Sziasztok!
Most dolgozni vagyok, a párom irodájában
Persze, inkább csak feltartom őt, mert beültem a gépbe
Most voltam a zárójelentésért, ezért ragadtam itt! Most meg vmi csizmát akarok menni venni. Most nyílt a Deichmann, kíváncsi vagyok a felhozatalára.
Eszti! B@sszus, még mindig vérzik az orrod??? Remélem, azért tényleg nem nagy gáz! Papádnak, tesódnak nincs vmi tuti ötlete ellene? Biztos, nagyon szép, kis otthonos fészketek lesz
Esti a papa is látta rúgásokat kívülről, annyit nevettünk rajta! Olyan tuti!
Angi! Szerintem növeld a Magne B6 mennyiségét, legalábbis nekem azóta jó, mióta 3*2-t szedek! Bár épp most vettem ezt a Béres Magnézium+B6-t, kíváncsi leszek elég lesz-e ez az 1 bogyó belőle! Gratula a 25., vagyis 26. héthez!
Paga! Köszi a segítséget Tgyás - ügyben, ma reggelre én is erre jutottam, hogy legfeljebb rövidebb ideig jár
Zsu! Szerintem még nem lehet vészes a babónak a "lemaradása" (bocsi, nagyon csúnyán fogalmaztam), lehet csak később fogant, a ciklus végefelé! Nyugi
Cumi: Már mi is sokat beszélgettünk róla! Egyet biztos veszünk a biztonság kedvéért, ha igényelné a bébi, de nem ragaszkodnánk hozzá! Az tuti, hogy jobb, mint az ujjszopás, ami a páromnál sokáig bejátszott!
Medike! Kicsit életvidámabb legyél
Bár elhiszem, hogy így baromi nehéz lehet a munkádra figyelni! Én ilyenkor egy picit noszogatom a babát, hogy húzódjon egy picikét arréb, vagy sétálgatok és simogatom közben a pocimat
Cory! Gratula a félidőhöz! Kitartás Zsomának!
Annácska! Jövőhéten helyettesíteni fogják a védőnőt, így a helyettes állítja ki a vérvételi papírokat! (Meg lehet lecseszni is ő fog a hízás miatt
)
Puszi!
Anita (23+0)