Tyű Lányok! Mennyit bírtatok megint írni.
Ildi! Nagyon csini a szoknya.
Meg Te is!
Ügyi vagy nagyon!
Hajfestés: Az én hajam ugyan nem festett már egy ideje (pár éve), csak melír van rajta/benne, annyi mindent hallottam én is, h árthat a babónak, h inkább most leálltam a 2 havi fodrászhoz járkáláshoz. Az a ciki benne, h kozmetikusom, meg a fodrászom egy üzletben vannak, és mindig mentegetőznöm kell, h miért nem megyek hozzá is.
De legközelebb megmondom neki, h a baba miatt nem merem, és ne is próbáljon rábeszélni.
Bartika! Remélem jól kipihizted magad a tengerparton, és sok szépet láttatok a tengeren kívűl.
Ilyenkor fáj a kis szívem, mert jövő nyáron Spanyolországba akartunk menni, de így nem fogunk menni. Mondjuk annyira nem is bánom.
Mamacka! Csini a pocid nagyon!
Ennyi sok babaruhát életemben nem láttam egy rakáson.
.
Nekünk még semmink nincs a Babónak.
Vagyis tegnap elmentünk a kollegámhoz megnézni azt a bababútort (variálható kiságy - 18-20 kilóig jó, pelenkázó - polcos, és fiókos is, megy egy szekrény - ez is polcos, és akasztós is, szép hófehér, és nagyon jó állapotban van.
), amit ajánlott nekünk. Már félig meg is vettük.
Utána meg elmentünk az Auchanba, és vettem a Manócskámnak 4 db dreszt. Kis egyszerűek, de aranyosak.
Mi várunk januárig a nagybevásárlással, mert akkor kapunk majd egy zsák ruhácskát is. Majd az alapján, meglátjuk, mi kell még.
Meg én is "hülye" vagyok, mint a Medike, és a Cory.
Anita! Örülök, h minden rendben Veled és a Nagyfiaddal is.
Zsuzsófi! Akkor a Te pocid is olyan, mint az enyém.
Hájacska - gyerek - hájacska.
Drukkolunk neked az érettségire, meg az UH-ra is.
De csak, ha nem idegeskedsz miatta!
(nya, addíg olvasgatom, h miket írtatok, és írkálok én is, h most jól kifutott a krumli a lábosból. Úgy néz ki a tűzhely, mint amit le h...tak.
Mókás lesz.)
Nancs