Myra
Köszi, de nem élnék a homeos bogyóval, nem gyorsítom a fogzást. Azt hallottam már több felöl, hogy minél tovább nem bújik ki annál egészségesebb, jobb fogak lesznek. A képek nagyon jók!
Én is nagyon kíváncsi lennék a beírás miértjére! És én nem kaptam tőled mailt.
Korinak is volt pár hónaposan valami a nunijánál, én azt gondoltam majd elmúlik. Kiderült gomba volt a canesten nem ért semmit, csak a nizoral krém. Ja és én születésétől kezdve nem használok semmilyen törlőkendőt, hanem fürdetőkenőcs és vízzel tisztítom. Amikor gombája volt, mondták, hogy használjam a hajszárítót, meleg levegő és az öli őket. Bár ha jól emlékszem sírórohamot kapna Lilla. Korival nincs gond ilyen téren.
Cica: át tudom élni, a mi kutyánkat is Zsófikát 1,5 éve el kellett altatni, mert az injekciók nem segítettek és nagyon szenvedett, mozdulni és enni sem bírt.
És sokat beszélgettetek Gergővel az éjjel?
Laga
Nálatok voltak a Luxosok, vagy már nem tudtátok fogadni?
Teus nem semmi, csak jó lenne ez többször is így lenne!
Köre-mail: Aranyhold 3 nappal idősebb, corynál pedig én vagyok 8 nappal idősebb. Tiszta hihetetlen gyerekeink majdnem egyidősek, de a szülők is?! Bocsi Cory valamikor válaszolni fogok!
Cas
Szegény Zsombor! De tudja be az ismeretlen környezetnek, embereknek. Az apját látja eleget.
Boglárka
Karácsonyra menjünk hozzátok? Vagy esetleg szilveszterkor?
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen pelust használtok (márka, súly)?
Tele2: ha van valakinek, akkor ma már és holnap 24 óráig helyi, helyközi belföldi hívás ingyenes. Használjátok ki!
Aranyhold
Hát hogy miért az nem tudom, de az 100, hogy dögledezik a metro!
Úszni, csakis hétvégén tudunk menni, mert apa akkor tud jönni velünk! Néha kell hogy együtt legyen a család
Ez nem semmi, ennyire be vagytok programozva, hogy két időpont van ebben az évben? Ez jó és rossz is lehet.
Szilvamag
Iszonyat jók a képek
, de aranyosak, és ahogy ő is szoptat, hát szavakat se találok! 9-én nálad is tudunk netezni végülis nem? Vagy inkább vigyük a férjeinket is?
Korinak az infacol nem használt semmit, nekünk a Gripe water jó volt.
Tali: tőlem lehetne mindkét időpont, mindkét helyszínen.
Viki
Hanna nem semmi. Ki sem nézném belőle.
Csecsemősnek majd kicsit később külön!