Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi!Kép
Nálunk délelőtt volt 2 és fél óra alvásKép,igaz az éjszaka nem sokat aludtunk.KépDélután csak 30 perc sikerült nálunk is.Mi is megyünk jövőhéttől baba-mama klubba és én is nézegettem már a zene ovit is.Jön a tél,muszály lesz valahová járni társaságba.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Írok én is, hogy növeljem a létszámot! Hát ha megnézitek mi vagyunk az állandó tagok, a többiek totál eltüntek! Vajon mi lehet velük?????

Igazából nem is nagyon tudok mit írni, nem történt semmi extra! Délelőtt elvoltunk egy barátnőmnék és hazafelé úgy bealudt Norbi a babakocsiba, hogy simán levetkőztettem és betettem az ágyába és aludt még másfél órát!
Amúgy iszonyú rossz kissrác Norbi! Amikor vagyunk valahol, akkor mindenkire huncutul mosolyog és mindenki azt mondja, hogy milyen jó gyerek, na ja, csak épp nem látják itthon! Folyton a rosszon töri a fejét, a szeme sem áll jólKép, néha szörnyen fárasztó, persze kibírom!Kép

Gigi!
Készültök már a nagy napra????

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Engem is rendesen lefáraszt Patrik,csak megy,megy és megy-közben fogja az ujjam,tehát együtt rójuk a kilómétereket.
Lebukott párszor,már tud(na)egyedül is,de nem akar.Kép
Éjszakáink változatlanul pocsékul telnek.Még EGY éjszakát sem aludt végig!!!
Foga csak 4 van,nem is látom,hogy jönne valahol,tehát nem tudom miért nem alszik.
Nappal sem viszi túlzásba.
Nagyon élvezem,hogy már sok mindent megért.
Raulra elég kevés időm marad,emiatt furdal is a lelkiismeret sokszor.
Apájuk éppen lelécelt Ukrajnába,elég kemény így,este rendesen zsong a fejem és nem sok kedvem van semmihez.Már várom,hogy menjünk Anyuékhoz.
Szegény Anyukám nehezen dolgozza fel a történteket,de ez a körülményeket tekintve nem meglepő.
Kérek szülinapi ajándékötleteket a gyerkőcnek,ki mit vesz??Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!!

Kata
én vettem szülinapra egy babát és egy zenélő könyvet neki, apától pedig
nagy méretű építőkockát fog kapni.

Zsófi
aranyos lehet ez a fürdés nálatok. Gigi sem ücsörög a kádban, ő ott is járkáli szeretne, és amióta felfedezte a csapban magát azóta állandóan ott kell ácsorognia és néznie.

Hát az éjszakák nálunk ramatyok, 3óránként kel mág mindig, viszont úgy látom kibújt az 5. fogacska. Próbálom rászoktatni a tejre, de nem igazán akarja elfogadni. Egyre akaratosabb.
Egyre többször és többet megy egyedül, mindent megmtogat, és megért, ha akarja.
Nagyon huncut, mindig le tud venni a lábamról.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Dia Kép

Hűha, jó sokat aludt Domi délelőtt. Kép Kép Sajnálom, hogy az éjszakátok nem volt jó. Szerencsére Bencével nincs gond éjszaka már 8 hetes kora óta, ma is 3/4 8-kor kelt. Kép Kép Egyébként annyira jó napja volt ma, szinte egész nap visongva és vigyorogva mászkált. Csak este érte egy-két baleset. Kép Becsípte az ujját, és elesett az ajtónál.

Márti
Aranyos lehet Gigi, ahogy nézegeti magát. Akkor te is figyelhetsz, hogy Gigi ne ájuljon ki a kádból, meg ne dőljön fel. Kép Bence is imádja nézegetni magát, de már ott tart, hogy mindenféle pofákat vág a tükörbe, és utána nagyokat kacarászik magán. Kép Annyira imádom, nagyon jó fej srác!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Tisztára lelkifurdalásom van amiért ilyen ritkán írok.
Tényleg nagyon jó volt régebben,főleg mikor pocakosok voltunk,akkor még volt ídőnk többet foglalkozni egymással.
Nem akarok kifogásokat találni,de ahol már két gyerek van és ráadásul az egyik ovizik,a háztartás,és egy csomó dolog intézése,ott nagyon kevés idő marad más dolgokra.
Sokszor vagyok én is úgy,hogy egész nap a fejemben jártok,de egyszerűen 10 perc szabadidőm nincs.
Most is csak azért tudtam egy kicsit leülni mert tegnap előre megfőztem.
Nagyon jók a talis képek,sajnálom,hogy nem tudtunk elmenni.
Különben nálunk minden rendben,lányok tündériek.
Ma hízott a májam az oviban,mert Bogi óvonénije megállított és mondta,hogy gratulál a kislányomhoz mert annyira értelmes okos,gyerek.Nagyon szereti a csoporttársait és ha az egyik valamiért szomorú,Bogi rögtön szalad és megvígasztalja.
Annyira jól esett,hogy dicsérik,úgy örültem.
Teszek még fel pár képet,aztán mennem kell mert vár a vasalnivaló.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Mindenkit puszilok,Saxi
saxi

Szia Saxi!
El is hiszem, hogy milyen büszke vagy a lányodra, lányaidra, hisz nem csak hogy értelmessek, gyönyörűek is!
Lili mááááááááááááááár bilizik? Nem korai ez?????

Puszi
Györgyi

Kép
Kép
györesz

Szia Györesz!Kép

Nem tudom,hogy korai-e vagy sem.
Én Boginál is kb.ilyen korban kezdtem.
Úgy gondolom,hogy amikortól érdekli a gyereket,hogy mi ez az "izé" onnantól nem korai.
Soha nem eröltettem a dolgot,Bogi mégis 11-hós korától reggel bilibe pisilt,kakilt.
Nem tudom Lilikénél,hogy lesz,egynlőre ismerkedik a dologgal.
Köszönjük a dícséretet,aranyos vagy.

Puszi,Saxi
saxi

Sziasztok!Kép

Na végre van egy kis mozgolódásKép

SaxiKép
Jó, hogy ennyit írsz. Tudom, hogy nehéz lehet a két törpével. Annnyira szépek!!!!Kép
Én majd jövő nyáron kezdem Olivért szobatisztaságra szoktatni. Most annyi cucc van rajta. És majd úgy próbálom, hogy veszek szűkítőt a klotyra. Valahogy nincs kedvem kakás bilit takarítani!Kép Aztán majd meglátjuk.....Kép
Ja és el sem tudom képzelni, hogy megülne a bilin. Két perc nyugta sincs.

DiaKép
Nem tudok belépni a freemailre.Kép Tamás beteg még?

Voltunk ma zeneoviban. Az első fél órában a nagyokkal foglalkoztak, aztán jöttek a törpék. Olikám nagyon élvezte amikor előkerültek a hagszerek. Aztán elmentünk a kifőzdébe mert már nem maradt idő főzésre. Fél órát ott voltunk mert bekéreckedett a konyhás nénihezKépKép
Szülinap bulira már készülök, ajándékokat ma megvettem. Kisvonatot kapott, foglalkoztató kockákat meg egy zenélős valamit. Kaját kell még beszereznem, de nem lesz egyszerű mert hát négy nap lesz egyben. Szombaton buli, vasárnap meg jönnek a füredi barátaink és maradnak pár napig. Asszem bérelek egy nyerges vontatótKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Örülök,hogy szállingóznak az elveszettek is.Kép

Kata!
Hiányzol ám nagyon!Nem jó lehet egyedül a törpékkel apa nélkül.KépPléne éjszaka.KépMiért jár olyan súrún Ukrajnába?Apóshoz megy?Igazad van,ezek a gyerkőcök egyre okosabbak.KépÉn is nagyon élvezem,hogy már szól amikor éhes,szomjas,álmos Domi, egyre többet komunikálunk,szeretgetjük egymást/na jó, néha pofont is kapok tőle./KépJa és egy hete csak pohárból vagy csőrösből iszik.KépÍrj légyszi a srácokról,miket csinálnak stb!

Saxi!
Örülök ám neked is,hogy jelentkeztél!KépGyönyörűek a csajok!Én úgy gondoltam kb:2 éves korában kezdem bilire szoktatni Domit.Kép

Zsófi!
Bibis ujjacska.KépDomi is átaludja már az éjszakákat,de most a takony miatt szokott felébredni.Mit csináltatok ma?Kép

Gigi!
Teee nőszemély megeszlek!!Wistől kell megtudnom,hogy az Europarkban voltatok és be sem ugrottatok!?KépNálam jó a freemail,majd írok.Tamás még döglődik.KépViki egész héten nem lesz?Mit főzöl hétvégére?Kép

Rólunk:Ma voltunk az ortopédián.Semmi baja Domi lábának,nem kell speciális cipő.Azt mondta a doki vegyek Siestát az tökéletesen jó sok szempontból is.Szóval megnyugodtam,szombaton veszek is topánkát a törpének.KépMegyek is gyerkőcöt intézni,én pár napja éjszaka lost-okat nézek 2-3/éjszaka.Kép/Meg van mind a 26 rész.Kép/Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Ja,azt elfelejtettem írni,hogy emlékeztek Sashára??Megint terhes a 3.babucival.KépGratula neki!Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

DiaKép
Egyedül voltam az Euro Parkban, ha Olivérrel lettem volna akkor felmegyünk. Csak villámlátogatást tettem. Közben anyu volt a nagyfiúval. Honnan tudsz Sasáról?
Lost-ot én is szeretem. Igaz amikor mentük Görögo.-ba elgondolkodtam, hogy lehet, hogy mégsem kellett volna néznem. Vikivel nem tom, hogy mi van! Hétvégén rendelünk kaját mert annyian leszünk mint az oroszok. Tortát is néznem kéne már talán! Örülök, hogy Domi lába rendben. Mit mondtak arra, hogy ha járni kezd akkor nem zavarja majd a csámpásság? Mútlkor még azt írtad, hogy november 29-re kaptatok időpontot!! Vagy mint anyatigris berohantál??KépKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Akkor megbocsátom,hogy nem ugrottál be!Kép
Ja igen,ha jövőre én is repülni szeretnék jó lenne ha nem néznék ilyen filmeket:KépSasha az Istvános topikba írt.Első gyerkőc 3 éves,Dani 10 hónapos és ha jól tudom a hármaska 4 hónapos.KépBátor egy csaj!Kép
A Heim Pálba adtak 29-re időpontot.De tegnap megtudtam Kingától/tudod,fölöttünk lakik/,hogy itt Kispesten van Gyerek SZTK,ők is ott voltak.Felhívtam,mondta a doki menjünk nyugottan és mi mentünk.KépHát így történt,hogy nem vártam nov:29-ig.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Még mindig taknyos Domi Kép. Szegény! Szerencsére Bence eddig még nem volt beteg. Nagyon kis szívós. Kép Kép
Tegnap nem sok minden csináltunk, kihasználom még, hogy jó idő van, így elég sokat vagyunk lent. Sétálunk kettesben, a kutyákkal, és persze játszóterezünk. Nem is tudom mi lesz, ha ezeket nem lehet. De inkább nem gondolok rá. Képzeld, tegnap anyu hozott Bencének egy kis bakancsot. A mostani cipője 18-as volt, és már végigért benne a lába, így vettünk egy nagyobbat...ez meg olyan furi rajta, sokkal nagyobb, mint a másik. Kép Mondjuk ennek vastag a talpa, szóval amiatt is nagyobbnak tűnik, de mit tegyünk, ha nincs feles méret ezeknek picúroknak. Ennek egyenlőre csak filc betéte van, mert gondoltuk, hogy a szőr azért még túlzás lenne, főleg, ha ilyen idő van. Kép Majd egy hónap múlva. Dominak van már őszi-téli cipője?
Ja, nem is meséltem anyu már jól bevásárolt Bencének szülinapjára, Karácsonyra, Mikulásra...azt, hogy tőlünk mit kap, azt nem tudom. Van már egy kis kocsija (nagyon édi, lábbal hajtható), apu csinál neki egy beülhető hintalovat, és kapott valami készségfejlesztő szivacs szerű kockákat, amin képek vannak. Mi meg még mindíg nem tudjuk, hogy mit vegyünk neki. Anyósék is ötletekre várnak, a keresztszülők is, stb. szóval fogalmam sincs, hogy mit kap. Kép Azért az már beharangoztam mindenkinek, hogy plüss állatot már ne hozzanak, és csokit se Mikulásra. Még képesek lennének.
Örülök, hogy Domi lábával minden rendben. Hogy állta a lábacskája, hogy elvitted dokihoz?

Gigi
Hűha, lesz forgalom nálatok rendesen! Kép Azt hiszem Olikának ez egy méltó ünnepség lesz így! Kép Örülök, hogy Olinak tetszett a zene ovi, áll. minden gyerek nagyon élvezi, de én kivárom vele a rossz időt...és közben járom veszettül a jó idő táncot. Kép Kép

Saxi
Lányaid nagyon édesek! A bilibe csurran-cseppen valami, vagy csak üldögél rajta Lili? Kép Én is jövőre gondoltam elkezdeni nyáron, amikor alig lesz rajta valami. Annyira utál kicsi fiam öltözni, hogy egyenlőre egy merénylet lenne ellene, ha még a bili miatt is elkezdeném vetkőztetni. Kép Na meg persze nem is maradna rajta. Kép

Puszi
nmzsx

Szia Zsófi!
Mi is még 2x lemegyünk egy nap sétálni.KépHa bejön a rossz idő javaslom nektek is a baba-mama klubbot és a zene-ovit.Vagy Ti felétek nincs ilyen?

Domi jól viselte a dokibácsit játszottak egyet.Úgy kellett állnia mint a gólya stb..Kép

Mi valószínű,hogy micimackós vasutat veszünk Dominak +még nem tudom mit.A keresztszülők már mondták,hogy szabadidőt,harisnyát,könyvet,pelenkát vesznek Dominak.A nővéreméktől és a szülőktől még nem tudom mit fog kapni.

Dominak van egy Siesta cipője/örökölt,de csak kocsicipőnek használták/és van egy sport cipője.Na meg sok kinőt kocsicipő.KépMost szombaton veszek neki Siesta cipőt amiben már járni fog majd.De valahol azt olvastam,hogy nagyobb cipőt kell venni mint a lába.Nem csak azért,hogy egy darabig jó legyen,hanem nekik még a járásukhoz az a jó.Nem tom miért.Amúgy most 20-as cipője van és 19-es a lába.KépDe szerintem elég a filc béléses nem kell bundás belsejűt venni.KépNa megyek mert Domi felébredt.Aludt 20 percet.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Rendet kéne raknom,de úúúgy nincs kedvem!!!KépKép

Dia!
Örülök,hogy Domi lábával minden ok!KépPatrik nem hajlandó egyedül inni még üvegből sem,Domi nagyon ügyi!Kép
Takonykór hess!!!!!!
Sasha tényleg bevállalós,gratula Neki,én azt hiszem már túlteljesítettem a gyerekprojectet!Kép
Ma indul az hiszem a Született feleségek,elég jónak tűnik.Lost-ból még egy részt sem láttam.
Ruszlán most Anyóst és a barátnőjét(mármint Anyósét Kép ) fuvarozta Ukrajnába.
Most már Patrik is lépeget néha önállóan,de annyira még nem jellemző.Még 5-6x szopizik egy nap.
Raul mostanában megint utál oviba menni,velem akar lenni mindig.Kép

Gigi!
Bizots nagyon jó lesz a hétvége!Én most nagyon el tudnék viselni egy kis nyüzsit magam körül,elsősorban felnőtt társaságot.
Zeneoviért irigy-irigy!Nálunk csak én énekelek max.Kép

Saxi!
Ügyesek a lányok a bilizéssel!Raul nem siette el,majdnem 3 évesen lett éjjelre is szobatiszta,azt hiszem Patriknál is bőven ráérek még.
Nagyon aranyosak,szépek a lányaid!Örülök,hogy Bogi ilyen jól érzi magát az oviban!Kép

Zsófi!
Légyszi táncolj-táncolj!!!Kép
Mi elég jól elvagyunk bent is,de azért az udvaron mégis más,pl.lehet sarat enni,stb.Kép
A hintát majd bent is fogjuk használni,abban jót üldögél Patrik.Az öltöztetés,pelenkázás nálunk is krimi!Kép

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Leírnátok,hogy a babák hányszor,és mit esznek?Köszi!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Gigi!
Hát tényleg nagy forgalom lesz Nálatok! Oli biztos élvezni fogja, hogy mindenki körülötte forog!

Zsófi!
Dia jól tudja! Tényleg érdemes mindig egy számmal nagyobb cipőt venni! Én azt olvastam, hogy legyen legalább egy centi a lábvége és a cipő vége között, mert Nekik még kell hogy tudják mozgatni a kis lábujjaikat, gondolom az egyensúlyozás végett is!
Norbinak 19-es cipője van, ami még nem bundás, de az lassan végigér Neki, viszont én nem is fogok neki venni 20-ast, szerintem az már felesleges, egyből 21-est adok rá. Van két 21-es bélelt cipőnk, multkor ráadtam és már abba is tök szépen ment, csak azt még én is nagyon furinak láttam, olyan nagynak tünt!

Dia!
Jó, hír, hogy minden ok Domi lábával! Az viszont nem jó, hogy még mindig náthás! Nálunk most én kezdek lebetegedni és izgulok is, nehogy megint elkapja Norbi!

Kata!
Örülök, hogy újra írtál!!!!!
Norbi napi kajcsija:
reggel 7 körül: szopi
8-fél9: reggeli- általába kenyér felvágottal, van hogy még hörpint hozzá egy kis tápit vagy teát iszik hozzá
Mivel az egyszeri alvás miatt elég korán ebédel, így többnyire kimarad a tízórai, esetleg csak immel-ámmal rágcsál egy kis almát vagy valamilyen kekszet.
fél 12: ebéd - többnyire az amit én is eszek vagy valami főzi, de felnőttesen elkészítve!
Ebéd után alvás, amikor felkel akkor vagy gyümi vagy valami nasi (danonino, tejszelet, stb.) aztán kicsit késöbb, ha gyümi volt akkor nasi, ha nasi volt akkor gyümi!
fél 7: vacsi - főzelék vagy kenyér felvágottal, esetleg tejbegríz + egy kis tápi (persze a tejbegrízhez nem)
fürcsi után kb. 8 körül szopi

Norbi ma tök jól elvolt kb. fél órát! bent voltunk a szobába, kipakolta az összes játékát a kosárból, aztán egyesével szépen visszapakolta. Annyira édes volt, mert minden újabb darabnál körbenézett és sóhajtott egyet, hogy még mennyi dolga van! Csak ültem és figyeltem mosolyogva, ennyire még nem láttam dolgozni! Aztán amikor végzett, fogta a poharát és ivott egy jó nagyot, majd sóhajtott egyet!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata!
Gratula a lépegetéshez!KépDomi csak bútorok mellett közlekedig egyedül,úgy,hogy majd velem sétál nem hajlandó.Még jó,hogy az anyós barátnőjét furikázza Ruszlán!Kép
Érdekes,hogy Raul nem szeret oviba járni!Panna imád.Kép
Te gondolkodtál már a fiúk ajándékain??Kép
Nálunk általában ilyen a kaja,persze van amikor borul a terv.Kép
7 óra tápszer.9 óra gyümölcs. Fél 12husis kaja.3 óra főzelék. 6 óra vagy rudi vagy kifli+kenőmájas vagy krémtúró stb.8,fél 9 tápszer.Ha a 6 órási valamilyen kaja kimarad,képes felkelni általában fél 2-kor tápszert enni.KépKépAzért kap még délután is valami főzeléket,mert a dokinő mondta,hogy adjak neki még délután is.Domi pedig a kaját nem utasítja vissza.KépKép

Györesz!
Sajna visszatért a takony.KépVolt,hogy már elmúlt.De csak vizes izé vagy max fehér trutyi jön.Nem sárga vagy ilyesmi.Most azt nem tudom,hogy jó,hogy nem sárga vagy rossz??Jobbulást neked!Nálunk Domitól elkapta az apja,és a keresztszülei is én nem.Kopkop!!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

SziasztokKép

KataKép
Ruszlán mennyi időre ment el? Hogy bírsz a két rosszcsonttal? Pár napja én is egyedül fürdetek mert V. dolgozik. Háááááááááát... Bár tudom, hogy legalább utána nyugalom van, elalszik egyből. Kajálás: Hétkor tápszer. 9-kor tejszelet, rudi, vaniliás krémtúró (na persze nem egyszerreKép) 12: felnött kaja - 4 óra gyümi -fél 8 vacsora, zsömle, felvágott meg egy kis petit danone. Közben nincsen nasi, az időbeosztást be szoktuk tartani. Hú ez most nagyon szigorúan hangzottKép

A változatosság kedvéért takarítok. Már úúúúúgy unom!! Este én is nézem majd a Született feleségeket. Elötte meg intaraktív a Megasztárt és a Barátok közt egyszerre. Remélem Viktor is így gondolja és haza vánszorog időben.

Na megyek folytatom a takarítást.

Puszi

Ja azért néha szoktunk nasizni. Imádja a köles golyókat. Legalább egészséges. Egyik nap sütöttem neki sütőtököt. Nagy siker volt!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Nagyon fáj a fejem,de annyira,hogy hányingerem van és szédülök tőle.KépA vérnyomim 109/80 61-es pulzus.Megittam egy vödör kávét de semmi hatás.Tamás szerint jót tenne egy stamp pálesz.KépKépJó éjt mindenkinek!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia
Kép Fejfájás...de utálom én azt. Ilyen alacsony a vérnyomid? Nekem terhesség alatt volt ilyen, de nekem nem fájt csak tiszta kóma voltam. Lehet, hogy terhes vagy? Kép Na jó, nem viccelődöm. Domi, hogy van? Tényleg akartam kérdezni, hogy mikor van a névnapja, az én naptáramban nem leltem.

Gigi
A sütőtök az nagyon fincsi, én is imádom, Bence meg egyenesen odavan érte. Bár miért nem? Viktor otthon van már? Nem irigyellek, találkoztok ti egyáltalán valamikor? Te honnan szerezted meg a Lost részeit? Engem is érdekelne.

Kata
Örülök, hogy írtál!
Én is leírom Bence étrendjét. Reggel 7-8 között szopi, 10 körül (tízórai) baba joghurt v. túró banánnal v. felvágottas kenyér (én bio rozst veszek). Aztán 11:30-kor szopi, 15 -kor főzelék,
17-kor főzelék, végül 20 órakor szopi.

Györesz, Dia
Köszi a cipős hozzászólásokat, akkor megnyugodtam. Kép Kép

puszi
nmzsx

Sziasztok!

Köszi,hogy leírtátok az étrendet!Azért kérdeztem,hogy lássam eleget adok-e enni ennek a gyeröknek.Komolyan nem tudom már mire gondoljak az éjszakai ébredések miatt.Persze százezer más oka is lehet.

Dia!
Nehogy páleszt igyál!Az csökkenti a vérnyomást!Nyomjál be inkább egy pohár finom vörösbort,az hatásos!KépKomolyan!
Jobban vagy?
Örülj,hogy Domi nem járkál a kezedet fogva!!Én mégegyszer nem csinálnám így,az biztos.Patrik már menne egyedül,ha nem szoktattam volna rá erre.
Raul nagyon vigyáz a játékaira,majdnem mind megvan Neki,ezért probléma,hogy mit kapjon Patrik.
Addig ok,míg nem sárgás-zöldes az orrból folyó szmötyi.

Gigi!
Ruszlán már megérkezett,csak ma meg 24-ezik.
Fiúk van,hogy nagyon kiborítanak estére,de van,hogy nyugi,babaillat és ártatlan gyerekcsacsogás van.Szóval változó.Kép
Na,interaktív vagy?Hazaért Viktor?

Györesz!
Nagyon-nagyon aranyos lehetett Norbikád a nagy önálló meló után.KépKépKép
Patrik egyedül a pacis könyvvel van el.Egy darabig.Nem túl sokáig.Kép

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

No,akkor majd benézek este.Hátha...Most nem jut eszembe,mit is írhatnék magamnak.Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Kata!
De,hogy iszok páleszt!KépDe még v bort sem.Egyszerűen amióta terhes lettem,megszültem nem birok a piára ránézni.Anti alkoholista lettemKépKépDe annyira,hogyha rágondolok,hogy innom kellene belőle már akkor felfordul a gyomrom.Ki érti ezt?
Köszi már jobb egy fokkal.Képazért tegnap negyed 1-ig csak Lost-tam,fél 5-kor pedig kelt Domi.KépKépÖrülök,hogy Ruszlán megérkezett!Kép
Nem is gondoltam,hogy még Te szoptatsz!?

Zsófi!
Domi névnapja agusztus 4.én van Domonkos,Dominika napon.A Lost nekem van meg Cd-n.Ha majd eljöttök és kell szivesen odaadom.a netről szerezte Tamás egyik haverja.Én is sütöttem tököt valamelyik nap,de Domi nem ette csak fintorgott tőle.Mi elpusztítottuk apával.Kép

Kinek tetszett tegnap a született feleségek?Én olyan jókat röhögtem rajta:KépNekem nagyon tetszett!KépPuszi.Este jövök.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Na írok én is egy kicsit, ne legyen olyan nagy a pangás!

Dia!
Nekem is nagyon tetszett a Született feleség, azt hiszem nézni fogom, úgy is olyan ritkán tv-zek!

Nem is meséltem még nektek! Úgy néz ki, ha addig nem vágja semmi keresztbe a számításomat, hogy szombat este megyek két barátnőmmel bulizni egyet! Most hagynám itt előszőr éjszakára Norbit anyunak, de mostmár itt merem hagyni és anyu is szívesen vállalja! Muszáj egy kicsit szórakoznom!!!!!!! Az is lehet, hogy egy picit iszogatni is fogok a csajokkal, legfeljebb kihagyom a reggeli meg a deles szopit! Majd írok Nektek beszámolót!!!!!

Mindjárt itt apa és megyünk az Auchanba vásárolni!

Este még jövök!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok

Drága gyerekem egy óvatlan pillanatban letépte a fél billentyűzetet úgyhogy ha felébred visszük a szervízbe. Remélem hamar megcsinálják. Még jó, hogy vakon tudok gépelni mert keresgélhetném órákig a betűket.
Legyetek jók, majd jövök ha kész a gép.

Puszi

KépKép
gigi28

Györesz!Kép
Juj de jó,juj de jó!!KépNagyon örülök,hogy végre rászántad magad és elmész bulizni"hapsizni"!KépKépEmlékszel?Én már Gigiéknél is mondtam neked,hogy menj bulizni,hisz fiatal vagy és nagyon csini.Beszámolót kérek szépen majd!KépÖltözz fel csinin,szexin,smink,parfüm és irány az éjszaka!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Dia!
Nagyon ari vagy!!!!! Már nagyon várom, bár még nem 100 százalék csak 99! De ha valami miatt mégsem jön össze akkor nagyon hamar bepótoljuk!

Gigi!
Nagy kópé ez az Oli!!!
Képzeld, veletek álmodtam éjjel! Megint nálatok voltunk (mindenki) viszont gyerkőc csak Oli volt és mindenki Õt csodálta! Álmomban is egy aranypofa volt!Kép Biztos a közelgő szülinapja miatt álmodtam ezt!Kép

Voltunk ma az Auchanba! Apa akart kivenni pénzt, erre elnyelte az autómata a kártyáját. Szerencsére van OTP az Auchanba és hamar megoldódott a probléma! Aztán mikor hazajöttünk akkor vettem észre, hogy nem vette le a pénztáros csajszi a badiról az a beriasztó kütyüt, csoda, hogy nem csipogtunk be. Na hát alig bírtuk leszedni, az egyik badi el is szakadt egy kicsit! Norbi apja vett N-nak egy távirányitós autót, tök jó pofa, bár 3 éves kortól ajálják, de Norbinak nagyon tetszik és nem bonyolult Õ is tök ügyin irányitgatja! Amúgy egész jó játékok vannak most ekkora gyerkőcöknek! Volt egy tök jó járás segítő, tudom ajánlani a még nem járó babóknak! Egy nagy autó aminek fölfelé volt egy karja amibe kapaszkodik a gyerkőc. Aztán még sok késségfejlesztő, zenélős játék van elég kedvező árakon!
Norbinak vettemm egy dudát a motorjára, hát végig azt nyomkodta és közben nagyokat nevetett, annyira édi volt!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

KépOlika!
Nagyon boldog szülinapot,sok ajándékot kivánunk!Dia és Domi

Kép
Kép
lldicsi

Kép OLIKÁM!
Nagyon boldog szülinapot és sok ajándékot kivánunk!Dia és Domi

Kép
Kép
lldicsi

KépKépKép 2x ment el!

Kép
Kép
lldicsi

Drága Olika

Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk neked

Kép

Gigi és Márti
márti05

Sziasztok

Nálunk az állandó 3 óránkénti éjjeli keléshez új szokás párosult, órákig üvöltés, tegnap hajnali 4 kor 1 órán keresztül nem tudtam visszaaltatni, most pedig fél 12 től fél 2 ig ment a cirkusz.
Már nagyon unom.

Gigi elkezdett lépcsőzi, és egyből szépen lépegett, egyik láb egyik lépcsőfok másik láb másik lépcsőfok. Egyre nagyobb az akarata, szóval jól elvagyunk.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Kedves Olivér!!!!!
NAGYON BOLDOG ELSÕ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKépKép

Puszi Györgyi, Norbi

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kedves Olivér!

Nagyon Boldog Első Szülinapot kívánunk neked!

Kép

Györesz
Én is jó bulizást kívánok! Olyan irigy vagyok, már én is úgy mennék bulizni, már mondtam is apának. Lehet, hogy Farsangi bulira már elmegyünk. Kép Kép Már úgy várom! Addig viszont bulizz helyettem is. Kép

Dia
Szerintem is nagyon jó volt a Született feleségek, szerintem én is fogom nézni. Tényleg jókat lehet röhögni rajta. A Lost az neked CD-n van meg?
Domi, hogy van? Mit csináltatok ma? Te, én nem tudom honnan vettem, hogy a Domi nem Domonkos, hanem Dominik? Tiszta dilis vagyok! Kép De most már tudom ezt is!

Kézpeljétek voltunk ma játszón, és volt egy csomó nagyobb (sulis) gyerek is, valami nő oda hozta őket, hogy minek azt nem tudom, és úgy káromkodtak, mint a vízfolyás. Gondolhatjátok, hogy tiszta ideg lettem, rájuk is szóltam. Kép Ezt kétszer megtettem, utána már halkan sem mertek, pedig teljesen normálisan szóltam hozzájuk. Bezzeg az a nő, aki vigyázott rájuk, még föl sem nézett az újságjából a káromkodásra. Ez annyira gáz csajok!

puszi,
Zsófi
nmzsx

Dia
Ne nézz hülyének, de most néztem meg a táblázatot...most Domi Domonkos vagy Dominik??? Kép Nagyon szégyenlem magam, de annyira csak Domizzuk, hogy én erre nem is figyeltem eddig oda. Szánom-bánom. Pl. azt sem tudtam, hogy Gigi valójában Ági. Azt hittem, hogy a Gigi a Margit v. a Brigi becézése. Az Ági eszembe sem jutott Kép. Nagyon nem vagyok én otthon a becenevekben. Kép

puszi,
Zsófi...és tényleg ne haragudj!
nmzsx

SziasztokKép

Itt MaaaargitKépKépKépKép

Szeretné, drága gyermekem nevében megköszönni a jókívánságokat. Próbálok este még jönni, de nem biztos, hogy sikerül mert mégis én főzök holnap. Holnap este mindenképp jövök a képekkel.

Zsófikám, neked meg veszünk egy utónév könyvetKép Addig is csókollak: Vetésiné Tilly Ágnes EszterKép

Puszi

KépKép
gigi28

Szia Maaaargit! Kép Kép

Ok, az utónév könyv az jól fog jönni...legalábbis nagyon úgy tűnik! Kép Kép
Olika élvezi az ünneplést? Küldjél majd képeket!

Puszi
nmzsx

Sziasztok!
Zsófi!Kép
A Domi teljes neve Ludvig Dominik.KépGigit én se tudtam először,hogy Ágnes,én azt hittem Georgina.Kép
De pl.Marcikára is azt hittem,hogy Márton pedig Marcell.KépTényleg vajon mi van Melindáékkal???
Igen a Lost cd-n van meg,ma is néztem kettőt és még éjjel fogok kettő-hármat.KépMajd csak elfogy egyszer.KépMa itthon játszottunk,ettünk,ittunk,Domi aludt 2x 1 órát én az alatt pakolásztam stb...Késő délután elmentünk az Europarkba vásárolni/pelus,ptörlő,felvágott,gyümi,bébikaja stb../Holnap piacra megyünk,hétfőn pedig a temetőbe.Más nincs tervezve a 4 napban.Sok sok pihire számítok,remélem apa sokat fog Domival foglalkozni!KépTi mit csináltok a 4 napban?Puszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
OK, rögzítettem Domi valódi nevét, mert már jól belezavarodtam a végén. Kép Kép
Miért nézed ilyen lázasan ezt a Lost-ot, nem győzöd kivárni a TV-ben a végét? Kép Mi ma megint voltunk lent egy csomót, délben aludt Bence egy órát viszont ennek köszönhetően nem aludt délután, amikor meg elaludt volna...olyan fél hét körül, akkor meg már nem hagytam, így most beájult. Kép Te nem szoktál Dominak főzni? Csak mert mindig írod, hogy veszed a kaját neki. Azért kérdezem, mert te mindig olyan finomakat főzöl, Domit nem kápráztatod vele? Vagy csak arany tartaléknak veszed? Én csak annak szoktam, mostanság mindig főzök neki, mert ezt nem lehetne pénzzel bírni.
Nekünk semmi különös programunk nem lesz szintén, csak a szokásos temető járat. Viszont jövő héten végig itthon lesz István! El sem hiszem!!!!! Kép

Puszi
nmzsx

Sziasztok!

Ma délután szabadságot csikartam ki magamnak.Elmentem fogorvoshoz,felkészültem a min.2 óra várakozásra könyvvel(gondoltam,nem is lesz rossz csak úgy üldögélni és olvasni-minek nem örül egy vidéki nő??Kép).Erre szabin volt a dokinő.Kép
Ruszlán éppen tisztába tette Patrikot,mikor megérkeztem,nem vettek észre,annyira hadakoztak egymással,Rusz jól bele is nyúlt a termésbe.KépRaul nézte,nézte,majd megkérdezte:Apa,Te tudod egyáltalán,hogy kell tisztába tenni egy babát??Ruszlánnak lilult a feje.Kép
Ezután lefeküdtem,és nem érdekelt egy órán át semmi,mondtam,hogy én most fogorvosnál vagyok,bocsi.Kép

Margit Asszonyság!Kép
Isten éltesse sokáig nagyfiadat,kívánok Neki egészséget és boldogságot!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Györesz!
Remélem a buli összejön,helyettem is érezd nagyon jól magad!!Kép

Zsófi!
Én is hallottam,láttam már mindenféle cifraságot játszótéren.Aztán van az úgy,hogy tisztelt Anyuka/gyerekfelügyelő kikéri magának,hogy kritizálj!Kép

Dia!
Szoptatok egy ciciből,napi kb.6x.Ezt én sem gondoltam volna az elején.Most már nem bánnám,ha csak 3 lenne!
Domi sűrűn előadja a hajnali kelést?
A Született feleségek nem volt rossz.
Én is várom már,hogy "Tolsztojunk"Kép visszatérjen!
Mi megyünk haza a négy napban.

Puszi mindenkinek!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

SziasztokKép

Most inkább csak képes beszámolóval kápráztatlak el titeket! Teljesen ki vagyok nyúlva!! Valamikor majd jön a részletes beszámoló.
Ja az a kis nyamvadt torta a gyerek elött az saját gyártmány. Belemászós tortának neveztem elKép
Húúúúúúúúú micsoda izgi dolgok:
Kép
Ez torta akar lenni?Kép
Kép
Azért csócsáltam egy kicsit belőle:
Kép
Unokatesókkal:
Kép
Az új mocim:
Kép
Nálam jobban már csak anya van kidőlveKép
Kép

KépKép
gigi28

Ilyenek voltunkKép
Kép

Hogyan vártalak?

Azt kérdezed tőlem, hogyan vártalak?
Mint az éjszakára fölvirrad a nap
Mint a délutánra jő az alkonyat
Mint a szellő jelzi a förgeteget
Ezer pici jelből tudtam jöttödet.

Mint tavaszi reggel a nap sugarát
Fagyos téli este jégcsap csillagát
Mint az alma ízét, tejet, kenyeret
Pedig nem is láttalak még-
Úgy ismertelek.

Mint fény az árnyat, záport a virág
Mint patak a medrét, madárát az ág
Mint sóhajos nyári éjjel a fák az eget
Mindenkinél jobban téged így szerettelek.

Kép

KépKép
gigi28

Drága Gigi anya! KépKép

Csodaszépek voltatok akkor és most is!!! KépKépKönnyeket csalt a szemembe a kép és a vers is! Eléggé borzasztó a gondolat, hogy ilyen hamar végetér a babakor, de ha elnézem milyen tündéri tipegő lett ő is!!!KépKép Tényleg minden kornak meg van a maga szépsége! Kép

Mégegszer nagyon sok boldogságot kívánok ennek a tüneményes manócskának és az édesanyjának is! KépKép

Millió puszi: Évi
Kép

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Képzeljétek: ROLCSI ELINDULT!!!! és mindjárt 5 teljes lépést tett, azóta is folyton próbálkozik, olyan édes és én olyan boldog vagyok!!! KépKép

Mindenkinek sok puszi:

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

ÉviKép

Hatalmas gratula!!!!!!!!! Rolcsi nagyon korán nekikezdett a járásnak!!! Olivér is egyre többet megy és ilyenkor el kell tőle ájulni meg meg kell tapsolni!!! Puszi neked!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
gigi28

Gigi!Kép
Köszi a képeket és a verset,én is megkönnyeztem.Kép
Látom volt gyereksereg és FP minden mennyiségben.KépPuszi

Zsófi!
Természetesen nem csak bébikajcsit kap Domi,de van úgy,hogy nem főzök.Sajna már nem vagyok olyan konyhatündér mint rég,mert nincs időm főzőcskézni.Már csak gyorsan összedobok valami ehetőt általában.KépIgazad van,nagyon sokba kerül a bébikaja!KépVégig megnéztem a Lost-ot.Nem azért néztem mert annyira jó film,hanem mert kiváncsi voltam a végére.Na és persze,mert ez volt a kikapcsolódásom.KépHááát,úgy van vége,hogy nincs vége.KépValamikor biztos forgatják majd tovább.....

Kata!
Tetszett a Ruszlános,pelenkás sztori.Kép
Tegnap 5-kor kelt DomiKép,ma negyed 8-kor.Előfordul a hajnali kelés,de nem rendszeres szerencsére.KépAz biztos,hogy most a drága fiam nem tudja,hogy 4 napos ünnep van,amikor sokáig szoktak aludni az emberek!KépKépTi biztos nagyon jól érzitek magatokat otthon.Sajna mi nem tudtunk haza menni.KépTegnap arra gondoltam,milyen nehéz lesz most anyukádnak mindenszentek napján.KépSok erőt kivánok neki!

Évi!
Szia.KépNagyon,nagyon ügyes Rolcsi!Gratulálok!KépJárkáltatok már együtt korábban?Vagy most mászásból kezdett egyedül járni?Csak azért kérdezem,mert Domi velem nem hajlandó járni,de egyedül,bútorok mellett jár.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Gigi!
Hát én is elbőgtem magam! Mégegyszer nagyon nagy gratula Nektek!!!!! Zabálnivaló a NAGYfiad ahogy kinyúlt a fotelba!
Azt hiszem minden szülinapos topikbabát meg fogok könnyezni! Multkor nem bírtam magammal és megint beleolvastam a pocakos írásainkba, szinte hihetetlen gyorsan elrepült az az egy év!!!!

Kata!
Pelenkás sztoriKépKépKép
Norbi apja mindig azt mondja, hogy Õ is be bírná pelenkázni NOrbit, de amikor felajálom Neki, hogy na akkor hajrá, akkor persze nem akarja, mondjuk mostmár tényleg hatalmas harcok árán sikerül nekem is!

Évi!
Nagyon ügyes Rolcsi, gratulálok!!!!!!! És örülök, hogy újra írtál! Amúgy hogy vagytok?

Hát lányok összjött a bulizás és nagyon jól éreztem magamat! Szerencsére itthon sem volt gond, Norbi este 8-tól reggel fél 8-ig aludt (a régi idő szerint), úgyhogy azóta én is talpon vagyok pedig rengeteget táncoltam, kicsit iszogattam is, de nagyon jó volt minden! Pasizás nem volt, de nem is ez volt a cél, inkább a szórakozás! Ja, amúgy Széchényi kertbe voltunk. Regeteget énekeltem, mert ott sok magyar számot játszanak és az amúgy is fájós torkom kicsit gajra ment, úgyhogy hangom az ablakba!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Örülök,hogy jól sikerült a bulizás!KépJuj de jó lehetet......!Gyorsan visszagondoltam én mikor voltam utóljára discoban.Háát nem most volt.2000-ben.KépÁáááááá,de öregszem!!!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?