Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Olyan szépek vagytok ezeken a képeken!
Mindenkinek látszik már a pocakja. Szerintem rólam is lerí, hogy kismama vagyok, de valahogy nem veszik észre rajtam. Kép És ezért mindenhol állnom kell, főleg BKV-n, ami egyre nehezebben megy.

Vas: nagyon ügyes vagy, hogy ilyen szép szoknyát készítettél magadnak! Kép

Képzeljátek: megkérdezte ma a nagyfőnököm, hogy vagyok. Szerintem ennyire látszik rajtam a fáradtság. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Köszi mindenkinekKépKép

Mariann, a szoknya adott volt, csak a derekát kellett átszabnom.Volt egy kis maradék sztrech(nem is tudom , hogy kell írniKép )anyagom, azt varrtam odaKép
De most nagyon belejöttem, van még egypár nem hordott gatyóm kicsit nagyobb mérteben, azokat is meg kéne csinálnomKép

Szerintem ez a hajfestés örök téma marad, van aki szerint lehet, van aki szerint már tök mindegy.
Én a cellulitis elleni krémről kérdeztem meg az orvosomat, azt mondta, hogy lehet, de tök felesleges.
Máshol az önbarnítóról olvastam, hogy szabad.Na, azt biztos nem merném használni.
Sőt, állítólag szolizni is szabad.

Érdekes dolgokKép

ildikó
vas

Annácska,
köszönöm a tippet, én is így tudtam, de ost már elbizonytalanodtam, és én alapvetően gyáva nyúl vagyok, így inkább most hanyagolom.Kép

Mariannka,
ha fáradt vagy, mindenképp néhány nap szabi, mert a kicsi is megsínyli a nagy hajrát. Nincs az a pénz, ami ért kockáztatni érdemes egy baba és a mamája egészségét.

Ildikó,
töxuper a szoknyád.Kép

Lyly
21+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Ildi! Nagyon csini vagy a szoknyában! Hogy oldottad meg a derékrészt? Kipótoltad olyan pamut résszel? De jó lenne ha tudnék varrni! Kép

Mamacka! A krémet ki fogom próbálni, eddig babaolajjal kentem ,de mintha csak rontott volna rajta. Kép Tényleg csuda szép pocid van ahhoz képest hogy 16. hétben vagy! Kép

Medike! Köszönöm a szíves fogadtatást! Kép
Én is gondoltam ám rátok a tengerpartról!!! Kép

Mariannka! Sajnos nekem is ez a tapasztalatom, hogy senki nem adja át a BKV-n a helyet, de hát nyilván nem is biztos benne mindenki, hogy nem-e csak kövér vagyok. Kép
Pedig én elég látványosan szoktam sóhajtozni és simogatni a pocakom... az emberek meg csak félrenéznek... Kép Nagyon nehezen viselem a buszokat és a metrót. Egyrészt nincs levegő, másrészt kapaszkodni kell, mint egy majomnak!!!

Láttátok milyen csuda szép idő van kint? Bárcsak a hétvégén is ilyen lenne! Utazunk családi hétvégére anyós, após, anyumék és mi!!! Kép

Bartika
17+2

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Annácska,
köszönöm a tippet, én is így tudtam, de ost már elbizonytalanodtam, és én alapvetően gyáva nyúl vagyok, így inkább most hanyagolom.Kép

Mariannka,
ha fáradt vagy, mindenképp néhány nap szabi, mert a kicsi is megsínyli a nagy hajrát. Nincs az a pénz, ami ért kockáztatni érdemes egy baba és a mamája egészségét.

Ildikó,
töxuper a szoknyád.Kép

Lyly
21+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Íme a babaruha hegyek... hová legyek...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Lyly,
persze, hogy jöhetsz. 15 főre akarok asztalt foglalni. Kép
Ildi,
már csak pár nap és mehetünk a 4D-re, én is nagyon várom már! Mindenkinek ezt mesélem. Tök csinos vagy!!!! Ezt a szoknyát Te csináltad? Hogy?
Bartika,
üdv ismét itt! Jó lehetett a nyaralás. Szép a pocak. A 18. héten még nekem is csak 3-4 plussz volt. De a 20. héten belendül a dolog. Most pedig ismét semmi, és étvágyam is alig van. Szerintem ez változó mindenkinél.
Mamacka,
neked is beindult a pocak! Helyes kismami vagy! Kép
Titati,
a Te pocakod is szépen alakul, ez már igazi kismamapoci. Pár hét és utolérlek. Kép A Tgyás stb dologgal kapcsolatban nekünk volt egy előadás itt a védőben, de a szomstzéd csaj írt fel mindent, hogy hol kell intézni. Elkérem tőle csütörtökön és megírom. OK?
Mariannka,
nekem látszik a pocakom és mégis mindig állok a BKV-n sajnos...

Puszi.
Angi 24+5
angi79

Mamacka, komoly gyűjteményed vanKép
vas

BKV... én is állok, bár nekem még kissebb két hete meg is kepődtem mikor át akarták adni...
Én nem nagyon bírom az álldogálást, attól valahogy mindig rámjön az elájulhatnék...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
én is rosszul vagyok, ha állnom kell.Kép nagyon édesek a rucik!

Angi,
köszönöm, akkor számítsatok rám is!

Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Tgyás -t a Teve utcában lehet intézni.(OEP)Előtte kell kérni róla formanyomtatványt, azt a munkahelyen kitöltik, és úgy kell visszavinni.Szülés előtt 4 héttel meg lehet kezdeni, de ilyenkor, ha megszületett a bab, akkor pótolni kell a hiányzó papírokat(szül. any.kiv. ,taj szám)
Családi pótlék, anyasági segély meg a XIII.-ker, Lőportár utcában van(TÁH), szerintem egyszerűbb ha már oda is kitöltött papírokat visztek.
Én nem vártam meg, amíg a kórház intézte a taj-kártyát, mert addig a többit sem lehet elkezdeni.Azt is a Teve utcában csinálják, rögtön oda is adjákKép(csak egy másik irodában, de egymás mellett van a kettő)
Szerintem lassan érdemes beszerezni a formanyomtatványokat, most még jó idő is van.Kép

Angi, már én is úgy váromKép
Totál izgalomban vagyok(főleg 2 fiú után), de nem is ez a lényeg, hanem , hogy végre megint láthatom, meg hogy minden oké legyen veleKép
A szoknyát tök egyszerűen csináltam, levágtam a régi derekát, és belevarrtam egy pocak résztKép
KösziKépKép

Ildikó
vas

Ezeket mind én vásárolgattam össze nagyobb részénél még pocilakó csak tervben volt!
+ még valamit öröklünk is!
Ez az egyik kedvenc... manócskának...
Kép
ezt meg a hajóépítő apuka kedvéért...
Kép
..és ha kislány lesz...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Eszti, Angi, Tündi, Medike, Vas! Nagyon köszönön az érdeklődést! Szerencsére minden a legnagyobb rendben van velünk! Botond szépen mozog, és számomra ez a legfontosabb!Kép Mivel a jobb vesémben láttak egy kis tágulatot (ami szinte minden kismamánál előfordul) arra gondolnak, hogy mivel a méhem jobb oldalában szeret lenni a bébi, és már egész nagy, a méh súlya nyomhatja egy picit a vesét + egy pici felfázás! Szerencsére az elszíneződés NEM a babától jöttKép Tegnap a doki, aki UH-zott kérdezte, hogy mennyi idős ez a baba 24 v 25 hetes? MOndtam, hogy még csak 22 (persze csak a mensi szerint, mert annyira tartja ezt a 2 hetes előnyt, hogy még mi sem tudjuk)Kép Szóval az a lényeg, hogy gyöngyörű és egészséges nagyfiam vanKép

Eszti! Nagyon örülök, hogy minden rendben van Bencével!Kép Olyan jó volt olvasni a soraidat! Köszönöm a kedves invitálást bababoltozni! Szerintem tuti, hogy hamarabb felmegyünk, és akkor szívesen élek ezzel a lehetőséggelKép Addig még egyeztetünkKép

Angi! Köszi a tali-szervezést! Akkor most tutira úgy van, hogy ott leszek! A párom azt mondta, nagyjából tudja, hogy hol van, de ha nem, akkor kérdezek!Kép Köszi! (Meg lehet, Esztivel együtt megyekKép)

Annácska! Graulálok a kukacoshoz! Üdv a kisfiús mamik körébenKép Örülök, hogy minden rendbenKép

Bartika, Mamacka, Vas! Nagyon tutik a képek, alakulnak szépen ezek a pocik!Kép

Faby! Üdv a csapatban!

Ma 11 után keltem, mivel a kórházban eltöltött idő alatt összesen 3 órát aludtamKép Utána jött ki anyós segíteni a kertet rendbe vágni, most ment el! Annyira nem szeretem elnézni, hogy más tevékenykedik helyettemKép A múlt héten nekem is buszoznom kellett egyszer: ezek a kis tizenévesek vihogtak kényelmesen az ülésbe süppedve, rohadtul nem izgatták magukat, hogy nekem hogy kell kapaszkodnom, meg húzódoznom, hogy valaki elférjen mellettem, erre egy kb 70 éves bácsika adta át kedvesen a helyét! Olyan aranyos volt, én meg kellemetlenül éreztem magam, hiszen lehet, neki jobban kellett a helyKép

De jó itt köztetek!Kép Bocsi, akinek nem reagáltam!

Anita és Botond (22+5)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Hűűű jól pocakosodik mindenkiKép Nekem az a baj a hasammal, hogy én tudom hogy nő meg a párom is, de ez még kívűlről nemigen láccik rajtam, mert a derekam még megvan, alatta egy nagy hurka (ez a babaKép) meg felette egy hurka (ez a hájamKép) De már kezdek reménykedni ugyanis tegnap apuci beleakasztotta az ujját a köldökömbe, (szokása sajnosKép) és a kiskölök pontosan belerúgottKép Így már biztos a köldököm fölé ér a méhem, azaz lassan eltűnik a derekamKép És akkor egy-két hónappal idősebb kismamának fogok kinézniKép Akkor gyorsan beelőzök mindenkitKép

Na és mint fentebb írtam: apa tegnap érezte a babót!!! VégreKép Pedig nem semmi attól a 30 dekás emberkétől hogy ekkora hasfalon keresztül érezni lehessen a rugdosástKép Minden tiszteletem az övéKép

Reggel mesélte apa, hogy éjjel hanyatt feküdtem (így már tudom reggel mért akart széthullani a hátam) és látta!!! hogy hullámzik a hasam, odament és fél órán keresztül bújócskáztak a picivel, mert ha arrébb tette a kezét akkor a pici alábújtKép Olyan meghatódott volt reggelKép VégreKép Végre felfogta hogy apa leszKép (eddig nemigen láttam rajta, és ezt vártam, de nagyon....)

Holnap érettségizek 8-11-ig, TESSÉK NEKEM DRUKKOLNIKép

Utána 12-re kell mennem ultrahangra, és SZINTÉN TESSÉK NEKEM DRUKKOLNI, hogy minden ok legyen, és hogy megmutassa hogy van e valamije, vagy nincsenKép apa szerint kisfiú, szerintem is, barátnőm szerint kislány, anyuék szerint is és én kislányt akarooooooooookKépKépKépKépKép Úgyhogy két dologért, sőt háromért is izgulhatok holnap. Ugye nem csoda hogy ideges vagyok?????Kép

Most mennem kell, meg kel lvarrnom a varrónő féle nadrágomat, mert leesik rólam, de az az egy fekete nadrágom van, és azért valahogy ki kéne néznem érettségin.
Utána meg tanulok még...vagy már mind1????

MInd1Kép

Puszka,

Zsu (aki nagyon ideges)
20+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu!
Ne legyél ideges!!!!!
Drukkolunk neked!!!!KépKép

ildikó
vas

Ja, és azt mondták, hogy feküdjek sokat a bal oldalamon, hogy én igyekezzek megteremteni az egyensúlytKép

Zsu! Mennek mindenhez a drukkokKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka, nagyon édesek a ruhák!!Kép
Főleg az a kis kockás ruhácskaKép
(meg a többi is)
vas

Anita! De irigykedem, hogy Te ennyit alhattál ma... én minden nap reggel 6.15-kor kelek... alig élek, a párom csalogat ki az ágyból a reggeli illatával. Ha ő nem lenne szerintem elaludnék minden reggel. Kép

Mamacka! Édesek a rucik!!! Én is én is én is akarok most már!!!! No még megvárom a jövő heti UH-t, hátha kiderül, hogy kislány tényleg (eddig csak a megérzéseimre hivatkozhatom).

Angi! Ti is a Praxisba mentek? Mennyivel előtte kellett időpontot kérni?

Jaj de álmos vagyok...

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Mamacka! Nem semmi a gyűjteményedKép A talitól én is tartok picit! Még sosem voltam ilyenen! Furi lesz személyesen találkozni, beszélgetni, látni egymás pocijátKép

Ildi! Tényleg nagyon tuti a szoknyaKép Ügyi vagy!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Bartika! Én nem szeretek ennyit aludni, mert akkor nagyon tunyának érzem magam! De ez a 2 éjszaka alatt 3 óra édes kevés volt! Volt mit bepótolniKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Mamacka Kép
Ti aztán nagyon felkészültetek a baba érkezésésre Kép
Nagyon klassz a babaruha arzenálod Kép
Meg tudnám zabálni a kis pockot, annyira édesek ezek a rucik Kép

Lyly Kép
Sokat filóztam én is rajat, nem is mentem már el jó rég óta Kép Mostanság terevezem a hajfestést, elvileg már nem lehet baj Kép

Bartika Kép
Jó hogy itt vagy és örülök, hogy jó volt a nyaralás Kép

Vas Kép
Drukkolok majd az uh-hoz Kép
Tényleg most inkább kislányra vágysz?

Anita Kép
Örülök, hogy minden rendben veletek és a fiad is szépen fejlődik Kép
Köszi a fiús tábori köszöntést Kép

Annácska 17+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsu,
Nyugi!!!! MAjd mi idegeskedünk helyetted, jobban ráérünk! Neked pont akkor más dolgod lesz! addig meg fel kell rá készülnöd! Tehát, bízd ezt ránkKép

Mamacka,
Irigykedem ám a kollekció miatt!

Én nem mertem elfogadni még semmit az "örökségekből"Kép
Lehet, hogy ez már paranoia, de én még mindig arra várok, hogy kedd legyen,, lássam a Manót és a szerdai AFP eredménye is jó legyen (persze ki kell bírnom a vérvételt Kép), és a Nov.18-i 4D is OK legyen és akkor majd belendülök én isKép
Hülye vagyok? Vagy csak amatőr kismami, hogy ennyire parázok?

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Zsuzsófi!!!! Megy holnapra a hatalmas DRUKK!!!
Aztán tessék jelentkezni hogy mi volt! Az a jó ebben a fórumban, hogy mindig van miért, kiért izgulni és drukkolni!!!
Na megyek egy kicsit dolgozni is kell... Kép

Puszi mindenkinek, holnap jövök!

Bartika és Pötty

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Milyen szép ruhagyűjteményeket halmoztatok már fel! Mi még nem vettünk semmit, bár nem vagyunk babonásak. Csak még nem láttuk elérkezettnek az időt. Lassan el kellene kezdenünk vásárolgatni.

Zsuzsófi: csak nyugalom simán fog menni az érettségi. És utána jön a jutalom UH. Kép

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Bartika,
igen a Praxisba megyünk. Én előtte 3 héttel hívtam fel őket. Ildi azt mondta, hogy kb 1-ig vannak ott. Sokszor kell hívni, mire felveszik.
Zsu,
mennek a drukkok holnapra!
Mamacka,
nekem is a kis kocskás ruci tetszik a legjobban. Látom Ildi jól jönne most egy kiscsaj Neked! Kép
Anita,
a talitól nem kell tartani. Szerintem érdekes lesz. Kép
angi79

Zsu Kép
Nagyon fogok neked drukkolni holnap mindenhez Kép
Az érettségihez, meg hogy a babával mindenrendben legyen és hogy ne legyen a lába között semmi Kép

Annácska 17+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Annácska, azért egy puncika lehet ottKépKépKépKépKép

Köszi lányok a drukkotKép Úgy belelkesedtem a babaruhák láttán hogy mindjárt felkutatom a lakást, hogy van-e a padláson kívül is vhol babaruha...oda nem merek felmenniKép

Zsu
20+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szia Annácska!
Gratulálok a kishapsitokhoz és örülök, hogy minden rendben! Mikor mondjátok el? El ne felejts kamerát vinni!! Kép
tarhonyanya

Mamacka: a tóparti képed nagyon tetszik!
Nem semmi ruhagyűjtemény. Ha fiad lenne, a kockás ruhácskát megkaphatom? Kép

Ildikó: köszi a tgyás-os infót. És tök jó a szoknyád, nagyon ügyi vagy!

Lyly: ha szabadban, pl erkélyen fested a hajad, akkor nem lehet gond. Azt szokták mondani, hogy jól szellőző helységben, vagy szabadban lehet.

Mariannka: ne keseredj, ma én is kaptam egy bókot egy kolleganőmtől: "had kérdezzem meg tőled, nem aludtad ki magad?" Mondom miért? "Mert olyna nyúzottnak nézel ki" Köszi Kép

Bartika: átérzem a közlekedési problémádat, én is naponta ezeket élem át Kép
Azt mondták, hogy szombattól pár fok lehülés, és ködös idő várható, de jelentős változás csak jövő hét közepén lehet.
A praxis időpontja tök változó. Volt, hogy 3 hétre tudtak csak időpontot adni, volt amikor meg 1 hétre...Szóval próbálkozni kell. És ne add fel, mert valóban nehezen veszik fel a telcsit.

Angi: nekem ha kérhetem széket foglalj 10-ére... Kép

Zsuzsófi: megy a drukk holnapra...

Titati 25+6
titati

Zsu,
nagyon drukkolunk neked!!! Minden oké lesz!Kép

Annácska,
mi a gond a padlással? Sötét, meredek, vagy más?

Lányok,
lehet, hogy már most a gyomrom alját rugdossa Poccancs? Egyfolytában remeg a gyomrom.Kép

Lyly
21+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Zsu,
A padlásra ne is menj! Hagyj valamit a párodnak is, hátha ő is olyan lelkes,mint te csak nem mondjaKép

Lyly,
Nekem is azt mondta a dokim, hogy festhetem a hajam. Végül is az elmúlt 12 évben folyamatosan festve volt, tehát bőven van felhalmozódva vegyszer a szervezetben, nem ez a 2-3 (5) alkalom fog gondot okozni.
Egyébként is inkább a belégzéstől féltenek, nem a bőrödön keresztül bekerülő anyagoktól, mert az minimális.
Az erkély nem rossz ötlet, de szerintem már elég hűsKép

Egy csomó kismamát láttam már, és nem volt egyik sem "elhanyagolva fejileg", szerintem a Manócák se várják el, hogy "csúnya" legyen a mamiKépKépKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Mondjátok már meg nekem, hogy ha olyan szekrényt szeretnék, ami L alakú és a sarokban egy számítógépnek alkalmas elem kellene, akkor azt hogy találok én az interneten?
legalább hasonló képet, mert mindenki néz rám, mint bocika, ha elkezdem magyarázni, hogy mit akarok. Hát, inkább megmutatnám, ha tudnám.
Így délután alapból szóképzési problémáim vannak, de egyetlen keresőszóra se jön elő semmiKép
S.O.S.
Ti olyan ügyessek és leleményesek vagytok, én meg napok óta nemKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Tarhonyanya Kép
Nem felejtem el Kép Majd mesélek Kép

Lyly Kép
Nem igazán értem a padlást Kép

Annácska 17+2

annácska

Sziasztok!

BKV: az eddigi legdurvább sztorim: Zsomával voltam 33 hetes, mikor a 86-osra szálltam fel (akkor még régi tipusú ikarusz volt, magas) úgy, hogy az emberek végignézték, ahogy pocakosan felpakoltam a babakocsit, amiben a 11kg-s Balu aludt. Majd nem adták át a helyet, és valami aljas kilopta a táskámból a mobilomat.

Babaruhák: én még mindig babonás vagyok ezügyben. Ma csak levettem a legkisebb ruhák zsákját, mert kölcsönbe ígértem a téli overálunk egy barátnőmnek. Már beleszagolni is furcsa volt Kép De még szépen visszakerültek a helyükre, és januárig ott is maradnak.

Medike: szerintem nem vagy hülye. Vagy ha igen, akkor én is. Én januárig semmit nem veszek elő és kész.

Zsu: ügyes legyél holnap Kép

Haj: én hennával szoktam festeni, ha van hozzá erőm. Most épp nincs, de az pl simán mehet terhesen.

cory 19+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Ma megyek fogdokihoz pofavizitre. Remélem nem sokmindent fog találni! Picit izgulok azért...

Titati 25+6
titati

Medike: http://butor.lap.hu -n néznék szét Kép
cory

cory
Budapest

Medike,
nekem ilyenem van illetve ilyen számítógépes asztalom, ha jól értem. A domusból. Estleg az ikea honlapja?
Cory,
nagyon durva ez a sztori. Oda kell figyelnünk lányok a gyerekeink nevelésére, hogy ne legyenek ilyenek. És ezt már nagyon korán el kell kezdeni.
angi79

cory,
sajnos ott nézelődök már két napjaKép
Nem ismeri ezt senkiKép Vagy csak már megint én akarok sokatKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Cory, annyira bunkók az emberek, nekem se segítettek soha babakocsivalKép
Én arra emlékszem, kb.36 hetes voltam Leventével, és a 173-al mentem haza a Ferenciek teréről Palotára.Hazáig álltam senikenk se jutott eszébe felállni.4 kb.40-50-es pasi ült ott, ahol álltam, alig bírtak kibámulni az ablakon, meg alvást imitálniKép
Már alig bírtam bőgés nélkül.Leszálltam a buszról, már kitört belőlem.Kép

Lányok, most vicceltek, hogy ilyet kérdeztek, hogy örülnék-e egy lánynak?????
Minden vágyamKépKépKép
De nagyon felvagyok készülve a fiúra is.Nem akarok óriásit csalódniKép

Ildikó
17+5
vas

Most rendeltem egy csirkés cézársalit, már alig várom, hogy ideérjenKépKép
nyami-nyami
vas

Angi,
aztal még csak akadna, de az én elképzelésem az, hogy a szekrénysor egyik eleme lenne, tehát magasságban, stílusban ugyanaz. Na ez nem jön össze.
És sajnos béna vagyok szépen megtervezniKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Medike01 én olyat láttam anno a Kikában, ami sarokszekrény volt, és volt ajtaja is, tehát jól el lehetett dugni a számítógépet. Nagyon ötletes volt, nekem bejött. És voltak még hozzá szekrények.

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Medike: mi is ilyet szeretnénk, úgyhogy csináltatni fogjuk egyben a szekrénysorral.

cory
Budapest

Ildi! Fincsit fogsz enni (vagy már lehet, meg is etted azóta) Én meg most csináltam meg a töltött kápit, most fő!Kép Már nagyon rá vagyok izgulva a kórházi koszt utánKép

Cory, Ildi! Ezek baromi brutál story-kKép Elkeserítő, hogy ilyen a társadalom...

Medike! Én sem vagyok vmi ász, az ilyen keresésekben, sosem jut eszembe a legjobb "keresőszó" (A párom persze mindenre rátalál... De sajna még nincs itthonKépKép)

Angi! Ugyan picit izatott vagyok a tali miatt, de nagyon-nagyon várom! Olyan jó lesz megismerni egymástKép

Titati! Drukk, hogy ne kelljen sok mindent csinálni a fogaddal! Tudod!... Átérzem...Kép

Hajfestés: Mióta babát várok, én nem festetem, csak színeztetem. Azt is aug.20-án csináltattam utoljára, mikor esküvőre mentünk! Novemberben tervezem megint, meg majd febr.elején! Utána kitudja, mikor jutok el... (A bébi miatt lettem megint az eredetihez hasonló barna, de azért a színezett szebbKép)

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tyű Lányok! Mennyit bírtatok megint írni.Kép

Ildi! Nagyon csini a szoknya.Kép Meg Te is! Kép Ügyi vagy nagyon!

Hajfestés: Az én hajam ugyan nem festett már egy ideje (pár éve), csak melír van rajta/benne, annyi mindent hallottam én is, h árthat a babónak, h inkább most leálltam a 2 havi fodrászhoz járkáláshoz. Az a ciki benne, h kozmetikusom, meg a fodrászom egy üzletben vannak, és mindig mentegetőznöm kell, h miért nem megyek hozzá is.Kép De legközelebb megmondom neki, h a baba miatt nem merem, és ne is próbáljon rábeszélni.Kép

Bartika! Remélem jól kipihizted magad a tengerparton, és sok szépet láttatok a tengeren kívűl.Kép Ilyenkor fáj a kis szívem, mert jövő nyáron Spanyolországba akartunk menni, de így nem fogunk menni. Mondjuk annyira nem is bánom.Kép

Mamacka! Csini a pocid nagyon! Kép
Ennyi sok babaruhát életemben nem láttam egy rakáson.Kép.

Nekünk még semmink nincs a Babónak.Kép Vagyis tegnap elmentünk a kollegámhoz megnézni azt a bababútort (variálható kiságy - 18-20 kilóig jó, pelenkázó - polcos, és fiókos is, megy egy szekrény - ez is polcos, és akasztós is, szép hófehér, és nagyon jó állapotban van.Kép), amit ajánlott nekünk. Már félig meg is vettük.Kép Utána meg elmentünk az Auchanba, és vettem a Manócskámnak 4 db dreszt. Kis egyszerűek, de aranyosak.Kép Mi várunk januárig a nagybevásárlással, mert akkor kapunk majd egy zsák ruhácskát is. Majd az alapján, meglátjuk, mi kell még.Kép Meg én is "hülye" vagyok, mint a Medike, és a Cory.Kép

Anita! Örülök, h minden rendben Veled és a Nagyfiaddal is.Kép

Zsuzsófi! Kép Akkor a Te pocid is olyan, mint az enyém.Kép Hájacska - gyerek - hájacska.Kép
Drukkolunk neked az érettségire, meg az UH-ra is.Kép De csak, ha nem idegeskedsz miatta! Kép

(nya, addíg olvasgatom, h miket írtatok, és írkálok én is, h most jól kifutott a krumli a lábosból. Úgy néz ki a tűzhely, mint amit le h...tak.Kép Mókás lesz.)

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Tényleg nagyon sokat írtatok már megint!

Mamacka, Titati, Bartika, Ildi! Nagyon csinik vagytok. Ha én lyen csinos lennék, én is sokat fotóztatnám magam, és büszkélkednék a képekkel. Gratula nektek hozzá!

Mamacka rengeteget vásároltál már a picinek. Akár ikrek is lehetnének annyi ruhátok van. Én is imádom nézegetni a pici ruhákat, na meg a babákat is. Még amikor baba sehol nem volt, akkor is nem tudtam az üzetekben úgy elmenni a babaruhák mellett, hogy ne csodáljam meg azokat.

Titati! A munkahelyed nem túl lojális veled, hiszen ha jól emlékszem akkor hosszabbították meg csak decemberig a szerződésedet, amikor már tudták hogy babát vársz. Tök szemétség, de hátha lehet még velük beszélni erről.

Bartika! De jó is volt neked lubickoltál a tengerben. Nagyon irigy vagyok!

Ildi! A szoknyád tényleg tuti! Ügyi vagy nagyon!

Anita! Örülök, hogy rendben vagy, és a pici is jól van.

Zsuzsófi! A párod és a pici nagyon aranyosak, már most imádják egymást! Ezeken a történeteken annyira meg tudok hatódni hogy a könnyeim szoktak folyni. Az érettségihez, UH-hoz, baba neméhez megy a drukk természetesen! Zsufi napod lesz! De írj majd hogy sikerült!

Medike! Én is parakirálylány vagyok, mint te, és Cory. Még a nővérem által részünkre félretett ruhákat sem néztem meg, nem hogy elhoztam volna. Pedig nagyon furdall a kiváncsiság! Csak hát ilyen bolond vagyok!

Lehet, hogy valamiről kimaradtam, de Tarhonyanya és Fifianyu még nem hallottam rólatok! Sziasztok! Ti kik vagytok! Írjatok magatokról!

Mindenkinek jó pocakosodát kívánok!

Paga 21+1

Gabi
paga

Nancs, Paga! KösziKép

Én is itt filózok, hogy lemaradtam a 2 új topiclakóról? Üdv Nektek is!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Jajjjjjjjjjjj, nem akartam fejtörést okozniKépKépKép
Én nem vagyok pocakos, csak kicsit irígy, mert imádtam az lenniKép Láttam egy ismerős nevet, és benéztem, pont akkor amikor erről a sarok munkahelyről beszéltetek. Én is sokáig keresgéltem, mire találtam ilyet, gondoltam segítek.
Mindenkinek boldog babavárást, könnyű szülést, és nagyon jó babákat kívánokKép

Sziasztok!Kép

Enyém "nagylány" a profilombanKép
Vendég

Sziasztok!

Úgy érzem, most jó szériát kaptunk el, annyi boldog kismamit látni, olvasni a topicon (kivéve rókakoma, sok munka...).
Annácska, örülök, hogy te is jársz tornára! Kép
Anita, képzeld, nekem is megnézték a vesémet az UH-gal, pont azért, mert tudod én is mondtam, hogy fájdogált a pocim múlt héten, de nálam minden ok a vesékkel, a méhszájjal is, az izmok nyúltak csak. Örülök, hogy nálad is minden a legnagyobb rendben. Jól "elbánnak" velünk ezek a vasgyúrók Kép Kép Nekem Bence a bal oldalamon rúgdos inkább, a fejecskéje pedig ugyebár totál lent, szerintem ezért is kell ennyit pisilnem (legtöbbször minimális mennyiséget). Kép
Talira mehetünk együtt, én valszeg kocsival megyek. Tök várom már! Kép
Mamacka, mennyi édes ruci! Kép
Nancs, én is hasonló pénzügyi szituban vagyok szerencsére, és én is ezért választottam inkább a táppénzt, mert így is elég sokat kapok, viszont már nem bírnám a horror multi nyomást. Én még elbírtam vele, de a baba ne így induljon. Kép
Csajok, nekem még mindig tök átláthatatlan, hogy mikor milyen segélyt, stb-t kell igényelni, remélem a talin kicsit kiokosítotok, mert tök hülye vagyok ezekhez. Kép
Ildi, amit írtál, azt már egy kicsit meg is értettem. És irigylem, hogy ilyen klasszul tudsz varrni!!! Tök jó, hogy magadnak meg tudsz ilyeneket csinálni. Kép
Apropó, Nancs, mikor is lesz varrás? Kép

Cory, hihetetlen ez a rókakoma, tök durva. Azért remélem a 20. hét után javulni fog, az állítólag vízválasztó....Kép

Titati, sok szerencsét a főnökös tárgyaláshoz, azért remélem még vannak "emberek" ebben a világban is!!! Kép

Pusz

Eszti
23+0
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?