délután elmentünk kicsit csavarogni
Kobudo, ülni nem tanítottam, ott nem kellene még tartania. Nem akarom én siettetni, csak tudom, hogy a forgáshoz már elég erős, csak éppen nem érdekli őt. Viszont ha forogna, lehet, hogy jobban lefoglalná magát. Õ függőlegesben akar lenni (már most a magasba tör
), ezért is próbálgatja az ülést. Ma is tartottam, de egyszercsak azt vettem észre, hogy nem kell őt megtartani, egyedül ül.
A nyakam a torokkaparás miatt volt bekötve, ez nekem is mindig használ, nem is fájdult meg a torkom.
Mesi - fürdés, nem válaszoltál?
Roz, igazából játszottam vele, a lábánál fogva forgattam (PNF technika, nem babákra találták ki) és tetszett neki, kacagott rajta. Utána meg próbálgatta egyedül. Csak arra akartam rávezetni, hogy ilyet is tud ő, ne unatkozzon, ha le van téve
A melegből nem adok!! A ház fűtési rendszere úgy lett megcsinálva, a kazán teljesítménye is nagyobb, hogy 24-25 fok legyen. Én inkább nem eszek, de fázni utálok.
Megértem, hogy nem érted ezeket a szülőket
Én sem érteném. Egyébként sokszor még játék sem kell, csak fantázia. Már írtam, hogy a mandulaműtétemkor filmet forgattak a gyerkőcök és ugráltak egyik ágyról a másikra
Zsann, tejszaporításra jó az Urtica és a Ricinus communis 5 CH hígításban(csak ebben!!!) napi 4*5 golyót elszopogatni 2-3 napig, aztán napi 2*5 golyót 2-3 napig. Előtte-utána fél óráig nem szabad enni-inni-fogat mosni-rágózni-semmi mentolt használni. Na meg a Herbalakt tea, amit Kob mondott jobb, mint a Laktoherb.
Seriff, akkor most remélem nagy az öröm, hogy nem kell menni mérlegelni! Ügyik vagytok!
Manóka több, mint 2 órát aludt du., várhattuk, hogy felébredjen
Most is alszik 1 órája. Kipróbálom megint az anya-póló trükköt. Régebben nem jött be, hátha most igen
Jó éjt!