébként igény szerint szopizott, akkor is kapott, ha csak a lelkének kellett, nem a gyomrának Kép Aztán persze mindenki csinálja úgy, ahogy jónak látja, szerintem az a lényeg, hogy tájékozottak legyünk, de merjünk az ösztöneinkre hallgani, cselekedjünk a legjobb belátásunk szerint, és ne ragaszkodjunk mereven az elveinkhez. (Ha Kata egyfolytában sírt volna, én már idegroncs lettem volna párommal együtt, és a cumi lett volna az egyetlen, ami megnyugtatja, akkor gondolom én is adtam volna neki cumit. Így viszont nem volt cumi, még cumisüveg sem, nagyon ügyesen ivott kis pohárból már egész pici korában.)

Szerencsére mi rengeteg ruhát kaptunk-kapunk, és igencsak hajtogattuk mindegyiknek az ujját, mert 56-os volt a legkisebb méret, és az 50 centis, 2600 grammos lánykámra már az is nagy volt. A családtól kaptunk aztán két 50-es rugit - hatalmas boldogság volt, hogy pont jó rá (azóta se tudom senkinek továbbadni, mert mindenkinek nagyobb babája születik Kép), és ezeket is csak 2 hónapos korában nőtte ki. Barátnőmtől, akivel együtt szültünk (kisfia két nappal idősebb Katánál) meg örököltük Pepe ruháit, mert ő 4,5 kilós 60 centis volt...

Nicika, helyes ez a topiknapló Kép

GyeZsu
gyezsu

Nici,
nagyon jó a tábla és az összefoglaló is!
Vok,
mi újság van ma Veletek? Nyugi, a vásárlásba majd belejössz és még van időd. Kép
Lola,
nekem 25 hetesen sem veszik észre a pocakom a kabát alatt, de ha észre is veszik nem adják át a helyet. Ennyi. Aranyos a pocid, nekem is pont ilyen volt 20 hetesen, de aztán nagyott nőtt! Majd meglátod! Vásárolni pedig azért kezdtem el, mert előttem van Csilla barátnőm, aki októbertől februárig feküdt és sehova nem mehetett, aztán a férjének kellett mindent beszerezni egyedül. Így nem szeretnék járni. Apránként megvenni egyébként is jobb nekem.
A hasamra Milupa terhességi krémet kenek, ami 900 Ft a DM-ben.
Gyezsu,
tündéri ez a pici Manócska, a Tietek is akrobata, mint a mi lányunk. Kép Én veszek kisebb rucikat, csak még nem tudom miből mennyit kellene.
Angi
25+4
angi79

<font color="0077aa">Nicika,

hiper-über-megafasza a tábla. Látom, mivel régen voltam, hiányzik néhány adatom. Ha majd affinitásod lesz rá, kérlek, töltsd fel a következőkkel:
magzatmozgás: 17+0
neme: lány
neve: Aliz Márta
plusz kg eddig: 5 kg
méhszáj: 3000
kórház: Szt. János Kh.
doki: Dr. Sziklay Levente
12. heti UH: 65 mm

Előre is köszi!
Lola</font>
lolita

KépSziasztokKép
Íme a 21.heti pocakfotóm még a kórházból!!!
Üdv külön azoknak a lányoknak akik a Péterfyben szűlnek majd. Én is ott fogok reményeim szerintKép

KépKép
csema

Sziasztok Lánykák! Kép

Remélem mindenki kipihizte magát 4 nap alatt.Kép

Niki! Szép nagy már a pocikád.Kép És a tábla is, meg az eseményes összefoglaló is! Nagyon ügyike vagy, és köszike, h ennyire törődsz velünk! Kép Pussz! Kép (MSN-re jöhetnél néha néha!!!)

Babetta! Tök jó, h már ti is a babaszobát csináljátok! Kép Mekkora nagy babód lesz.Kép Nekem is nagyobb, de csak 1-1,5 héttel.Kép Ne parázz a méhszáj miatt, jól van a Levid, és ez a lényeg! Kép

Terheléses cukor: Én még nem voltam. Nekem azt mondta a dokim, h majd a 26. hét körül. Az úgy jó szerintetek?

Marika! Üdv köztünk! Érezd magad nagyon jól! Kép

Babaruha. Nem mertem még nagyon vásárolni.Kép Csak ez a 4 db kis nemtommi van.Kép Kis egyszerűek, rugi alá teljesen gyári lesz neki. Remélem bele fog férni.Kép Mondjuk 62-esek, de olyan kis picurik.Kép Olyan kis egyszerűek, semmi csicsa. Pont ez teccik benne.Kép 4 db volt egyben, a Tecsóban asszem. És nem volt 1000 ft a 4 db.Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lolita! Én még annyira nem érzem napközben, inkább este, amikor lefexek aludni, de akkor nagyon.Kép
Én kenegetem a hasam, de nem sokat használ. Újabb csíkok jönnek a pocimon. De azzal vígasztalom magam, h ha nem kenném, akkor lehet több csíkom lenne.
Cuki a pocid! Kép
Te is Jánosba fox babázni? Nagyon tuti. Akkor már 3-an vagyunk, akik ott szülnek.Kép Fox menni szülésfelkészítőre?

Gyezsu! Nagyon tündérke a kis Manótok. Érzed is, amikor szétveri a hasad? Kép

Pussz!
Nancsika, aki 2. napja pirosbetűs.Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Angi, azért annyira nem akrobata a lányka, a lábfelhúzást arra produkálta, hogy dokibácsi megpiszkálta, mert egyébként szundikált Kép

Csema, de jó látni téged Kép

Lola, amiatt aztán tényleg ne aggódj, mennyit érzed a babód Kép A téli kismamik hátrányban vannak a tömegközlekedésben - nyári egyszálruhában könnyebben észreveszik a pocakot. Nekem egyébként nincsenek rossz tapasztalataim gyerekkel közlekedésben sem - mondjuk elöl kendőben gyerek, hátul nagy hátizsák összeállításban vsz. olyan ijesztő látványt nyujtottam, hogy mindig pattant valaki Kép

GyeZsu
gyezsu

Szisztok!

Szia Angi! Jól vagyunk. Már haramdik napja nem volt róka koma látogatóban nálunk, de még az alvás dolog nem állt be teljesen. Na, meg elfelejtettem kirakatni Ádival a kukát, így most még egy hétig nézhetem majd, ahogy tornyosul a szemét az udvarban... Kép Tisztára elfelejtettem, hogy tegnap hétfő volt, mivel Ádi se ment dolgozni. Ez van. Kép Most épp a két állat játszik egymással. Élvezet nézni, ahogy a törpe Trinity megpróbál felmászni a hozzá képest óriás Bigyó hátára. Kép Szeretem őket nagyon. Kép

Poci nagyságról majd én is inkább 24 hét körül nyiltakozom. Kép Most még nagyon apró. Kép

Puszi:
Eszter 16+2

Eszter
Kép
Kép
vok

Jól vagyuk, de csak minimális időt töltök az ágyon kívűl, nem szeretném ha gond lenne.
Nicika megnéztem a táblát, és a gyors összefoglalót.
A hiányzó adatok:
A gyermekeim neve sorban: Zoltán, Tamás, Kitti, Anett, Krisztián és a pocaklakó Szófia lesz.
A Péterfyben fogok szülni (Remélem!!!Kép ) van egy nagyon figyelmes, okos doktornénim, de a nevét nem szeretném leírni már babonából sem nem tudom mit hoz a jövő de benne maximálisan megbízom és remélem Õ fogja levezetni a szülést.
A méhszájam1000-es Kép Kép ezért a szigorú fekvés! is!
Puszi minden maminak és pocaklakónak, mégegyszer köszönöm a sok-sok drukkot!
Babaruhát még nem veszek,Nincs is lehetőségem (ágy)de ezt majd januárra tervezem. A lányaimtól már kaptunk egy rózsaszín csodát, de még azt is eldugtam!
Üdv: Csema 21+3

KépKép
csema

Lolita! Én nap közben alig érzem a picit, csak néha feszíti a hasam, vagy rúg egyet-kettőt. Na de amit esténként és reggel művel az hihetetlen! Csak úgy hullámzik a hasam! Eddig a tegnap esti produkciója volt a rekord! Azt hittem megzabálom annyira édes volt! Néha akkorát rúgott, hogy szinte kellemetlen is volt!
Ja és tudod mit szoktak mondani? Az a baba amelyik sokat mozog a pocakban az egészen biztosan egészséges! Szóval szerintem túlparázod a dolgot!

KépKép
nicika

Angi!

A zellerkrém levest hogyan kell csináni? Lécci oszd meg velem!!

Köszi, puszi mindenkinek!

Paga22+0

Gabi
paga

Csema,
meg volál elégedve a kórházzal? Már 3-an vagyunk itt Péterfysek. Kép Tessék sokat pihenni!
Nancsi,
jók a body-k. Kép
Eszter,
a pocid majd növöget szépen. Kép Én aludtam az előbb. Feri megint bement dolgozóba. Kép Amikor haza jön, csinálja a parkettalerakást a babaszobában. Most meg vissza kellene vinnem a kölcsönzőbe a DVD-ket. A Torta c. filmet pár perc után kikapcsoltam, mert többet káromkodtak benne, mint nem...

Angi
25+4

Lola,
szép nagyon az Alíz név. Kép
angi79

Szia Paga,

mi 2 karalábét, 3 zellert, 1 petrezselyemgyökeret és 1répát felkockázva puhára főzünk annyi vízben amennyi ellepi, delikáttal, amíg puha nem lesz. Aztán hagyjuk kihülni, majd botmixerrel összeturmixolom. Utána vissza a gázra felmelegítem és adok még vizet hozzá, akkor lehet még fűszerezni. Ha felforrt, tejszínnel besűrítem. Ennyi. Szerintünk fincsi! Kép
angi79

Ja még ami hiányzik!
az első magzatmozgás 14+5 az AFP ha jól emlékszem MOM 1,6 de a kórházban vették le így csak rémlik az eredmény.
Most már tényleg megyek!
NicikaKép szép a pocid! Szofi is igen mozgékony kisbaba, s kedvenc időtöltése, hogy a mami hólyagját rugdossaKép

KépKép
csema

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?