Kori fejlődése: állandóan foglalkoztat azóta is a dolog. De szinte magamnak bizonygatom, hogy x baba is csak ezt és azt tud. Szóval állandóan összehasonlítom valakivel, de minek? Hát mert valahogy az átlag kategóriába akarnám sorolni. Majd lesz valahogy!
Corynak az átlag védőnő és orvosos dolga nagyon jó!
Mucus ha már el kell menni, akkor remélem nekem is azt mondják, amit tesódéknak!
Tegnap sétáltunk Casékkal, aztán fel is jöttek. Mindig egy valamivel akartak mind a ketten játszani. Aztán megjött Zsombor a kis családért, Laci is befutott. Sebi Lacihoz ment, de Korit fogta, aztán Laci nem tudta, hogy Sebit mennyire kell fogni, ezért Korit lepasszolta és Sebivel foglalkozott. Hát nem tudom, hogy tudatosan-e és tényleg azért, de majdnem sírt, hogy az ő apja Sebit fogja, őt meg lepasszolta. Hihetetlen, tényleg féltékenység lett volna?
Lába hideg: na igen evvel állandóan dillemába vagyok. Az a jó ha, több réteg van rajta, vagy ha csak egy és akkor majd állítgatja magának a hőháztartását?!
Köszönjük a sok-sok névnapi üdvözletet! Teszek fel képet, mert annyira édes volt ruhában!
A névnapi buli anyóséknál nagyon jól sikerült, jó idő is volt, ezért 1,5 órát ellógtunk sétálni. Nagyon jó ajándékokat kapott Kori.
Szilvamag
Úszás itt nem tudom, hogy mennyi idős kortól lehet vinni a babákat, de meg fogom kérdezni! A másik helyen 3 hónapostól ajánlották, de pl.: Gézengúzba, csak az 5. hónap után lehet.
Aranyholdtól pedig megkérdezném, hogy mennyi ott Budakalászon, mert amikor én kérdeztem apa, anya 5.000,-/ alkalom volt, itt alkalmanként 2.600,-, a bérlet pedig 8.200,- (ha egy hónapban 4 hétvége van, 2050,-, ha 5 akkor 1640,-). Ja már olvastam!
Börzén babaharapás, nem semmi! A történet végén a gyereket is sajnáltam nagyon, minek szül gyereket valaki, ha nem foglalkozik vele, szívtelen állat, vagyis inkább ember!
DM annyira hitetetlen, hogy mekkora különbségek vannak, szoktam menni a stop shopba, eurocenterbe és voltam a sübába. Sübába volt a legnagyobb választék!
Fuú nagy gratula Enikőnek! GYÖNYÖRÛ NEVE LETT A PICINEK!
Laga
Auchan annyira örültem, hogy írtad a nagy átverést, mert én is el akartam menni. Végül mégis oda mentünk, anyuka keresi nagyban a liberot felvilágosítottam, és teljesen elképedt, hogy ilyet csinálhatnak, csak azért jött ide.
Viki
Hogy a metroba jár-e még valaki? Hát 1 nem lehet bemenni gyerekkel, 2. Körülötte van elég konkurencia. És ha tudni akarjátok nagyon nem is megy nekik! Úgy kell nekik!
Másikba a téma iszonyatos, remélem lesz időm és oda is fogok írni! De tegnap Cassal jól kibeszéltük a dolgot!
Myra
A szobájuk az ide írogatott negatív kritikával van kitapétázva? De minek, hogy kacagjanak rajta, mert hogy át nem gondolják az biztos?! Atya világ!
Bricoban nézel anyagot, nem a rokonotok nagykeres méterárus?
Nem hiszem el, nem feküdtem vissza, mert Kori úgyis felébredne, már fél 8 és kiscsaj húzza a lóbőrt, de legalább talán utolérem magam! Elszóltam magam! Na már nem sok van, talán ma készen leszek!
Aranyhold
Segítség: kihez küldhetek embert takarítani?