Zsuzsófi! Remélem már jobban vagy. A méretek miatt, pedig ne aggódj nagyon szerintem. Bár nekem A manó lesz az első, de akkora lesz, amekkora. Túl sok mindent nem tudsz vele tenni. Az a lényeg, h egészséges. Le van maradva 1 héttel… Naés? Én mondjuk, tömöm magamba minden nap az Elevitet, biztos attól ekkora. Attól a heti 1 uborkától, amit zöldség címen megeszek, bizti nem lenne ekkora. Szal nyugi!!!
Az éjszakák, van, h nekem is kakásak.
Állandóan hülyeségeket álmodok, és sírva ébredek fel. Ma arra ébredtem, h elhagyott a párom egy néger lány miatt. De volt már ennél szörnyűbb álmom is, a Kisfiammal. De azt inkább nem mesélem el.
A ruhácskák pedig nagyon aranyosak.
Én valahogy még mindig nem merek neki venni semmit. Majd remélem, elmúlik.
Niki! Köszike! Drukk majd Nektek pénteken. Egyél mielőtt mész! Bizti megmutatja magát, és végre megtudod, h ki lakik bent.
Majd beteszed a táblába valamelyik képet a kis Ufócskámról?
Livi! Sajnálom a vizsgádat.
Köszike. Most utálni fogtok, de szerintem a világ legédesebb kiskukisa lakik bennem!
Imádom nagyon!
Múltkor, mikor jött a Védőnő, kérdezte, h éreztem-e már a Manót. Mondtam, persze, már a 15. héten. Kérdezte, h mit éreztem, és mondtam, h olyan bugyborékolást. Azt mondta, az még nem babamozgás, hanem amikor olyan nagyot üt. Szal most nem tudom. Olyan nagyon ütést még nem éreztem, csak éppenhogy valamit, ami nem az a bugyborékolás volt. Nektek milyen, amikor érzitek őt?
Angi! Nagyon édes a Te picurimicurid is.
Szép nagy a lányka már!
Vas/Ildi! Gratulálok a kislányhoz!
Tökjó, h sokunknak olyan nemű lapul a pocijába, amilyet szeretne.
Nikinek is drukk, h kukis legyen, Corynak, h kislány. Többieket most hírtelen nem tudom, h mit szeretnének.
Csema! Mi még nem beszéltünk, de örülök, h jobban vagy, h haza engedtek. Biztos nagyon örült neked a családod! .
Pihizz sokat, vigyázz magatokra!
Tünde! Igen. Most folyamatosan szinte a szájában volt valamilye.
Imádom.
Lyly! Köszönjük szépen. Apa bazi büszke rá, h ilyen szép picifia lesz.
Az olyan jó, ahogy érzed, h hol van. Apa is amikor ráteszi a kezét a pocimra, és simogatja, rendesen érzem, h odabújik hozzá a fia.
És látom apa arcán, h érzi, és már rajong érte Õ is.
AlexMartin nekem nem toom hol fexik.
Eddigi UH-kon állandóan fejjel lefelé volt, inkább jobb oldalon, a lábacskái pedig inkább balra. Olyan kis átlósan. (csak jelzem, h apa is úgy alszik az ágyon. Mármint az egész kell neki.
)
Annácska! Na igen, a névválasztás. Tök igazad van. Mire megszületik, addigra el kell dönteni.
Nem sok választásunk lesz.
Vicces lenne, ha megkérném a szülésznőt, h ugyan nevezze már el a fiamat.
Mamacka! Nagyon ügyes vagy! Iszonyat aranyosak ezek a dolgok. Szabásminta van hozzá?
Vagy magadtól készítetted?
Tunka! Pihizz sokat, vigyázz magatokra, és ha tudsz, jelentkezz!
Nancsika