Új privát üzeneted érkezett!

Wolves!
Sajnálom, hogy így alakult. Jó, hogy így előre tudtok nézni!!!

Tegnap voltunk dokinál. A Lurkókkal minden rendben. Szépen fejlődnek, hozzák a korukat.
Annak ellenére, hogy a pocim szerintem nem is nő, ők fejlődnek és jól elvannak!
Még nem lehet látni, hogy mi van a lábuk között, de nem is ez a lényeg.
Levették az AFP-t is. Kíváncsi vagyok milyen lesz.
Képet sajnos nem kaptunk, de most B is szépen mutogatta magát. Köszönjük szépen a drukkokat!
Az otthoni uh gépbe mi is beszállnánk és gyorsan felköltöznénk Pestre is Kép!

WishKép
Fölöttünk egy dél-amerikai zenész pasi lakik a családjával. De egész tűrhetően játszik. De most a fia is elkezdett tanulni asszem furulyázni, sőt néha asszonyka is besegít nekik.
De ez sokkal jobb annál, mint mikor gurigáznak valamit a padlón Kép
Puszi
Stella

Kép
stella9

Viki! Kép
Sajnálom. REmélem minél előbb előre tusz nézni és a fagyibabák meghozzák a várva várt ajándékot a fa alá.
Kép Kép Kép Kép

Kriszta!
Hát igen nem könnyű időszak, de ez van. Lehet elkéne fogadni hogy nekünk nem lesz gyerekünk és akkor könnyebb lenne. Szar az élet. Sokszor mikor hallom hogy itt ott sikerül baba, ahol amúgy is nyomorognak, meg megölik őket akkor azt mondom mindig az ég felé nézve Istenem úgy látom már megint nem jó helyen volt a szemed. Miért ilyen igazságtalan az élet?

Spontán babák, hát igen mostanában sok sikerült, jó lenne egy jutna Wishnek és nekem is! Kép

Stella!
Szuper hogy minden rendben!

Wish!
Tegnap nézegettem a táblát, ma este teszek is fel újat. És ez hihetetlen most hogyha lemegy ez sok sok soron következő teszt, Edina után már megint te jösz, bár most így Viki beelőzött. Remélem mostmár neked is jut legalább egy baba, bár én a kettőre drukkolok és akkor valahol kárpotólva vagy az "elvesztegetett" évekért! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Viki, komolyan sajnálom. Én is úgy hittem, hogy ez most összejön. Jó látni, hogy így együtt, kéz a kézben már a következő felé lépegettek!

Stella, de jó, hogy minden rendben. Mekkorák most a babák? Miért nem kaptál képet róluk? Írj, ha van időd.

Kriszta, mindjárt betöltöd a 4. hónapot!!! Tényleg vegyél egy kicsit vissza, nem vagy sokkal fáradékonyabb, mint azelőtt? Tegnap mi is színházban voltunk, a Vígben. A három testőrt néztük meg, és te?

Fanni! "Apádat" megértem, az enyém is próbálkozott az elején ilyen ijesztgetéssel, de nem bírt velem. Mondjuk én elmentem magamtól UH-ra, utána pedig boldogan lobogtattam neki a képet. DE! Az lenne a normális, ahogy te csinálod, kivárni az idejét. Én nem vagyok normális..

Nóri! A mátyásföldi klinikát ismerem, több dokit is, de a Fábiánhoz még nem volt szerencsém. Milyen orvos? Szimpi volt neked, jó szakember? Csak azért kérdezem, mert az elején voltam úgy , hogy bejelentkezem hozzá, aztán nem mentem, mert feltűnt a párom barátja doki. Amúgy tényleg beparáztam, mert eddig a baba mindig 3-4 nappal nagyobb volt a koránál, a tegnapi UH-n pedig 1 nappal kisebb. Ezért ijedtem meg, hogy most mi van, nem nőtt annyit amennyit kellett? Megkérdezni nem mertem a párom előtt a barát dokit, a saját dokit meg nem kérdezhetem, mert akkor lebukok, hogy voltam másnál is UH-n. Hiszek nektek, hogy az X-eket nem biztos, hogy mindig pontosan ugyanoda teszik. Nagyon hülye vagyok?

Zsebi, feltehetema képet, de az én kis drágám olyan rajta , mint egy kis ufo-bébi. Akarod? De nem ér kinevetni meg ilyenek.

Eldugulok.

reno
renoka

Fanni, neked aztán jó erélyes párod van. És te az ilyen kijelentéseit, hogy elválik, komolyan is veszed? Én nem. Kép Dehát jól csinálod, nem legyél ilyen nyüzsge, mint mi vagyunk Renókával. Bár szerintem én mégse leszek olyan, mint Reni, az ő tempóját én se bírnám Kép Mi legközelebb jó 2 hét múlva megyünk UH-ra, László dokihoz, de ahhoz még fel is kéne hívni.

Renó, Fábián doki nekem azért nem volt annyira szimpi, mert engem emlékeztet a Garamvölgyire. Meg most utólag, hogy nem is volt igaza, amikor lelustázta a gyereket. De tény, hogy nagyon jó UH-s gépe van, sokkal jobb képet csinált, mint a Kaális, kicsit buzi ezekbe a herkentyűkbe. Mondta, hogy novembertől már 3D-s vagy 4D-s is lesz neki, menjek csak. Hát nekem meg ennél a pontnál mondta azt a párom, hogy elválik, ő nem fog kiszórni 7 ezreseket. Kép Úgyhogy ez van, még László doki szülesztése is egy vagyon lesz, jó lesz arra tartalékolni.

Kismamik, anyukák, okos reménykedők! Mit lehet kezdeni koraterhességben a megfázással?? Folyik az orrom, mint az állat, hétvégén a torkom fájt, az elmúlt, de most meg ez. Látszik, hogy ilyenkor az immunrendszer gyengébb, én már ezer éve nem szenvedtem semmiben.

Nóri (6+6)
s_norka

Renó, utánanéztem, betöltött 13 hetesen az átlag CRL 70 mm, úgyhogy 13 és fél hetesen a te 74 mm-ed teljesen tökéletes, szinte napra pontosan. Lehet, hogy eddig túlnőtte magát, és most korrigált. Fogd vissza magad egy picit, ne legyenek túl nagy teljesítményelvárásaid a babóval szemben. Kép Még a végén elvárod, hogy 34 hetes korára produkálja a 40 hetes méreteket! Kép
s_norka

Viki, Wolves
Annyira sajnálom. De hátha a kis eszkimók ügyesebbek lesznek.

Basszus azért ez megint nem volt egy túl jó széria eddig.

ZsebiKép
Csak akkor jövök én, ha tudunk kezdeni januárban. Ez függ attól, hogy mikorra lesz meg a genetikai vizsgálat és hogy mi lesz eredménye.
10-én megyünk majd, kíváncsi vagyok mit mond majd ott a doki, hogy tényleg másfél hónap-e mire meglesz az eredmény.

LányokKép
Aki már volt a Szabolcs utcában ilyen vérvételes genetikán, tényleg olyan sokára volt csak eredmény?

FanniKép
Szerintem simán kibírod az UH-ig. Már csak egy nap, aztán úgyis munkaszüneteltetés van. Addig kössél fogadásokat, hogy egy vagy két baba Kép

RenoKép
Hol az az ufó kép. Én szeretném látni.
És nyugi már, teljesen jó méretei vannak a babának. Nem állhat mindenki a tornasor elején Kép

StellaKép
Nálunk is megy a gurigázás is Kép
Sőt állandóan olyan hangok vannak, mintha kétnaponta átrendeznék a lakástKép pedig nem.

wish

Nóri!
Látod, nekem ez kell, hogy néha a fejemre koppants! Most megnyugodtam. A párom 190 cm magas és 125 kg, szóval nincs kizárva, hogy nagy gyerek lesz, BEEE! Egyébként azért kérdeztem, hogy szimpi-e a doki, mert megnéztem a kisfilmét a neten, és nem nagyon tetszett, nem tom mér, és igen "garamvölgyis". Szegény, jól kidumálom.
reno
13+6
renoka

NóriKép
Igyál mézes teát citrommal. Én csipkebogyót iszok hetek óta, mert abban sok a C-vitamin és nem fekete tea (a fekete tea gátolja a folsav és egyéb hasznos cucc felszívódását).
Vagy csinálj egy jó meleg husi vagy hagymalevest! Az tuti segít.
Addig nincs gond, amig nem vagy lázas.
Ha mégis belázasodnál, akkor jöhet a fürdő, kellemes meleg vízben, ami lassan lehül és vele együtt Te is.
De remélem erre nem lesz szükség.
Jobbulást!!

Kép
stella9

Reni, te aztán csak ne akarjál óriásbabát, mert majd repedhet szét a gátad a szülésnél!

Jó, akkor Garamvölgyi elfelejtve! Kép
s_norka

NóriKép
Orrfolyásra kamillás gőzölés.
Torokfájásra mézes-ciromos tea és C vitamin.

wish

Stella, köszönöm a kedvességed, csipkebogyóm van is itthon. Kép Mindjárt főzöm. Szerencse hogy ma nem kell mennem tanítani.
Egyébként tényleg nem látszik a pocód? Vagy már csak hozzászoktál a látványhoz, és neked nem tűnik fel? Küldhetnél képet magadról, hogy megnézzük! Csak azért kérdem, mert tőlem már 7 hetesen számon kérik, miért nem látszik semmi. A fenébe, ahelyett hogy a dekoltázsomat vizslatnák. Kép
Bár tegnap anyós hazaállított egy amerikai nadrágkosztümmel, és a gatya derekát már képtelenség volt begombolnom. Kép Pedig 10-es méret.

Na mostmár én dugulok el, úgy látszik agymenésem van és szétoffolom itt a topikot.
s_norka

Wish, én a Nyírőben 2 hetet vártam a genetikai vérvétel eredményére (kettőnkenek 60e Ft volt!) Mondjuk ott derült ki a Leidenem.

Du. felteszem a kis ufomat.
Puszi

Nóri! Én is a Csipkebogyó teát tudom javasolni, kamillateával váltogatva. Gyógyulj meg!
reno
renoka

NóriKép
Nem offolod szét, én jól elvagyok az olvasgatással Kép
De szerintem is inkább csináld a munkád, hátha kész leszel vele hamarabb és mégis be tudsz ugrani szombaton egy kicsit a talira.

wish

Renoka Kép Norka Kép

Azt hiszem, nekem szerencsém van ezzel a hosszú hétvégével... Mostmár azért is kibírom szerdáig Kép
Persze, nyilván nem hagyna el, de tudom, hogy ajándékkal készül (Te jó ég, csak tényleg legyen miért odaadja!), amit eredetileg az 5 éves évfordulónkra akart adni, de addig már nem tudja dugdosni... így most az UH után fogom megkapni... Ha széna azért, ha szalma meg azért Kép

Wish Kép
Szerintem 2 baba van a pocimban. Remélem jó helyen. Ez csak olyan női megérzés.
Egyébként csak 8 ember tud róla rajtatok kívül... 3 szülő, a nővérem és 4 barát... de mindenki szerint 2-en vannak!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Az tök jó lenne,hogy kettőből kettő Kép
Én is ennek drukkolok. Egyébként ez nálad nem lehet már női megérzés, hanem inkább anyai megérzés Kép

wish

NóriKép
Pocakom növöget, de nekem egyáltalán nem tűnik nagynak.
Bár tegnap átadták a buszon a helyet, de csak azért, mert ismerős volt az illető Kép!

Kép
stella9

Sziasztok!
Tök jó olvasgatni, hogy ennyi babás mami van :-).
Mi is a spontánra hajtunk :-))) nagy erőkkel.
Nóri
te tudod már mennyi a szülés a Lászlónál? az Uh-kért is kell fizeni nála?
byby

Wish Kép
Ez az "anyai" szó nagyon tetszett.
Még mindig nem fogtam ám fel... meg még nem is merem teljesen...
Azért néha könnyes lesz a szemem, ha eszembe jut, hogy valaki(k) növöget(nek) a pocimban, de egyelőre még nem merek örülni és szentimentális hülyének érzem magam.
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Nem vagy szentimentális hülye!Eu tök természetes szerintem!Ha meg nem én is az vagyok!Kép
Egyébként szerintem is ketten vannak!Kép

Wish, Stella
Mi szerencsére kertes házban lakunk,így a szomszédokkal nincs hondunk!De amikor még suliba jártam, albérletben laktamés ott a mellettem lévő bácsika nagyot hallott.Na nem ez volt a baj,henem hogy minden nap 5-kor kelt és ordítatta a Kossuth rádiót!2 éven keresztül élvezhettem a korai kelést!Szörnyű volt!

Zsebi
Nelegyél ilyen szomorú!Tudom én még könnyen beszélek, hisz a reményteljes várakozás szakaszában vagyok!De hidd el, hogy megértem mit érzel!Én is ilyeneket éreztem,érzek mikor megtudtuk,hogy spontán babára a hajszálnális vékonyabb az esélyünk!
De gyönyörű az idő!Kép(sovány vigasz, tudom)
De ennek a szakasznak is vége lesz!Kép

Farkasok
Hajrá előre a spontán babáért, semmi tökölés!Kép
Egyébként én is a türelmetlenebb fajhoz tartozom!De nyugi, minden okés lesz!

Lara
Ez az Andorka egyszerűen gyönyörű baba.És hogy nő!
Egyszerűen tündér!Kép

Unique
Olyan régen hallottunkmár rólad?Mi újság nálatok?

Papafán
Leírnád, hogy miért is kerültetek bele a lombik programba?Csak hogy mi is begyűjthetsünk egy kis reményt!Kép

Viki,Wolves
Már ítam a másik topicban is, de marhára sajnálom!Viszon nagyon ügyik vagytok, hogy már ennyire előre tudtok nézni!Kép

Kismamaik!
Ti itt tárgyaljátok, hogy kinekmekkora a pocija, na de mi is látni szeretnénk ám!Kép

Renóca
Veletek mi van?Ovisok nem betegeskednek?A kaktusz nagyon szép!Nekem nincs sok virágom.Csak a nagyon kitartóak vannakmeg, mert valahogy nincs érzékem hozzájuk!Vagy csakmég nemkaptam rá az ízére!Kép

Na jól van,most nagyon eleresztettem magam!

Puszi mindenkinek!

Edina
dedina

Kép

Szóval itt van az ufókám, nekem még így is szép, de ha manöken lesz, ezt a fotót azért nem teszem be a portfóliójába...
Ez vhogy szemből van, a lábai az égnek állnak.
WISH, nem röhögsz...Kép
reno
renoka

Dedina,

Ki vagy nyomtatva!!!
Több példányban, így nem maradsz le a buliról!

Kép
farkasok

Renó, bűbájos a kiscsaj! Először azt gondoltam, gyorsan felkapott egy napszemüveget... Kép
s_norka

RenoKép
Már hogy röhögnék. Olyan kis aranyosKép
És nem is UFO, hanem határozottan baba.

wish

Wish!
Mi voltunk ilyen genetikai vérvételen. Három hónapot kellett várni az eredményre. nem kapkodják el.

Wolves!
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Majd legközelebb.

Reno!
Ez egy abszolút sztárfotó.

Lányok!
A pszichodoki kikészített idegileg. Õ szerinte fölösleges lelkizni a lombikon, mert ott csak a megtermékenyülés a szempont, és nem maga az anyaság. Annyi hülyeséget mondott, hogy már nagyon vissza kellett magam fogni, nehogy fejbe verjem.
Az apám 100 km-re lakik tőlünk, és én nem látogatom meg mindennap, így közöttünk nincs apa-lánya kapcsolat.

A lombikot összehasonlította a nigériai földrengéssel.

Szerencséje van, hogy javasol bennünket öri szülőknek.

Timi
latimi

Renoka Kép
Nagyon jól látszik, s már egyáltalán nem is picike!

Edina Kép
Ez őrület, hogy mindenki az ikrekre szavaz!

Timi Kép
A lényeget meg a végére írod, ejnye-bejnye!
Tudod, a pszichológusokkal az a baj, hogy az megy annak, aki maga is deffektes. (Én is kacérkodtam azzal a pályával Kép )

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Tudod, egy kis izgalom nem árt. Persze még rengeteg mindent le tudtam volna írni, de akkor túl sokat kéne olvasnotok. örülök, hogy nem lettél pszichodoki.

A lurkók hogy vannak? Tuti ikrek lesznek.
latimi

Farkasok
Köszi!Akkor azért éreztem magam úgy,mintha laposra vertek volna!Kép
Fényképezőt is vigyetek!Sok képet szeretnék látni!

Fanni
lehet, hogy azért mert a többiek is ikreket szeretnének!Kép

Timi
Na ez jó, hogy "megfeleltetek" szülőknek.Mikor kapjátok meg az "alkalmassági" papírotokat?És onnantól körülbelül mennyi idő,míg beköltözik hozzátok egy kis lurkó?

Reno
Tündéri ez a csöppség!Már megtudták mondani,hogy kislány lesz?Nevetek van már,már mint amit a kis csajszi fog kapni tőletek?

Edina
dedina

Aranyosak vagytok, de tényleg, örülük, hogy nektek is tetszik!
Nóri! Szóval napszemüveg? Végülis nyaraláskor "készült"...

Edina! Nem állította a doki biztosra, azt mondta, hogy csak sejtése van arra, hogy kislány, egyszer beterpeszett és tényleg nem volt semmi cucc a lábai között. Van már nevünk, de még nem árulom el, majd amikor tuti, hogy mi lesz.
Timi!A lényeg, hogy alkalmasnak ítélt, nagy szerencséje. Mi a következő lépés???
reno
renoka

Edina!
Még el kell mennünk a 21 órás tanfolyamra. Ezzel, ha beférünk a tanfolyam létszámkeretbe, akkor dec. közepén végzünk is. Utána elküldik a papírjainkat a Megyei Gyámhivatalhoz. Õk adják a jogerős határozatot. Ezzel a határozattal mehetünk a Gólyahír Egyesülethez. Onnantól azt mondják, 1/2 év. De a múltkori talin az öri szülők beszámolója alapján nem kell várni ennyit. 1/2 évet azért mondanak, nehogy havonta zaklassuk az egyesületet. Attól is függ, hogy milyen elvárásaid vannak. A szülő anyák elbeszélése alapján kiválasztanak egy családot. Leírja a biológiai anya, hogy milyen családot szeretne a babájának. Ha azt akarod, hogy "Petőfi verset szavaljon kéthónaposan", akkor később kapsz babát. Azt mondták, hogy hülye elvárásaink ne legyenek. Sajnos ez gyakran előfordul. Sok diplomás öri szülő azt hiszi, hogy neki csak csúcsszuper gyerek jár.

Timi
latimi

Renoka!
Az előző levél neked is szól. Akkor még a Te leveled még nem jelent meg az én oldalamon, talán akkor gépeltem az Edinának a levelemet.
latimi

Timi, ez komoly, hogy csak fél év a Gólyahírnél a várakozás? Odaát a Gólyahíres topikban pl. Amneris már másfél éve vár, és nincs semmi elvárása, csak hogy egészséges lány legyen. Én még nem találkoztam olyannal mostanában, aki ilyen hamar babához jutott volna...
s_norka

TimiKép
Három hónapot kellett várni a genetika eredményére... Én abba beleőszülök. Na mindegy nem agyalok ezen előre, majd megkérdezzük a dokit, hogy szerinte mennyi idő lesz és csak aztán őszülök meg Kép
Ja, szerintem sem nem kell lelkizni a lombikon, csak meg kell rugdosni egy kicsit az ilyen pszihológust és mindjárt kevésbé lelkizős az ember. Hülye köcsög (már elnézést), hogy a francba mondthat ilyet egy értelmes ember.

wish

Timi
A félév tényleg nem sokidő, ha tényleg sikerül úgy, az nagyon jó lenne.
December közepén kapjátok meg a jogerős határozatot, én kb.akkortudom meg, hogy áldott állapotba kerültem e vagy sem.Vagyis dec elsőharmadában fog kiderülni.

Norka
Tehogy vagy?Rosszullétek vannak még?

Wish
Ne idegesítsd fel magad, mert attól az a marha nem fogja másképp gondolni.Sajnos!Egyébként tényleg érthetetlen!

Reno
Jól van!Habár kiváncsi vagyok, na de csak kibirom valahogyan, azt a pár hetet még!Akkor azért nagy valószínűséggel kiscsaj!Kép

Edina
dedina

Edina! Norka!
1 1/2 évet akartam írni. Bocsika. De szerintem ez sem sok, az alapján, amit leírtam és elmondtak.
latimi

Edina!
Szurkol,ok, hoyg teljesüljön a vágyad. A legszebb karácsonyi ajándék lenne.
A legtöbbe 9 hónap alatt jutottak babához. tavaly novemberben adták be a kérelmet, most meg már egy négyhónapos babát tartottak a karjukban.
latimi

Edina!
Volt már olyan is, aki nem fogadta el a babát, pasi volta drága, mert ő csak fiút akart. Az Uh azt mutatta, hogy kislány lesz. Így a várakozó házaspár visszamondta, nem kérik a babát. Egy házaspár, aki 6 hónapja adta be a kérelmét, az megkapta, ugyanis, ők nem válogattak, hogy milyen nemű legyen a gyerek. Az a poén az egészben, hogy a baba nem kislány lett, hanem fiú. A faszikám majdnem gutaütést kapott.
latimi

EdinaKép
Értettem, kussban vagyok és nem idegeskedek hülye emberek miatt.
Csak nekem most nagyon fáj ha valaki ilyet mond.

wish

Timi
Hát a pasinak elég sz..r ügy volt.Na de megérdemelte!Én azt mondom, hogy ha ennyire válogat nem is akart igazán gyereket!Úgy kell neki!Legalább valószínűleg jobb helyre került a babóca!Hátha nektek is hamarabb adnak lurkót!

Renóca
Te hanyadikhónapban is jársz?Mindig elveszítem a fonalat!Kép

Wish
Elhiszem,hogy idegesít, de ha hülye az legyen az ő (azért is kisbetűvel írom) baja, ne a normálisabbaké!Ez a véleménye csak őt minősíti!Lehet, hogy agyilag okos,de érzelmileg valószínű, hogy egy nagy nulla!
De te csak legyél jó kedvű és pozitív!Minden úgy lesz, ahogy szeretnéd!Előbb, vagy utóbb, de azért reméljük, hogy előbb!Kép

Edina
dedina

Edina!
Nagyon bízom benne, hogy nem kell túl sokat várni. Képzeletben már berendeztem a babaszobát.
Én már készülök a babára. A kismamából és az anyák lapjából művelődöm. Bár amikor hazahozzuk a babát, szétizgulom majd az agyam. Egész éjszaka azt fogom figyelni, hogy szuszog-e a baba. Rendesen evett-e, hízik-e. Ez még a jövő. Izgatottan várom.

Timi
latimi

Mennyit írtatok ma nem is győzőm olvasni!

Reno!
Nekem is tesztik a bébid! Elfogadnák egy ilyet én is! Kép Kép Kép
BE is tettem a táblába!

Wish!
Kihez kell mennetek genetikára? Azért szerintem nem kell három hónapot várni az nagyon sok! Zsu volt itt genetikán hátha olvas minket és bejelentkezik mennyit kellett várni, vagy próbálj az archívba visszakeresni valamikor tavasszal volt .

Nóri!
Jobbulást!
Kép

Edina!
REmélem is hogy ránk is fog sütni a nap és leszünk még boldog házaspár! Na persze most is boldogok vagyunk szeretjük egymást, de nekünk ez már "kevés" szeretnénk feltenni a kapcsolatunkra a koronát és az csak egy kisbaba lehet.

Timi!
Felejtsd el ezt a hülye pszicho nőt, a lényeg megvan a papír és már csak másfél hónap és indul a várakozás ami várakozás ugyan, de minden nappal közelebb kerültök a babaához!!!!!!

Byby!
Hogy vagy? Spontán mi is gyúrunk rá hát soha nem lehet tudni!!!!!

Éden!
MI újság veled? Szorítok nagyon!

Kavicska!
Remélem ma már jobb a hangulatod, mennek a drukkok!!!!!!!

Unique!
Hol vagy?????? Remélem nincs semmi baj veled!

Lara!
Nem semmi akkor nálatok minden zebra! Kép

Fanni!
Már innen hamar megy az idő! Azzal meg ne is foglalkoz hogy széna v. szalma. Van baba itt már "csak" az a kérdés hányan is vannak odabent! Kép Kép Kép

Stella!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:48-kor.
seszi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:47-kor.
seszi

Zsebi! Seszi!

Ez a nő annyira buta, mint a cipőm. Ha ennyire sötét lennék, akkor inkább pályát módosítanék. megkérdeztem tőle, hogy ő volt -e lombikon, petevezeték átfújáson.
Sokszor beszóltam neki. Azt is mondtam, nem értem, hogy egyáltalán miről kérdez.
állandóan be akarta magyarázni, hogy a férjem tönkretette az életem azzal, hogy neki nem lehet gyereke. erre én megkérdeztem, hogy most : Hölgyem, a saját érzéseiről beszél?
A férjem, mint egy igazi katona, úgy válaszolt. Már kint a folyosón hallottam, hogy megemeli a hangját a párom. Pedig ő aztán az abszolút türelem.

Ráadásul egy olyan nő magyarázott nekünk, aki szenvedély beteg. Állandóan cigizni akart.
Szerintem ő aztán rászorul a terápiára.
latimi

Seszi!
nagyon megtisztelő, hogy hősnek tartasz. ez jólesett a mai események után.

Timi
latimi

Timi!
Minél több részletet árulsz el erről a "beszélgetésről" annár durvább a véleményem a dokinőről! Azért hihetetlen nem??? Azt gondolná az ember hogy ilyen helyre empatikus ember kerül nem egy ilyen örült... Úgy gondolom azok a párok aki örökbe szeretnének fogadni megjárták ár az élet csúnyábbik oldalát miért nem lehet velük egy kicsitt odafigyelőbb a pszichológus akinek amúgy is az lenne a feladata, hogy az ember kicsit támogassa biztassa a döntésében. Na jó nem dühöngök.

Seszi!
Akkor neked is kijutott a munkából a héten. Hát én sem unatkoztam. De ma marha boldog vagyok mert amit szerdára kértek tőlem igaz túlmunkával de ma befejeztem. Ez azért is külön öröm, mert így a hétvégéne már nem stersszelem ezen magam hogy hogy is lesz....

Renóca!
Hol vagy?????
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kriszta!, Stella!
Pocak képet akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Crys: Zongorázom, szóval zenekar kilove. Kép

Farkasok: Munkaugyben vagyunk és így alakult. 3 hónap után mindenképp hazamegyunk - sot én hamarabb is, s majd visszajovok Mama/Babafánért.

Kriszta: Most épp ez a dilemma itt. Megkérdeztunk otthoni orvost is, és nem ugyanazt mondja, mint az itteni. Az ebmer hajlamos a hazainak hinni, viszont az iteni doki egy csodadoktor, aki eredendoen azért jott, hog segítsen nekunk babát alkotni. Csak éppen aznap délelott kiderult, hogy már nem kell - viszont ha már eljott, akkor felírt egy-két csodalottyot, és elmondta, mit javasol, mit nem. Az elsok kozott volt a repulo.
Szerinte egyébként inkább kislány lesz, mint kisfiú, de nem biztos benne.

Edina: Úgy kerultunk a lombik programba, hogy az én kis sejtjeim nagyon lustának tuntek,(15% mozgott) és elég sok volt a deformált. Aztán utána mind a 4 kísérletnél rendben voltak, ehát most ott tartunk, hogy szervi oka nem volt, s ezt a hétfoi teszt is alátámasztja. Kép

Papafán
babafaan

Csajok Kép
nem jövök tuti hírekkel. Szóval Levinek folyik az orra... sajna már 1 hete. Én meg nem tudom, hogy a foga miatt, vagy valami más miatt.
Babák közé én így nyugodt szívvel nem tudom vinni. Szombaton így lehet, hogy egyedül megyek. Máté sem 100%os, ezért vagyok dilemmás, hogy lehet, hogy nem a fog okozza az orrfolyást.

próbálok visszaolvasni Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép
Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Wish!
Tudom ,hogy ezen nem illik viccelődni,de az eü-ben volt egy nagyon tisztelt belgyógyász doki,aki nekünk a belgyógyászatot tanította,elmesélte,hogy amíg ő gyakorlaton volt a pzsichológián,két doki lett öngyi.Mondván "a környezet hat az egyénre".Ettől függetlenül nem hiszem hogy így be kell szólnia.
kavicska

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?