Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Bébicsősz!
Igaza van, ÉLJEN A SZEMKONTAKTUS!!! Mi is pont ezért lógunk itt a neten, hogy társaságot találjunk, mert ugyan nagyon örülünk a kisbabáinknak, de vágyunk az emberi szóra, lessük az órát, mikor jönnek haza a férjeink-nagyobb gyerekeink, hogy végre együtt legyen a család. És a reggeltől-estig tartó robotban (gondolom éppen Önnek nem kell elmesélni, mennyi munkával jár egy háztartás - gyereknevelés) nagyon jól esik 5 percre kikapcsolódni, bekukkantani ide, segíteni egymásnak ügyes-bajos dolgainkban, tanácsot kérni, elsírni a bánatunkat - mert az ember társas lény, és sokszor nagyon egyedül vagyunk idehaza.
Illetve találkozókat szervezünk, ahol együtt gyönyörködünk a gyerekeinkben, nagyokat beszélgetünk, még nagyobbakat nevetünk, és örülünk az életnek.
Ezennel szeretettel meghívom Önt és kedves munkatársait a következő palacsintázásunkra ide hozzánk (és ezt nagyon komolyan mondom!!!), ahol szemtől-szemben beszélgethetnénk végre egymással, és talán egy picit meg tudnánk róla győzni Önöket, hogy mi sem vagyunk gyerekeiket-férjeiket elhanyagoló sárkányok! Belépő: vmilyen palacsintatölteléknek való!

Kép
Kép
Kép
cas

Egy gyors helyzetjelentés:
Elég szar estém van, el kell döntenünk, hogy a cicámat elaltatjuk, vagy nyomjuk bele tovább a sok gyógyszert, amik 2 hónap alatt sem használtak. KépKépKép

Lilla popsijára már a Bepanthent is próbáltam.
Doki pedig látta. Õ írta a kamillás krémet, de azt mondta lehet, hogy semmit nem, vagy csak kicsit fog javulni. Egyszer talán elmúlik. Nincs mit tenni.
Én tegnap este óta adom neki a homeós bogyót, és reggel óta a popsikrém alá még körömvirág krémet is kenek. Egy nap után egy kis javulás már látható. Remélem ez folytatódik...

Taliban mi benne vagyunk.
Ha sikerül elköltöznünk akkor majd hozzánk is jöhettek, bár lehet, hogy eleinte a földre kell majd ülni. KépKép

Boglárka,
Nektek legalább lányt kérdeznek. Nekünk mindig azt: és fiú?? A párom meg azt szokta mondani: igen, azért van talpig rózsaszínben.

Hmmc,
Sárának a mozgása valami olyasmi lehet amit én snowboarddal a lábamon, a pálya közepén ülve szoktam bemutatni. KépKép

Laga,
Húúúúúúúúúú, Teús akkora mint Lilla. Gyertek talira mert ő az egyetlen akit még soha nem láttam élőben. KépKép

"Na megyek az ágyba a párommal foglalkozni." KépKép
myra

Sziasztok!

Nekem a nov. 9. nem jó Kép Sajnálom Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Myra
Lillának jobbulást!
Remélem már jobb egy kicsit a kedved! Kép
Irigyellek, hogy neked van még energiád az ágyban a pároddal foglalkozni esténként! Nekem már nincs az egész napi sok netezéstől... KépKépKép
A földre ülés meg ne zavarjon, nálunk vannak bútorok, mégis majdnem végig ott ülünk a talin a gyerekek mellett, nem? Kép

Cory
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Nekem csak a jövő hét lenne jó, mikor ősziszünet van, vagy hétfőn és pénteken érek rá. Szerdák esélytelenek.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!
ma Enikő is nagyon jól aludt! este 9-től reggel negyed 7-ig!!! remélem nem front hatása, hanem így marad
Kinga időnként maga mellé engedi és mesél neki reggelente, olyan tündériek így
Kép
és szokott szoptatni is:
Kép

én még sosem voltam Aranyholdnál, ezért szívesen mennék 15-én hozzájuk
de döntsön a többség Kép
szilvamag

Cory
Mi becéloztuk a köv. hetet, hogy vmikor lemegyünk hozzátok. Keddig pihizünk (ha minden jól megy), de aztán egyeztetünk!

Jajjjj, már annyira várom a holnapot, végre megyünk pancsizni! Csak Sebinek kell felpakolnunk már megint, mostmár egy etetőszékkel, és 3 kiló bébiétellel nehezítve. Kép

Myra
Röhögni fogsz, de szerintem Sebi a rizspéptől kiütéses?! Napok óta nem adtam neki, mert már gyanús volt (evett mindenfélét mást helyette, kutya baja nem volt), viszont tegnap tettem megint az uzsijába - 1/4 óra múlva már vakarta is a nyakát, és estére megint teli lett mindenhol kiütéssel. Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Kinga iszonyú aranyos!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi! Még más sem volt nálunk! Kép De tényleg döntsön a többség! Kép Kinga tündéri nagytesó! Kép

Cas, ez már tényleg gáz!
aranyhold

Csajok
Miről kéne dönteni? 9-én Szilviék, 15-én Aranyholdék! Na? Kép

Aranyhold
Sebi kiütéseire írtad? Hát teljesen ki vagyok akadva... Majd meglátjuk, tényleg az-e a ludas. (Nem tudok másra gondolni, mert tegnap és tegnapelőtt tök ugyanazt ette-itta, ez volt az egyetlen különbség.)

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Kinga nagyon aranyos. Igazi nagytesó!!!

Tali
Mi benne vagyunk!
hmmc

Cas, igen arra írtam, hogy már a rizstől is kiütéses lesz Sebi. Kép
Én is benne vagyok a dupla taliban is. De nálunk 15-e után két hétre is lehet (nov.29.). A 22. nem jó.
aranyhold

Kriszti
szegény Gergő. Kép Múljon el gyorsan az a fránya köhögés.

Myra
cicus Kép

Szilvi
Látom Kinga és Enikő rendesen elosztják az ágyat.Kép

Cas
Egy barátunkkal még konzultálunk szigetelés ügyben aztán majd megírom.

Rohanok, mert felébredt....
boglarka

Szilvi,
Imádnivalók a gyerekek!! KépKépKép

Cas,
Ez tényleg hihetetlen... KépKép
Mi most a sajtot teszteljük. Mivel elvileg a tehéntej negatív lett, elkezdhettük bevezetni. Most már 3 napja kapja. Pöttyei az arcán és a kézfej-csúkló tájékán vannak, de nem tudom mitől. (Szúnyog mellékhatás vagy kaja?) Olyan pattanásszerű, keményebb, és mintha egy kis folyadék is lenne benne. Nem tudod a tejfehérje allergia milyen típusú kiütést okoz? Vagy ez mindenkinél más?
myra

Myra
Nemtom van-e tipikus tejfehérje-allergiás kiütés, de lehet akár ilyen is... Pár napig hagyd el a sajtot, aztán ha javulnak a kiütések, akkor várjatok még a sajttal.
Calcium Carbonicum CH15? Én Sebinek 2×5-t adok, így (a rizses kalandig) gyönyörűen javult a bőre, pedig össze-vissza mindenféle gyümit-zöldet adtam neki...

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!, Myra!
hát nem irigyellek Titeket
drukkolok, hogy mielőbb rájöjjetek mi okozza a fránya pöttyöket

Myra!
ha gombagyanús Lilla popsija, nem szabad tápláló krémmel kenni, mert az a gombáknak is kaja. Vagy javult már egy kicsit?

akkor 9-én várhatom a netező, családhanyagoló anyukákat? Kép
10-től?
(nem birtam ki, boccs Kép)
szilvamag

Cas,
Már a sajt elött is voltak pöttyei, és sajnos szúnyogunk is van minden nap. Kép
Az igazi próba akkor jön, ha pár nap múlva elfogy az utolsó doboz HA-s tápszere, mert nem írnak fel neki többet (negatív tehéntej miatt).

Szilvi,
Nagyon sokat javult. Úgy tűnik használ a módszerem. Nem hinném, hogy gomba. Mikor még pici volt elmondták, hogy néz ki, honnan ismerem fel...
myra

Szilvi
Valahogy megpróbálom kikapcsolni a számítógépet, bezárom a családomat és mi megyünk Kép
hmmc

Húúúúúúúúú, bevásároltam Sebinek bébiételből, nem semmi ára lett?! Õ ugye 1,5 - 2-t simán megeszik egyszerre, és ezt napjában 3-szor, 4 napra megyünk, Hippet (főleg) meg kevés Kecskemétit vettem, egy vagyon lett. Oké, hogy nem sajnálom a gyerektől, de ilyen mennyiségnél kicsit hátbavert a számla. Kép

Szilvi
Köszi az együttérzést! Kép
Ja, és mi mennénk!!! Mit vigyünk?

Myra
Ha nem jön be az új tápi, Lilla tiszta ragya lesz, és mégsem akarnak HA-st felírni, akkor egyrészt tudok adni pár dobozzal a Pregominból (szóját néztek?), másrészt még mindig elmehettek a mi allergológus dokibácsinkhoz konzultálni.

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
most mondjam azt, hogy palacsintát?Kép
én azt az egyet nem vállalom
szerintem a szokásosat, csinálok sütit, meg valami zöldség, sajt biztos lesz
mivel itt az ősz, szeretitek a sülttököt meg a gesztenyét? jó lesz?

adta valaki a Gripewater a gyerekének?
lehet, hoyg Enikő annyira utálja, hogy kihányja?
már többedszer fordul elő, hogy miután beadtam, sugárban hányt, addig semmi
de volt, hogy nem öklendezett tőle
szilvamag

Sziasztok,
Húú, tudnék sok mindenbe "belereagálni", de ma hanyagolom a topikot. Meg hétvégére is mert az a családomé, pedig ki nem ejti le, hogy megszólnak-e a "netfüggőségemért":-) Amúgy most külön odafigyeltem, hogy e rövid billentyűütésnyi időre se legyen elhanyagolt Peti, "helyettem" egy lábas gesztenyét fal per pill:-)))

Cas,
Pont hasonlóan fogalmaztam volna meg, miért "jár" az ember virtuális társaságba:-) Kiemelve, hogy így kevésbé marad antiszociális sok otthon, főleg aprók társaságában töltött év után (leagábbis remélhetőleg).
Ja és elképzeltelek, amint kinyitod az ajtót és gyorsan "palacsintáztok" egyet a nővérrel:-))))

A kiütéses kis hősöknek meg mielőbbi gyors javulást és kedvező eredményeket allergia ügyben!

Nekem zűrös napom napom volt, amit főként Hanna produkciói tetéztek. Valamiért nem aludt délután (pedig nagy durmoló), aztán ezért hisztis is lett. Pont a békási játszón, ahol sehall-selát Dömötörné szerepében eltűnt mellőlünk (amíg Olivért raktam fel egy rugós játékra). Szerencsére szólt egy másik anyuka, hogy valakinél van egy kislány és anyukáját keresi. Már Peti is ott volt és kereste a hisztikénket, ő szaladt oda ahhoz a nénihez, aki a hisztisen sírdogáló Hannát tartotta. Természetesen először nem akarta átadni Petinek, hiszen nem apukáját, hanem anyukáját kereste Hanna:-) Hanna meg nem látott a durcitól, nem akarta nagyon apját felismerni:-))
Erre még annyi jóság maradt benne estére, hogy Olivért megkínálta pár darabka szárított tengeri csillaggal (igazival), amit előtte ő előrágott neki, hogy puhább legyen.

Szilvi,
Nagyon aranyosak a képek a kicsikről! Szerintem mindenki ilyen tesós fotókat akar majd készíteni:-)

Kriszti,
Bocs, de húzd még kicsit az igát, majd küldöm az "idegelő" dumát:-)Gergőnek jobbulást!

Jó éjt!

Viki
ccviki

Sziasztok!

Viki, kösz a biztatást, nagyon jó a másik topikban megjelent írásod. Szegény csecsemősök, gondolom emlegetnek rendesen. Hát nem lehet semmi a kis gyerkőc csapatod.
Gergő ma már alig köhögött, jót neki a felírt gyógyszer mennyiség, remélem végig is tudja aludni szépen az éjszakát.

Cas, jó szórakozást nektek. Ismerős a bébiétel vásárlásos történet, tényleg elég drágák (főleg ha kb. 6 fogy belőle). Nálunk, ha lehetett volna Gergő a vilmoskörtét ette volna egész nap. Persze most már a túró rudi láttán kap hisztirohamot.

Boglárka, köszi a jó kívánságot!

Mindenkinek ( az állandóan neten függő, gyermekeikkel és férjeikkel nem törödő anyukáknak és kis családjuknak !!!!) jó éjt!
Sziasztok!
Kriszti
kriszti1

sziasztok!

Sebi és Lilla is nagyon tündériek a képekenKép
Szilvi Kingája, meg hihetetlen! Nagyon tetszik a szopizós kép, Kinga igazi nagy tesó..

Szilvi
Kinga is még kiságyban alszik?
Csak mert azt írtad maga mellé engedi....
Még nálunk is az van, már kéne a nagy ágy csak attól tartok onnantól vége az esti egyedüli elalvásnak, mert mindíg fel fog kelni

Cas
hú, most hogy írtad a bébiételeket eszembe jutott, hogy mi is mennyi pénzt költöttünk rá
Főként hogy a fiam nem is volt hajlandó meg enni csak azokatKép
Jó lenne, ha most már a pelus is elmaradna mert az is egy rakás pénz. Na nem azért mert sajnálom rá, hanem szívesebben vennék neki mást.

Tényleg Szilvi, Kingának meg van még a pelusa?
Nálunk az alapvető probléma az, hogy nem is zavarja, ha van benne "valami"Kép
Úgy tudom addig meg nem is érdemes elkezdeni a leszoktatást...

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Myra
Köszi, de nem élnék a homeos bogyóval, nem gyorsítom a fogzást. Azt hallottam már több felöl, hogy minél tovább nem bújik ki annál egészségesebb, jobb fogak lesznek. A képek nagyon jók!
Én is nagyon kíváncsi lennék a beírás miértjére! És én nem kaptam tőled mailt. Kép
Korinak is volt pár hónaposan valami a nunijánál, én azt gondoltam majd elmúlik. Kiderült gomba volt a canesten nem ért semmit, csak a nizoral krém. Ja és én születésétől kezdve nem használok semmilyen törlőkendőt, hanem fürdetőkenőcs és vízzel tisztítom. Amikor gombája volt, mondták, hogy használjam a hajszárítót, meleg levegő és az öli őket. Bár ha jól emlékszem sírórohamot kapna Lilla. Korival nincs gond ilyen téren.
Cica: át tudom élni, a mi kutyánkat is Zsófikát 1,5 éve el kellett altatni, mert az injekciók nem segítettek és nagyon szenvedett, mozdulni és enni sem bírt. Kép
És sokat beszélgettetek Gergővel az éjjel? Kép

Laga
Nálatok voltak a Luxosok, vagy már nem tudtátok fogadni?
Teus nem semmi, csak jó lenne ez többször is így lenne!

Köre-mail: Aranyhold 3 nappal idősebb, corynál pedig én vagyok 8 nappal idősebb. Tiszta hihetetlen gyerekeink majdnem egyidősek, de a szülők is?! Bocsi Cory valamikor válaszolni fogok! Kép

Cas
Szegény Zsombor! De tudja be az ismeretlen környezetnek, embereknek. Az apját látja eleget.

Boglárka
Karácsonyra menjünk hozzátok? Vagy esetleg szilveszterkor? Kép
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen pelust használtok (márka, súly)?

Tele2: ha van valakinek, akkor ma már és holnap 24 óráig helyi, helyközi belföldi hívás ingyenes. Használjátok ki!

Aranyhold
Hát hogy miért az nem tudom, de az 100, hogy dögledezik a metro!
Úszni, csakis hétvégén tudunk menni, mert apa akkor tud jönni velünk! Néha kell hogy együtt legyen a család KépKépKép
Ez nem semmi, ennyire be vagytok programozva, hogy két időpont van ebben az évben? Ez jó és rossz is lehet.

Szilvamag
Iszonyat jók a képek Kép, de aranyosak, és ahogy ő is szoptat, hát szavakat se találok! 9-én nálad is tudunk netezni végülis nem? Vagy inkább vigyük a férjeinket is?
Korinak az infacol nem használt semmit, nekünk a Gripe water jó volt.

Tali: tőlem lehetne mindkét időpont, mindkét helyszínen.

Viki
Hanna nem semmi. Ki sem nézném belőle.

Csecsemősnek majd kicsit később külön!
nikcsi

Néhány képet felteszek, mert már ezer éve nem tettem, és Kori még alszik. KépKépEz apa kedvenc képe: Kép
Evvel Mucusnak tartoztam Kép
nikcsi

Jaj nem tudom abbahagyni, még 3!
Piros ruhában a névnapján anyóséknál, utolsón az új zenélős ajándékkal, aminek a zsinórja is nagyon jó lehet, mert Kori állandóan szopizza.KépKép
Kép
nikcsi

Bébicsősz
Csak azért van kevesebb negatív levél, mert inkább jobb nem leírni, és emlékezni rá, de ha csak ez hiányzik, majd ez is meglesz. Ha már elméleteket gyárt, akkor én is. Tudok olyan személyről Önök közül, akinek nem lehet gyereke és ezért választotta ezt a hivatást (melyet lelkiismeretes végez). Lehet, hogy Ön is ezek közé tarozik, erről mi nem tehetünk! Vagy netán még párja sincs, akivel boldogan élne évtizedek óta, mint mi?!
Azért vagyunk rossz anyukák, mert ide írogatunk? Ezt csak így általánosságban? Honnan tudja mit csinálok a nap 24 órájában? Napi min. 1, de általában 2 óra hegyi túra kislányommal és a kutyámmal, szóval sétálunk. Ettől már lehetek kicsit jobb az Ön szemében? Vagy a net helyett inkább jobb lenne, ha dohányoznék?
Két szomszédomba is szörnyű ahogy "nevelik" gyereküket, de mi közöm hozzá? Egyik anyuka sem netezik, viszont Vilire (kislány! Villő) 3 azaz három hónapos korától kezdve reggel 8-tól 18 óráig egy bébisintér van (már két éves elmúlt), tök jó anyuka, mert nem írogat ide a babanetre! Másik szomszédba állandóan a kicsit leépült nagyival van a gyerek, abban a lakásba, ahol napjában 2-4 doboz cigi fogy/2 fő, mert mellékbe dolgozik az anya (nem anyagiak miatt). Na erről mi a véleménye? Ez a két példa csak a közvetlen környezetembe van, biztos van ennél még rosszabb is, sajnos. Tiszta elkeserítő ilyen minek szül?

Laga
Egy helyesírási könyvet azt hiszem Hmmc is javasolt a Csecsemősöknek. Kép

Cas
A Csecsemősök meghívása szerintem tök felesleges, mert
1 csak a nick mögött van nagy mellénye,
2 a mi közegünkbe, (nálatok) nem ő az "Úr". Csak a kórházban vagyunk neki kiszolgáltatva. Kép
De azért egy próbát megérne, én nagyon kíváncsi lennék. Vagy hívjanak meg ők minket a kórházba. Kép
nikcsi

Nikcsi
köszi a képetKép tündéri Kori!
Az apa kedvence nekem is nagyon tetszik!
A zsinóros dolog nálunk is nagy kedvenc volt. Kab át, sapka zsinórja állandóan a szájába lógott és azt szopizta. Helyette nem kellett semmi más..
Nem tudom mi a lényeg benne, de a babák biztos tudják ha ennyire nagy sláger ez nálukKép

Csecsemősök téma:
és mire gondolsz a kh-meghívásra?? Egy utólagos bemutatásra, hogy hogyan kell szoptatni és fejni??KépEsetleg tisztába tenni vagy a köldökcsonkot lekezelni???
Halott ügy!!!!

mucus
Tm

Szilvi, én csak azt tudom mondani mint Nikcsi, nálunk sem vált be az infacol, de a gripe water-t már egy hónapja kapja és teljesen jó!!

Eszti
eszti2

Nikcsi, tündériek ezek a képek.
Ebben a piros ruciban olyan csini..Kép
eszti2

Sziasztok,

Nikcsi,
igen a Luxosok voltak nálunk. Kitakatították a nappaliban a nagy szônyeget. Tényleg iszonyat hogy mi jött ki belôle, pedig 1-2 órával a látogatásuk elôtt porszívóztam, csak hogy lássam még mennyit tudnak kiszedni.
A lakás viszont most romokban van, mert elkezdtünk költözni. Eleve kétfelé pakolunk. 1. egy raktárba azokat a dolgokat, amikre valszeg nem lesz szükség az elkövetkezendô félévben. (Balatoni cuccok, nyári ruhák + cipôk), 2. az átmeneti szállásunkra, ahol lakni fogunk tavaszig. És már csak 2 hét van a teljes átköltözésig! Az nagyon kevés...

Szilvamag,
a Gripe Water-nek tényleg nagyon rossz íze van, vagyis meg tudom érteni Enikôt. Gondolod hogy hasfájós és valóban szüksége van rá? Kinga kapta annak idején?

Tali: 9-én szívesen elmennék Szilvamagékhoz. A másik tali még bizonytalan, de azon leszek, hogy összejöjjön!

Hmmc,
vettetek már Dorinának overállt? Próbáltátok a Visegrádi u-i nagyker-ben? Szombat-vasárnap is nyitva van. Ha elmentek és találtok, akkor csörögj meg és megmondom a "jelszót", hogy az alacsonyabbik áron tudd megvenni.

Laga
laga

Szilvi! Én nagyon szeretem a sülttököt is meg a gesztenyét is meg a szokásos menüt is. Kép Majd én bevállalom a palacsintát legközelebb. Mit vigyünk? Pogit? Üdítőt?
Én a Gripe Waterrel úgy jártam, hogy beadtam Matyinak, és egész nap bűzlött tőle, én meg nem bírtam a szagát, le is álltunk vele. Amúgy sem nagyon vettem észre semmi hatást. Ki ugyan nem hányta, de nem szerette. De minden előfordulhat.

Nikcsi! Nem két időpont jó csak, biztos van több is, de csak azokon a napokon tudom bevállalni a bulit, amikor nem megyünk sehova. Hétfő és péntek bizonytalan, sokszor lent vagyunk anyuéknál ilyenkor a hétvége meghosszabításakén, keddenként havi egyszer torna van, szerdánként tücsükzene, csütörtökön úszás, és ha majd vége a tücsökzenének járunk a gézengúzba valami csoprortos-zenés játszóházszerűségbe. Kellenek a változatos ingerek Matyinak is.
Úszás: mi meg még sosem jutottunk el hétvégén úszni hármasban. Kép Pedig már sokszor terveztük. Szerintem idén már nem is fogunk eljutni. Kép Hétközben meg amúgy is ajánlott gyógyúszásra járnunk, oda mindenképpen elmennénk.
És a képek szuperjók! Nagyon csini a pirus ruciban, jól áll neki! Kép
aranyhold

Mucus!
Kinga is kiságyban alszik, ő kérte, hogy maradjon, én meg nem akartam elvenni tőle, inkább vettünk még egyet a kicsinek is. Meg én is nyugodtabb vagyok, hogy nem mászkál esetleg éjszaka (nem mintha nem tudna kimászni, de mégsem teszi). Pelus is csak éjszakára, meg néha a délutáni alváshoz kell, bár gyakran száraz marad.

Myra!
cicus hogy van?
már talán meséltem nektek az 1. nevelt kutyámról
őt háromszor vitték el elaltatni, mire egyszer nem jött haza. De utólag kiderült így járt a legjobban, soha nem lehetett volna egészséges felnőtt kutya belőle, így viszont boldogan kergeti az örök vadászmerőkön a cicákat.

Nikcsi!
bár nem tőlem kérdezted, de most vettem Huggiest én nagyon jóóóó!
sokkal hosszabb a derékrész, ezért még a teljes éjszakát is kibírta, nem csordult túl Enikőnek

apa kedvenc képe tényleg a legjobb
a zsinórra meg azt hittem először hogy spagettivel tömöd Korit

férjeket csak akkor hozzatok, ha tudjátok hanyagolni itt is őket Kép
vagy utána mindenki másikat visz haza, aztán a következő talin újra cserélünk?

lányok, azért ne szidjuk már folyton a csecsemősöket itt is. Lehet, hogy kivétel voltam, de nekem sokat segítettek, sőt egy rövid lelkisegélyt is kaptam éjszaka.
Itt inkább a jó, kellemes dolgokról értekezzünk.

Szilvi
szilvamag

Laga! Aranyhold!
Kinga Infacolt kapott, Enikőnél nem éreztem javulást, ezért váltottunk, de ő is csak du 6-kor, meg este kapta. Az biztos, hogy azóta nem sír délutánonként, de egyszerre hagytam abba a hibiszkuszos teát is, nem tudom melyik segített. Vagy valamelyik hatott-e egyáltalán. Most megpróbálom néhány napig a Gripe Water nélkül, meglátjuk . . .
én is megkóstoltam, azért annyira nem borzasztó az íze Kép
szilvamag

Szilvi,
Délelött óta ő is az örök vadászmezőkön kergeti a gyíkokat. KépKépKép
Megyek is tovább bőgni. KépKépKép
myra

Myra,sajnálom.Kép
eszti2

Myra! Szegény cicus, na meg szegény te! Részvétem! Kép
aranyhold

Myra
Valószínű jobb döntés volt ez! Tudom milyen érzés! Nekünk szerencsére éppen, ezért már volt Gina, így könnyebb volt - azt hiszem! KépKépKép

Férjcsere: na ez még eszembe se jutott. De csak beszélgetni kell az adott személlyel? Számomra ez nem szidás, csak kicsit mókát csináltunk a dologból. Az élet szép!

Szilvi
Megkérdeztem 3 hónapos kortól lehet vinni a babákat úszni, max. -1 hét, ha nem volt koraszülőtt. Kép (Gézengúzba csak 5 hósan)
nikcsi

Myra!
Kép
szilvamag

Köszönjük a sok dícsérő szót, hát volt benne munkánk Kép, nem is csak beszélgetés, sokat szeretgetjük/tük egymást. Kép Vagy csak a piros ruha tetszik nektek? Amúgy érdekes nekem annyira nem I. osztályú az apa kedvenc képe?!
Képzeljétek mit találtam ki? Lassan itt a karácsony, hát milyen ajándékokat vegyünk/adjunk? Én mindig szeretem a nagyon eredeti dolgokat, hát kitaláltam, hogy Koris naptárat csináltatunk a rokonoknak (remélem nem olvassák a netet). Januárban UH-os fotó, további hónapokban, a havi x db fotóból kiválasztani a legjobbat (????) és azt szerepeltetni. Na micsoda ötlet? Ja és kiderült, hogy van az ismeretségi körben, aki ezt kivitelezi, ezzel foglalkozik. Kép Nem érdekel valakit? (Tudjátok pólóra kép nyomás, egérpad, bögre, stb.)

Mucus
Igazad van! Mit tudnánk már ott beszélni így utólag?!

Laga
Csak arra nem válaszoltál, hány embert kell mondani?
Kétszer költöztök? Az nem semmi a két gyerekkel?! Kép

Szilvi
Amúgy már lehet adni Enikőnek? Nem csak 3 hónapos kortól lehet a Gripe Watert? Vagy rosszul emlékeszem?
Dehogy spagetti, endoszkóp, hogy lássam mennyi fér még a pociba?! Kép
nikcsi

Myra
Kép

mucus
Tm

Nikcsi!
1 hónapos kor után adható
tegnap nem kapott, és nem vettem észre, hogy bármi rosszabb lett volna
lehet, hogy nem is kell neki?

szegény Te, mostantól 5-kor kelsz?
szilvamag

Szilvi! Az jutott eszembem hogy itt hátul a Királyok útján is van bébiúszás, nem messze tőletek! Matesz Csilla tartja, Vizipók egyesület. Az egyik barátnőmék hozzá járnak, nagyon szeretik. Az elérhetősége benne van hátul bármelyik Kismama újságban.
aranyhold

Nikcsi!
Mi tavaly karácsonyra már ellőttük ezt a naptáros ötletet. Igaz ez sk volt, de nagyon örült neki mindenki. Nálunk ez úgy volt, hogy ez volt Matyi ajándéka. Egy fali naptárt kaptak anyuék, egy-egy asztali spirálosat a nagyimék és a hugom. Volt akinek meg fotóalbumot készítettünk. Mindenki nagyon örült neki, szóval szerintem jó ötlet!
Én idén is valami sk ajándékokban gondolkodom. Lassan, de készülgetnek. Kép
aranyhold

Sziasztok,

Nikcsi,
annyi embert ajánlasz amennyit tudsz. Apa kedvenc képérôl meg tudod mi jutott az eszembe? Kori csillagszemu˝.

Matesz Csillához jártunk Vilmoshoz úszni az Aquincum hotelbe anno. Nagyon helyes nô. Ez a Királyok útjai engem is érdekel. Jó közel van.

Elküldtem a kérdôívet kitöltve mindenkinek, de:

Mucus,
neked nemtom az emailcímed

Eszti2, Kriszti1
a tiéteket se. Már ha tudjatok milyen kérdôívrôl van szó.

Laga
laga

mucus
Tm

eszti2

kriszti1

Mucus, Eszti2, Kriszti1

küldöm.

Laga
laga

Laga,

Köszi megkaptam az emailed.
Írnál egy pár szót nekem erről (pl. kinek küldhetem). Én szívesen kitölteném.
kriszti1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?