Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: kitartás. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mariannka: ha a gyerek minden szopási igényét kitöltheti a mellen, akkor az ujját sem szopja általában, vagy legalábbis minimálisan.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Olgo! A kerületi SZTK-kban is van terhestorna, képzett gyógytornászok tartják És ingyenes, a XXI. kerületben legalább is. A nőgyógyásztól kell egy igazolást vinni, hogy minden rendben van veled.

Zsu! Az írás jó, és igaz! Túlreagáljuk néha a dolgokat. Ha meg nem tesszük akkor felelőtlennek érezzük magunkat, mert a média, és az egész környezetünk azt sulykolja belénk.

Vok Eszter Remélhetőleg a rosszulléted csak egyszeri volt, és a hányás émelygés a továbbiakban elkerül.

Paga 21+3

Gabi
paga

Jó reggelt,

Paga,
jössz majd tornára valamikor? Én tegnap kihagytam, de majd ma tornázok egy kicsit itthon.

Éjaszaka jól begörcsölt megint a vádlim, aztán meg rázott a hideg, nem volt kellemes érzés. Kép

Olgo,
merre laksz? Eszti a 13. kerületben jár tornára, ha jól tudom. A 20. kerületben is van torna a Műv. házban.

Cory,
mi van Zsomával? Beteg?

Puszi.
Angi
25+0
angi79

Angi: fogzik Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Kép
Cory Kép
Szegény Zsoma, így meggyötri a fogacskája Kép
Kitartás, ki fog jönni az a fog Kép

Zsu Kép
Nagyon tetszik, amit írtál és rengeteg igazság van benne Kép

Angi Kép
MagneB6-ot szeded? Az elvileg csökkenti a körcsök kialakulását Kép

Cumi:
Annó a lányom cumizott és a fogai mégis rendben fejlődnek. Nem akartam, hogy az ujját szopizza a cumi viszont megnyugtatta. A másodikkal nem tudom még mi lesz Kép

Annácska 17+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Cory,
sajnálom a kis Zsomát. Remélem hamarosan kibújik a fogacska!!
Annácska,
igen szedem 3*1-et és Calcium Sandozt is szoktam inni néha, mert ezt mondta a doki bácsi a görcsre.

Cumi: én is cumiztam sokáig és nem lettek nagyon csúnya fogaim. Majd a Manócska eldönti, hogy akarja e vagy sem.

Angi 25+0 (hogy rohan az idő)
angi79

Sziasztok Mamócák!

Csak gyorsan bekukkantottam köszönni, mert mindjárt tárgyalokKép Marha nagy kedvem van hozzáKép
A Manó tegnap befeszítette a pocakomat és azóta úgy van. Tudtok valamit ez ellen?
Nem görcs, hanem egyszerűen kemény az egész, mintha egy jó nagy lufit nyeltem volna le. Ülni sem jóKép

De legalább reggel megyek haza az anyukámhoz....

MOst várom a vendégemet és az ötleteiteket.

Pussssssssszantás:Medike 15+6

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Cumi: Én cumita, ha jól emlékzsem vissza anyu meséire és gond nélkül leszoktam róla és éppek a fogaim. Kép Az egyik barátnőm viszont szopta az ujját és nagyon csúnya volt az ujja. Vastagabb volt rajta a bőr, meg ferde volt. Szerintem egy pici babának kell valami, amin elcsámcsog. Kép Én maradok majd a culinál, ha a törpének kelleni fog. Kép

Medike: Maggne B6ot vegyél be. Legalább 2őt.

Angi: Nekem 3x2 kell szednem. Lehet, hogy jobb lenne, ha növelnéd az adagot! (mármint ha az a piros-fehér magne B6-od van)

Képzeljétek, tudtam aludni!!!!!!! Komolyan mondom, áldás vot. Kicsit feljebb toltam magam és HÁTON bírtam maradni. Persze, felébresztett Trinity (a vadászgörénykénk minden nap hajnali 6kor kel) és becsuktam az ajtót. Viszsa már nem találtam ugyan abba a pózba, de tudtam tovább aludni az oldalamon. Kép Annyira boldog vagyok tőle! Kép

Sajna anyu, nagyanyám, nagynéném szóval a közeli rokonok mind végig hányták a 9 hónapot. Most se azzal van a baj, hogy van, hanem azzal, hogy mindig megvárja a reggelit. Mert eddig úgy volt, hogy fél órával felkelés után (kb) kijött ami benne volt (víz, sav, stb) és ha nem, akkor aznap nem volt akció. Kép Ezeknek a napoknak mindig nagyon örültem. Kép De most becsap a gyomrom, mert úgy csinál, mintha ma pihi nap lenne, de mégsincs az. Mielőtt indulnék, minidg megreggelizek, hogy be tudjam venni a magne B6ot. És erre meg úgy kell elindulnom, hogy mégse tudtam enni. Kép

De ma már sokkal jobb. Kép) Főleg az alvás miatt. Kép

Cory: Kitartás! Szegény törpének nagyon fájhat! Kép

Puszi:
Eszter 15+5

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Voltam a héten orvosnál, eddig minden rendben van. Nem mondtam neki, de néha esténként azért érzem a hasam, kicsit mintha kemény lenne. Olyasmi, mint nálad Medike01. De nem tart sokáig. Nála is este voltam, lehet ő is érezte, így most felírt 3x1 Magnesii citrici nevü gyógyszert(?). Hát nem arattam vele nagy sikert a gyógyszertárban. Közölték, hogy ezt úgy kell elkészíteni, és teljesen elavult, és miért ezt írta fel az orvos, én kértem? Vegyek inkább MagneB6-ot. Mondtam, ha már ezt írta, akkor adják is ezt, aztán még mindig vehetek MagneB6-ot később. Kb. 21 Ft-ba került, ma lesz kész. Még nem tudom azt se, hogy milyen állagú. De örültem, hogy valaki épp tegnap írta róla, hogy jó.
Ma egyébként teljesen jól indult a napom, ugyanis ez lesz az utolsó munkanapom (hurrá!), és reggel kaptam egy SMS-t a védőnőmtől, hogy az AFP ereményem negatív. Még nem tudom az értékeket, de örülök. Fel voltam készülve a rossz eredményre az ikrek miatt.
Jövő héten szerdán megyek UH-ra, és gondoltam utána bejelentkezem 4D-re is. Olyan jó dolgokat írtatok róla, most már én is nagyon várom.
Nagyon klasszak a kisbabaruhák, nekünk még semmink nincs. Se ruha, se játék, se cumi, semmi. De talán még nem vagyunk elkésve.
Ildi, nem semmi a fogyókúrád, nagyon szuperul nézel ki, grat.
És grat. az érettségihez Zsuzsófi, meg persze a kislányhoz. Szuper, hogy még tanulni is van energiátok.

Andi
18+4

Andi
Kép
zsandi

Zsu,
látod nekem szó sincs belső szervekrő a genetikás UH papíron!!! Fel vagyok háborodva!
Meg fogom kérni a 4Dn a dokit hogy nézzen meg mindent.
katicuska

Andi Kép
Gratula a jó eredményhez és az utolsó munkanaphoz KépKépKép
Többet már nem is dolgozol? De jó neked!

Annácska 17+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Most dolgozni vagyok, a párom irodájábanKép Persze, inkább csak feltartom őt, mert beültem a gépbeKép Most voltam a zárójelentésért, ezért ragadtam itt! Most meg vmi csizmát akarok menni venni. Most nyílt a Deichmann, kíváncsi vagyok a felhozatalára.

Eszti! B@sszus, még mindig vérzik az orrod??? Remélem, azért tényleg nem nagy gáz! Papádnak, tesódnak nincs vmi tuti ötlete ellene? Biztos, nagyon szép, kis otthonos fészketek leszKép Esti a papa is látta rúgásokat kívülről, annyit nevettünk rajta! Olyan tuti!Kép

Angi! Szerintem növeld a Magne B6 mennyiségét, legalábbis nekem azóta jó, mióta 3*2-t szedek! Bár épp most vettem ezt a Béres Magnézium+B6-t, kíváncsi leszek elég lesz-e ez az 1 bogyó belőle! Gratula a 25., vagyis 26. héthez!

Paga! Köszi a segítséget Tgyás - ügyben, ma reggelre én is erre jutottam, hogy legfeljebb rövidebb ideig járKép

Zsu! Szerintem még nem lehet vészes a babónak a "lemaradása" (bocsi, nagyon csúnyán fogalmaztam), lehet csak később fogant, a ciklus végefelé! NyugiKép

Cumi: Már mi is sokat beszélgettünk róla! Egyet biztos veszünk a biztonság kedvéért, ha igényelné a bébi, de nem ragaszkodnánk hozzá! Az tuti, hogy jobb, mint az ujjszopás, ami a páromnál sokáig bejátszott!

Medike! Kicsit életvidámabb legyélKép Bár elhiszem, hogy így baromi nehéz lehet a munkádra figyelni! Én ilyenkor egy picit noszogatom a babát, hogy húzódjon egy picikét arréb, vagy sétálgatok és simogatom közben a pocimatKép

Cory! Gratula a félidőhöz! Kitartás Zsomának!

Annácska! Jövőhéten helyettesíteni fogják a védőnőt, így a helyettes állítja ki a vérvételi papírokat! (Meg lehet lecseszni is ő fog a hízás miattKép)

Puszi!

Anita (23+0)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Annácska!

Kérdés:
Korionbiopszia utáni AFP-nél indokolt-e a magasabb érték? Mennyire?
Válasz:
Igen! Mivel ez egy invazív beavatkozás, kivált mikrovérzéseket és ez lehetőséget ad anyai és magzati vér keveredésére. Emiatt az AFP szinte törvényszerűen magasabb, a pontos érték persze egyedileg változik, nem becsülhető.
Tapasztalat, hogy a terhesség első felében fellépő vérzés, függetlenül attól, hogy megszűnik, ártalmatlan jel csupán, szinte mindig magasabb AFP értéket eredményez.
Amit tudnia kell: az AFPt követő ultrahang vizsgálat a döntő a magzat egészséges voltát illetően. Tehát: ha a chorion-biopszia normális eredményt adott, a 18 hetes ultrahang nem talált magzati eltérést, akkor a magasabb AFP figyelmen kívül hagyható.
Dr. Nagy László

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Ildi, vagy vki, aki ismeri jól a Norbi kódokat!

Nem tudnátok nekem segíteni mondjuk egy hetes étrendet összeállítani a kódok alapján! Nekem ez a része megy a legnehezebben, de most ki is nyomtatom őket, és nekilátokKép

Azért, ha vkinek van egy kis ideje, segíthet!Kép

Köszi, puszi: Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsandi,
lehet, hogy ez a csodaszer kellene nekem is, mert nekem is elég sűrűn van, hogy kőkemény a pocakom. Gratula a jó AFP-hez! Szép utolsó munkanapot Neked!
Medike,
a Magne b6-ot kellene szedned talán és többet pihenni, feküdni. Nekem az szokott segíteni egy picit, ha olyan, mint Neked. Jó 7végét anyunál!
Vok,
szuper, hogy most tudtál aludni. Viszek ma Neked egy kis olvasnivalót + a szabásmintákat, ha még kellenek!
angi79

Még egyszer az AFP-ről:

Az AFP önmagában egy lelet, annyit ér, mint mondjuk a testsúly. A genetikai, tehát a fejlődési rendellenességeket szűrő programnak egy borzasztó sok fölös idegeskedést okozó kövülete.
Az AFP értékét általában nanogramm/ml-ben szokás megadni, de mivel szintje több tényezőtől is függ, ezért egy átláthatóbb meghatározása terjedt el a terhesszűrésben. A MoMk érték egyrészt a terhesség pontos ultrahangos korához (12. heti ultrahang szűrés fontossága!) és az anya folyadéktereihez (ezt a testsúly megadásával becsüljük ) viszonyítja a magzatban megtermelt és az anyai vérbe átkerült (!) alfa-fötoprotein mennyiségét. Sajnos ez az utóbbi tényező (a folyadéktereket a testsúly alapján modellezik) az egyik nagy bizonytalansági tényező. A MoMk értéket adott terhességi héten 0,7-2,5 között tekintjük a normál tartományba esőnek. A ng/ml-ben megadott AFP érték általában 20-100 ng/ml közé esik.
Tapasztaljuk, hogy az AFP magasabb értéke többször fordul elő olyan esetben, amikor később a magzati fejlődés károsodását (méhen belüli elhalás avagy később a fejlődés visszamaradása = retardáció) észleljük. Nem a magas AFP az ok, az egy jel.
A baba pedig bármilyen AFP érték mellett lehet egészséges.
A méhen belüli diagnosztikában ma a legjobb eredményességű az ultrahang.
Dr. Nagy László
Teljesen igazat adok Önnek, nincs rendben, ha valamiféle szűrővizsgálatot végzünk, de annak értelmezését nem magyarázzuk el a kismamának. Emiatt tényleg sok a keringő téves nézet, az indokolatlan félelem. A terhesgondozás szabályait szigorúan előírja a szülészeti szakmai kollégium, ettől az előírástól a kezelőorvosok nem térhetnek el.
Tehát: az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni.
Dr. Ács Nándor

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Szia Anita,

köszi a tippet a Magne B6-tal kapcsolatban. A Béres az jobb? A gratulát is köszi. Kép
Jó csizmavásárlást! Majd írd meg, hogy láttál e valami tutit. Nekem is kellene majd venni. Egyet láttam eddig, ami tetszett és nem volt 8 centis tűsarka és hegyes orra. Barnát szeretnék.
Norbi kódokkal fogsz kajcsizni?
Puszi.
angi79

Sziasztok Kismamik!

Hát mégis csak dolgoznom kellett a szabim alatt is. Ezért nem jelentkeztem.
A keddi terhesgondozáson megnyugtattak, hogy minden rendben.
AFP: 1,2 MOM
A szerdai 4D ultrahang maga volt a csoda. Olyan nagy lett a kicsike, hogy nem fért bele a képbe. Az első kép az alábbi volt ami fogadott minket, ahogy a doki ránk tette az ultrahangot:

Szóval, kisfiúnk lesz. Kép

Elvégezte a genetikai ultrahangot és a babóval minden rendben (szív, gyomor, vese,erek, köldökzsinor stb) !
Elszomorított viszont, hogy valamennyivel több a magzatvíz. A vércukorvizgálatom előtte lévő nap jó volt. Azt mondta a doki, hogy nem lát olyat az ultrahangos képen ami indokolná. Folyamatosan figyelni kell. Állítolag lehet az idegeskedéstől is. Tudom, hogy nem lenne szabad, de sokat hajtok a munkahelyemen és ezáltal folyamatosan felhúzom magam!

KépKép

KépKép
lingelera

Képzeljétek! A fazon természetesen tök hülye volt, de meg sem lepődtem, az elmúlt 3 napban csak ilyeneket fúj ide a szél!
DE! Szereztem az apukámnak egy 3 hónapos zsemleszínű drótszőrű magyar vizsla kisfiút!!! És most nagyon boldog!!! És én is! Ez a karácsonyi ajándéka!
Na, biztosan imádni fog holnap (is)KépKépKép

Meg közben azon gondolkodom, hogy le kellene lépni vmi doki-szöveggel, mert az aztán senki nem érdekel, hogy nem vagyok túl jólKép

Gondoljátok, hogy ha hétvégén tudnék pihenni, az jót tenne? Vagy kérdezzem meg a dokit? Hozzá csak kedden este kell mennem és nem is tudok addig a hazaút miatt. nem volt még ilyen, azért vagyok ilyen hisztisKép Nem szeretném, ha MAnócának nem lenne jó.

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!
Megjöttünk 4D-ről Kép
Most már elhiszük, hogy lány 150% Kép
Keskeny fejú, hosszú lábú csajszi Kép A lábai a bordáim alatt, szóval azt nem nagyon tudtuk már "mozizni". És nem hogy csak befordult, de a feje már teljesen be is illeszkedett Kép Nagyon bekészült Kép
700gr. Már nem fért a képernyőre, jóformán csak az arcát láttuk, de azt alaposan szemügyre vettük Kép

titati 27+1
titati

Tünde Kép
Köszönöm, köszönöm, köszönöm KépKépKép
Nagyon megnyugtattál Kép
Akkor most már nem parázom, pláne hogy 4D-n minden rendben volt Kép

Annácska 17+4

annácska

Angi!

Kell, persze. Kép Akarok még egy fekete gatyát is. Kép
Jajjj, képzeld, megtaláltam kedvenc dokink önéletrajzát. És tényleg akkor volt kezdő, amikor elkezdtem hozzá járni. 1994-ben végzett és én 95 óta járok hozzá. Kép
Talizunk 3kor. Kép

Pusszka

Eszter
Kép
Kép
vok

Nicika!
Én komolyan gondoltam, hogy meglátogathatnánk. Bár csak felületesen olvastam vissza, de eddig csak Eszti írt, hogy jönne. Szerintem a találkozón, majd megbeszéljük a részleteket és biztos többen csatlakoznak.

Olyan aranyos volt a babuci, de csak a fenekét és a hátát mutatta:
Kép Kép
Már nagyon imádom!!!!!!!
A keddi terhesgondozáson illetve az ultrahangon ismételten azt mondták, hogy idősebb, legalább 1 héttel.
Este elkészétjük az újabb pocakfotókat.

További gyönyörű babavárást mindenkinek:
Era ( 19 v. 20.)

KépKép

KépKép
lingelera

Nicika!
Én komolyan gondoltam, hogy meglátogathatnánk. Bár csak felületesen olvastam vissza, de eddig csak Eszti írt, hogy jönne. Szerintem a találkozón, majd megbeszéljük a részleteket és biztos többen csatlakoznak.

Olyan aranyos volt a babuci, de csak a fenekét és a hátát mutatta:
Kép Kép
Már nagyon imádom!!!!!!!
A keddi terhesgondozáson illetve az ultrahangon ismételten azt mondták, hogy idősebb, legalább 1 héttel.
Este elkészétjük az újabb pocakfotókat.

További gyönyörű babavárást mindenkinek:
Era ( 19 v. 20.)

KépKép

KépKép
lingelera

Medike! Kedden szünnap lesz! Figyelj oda! Próbáld meg felhívni a dokit, hátha tudsz máshova is menni. Ha nagyon gáz a pocid, inkább menj haz és pihizz egy kicsit. Én is ezért hagytam abba a suliban a melót. Nagyon nehezen viseltem és még be is görcsöltem hozzá. Nem játék. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Titati Kép
Gratula szép hosszú babához Kép
Örülök, hogy minden rendben van Kép

Medike Kép
Pihizzél Kép

Annácska 17+4

annácska

Angi! Én is azt javasolnám, hogy 3*2 MagneB6-ot szedjél a gyógyszer ismertetőjén is ez a mennyiség szerepel adagolásként. Tornára terveztem hogy megyek de szerintem nem lesz belőle semmi, még mindig vérezgetek, de csak alkalomszerűen, tehát nem folyamatosan de egy picit mindennep. Szigorúan pihennem kellene. Nem merném megkockáztatni! Talán majd később!

Cory! Hogy van Zsoma? ég mindig neagyon szenved a fogzás miatt?

Andi! Most már jön neked is a pihi! Jó is az!

Era! Gratula a fiadhoz. Mi lesz a neve?

Paga 21+3

Gabi
paga

Sziasztok!

Zsandi, leakadtamKép

Mi az hogy készíttetni kell a magnezium citrici-t? Úgyanúgy dobozban adják mint bármi más gyógyszert, 10 szem hagyományos tabletta van egy dobozban... Én is ezt szedném (csak még van a mgneb6-ból) és ezt is fogom szedni. Bencével is ezt szedtem. Vettem hozzá külön b6 vitamint, és még úgy is mérföldekkel olcsóbb mint a magneb6Kép

Többen kérdeztétek, miért van ennyi adat a papíromon: Hát szvsz azért mert a saját orvosom a Genetikai ultrahangos, és lehet hogy magánbetegeinek többet is megnéz???? Mert pl a talp hossza biztos ne mmérvadóKép

De nekem nem genetikai UH-n is ennyi adatom vanKép

Mi is lehet elmegyünk 4d-re mert engem igenis idegesít ez a két hét eltérés, főleg azért, mert a 12. héten csak 6 nappal volt kisebbKép
Bár a fejméret az egyik mérvadó méret, és az nekünk (mármint a családunkban) senkinek se kerek, hanem keresztben keskenyebb mint kellene lenni, viszont hosszúkás. Neki is keresztben a feje 4,2 cm, hosszában meg 5Kép

Puszka, Zsu
20+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt mindenkinek!
Áruljátok el melyik az a Milupa krém? Én csak a kajákat ismerem... hol lehet kapni?

Bartika
17+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Titati, Era,
Gratulálok az UH-hoz! És a kisfiúhoz és a kisleányhoz!

Eszter,
Tudom a szünnapot, de Õ akkor rendel a magánján, ha ügyeletes a kórházban, az meg mindig kedden van. Õ kérdezte, hogy nekem nem baaj-e hogy ünnepnap, de mondtam, hogy nekem az is az, ha a Manót láthatomKép
Már megoldottam, délben lelépekKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ok Eszter,
viszem, amit ígértem. Képzeld, sikerült elintéznem a bérdolgot, majd csak szüléskor fogják levonni. Le vagyok maradva a táppénzzel... No comment!

Lingelera,
nagyon egyértelmű, hogy kisfiú. Kép Kolléganőmet is ezzel idegelték, hogy sok a víz, de végül semmi baj nem volt. A baba pedig jól van. Kép
Titati,
Te már 27 hetes vagy? Nem február 5-re vagy kiírva? Gratula még egyszer a kislányhoz! Kincső? Kis modell alkatú a csaj, hosszú lábakkal. A súlya is alakul. Kép Győrfy volt nálatok is?

Angi 25+0
angi79

Bartika,

a krémet a DM-ben lehet kapni. Ott van, ahol a babaápolási cuccok.
angi79

HOl van olyan oldal, ahol be lehet írni az UH értékeket és kiszámolja hogy hány hetesnek felel meg a baba? Mert én csak egy magyart találtam, de az elég gagyi....

Ha tud vki linkelje már be plíííízKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angi
Igen 27 menzi szerint. Kincső meg össze-vissza Kép Feje 24, törzse 25, combja 27... és csak 700gr. Szóval kis könnyű PILLE baba... A 700gr az 24 hetesnek felel meg kb. Nem baj, könnyebben kibújik majd Kép Úgy is 3300 gr-ban maximalizáltam a szülési súlyt Kép És a keskeny fejátmérő ellenére pufi arc...nem is tudom hogy csinálja Kép
Győrfi volt igen...de elég hamar lezavarta...talán 8 perc volt az egész Kép Mert ugye már akkora, hogy jóformán csak a fejét tudtuk nézegetni. Pedig a talpára olyna kíváncsi lettem volna, de azt a bordám alá rejtette, a csnton meg nem tud áthatolni a 4D, csak a 2D. így jártunk...
Február 5, a mai UH alapján febr 2... szóval február első hete.

Titati 27+1
titati

Era Kép
Gratula a kisfiadhoz Kép
Szerintem ha a dokid nem mondta, hogy ez gond lenne, akkor biztos nem az Kép

Titati Kép
Szülinapi ajándékra készültök a kistesóval? Kép
Még lehet, hogy ugyanaznap lesz a szülinapjuk Kép
Drukkolok Kép
Azért azt sajnálom, hogy csak ennyi idejig tudtátok nézegetni Kincsőt Kép
Tényleg a nevet ki választotta?

Annácska 17+4

annácska

Angi! Köszönöm, be is szerzek egyet ma...

Ami a bimbiket illeti, amióta nem kenem semmivel azóta enyhül, szóval nem tudom ki mondta, hogy hagyjuk őket békén és ne kenjük semmivel, de IGAZA volt... Kép
Titati! Akkor Te vagy a legkorábbra kiírva közülünk, ugye? Hűűű milyen izgulások lesznek itt februártól, minden héten drukkolhatunk valakiért... míg szép sorban, mind a 40-en megszülünk... Kép

Bartika
17+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nicika Kép
Nagyon eltüntél Kép
Remélem nincs semmi baj!
Már nagyon hiányzol Kép

Annácska 17+4

annácska

Bartika Kép
Hát bent biztos nem marad egy baba sem Kép Kép Kép

Annácska 17+4

annácska

Titati,
tényleg olyan kis pille könnyű baba! Kép A 3000 gramm körüli súly tényleg elég lenne nekünk is. Kép Sajnálom én is, hogy csak ilyen rövidke volt a mozizás. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz nálunk holnap. És hogy milyen nagy már a Manó.
Mensi szerint ém is már több, mint 26 hetes vagyok.

Angi 25+0
angi79

Bartika Kép
Pont most nézem meg már 46-an vagyunk Kép

Merre van mindenki???

Annácska 17+4

annácska

Annácska
Azért annyira nem szeretném túlhordani Kép Kali szülinapjára már szeretnék tortát sütni otthon Kép
A névválasztás közös... Mindketten átbogarásztuk az utónévkönyvet, listt írtunk a szóba jöhető nevekről, és utána egyeztettünk egymással, majd kizáérogattuk a "potya" neveket Kép de párom most mondta, hogy még nem tudja mi lesz...Szóval addog maradjunk Bogyónál, jó? Kép

Bartika
Aha én vagyok a legkorábbi...1 valaki volt régen előttem 1-2 nappal, de ő eltűnt közülünk.
Jó sokan vagyunk, jó sok babával Kép Majd mikor nem a pocakban készült képeket mutogatjuk egymásnak Kép
Majd hétvégén próbálok a dvd-ről képeket kreálni...

Titati 27+1
titati

Én vagyokKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Csak gyors bekukk és már rohanok is tovább

Zsuzsófi
http://www.med.upenn.edu/fetus/gestage.html

Szilvi
23+4

Szilvi és Katababa
szisz2

46????? Hűűű nem piskóta!!! És még azt mondják nem születik elég kisbaba... a kismama jógán is ne tudjátok meg mennyien voltunk, telt ház volt, olyan 50 pocakos reluxált... Kép
A védőnénim mesélte, hogy nem tudja mi történt idén júliusban, de ennyi tavaszi kismamája, aki március-áprilisban szül, még soha nem volt... ez szomorú rám nézve, mert ha mindegyik az Uzsokiban szül, akkor fújhatom az egy ágyas szobám... Kép

Bartika
17+4

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika, én meg azon akadtam ki, hogy a nők lapján is 40-en vagyunk, pedig azok mind márciusiak, nem úgy általában tavasziakKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok!

Csak benézek pár percre, mert mennem kell tanulni.

Zsuzsófi!
Tetszik ez a -nek látszó! Olyan rendőrös. Szerintem ezt az új jogi hercehurcák miatt írják, hogy utólag nem lehessen semmit rájuk kenni. A kollégám felesége anno azárt váltott dokit, mert az első azt mondta neki, hogy ne számítson semmilyen UH képre, mert az alapján ő perelhető és ő nem akar magának problémát.

Cory!
Utoljára írok az AFP-ről, remélem. Szóval a védőnéni azt is mondta, hogy annak is kicsi az AFP, aki dohányzik vagy drogozik. Ez se kromoszóma. Szerintem ő keveri a szezont a fazonnal, de már nem nagyon érdekel.

Mariannka!
Én is sokáig szoptam az ujjam, de nekem semmi deformálás nem érte. Néha még álmomban ma is bekapom az ujjam, a párom meg röhög. A fogamat rendesen kitolta, de szabályozva lett, aztán mégis visszaállt.

Nancsika!
Szerintem nagyon szép ez a keresztszemes! Én kötnék, de most tanulni kell(ene)!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Szelivi, igen ez a nek látszó pontosan ezért vanKép És pontosan ezért nem kapunk Uh képet a klinikánKép Hogy ne legyenek perelhetőkKép Elég elkeserítő, hogy az Uh-al ne mészrevett hibáért lehet perelni, mint ahogy az is, hogy csinálnak egy vizsgálatot, de ne mvállalják érte a felelősségetKép

Ez olyan mint amikor kiderül hogy rákos vagy, és a leletre azt írják, hogy rosszindulatúnak látszóKépKépKép A törött csont is csak töröttnek látszik??????

De hát ez vanKép

Jah és én is álmomban a mai napig szopom az ujjamKép ElőfordulKép És a gyerekkori csicsimmal alszomKép De ha egyszer nem tudok nélküle???? A párom sose nevetett ki ezért, és ezért nagyon hálás vagyok...

Lányok a fiam még mindig alszikKép Igaz fél egy körül feküdt le? Kép Mondjuk szvsz én is aludnék még, ha anya nem költött volna fel a telefonnal...

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

NA, elköszönök!

Lelépek mára, holnap pedig irány a vad keletKépKépKép
Megyek a mamihoz és persze az anyósomhoz, még megsértődne,ha tudná, hogy kifelejtemKépPedig nincs rá okomKép

Majd csak pénteken jövök, mert szerdán vérvétel AFP-hez, meg stb-hez, csütörtökön pedig egész napos önsajnálatKép

Jó hétvégét mindenkinek!
Vigyázzatok magatokra és a bébikre is!!!

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Szép napot Lányok!

A maci: majd valamire ráteszem, csak még nem tudom, h mire. Majd kiokoskodom.KépKöszike a bókokat és köszike a nyugtató szavakat a csíkokra.Kép Megnyugodtam.

Remélem, mindenki jól van, nem nagyon olvastam vissza. Lustaság.Kép Bocsika.Kép

Én meg pezsgek, nagyon várom az estét.Kép fél 8-ra megint megyünk 4d-re.Kép Annyira kíváncsi vagyok a manóra, h iszonyat...

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?