Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsika!
Az is valami ultrahang-cuccos volt, zselét is kent rá, meg ilyenekKép Nem nagyon értek ezekhez a kütyükhözKép

Titati!
Majd mesélj, mit beszéltetek a fönököddel! Engem is érint sajna a témaKép Csak szerencsére nálunk emberségesek a fönökök. Legalábbis remélem...

Kép
Kép
maminti81

Nancsika,
így sokkal hitelesebben tudod majd mondogatni a Manódnak, hogy az tényleg finomKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Jó reggelt Lányok! De aktívak vagytok! Kép

Cickóviszketésről még annyit, hogy nekem nem az egész, csak a bimbók viszketnek, és teljesen ki vannak száradva, hámlik rajta a bőr... lehet, hogy az volt a baj, hogy kenegettem (mert amikor elkezdtem kenni babaolajjal még nem viszketett, csak a repedezések elkerülése végett kentem). De sajnos állandó jelleggel viszket és rém kellemetlen... Kép De most leálltam a kenéssel, talán ez segít... Kép

A szívhangot sztetoszkóppal nézik, de már mi is rájöttünk, hogy nem mindig hallani. Az én sógornőm füle gyakorlott, mert tüdőgyógyász, de ő sem hallotta a minap. Kép

Titati, drukkolok, hogy rendeződjön a szerződésed, nem lehet jó érzés pont ilyenkor a levegőben lógni... Kép

Mamminti! Az a -2 kg mennyit jelent? Úgy értem hány kiló vagy most? Nem is értem miért akad ki egy-egy védőnő... ÍGy is túl sok a frász e körül a súly dolog körül... Kép

Nancsika! Segíts kérlek, hogy kell beilleszteni a smily-kat, mert nem sikerül... Kép

Elkesesítettetek a hírrel, hogy ha januártól én is táppénzen leszek, akkor hetente két hetente kell menni papírért... A mi dokink a város másik felén rendel, de annyira édes, és simán kiír akármikor, hogy nem szívesen cserélem le... Kép
no majd lesz valahogy. Kép

Annácska! Gratula a kis tököshöz!!! Olyan jó lehet már nevén nevezni a gyereket... :D

Nici! Mit vettetek? Kép

Barti + Pötty
17+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szilvi! Azt akartam kérdezni, csak állandóan elfelejtem. Te fox ugye a Jánosba szülni? Fox menni előkészítőre, vagy mire?

Kép

Kép
nancsika

Medi! Köszi! És nem vállalod be?

Szilvi! Aha Nyíregyről járok át minden szombaton! Bár most 1-2 hét pihi következik a doki javaslatára! TK-ra jártál? Én a rendes fogkrém után Corsodil géllel mosom át a fogam + Oral B szájvíz! Előtte meg fogselyem... Ezt mind a fogorvos rendelte el, mert a fogaim között romlottak a dolgok, nem effektíve a fogaim! Kész procedúra, mire végzekKép

Barti! A bimbó kenegetésével vigyázz nagyon! A bimbó ingerlése méhösszehúzódásokat okozhat! (Persze, tudom, hogy te nem ingerledKép, de nekem ezt mondta a jó öreg védőnő, hogy a bimbő környékét hagyjam ki a testápolózásból!)

Nancsika! A kórházban is ilyen zselés cuccal hallgatták a többi kismaminak a baba szívhangját! Nekem még azt sem csinálták, mondván, hogy csak a 24. héttől szoktákKép Pedig legalább lett volna vmi jó a bentlétben... Sajnálom a pocidat, átérzem, mondom nekem a mellemKép És én is hiába küzdök... Nőnek a dolgok, és a szövetek ott gyengébbek

Anita
Kép
Kép
_anita_

Titati Kép
Sajnálom az ínygyulladást Kép Cordosillal öblögess Kép Kegyetlen mentolos, de nagyon jó Kép

Anita Kép
Remélem is hogy imádni fogja anyát Kép Csak azt sajnálom, hogy őket nem lehet annyit babusgatni Kép

Nanacsika Kép
Örülök, hogy a dokid jobb belátásra tért Kép
A poci repedéssel nem nagyon lehet mit tenni Kép Azt hiszem régebben valaki a rózsafa olajat ajánlotta. Azt sem tudom hol lehet beszerezni.

Mamati Kép
Szerintem ne aggód se a kilók, se a szívhang miatt Kép
Biztos minden rendben van a babával Kép

Szisz Kép
Azt hiszem Cordosill a neve Kép

Annácska 17+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsika
igen, de nem hiszem hogy fogok menni. Nem tudom hova rakni addig a két gyereket. No meg elég messze is lakom a kórháztól, macerás.
Még a második babánál készültem, de sose jutottam el Kép Egyébként az első emeleten a könyvtárszobában van, állítólag hasznos.

Szilvi és Katababa
szisz2

Annácska! Szerintem őket is lehet babusgatni (főleg, míg picikék), és igencsak el lehet kapatni is őketKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita!
Még nem tudom,hogy mikorKép
Amikor végeztem a DATE-n, akkor rögtön akartam menni, de jött a munkakeresés,a költözködés, a munka, meg minden egyéb kifogásKép
Most meg nem tudom, hogy biztosan picike babával akarok-e belevágni.
Az a bajom, hogy hétvégékre sem tudnám kire hagyni a Kismajmot, haza kellene vinnem anyáékhoz, és az már sok. (majdnem Hatvan-Fehérgyarmat-Debrecen az cc.420kmKép)
Szóval nem tudom, igazából mindennap eldöntöm, hogy azonnal jelentkezem, aztán meg délutánra - ha jól elfáradtam már - eszem ágában sincsKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Bartika!
Le van mentve a szmájli a gépedre.

Majd:

Kép

Felugrik egy kis ablak:

Kép

Megkeresed a szmájlidat a gépen, és azt mondod neki, h feltöltés:

Kép

Majd betesz valami ilyesmit a hozzászólásod végére: 'popgif{284698,' de ezt oda teszed a szövegben, ahová akarod.
Ezután már csak simán elküldöd a hozzászólásodat, ahogyan szoktad.

Pussza

Kép

Kép
nancsika

köszi az öblögetős tippeket, délután beszerzek egyet. Remélem használ majd.

Anita
nem a TK-ra. Nyházi Főiskola Műsz-i Mg-i kar. (Körny.gazdálk.-on végeztem) Nekem kéthetente kellett mennem 2 napra. Jó kis kiruccanás volt. Kép

Bartika
beszéld meg a dokiddal, nekem se kellett 1-2 hetente mennem. Elég volt havonta egyszer, és akkor megkaptam egyszerre a táppénzes papírokat. Mindig hó vége felé mentem, hogy még a mh-en el tudják számolni és legyen fizum. Sőt még a sort sem kellett kivárni, csak odaadtam a nővérkének a nőgyogyi papírját és kaptam cserébe a táppénzest. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Medike!

Most 50 kg vagyok, és 172 cm. Ez tényleg nagyon sovány, nekem jól jönne a +5 kg...Kép

Nemrég hallottam valahol, hogy a kismamáknak hanyagolniuk kell a mentolos cuccokat. Ez tényleg így van?

Kép
Kép
maminti81

...csak azt hittem, h védőnő simán sztetoszkóppal hallgatózik.Kép De így ok, olyat nem szokott magával hozni, ha jön hozzám.Kép

A repedezés meg annyira nem zavarna, mert a combon is vannak sajnos, már régóta, de a pocimon sem lenne gáz, de ezek ilyen nagyon pirosak, és gusztustalanul néz ki.Kép

Nem toom mennyire láccik így..Kép

(gyengébb idegzetűek ne nézzenek ide, mert horror.)

Kép

Kép

Kép
nancsika

Annácska Kép
mint 2 fiús anyuka mondom, hogy lehet őket babusgatni Kép Nekem mondjuk a nagyobbik nem volt egy bújós fajta, de a kicsi az nagyon nagyon bújós. És mindkettő anyás, apa legnagyobb bánatára, de most úgy tűnik apának is eljött az ideje a 3.-nál. Kép
Mondjuk a kicsivel ezért gondjaim is lesznek, hogy hogyan fogja viselni amíg én kórházban leszek. Apáék meg fognak vele szenvedni Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Nancsika! Sztem ez még egyáltalán nem gáz, mert a kórházban én olyat láttam... Inkább azt ne tudd megKép(Azt hittem durvább, ahogy körvonalaztad, bár elhiszem, hogy zavarKép) Nekem 2-3 ugyanilyesmi vékony csík van mindkét mellemenKép A piercinget nem kell még kiszedetned?

Úristen Maminti! Az az 50 kg tényleg nagyon kevés a 172 cm-hezKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jaj Nancsika! De drága vagy! Ez ám a távoktatás! Nézzük sikerült-e...
Köszönöm!
Mamminti, én akkor sem értem már az is baj, ha sovány az ember? Gondolom eszel Te rendesen, csak ilyen alkat vagy,nem?

Szisz, köszi, meg fogom próbálni... Horror lenne kibuszozni nagy pocakkal... Kép

Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nancsika!!!
Nyugi, ha az én hasamat látnád 2 gyerek után, akkor tényleg rosszul lehetnél.
Most már nem is izgat a dolod, megint szét fogok repedniKép

Viszont azt olvastam valahol, hogy többgyerekeseknek a tb fedezi a hasplasztikát.
ez három gyerekesekre is vonatkozik szerintetek, vagy szüljek még párat, aztán próbálkozzak?KépKép

Én oral b fogkrémet használok, sensodyne szájvízzel, ettől a kombinációtól most nem vérzik az ínyemKép
Előtte zöld elmex-et használtam, de attól is vérzettKép

Viszont tényleg a corsodylt javasolják legjobban fogíny gyull.-raKép
De én nem szeretem az ízétKép
Maminti, az 50 kiló nem túl sok. A barátnőm is kb. ennyivel kezdte, hasonló magasság, mégis 70 kiló körül végezet, és az elején még fogyott is.

Ildikó17+6
vas

Ilyen gyönyörű, egészséges babát kívánok mindenkinek:

Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Kép

Dióbél és makkocska babucikKép
Cukik, nem????
vas

Anita, egyre jár az agyunkKépKépKép?????
vas

Szisz Kép
Oké, akkor már tudom kitől kell majd tanácsot kérnem Kép

Maminti Kép
Csak hogy megnyugtassalak én is hasonló súlyban vagyok a 168 cm-hez Kép A védőnőm szerint a baba úgyis megszerzi amire szüksége van Kép Nekem nem is aggódott az eddigi 1 kiló miatt Kép

Nancsika Kép
Ez még nem annyira vészes Kép

Nicika Kép
Merre jársz?
Mesélj milyen volt a bevásárló körút? Kép

Annácska 17+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Nagyon úgy tűnik, Ildi!!!KépKépKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nem gáz? Akkor megnyugodtam. Csak nekem annyira nem jön be.Kép Olyan kis ronda.Kép
Piercinget még nem veszem ki, majd, ha szól a dokim, vagy, ha zavarna. Most még elvagyunk együtt.Kép

Bartika, nincsenmit Kép

Ildi! passz.Kép De valami biztos van.Kép Nekem a volt körmösöm javíttatta meg a bélését, de neki csak 1 babája van. Gondolom fizetett akkor nem keveset.Kép

A képek meg nagyon cukik.Kép

Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziaszto kismamik

Rémes mennyit írtok...!!!

Anita
Nem mind bébi méret... egész nagyok is vannak(104, 110, 116, még 122 is... de ezekből szinte csak egy-egy)
Sajnos a bébiméretnek szinte mind nyitott a lábikója(csak kettő rugi van)... most azon agyalok, hogy akkor harisnyával kell rájuk adni... erre nem figyeltem. Nagyobb méretből vannak rugik(62, de főleg a 68-ból), csak nem figyeltem anno a méreteket amúgy praktikusak gombolás meg egyebek, csak ezt nem néztem.

No mindegy azért elhasználjuk... veszek harisnyákat, vagy agy vékony rugit alá???

Szisz
Elég sok jó turi van!! Én a Humanaban vásárolok, meg a Blahától ha elindulsz a Nyugati felé bal oldalt, első kereszt u. ballra a szökőkútnál egy Erste bank van a sarkon.... mellette.

Vas
Anne Geddes nagyon jópofa! Kép

Nancsika
Te most hány hetes vagy???
Lehet sürgőssen kenegetni kellene a pocimat nekem is???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! 19+3. De ez a kép nem mostani, hanem vagy 2-3 hetes asszem.

Kép

Kép
nancsika

Nancsika

Nem emlékszem ki írta a piercinget, hogy kivette mert valamit mondott a doki, hogy nem jó...(nnna ezzel sokra mész) talán pont a repedés miatt???

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jajjaj akkor elkezdem... úgy utálom magamat kenni... különösen télen... fázom tőle!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Iszonyatosan sokat írtok. KépEz nagyon tetszik. Kép

Nem is tudom, hogy mit írjak magamról. A törpe az első manóm és eléggé izgulok miatta. Kép Már lassan betöltjük a 16dik hetet és utána megyünk AFPre, majd ha megjött a lelet. Legalábbis dokibácsival ezt beszéltük meg.

A Péterfyben fogok szülni, ha minden jól megy valamikor április végefele. Kép

Mivel már most nehezen alszom, mert nem tudok oldalt aludni, de sajna a hátamon se tudok már, így igen rossz éjszakáim vannak mostanában. Kép Persze, hogy minden teljes legyen, minden áldott reggel interjút adok a nagy fehér mikrofonnak... Kiragyásodtam, székrekedésem van és nem tudok annyit dolgozni, mint eddig. (Abba kellett hagyjam a tanítást és csak a magántanítványok maradtak) Szóval eddig nem éreztem meg a terhesség örömeit. Kép De nagyon várom már.

Csíkok és egyéb viszketés ellen én avonos cuccokat használok. 2 barátnőm szült most és midketten dícsérték a terhescsíkok elleni krémet és a mellfeszesítő krémet. Na, ezeket használom én is. Kép Nem hámlok, nem viszketek. A repedésekről még nem tudok nyilatkozni Kép

Engem mindig felfele kerekít a védőnő és még egyszer se akadt ki a súlyomon, pedig szerintem kicsit sok... De sebaj. Kép

Üdv mindenkinek!

Eszter 15+4

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Én is ennyi idős vagyok... de van hogy felhúzott lábbal még hason alszom! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka! Én pont most gondolkodtam azon, hogy nem is baj, ha nem minden ruhácskájának lesz talp része (nem rugi), mert az sem baj, ha a lábán picit rövidebb, zoknival megteszi, nem? Persze, nem úgy gondolom, hogy feszüljön rajta a ruhaKép - nekem is a legtöbb gatyó, amit vettem, kis kantáros, lábfejrész nélküli! Nekem baromira bejön, hogy már ilyen vagányan lehet öltöztetni, nem az a szokásos rugiKép

Nancsika! Amíg nem zavar, és a köldököd se jön nagyon kifelé, addig nincs gáz! Csak kíváncsiskodtamKép

Eszter! Előbb-utóbb jönnek a kellemesebb napok, kitartásKép Szerintem a 20. hét után egyre jobb, de majd meglátjuk! (Lásd. hétvégeKép)

Nekem meg képzeljétek, olyan erőseket rúg most Boti, hogy most először kívülről is láttam a hasam mozgásátKép Alig várom, hogy hazajöjjön a papa, hogy megmutassam neki (persze, ha a bébiben marad még annyi erő estére, hogy ugyanilyen erős legyen)Kép Nagyon tuti érzésKép

Anita (22+6)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nancsika,
Annyira nem gáz a csíkod, de hírtelen nyúlásnál mindig ez van, nem tudsz vele mit csinálni. Gyorsan nőtt a Manód!

Bátorítást kaptam a továbi piercing-viseléshezKép Egyszer már majdnem kiszedtem, de a párom oly bánatosan nézett, hogy nem vitt rá a lélekKép

Mamacka,
Én is utálom. Soha nem is volt rá szükségem eddig. és most is kb. kéthetente bírom rávenni magam a pocikenegetésreKép Nem lesz ennek jó végeKép
Bár a hátsómon lévő csíkokkal tök jól elvagyunkKép Igaz, azokat én nem látom mindigKép

Eszter,
Tényleg nem túl sok jót hozott neked a kismamaságKép
Hát, én semmi ilyesmiről nem tudtam beszámolni, mert néha még most is elfeledkezem az állapotról, annyira nem történt semmi változásKép Tehát én meg ezért nem érzem még a terhesség örömeitKép

Én is április vége felé fogok szülniKép

Medike
15+5

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Szisz: szerintem lesz uh, de a neme szerintem még kizárt, hogy kiderüljön.

Anita: pont ezek miatt szokták a TGYÁSt utólag igényelni. Meg szerintem ahhoz is kell a baba taj-száma. Az meg csak azután van, hogy megszületett.

Nancsika: Ulla Popkenben vettem. Az én méretemben máshol nincs esély Kép
A horror csíkosodást majd megmutatom élőben a talin, csak szólj rám Kép

Annácska: tudod milyen érzés, mikor az emberhez odabújik a két fia, átölelik, és közlik: "szeretlek" Vagy mikor Balu közli, hogy elvesz feleségül... Kép

Ildikó: a hasplasztika szerintem nem a csíkokra vonatkozik. Mert azt csak bőrátültetéssel lehetne eltűntetni.

Vettem gatyát Kép Most sem esik le rólam, és remélhetőleg jó sokáig jó lesz Kép Nagy mázlim volt, mert 26-ról volt leértékelve 5-re.

cory 20+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mamacka,Eszter
Én még tudok hason aludni. Doki mondta, hogy nem nyomom össze Manót, nekem ez volt a fő parámKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

anita
A zoknit lehet könnyaen lerúgja... bár ilyen kicsinek még lehet, hogy enm! Azért gondoltam harisnyára... Én is szeretném ezeket mindenképpen használni olyan kis aranyosak.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
A harisnyát nem szeretik a ppicik, mert szűk és nem kényelmes nekik. És talán neked sem egyszerű kezelni rajtuk ezt a ruhadarabot.
A zoknit jobban elviselik és ilyen kicsinek még nem jellemző, hogy leszedjékKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Közben én is hazaértem, elszaladtam az oviba a nagyobbikért.
Nem fogjátok elhinni, de tegnap bombariadó volt az oviban. Ki az az állat aki egy ovit szivat????

Cory
miért vagy ebben annyira biztos? Hátha... Vagy annyira nem jó a doki gépe?

Szilvi és Katababa
szisz2

Cory, gratulálok a szuper gatyó vásárláshozKép
Én is szeretek ilyeneket kifogni, hogy ennyire le van értékelve.Kép

Nem csak a csíkok miatt gondoltam erre, miután lefogytam 25 kilót, elég lötty maradt a hasam, csak a bőr lógott(csíkokkal vegyítve).Csak néha elképzelem, milyen lesz a 3. utánKép
Na, ekkor gondoltam a plasztikára.De vagyok annyira beszari, hogy nem is mernék a kés alá feküdni, még ha ingyér van, akkor seKép

Én is tudok még hason aludni, ez a kis pocak még nincs útbanKép
De ha akkora lesz, mint előzőleg volt, szerintem az utólsó 2 hónapban megint csak tv-t nézek éjjel alvás helyettKép

A tgyás-hoz nem kell a taj- szám(ha elkezded előbb), én kivettem 28 nappal előbb, most is úgy fogom, csak ha megszületett a baba, akkor pótolni kell minden hiányzó adatot.De úgyis küldenek értesítő papírt, hogy milyen adatok, papírok hiányoznak esetleg.Kép

Eszter(Vok) üdv. közöttünkKép

Ildikó17+6
vas

Szisz!
Bombariadó az oviban?????
Nem semmi!!!
Biztos valamelyik kis kölyök volt, aki nem kapott repetát, és berágott az óvónénire.
Kép
vas

Medike! Az én párom is sajnálná, ha kivenném a kis kékséget a köldökömből. Mikor meglátta nagyon tetszett neki. Szerintem hamarább lett szerelmes a köldök+piercingbe, mint belém.Kép Volt, h kivettem, h milyen nélküle, de más nagyon régóta megvan, és elég snasszúl nézett úgy ki. Úgyhogy visszatettem.Kép
Popónon nekem is vannak gazdagon a csíkokból.Kép

Cory! Ok, majd szólok a talin.Kép
Akkor a tali programja:
-

Kép

Kép
nancsika

Állítólag egy fenyegető levelet találtak, ráadásul pont alvásidő lett volna. Mondjuk én egyébként is haza szoktam hozni ebéd után, de ma elég sokan így tettek. Hát kiakasztó mindenesetre.

Cory
26-ról volt leárazva? Atyagatya, TV van benne? Vagy mitől volt ez eredetileg ilyen marha drága. Gratula a jó vásárhoz! Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Cory! Elhiszem, hogy ezek miatt célszerű utána igényelni a Tgyást, de ahogy írtam, vhogy meg akarom találni a kiskaput, hogy ne fizessek 2.félévben tandíjat, hiszen max. fél -1 hónapot fogok suliba járn+vizsgák!

Ildi! És akkor mi van, ha mégis túlhordom a bébit, és nem születik meg 28 napon belül?

Szilvi! Ez aztán tényleg állatság a javából!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vas
25 kiló nem semmi!!!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jut eszembe!
Szent Imrések!!!Azt hallottam, hogy most már az egyágyas szobákért fizeteni kell 4 ezer pénzt.A kétágyas továbbra is ingyenes.
Valamivel extrább szolgáltatások járnak még hozzá, más kaja, "több tiszta lepedő"-ami amúgysem ártana normális esetben sem-
Aztán még nem tudom.
Majd jövő héten megyek a dokimhoz, megkérdezem tőle.

Mondjuk nekem minden pénzt megér,, hogy egyedül legyek.Leventével 3 ágyasban voltam(a csaj horkolt mint állatKép ),Olival meg kétágyasban, de ott sem fogtam ki túl jó szobatársat.
De amilyen peches vagyok, még ígysem lesz majd egyágyasKép

Szép ez az ovis sztori.

ildikó
vas

Szilvi,
Ovi és bombariadó? OkosKép

Ildi,
Elég hihetetlen, hogy elfért rajtad 25 kg pluszKép

Nancsika,
Jegygyűrűt kaptam érte cserébe, akkor gondolhatod, hogy mennyire bele van szerelmesedveKépKépKép

Cory,
Ügyes voltál a nacival!

A hasplasztika támogatásáról én is hallottam, sőt, ha "orvosilag is indokolt" (fogalmam sincs, milyen indokKép) akkor talán többször isKép

Miután ez elméletileg csak egyszeri juttatás, meg kell várnom vele a következő 5 gyermekemetKép Utána meg már elég öreg leszek, hogy mindegy legyenKépKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Anita, nem tudom ,akkor mi van.
Szerintem pár nap csúszás biztos belefér.A könyvben írt várható szülés időpontját veszik alapul, és ebből számolják a 28 napot visszafeleKép
Nekem is muszáj kivennem előtte, mert 9,-én lejár a gyed, és 31,-re vagyok kiírva.Ha meg gyesre elmegyek arra a pár napra, akkor már nem járna gyed.Kicsit bonyolult.Vagy betegszabira tudnék én is elmenni, de inkább az előbbit választom.Kép

Igen, Mamacaka, 25 kilót fogytam.
Mivel Olivérrel rettenetesen elhíztam , azért figyelek most nagyonKép
Nem szeretnék mégegyszer ezen átesniKép
Ilyenkor vele már kb. 70 kiló voltam, most meg 62-62,5 körül mocorgokKép

ildikó
vas

Medike, én is azt mondom, mi lesz ha még lesz 6 gyerekem(bár kizártKép ), akkor újból szétvagdosnak????Kép

Igen, elfért rajatm 25 kiló plusz, mindjárt keresek képet, hogy néztem kiKép
vas

Cory Kép
Meggyőztél Kép
Akkor van esélyem, hogy férjhez megyek Kép

Na megvan az AFP eredményem Kép Természetesen emelkedett az érék Kép 77ng/ml és 2 Mom Kép
Elegem van ebből az AFP-ből, tényleg csak arra jó hogy a kismamákat idegesítsék Kép

Annácska 17+3

annácska

Annácska! És most mi lesz?
Ez tényleg magas?
Szegénykém!

Vas! Ide a képpel! Már én is akartam kérni, mert nem tudlak elképzelni 25 plusszal... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Annácska, nyugalomKép
Hiszen minden vizsgálatod jó lettKépKép

Szóval, csak erős idegzetűeknekKép
(kicsit rossz a kép minősége, de legalább nem látni tiszán néhány hurkátKép )Kép
KépKép

Ez volt a maximális 84 kilómKép
Aztán ebből lett 59-60Kép
Kép

Ildikó
vas

Sziasztok!

MegjöttemKép

Az érettségi egész jól sikerült, bár nem lesz annyira jó, mint szerettem volnaKép Olyan 3-as 4-es lesz szerintem....
De nem baj, legalább túl vagyok rajtaKép

Viszont itt a nagy hírem:

KISLÁNY!!!! KISLÁNY!!!!! KISLÁNYKépKépKépKépKépKépKépKép

Úgy de úgy örülökKép
Minden rendben van vele, bár azt mondta az orvosom, hogy nem látott valami jól a nagy hasamtólKép Ráadásul annyira mélyen feküdta a baba, hogy a szeméremdombomon kellett már vizsgálnia....
KépKépKép
Ott fekszint lent, mint egy bölcsőbenKép Írtó cuki voltKép Igaz nálunk csak síma 2D-s UH van, de így is ki lehetett venni a pofijátKép Bár azt ne mmondanám kire hasonlítKép

Majd a méreteket is beírogatom (kisebb a koránál) most nagyon fáradt vagyokKép

Zsu
20+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?