Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
Mi beadattuk. Lilla a 3-4-6 hósan kapta meg őket.
myra

Kriszti!
Matyi szintén megkapta már az agyhártyás oltást 3 körben. Igazából nem tudom mi a kérdésed ezzel kapcsolatban.

Nikcsi! Kösz, de nem élnék ezzel a fantasztikus ajánlattal. Kép

Szilvi! Gratula Enikőnek a babóhoz. (Bár lehet, hogy ezt már írtam, sebaj Kép)
aranyhold

Nikcsi
Köszi, de úgy néz ki sikerül eladni (végre!) a garnitúrát! Kép Szóval inkább passzolok.
Kori anyásságán ne aggódj, ebben a korban van. Majd kinövi. Pszichológiából tanultunk erről, hogy ez ebben a korban teljesen normális (valahogy az énkép alakulásával és az anyáról való leszakadással kapcsolatos, ha jól tudom, de majd előkotrok vmi jegyzetet, és megnézem pontosan).

Kriszti
Sebi is megkapta már az első garnitúrát belőle (ha a Hib oltásra gondolsz...). Semmi különös gond nem volt vele, a hatása pedig remélem tartós lesz.

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi
Engem sem érdekel, de anyukámékat még megkérdezem. Náluk kutya is van, szóval lehet.
boglarka

Cas, köszönjük szépen jól vagyunk, a folt szerencsére nem nő, úgy tűnik.
Tudod, meséltem hogy Anna este 11 felé elalszik és reggel 7-8 ig, hangja sincs, úgy durmol. Ez eddig rendben is van, szépen fejlődik, 61 cm és 5,5 kg. Viszont napközben nem hajlandó aludni, néha néha szundít egy fél órácskát, amúgy meg elvan a kiságyában, nézelődik, gőgicsél, ja meg újabban előszeretettel nézegeti az öklét, majd szépen rácuppan és elkezdi szopogatni, nagy cuppanások kíséretében. Nem kéne még többet aludnia?

Ti hogy vagytok?

Eszti
eszti2

Eszti,
Alkati kérdés, hogy mennyit alszanak. Örülj neki hogy nem nyűgizik a nem alvástól. Itt van egy-két gyerkőc aki ilyen. Az én lányom is pont ugyanezt csinálta (4-5 hónapos korában volt, hogy 10-12 órát volt ébren), és kb. 7 hónapos korától kezdett napközben többet aludni. De azt hiszem alváshiányban Sárát (Hmmc kislánya) senki nem tudja felülmúlni. Kép
myra

Sziasztok!

Láttátok a másik topikban Dili Doki leírását?
Ha nem, érdemes átmenni. Szerintem nem poénos a dolog, és nem hiszem, hogy a fönőkei megdicsérnék érte. Írni akartam még ide ehhez valamit, de még is meggondoltam......

Köszi az infókat az oltással kapcsolatban, én arra gondoltam, amit egy éves kor után lehet beadatni. (előtte is be lehet, de akkor ugy tudom háromszor kell)

Eszti, szép nagyon a kislányod, a másik topikban láttam.
Sziasztok,
Kriszti
kriszti1

Kriszti,
Nyugi, tök zizi a doki. A főnökei is kikészültek tőle:-)))

Viki
ccviki

Kriszti,
Dilidoki az aki mindig felráz minket fásultságunkból. KépKép Az egész csak poén, viccnek kell olvasni, nem szabad komolyan venni, egyébként meg Ccviki az ("álnéven"). KépKép

Lányok, kétféle homeós bogyót szabad egyszerre adni, vagy x óra kell közöttük???
myra

Myra
én is nagyon kíváncsi-fáncsi vagyok. Ide írod amit tudsz vagy emailen? nekem is küldesz?

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Sziasztok!

Nane, Tényleg Viki az ?

Viki te egy tök jó fej nő vagy.
Kész vagyok tőled.
Pedig jól felidegesítettem magam rajta, de tényleg nagyon jó.
Sziasztok.
kriszti1

Kedves Kriszti,

Ne aggódj, ne idegeskedj, van megoldás számodra is! Speciális, földig leidegesítő terápiám hamarosan nyílvánosságra kerül! Hamarabb lenyugodsz, mint téli időszámításkor a Nap a Himalája mögött!
Elsőként meg magamat kezeltem mindig kísérletileg, mielőtt másokon próbáltam segíteni.
A saját kezelésem túl jóra sikeredett, mivel teljesen ismeretlen és érdektelen számomra a harag, sértődés és a pacalpörkölt, amit korábban az ellenségeimnek sem kívántam:-))))

A nickem mögött pedig csak én bújok meg, aki a lehetetlen és menthetetlen helyzetekben látja meg a... ó, mit is? Biztos nem a Kavintont, mert ha azt megláttam volna, tuti bevettem volna és az előző mondatom is tovább tartott volna:-) Szóval az a lényeg, hogy az ember mindig tudjon önmagán röhögni, különben el van veszve.

dr. Dee Lee
dilidoki

Eszti
Ha ennyi az alvásigénye, hát ennyi. Ha nem üvölt a fáradtságtól, hanem jól elvan, akkor asszem nincs miért aggódni. Egyébként meg majd ha aktívabb lesz, valszeg nappal is fog aludni...
Ezt a 11-től 7-8-ig-ot nagyon irigylem tőletek!!! Annyira szeretnék egyszer 8-ig aludni (11-től egyfolytában). Kép
A folttal voltatok végül dokinál?
Mi is jól vagyunk, köszönjük. Sebinek javulnak a kiütései, meg nem áll naphosszat, az étvágya remek, és mostanában ha vmit panaszkodik, akkor azt mondja, hogy Eebűűbeebűűbeebűűbeebűű... és közben caplat utánam, hogy vegyem már fel. Tök aranyos! Kép
A hétvégén elvileg megyünk 4 napra Hajdúszoboszlóra lábat lógatni, remélem jól tűri majd. Kép

Viki
Itt is nagy-nagy KépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, és képzeljétek, ma vettem észre, hogy Sebinek már 6 foga van. (megint kibújt kettő fent - voltak nyűgibb napjai, de nem tudtam, hogy ettől... Kép)

Nikcsi
Köszi a sétát-vendéglátást mégegyszer. Nagyon jó volt! Sebi hazafelé kidőlt a kocsiban. Lefárasztotta a csajozás. KépKépKép
Szóval gyertek át nyugodtan bármikor du, ha van kedvetek.

Tali???

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Viki, várom földig leidegesítő tanácsaidat. De komolyan ilyen humoros nőszeméllyel már rég nem hozott össze az élet. Nagyon irigyellek amilyen vagy, három gyerkőccel ilyen életkedvvel, és vidámsággal.
Én meg itt néha képes vagyok sajnálni magam, mert egyedül vagyok napközben én szerencsétlen....,
És még a második babótól is csak azért "félek", mert nem tudom, hogy fogom kezelni az egészet a két gyerköccel, úgy érzem néha képtelen vagyok rá. De most már tényleg ideje összeszednem magam kedvügyileg, és mindig vidámnak lennem, és néha nem önsajnálatot tartani, Köszi neked Viki.
Cas, jó hétvégét kívánok nektek, várjuk az élménybeszámolót majd.
Kriszti
kriszti1

Dilidoki
Hát még szegény beosztottaknak mit kell átélni. Kép

Nikcsi
Anyuékat sem érdekli. Kép
boglarka

A jövő informatikusa:
Kép

Esetleg pilótája?
Kép

Vagy repülő informatikusa?! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

Myra,
én is állati kíváncsi vagyok. Küldök mailt.
Homeós bogyók: szerintem min. félóra, de inkább 1 óra kellene a kétfajta bogyó között.

Szilvamag,
bocsi, bocsi. Hajtsd el nyugodtan.

Porszívó: ez egy Lux termék, kiinduló alapára 358.000,-Ft, de nyugi mert lealkudható 200.000,-re. (Már amennyiben 200 rugó megnyugtató lehet egy porszívóért.)

Nikcsi,
nálatok is Luxos járt? A lakás már darabokban van, így mi már nem tudunk semmilyen takarítókat fogadni.

Egy apró gondolat a csecsemôs témához: a negatív véleményeinkkel van kitapétázva a szobájuk? Fúú, az nem semmi! Tudjátok, hogy micsoda negatív energiát árasztanak? (Gondoljatok bele, hogy az otthonaitokat olyan képekkel rakjátok tele, amelyeket utáltok. Ti szívesen élnétek így?) Szóval nem csoda, hogy így mennek a dolgok, ha az alulfizetettség ilyen mentálhigiéniás állapottal társul.
Csak ne legyenek hatással ezek a csecsemôsök a rendes és megbecsült kollégáikra. Ámen.

Laga
laga

A mai nap mottója:
"A szaros pelenka olyan, mint a vajaskenyér. MINDIG a kenőcsös oldalára esik."

Kép
Kép
Kép
cas

Megôrülök a kíváncsiságtól. Mikor kapok már mailt?!
Most elhúzok fürdeni, de utána benézek.

Laga
laga

Még mindig semmi...

Laga
laga

Laga,
Meglepi! KépKép Mail ment.
A mai nap "Anya nem eresztelek el egy másodpercre sem", és a "jön a 4. fogam" nyűgje után, kénytelen voltam este vasalni, mosogatni stb, és csak egy órája értem ide. Igazából el is akartam halasztani holnap reggelre az írást, de hát annyira vártad. Kép

Újabb kérdés:
Szegény Lillusnak az alfelén található egybefüggő allergiás pöttyhalmazát teljesen felmarta a pisi-kaki. Sajnos nagyon sokat kakil egy nap és nem szilárd állagút (beterít mindent). Ha meg alváskor történik mindez nem tudom azonnal tisztába tenni. Nagyon csúnya és nagyon fáj neki.
Eddig próbáltam rá a Sudocremet, Neogranormont, ma Szilvi könyvéből kinézve vettem Sulphur homeós bogyót, a doki néni írt rá kamillás popsikenőcsöt, alapjáratban pedig OTKI-s popsikencét használunk. Az eddigi eredmény: SEMMI. Tud valaki valamit rá??? Annyira sajnálom szegényt. Kép
myra

Jut eszembe:
Nikcsi,
Szilvi könyvében olvastam, hogy van homeós bogyó a késő fogzás "gyógyítására". Ha gondolod...
myra

És még gyorsan 3 kép:

Titanic
Kép

Elkaplak
Kép

Ebben a rózsaszín hacukában néznek mindig fiúnak...
Kép
myra

Sziasztok!

Fixies keresése közben belefutottam a topik januári arhívjába. Ott olvastam, hogy a Fixies termékeket Ti is kerestétek. Találtatok?

Nálunk mindenféle fixiest lehet kapni.Tök jó árakon, bár a Fixies pelenkában drága típus, de nekünk nagyon bejött a dedeknél. Még pelenkázó alátétet is lelhettek itt. Árak irányában (is) körül lehet nézni...
A Fixies lap nem naprakész, de az árlista igen...

www.tiva-med.hu

További jó babázást! Kép

Ja és jó éjszakát!

Snoopy

KépKép
snoopy

Csak gyorsan jövök-megyek! (Nagy lemaradásban vagyok olvasásilag, de remélem ma már sikerül pótolnom! Kép)
Cas a séta tényleg nagyon jó volt, bár Kori nem dőlt ki, megint fél 10 volt, mire elaludt, és persze sírás is volt! Kép De a képeket felteszem!
Kép
Kép

Laga
Igen a Luxról van szó!

Nagyon sajnálom, hogy ilyenek vagytok, kérhetek egy kis segítséget. Durci vagyok! Kép
nikcsi

milyen e-mail? Már ennyire utáltok? Hát ezt nem hiszem el!

Aranyhold
3 azaz három nappal vagy nálam idősebb! Milyen jó ez a kérdőív!
nikcsi

Nikcsi, milyen segítséget? Persze, hogy kérhetsz, csak ne porszívósat! Kép

Myra! Szerintem vidd el bőrgyógyászhoz Lillát. Az egyik ismerősöm nemrég mutatta, hogy milyen csúnya a lánya nunija. Semmivel nem múlt el neki, elvitte bőrdokihoz, és pelenkakiütése volt. Írt neki kencét, és pár nap alatt szép lett. A Niveának is van pelenkakiütésre kencéje, talán egy próbát megér. Másik ötlet a canesten, hátha gomba.

Rám is rám férne egy tali, kicsit magam alatt vagyok. Kép
aranyhold

Kori fejlődése: állandóan foglalkoztat azóta is a dolog. De szinte magamnak bizonygatom, hogy x baba is csak ezt és azt tud. Szóval állandóan összehasonlítom valakivel, de minek? Hát mert valahogy az átlag kategóriába akarnám sorolni. Majd lesz valahogy!
Corynak az átlag védőnő és orvosos dolga nagyon jó!
Mucus ha már el kell menni, akkor remélem nekem is azt mondják, amit tesódéknak!

Tegnap sétáltunk Casékkal, aztán fel is jöttek. Mindig egy valamivel akartak mind a ketten játszani. Aztán megjött Zsombor a kis családért, Laci is befutott. Sebi Lacihoz ment, de Korit fogta, aztán Laci nem tudta, hogy Sebit mennyire kell fogni, ezért Korit lepasszolta és Sebivel foglalkozott. Hát nem tudom, hogy tudatosan-e és tényleg azért, de majdnem sírt, hogy az ő apja Sebit fogja, őt meg lepasszolta. Hihetetlen, tényleg féltékenység lett volna?

Lába hideg: na igen evvel állandóan dillemába vagyok. Az a jó ha, több réteg van rajta, vagy ha csak egy és akkor majd állítgatja magának a hőháztartását?!

Köszönjük a sok-sok névnapi üdvözletet! Teszek fel képet, mert annyira édes volt ruhában!
A névnapi buli anyóséknál nagyon jól sikerült, jó idő is volt, ezért 1,5 órát ellógtunk sétálni. Nagyon jó ajándékokat kapott Kori.

Szilvamag
Úszás itt nem tudom, hogy mennyi idős kortól lehet vinni a babákat, de meg fogom kérdezni! A másik helyen 3 hónapostól ajánlották, de pl.: Gézengúzba, csak az 5. hónap után lehet.
Aranyholdtól pedig megkérdezném, hogy mennyi ott Budakalászon, mert amikor én kérdeztem apa, anya 5.000,-/ alkalom volt, itt alkalmanként 2.600,-, a bérlet pedig 8.200,- (ha egy hónapban 4 hétvége van, 2050,-, ha 5 akkor 1640,-). Ja már olvastam!
Börzén babaharapás, nem semmi! A történet végén a gyereket is sajnáltam nagyon, minek szül gyereket valaki, ha nem foglalkozik vele, szívtelen állat, vagyis inkább ember!
DM annyira hitetetlen, hogy mekkora különbségek vannak, szoktam menni a stop shopba, eurocenterbe és voltam a sübába. Sübába volt a legnagyobb választék!
Fuú nagy gratula Enikőnek! GYÖNYÖRÛ NEVE LETT A PICINEK!

Laga
Auchan annyira örültem, hogy írtad a nagy átverést, mert én is el akartam menni. Végül mégis oda mentünk, anyuka keresi nagyban a liberot felvilágosítottam, és teljesen elképedt, hogy ilyet csinálhatnak, csak azért jött ide.

Viki
Hogy a metroba jár-e még valaki? Hát 1 nem lehet bemenni gyerekkel, 2. Körülötte van elég konkurencia. És ha tudni akarjátok nagyon nem is megy nekik! Úgy kell nekik!

Másikba a téma iszonyatos, remélem lesz időm és oda is fogok írni! De tegnap Cassal jól kibeszéltük a dolgot!
Myra
A szobájuk az ide írogatott negatív kritikával van kitapétázva? De minek, hogy kacagjanak rajta, mert hogy át nem gondolják az biztos?! Atya világ!
Bricoban nézel anyagot, nem a rokonotok nagykeres méterárus?

Nem hiszem el, nem feküdtem vissza, mert Kori úgyis felébredne, már fél 8 és kiscsaj húzza a lóbőrt, de legalább talán utolérem magam! Elszóltam magam! Na már nem sok van, talán ma készen leszek!

Aranyhold
Segítség: kihez küldhetek embert takarítani? Kép
nikcsi

Myra
Mostmár engem is érdekel, milyen mail?
Az, amiről nekem is írtál, meg amiről beszélgettünk a múltkor nálatok?
A képek nagyon aranyosak!!!
Kiütések: esetleg kamillás fürdőben fürcsizzetek pár napig, csak vigyázz, mert szárít, szóval utána be kell krémezni az egész gyereket (főleg ha hajlamos a száraz bőrre). De szerintem is nézesd meg egy bőrgyógyásszal...

Nikcsi
Nagyon aranyosak a képek!!! Kép
Zsombornak rosszul esett, hogy Sebi Lacihoz ment, nem hozzá... Kép KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

KÉrdőívet én küldtem, de nem kaptam egyet sem Kép

Nikcsi: csak hogy ne csak Sebi mozgását lásd magad előtt Kép Balu 6 hónaposan még csak feküdt a hátán, 7 hósan kezdett forogni, de gurulni nem gurult, csak 1-1 fordulást csinált. A többire nem emlékszem pontosan. Végül 13 hósan indult el. Ezügyben a szélsőség az öcsém. Õ 18 hósan indult el. Most 22 éves lakli Kép

cory 20+0

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Na gyorsan mert megyünk el itthonról.

Cas,
Az amiről mi már beszéltünk személyesen.

Nikcsi,
Igen van méterárú bolt a rokonságban, de gyerekmintás, vagy ilyen típusú vászon anyag ritkán van. Arra nincs nagy kereslet.

Cory,
Továbbküldöm neked őket.

Aranyhold,
Mi a baj?
myra

Myra: köszi Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok
A kérdőíves mail-ról van szó, vagy van valami újabb??? Mert az újabból én is kimaradtam (brűhűhűű)

Sára a mozgásfejlődés újabb csodáját mutatta be tegnap. Ülve-kúszás a neve. Ül és úgy húzza magát oda ahová menni akar. Négykézlábra feláll, de onnan kamikaze módszerrel előre"ugrik". Úgyhogy szerintem senki ne aggódjon a gyerek mozgásfejlődése miatt. Majd mi bemutatjuk a csodát Kép
Tegnap megtanulta, hogy milyen elven működik a fiók. Lehet, hogy ezzel még ráértünk volna egy kicsit. Most ki-be pakolást játszunk. Kipakolja a harisnyáimat és belepakolja a kockáit. Ilyen van? Még csak 7 hónapos!!!!!! Már most kisajátította a fiókomat. (Tiszta apja!)
hmmc

Aranyhold
Mi baj van? Menjünk hozzád talizni, és akkor a rumliban-kármentésben elfelejted minden gondod-bajod? KépKépKép

Hmmc
Hú, azt az ülve-kúszást legközelebb megnézem, mert nem nagyon tudom elképzelni! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
Ez a Titanic fantasztikusan jó.Kép Fanninál is amikor a rózsaszín ruciban van, néha megkérdik, hogy lány?
Milyen emailről suttogtok? Már engem is megesz a kiváncsiság.
Szegény Lillus popsija. Kép Azt is mondják, hogy sokat kell szellőztetni, bár az örökmozgó Lillánál ez veszélyes mulatság.

Nikcsi, Cas
Látom Kori és Sebi között nagy a "szerelem".
Nikcsi legalább Kori elkezd apás is lenni. Kép

Aranyhold
Remélem nincs nagy baj.

Hmmc
Fanni is már kinézte magának a fiókokat, nagyokat nevetett, ahogy ki be pakoltam, huzogattam.

Bárcsak már mi is kész lennénk Fanni szobájával (a fürdőt már nem is említve, csapunk még nincs), akkor nálunk is lehetne tali. De egyelőre úgy néz ki ,hogy legjobb esetben is decemberre lesz kész, mert még szigetelni is szeretnénk, mert 3 külső (panel) fala is van.
boglarka

Boglárka
Nálunk is nagyon gyorsan hűl Sebi szobája, mert annak is 2 fala külső. Hogyan szigeteltek?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
megint jól lemaradtam az olvasással Kép
de megérte, mert gyönyörű idő van a Dunán, még kihasználom az utolsó evezős napokat

Myra!
mutatsd meg dokinak szegény Lillus popsiját. Fogzáskor Kingának is volt pötty, bár nem ilyen durva, a mi védőnőnk azt mondta, hogy ilyenkor könnyen gombásodik az alfelük.

Hmmc!
addig örülj, amíg csak a fiókodat, egy idő után már a tartalmát is fogják Kép

Nikcsi!
tudod a csajoknak mindig az a pasi kell, aki a másé Kép

nagy a hallgatás tali ügyben
a jövő hetem tele van, de utána lehet nálunk, ha nincs más vállalkozó
okt. 9. szerda???
szilvamag

Szilvi
Azt hiszem az októberről már lemaradtunk. Arra mi már nem tudunk elmenni sajnos Kép

Myra
Sárának is piros volt a popsija és Bepanthen tette helyre. Most is, ha egy kicsit piros akkor azzal kenem be.

Cas
Ez az ülve kúszás nem látványos, csak hatékony. Ha valahova oda akar érni, amihez egyébként nem lenne szabad akkor, hipp-hopp, de ha a játéka esik ki a kezéből, akkor addig kiabál, amíg vissza nem adom. Annyira lusta, hogy azt nem tudom leírni.
hmmc

Szilvi
Tényleg te is fáradt vagy kicsit! Kép
Azért nov. 9 jó lenne!!! Kép
Evezni már Enikőt is viszed?!
Amúgy Dunánevezős nyaralást is szervezhetünk pár év múlva (addigra úgyis megunjuk Horváto-t, és a kölkök is megtanulnak úszni). Kép

Hmmc
A gesztenyés paliba tegyetek meggyet is, és esetleg jó kesernyés csokiszószt a tetejére! A férjem még tejszínhabot is tenne rá.
Nyammmm... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Van netem újra! Kép Kép Kép

Szoktatok Kismamát olvasni? Tudjátok kik vannak benne? Moncsi a 2x2 ikerfiúval! Emlékezte, még rájuk. Kép

Nikcsi! Mi rendszeresen járunk Metróba, hétvégén gyerekkel is be lehet menni. Miért ne menne nekik? Igaz itt a budakalásziba nem szoktak sokan lenni (mi ezért is szeretünk oda járni), de pl a fóti mindig tömve van.
Gézengúz: úgy lehet, hogy drága ha nem a rendes foglalkozásra jártok, hanem csak hétvégén családostól lubickolni. Annyit pontosítanék, hogy az 5 hós oltás után lehet menni oda úszni.

Igazából nincs semmi konkrét baj-gond, csak olyan levert, türelmetlen és rosszkedvű vagyok mostanában.

Tali: lehet nálunk is, de nekünk legkorábban a november 15 kedd lenne jó, amikor tudom vállalni a bulit, utána meg valamikor decemberben.
aranyhold

OK
nov 9
nem Enikő még nem tud úszni, ő nagyizik addig
a nagyapját viszem magammal Kép
szilvamag

Ne izguljanak helyettünk a negatív dolgok kissebbségben vannak, akiktől köszönő képeket kapunk azok nem lógnak a neten, hanem a gyerekeikkel foglalkoznak, sétálnak, beszélgetnek szemkontaktus mellett, örölnek az életnek,és igyekeznek mindenbe valami jót is keresni.Az élet szép, főleg ha nem tesszük mi emberek mássá
bébicsõsz

Sziasztok,

csoda történt az éjjel. Teus EGYSZER evett egész éjszaka. Éjfélkor kajált egy nagyot. 4 óra felé énekelt egy kicsit a lelkem, de visszaaludt. Fél 6-kor a férjem felkelt mert elutazott. Én is felkeltem vele, gondoltam mostmár tuti a kiscsaj is felébred. Megigazgattam, betakargattam de meg se moccant. Máskor egy sóhajtásra is felébred. Szóval semmi, visszafeküdtem. 8-kor ébredt. Fúú, gondoltam, mindjárt szirénázni fog az éhségtôl. Odamentem, fülig-mosoly. Adtam neki egy játékot és amíg Vilmossal készülôdtünk, simán elvolt háromnegyed 9-ig. 9 kor reggelizett. Na ehhez mit szóltok?

Valszeg ô sem azért eszik mert éhes. Mármint éjjel. Csak így szokta meg. Viszont már nagyon kíváncsi vagyoka súlyára, mert alig bírom el. 74-est és 80-ast adok rá...
Nov 7-én viszem egészséges rendelésre, majd ott lemázsáljuk.

Ma este tudjátok mit csinált? Hason feküdt és a térdeit behúzta maga alá és az égbe nyomta a popsiját! 10 nap híjján 6 hós. Nem egy kapkodós mozgásügyileg.

Myra,
köszi a mailt. A Titanicos kép állati jó!

Tali: erre úgy, de úgy elmegyek!!! Ugye délelôtt lesz? Vagy dél körül? Lécci, lécci...

Laga
laga

Jéé, egy csecsemôs itt.

1. Ennek igazán örülök, hogy találnak valami jót is az életben. Innen teljesen úgy látszott, hogy minden olyan tré.

2. Akármennyire is hihetetlen, mi is foglalkozunk a gyerekeinkkel, sôt még a férjünkkel is. De önök is itt lógnak velünk együtt. Ha szabad kérdezni, kit vagy mit hanyagolnak el emiatt? Vagy senkit és semmit? Jaaaa! Mi sem...

3. A "kisebb"-et egy "s"-sel írják, és nem "mindenbe", hanem " mindenben". Na már ezért érdemes volt benézni...
laga

Csecsemősnővér!
Azt gondolom, hogy maguk nem végzik el rendesen a munkájukat, nem foglalkoznak a családjaikkal , gyerekeikkel, és semmiben nem veszik észre a szépet és a jót.
És tudják, hogy miért???
MERT EGÉSZ NAP A NETEN LÓGNAK!!!!!KépKépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Lányok!
Írt ide egy csecsemős?? Hova??? Én "észre sem veszem". Na, de mindegy.
hmmc

Éhes disznó .... Kép

Amúgy meg Hmmc, tök igazad van!
aranyhold

Sziasztok!

Hú, ma borzasztó napunk volt. Szegény Gergő tegnap éjjel megint nagyon köhögött, és most jöttünk haza a dokitól. (ez már a harmadik). De most nyugodtan alszik, nem is csodálom a tegnap este óta. Remélem itt mindenki jól van.

Na most aztán jöhet Viki tréningje a mai nap után!!!
Sziasztok!
kriszti1

Kedves Bébicsősz!

Tényleg nem vagyunk kíváncsiak a bunkó stílusára. Mi valamiféle kapcsolatot akartunk Önnel, de ez már tárgytalan. Azt hiszem Ön egy elkeserdett ember, mint a munkájában, mint a magánéletében.
De a továbbiakban én sem veszem észre. Csak vigyázzon a főnökei magára ne ismerjenek, mert a Margitba nem szokás ez a bunkó stílus, így hát talán egyedül van ott ezzel.
További jó munkát kívánok Önnek, amit talán kedvvel is tud végezni.
kriszti1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?