Sziasztok!
Dia
Még mindig taknyos Domi
. Szegény! Szerencsére Bence eddig még nem volt beteg. Nagyon kis szívós.
Tegnap nem sok minden csináltunk, kihasználom még, hogy jó idő van, így elég sokat vagyunk lent. Sétálunk kettesben, a kutyákkal, és persze játszóterezünk. Nem is tudom mi lesz, ha ezeket nem lehet. De inkább nem gondolok rá. Képzeld, tegnap anyu hozott Bencének egy kis bakancsot. A mostani cipője 18-as volt, és már végigért benne a lába, így vettünk egy nagyobbat...ez meg olyan furi rajta, sokkal nagyobb, mint a másik.
Mondjuk ennek vastag a talpa, szóval amiatt is nagyobbnak tűnik, de mit tegyünk, ha nincs feles méret ezeknek picúroknak. Ennek egyenlőre csak filc betéte van, mert gondoltuk, hogy a szőr azért még túlzás lenne, főleg, ha ilyen idő van.
Majd egy hónap múlva. Dominak van már őszi-téli cipője?
Ja, nem is meséltem anyu már jól bevásárolt Bencének szülinapjára, Karácsonyra, Mikulásra...azt, hogy tőlünk mit kap, azt nem tudom. Van már egy kis kocsija (nagyon édi, lábbal hajtható), apu csinál neki egy beülhető hintalovat, és kapott valami készségfejlesztő szivacs szerű kockákat, amin képek vannak. Mi meg még mindíg nem tudjuk, hogy mit vegyünk neki. Anyósék is ötletekre várnak, a keresztszülők is, stb. szóval fogalmam sincs, hogy mit kap.
Azért az már beharangoztam mindenkinek, hogy plüss állatot már ne hozzanak, és csokit se Mikulásra. Még képesek lennének.
Örülök, hogy Domi lábával minden rendben. Hogy állta a lábacskája, hogy elvitted dokihoz?
Gigi
Hűha, lesz forgalom nálatok rendesen!
Azt hiszem Olikának ez egy méltó ünnepség lesz így!
Örülök, hogy Olinak tetszett a zene ovi, áll. minden gyerek nagyon élvezi, de én kivárom vele a rossz időt...és közben járom veszettül a jó idő táncot.
Saxi
Lányaid nagyon édesek! A bilibe csurran-cseppen valami, vagy csak üldögél rajta Lili?
Én is jövőre gondoltam elkezdeni nyáron, amikor alig lesz rajta valami. Annyira utál kicsi fiam öltözni, hogy egyenlőre egy merénylet lenne ellene, ha még a bili miatt is elkezdeném vetkőztetni.
Na meg persze nem is maradna rajta.
Puszi