Új privát üzeneted érkezett!

Sygnum,
Leot ülni is te tanítottad meg ilyen szépen, vagy az magától ment? Hányszor mutattad meg a forgást? Kamillát annak idején egy 1 hónapnál fiatalabb barátnője "tanította" meg felállni, addig lustizott.
A nyakad is a köhögés miatt van bekötve? Nekem is mindig az segít Kép

Roz,
hát, ezek a férjek, nem semmi, de mostmár hamarosan vasárnap lesz, de nem kiabálom el...

Kép

Kép
kobudo

sziasztok

most voltam nikinél olyan jó volt játszotunk meg sétáltunk nagyon szupi volt Kép

syg
nagyon ügyi ez a kicsaj majd az alvás is rendeződik lasan te jobban vagy ??ezt a meleget lehet hogy vissza sirjátok majd a családi házban ott aztán az embernek gatyája rámegy ha olyan hőmérsékletet akar mint a panelban a barátnőmék alig tudták megszokni hogy nincs kánikula otthon mikor már kiköltöztek a panelból

cukker
én nem ismerem a szolnoki kórházat az ittenibe miért nem szeretnél menni a cseten momdtak róla rosszat ? igazán nem tökéletes de szerintem vagyis ahogy itt lányoktól hallom ( én nem voltam baba-mama szobában ) jónak hangzik az 5 nap igazán kibirható mit szeretnél másként ?? a dokiddal nem tudod azokat megbeszélni a szülésnél szertnél más ellátást ?

bepa
fejést már leirta seriff
remélem használ csak legyen hozzá energiád Kép és én is csak azt tudom mondani hogy azért ne keseredj el ha tápos is lesz ugy is felnől lehet hogy te pici lelkecskédnek ez nem a legjobb de
ha nem sikerül attól még te is nagyon nagyon jó anyuci vagy Kép

seriff
oltás hogy sikerült ?? hogy birta kis hanci sullyával mizujs?

zsann
tényleg te hogy birsz 4 gyerköccel bár nálad már fiúk nagyobbak de ahogy olvasom ott is akad gond nálunk igzán inkább azért nehezebb mert mindannyian kicsik még

sam
miért nem teszed az albumodba képet oda bizti megengedi majd meg nézzük ott Kép( már oylan kiváncsi vagyok )

megyek kiveszem a csajom a kádból még estére jövök pusssz

jaj még eszembe jutott
kob
apa kikodolja neked a progit ha továbbakarod használi azt modta ha 7vén itthon leszek megcsinálja és majd elküldi neked

mino
most esett az a fehér ruci mit össze kerestem Kép azt nem nekemd akrtam betenni balcsi kicsit furin nézne ki benne Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

nana

te merre jársz ma ??? nem vagy jól ??? dani ??

Kép

Kép

Kép
roz23

még valami ezt is elfelejtettem Kép

syg
hogy tanitottad meg leot fordulni mi annót nikit lapedővel forditgattuk de nekünk nagyon sokára tanulta meg ezt dévényis masszőr caj mutatta annó

Kép

Kép

Kép
roz23

Hali

Roz én nem igénylek semmiféle különösebb ellátást, csak menjen minden rendben. Furának találom, hogy nem törődnek a viszeremmel, pedig ma is annyira feszült, alig tudok tőle járni. A légzés is nehezemre esik.

Amúgy nagyon boldog, elégedett és büszke anyuka vagyok. Fogadóórán nagyon megdícsérték Bencét. Hihetetlen, de alig két hónap után szinte tud írni. Hangokra bontja a szavakat és hallás után leírja. Elég sok nyomtatott betűt ismer. Csak pl. a légyszívest így írta: léccíves. Kép Kisfiam most foci edzésen van, várom már őket haza. Már nem járok el nézni őket, nehogy eltaláljon a labda. Most megyek, pá.

Kép

Kép
cukkermáz

Roz,oltáson túl vagyunk, csak a mérlegelés közben ordított Hanci.Vajon,miért ?KépA Pongi felesége volt, azt mondta ok minden,kis lassan gyarapodó akrobata csajszi.És csak havonta kell menni!Kép

Kép
seriff

Sziasztok

Most van egy kis csönd nállunk. Az ici-pici a forgóját nézegeti a nagy lány leragadt a tévénél a kakaójával együtt a fiúkat meg most zavargásztam fürdeni. Hát elég nehéz velük, főleg hogy a párom reggeltől késő estig dolgozik és nem igazán tud az itthoni dolgokban segíteni meg mostanában egy kicsit valami nem stimmel közöttünk, na de majd megoldódik. Azért nehéz mert a pici még nagyon pici de már igényli a foglalkozást a beszélgetést, de már így is nagyon féltékeny a kiscsajszim, ezért próbálom úgy csinálni hogy neki ne essen rosszul. Nem bántja, meg nincs semmi ilyen csak szomorú és elég sokat sír főleg a déli alvás előtt ha nem tudok mellé feküdni amíg elalszik mert éppen az Annát etetem vagy éppen csak fogom mert valami baja neki is van. Most hétvégén anyunál lesznek a fiúk meg a Niki, mert sajnos nagyon fájnak a lábaim és pihennem kellene hogy nehogy begyulladjon a másik lábamban is a viszér, mivel majdnem ez miatt nem engedtek haza a kórházból. Vártam már hogy mikor hozzák a jó hírt hogy haza engedik-e a lánykát, hát erre nem bejelneti az orvos hogy most azonnal menjek a kórház busszal a másik kórházban mert vár egy érsebész és megnézi, szerencsére csak felületes trombózist kaptam és nem mélyvénásat, tehát siettem vissza hogy megszabadulhassunk már az orvosoktól. Most viszont kénytelen leszek magamtól elmenni az sztk-ba mert azért nagy bajt én sem akarok, csak félek hogy műtétet fognak javasolni. Sajnos ez a viszér a sok terhesség átka, legálábbis nállam.
Közületek ki szokott a Szórakaténuszba járni?
Nem szoktatok közös találkozókat szervezni?
Ha átköltözünk valamikor a mi lakásunkban, megszervezhetnénk. Szívesen találkoznék veletek, ennyi szabadság után jól esne többet beszélgetni felnőtt emberekkel. Néha úgy érzem teljesen elgyerekesedem, már néha én is úgy beszélek mint a lányom. A kakaót dodónak hívja és néha én is azt mondom a nem otthoni környezetben is. Alig várom már hogy a pici is nőljön, szeretnék valami üzletbe belevágni ha betölti a két évet. Tudom hogy mit akarok meg hogyan csak az akkori vállalkozási szabályokat nem tudom ezért még annyira nem tervezek, csak álmodom "egyenlőre".
Megyek mert a nagyobbik fiamat is küldenem kell mert ha hatszor nem szólok akkor nem indul meg.
Jó éjt mindenkinek!!

Anikó
zsann

Cukkermáz

Mi baja a viszereidnek? Voltál már vele orvosnál? Vigyázz vele mert nem is gondolod milyen baj lehet belőle. Én soha nem gondoltam hogy lesz vele bajom, és tessék. Feltétlen kérj orvosi véleményt. A szülés különösen teher egy ilyen problémának. Nekem már a második szülésemnél rögtön után tornáztatni kellett a lábaimat és amilyen gyorsan csak lehet fel kellett kelnem sétálni, mivel trombózis veszélyes volt mindkét lábam. Nagyon vigyázz magadra!!!

Anikó
zsann

zsann

de volt már két talin is nézd meg képeket az albumban kecskeméti babatali 2 album is van egyiket zsoltiék csinálták mésik albumot mino az utolsó tali zsoltiéknál(sbea férje) vol

seriff
na tessék csak kérned kellet már is havi 1 mérlegelés :Kép örülök neki Kép

cukker
gartaulálok a nagy ügyi kisfiadhoz Kép akkor szerintem inkább maradj itt mert ha ne adj isten valmi gáz van itt gyerek osztály rész mármint kor és intenzív jó nagyon

mino
hogyis hívják a a barátnőd dokinénit ma niki "bemutatkozott neki " kint sétáltunk és vagy 10 szer utánna kiabált szi doktornéni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

bocsi kecskeméti topiktali Kép az album cime

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Valami miatt nem engedi hogy feltegyek képeket.
Az albumba engedett feltölteni és ott meg tudjátok nézni a mászós képet.
Az utolsó három kép az ami frissKép
Megyek mert apa követel.
Még lehet hogy jövök később.
Íme az album:

http://www.babanet.hu/album/main.php?own=5&album=5749&page=3

Kép

Kép
samchee

van egy kis időm áki elaludt és adri csak 15 perc mulva követi ha terjuk a szokást Kép

szóval gey pár apja mióta niki jobban van lmeht a játszóházba nagyon szép európai szintű szerintem 6 számitógépa nygobb gyerekeknek a kicsiknek a csörgötöl alegóik mesekönyvek kirakók minden csuda jó és hiper szuper közép korú csajszi vigyáz ráájuk ma hogy csak 3 asban voltunk beszélgettünk kicsit apával mesél hogy 4 gyermek van az ő kortermükben az egyik 5 éves anyuka apuka sehol és hetente csak 1 szer látogatják e darab játéka nincs kisrácnak kórházi pizsoma papucs... va rajta a másik 2 kisfiú egy 2 éves és egy 6 év körüli velük ott vannak szülök de ugy hogy egyiknél sincs egy darb játék sem apa meséli hogy az anyukák /apukák egész nap csak vitatkoznak gyerekekel és mikor gyerek megunja akkor hozzácsapodik tiborhoz meg nikihez mert ők egész nap szineznek kirakót vittem be nekik memória kártyát ... sok mindent mesekönyvet.... és egész nap foglalkoznak azt mesélte még tibor hogy nem csak az "zavarja " hogy em visznek be a többi gyereknek semmit ( sajnálta őket )
hanem az anyukák apukák el várják tölük hogy niki az égvilágon mindent megosszon veük ( sajna egy két játékunk könyvünk és niki kedvenc alvós barija kárára az egyik kis fiú széttépte ) szóval nem értem én az ebereket hogy indulhat ugy a kórházba egy szülő ( mindegyik beutalóval jött és mesélték hogy napok óta benne volt a levgőbe hogy jönnek ugy mint mi ) hogy semmit nem visz semmit gyerekének én még ha csak házo d. hoz is megyünk minimum viz rágcsa meg egy két könyvel indulunk el
a gyerekek egész nap fekszenek vagy rosszalkodnak vagy tv-t néznek
ma játszoházban a csaj kiment a folyósóra mert azt mondta idegesiti gyereke aztán mi elkeztük nikivel épitőzni kisfiú szintén odacsapódott hozzánk és elkezdett épitőzni nemsikerült és segitetem neki erre jött már vissza az anyja látta hogy mi jól elvagyunk az ő gyerekével és szerintem már szégyelte magát annyi idős volt kisfiu mint niki még idősebbis nem udott 2 építőkockát egyberakni nem bszelét tisztán és még szinezni sem tudott olyan hihetelten hogy ennyire nem foglalkoznak az emberek gyerekeikkel tibor agyon ki van bent és bátja hogy ennyire nem fogéalkoznak a gyerekekkel már az orvosok is megjegyezték ma hogy a 3 másik gyerenek miért nincs leglább 1 mesekönyve vagy valami ezt most nemértsétek félre nem magunkat akarom ezzel sztárolni hogy klasz szülök vagyunk hanem azt akartam mondnai hogy mennyire nem érdeklik egyes szülöket hogy gyerekeik mit csinálnak elég elszomorít és a gyereket sajnálom
én ere csak azt mondom hogy nem kell gyereknek drága játékokat venni megteszi egy rajzlap egy olló meg egy pár színes ceruza abból nagyon klassz dolgokat lehet kreálni én is most nikinek csináltam egy papir babát és hozzá rajzoltam sok cipőt ruhát kalapot és ezt rakosgathaj és ehez em kellenek ezrek meg hogy az ember egy mesét akár fejből kreáljon gyereknek
megyek mert lejárt az időm adri hammát kér megy csicsikálni Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

sam

nekem igy nem jött be kép de ha kül rákerestem az albumba a nevetek alapján bejött
édes kis tündér ahogy mászik Kép ezt alvós képet még nem láttam nagyon szép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

délután elmentünk kicsit csavarogniKép

Kobudo, ülni nem tanítottam, ott nem kellene még tartania. Nem akarom én siettetni, csak tudom, hogy a forgáshoz már elég erős, csak éppen nem érdekli őt. Viszont ha forogna, lehet, hogy jobban lefoglalná magát. Õ függőlegesben akar lenni (már most a magasba törKép), ezért is próbálgatja az ülést. Ma is tartottam, de egyszercsak azt vettem észre, hogy nem kell őt megtartani, egyedül ül.
A nyakam a torokkaparás miatt volt bekötve, ez nekem is mindig használ, nem is fájdult meg a torkom.
Mesi - fürdés, nem válaszoltál?

Roz, igazából játszottam vele, a lábánál fogva forgattam (PNF technika, nem babákra találták ki) és tetszett neki, kacagott rajta. Utána meg próbálgatta egyedül. Csak arra akartam rávezetni, hogy ilyet is tud ő, ne unatkozzon, ha le van téveKép
A melegből nem adok!! A ház fűtési rendszere úgy lett megcsinálva, a kazán teljesítménye is nagyobb, hogy 24-25 fok legyen. Én inkább nem eszek, de fázni utálok.
Megértem, hogy nem érted ezeket a szülőketKép Én sem érteném. Egyébként sokszor még játék sem kell, csak fantázia. Már írtam, hogy a mandulaműtétemkor filmet forgattak a gyerkőcök és ugráltak egyik ágyról a másikraKép

Zsann, tejszaporításra jó az Urtica és a Ricinus communis 5 CH hígításban(csak ebben!!!) napi 4*5 golyót elszopogatni 2-3 napig, aztán napi 2*5 golyót 2-3 napig. Előtte-utána fél óráig nem szabad enni-inni-fogat mosni-rágózni-semmi mentolt használni. Na meg a Herbalakt tea, amit Kob mondott jobb, mint a Laktoherb.

Seriff, akkor most remélem nagy az öröm, hogy nem kell menni mérlegelni! Ügyik vagytok!

Manóka több, mint 2 órát aludt du., várhattuk, hogy felébredjenKép Most is alszik 1 órája. Kipróbálom megint az anya-póló trükköt. Régebben nem jött be, hátha most igenKép

Jó éjt!

Kép
sygnum

syg ez az amódszer mikor kerezstez a két kics lábacskáját és hagyod hogy ő huzz aát magát ?( ezt is csináltuk Kép )

Kép

Kép

Kép
roz23

mino ezt neked találtam

Két diabetikus muffin-recept.

Narancsos-mazsolás muffin

Hozzávalók kb. 12 darabhoz: 1 vékony héjú narancs, 2 ek. mazsola, 1 dl zsírszegény tej, 3 ek. olaj, 1 tojás, 22,5 dkg liszt, 3 ek. CANDEREL édesítőpor, 12 db nagyobb mignonpapír

A narancsot alaposan megmossuk, szárazra töröljük, négybe vágjuk (ha magot látunk, kiszedjük). A narancsot mindenestől a mazsolával, a tejjel, az olajjal és a tojással együtt egy mixerbe tesszük, és péppé zúzzuk. (Csinálhatjuk botmixerrel vagy turmixszal is, ha egyik sincs, a narancsot is és a mazsolát is apró darabokra vagdaljuk, és összekeverjük a tejjel, az olajjal és a tojással.) A lisztet elkeverjük egy csipet sóval és a CANDEREL édesítőporral, és beledolgozzuk a narancsos pépet. A sütőt 180 °C-fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A muffinformát kibéleljük a mignonpapírokkal, és egyenlően elosztva beleöntjük a masszát. A sütőben kb. 20 percig sütjük. Tálaláskor egy-egy vékony fél szelet naranccsal díszítjük, és megszórhatjuk CANDEREL édesítőporral.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 darab energiatartalma: 121 kcal

Narancsos muffin

Hozzávalók 12 darabhoz: 20 dkg liszt, 5 dkg CANDEREL édesítőpor, 2 tk. sütőpor, 2 nagy narancs, 5 dkg lágy margarin, 1 tojás, muffin sütőforma, muffin papír

A lisztet összekeverjük a CANDEREL édesítőporral, a sütőporral és egy csipet sóval.
A narancsot alaposan megmossuk, az egyik héját lereszeljük, mindkettő levét kinyomjuk. A liszthez adjuk a narancslevet (ha nincs 2 dl, egészítsük ki dobozos lével), a margarint, a tojást és a narancs reszelt héját. Alaposan összedolgozzuk.
A sütőt 200 fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük. A muffin sütőforma mélyedéseibe egy-egy muffin papírt teszünk, kétharmadáig megtöltjük a masszával és a sütőben kb. 30 percig sütjük. Kissé kihűtjük.

Munka: kb. 15 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 darab: 489 kJ/117 kcal

Kép

Kép

Kép
roz23

Szép jó reggelt!

Syg,
még nem próbáltam Mesit a nagykádba rakni, bár lassan nem tudom kikerülni a dolgot, de még kényelmesebb nekem a kiskád. Ahhoz nem kell akkorát hajolnom Kép Szóval ezért nem írtam.
Még mindenki alszik (Mesit és engem kivéve), mert drága lányom annyit kakilt, hogy kifolyt a pelusból, és csak tekergett, forgolódott. Hát, amikor megnéztem, rájöttem mi volt szegénykém baja.

Sam, Mino,
akkor érdekel benneteket a pelus? Csakmert szombat reggelmegyünk Szegedre, akkor el tudnám hozni, utána megint csak 1 hónap múlva. Nos?

Seriff,
nagyon ügyes Hanci! Látod, a doki is értékelte a jó kis mozgást! Egy barátnőnk is a Pongihoz jár, és a babó, mivel nem hízta meg a kellő adagot, rögtön tápszert adott... Egy kicsit el van keseredve szegénykém.

Cukkermáz,
nagyon ügyes a fiad, aranyosak, ahogy így fejlődnek, ügyesednek. Sajna a szolnoki szülészetet nem ismerem, cska a szegediről vannak tapasztalataim.

Roz,
édes a férjed, hogy feltörné a progit, a hétvégén nem leszünk, csak hétfőn este jövünk, akkor majd beszélünk, jó?
Egyébként mi még a gyerekdokihoz is viszünk mesekönyvet, kaja meg víz is mindig van nálunk, anlkül nem is merek elindulni. Kamilla meg is kérdezi, hogy Anya, víz ugye van nálad?

Zsann,
tegnap megnéztem az albumotokat, mármint az addigi 1 képet! NAgyon édesek a gyerekeid Ez a kép mikor készült?
Mi jelentkezünk: járunk a Szórakaténuszba, az Aprók táncára. Ti is? Vagy másik foglalkozásra? Állítólag szerda du. is van valamilyen táncfoglalkozás.

Lina,
tegnap déleőtt (szerda) lűttalak a Baumaxtól kifordulni kocsival, gondolom anyukádnál voltál...

Mit is akartam még..
Ja, Nana, Mino, Erszényes, Pille, és a többiek merre vagytok?

Kép

Kép
kobudo

Ja,
seriff,
Emese akkor mér csak 2-3 hetes volt, amikor mértük, mert a miénk is 5 kilóig mér Kép Kép

Kamillát is szórakoztattuk ám:
Kép

Erről mindig Hanna jut eszembe, itt volt 5,5 hónapos:
Kép

Kép

Kép
kobudo

kob
jaj pelus mit is mondtál mennyiért van ?? szerintem nekünk is kellene

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,

a mi méretünk (4-9 kilós) ára 30 FT/db. Ez a méret 32 db-os csomagban van. Ez Pampers pelus egyébként. Talán lesz törlőkendő is, de ez nem biztos.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Roz, Kob, Ti aztán korán keltetek!

Kob, amikor először nem hízott Hanci eleget, nekünk is egbyől tápszert írt,pedig állítólag ellenzi (?), sajna akkor nem volt ott a tüneményes védőnőnk.Na de az én drágámnak nem kellett, lehet persze, h nem voltam elég erőszakos(szerencsére). És akkor el kezdtem emgnt mérni,és fejni, és utána hívtam fel a dokit megint, és akkor mondta, h tápszer stop. Szóval nálunk ez volt. Tegnap meg a felesége tök kiakadt,mert előttem volt egy bébi, aki havi 1kg-t hízik, és azt mondta, h Õ ezt sem szereti, főleg, h anyuka kérte a tápszerreceptet,pedig van teje. Na mindegy, úgyis mindenki úgy csinálja,ahogy jónak látja, és igazából nehéz ezt elrontani,mert egy gyerek jelzi ha éhes, sztem. Dobozos Kamilla nagyon jó! És ha letérdelnél a nagy kád mellé? Akkor nem kéne hajlongani? Mi így csináljuk, beváltKép.

Sam, klasszak a képek nagyon, kis drága fejjel előre mászik, töri az utat Kép!Vagány haja van.

Roz, sajna sok ilyen szülő vanKép. Mi is mindig viszünk mindenfélét még ha csak a boltig megyünk is...

Syg, Leo aludt később is? Én örülök, igen,meg HAnci is, úgy látom. Szerencsére-kopkopkop-ez az oltás is simán ment.

NA megyek, mert méltatlankodik.

Kép
seriff

kob
7-18 kg sima 4 es pelus ( nem maxi plusz annak más mérete egy kicsit ) pelust is tudsz hozni azt mennyiért ? mert nekünk az lenne jó mert azt mindenki tudná használni

bacuc gyanus volt ez a nagy csend adri kibontotta az actyvitit ésöszekeverte az össze kártyát benne Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj meg hogy mekkora csomagossat tudsz hozni meg hogy törlő kendő mennyibe kerül ?

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok mi van ma itt senki nem jön ??
én elkaptam a kicsiktől a megfázást fáj a fejem meg köhögök ma megyünk vissza házidokihoz tegnap nikinek megint elmaradtak a vizsgálatok mára igérik

Kép

Kép

Kép
roz23

sziasztok!

Kobudo, behajolni tényleg fárasztó, ezért fürdünk mi vele.
Nem is írtam, hogy megint sírás nélkül fürdünk, 1 hétig tartott. És végül természetesen cicivel ment a visszaszoktatás. Beültem vele a kádba, kapott cicit és szépen lassan engedtem a popóját a vízbe. Ami a júniusi Kismamához volt kacsa, azért meg meg van őrülve, teljesen lefoglalja, így nem vette észre, hogy a kádban van. Most meg már minden OK.

Roz, igen úgy forgattam.

Seriff, utána már nem aludtunk.

Ma éjjel úúúgy kialudtam magam! Hajnalban 4 és 1/4 órát aludt Manó. Tudom, hogy vannak, akik ennek a dupláját alusszák, de én 1,5 hónapja nem aludtam 3 óránál többet és még annak is örültemKépKép
Igaz, hogy előtte meg 1 órát ébren volt, mert apa megpróbálta cici nélkül visszaaltatni. Hát ez lett belőle, többet ezzel nem próbálkozunk.

Kép
sygnum

milyen szép baba volt kamilla is! a szeme nem is változott.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Roz, Kobudo köszönöm, tényleg minden kornak megvan a maga varázsa. Régebben pedig azt hittem, hogy sajnálni fogom, ha felnő és nem lehet babázni vele.

Tegnap sokat babáztam. Voltam öcséméknél, aztán meg délután Bettina volt nálam. Vigyáztam rá, amíg a szülei elintéztek valamit. Nagyon imádom, gyönyörű baba. 7 hónapos lesz 30-án, már ücsörög, de mást nem csinál. Jó testes baba, több, mint 9 kiló. Nagyon szereti a gyerekeket és a pasikat. Kép Amikor Bence hazajött a suliból, hát azt le sem lehet írni. Csapkodott, sikongatott. Remélem, hogy majd az én lánykám is így fogja üdvözölni a nagy okos bátyját, ha hazaér a suliból.

Mikor kezdenek el mászni a babák általában? Már nem nagyon emlékszem.
Libero 39 Ft darabja, az szerintetek jó ár? Egyik boltban kínálgatta egy nő. Mármint a legkisebb méret. Ezeket decemberben fogom beszerezni, nem hagyom az utolsó pillanatra.
Kobudo most látom, hogy te talán olcsóbban tudsz. Bencénél Pamperst használtunk, az vált be. Képzeljétek, ő nagyon sokára szokott le az éjszakai pelusról, kb 5 és fél éves korára. Sokat kínlódtunk vele, aztán hagytam a fenébe. Egyszercsak magától megoldódott a dolog.

Zsann
A viszeremmel voltam érsebésznél, ő nagyon tanácstalan volt, mert még ekkorát soha nem látott ezen a helyen. Mondta, műteni kellene, csakhát terhesen nem lehet. Szoros bugyit használok rá. Most már marhára nem tudom, hogy mit is gondoljak. A nőgyógyász elég könnyedén veszi, azt mondta, hogy van ilyen, majd elmúlik szülés után. Én azon csodálkozok, hogy ettől még szülhetek természetes úton felőle. De én már nem rohangálok máshová, bízok az orvosomban. Nem nagyon fáj, csak feszül, ha állok, Néha nyilamlik, ha aznap sokat mentem.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

ja, és az anya pólóján alvás megint nem jött be, az éjszaka elejÉn (ez ő volt, itt nyomkodja a billentyűket) 1,5 óránként felébredt.

néztétek a megasztárt? nem értem ezeket az embereket! hát nem hallják saját magukat?

gyerkőc eltöri az ujjamat a harapásával! jajjjj!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg!
Irigylem az éjszakádat, de nagyon örülök neki hogy ki tudtad pihenni magad.
Nálunk tegnap éjjel baba megint kétóránként ébredt és azt vettem észre hogy nincs is ébren, csak álmában sírt fel és kérte a cicit.
Vagy lehet hogy ébren van de nem teljesen.

Roz!
Tudtál már beszélni a dokival?
Örülök hogy Nikike jobban van..Kép

Kobudo!
Emilt írtam!

Kép

Kép
samchee

sam, olyan nagyon ne írígyeld, mert az elején 1,5 óránként ébredt, egyszer meg 1 órán keresztül ébren volt. aztán aludt 4 órát. szóval nem olyan jó ez. csak az a 4 óra volt most nekem megváltás.

Kép
sygnum

Sziasztok

Feltöltöttem pár képet az albumba, ha gondoljátok ezen az oldalon megnézhetitek. http://www.babanet.hu/album/main.php?own=1&album=7431&page=1
Majd még jövök a mai napon, valószínű egy körül mikor talán mindkét lány egyszerre alszik.

Anikó
zsann

Sziaszotok!

Kobudo! Örülök, hogy hiányzom valakinek. Kép
Rajtam is kitört a nyavaja (mint látom többeken is) kedden 38,5 volt a lázam, mire hazaértem a melóból. Panadolt vettem be, szerencsére az levitte. Nagyon köhögök, de lázam már nincs. Két napig itthon pihizhetek, de holnap már muszáj dolgozni menni.

Édesek a gyerkőcök a képeken. Tegyetek fel minél többet.

Seriff! Szilágyiné Erzsike a védőnőd? Írnál róla pár szót? Támogatja a szoptatást pl.? Flórának még más volt a védőnője, és ő is és a dokinőnk is rögtön tápszert akart adni, mivel hasonló alkati adottságokkal rendelkezett a lányom, minta a Te Hannád. Hiába volt nagyon mozgékony, ügyes (hat hónaposan egyedül ült, kilenc hónaposan ment) tápszerezni akarták mindenáron, mert vékonyka. Most is az, de engem nem zavar, mert tudom, hogy az én alkatomat örökölte.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

ja, és reggel 7-kor ébredt, azóta meg még nem sikerült elaludni, csak a mellemen pihizett 20 percet. de most már nem zavar, vagy inkább nem érdekel, ha nappal nem alszik. ha túllendül a holtponton, amikor álmos, utána megint elvan.

Kép
sygnum

sam, sztem leona sem ébred fel, csak nyöszörög. aztán ha nem kap cicit, akkor felébred, ezt bebizonyította ma éjjel.

pille, nem csak kobnak hiányzol! gyógyulj meg gyorsan! én most lábalok ki belőle, bár nekem lázam nem volt. köhögésre nekem jó volt a stodal szirup. homeopátiás az is.

én nem is láttam a védőnőt leo 5 hetes kora óta. aki meg a drnő mellett van, nemigen foglalkozik velünk. de nekem nem is hiányzik, úgyis makacs vagyok, mondhatnának, amit akarnak. ha vmit eldöntök, akkor azt úgy csinálom.

zsann, nekem nem jön be az album. mi a címe?

Kép
sygnum

Cukkermáz

Ne hagyd szó nélkül az orvos semmit tevését.Nekem kellett detralexet é kell még venorutont szednem. Azért kell most mást mert a detralexel nem lehet szoptatni.Fáslizni kell, jegelni kell, meg liotonnal kell kenni a lábamat. A császármetszés veszélyesebb egy trombózis gyanús nőnél, ha megkérdezed a védőnőt ő biztos elmagyarázza, nekem is ő mondta el de pontosan már nem emlékszem hogy mit is mondott, de arra igen hogy a természetes szülét javasolja. Pihenj sokat! Az érsebész nem mondta hogy valamit szedned kellene?

Anikó
zsann

Syg

A legfrissebb albumoknál :
Márk Milán Nikolett Anna
zsann

Zsann, szépek a gyerkőcök, Niki kalapos képei nagyon jók! Meg ahol együtt van a két lány.

Kép
sygnum

Pille,Õ egy tündér! Komolyan,úgy szorít nekünk,h csak na,és imádja Hancit,és mindig kijön a rendelőből is utánam, a váróba és még beszélgetünk,nagyon-nagyon kedves,és látogatni is szokott jönni,csak nem szól előre,így aztán ritkán talál itthon-épp mindig akkor sétálunk. Abszolút szoptatáspárti,no tápszer,max. gyümölcs,de azt se erőltette 4.5 hó előtt.Tényleg csak a legjobbakat tudom Róla mondaniKép!
Örülök, h van mégegy sorstársam-vékonygyerek ügyilegKép-!Kép

Hanci hagyta,h ablakot pucoljak,vígan nézelődött a babakocsiban,de elfogyott a papírtörlő,így a nappali ablaki elhalasztva Kép,most meg alszik.

Syg, de jó, Ti kacsát kaptatok! Mi egy nagyon béna kakast.Kép De vannak klasszikus fürdőkacsáink, de nem izgatja Õt. Ma d.u lehet, h nekivágunk a Domb áruházas sétának!

majd még jövök, de most főznöm kell tésztát

Kép
seriff

Sziasztok!

Syg, együtt érzek Veled! Zsófi is alig tud elaludni, tegnap is 1,5órát altattam, mindent csináltam vele: énekeltem neki, beszéltem hozzá, simogattam....de hát semmi sem jött be. Aztán az első ébredésénél, 12-kor, ugyanezt eljátszotta velünk. Akkor már apa is segített, de nagyon nem akart elaludni a kisasszony. Kép Aztán mi segített? Mert ő is mindig cicit kér még, pedig rendesen szopott. A cumival simán bealudt. Kép Gondoltam megpróbálom, és simán elaludt tőle. Tegnap is ezzel aludt el. Kép Persze ott kell tartanineki, mert ha kiesik, akkor felébred és sír, követeli.
12után kelt 3-kor, és 6-kor. Tehát a 3óránkénti kelései megvannak még, nem tudom, hogy ez meddig lesz így.
Aki anyatejet ad a babájának, azoknak is ilyen sűrűn kel a babójuk?
Nem tudom, hogy meddig fog ez tartani....
Zsófinak egyébként a levegő nagyon jó, Syg érdemes lenne nektek is kipróbálni, mert ha nem vinném ki babakocsizni, akkor ő sem aludna egy szemet sem, csak rajtam. De miután beteszem a babakocsijába, el is alszik. Ez az alvása fix. 11-14-ig, aztán 16-18-ig kb. de ekkor alszik rendesen. nem tudom mi lesz, ha télen ritkábban tudom majd kivinni.

Seriff, mi is kacsát kaptunk a Kismamához. Kép Egyébként Zsófi az első fürdetéstől kezdve nagyon szeret fürdeni. Szinte mosolyog. Egy hangja sincs. Jó Neked, h.ilyen nyugodt ez a Hanci baba. Kép Én pakolni, vasalni is csak akkor tudok, ha alszik. De akkor tempó, tempó, h.mindent meg tudjak csinálni. Seriff, te szoktad a hordozójában tartani napközben? Lehet benne annyit? Mert azt szereti, ott el van.

További szép napot!Kép
Nana, mi van Veled?
birolili

Sziasztok!

Bocsánat Mindenkitől de még nem tudtam visszaolvasni.Kép

Sajna kedden minden kijött belőlem, tegnap csak este, ma várakozó állásponton vagyok...Kép

Tegnap voltunk Uh-án. A baby (már most Kép) gyönyörű (szerintünk). Már 16 mm (CRL), tehát ÓRIÁSI! Kép

Kaptunk képet (majd felrakom), hallgattunk szívhangot....

Az volt a legjobb hogy Apa is bent volt, így végre ő is láthatta.

Késöbb még probálok jönni

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Elloptam egy pillanatra apu netjét, de nem tudtam mindent visszaolvasni, mennem kell ebédelni:-) Mintha az olyan egyszerű lenne, mikor pár falattól jóllakom...

Cukker, dec. 18-ra vagyok kiírva, már számolom vissza a napokat, vagyis megnézem Kob táblázatát:-)

Üdv mindenkinek, babiképek nagyon aranyosak!!!

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

hali

lili!anyatejes babák 3 tépszeres 4 óránként ébred...én ha éjjel szoptatok akkor tuti 3 óra alvás után kajcsi kell megint
ma éjjelünk 11-3.30 4-6.15 6.45-8.45 alvás...tegnap a hordozóban aludt 3,5 órát persze levegőn volt végig.
kókuszpólya???drewex is gyárt...

roz! a kórházas sztori szörnyű, de én ezt sokszor tapasztalom a suliban..melóznak a szülök a gyerekek meg le vannak sajnálva

zsann! szépek a babócákKépkicsik és nagyok is...

syg!seriff köszi szopis tanácsot....kipróbálom..én azért pótolok, mert szopi után sokszor sírt és tuti az éhség miattKép
fusztrál baromira,de nem bírom ha sír és nem akarom hogy éhezzenKéptudom mások csak tápszert adnak, de a meghittség hiányzik amikor nem szoptatom...na nemsírok mert nincs baj

kob!Kamilla kis édes voltKépmost is az...

nana!gratula a nagy babához?nevek vagy már írtad?

g

KépKép
KépKép
bepa77

sziasztok Kép

nana
gtatuláok ehez a "nagy" babóhoz Képtényleg apa mit szólt bizos tetszik neki Kép

sam
igen beszéltem a dokival lehet hogy vasárnap hazajöhet niki Kép

zsana
tényleg nagyon szépek a gyerkeid a kicsi ugy emlékeztet engem adrira ( kisebbis kislánoymra)

hát ma nagyon meglepődtem bugrottam most déleőtt egy kicsit nikihez és találokoztam azzal kisfiúval aki ugyan ugy születet mint niki ők elég rossz körülmények között élnek /éltek és nagyon meglepődtem kisfiú nagyo rossz állanpodban beszélgettem a az akkori kezelő orvosunkal neki s ugyanugy bal agylebeny agyvérzése volt kisebb mint nikinek és képzeljétek szinte fél oldala béna leglábbis nagyon gyenge mondt doktornő hogymost derült kis hogy azanyukája nem ment vel annó el a svábhegyre mint mi Kép és nem kezték el tornákat Kép anyira sajnálom szegényt nem tudnán elképzeni igy nikit ennek kőkemény 1 évnak munkájával most szebesültem és örömömben( hogy niki nem lett ilyan ) és bántomban ( mert anyira sajnlom a szegéyn kisfiút)elbőgtem magam hatalmas kék szemei vannak és barna haj csodszép fiúcska és annyira sajnálom szegény nem tudom mi lehtetett ettől fontosabb az anyukájának hogy em vitte el és nem csinálták tornát ilyenkor ugy haragszom szülőkre hogy teheti tönkre gyerek életét Kép
már jó lesz ha vég ennek a kórházosdinak mert nagyon felkavar ez sok gondatlan szül meg sok rossz élmény Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, gratulálok én is a babócához. Kép szépen fejlődik. Kép

Lina, jó hogy benéztél.Kép

Bepa, a mi éjszakáink is hasonlósak. Kép Egy kicsit sűrű az ébredésük...Kép de ha ez kell nekik.....

Rozi, tényleg szörnyű, hogy vannak ilyen szülők, de lehet, hogy nem tehetik meg, hogy elvigyék mindenféle vizsgálatra, tornára, nem? Ha nincsenek olyan jó körülmények között. Vagy ezt támgatják? Ha lustaság, akkor tényleg gáz az ilyen szülő.
birolili

lili! én örülök hogy ennyit alszikKépsztem ez teljesen ok.majd később többet alszanak:képetkérek ZsófikárólKépha lehet
amúgy minden ok?

KépKép
KépKép
bepa77

Roz,
nagyon örülök hogy Niki jobban van és hogy a korházi körülményekhez képest jól érzi magát. Ez a történet tényleg nagyon szomorú..Kép

Niki nagyon erős kisemberke, bár még nem találkoztam vele, de látszik a kis szemeiben az életöröm. biztos egész életében kitartó, küzdő ember lesz. Nem lesz semmi baj vele.Kép

Ja és ha lány lesz akkor bizti hogy ALÍZ!!!

ha fiú...???

KépKép
KépKép
nana09

lili
ez támogatott a tornát meg itthon kell csinálni a szülönek egyszer megmutatják és még a felutazást is fizetik később a vidékieknek Kép

nana
aliz ja de szép név nekem nagyon tetszik Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
nem voltatok 11 óra után valamivel a Skálában, a Kaiserbeb? Volt egy babuci hasonfekve nézelődött a kocsiba (így nem tudtam, hogy Hanna-e), Peg Perego kocsi, és feketés hosszú hajú anyuka. Na?

Roz,
nem tudtam kideríteni az árakat, csak annyit tudok, hogy többféle márka van, ált 30-32-34 db van egy csomagban. A brátnőm mintha azt a méretet használná, mint Ti, az 37 ft/db-ra jön ki. Ha ott leszek, hívlak, és megmondod, hogy jó-e, nos?

Bepa,
nem kérsz segítséget egy szopis tanácsadótól? Itt van egy jó kis honlap:
www.lll.hu
Szerintem érdemes küzdeni a szopiért, csak még egy kicsit, nos?

Még jövök

Kép

Kép
kobudo

Csak Neked Bepa:Kép

Kép

Ez a kedvenc bohóca, állandóan mosolyog neki.
birolili

Lili,
gyönyörű ez a kis baby!!! És hasonlit rád!!! Meg persze bizti Apára is.Kép

Kókuszpólya tényleg nagyon jó, ajánlom mindenkinek. A baba nem tud belemelegedni és nagyon sokáig használható. Én például amikor már nem funkcionált polyaként kiteritettem a pelenkázóra, ami nagyon jó volt azon a kemény hideg müanyagon. A drewex szerintem elég "kemény" anyagú, vannak nagyon jó puhák is.
(pl. KIKA-ban)

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?