Fanni
Nem vagy szentimentális hülye!Eu tök természetes szerintem!Ha meg nem én is az vagyok!
Egyébként szerintem is ketten vannak!
Wish, Stella
Mi szerencsére kertes házban lakunk,így a szomszédokkal nincs hondunk!De amikor még suliba jártam, albérletben laktamés ott a mellettem lévő bácsika nagyot hallott.Na nem ez volt a baj,henem hogy minden nap 5-kor kelt és ordítatta a Kossuth rádiót!2 éven keresztül élvezhettem a korai kelést!Szörnyű volt!
Zsebi
Nelegyél ilyen szomorú!Tudom én még könnyen beszélek, hisz a reményteljes várakozás szakaszában vagyok!De hidd el, hogy megértem mit érzel!Én is ilyeneket éreztem,érzek mikor megtudtuk,hogy spontán babára a hajszálnális vékonyabb az esélyünk!
De gyönyörű az idő!
(sovány vigasz, tudom)
De ennek a szakasznak is vége lesz!
Farkasok
Hajrá előre a spontán babáért, semmi tökölés!
Egyébként én is a türelmetlenebb fajhoz tartozom!De nyugi, minden okés lesz!
Lara
Ez az Andorka egyszerűen gyönyörű baba.És hogy nő!
Egyszerűen tündér!
Unique
Olyan régen hallottunkmár rólad?Mi újság nálatok?
Papafán
Leírnád, hogy miért is kerültetek bele a lombik programba?Csak hogy mi is begyűjthetsünk egy kis reményt!
Viki,Wolves
Már ítam a másik topicban is, de marhára sajnálom!Viszon nagyon ügyik vagytok, hogy már ennyire előre tudtok nézni!
Kismamaik!
Ti itt tárgyaljátok, hogy kinekmekkora a pocija, na de mi is látni szeretnénk ám!
Renóca
Veletek mi van?Ovisok nem betegeskednek?A kaktusz nagyon szép!Nekem nincs sok virágom.Csak a nagyon kitartóak vannakmeg, mert valahogy nincs érzékem hozzájuk!Vagy csakmég nemkaptam rá az ízére!
Na jól van,most nagyon eleresztettem magam!
Puszi mindenkinek!
Edina