Sziasztok!
kob, nem tudjuk, hogy mi lehetett Lillávak, valszínű, h.Zsolti eg ypercre ott hagyta a nagyágyon velünk, és megijedt.
Aztán már mindegy volt, h.apa visszatért, mert sírt nagyon.
de ma már jobban van, nem emlékszik.
Mino, este gondolkodtam, hogy oda kellett volna írnom: nagyapuka - nagybaba, kisapuka - kisbaba.
Gábor megbocsátott.
Tök jó, hogy Te mindenkivel olyan jókat tudsz beszélgetni!
Jó, hogy ilyen közvetlen vagy. Remélem segíteni fognak Neked a szerek és Bálcsinak is.
Rozi, örülök, hogy Niki már jöhet haza vasárnap!
Az én véleményem az árulkodásól: én nem tartom helyes dolognak, mert amikor oviban voltam, akkor ha árulkodott egy gyerek, az óvónő is leszúrta. Nagyon fifikásak ám a gyerekek. Ha az óvónő "fogékony" az árulkodó gyerekre, vagyis mindig megbünteti azt, akit beárult, akkor ezzel adja az árulkodó gyerek alá a lovat, vagyis többször is meg fogja tenni, és élvezni fogja egy idő után. Elég volt azárulkodó gyerek szemébe belenézni. Nagyon kis rafkósan mosolygott. Nem tudom, hoyg érted - e. Ha beárulta az óvónőnek, akkor szépen el kell neki magyarázni, hogy nem kell árulkodni, én is láttam. Az árulkodás nem szép dolog. A tanítónőm sem díjazta. Ezt nem szeretik.
De ez csak az ovis és sulis véleményem, amit láttam. Nem ismerem annyira a te gyerekeidet, hogy tudjam, miért árulkodott, és hányszor tette már ezt. Nem megbántani szerettelek volna.
Ez csak egy vélemény volt.
Kob, köszönöm a levelet megkaptam, és a naptárprogramot is letöltöttem. Tudsz majd nekem segíteni készíteni naptárat? Karácsonyra a nagyik Zsófis naptárat fognak kapni.
Gabival megbeszéltük. Köszi az ötletet.
Jó a mérleges kép.
Zsófi tegnap előtt volt 4560gramm. Kis husi. A doktor néni mondta, hogy kis gombóc. Látszik, hogy nem szeret enni.
Zsann, nagyon szép naptárakat készítettél! Nagyon tetszenek!
Én szeretném saját kezűleg, bár gondolkodtam, hogy Veled elkészíttetem, de saját kezűleg értékesebbnek tartom. Így talán jobban örülnek neki a mamik.
Sam, ne aggódj az evés miatt szerintem. Ha nem éhes, nem jelzi, akkor miért aggódsz? Látszik a babán, hogy elégedett, hogy kiegyensúlyozott. nekünk is csak itt porosodik csak a mérleg, Zsófin mindig látom, hogy jól érzi magát, és hogy tele van. De szó szerint. Alig bír szuszogni. Ilyenkor olyan cuki.
Bepa, itt csak ágyneműgarnitúrát látok, kókuszpólyát nem. Vagy csak én nem láttam? A tanárokról írtaddal egyet értek, sajnos sokmindennek meg kell felelniük.....de tényleg vannak, akik nem oda valók....
Syg, mi is jobbulást kívánunk neked!
Mi is 2-3óránként kelünk,de most már nem kell ringatnom.
Csak visszateszem az ágyába, és alszik tovább. Lámpát sem kell kapcsolnom, megtaláljuk a cicit mindketten.
Így "jót" tudok én is pihenni.
Pat, szerintem most naponta változnak a frontok...mindig van valamilyen....
ma is van tuti.
ez az ősz sajnos....
utálom, hogy megjött.....
nagyon megjött....