Új privát üzeneted érkezett!

Zsanna:

Még valami eszembe jutott.
Tegnap találtam azt, hogy abban az esetben nagyobb az esély down kórra, hogyha az AFP alacsony, és egyidőben a béta-HCG magasabb.
Na már most az AFP-t 0,7-0,8 alatt tekintik alacsonynak, a béta-HCG pedig 2,5 felett számít magasnak.
Nekünk 0,8 volt az AFP és 1,5 a béta HCG.

De nyilván a Ti döntésetek, hogy elmész-e.
Ha van még kérdésed, írj nyugodtan, akár priviben is! zsuzsa.kis@mail.datanet.hu az otthoni e-mailem!

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa:

köszi, hogy írtál! Nekem az AFP leletemen a HCG nincs rajta. Hol nézzem meg? Az nem lehet, hogy kicsit korán vették le az AFPt? A 16.hét legelején vették le.
Zsanna
zsanna80

Zsanna:

Ott van alatta a lap alján. De ha Neked a Nyírőben csinálták a vizsgálatot, akkor nem biztos, hogy rajta van..
B-HcG -t keress!

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok.
Csak bejelentkeztünk, hogy megmutassuk magunkat Marcell 32+4 naposan
Kép

Jó éjt mindenkinek.

Inci 32+5

Kép
Kép
incike

Lányok!

Bocsi a késésért, de nem tudtam előbb irni.
Panka csüt. de. született. Nem vagyok biztos, de oan 3400 gr. körül van a súlya. Tegnap került le anyukája az intenzivröl. Sajna többet nem tudok.

Dóri!
Micsoda rendes dokitok van, hogy kijön házhoz! Amikor a lányom ilyen kicsi volt 2 háziorvost fogyasztottunk el, de egyik sem jött ki. Hétvégén ügyelet, de hétköznap maradt a zsúfolt rendelő...
Na megyek, mert piacra kell menni.....

Kópé, Dóri- emil ment!!!!!
73oktober

Sziasztok!
A héten én sem jelentkeztem, mert összeszedtem egy jó kis tüdőgyulladást és nagyon vacakul éreztem magam. Már gyógyulok, de még 5 napig antibiotokumon kell élnem.

Kzsuzsa!
Nálam is mindkét babánál kimutatták a hyperechogén szívizmot. 10 nap múlva az ismételt magzati szívultrahangon az egyik már kinőtte, 3 hét múlva pedig a másiknál is felszívódott. Tehát nincs ok aggodalomra!

Detti!
Te sem aggódj a BPD miatt, az egyik lányomat 89-es, a másikat 90-es BPD-vel szültem, mindkettőt a 40. héten. Igaz, hogy pici volt a fejük, de könnyű volt őket megszülni. Ja és azóta bőven behozták a lemaradást. A piciknek is kicsi a fejkörfogatuk, 2 héttel le is redukálja a terhességi korukat, az összes többi adat pedig átlagos. Két teljesen panaszmentes terhesség után most én is megtapasztalhatom a problémák miatti aggódást, igaz ikerterhesség: először a hyperechogén papillaris izom, most pedig a méhlepények meszesedése. Legalább a méhszájam teljesen zárt.

Bori 26+5

Bori

Kép
borkadorka

Ildikém,

még nem vagyok megkésve,mert még úgysem vagytok otthon,hogy olvassál,de hatalmas gratula,sok boldogságot Pankához!!!Kép

Dóri
angelheart

Október,

igen ,nagyon rendike a dokink,de nála szoktam dolgozgatni...

Dóri
angelheart

Sziasztok!
Katussal mi lehet vajon?

Én jövő héten megyek megint UH-ra, holnap hívom a dokit, hogy mikor menjek. Asszem kerekre fogom rágni addig az asztal sarkát.. :-/

Üdv:
Zsuzsa (20+3)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsu,

Katus küld sms-t,tudósítok,ha jön vmi hír felőle!
Érted meg most azért izgulunk ,hogy az UH-on minden ok legyen!

Dóri
angelheart

Sziasztok!
Eddig még csak olvasgattam ezt az oldalt, nem regisztráltam, mert csak ritkán vagyok internez közelében. Én már szültem a klinikán, 2004 februárban. Most újra babát várok, 12 hetes vagyok. Olvastam hogy a klinikán is csinálnak 4D-s UH-ot. Hogyan lehet oda jelentkezni? Hányadik héten érdemes menni? Az előző babámmal nem voltam ilyenen.
Számel
számel

Dóri:
Köszi kedves vagy Kép Majd referálok, hogy mi történt Kép

Számel:
Mi is kérdeztük a dokit, hogy mikor érdemes menni, ő azt mondta, hogy a 24. és 30. hét között érdemes, mert akkor látszik rendesen minden.

Üdv:
Zsuzsa (20+4)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Számel

A terhesgondozóba kell kérni időpontot 4D-s UH-ra.Ott fogják megmondani, hogy hanyadik héttől érdemes menned, de időbe kérj időpontot, mert mindíg telítettek szinte. Én múlthéten voltam és nagyon tetszett apának is meg nekem is.Kép A 4D-s UH , ha kazira akarjátok vetetni 10000.-Ft-ba kerül.Szerintem nem olcsó, de érdemes megcsináltatni.Kép

Inci 33+0

Kép
Kép
incike

Incike:

A 10.000 Itt még egész jó ár szerintem, én hallottam más külső cégeknél 15.000 Ft.-ot is..

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa
Nem tudom, hogy máshol mennyibe kerül,de ezzel nem arra céloztam, hogy sokallom.Tisztában vagyok vele, hogy ezek a gépek és programok milyen drágák és milyen hamar tönkremennek a folyamatos használatban.Valahol fedezni kell a szerelési költséget is+ egyebet ami szintúgy sokba kerül.Bár én még nem hallottam róla, hogy máshol sokkal drágább, de valamit valamiért elven működik ez is mint minden más.

Inci 33+0

Kép
Kép
incike

Incike:
Nyilván Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Inci, Zsuzsa köszönöm az infót. Én azért gondoltam a klinikára, mert a magánrendelőkről rosszat hallottam, ellenőrizhetetlen milyen gépen milyen "szakember" végzi, a barátnőm valahol Budán volt, alig látott valamit a babából és az UH-t végző semmire snem tudott válaszolni még azt is nehezen mondta meg, hogy mi a neme. A klinika ilyen szempontból remélem megbízható, még ha fizetni is kell érte.
Amúgy ismerem a cirkuszt az Uh körül pl. most is a 12. hétre akartam időpontot már az a hét betelt, a 13.-ra kaptam csak végül is még belefér.
Számel
számel

Sziasztok! Kép

Már jó régen írtam, de vmi vírus letámadta a gépünket, így nem tudtam jönni Kép
Sajnálom hogy lemaradtam a taliról, de megbetegedtünk és így nem akartam elmenni. Előtte vendégségben voltunk és nem szóltak hogy ne menjünk, mert Anyuka és Apuka is beteg Kép Persze már másnapra beteg lettem, utána pedig Balázs Kép Na ez van, legközelebb okosabb leszek, megkérdem előre, hogy mindenki egészséges-e és csak úgy megyek bárhova is.

Dóri Kép
Látom ti is megbetegedtetek Kép Jobban vagytok már? Nálunk szerencsére nem volt láz.
Hű de nem szeretem a téli időszakot, támad az influenza, nem lehet semmit sem csinálni, hideg és sötét van, brrrr ....

Macskásinak gratulálok Pankához, 3400 gramm szép súly Kép

Most már Katus jön!!! Hű de izgi!!!

Edit

Kép

Kép
[/url]
pledit

Sziasztok!

Látom eléggé pang a topic! Kép Na most megpróbálok egy kis lelket önteni belé... Kép

Dóri,

Olyan keveset írsz! Meg is látszik a forgalmon! Hogy vannak a gyerekek? Mail ment...

Kataa,

Alex hogy viselte az oltást? Remélem már nem is emlékszik rá!Kép
Hát igen, ami a bulizásokat illeti, már én is max. 1szer megyek el esténként, és akkor is hazaérek éjfélre, de ezt is napokig nyögöm! Kép
Email ment Neked is!

Edit!

Jó, hogy előkerültetek! Kép Viszont sajnálom, hogy nem voltatok ott a talin! Kép

Macskásinak én is gratulálok ehhez a szép, nagy babucihoz! Írj, ha lesz egy szusszanásnyi időd!

Incike,

Ez a Marcell nagyon formás kis babácskának ígérkezik!

Zsuzsa, Mikor mész UH-ra?

Kópé
Vendég

SZiasztok!

Nem tudom még sajn, mikor megyek, ma próbáltam elérni a dokit, de nem vette fel, holnap délelőtt hívom megint, hátha több sikerrel járok. Kép

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Kép

Látom hiányoltok?!

Fiúk jobban vanak,bár Marcus még nyűgös.Jön a maradék 4 rágófogunk,ill. még kapja az AB-ot,és így 4-5x kakil egy nap...Hát csak túl leszünk rajta.
Köszi az érdeklődést!

Edit,

de jó,hogy hallatsz magatokról!
Igen,én is sajnálom,hogy nem voltatok a talin,Balázzsal!
Remélem a betegség után mostmár makk egészségesek vagytok!
Taknyos,borús időtől én is rosszul vagyok!Ilyenkor jól jön heti 2x a szoli,mert az én hangulatomon télen más nem tud segíteni...

Csajok,akik ritkábban jelentkeztek!Gondolok itt olyanokra,mint Hoa,Sszo,Katicuska,Scullyx,és bocs,akit kifelejtettem,kérünk jelentést,ki,hogy van,hanyadik hétben jár????

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Na, sikerült végre elérni a dokit, csütörtökön délután megyek UH-ra Kép

Ja, képzeljétek, történt, hogy eddig kb 1 hétig alig éreztem, hogy mocorogna a baba, pedig előtte már egész jól lehetett érezni. Hát tegnap gondolt egy nagyot és egész nap nem bírt magával. Késő este hagyta abba csak Kép

Tényleg, akartam is kérdezni, Nektek volt olyan, hogy napokig alig mozgott a baba? Eléggé megijedtem...

Üdv:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Szia Dóri!
Jól időzítettünk Kép
Küldök gyógypuszit a homlokukra a fiúknak! Kép

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa,

nekem is múlt héten sokkal kevesebbet mozgott, mint előtte. De tegnap megint rákezdettKép

Ma voltam genetikai tanácsadáson, minden rendben, nem kell magzatvíz vétel. Nagyon örülök!

Scullyx
21+1

KépKép
KépKép
scullyx

Scullyx:

Lehet, hogy frontfüggő. Kép
Hallottam ismerősömtől, hogy neki mikor terhes volt, ezt minden hidegfrontkor eljátszotta a kisfia, állandóan a frászt hozta rá.
Úgyhogy lehet hogy ez jellemző dolog..

Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Zsuzsa
a mi Marcink is időnként tök nyugis olyankor szólok apapának, hogy csináljon valamit, mert nem mozgott egész nap.Na neki elég csak megsimizni és helyből táncra perdül és majd szétrúgja a berendezésemet.
Tegnap pl. egész nap táncolt odabent.Este meg úgy megtapicskolta a hólyagomat, hogy még a wc-re sem jutottam ki így elhatároztam, hogy pelustKép fogok hordani.Nem ciki 1 kicsit?:

Inci 33+2

Kép
Kép
incike

A tegnapi nap úgy néz ki mindenkinek ilyen volt, tegnap a mi manónk is egész nap dolgozott, nagyon nem bírt magával Kép

Zsuzsa 20+5

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Sziasztok!

A múlt héten tágultabb bélkacsokat talált a szonográfus.

Zsuzsa(Kormosmzs),segítenél megfejteni?

Rákerestem,innen tudom,hogy valami hasonló nálatok is volt.A doki szerint a vége felé ez már nem kóros.

Amúgy Uh szerint más eltérés nincs,kamra is rendben.Lassan itt a vége......

Bori,köszi! Nagyon megnyugtattál a BPD-vel kapcsolatban.Remélem már jól vagy!

Detti
detti0

sziasztok!
Érdekelne, Nektek milyen tapasztalaitok vannak mellszívó és orrszívó területen!
Nagy a választék, kérlek segítsetek!

Gratula a kisbabikhoz!
nyuszimami

Kismamik,

nekem is változó volt a mozgásigényük!
Volt,hogy szét nyomtak belülről,aztán meg amikor alig mozdultak meg,már én hiányoltam.Néha azért be-be alszanak ők isKép

Zsuzsa,

igen,mi ketten tudunk időzíteniKép

Nyuszimami,

én mellszívóból az Aventest használtam,orrszívóból meg az Arianna-t.nekem ezek nagyon beválltak.

Hír Katusról:tegnap csináltak neki amnioscopiát,tiszta a víze.Amúgy semmi,elvileg holnap megy megint,csütörtök a terminus.
Ildit meglátogatta,Panka nagyon szép baba.

Most rohanok melózni.

Dóri
angelheart

Sziasztok

Megvolt az oltas, egesz hetvegen ezt pihentukKép.Lanyok ne varjatok,mert 2 napig szakaszosan lazas volt es ugy fajt a keze hogy nem is tudta megmozditaniKép
Tegnap estere mar elmult neki a fajdalom,es minden a regiKép

Dori
Szegeny Marcus,akkor ha kell az AB kell.Mi meg nem szedtunk de jo lenne meg egy darabig meguszni.
A mi dokink is kijon hazhoz ,pesig masik keruletbol jar,nekem ez feltetel volta homeopatia mellettKép
inic
Marcell nagyon kis husiKépCsak ilyen bekesen aludjon majd sokat kint isKép

Bori
Gyogyulgass,mert meg betegnek is lenni ikrekkel nem tul jo.Vannak mar neveitek?remelem a meszesedes nem fokozodik,drukkolok nagyonKép

Kzsuzsa
En a Praxisba voltam UH-n es ott a szonografus hiresen jo.Fontos a mozizas mellett hogy jol at is vizsgaljaa babatKép

Kope
Koszike itt isKép
Hat most egy darabig nem lesz buli.Inkabb apaval mulatjuk az idot ha el tudunk szabadulni otthonrol,de szigoruan csak 11-ig Kép

Kzsuzsa
Ez tenyleg frontfuggo.Es majd figyeld meg hogy babakoraban ugyanannal a frontnal lesz minidg nyugosKép(Kép
A vegen mar nem nagyon mozog a baba,mert nincs ra tere,csak epp hogy nyujtozkodikKép

Katus
UGy latom hogy megvarod te a kiirast.Remele mazert meg birod lelkileg,nagyon drukkolunk amKép

Nyuszimami
Nekem Medela gepi es kezi mellszivom is volt/van.Nagyon bevalt.Orrszivobol meg Csopi markaju porszivos jott be.

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Jaj, én is mennyit cseszegettem őket, hogy mocorogjanak, ha éppen rámjött a para! Főleg a Zsoltit, hiába, első terhesség, sokkal több idegeskedés.

Nyuszimami, nekem is az Avent kézi mellszívó jött be leginkább. De ha lehet, nem szívesen veszem elő. Szegénykémnek inkább addig tunkolom, ha éhes, ha nem, csak ne kelljen elővennem! Kép

Kataa, megint írtam, kérdeztem privátban. Kép

Kópé
Vendég

Sziasztok!

Detti, Kata!
Köszönöm, már jobban vagyok, holnap befejezem az antibogyó szedését, bár még elég ijesztően köhögök. Nem tudom, hogy a köhögésnek köszönhetően, vagy pedig a babák súlyának, de iszonyatosan megfájdult az oldalam, az ülés is nehezemre esik. Legalább rákényszerülök az ágynyugalomra, a meszesedés miatt egyébként is szükséges - ezért vagyok kevesebbet a gép előtt.

Kata!
Neveink még nincsenek. Sajnos az összes, mindkettőnknek tetsző lánynevet (merthogy a picik is lányok) elpazaroltuk Anna és Dóra második keresztneveként (Borbála, Ágnes). Én viszonylag sok nevet fel tudnék sorolni, de páromnak egyik sem tetszik. Kép
Legközelebb november 7-én megyek flowmetriára, akkor majd kiderül, hogy milyen iramú az állapotromlás - de az a megérzésem, hogy minden rendben és nem kell tartanom a nagyon korai szüléstől.

Magzatmozgás: az én babáim egyfolytában, szinte megállás nélkül mozognak, mintha nem is lenne alvásigényük. Igaz kicsi már a helyük, és megy a pozíció-harc. Egyébként a lányaim is ugyanilyen mozgékonyak voltak, és ez születésük után sem változott. Hogy bírok majd 4, állandóan izgő-mozgó lánnyal!!! Kép

Mellszívó: Nekem nem ment egyikkel sem, jobban mondva nagyon lassúnak bizonyultak a gépek, ígyhát maradtam a kézifejésnél. Igaz, hogy fárasztóbb, de nálam eredményesebb volt.

Bori 27+1

Bori

Kép
borkadorka

köszi az infokat! Nehéz lesz a választás, de jobb lesz ha megvárom, mennyi tejem lesz és a kézifejés bejön-e.
Orrszívók közül, a porszívós változat nagyon drsztikusnak hangzik. Nem ijed meg a pici mikor kezdődik a macerálás?

Tegnap volt az első CTG-m, harmadszorra lett elfogadható. A Növérke szerint nem volt elég aktiv, így a második után leküldött kólázi. Na ez segített, majd kiugrott a bőrömből a vizsgálat alatt! Ti is voltatok már így, vagy Nektek Kóla nélkül is sikerül!
nyuszimami

Nyuszimami,

szerintem is kézzel fejjél az elején.Nekem 2 hét kézi fejés után úgy beindult,hogy csak na!Éppen csak rátettem a mellszívót és magától dőlt bele a tej...zuhanyozás után ugyanígy.
Aztán két hét után meglátod,hogy kell-e egyáltalán a mellszívó.
Orrszívó:lehet,hogy drasztikusabb a porszívós,mint a kézi,de hatásosabb is.Egyébként pszichológiából tanultam,hogy maga lefogás tök nagy trauma a gyereknek.És ez így is van,meg zúg a porszívó...Elöbb-utóbb megszokja.Vagy nem.Enyém gyerek inkább kifújja,de úgy,mint egy nagy fiú!Csak ne szívjam neki.Igaz már 2.5 éves.
Kicsinek még szívom.Eü.-is vagyok,nekem már a középiskolában ezt tanította a gyermekgyógyász orvos előadónk.

Kataa,

hát nem irigyellek,de legalább túl vagytok rajta!
Marcika most du megint 38.3-at alakított.Egyszerűen már kész vagyok!Remélem a dundus öccse nem lázasodik be.
de Marci jobban szenved most a fogaival,mint valaha.Mikor lesz ennek a fogzásnak már vége???!!!

Bori,

azért nem lesz semmi 4 gyerkőccel!!Bár a két "nagy" csajszit már belehet vonni majd ebbe-abba.

Most megyek,mert épp' lement a láz,és nagyon elemünkben vagyunk ilyenkor...

Dóri
angelheart

Sziasztok

Mikor kezdődik újra az előadássorozat a SOTE-n a szülésről? Van valakinek programja? Mikor vannak az előadások?
Köszi a segítséget

Scullyx
21+1

KépKép
KépKép
scullyx

Látom nagy itt a csend...
Akkor most rövid leszek,mert Marcikám nagyon nincs jól!(Vszínűleg középfülgyuszi lett a vírusos hülyeség szövődménye...)
Tehát:
SMS KATUSTÓL:SZÜLÕSZOBÁN VAN,SZÜL,MOST REPESZTIK A BURKOT!!!

Dóri
angelheart

Sziasztok!

Hajrá Katus! Kép)

Marcusnak pedig megy a gyógypuszi!! Remélem minél hamarabb hatni kezd!

Üdv:
Zsuzsa

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Dóri!

Akkor melegítsd a fülét! Ajánlom a fülmelegítős sapkát.Nekünk nagyon jól bevállt, főleg ha még virgonc is gyerek!
szigfrid

Hopsz...akkor Katus babája mégiscsak skorpió lesz....
szigfrid

Szigfrid! Üdv a csapatban! KépKépKép

Katusnak nagyon szorítok! Kép

Dóri,

Ez nagyon nem jó, szegény Marcinak nagyon elhúzódik ez a nyavalyája! Kép Mielőbbi gyógyulást!!!!

Nyuszimami,

Jaj, de utáltam én is ezeket a ctg-ket, meg az ideges szülésznőket, és azokat a roncs gépeket! Meg, hogy mindíg akkor alszanak el ezek a büdös kölkök! Kép

Kópé
Vendég

Sziasztok!
Egy pillanatra tudok csak ideülni a gép elé, mert nagyon nyomom a sebet, ha ülök Kép
Hazajöttünk hétfőn, Katussal valóban találkoztunk, csak sajnos sietnünk kellett, mert apám a tilosban tudott csak parkolni. Egy rohadt helyet nem talált fél órán keresztül. És így is 8000,-ft-ba került neki a babafuvar....
Panka nagyon aranyos, gyakorlatilag csak eszik, alszik meg kakil. Azt is alvás közben, mert úgy nem pazarol időt Kép
A Szasza teljesen fel van pörögve, állandóan piszkálja, csókolgatja, melléfekszik és hasonlók. Szerencse, hogy a babát nem nagyon zavarja a bátyó szeretgetése.
Sebem húzódik meg fáj, de napról-napra könnyebb lesz. A tejem ömlik, már a kórházban megindult.
A műtét nem volt semmi, nem akart a Panni kibújni, ketten húzták, egy feszítette a bordáimat. Anyukámat belöktem magam előtt, úgyhogy végignézte az egészet. Nagyon megnyugtató volt az alató orvosnő(Gyöngyi), végig beszélgetett velünk. Az orvosom a szokásos formáját hozta(nagyon aranyos meg kedves volt). És a műtét után az intenzívre kerültem, ahol a világ legjobb szülésznője volt(Tomi Annamari), aki egész estig körülöttünk sürgött-forgott. Semmilyen fájdalmam nem volt, amikor múlt az érzéstelenítő, minden gondolatomat kitalálta. Szóval olyan volt, mint egy ötcsillagos szállóban Kép
A kórtermi élményekről legközelebb......
Mindjárt rakok fel a Pankáról egy képet, ha tudok...

Katusnak nagyon-nagyon szorítok, de remélem túl van már rajta!

Puszi, Ildi.

Kép
Kép
macskási

Nem sikerült Kép
Dórikám!
Küldök át neked képet, kérlek kicsinyítsd. Aztán meg is kéne tanulnom végre, hogy kell......
Marci még mindig beteg? Az uncsitesótól elkapott nyavajával?

Kép
Kép
macskási

Mindenkinek köszike a jókívánságokat Marcus nevében!reméljük mostmár csak jobb lesz.Ma voltunk F.O.G.-en,éppen kialakulóban levő a fülgyuszi,közrejátszik a fülfájásában a rágófogak növése,AB leáll,mert fosik,szóval most fájdalom-,és lázcsillapítás megy.

Ildi,

jöhet,aztán,amint lesz időm nekiesek!
Gyors regenerálódást!
Szasza édi lehet,kiváncsi leszek a későbbi reakcióira is!Vele is sok tejed volt???

LEGFRISSEBB:

KATUS 16.10-KOR VILÁGRA HOZTA CSIPISZKÉT ,HIVATALOS NEVÉN:KOVÁCS BENEDEKET!
SÚLYA:3700GR,HOSSZA:57CM.
BENEDEK MINDENKIT ÜDVÖZÖL ITT A NAGY VILÁGBAN!

HATALMAS GRATULA MINDKETTÕJÜKNEK!!!!!
Kép

Dóri
angelheart

Scullyx,
Visszakerestem,
2005. szeptember 2-án (pénteken) 10.35-kor tettem fel az előadások programját. Minden csütörtökön 4-től van.

hoa
hoa

Hurrá! Hurrá! Hurrá! Kép

Végre valahára! Hát szép nagy baba is lett!

Gratulálok mindkettőjüknek! Kép

Ildi,

Neked is még egyszer gratula! A Gyöngyi nekem is nagyon bejött! Kép Nagyon megnyugtató egyéniség!

Az intenzívről is hasonló emlékeim vannak, kivéve, hogy az egyik oldalamon egy folyamatosan horkoló kisebbségi volt, de kibírtam Kép

Kópé
Vendég

Kópé,

albumotokban az utolsó két kép nagyon jóra sikeredett!!!Persze jó a többi is,de nekem ezek tetszenek most a legjobbanKép

Dóri
angelheart

Hoa,

nagyon köszönöm! Le is mentettem!

Scullyx
21+2

KépKép
KépKép
scullyx

Ildi képei:

Kép
Kép
Kép
Kép
angelheart

Sziasztok!

Katusnak hatalmas gratula, szép nagy gyerkőd lett! :-)

Ildi:
Neked is gratula, örülök, hogy otthon vagy és jól vagy! A sebed sajnos még fájdogálni fog egy ideig, legalábbis nekem elég sokáig fájt műtét után, de szépen fokozatosan elmúlik.
Egyszerűenm gyönyörű Panka, nem bírok betelni vele, rég az ideje nem láttam ilyen tündéri, édes babát! Kép

Én ma délután megyek UH-ra, majd írok, hogy mi volt Kép

Zsuzsa (21)

Zsuzsa
KépKép
kzsuzsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?