Új privát üzeneted érkezett!

Lili,
milyen szép nagy lett Zsófi! Olyan gyorsan fejlődnek, pár hét is "nyomot" hagy rajtuk!

Kép

Kép
kobudo

Seriff, tul.képp nem tudom, hogy kacsa-e, de nagyon bénaKép Rózsaszín és valami masni van a nyakában, a lábai meg kékek. A halacskák meg olyan aranyosak voltak. Bár ennek meg csipog a lába és az nagyon tetszik Leonak. Na meg az egész bénaság.
Séta összejött?

Lili, az anyatejes babák gyakraban ébrednek, mert a tej sokkal gyorsabban emésztődik, na meg a cicizésért érdemes felébredni. Gumicumiért és ringatásért már nem biztos.
Leona többnyire nem alszik el séta közben, hiába van levegőn. Vagy pedig fél-1 óra séta után alszik 30-40 percet. Õ itthon, az ágyában jobban alszik. Azon gondolkoztam, ha lenne babakocsink, akkor is kézben kellene elaltatnom, de ha utána betenném a kocsiba, akkor lehet, hogy többet aludna, mint fél óra. De így meg hogy oldanám meg a sétát?Nem tudom egyszerre őt is vinni, meg a kocsit is tolni.
De venni fogunk egy babakocsit, mert ha nagyobb lesz úgyis kell majd, 15 kilósan nem fogom őt cipelni. De csak sportot.
Altatás: én már feladtam a hosszas altatgatásokat. Ha nagyon nem megy az elalvás -mondjuk 20 perc után még mindig ébren van- akkor inkább játszok vele és később újra megpróbálom. Ezek a 1,5-2 órás altatgatások lelkileg nagyon megerőltetőek, nem is fizikailag. Mert mindig csak arra gondolsz, hogy aludjon már el, mikor alszik már el és így mégnehezebb elaludnia. Amióta nem akarom így elaltatni, azóta sokkal gyorsabban elalszik. Néha fürdés után azonnal elalszik, ahogy cici kerül a szájába.
Zsófi tényleg Rád hasonlít!

Nana, de jó, hogy már ilyen nagy! Olyan jó hogy pocis vagy! A hányás már nem annyiraKép Gyömbért próbáltad már? Nekem eleinte az is segített, ha gyömbérgyökeret (szeletet) vagy citromot szagolgattam. El nem múlt a hányinger, de dokihoz vagy védőnőhöz vagy bárhova csak így mertem elindulni.

Roz, ha itt ment volna el gyógytornászhoz, az is több lett volna a semminél. OK, a Svábhegyen vannak a profik ebben a témában, de bármelyik gyógytornász tudott volna valamennyit segíteni. A Katona módszert uis tanuljuk, csak a gyakorlat hiányzik, mivel itt a gyerekosztályon pl. nincs gyógytornász. Mi megyünk át, ha kell.

Majd jövök még, Robi elviszi a gépet szerelőhöz.

Kép
sygnum

Kob,nem én voltam, bár a leírás stimmelhetne,de itthon pihiztünk.És ritkán engedem ki a hajam.Kép

Bepa,remélem nem vetted Magadra, amit meséltem, a tejcsi mellé tápszert adó anyáról.Akit én nem is láttam,csak a Pongi felesége mondta. Benedeket Te ismered a legjobban,és látod, h éhes-e vagy sem, persze, h adsz neki, ha úgy látod éhesKép! Teljesen rendben vagy és ügyes!

Nana, képzeld nekem helyből nem tetszett az a műanyag pelenkázó,és textil van+rajta egy vízhatlan lepedő félbevágva. 2 éve még lehetett ilyen tépőzáras fehér csaknem átlátszó anyagot kapni ezekhez a pelfeltétekhez,de megszűnt,így maradt a gumilepedő darab.Kép Hol voltatok UH-n? Remélem mielőbb elmúlik ez a rosszullét,és nyugodtan várhatod Lizát!

Lili, Zsófi is nagyon szépen kerekedik! Sztem nincs ennek szabálya, h mikor kel egy anyatejes és mikor egy tápszeres baba.Látod,Hanci egész korántól-1-2hetes-csak 1x-2x ébred éjjel, de pl Leo meg sokszor.Mint mindenben,ebben is különböznekKép.Lesz még jobb,higyjétek el!Mostmár nincs napközben a hordozóban,mert majd teszek fel képet,h mit művel benne. De amíg olyan fiatal volt,mint Zsofi akkor elvolt benne,nem órákat,max feleket,de azt többször egy nap.Ha nem jó Neki,jelezni fogja Kép.De van pihenőszék is Minoéknak, Sygéknek, Kob-nak is asszem.

Kép
seriff

Lili,ezért nerm teszem beleKép.

Syg,egyszerre írtunk.KépKép

Kép
seriff

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni, ugyanis holnap költözünk, ezért már tegnap óta pakolok, Zsombizok, pakolok, Zsombizok, pakolok, Zsombizok. MIndenhol doboz, zsák. Úgy utálom ezt az összevisszaságot.
Hát sajna egyenlőre elbúcsúzok . Úgyis addig ütöm a vasat (meg apát), amíg nem lesz netem. HOgy mikor puhul meg, passsssssz! A meglepi természetsen készül! Próbálok hetente 1-2szer felnézni. Addig is írjatok sokat! És néha gondoljatok rám(úúú de kis önző vagyok)
Kép
Jó egészséget kívánok! Vigyázzatok magatokra + a picurokra (meg a nagyokra is). Lehet, hogy még este benézek.

Addig is puszi mindenkinek!!!!
patriot

Patriot,remélem zökkenőmentes lesz a költözés,és szép új otthonotok lesz! Mi megvárunk,és nem felejtünk el!KépKép

Syg,csak d.u sétáltunk, de igen, sikerült bevásárolni, csak visszafelé kellett 2x kivenni Hancit a kocsiból,mert megunta,vagy nem bírta már tovább számolni az autókatKép....

Kép
seriff

Pat,

mail ment!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam fenn. Gyönyörű képekkerültek fel!!!! Kép
Én meg egyre türelmetlenebb vagyok hogy mikor lesz már március... Kép

Pat: jó költözéstés szépotthont kívánok!!

Nana: hanyadik hétben vagymost? Mert nekem a
12.hét után érezhetően jobb lett a gyomrom. Remélem neked sem lesz már sokáig rossz. Kép
Ajánlanám a jéghideg görögdinnyét,nekem az szupi volt de vége a dinnye szezonnak.

Én sajna fog ügyileg nem vagyok jól.2 fogorvosnál voltam,eddig 14000 Ft-om van oda de még mindig nincs kész,pedig csak a tömés esett ki és azt akartam visszatetetni, ehelyett az első dokim lefűrt gyökérig,aztán meg nem bírta betömni. Elmentem egy másikhoz az meg nem bírja rendbetenni amit a másik okozott. Mostmár ráadásul 1 hete fáj is... Kép
lányok az létezhet hogy 21.héten néha a cicimből jön egy kis folyékony valami???
Csak mert párszor lefeküdtem TV-zni aztán már 2x is volt olyan hogy foltot találtam a lepedőn pont ott ahol a cicim volt...
sajna nemtudtam olvasgatni mostanábanmost le is vagyok maradva mindenről
Mindenkinek szép estét és jó babázást!!!
Kép

KépKép
erszényes

HOLNAP HAZA ENGEDIK NIKT KépKépKépKépKépKépKépKép KépKépKépKép

pat

Kép sajnálom hogy nem tudsz majd jönni de mi várunk Kép nézd a jó oldalát lesz egy gyönyörű lakásotok Kép

erzsényes
téyleg nagyon rége jártl erre hogy vagytok ? afogat leszámitva kihez jársz most fogorvoshoz ? ja is teljessen lehetséges hogy iylenkor van egy pici előtejcsi ekm is volt de csak ákival Kép az már jó jel Kép

seriff
merre jártok boltba ? hsszú az ut és mikor esetleg pénztárnál vártok azt nem unja meg huncut hanci ? Kép

jaj eszembe jutott mit akartam
kob
tehát ezek nem pampers pelusok csak olyan mint a pappers pelus ? jó hülye vagymi asok kérdés már kiaksztó Kép bocsi Kép
csak azért variáálok ennyit nmert tudod nekem sok kellne mert 38 ft nagyon jó ár a tescosat vagy dm mikor melyiket veszem 44 ft darabját adrinak ( remélem már nem sokáig )

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

nem, ezek nem hasonlók, ezek igazi pampers pelusok!!!
Egyébként nov. 19-én megyünk pestre a babaruhabörzére, ott is nagyon jó áron vannak, sőt ajándék is jár mindig velük. Ott vettem tavasszal egy nagycsomag, 92 db-os liberot 2500 ft-ért, tehát 27ft-ra jött ki egy darab. Szóval onnan is szívesen hozok, ha valakinek kell.

Nagyon jó hétvégétek lesz Nikivel! Végre otthon a teljes család!

Erszényes,
az előtej természetes ilyekor, mókás dologKép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Seriff, és eljöttetek a Dombig?

Lili, akartam is írni, hogy a pihenőszék nagyon jó a hordozó helyett. Leo nagyon sokszor csak abban marad meg.

Roz, HURRÁHURRÁHURRÁ! Puszilom Nikit!

Kobudo, ha tényleg ilyen olcsó a pelus, akkor kérhetek én is? Nekem is 4-es, maxi kellene. Ha jól emlékszem, a másik méret árát írtad, ha ez 42 Ft körül lenne, akkor kellene. Köszi!

Kép
sygnum

hol lehet olcsón és jó pihenőszéket venni?
birolili

A börzére kell vkinek egy belépő? Mi tuti nem megyünk, és küldték a Kismamával.

Ahan,elmentünk a Dombig,bevásároltunk,igazából nem volt fontos odamenni,csak már nem akartam itt a házak között.

Roz,nagyon szupi, h hazamehet Niki! Kép Végrevégrevégre!
A nagybevásárlást egyébként hétvégén végezzük, Apával, ilyenkor egy 10 percre lévő kisboltba járunk zsemléért, reggeliért. A Domb, oda-vissza kb. 5km. De mondom ez is a séta miatt volt.

Syg,szólnom kellett volna,h ottvagyunk?

Kép
seriff

Lili,

ha használt is érdelel,nézd meg ezeket!

http://www.vatera.hu/~Baba_Mama_Babakocsi_hordozo_eszkoz/listings/index.php?c=89 3&

Én is nézegettem ezeket, de aztán kihagytam, most már kiválóan elvan a gyermek az ágyában, lassan a járókájában, no meg lassan a földön Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Seriff,

nekem kellene, mármint ha másnak nem kell... Nekem is jön majd egy a Kismamával, de Lackónak is jó lenne. Persze, ha menne valaki, akiknek egy sincs, akkor szerzek máshonnan, okés?

Kép

Kép
kobudo

Szia mindenkinek!

Roz!
Nagyon örülök hogy Niki hazajön!!!!!
Nagy puszit a nevemben neki!!!

Kob!
Mi is készülünk a börzére, remélem el is jutunk.
Sok mindent hallottam hogy jó dolgok vannak remélem anyagilag is meg tudjuk valósítani.

Seriff!
Nálunk Hannus mostanában a szobában van a földön mert kicsi a hely a járókához, az ágyon nem lehet hagyni és a kiságyban nem marad.
Szóval marad a föld egy nagy pléddel és nagyon élvezi a szabadságot.Kép

Pat!
Remélem hamar fogtok tudni netet szereltetni és minél hamarabb társulsz megint.
Bár gondolom hogy addig is tudsz jönni másnem anyukádéktól...

Letört a fogam fele amit nemrégen tömtek és nagyon fáj.
Nem tudom most vissza menjek ahoz a dokihoz aki csinálta?...

Kép

Kép
samchee

Sygnum,
sajna pontosan nem tudom a maxi árát, de ha ott vagyok, küldök sms-t, vagy hívlak, hogy mennyibe kerül, és megbeszéljük. Ha 37 ft/db, az jó Neked? Mennyi kellene?
Jobban vagy?

Kép

Kép
kobudo

kob jaj de jó akkor szerintem kelleni fog de nekünk kell egy pár darab majd egyeztetünk pénzt adunk előre jó

nekem is kellene valmi jó kis etetőszék ákinak meg egy utazó ágy mert már nagyon sajnálom szegénykémet miko rcsak nagy koppanásokat hallom fejvédőt levettem mert mindig kihúzgálta és féltem hogy becsavarja magát ...van egy kerek hálós járonkánk de szerintem az kicsi vag ynem tudom ha már nagyoobb leszjobb lenne az utazó ágy vagy nem is tudom kicsit bizonytalan vagyok vagy nem Kép Kép

syg
nátha ?? leoka ma hogy aludt ?

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj tegnap kiíváncsiságből elmentem a széchenyibe babkocsi szervízbe a pasi 11 000 ft ért árulta szakadt huzatos etető széket és 12 ért az utazó ágyat elmentünk a tescoban 12 volt etetőszék uj állitható garanciával és 13 ért utazóágy kicsit lszállt már a pasi

hmm de jó lenne börzézni bizti találnék mindet amit akarok

Kép

Kép

Kép
roz23

lili, ezt sajnos nem tudom, nekünk nővérem kislányánal az ősrégi 11 éves pihenőszéke van, amit még annak idején a lengyel piacon vettKépKép

seriff, nem, nem kellett volna szólni, csak kérdeztemKép

kobudo, azért írtam, hogy ha 42 ft körül vagy az alatt van, akkor ne is költs telcsire, mert akkor kell. a rendes csomagban van vagy darabra? rendes csomagból bizti kellene mondjuk 2 nagy. nem tudom, mennyi van benne, most nem az van.

roz, a tescoban nemrég vmi 8-9000 ft volt az utazóágy és nem is volt rossz. gondolkoztam, vegyünk-e mégegyet a nagyihoz, de végül nem vettünk. mire oda jutunk, hogy ott alszunk, addigra velem fog aludni. remélem.
nátha szinte teljesen elmúlt, jó ez az oscillococcinum. meg a többi isKép
leona egész de. nem aludt, ilyen sztem még nem is voltKép délután elmentünk ebédelni, amíg készült a kaja én kimentem vele sétálni és elaludt a kezemben. akkor aludt kb. 45 percet, aztán ithon újra elaltattam, aludt 1 órát. este meg kimentünk a tescoba vásárolni és ott aludt még fél órát a kenguruban. most este meg 1/4 10-kor aludt el, 3. cicizésre. kíváncsi vagyok az éjszakára, most este telezabálta magát.

megyek aludni, jó éjt!

Kép
sygnum

jó reggelt!

Kob
NNagyon köszönöm! A pelus bizniszt én a következő hazameneteletekhez igazítanám, mert a hiánycikk DM-s pelusból a múlt héten eltetettem 3 nagy csomaggal, és az még jócskán kitart. Ha elfogy, már lehet, hogy más méretű pelát kérek Tőled. Majd pontosítok. Jól vagytok? A börzén én is tanakodom...Csak még Papuszt kéne rávenni..KépKép
Lilke
Ari vagy...amit írtál.. KépKép
Zsofi vonalai tényleg inkább téged formáznak! a pisze (Gabi szavaival élve: "konektor") orr... A nyelve persze Gáboré! KépKépKépKépKép
Pihenő szék 12.000.-Ft-körül van a Baby bell-ben a Petőfi S. u.-n, de az Auschanban is soxor léttam! Vagy a bababörzén kéne beszerezni, hátha nagyon jó áron lenne. A használtban tényleg a vatera.hu, vagy a teszvesz.hu nyerő! A miénket Sbeáék vették a debreceni Brandon nyitásakor hihetelen akcióban:6.000.-Ft-ért! Nagyon szeretem, mert jó lesz majd egy darabig etetni is! Meg ha bepunnyad(na) Bálint, csak fogom a (szék) füleinél fogva, és még a teraszra is kivihetem. Himtáztatható, de fixálható is, és üléstől vízszintesig állítható a támlája. 5 pontos bizt. öves. A képeket pár oldallal ezelőtt tettem fel..
Pat
Nagyon sajnálom, hogy mint hasonló gondokkal küzdő BombiMama, ritkábban leszel, vagy szünetelsz..KépKép
Sms-ben is tarthatjuk a kapcsolatot míg lesz netetek. Szívesen beszámolok addig a Lányoknak, hogy mi van Veletek! De azért reménykedem, hogy mihamarabb tudsz jönni!!!!
Sam
Gyógyulgattok??
Serif
Lehet, hogy ott suhantunk el melletteted Bálintommal, mikor jöttél a dombból!Kép.. Copfban volt a hajad? Milyen színű a babakocsitok?
Nana
Remélem már nem sokáig leszel ilyen "ingeres" Kép
Nagyon drukkolok!!!!!!! Olyan csoda jó érzés az UH-n nézni, hallani Õket! Emléxem, Papusz mindeggyiken bent volt, és szinte mindig kicsurrant a könnyünk! Az első kettőnél potyogtak a könnyei! (12 és 18 hetes UH-n)
Majd még folyt..
Szép napot mindenkinek!
Puszi
Syg
A kaját Ti honnan hozzátok?

KépKép
mino

Roz
Remélem nem fog maga alá gyűrni a betegség! Nagyon örülök, hogy végre hajöhet Niki! A dokinéni: Bense Laura. Nagyo köszi recepteket! De csodálkoztam a mazsolán, hiszen mi nem ehetünk szőlőt..
Pille
Remélem, már Te is joban vagy!

KépKép
mino

Mino,nem copfban volt, de feltűzve,krém-fekete színű a babakocsink,benne egy rózsaszín macifüles Hannával,én farmerben és drapp mellényben voltam.

Lili,ha Zsófi mindig alszik 11-14,és 16-18ig,az szuper,ezek után én se bírnék éjjel sokat aludni Kép! Inkább ilyenkor pihizz Te is,h jobban bírd az éjszakátKép! Ja,és télen is kiteheted,ha süt a Nap,és jól bebugyolálod!

Syg, ez Nálatok is tök sok nappali alvás! Remélem,h nem ment az éjszaka rovásáraKép!

Kob,más nem jelezte belépőigényét,így ha kéred a TiédKép! Hová küldjem? Hogy juttassam el?Bár még van 3hét addig Kép. Beleteszem a táskámba,és akkor mindig nálam lesz.

Sam,én is észrevettem,h a földön milyen szuperül elvan Hanci,csak félek, h hideg,pedig padlófűtés van+ a szőnyegre teszem, de időnként irányt módosít,és a kövön hasal, máskor meg az asztalt rágjaKép! Sztem uoda menj vissza a fogaddal első körben Kép.

Cukker,akartam írni tegnap, h minden baba mozgásfejlődése is más és más,de nagy általánosságban 8-9hósan állnak 4kézláb,és kezdenek kúszni-mászni. Forogni meg 4-6.

Roz, de jó,ma jöhet haza Niki! Remélem,h tényleg meggyógyult,és jó darabig orvos könyékére se mentekKép!

Nana, mostmár hány hetes vagy?

Pille,Ti jól vagytok?

Kép
seriff

Sziasztok!

Hát sajna én még mindíg nem tudok ide feltölteni képet. Na sebaj majd megoldom.
Képzeljétek Hannus este kilenctől 1/4 2-ig aludt és utána csak 4-kor ébredt és 7-ig aludt.Ki vagyok pihenve fitt és jókedvű(csak a fogam ne fájna)
Előkerült Bogi apja is, felhívott hogy talizzunk mert nagyon sok mindent meg kellene beszélnünk mert rendbe akarja hozni az életét. Majd meglátjzk mi lesz belőle.

Csajok ha mi tudunk menni a börzére és valakinek van konkrét elképzelése szóljon és hozzuk!!!!

Mino!
Képet tettem fel az albumba mert ide nem engedett. Milyen az a DM peló?
Kezdünk gyógyulni de most meg Bogi köhög nagyon.Remélem megússzuk ennyivel és nem lesz beteg.

Syg!
Hogy aludtatok? Nátha?

Roz!
Gondolom mentek Nikiért délelőtt.
Nagyon jó hogy végre otthon lehet.És tudtok valami konkrétat mi volt a baja? Vagy csak írtad és az én figyelmem kerlte el?

Írjatok...

Kép

Kép
samchee

sziasztok!

képzeljétek, zsófi tegnap elaludt magától a kiságyában. kinyitotta a szemét egyszer, felnézett, meglátta a pörgő-forgóját, és kész, visszaszunnyadt. Kép hát, remélem, nem csak 1éjszakás volt ez a művelet....Kép

köszönöm a pihenőszékes infókat. ha jó áron találnék, akkor vennénk egyet.

a fisher price nagyon szupernek néz ki, játék is van rajta, csak 10.000 forint. na, majd meglátjuk....

syg, gyógyulsz már? éjszaka milyen volt?

sam, éjszakáitok hogy alakulnak?

mi megint 3óránként keltünk.

rozi, örülök nagyon, hoy végre haza mehet niki. Kép

pat, jó költözést, és sok erőt hozzá. Kép
birolili

ja, seriff, jó az a hordozós kép. Kép és rágja az asztalt....Kép
birolili

Sziasztok!

Roz,
Millio puszi erős kis Nikinek és nincs ám elfelejtve amit igértem csak végre képes legyek kimozdulni itthonról. Kép

Seriff,
Még csak (vagy már?) tegnap kezdtem a 9. hetet. Kép

És képzeljétek tegnap a hasam alján megjelent a terhességi csik. Kép Olvastam róla hogy van akinek nagyon korán látszik, de nekem a Danival nem.

Lili,
Szerintem érdemes megnézni az etetőszéket az Auchan-ban is, nekem a barátnőm 7e körül vett ott pár hónapja ja és a Tesco-ba is láttam.

Lenne egy kérdésem. mondta a dokibácsim hogy a 12. héten lesz majd genetetikai vizsgálat is a korházban. Ez ugye vérből történik???
És nem lesz késön ha már betöltött 12 hét után megyek???

KépKép
KépKép
nana09

Nana, sztem az UH-ra gondolt,ahol a tarkóredő vastagságot nézik, ami 3mm felett(ill azt hiszem it biztonsági okokból már 2.5) Down kóros babára gyanús,és ha ez kóros,akkor van amniocentesis-"hasbaszúrás"-magzatvíz vizsgálat,kromszóma számolás. A vérből genetikai vizsgálat sajna nem olyan meggyőző,mint ahogy reklámozzák, tavasszal még ez volt a doki véleménye.

Kép
seriff

Sziasztok!

Igyekeztem minél többet elolvasni, amit írtatok.
Mikor lesz a bababörze? Nekem már nagyon sok minden meg van, inkább játékok érdekelnének.

Roz

Örülök, hogy Niki mehet haza. Engem is nagyon megráz, ha beteg gyereket látok. Tényleg olyan sok múlik a szülőn. Nem lenne annyi beteg gyermek, ha lelkiismeretesebbek lennének a szülők.
Azt a pasit a Széchenyiben én sem kedvelem, sőt az egész család olyan mufurc, merthogy gondolom tudod, ez a bolt családi vállalkozás. A másik boltjukban az anyja dolgozik, de semmit nem ért a gyerekholmikhoz. Hihetetlen, hogy anno Bencének náluk 13 ezerért vettünk egy ócska használt babakocsit, most meg 20-ért újat kaptunk. Nekem 3 kerekű lesz. Sokaknak nem tetszik, de szerintem sokkal könnyebb és kényelmesebb. Na majd meglátom.

Seriff
Köszi az infót, szóval akkor még várhatok kicsi unokahúgom mászására. Mire megszülök, mászni fog a drága. Kép

Zsann

Sajna én próbáltam megnézni a fotókat, de nem találtam. Milyen cím alatt vannak? Mert nekem csak a fotóalbumok jöttek be. Nem is tudod mennyire hálás vagyok neked azért, hogy hallok felőled a viszérről. Végre egy konkrét eset. Mert ügye más az, ha valaki nem terhes. A Venoruton krémet már használom én is, de te a kapszulát szedted terhesen? Nekem nem ajánlott semmit az érsebész. Kép A baba miatt. De muszáj lesz valami. Még pár hétig talán bírom nélküle, de így is olyan béna vagyok már. Nem tudok megállni beszélgetni, vagy sorban állni a pénztárnál. A nagyajkat nehéz jegelni. Kép Annyira jó, hogy mondod a szülést is. Eddig azért aggódtam, hogy a természetes szülés veszélyesebb a nyomás miatt a viszérre. Miért nem mondja ezt nekem a dokim???????? Az ember akkor tud kérdezni, ha tud valamit. Jaj. Amúgy is olyan kis szerény vagyok. Tudjátok az az orvos előtt hasra esős típus. De majd leadok ebből. Kép

Linácska karácsonyi babád lesz. Kép Ennél nincs is szebb ajándék.

Nana
Remélem, hogy túl leszel már ezen az állapoton. A bnőm is annyira vicces volt, mert végig köpködött, annyira rossz volt a szájíze. Sokáig voltak rosszullétei. Csak a fia fogkrémét tudta használni, bár én meg azt nem bírom.
Képeket csak akkor tudok rólatok nézni, ha beillesztitek ide a linket? Mutassak én is? Bár kellene már frissebbeket feltenni.

Kép

Kép
cukkermáz

Nana

Igen, az első uh-án a kórházban vérvétel is van. Nézik aDown kór gyanús babákat. Az eredmény két héten belül jön meg. Én mentem érte. Csak ne túl sok idővel menj el rá, mert akkor más a méret, és esetleg rosszul következtethetnek. Pár nap nem számít.

Kép

Kép
cukkermáz

Roz,
nincs kedved feljönni velünk a börzére? Lackó annyira nem csípi a nagy tömeget, ők maradnának Kamillával, mi meg Emesével mennénk (no meg Ti Ákival). Persze, ha a csajokat tudok hová rakni, és ha jó így is. Így maradna helyünk az autóba is pakolni.
Pelust akkor veszek. Mennyi kell? Én úgy csináltam, hogy mondtam, hogy 5 ezerért kérek, így 5 kis csomag kijött belőle. Nem tudom, hogy a Ti méretetekben mennyi van egy csomagban, ezek nem az óriás csomagos kiszerelések.
Ja, és a pénzt majd elintézzük, ha megjöttünk. Honap korán iddulunk, és hétfő du-este jövünk meg, így kedden tudom odaadni Nektek.
Sygnum,
jó ez így neked is? Mármint ha nagyjából mondasz egy összeget, és abba amennyi belefér.

Nana,
mintha tényleg most már csinálnának egy korai vérvizsgálatot is. Egy barátnőm 22-23 hetes, Neki mintha vettek volna vért ilyen idősen, de lehet, hogy a Seriff által írt uh-val kevertem.

A betegeknek (Sam, Roz) jobbulást!
Még jövök

Kép

Kép
kobudo

Az Uh-án kivüli genetikai szürésről van szó. Nekem is mondta a doki hogy ez vmi új dolog.

Azt mondta elöször bérczi ildi uh,majd korházban ez a vizsgálat. Csak a dokibácsi engem egy héttel korábbra mondta az Uh-át. Amikorra a Bérczi Ildi kiszámolta pont betöltöm a 12 hetet és persze utánna megyek én a korházba.

De hová??? Az Izsáki útra? (gondolom) És ott hová és kit, mit keressek?

KOB, esetleg megtennéd nekem hogy megkérdezed a barátnödet? Illetve cukker akkor te már ilyenen voltál, ugye??? Kérlek, Help!

KépKép
KépKép
nana09

Cukker, én nagyon szeretnék képeket!!!!!

KépKép
KépKép
nana09

Azoknak akik még pocakos babavárok ajánlom:
National Geographic, Élet az anyaméhben, ma 21 órától. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Még egy ajándékötlet karácsonyra: ez Kamilla lábánal lenyomata 1,5 évesen, hűtőmágnest csináltam belőle
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés, mert "dolgozóban" vagyok. Nagyon köhögök,(éjszak róka is volt miatta)de az orrom nem folyik. Nem síma nátha. Vettem Stodal szirupot, most azzal folytatom a kúrát.

Nana! Igaz nem tőlem kérdezted, azért leírom. 12. heti uh után rögtön volt a vérvétel. (én a kórházban voltam akkor uh.-n) Megvolt az uh., utána le kellett menni a védőnői szobával szemben lévő vizsgálóhoz, ott kiállították a beutalót. Azzal vissza kell vágtázni a vérvételi szobába (NST melletti)és leveszik a vért. Két hét alatt van meg, neked kell visszamenni érte.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Köszi Pille!

Én nem tudom hol a védőnői szoba, NST szoba...mivel az elsőt nem itt szültem, de bizti majd megtalálom.Kép

És bármelyik nap lehet menni? és hánytól hányig? És éhgyomorra?

És még azt nem értem hogy korábban nem kell menni vérvételre hogy teljes vérképet nézzenek???
Danussal már 7 hetesen néztek vérképet.

KépKép
KépKép
nana09

sziasztok!
valaki najánlotta a börzejegyet
kérhetem?igaz 2 hónapos lesz de ha én nem tesóm elmenne mert ő még "csak" kismamaKép
köszi

ja vagy elmegyek érte jövő héten vagy postán

KépKép
KépKép
bepa77

nana

ha kéred az orvostól tuti ad beutalót teljes vérképre.nekem se volt. én a toxoplasmát is kértem...még szerencse, mert kiderült hogy még nem estem át és volt cicánk.az nst és vérvételt megmondják sztem a portán, de ha nem lerazolom és felteszem neked.

roz!éljen Niki_!!végre otthon

KépKép
KépKép
bepa77

Bocs Nana! Kiment a fejemből, hogy Cegléden született Dani. Védőnői szoba: Bemész az Izsáki úti kórház főbejáratán, rögtön jobbra fordulsz és a folyosó legvégére kell menni.
Én csütörtöki napon voltam 1/2 13-ra hívtak uh.-ra rögtön utána levették a vért.
Teljes vérképet csak 16 hetesen csináltak most is és Flórával is.
Mindig Bérczi Ildihez fogsz menni uh-ra? Mennyi alkalmanként az ára? Lehet, hogy én is nála csináltatnám meg a kötelezőket is.

pillle

Igen Pille, mindig hozzá fogok menni.

Persze nem olcsó, de a korházban várni... na az nekem nem megy. Főleg igy Dani mellett nem.

Most én 4e fizettem, ugy hogy 1 képet is kaptam. Egyébként azt hiszem Mino írta hogy 2D 5e, 3D 8e.
Ez a mostani vizsgálat még nagyon rövid volt, gondolom azért fizettem kevesebbet.

KépKép
KépKép
nana09

Köszi Nana! A 3D nekem is 8 ezer volt, csak a 2D árát nem tudtam.

Most már tényleg dolgozom...

pillle

Sziasztok!

Most értem haza a városból mert volt egy csomó elintézni valóm és addig anyu volt itthon a picikkel.

Cukkermáz!
Nekem a nőgyógyászom írta fel a detralexet a terhesség alatt, ő mondta hogy fáslizni kell a lábamat és felpólcolni amikor fekszem. Nem tudom hogy a te viszereden hogy lehetne javítani, de kérdezd meg, mondjad hogy félsz attól hogy baj lesz vele, ne hagyd magad. Amikor megszültem akkor kellett váltanom a venoruton kapszulára mert a detralexet nem javasolják szoptatás alatt. Engem csak a szülés után 4. nap küldtek érsebészhez, még a kórházból, úgy zavart át az orvos, mert nem akartam menni nehogy ne engedjenek ez miatt haza, de mivel már megint problémás, csak most a másik lábam ezért kénytelen leszek elfáradni magamtól az orvoshoz, csak tartok a véleményétől. Piheni egyszerűen nem tudok, lehetetlen. Ha alszanak és le tudnék feküdni egy kicsit addig csinálom a háztartási dolgokat, meg hát nem beszélve a két nagy fiúról, őket is ellenőrizni kell, meg kikérdezni stb... Szóval pihenés nállunk nincs, sajnos még éjszaka sem, mert a pici igen sűrűn felébred.
A képek a Márk Milán Nikolett Anna néven futnak az albumban.

A National Geographic-on vetített filmet Élet az anyaméhben 1. Élet az anyaméhben 2., amit Nana ajánlott, feltétlen nézzétek meg!!!
Én láttam mind a kettő részét, mivel két részes, és gyönyörűen van megcsinálva. Én azoknak is ajánlom aki nem terhes, sőt apukáknak is jó lenne megnézni.

Most megyek mert viszem a picit orvoshoz, tegnap éjjel alig kapott levegőt, szerintem elkapott a tesótól valamit mert egy pár napja ő lett egy kicsit náthás. Majd jövők este.

Roz!
Nagyon örülök hogy végre hazaviheted a kislányodat, sok-sok egészséget kívánok nektek!

Mindenkinek kellemes napot kívánok!
Anikó
zsann

sziazstok Kép

nikikém mindjárt itthon 2-3 óra között engedik haza öket ugy örülök Kép

kob

hu ez jól hangzik de laca b vagy más bizti nem akar menni hanyadik van ez ??
ez lábicsko baromi jó hogy csináltad én már egyszer tudod eséltem hogy csináltam sóliszt gyurából hasonlót és gipszel kiöntöttem de nem lett ilyen szép ezt hogy csinálted?????????? nagy jó kis ajándék lenne tényleg mellé egy naptár szuper Kép

hu még valmit akartam de áki telapakolta gatyót és méltatlankodék lehet hogy majd este benézek du csak nikié Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok fel tudná valaki venni nekem ezt filmet ami lesz a national g.-on ? nagyon megköszönném nekünk ugyan van ng. csak a vido bekrapált és este valszeg nem fogom tudni megnézni köszi Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Hát azzal kezdeném, hogy ilyen KépKépKépKépKépKépKép éjszakánk volt az utóbbi 1,5 hónaphoz képest. Volt már ennél jobb is, de most ez szuper volt. 3, 4 és 3,5 órát aludt. Hogy mi segített, nem tudom. Remélem nem az, hogy nem aludt velem egy szobábanKép

Vettünk neki egy kis sport babakocsit, kíváncsi leszek, mit szól hozzá séta közben. Itthon nem nagyon díjazta.

Mino, kaját innen a Buborékból szoktuk hozni vagy mikor hol jár éppen Robi. Salátabár, a Rákóczi útnál az a kis Mini-Grill, Malomban a törököktől...
Miért?

Seriff, miért lenne 2,5 óra nappali alvás sok egy alig 5 hónapos babának? Sztem nem az. Főleg, hogy ez is 3 részletben volt és éjjel meg 10 óra alatt 4-5* ébred (kivéve ma Kép). Meg hát az alvásigény nem egyforma.
De én azt sem bánnám, ha egész nap nem aludna, csak ne kelljen őt a kezemben tartani. Játszok én vele egész nap, az nem baj, csak a cipelés. Na meg akkor aludjon éjjelKép Mint HanciKép A kis ügyiKép

Sam, köszi, mi is jól aludtunk, összebeszélek ezek a lányokKép
Nátha már alig van. Leona eddig nem kapta el, remélem nem is fogjaKép

Nana, nekem is csak UH volt. Vérvétel csak a 16. hetes. De úgy látszik, azóta minden megváltozott.

Cukkermáz, Zsann, a fáslizásnál jobb a kompressziós harisnya. Nem kell minden nap feltekerni és nem csúszik le.
Homeó? Van visszérproblémára is. Nézzek?

Kobudo, persze, hogy jó! Legyen mondjuk nekem is 5000-5500 Ft. És ezer köszi!!!

Pille, nekem jó volt a Stodal, remélem Neked is az leszKép!

Nekünk nincs Nat.Geo-unkKép Pedig szívesen megnézném, már májusban is pályáztam volna ráKép

Roz, nagyon örülök Nikinek!

Kép

Kép
sygnum

Sygnum,
hajrá Leo! Alakul akkor a dolog, csak az a baj, hogy nem állandóan ilyen, nem? Akkor hozom a pelust.

Roz,
neked is, de majd onnan még hívlak, hogy mennyi kell, jó?
A börzére tényleg nem akar jönni Lackó, addig ők felvonatoznak Pestre Kamillával az öccséhez, ezt imádja a kis Prücsök. Nov. 18-án, szombaton van, délelőtt. 8-kor nyit, érdemes akörül odaérni.

Puszi, sok pakolnivalóm van holnapra, este még jövök

Kép

Kép
kobudo

itt vagyok én is Kép

nikinek A tipusos tüdögyugyulladása volt/van még 2 hétig kell gyógyikat szedni és utánna valószínűleg menni kell pestre is hogy ez mitől meg hogy hogy alakul ez ki fogalmam sincs seriff syg ti tudjátok ?

kob
nekem kb olyan 5e forintért kellen ez van 100 120 darab körül
a börzt még átbeszéljük Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Kob, igen, kár, hogy nem mindig ilyen. Most is 2,5 órája alszik, de ilyenkor meg megijedek, h vmi baja van. Én hülye.KépKépBár most tényleg tartok tőle, h esetleg elkapta tőlem.
Na meg nem tudom, h minek köszönhető a jobb alvás.
- a pólómon aludt
- nem aludtam vele egy szobában
- lehiggadtam, nem akarok tökéletesen teljesíteni (valószínű az ignatiától)
- ő nyugodott meg az ignatiától
Ha tudnám, hogy mi tett jót, de jó lenne...

Kép
sygnum

Roz, sajna nem tudom, mitől van ez a tüdőgyuszi, a belgyogyit mindig utáltamKép

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?