Jó reggelt Lányok! De aktívak vagytok!
Cickóviszketésről még annyit, hogy nekem nem az egész, csak a bimbók viszketnek, és teljesen ki vannak száradva, hámlik rajta a bőr... lehet, hogy az volt a baj, hogy kenegettem (mert amikor elkezdtem kenni babaolajjal még nem viszketett, csak a repedezések elkerülése végett kentem). De sajnos állandó jelleggel viszket és rém kellemetlen...
De most leálltam a kenéssel, talán ez segít...
A szívhangot sztetoszkóppal nézik, de már mi is rájöttünk, hogy nem mindig hallani. Az én sógornőm füle gyakorlott, mert tüdőgyógyász, de ő sem hallotta a minap.
Titati, drukkolok, hogy rendeződjön a szerződésed, nem lehet jó érzés pont ilyenkor a levegőben lógni...
Mamminti! Az a -2 kg mennyit jelent? Úgy értem hány kiló vagy most? Nem is értem miért akad ki egy-egy védőnő... ÍGy is túl sok a frász e körül a súly dolog körül...
Nancsika! Segíts kérlek, hogy kell beilleszteni a smily-kat, mert nem sikerül...
Elkesesítettetek a hírrel, hogy ha januártól én is táppénzen leszek, akkor hetente két hetente kell menni papírért... A mi dokink a város másik felén rendel, de annyira édes, és simán kiír akármikor, hogy nem szívesen cserélem le...
no majd lesz valahogy.
Annácska! Gratula a kis tököshöz!!! Olyan jó lehet már nevén nevezni a gyereket...
Nici! Mit vettetek?
Barti + Pötty
17+3