Sziasztok!
Hát azzal kezdeném, hogy ilyen
éjszakánk volt az utóbbi 1,5 hónaphoz képest. Volt már ennél jobb is, de most ez szuper volt. 3, 4 és 3,5 órát aludt. Hogy mi segített, nem tudom. Remélem nem az, hogy nem aludt velem egy szobában
Vettünk neki egy kis sport babakocsit, kíváncsi leszek, mit szól hozzá séta közben. Itthon nem nagyon díjazta.
Mino, kaját innen a Buborékból szoktuk hozni vagy mikor hol jár éppen Robi. Salátabár, a Rákóczi útnál az a kis Mini-Grill, Malomban a törököktől...
Miért?
Seriff, miért lenne 2,5 óra nappali alvás sok egy alig 5 hónapos babának? Sztem nem az. Főleg, hogy ez is 3 részletben volt és éjjel meg 10 óra alatt 4-5* ébred (kivéve ma
). Meg hát az alvásigény nem egyforma.
De én azt sem bánnám, ha egész nap nem aludna, csak ne kelljen őt a kezemben tartani. Játszok én vele egész nap, az nem baj, csak a cipelés. Na meg akkor aludjon éjjel
Mint Hanci
A kis ügyi
Sam, köszi, mi is jól aludtunk, összebeszélek ezek a lányok
Nátha már alig van. Leona eddig nem kapta el, remélem nem is fogja
Nana, nekem is csak UH volt. Vérvétel csak a 16. hetes. De úgy látszik, azóta minden megváltozott.
Cukkermáz, Zsann, a fáslizásnál jobb a kompressziós harisnya. Nem kell minden nap feltekerni és nem csúszik le.
Homeó? Van visszérproblémára is. Nézzek?
Kobudo, persze, hogy jó! Legyen mondjuk nekem is 5000-5500 Ft. És ezer köszi!!!
Pille, nekem jó volt a Stodal, remélem Neked is az lesz
!
Nekünk nincs Nat.Geo-unk
Pedig szívesen megnézném, már májusban is pályáztam volna rá
Roz, nagyon örülök Nikinek!