Új privát üzeneted érkezett!

Roz, nem csodálom,h nem annyira csippantjátok....
Spockot végül megkímélte, viszont a Suttogó nem úszta meg,csupa nyál,és hullámos az oldala.Ja,ált. én is figyelek,h mit "olvas", de a saját csörgős textil könyve nem érdekli annyira mint az én Nők Lapjám, stb...Kép
A súlyával nekem nincs bajom, de van egy apja is(aki nagyon vékony,amúgy), na mindegy,hosszú,Syg-nek már meséltem....Kép

Bepa, nagyon kis cuki pofikat vág ez a gyerek!Kép NA majd elénekeljük Neked a Benedeket,vagyis megkérjük Lilit,mert van egy sor,ami nekem se megy, na de kottát olvasni meg nem tudokKép.

Sam, lehet, h nem olvastad,egyszer már mi is adtunk kiflicsücsköt,mert hiába 5perccel előttünk evett,nem bírt lenyugodni,amíg meg nem kapta, akkor meg szívogattaKép. Úgyhogy lassan kérni fogja sztem a dolgokat. Ne bánkódj, h "csak" este és éjel szopizik HAnnád!KépAz is szupi! Fogd fel,úgy,h akkor legalább !

Kép
seriff

Sziasztok!

Hát tényleg rengeteget írtok, és a társaság is népes.
Hol lehet kókuszmatracot kapni Kecskeméten?
Zsann szia. Én is a Széchenyiben lakok. Nektek ki a gyerekorvosotok? Nekünk a Boskó és nagyon elégedett vagyok vele. Bár már elég idős, nem tudom, hogy meddig marad?
Ma voltam 26 hetes vérvételen. Gondolom, hogy rendben lesz, mert vasárnap mértük itthon, és még egy picit alacsony is volt a cukrom. Volt még ott a vérvételen egy kismama, csípőnadrágban volt, ki volt az egész pocija. Elég rosszallóan nézegettem, elég hideg volt a reggel.
Aranyosak a képek, amiket ide kiraktok.
Pusz

Kép

Kép
cukkermáz

na ezek babakönyvek ákinak sem kellenk pedig van egy vagonnal mert adri imádta niki általában ényképekre páláyzott gondolom annnak más az ize Kép adri is inkább nem textil hanem ezt gumi könyvket szertte áki meg na ő szinte minden evő kivétel ezalól a sját babkönyve és játékai ő fakanalt szerti és mi kanalainkat és szép szines műanyg tényérokat pedig va egy
rahedli játékounk Kép de ha ő ezt szereti
apát meg nyugtad meg csini a lány ákinak is teszik Kép

bepa
tündéri ez a kispasi jó lehet ez kókuszp.

sam
amióta nincs itthon niki meg apa a kicsikel mind éjszaka kivétel a tegnap szenvedés volt felváltva keltek irtak adri álandóan apa iki után kiabált

Kép

Kép

Kép
roz23

Sam, a bordáim már jól vannak, valószínű eljött onnan a babóca, viszont most a gyomrom nyomja nagyon. Vagy nem tudom mit csinál, de a gyomromnál egy olyan tenyérnyi helyen teljesen olyan érzés, mint mikor a nap megégeti és húzódik, és nem lehet hozzáérni. Gondolom próbál nőni a bőröm, viszont szerencsére eddig egy db csík sem jött rám.

Lili, akkor bocs, lehet, hogy átugrottam a válaszod:-) Egyébként ma jártam egy bababoltban, aztán rájöttem, hogy milyen is az a pizsi, és úgy alakult, hogy landolt egy a kosárban:-)

Patriot, nagyon aranyos ez a kép!!! házvásárlást igazából augusztus óta intézzük, de szerződést szept. 17-én írtunk, szept. 19-én adtuk be a hiteligénylést, és most a párom utazása, meg az ünnep miatt csak jövő szerdán tudunk hitelszerződést aláírni. Végül is már úgy vagyok vele, hogy legalább halad, max. szépen lassan költözünk be, addig meg elleszünk anyuéknál a babával. Férjecském meg majd intézi a költözést:-)

Cukkermáz, a Boskó még rendel???? Annak idején nekem is ő volt a gyerekorvosom, emlékszem, egyszer azt mondta, hogy addig mehetek hozzá, míg a sajátomat nem viszem:-) A felesége meg az osztályfőnököm volt a Zrínyiben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Roz!
Igaz nem ismerjük még egymást de ha segítségre vagy gyermek megőrzésre lenne szükséged csak szólj. Reggeltől 11h-ig ráérek, akkor még csak a két kicsi van itthon, szívesen vigyázok a picijeidre ha Nikivel szeretnél lenni. Nem akarlak megbántani, de ne hagyjad hogy így beszéljen veled a kicsilány. Tudom hogy neki és neked is rettenetes napok ezek, az én fiam is volt kórházban piciként és ráadásnak ő még messze is volt mert Halasra vitték. Ha csúnyán beszél veled a kicsi mindenképpen próbálj vele beszélgetni hogy te nagyon szereted és hogy mennyire szeretnél vele lenni és hogy mindent tegyen meg ő is hogy minnél hamarabb meggyógyuljon és haza engedjék, de tényleg ne engedd meg neki ezeket a szavakat mert utána úgy fogja gondolni hogy akkor mondhatta, mondhatja máskor is. Tényleg nem akarom hogy ez most rosszul essen neked, csak segíteni akarok mert én is voltam ilyen helyzetben és még ha nem is akarattal de a gyerekek ki tudják a helyzete használni a saját javukra. Nagyon remélem és drukkolok nektek hogy minnél hamarabb kikerüljetek e kórházból, főleg mert ez a Kcskeméti nem híres a kedves orvosokról vagy nővérekről. Írj majd hogy mit mondott az orvos, és tényleg szólj ha segíthetek, lehet hogy most egy kicsit többet időt kellene a Nikivel töltened hogy megnyugodjon, az az 1 óra naponta nagyon kevés neki az anyukájából.

Cukkermáz!
Mi a Lánchíd utcán lakunk egyenlőre amíg nem költözködünk, bár remélem apa nem akar most már karácsony előtt átmenni a másik lakásba. A gyermekorvosunk Dr. Pongrácz József, ő egy tökéletes orvos, nagyon szeretjük. Sohasem ír fel feleslegesen gyógyszert, mindig előszőr természetes módon próbálja rendbetenni a gyermekek szervezetét. Volt mikor a kisebbik fiamnak a véreredménye miatt kórházba kellett volna mennie, de mivel tudja hogy milyenek az itteni körülmények, képes volt reggel és este kijönni hozzánk a lakásra és beadogatta egy héten keresztül az injekciókat, így szerncsére a kórházat megúsztuk vele.

Patriot!
A két nagy fiam a Móra iskolába járnak a Forradalom utcán. Nem valami jó suli de sajnos az erősebb iskolákat nem hiszem hogy bírnák. Sokszor megyek be úgy hogy most ez az mit csinált. Most éppen a nagyfiam vágott be egy gyereknek mert az beleharapott, hát erre ki kap osztályfőnökit, nehogy azt hiddjétek hogy aki kezdte, hát persze hogy a ficskám mivel az a gyerek elment panaszkodni és csak a felét mondta a történetnek. Ma bent voltam és jól kiosztottam, de azért a fiammal is beszéltem hogy kerülje lehetőleg a verekedést mert nagyon nem szeretném ha valami baja történne. Régebben a Petőfibe járt, ott egyszer nagyon csúnyán megverték mert nem akarta átadni a két évvel idősebb gyerekeknek a foci pályát mivel ők kezdtek játszani. Szerintem igaza volt de inkább átadta volna. Ott ült az udvaron 4-5 tanár és egyik sem figyelt fel "érdekes módon" hogy valamit körbeállnak a gyerekek és kiabálnak. Hát éppen a fiacskámat verték. Ráadásnak még az iskola nem is telefonált hogy mi történt csak amikor érte mentem délután láttam hogy jól helyben hagyták. Kivittem a kórházba és ha lett volna pénzem rá látleletet vetettem volna (manapság mi ingyenes), azt mondta az orvos hogy nagyon nagy szerencsélye volt mert egy eret a fejében úgy találtak el hogy eg ykicsit nagyobb ütés és ott marad a betonon. Hát kapott is az iskola meg a gyerek is rendesen tőlem, erre mit kaptam az osztályfőnöktől, hogy a Márk is bevágott a verekedés közben annak a gyereknek és vele nem szaladgáltak orvoshoz. Tudjátok egy kezemen meg tudnám számolni az eddig találkozott tanárok közül hogy ki alkalmas erre a pályára. Boldog boldogtalan erre a pályára megy csak éppen érteni nem értenek hozzá, hiszen emberkéket kéne tanítaniuk, nevelniük, erre a pályára felelősségteljes emberek kellenének. Remélem ha van tanár köztetek nem bántottam meg senki, nem volt célom, csak már nagyon elegem van abból hogy azt mondja a tanár hogy ha valakivel baja van szóljon neki, utána meg elküldik hogy ne árulkodjon, meg fontosabb egy traccsparti nekik mint hogy megvédjék a rájuk bízott gyerekeket. Na most aztán kidühöngtem magam. Ti még nem nagyon vagytok iskolaköteles korban, de ajánlom hogy nagyon járjátok körül hogy hova akarjátok beírtani a gyermekeiteket.
Most megyek mert túlzottan el elsz kényeztetve a kicsilányom mivel itt fekszik rajtam amíg írogatok, inkább megpróbálom letenni, bár nem valószínű hogy sikerül, imádja a testközelséget, amit meg is értek annyi odabenn töltött idő után ne karaja már senki eltiltani tőle.
Majd jelentkezem

Anikó
zsann

apa megőrült!!!

Kép
patriot

Képzeljétek hogy belerakta a fazékba!!!!
patriot

Ez a bírka Laca írogat amikor nem vagyok itt. A 81-es üzentet Õ írta. Irgum-burgum!!!! Meg kell változtatni a jelszavam!
patriot

Zsann!
olvastam a sulis sztorit: én ugyan tanár vagyok, de elég sok igazság van abbban amit írsz.De messzemenő következtetéseket én még nem tudtam levonni. Mint minden munkahelyen a sulikban is vannak rátermett és kevéssé rátermettek: sajnos .
Én a tanárokról csak annyit írnék: a mi munkánkba bárki beleszólhat, megkérdőjelezheti miért teszem azt amit: én viszont nem tehetek semmit, mert a gyereknek több joga van mint nekemKép és én nem szólhatok bele pl. egy bankos munkájába (Pl. hiteligénylés: nem az a szerencsétlen tehet arról aki a pult mögött ül hogy 1 hónap helyett 3 hónapra van válasz: nem Õ a góré)
Hidd el ha fenn mások lennének a pálya is más lenne.
bocsi, de sajnos én valamiért magamra vettem ezt az ügyetKép nem szeretem az általánosításokat

gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Patriot, az ilyesmit az én férjemből is símán kinézem:-) Azt mondta, hogy az lesz az első, hogy megtanítja a lányának, hogy hogyan kell a kanálról kifújni a főzeléket...én meg mondtam, hogy akkor a felmosást meg ő fogja megtanulni:-)

Elindulunk Kecskemétre, úgyhogy pár napig nem nagyon leszek, majd próbálok azért jelentkezni, ahogy sikerül. Addig is puszi nektek, és minden babócának!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nana,

nem tudom, hogy sikerült-e letölteni a naptárprogit, de csinéltam neked egyet mintának... Hátha kicsit jobb kedvre sikerül deríteni Kép
Na, hogy tetszik?

Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob, ez nagyon jó, elfelejtettem feljegyezni a programot, melyik nap is írtad? Megkeresem, mert irtóra tetszik!

Bepa, sztem azért ne vedd Magadra,amit Zsann írt, nem ellened szólt! Mindenütt vannak odavaló és nem odavaló emberek!Kép

Patriot, nagyon jó! Nálunk a bukósisakba akarta Apa beletenni Hancit, de mivel az elején elmaradt,asszem már nem fér bele!

Roz, remélem, h Niki napról napra gyógyul! Millió pusszancsot küldünk Neki!

Syg, Ti hol voltatok ma?

Nana? Lili? Mino?

Kép
seriff

Elkezdtem egy levelet, de sajnos még délben, és azóta sokminden van....de nincs időm mindent leírni. egy valamit megosztok veletek. Kép

Kép
Kép

De aztán Lilla nem élvezte az idegen helyet és gyorsan haza kellett menni vele, pedig olyan aranyosan barátkoztak. Kép Nagyon sírt a kicsi lány, nem tudtuk, hogy miért.

Kob, nagyon jó ez a naptár! leírnád mégegyszer az elérhetőségét ennek az oldalnak? Köszi. Az e-mail nem érkezett meg, nem tudom, h.miért.

Lina, örülök a pizsinek.... Kép

Bepa, nekem is kellene egy ilyen pólya. Hol lehet venni?

Patriot, jó ez a kép nagyon. Az apáknak mi eszükbe jut. Kép

Jó éjt nektek, remélem nekünk is az lesz.
Ja, póló altatás. Elringatjuk, és letesszük a pólóra. Anya szagot érzi, és megnyugszik. Vagyis megnyugodott most, mi lesz ma? Kép
birolili

Bepa!!!
Tényleg ne haragudj, mivel nem ismerlekígy semmiképpen nem ellened szólnak a szavaim, csak az én általam megismert, és nem a pályára itélt tanár ellen. Nem mondom hogy könnyű lenne ez a pálya, mert én biztos nem vállalnám. Biztos vagyok benne hogy nagyon nehéz ennyi gyereket kordában tartani, főleg a mai fiúk igen kezelhetetlenek, de ha valaki vállalja ezt a hivatást akkor tegyen is érte hogy jó legyen a szakmájában, mint mindenki más mindent megtesz a munkahelyén hogy jól teljesítsen. Én mielőtt a lányokkal gyedre mentem volna egy nyomdai előkészítő stúdióban dolgoztam mint tervező grafikus és mivel imádtam is a munkámat minden tőlem telhetőt beleadtam az általam tervezett dolgokba. Tavaly a babaszobán naptárokat is készítettem, akkor még úgy-ahogy volt időm rá, bár még dec 23-án is az utolsókat nyomtattam és vittem, vagy vitte anyu Pestre. Itt megnézhetitek,
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=32645&page=7
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=32645&page=6
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=32645&page=5
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=32645&page=4
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=32645&page=3

szerintem jók lettek, csak azt sajnálom hogy már egy csomó embernek készítettem csak az én gyermekeimmel nem készült még el a sajátunk, de ahogy jó lesz a nagy gépem az lesz az első hogy elkészítem, mivel a nagyszülőknek ezt szeretnénk karácsonyra ajándéknak adni. Visszatérve a témához, nem akartam a mérges szavaimmal egyik tanárt sem megbántani, de szerintem mindenki olyan mérges lenne mint én ha ilyen történne a gyermekével, de semmiképpen sem rád vagyok mérges bepa, tényleg ne vedd magadra, én sem szoktam magamra venni ha egy fertelmesen megtervezett csomagolást vagy bármi dolgot kritizálnak, mert azt nem én készítettem, itt sem te nem figyeltél az én fiamra hanem egy teljesen más ember. Ha beadom a bölcsibe, óvodába vagy iskolába, azért adom be hogy vigyázzanak is rá.
Na most megyek mert fürdetni kell akicsiket és hát az igen sokáig tartés már kezdek összeesni a fáradtságtól.

Anikó
zsann

Seriff,

húú, ha én azt tudnám! Inkább berakom a linket újra, okés?

http://www.smartdraw.com/downloads/download.asp?exp=gan

Még jövök

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Jó lett a 26 hetes vérvételem, de annyira fölösleges volt ezért elmenni. Itthon is megmérhettem volna. Ráadásul az rögtön kiadja és nem kell visszamenni az eredményért. Útálok mindenféle vizsgálatra járni, na mindegy.

Linácska
Igen, engem is a Boskó gyógyított pici koromban, de még rendel. Kép Csupa ősz, de olyan sűrű haja van. A felesége is akkor jó régóta van a Zrínyiben, mert hallottam, hogy egy időre megbízott igazgatója volt a sulinak. Te hány hetes terhes vagy? Mikorra vagy kiírva?

Patriot
Nagyon jó a fotó, muris. Pihent agyú pasik. Kép

Zsan
Nagyon klassz a naptár. Ügyi vagy. Jó lenne megcsinálni, de most nincs hozzá türelmem.
Pusz

Kép

Kép
cukkermáz

Húúúúúúúúúúúúúúú !4 Titeket követni nagyon komoly feladatKép Alig győzi az ember, de ez így jó. Kép És ez a rengeteg szép babakép még klasszabb.

Jó gyors voltál Lili, vagy Gabi. Mikor hazaértünk Bea éppen fürdött (most lillát eteti) és beraktam mellé Lillát. Na ott már jó volt. Utána már Én is felötöztethettem és nem sírt.

Üdv minden új tagnak. Lassan már komoly agyműködést fog igénybe venni az, hogy Mindenkit észbentartson az ember, de ez is így jó Kép

Patriot!
Legelőször 6 hete voltunk, de már a 3 hónapos oltás után lehet menni úszni. hetente egyszer szombaton járunk. Egyszerre egy felnőtt mehet be a vízbe, a másik vagy a partról figyel, kamerázik stb, vagy bent a vízben ül a lépcsőn és cserélgetik egymást. Lilla már az elejétől nagyon élvezte. Lehet venni úszópelenkát és abban úszik, de lehet bicklisnadrágot is használni. A pelus elég drága Kép

Roz még régebben kérdezted a fogat meg a fület. Mindkettő rendben van. Fülre svéd csepp volt a megoldás, fog meg az idő múlásával jobb lett.
Mond meg Nikinek, hogy játszunk majd még fürdoszobában elbújósat.

Már nem is emlékszem mi mndent akartunk írni.

Azt még biztosan, hogy Lilla már eszik husit. Kedvence a zöldborsófőzelék csirkemellel, de például most vacsira krumplis-sárgarépás-brokkolis főzeléket gyűrt be. Hatalmas étvággyal működik a kiscsaj. Például ma úgy 4 körül már ennie kellett. Hát nem megevett egy almát, körtét, banánt 3 bababiskótával összepürésítve. persze az utósó előtti falattal a szájában tüsszentenie kellett és be is terített rendesen. Kép

Hát most több nem jut eszünkbe, de ha mégis majd megírjuk.

Jó Éjt.

KépKép
KépKép
sbea

KépKépKépKépKépKépKépKépKépÉn is naptárt akartam meglepizni! Na mindegy kitaláltam mást! KépKépKépKépKépKépKépKép
patriot

Csajok valami fontos, ti Kméten szültetek? Hallottatok már valamit a szolnoki szülészetről?

Kép

Kép
cukkermáz

Patriot,

nem baj, szívesen látjuk (szerintem a többiek is) a meglepidet! A szándék a fontos, nagyon örültem neki, hogy így, ismeretlenül valaki meglepetést akar nekem készíteni valaki...

Zsann,
nagyon szép naptárakat készítettél, én csak érdeklődő amatőr vagyok, a tieid igazi profi munkák... A legelső naptárt 3 éve csináltam, akkor még Excelben csináltam meg a napokat, a képeket meg beügyeskedtem, de annak volt a legnagyobb siekre. Mostmár egyre szebbek, de már várja mindenki. Így van ez.
A kifakadásodról meg az jutott eszembe, hogy ilyenkor mindenkiből kibújik az anyatigris, a legjobbat, a kizárólagos figyelmet szeretné a gyerekének, ha már Õ nem lehet vele állandóan. Bepa, tapasztalni fogod még ezt, meglátod Kép Nem Neked szólt Zsann kifakadása.

Bea, Zsolti,
szegény Lilla, az Õ erős kis szervezetét is megviseli a fogzás és a frontok. Ez volt a baj a vendégségben, nem?

Olyan jó, hogy megint vannak új kismamáinka, akikért lehet izgulni!!!

Syg, Mino, Roz, mi van veletek?

Lili, megint elküldtem a freemailes címedre a táblázatot, megnézed?

Puszi Mindenkinek

Na, mi sem vagyunk néha normálisak: Emesét akartam lemérni, de nem volt mérlegünk, megpróbáltuk a konyhai mérlegen Kép Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

sziasztok!

mégiscsak beteg lettem, folyik az orrom, köhögök, szarul érzem magamKép remélem manó nem kapja el, eddig még semmi baja, kop-kop-kop.

zsann, még nem is üdvözöltelek, szia!

seriff, neked akartam még írni, hogy hanci mozgásfejlődése nem semmi! remélem erre büszke apuci isKép

kobudo, én a fürdőszobamérlegre szoktam ráállni vele és nélküle, így nagyjából tudom, hogy mennyi a súlya. a konyhaira nemigen fér ráKép sőt, már egyedül is ráültettem, de még tartani kell őt.

sam, leona van, amikor rendesen eszik éjjel, van, amikor csak szív 5-öt és alszik tovább. változó. próbáltam már azt is, hogy nappal óránként cicit adtam neki, hogy ne éjjel egyen, de akkor is felébredt.

mino, dioscorea használt?

nana, hogy vagy?

mi éjjel megint 2 óránként keltünk, pedig a nappal teljesen jó volt. elmentünk patikába, malomba, ebédért. mikor hazaértünk letettem manót az ágyra amíg én levetkőztem, mire visszamentem elaludt. csak néztem. sajnos őt még le kellett vetkőztetni, így fel is ébredt. de ez már haladás.

ma éjjel a nappaliban aludtam, hogy ne ébresszem fel őt a köhögéssel, orrfúlyással. hát a kedves apuci úgy aludt a síró manó mellett, hogy csak na. én csukott ajtón keresztül, 2 szobával odébb felébredtem, ő meg nem. mondtam is reggel, mi lenne, ha én nem lennék éjjel? reggelig sírna?

Kép
sygnum

Sziasztok!
Üdv a csapatban Zsann!

Kob
Egy rugóra jár az agyunk... Én is a konyhai mérlegen akartam megmérni Bálintot, de így látva Emesét..KépKépKép: Hát én már meg sem próbálkozom vele..
Pat
A fazékban főtt Zsombi, porhanyós, ízletes husi lehet! Kép Kép Kép Kép
Én nagyon várom a meglepid! Szeretném! Ígérem, meg is fogok lepődnij!!! KépKépKép
Homeos dokinéni letudva. 2 órát voltam nála (Bálcsi addig a Nővérremmel volt, és remekül viselkedett. Még cici nélkül is kibírta..De persze a rendelő környékén sétálgattak, hogyha nagyon kellek Bálcsinak.. ). Adokinéni tündéri, és egy zseni! Többet nem is kell mennem, csak ha új nyavaját akarnék Vele kezeltetni, vagy ha nem hatnának a készítmények. Bábi is kapott kegyszert, azt amit legutóbb Éva javasolt. Csak el kellett mondanom, hogy este-éjjel görcsöl főleg, és hogy jár keze-lába még szoptatás alatt is, és ívben megfeszíti magát. Már mondta is mi kell nekünk! Kép
A "kegyszerek" nagy részét sikerült kiváltanom a Jókai u.-i gyógyszertárban, a többi mára lesz itt.
LillaZsolti-ZsófiGabi nagyon helyesek így együtt! Jók a méretkülönbségek... KépKépKép (bocsi Gabi)
Bepa
Hát a mi pöttyeink inkább elszórva jönnek elő.. Tényleg úgy néznek ki, mint egy pattanásos minikamasz! Kép
Ki, hogy aludt?
Serif
Tegnapelőtt vacsi lett a főzésből. Ma kuglófot akarok sütni, mert Ausztriából kaptam diabetikus süti-port. Ki kell próbálnom! Édességet akarok!!! KépKép
Már folyik a nyálam, mint Bálintnak. Kép Kép Kép

KépKép
mino

Sziasztok!

Syg!
Remélem hamar meggyógyulsz és nem fogsz nagyon beteg lenni.
Lehet hogy babó is elkapja de nem bizti mert ilyenkor megkapja a tejcsiben azt az anyagot is amit a szervezeted termel a megfázás ellen.
Nálunk is apa úgy tud aludni hoigy ha Hanna sír meg sem moccan.
Többször mondta hogy felkel ő hozzá éjjel én meg aludjak, de ez nem jó mert én ébredek és mire őt felébresztem hozzá.....

Kobudo!
A naptárszerkesztő nagyon tetszikKépKép
Már mi is megbeszáltük hogy csinálni fogunk az ünnepekre a családnak.
Te otthon nyomtatod ki vagy valahol a városban?
Ha otthon akkor fotópapírra?

Patriot!
Kérjük a naptárakat!!!!!!!!Kép
A szándék a fontos és én nagyon örülnék neki!!!

még jövök később...

puszi

Kép

Kép
samchee

Végre Cukker, Te is jelentkeztél! A vércukrot tényleg könnyebb lenne otthon, vagy a házi orvosnál gyorsteszttel megnézni.

KépKép
mino

Hello Sam!
Hát Te itt??? KépKép

KépKép
mino

Sam!

Tegyél már fel újabb kéápeket magatokról! Még nem is láttuk a mászó Hannust!
Vagy átmenjek, és lefotózzalak benneteket?? Kép Kép

KépKép
mino

sziazstok

beszéltem dokival örület hogy apa mennyire nem figyel nemidegsebészet hanem gyógyászet a frászt hozta rám hogy mi lehet a gond ma lesz ez a vizsgálat mert tegnap elmaradt ma lesz szemészet és eeg is illetve orr-fül -gégészet ugyhogy ma nem unatkoznak és lehet hogy vasárnap hazaengedik a drágámat Kép Kép )Kép Kép
annyira örülök
ma délután vagy holnap reggel tudok majd többet tehát vizsgálati eredményeket

zsann
nagyon aranyos vagy a felajánlásért : a napátárak szuperek 13 lesz elvileg kerszetelőnk és lesz nagyon sook jó kp meddig kell leadnom a képeket hogy karácsonyig elkészüljenek és mennyi ár mondjuk a/5 ős egészévesnek meg ez hogy avn megoldva sprállal ?

kob +pat Kép :Kép

akkor most más megnyugottam hogy nem csak én vagyok bilis Kép
kob egyébként hány kig volt mesi Kép mert az lemardt Kép a lába belelóg Kép van digitális mérlegünk nem használjuk ha kell odaadjuk

zsolti
tegnap hivtam nikik telcsin és mondam amit irtál azt monta jó és már indulni is akart Kép van most a kezében egy "tű" ( nem tudom nevét soha nem értem dranür kanül mit tudom én mi az majd a dokinénijeink megmondjájk syg seriff ) és mondt jó játszok zsoltival hogy ne unatkozzon csak vigyázzon a kezemre Kép
szóval zsoltik ha anyukád is megengedi egyzser átmegyünk nikivel játszani Kép Kép hogy ne unatkozz Kép

lili+zsolti
nagyon jók a képek csajok nagy barátnők lesz Kép

kob+nana
nagyon jó ez naptár
bár daniról nem nehéz jó képet és jó naptárt csinálni Kép

hu valamit még akartam de elfelejtettem
majd még jövök bár az egész napunk rohanás lesz megyünk házidokihoz meg össze vissze ügyet intézni takkartitunk mosunk mosogatunk és még nikihez és mennem kell

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa
Tul képpen a kókuszpólya egy takaró, ami kókusszal van bélelve, ami extra vastag, és így van tartása?? Még nagyon régen (amikor még 2 in 1 voltatok) kérdeztem én ezt tőled, de valahogy elmaradt..

KépKép
mino

ennyire egyszerre irni Kép

syg sajnálom hogy bereg lettél szedsz valamit ? vagy csak homeot abból mit ? ne aggódj nálunk igaz áki most beteg lett mino hallota tegnap hogy köhög Kép
de mig csak szopi volt nem lett beteg pedig akkor szintén mindenki nagyon beteg volt Kép

pat
naptáron mi is nagyon meglepődünk jöhet Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Roz,
köszi a mérlegfelajánlást, de igazából csak poénból mértük Mesit, akkor még 6-7 hetes lehetett. A védőnéni vagy a doki 2 hetente méri, és igazán nincs gond a súlyával (most volt 3 hósan 6500 g) Kép De tényleg aranyos vagy!
Puszi Nikinek! Kamilla is köhécselni kezdett, de semmi komoly, csak köptetőt kaptunk, nem antibiotikumot.
Erről mindig Te jutsz eszembe:

Kép

Syg,
a fürdőszoba mérleggel is próbálkoztunk, de nincs itthon, így az is kimarad! Gyógyulgassál! Szedsz homeóst vagy másmfajta gyógyszet is?
Mesi is sokkal enyhéb változaba kapja el a betegségemet, mármint azt az egyet, amit eddig Kamilla rámragasztott, a jó kis anyatej segít nekik, ez tök jó! A kis bedugult orrába is azt szoktam csepegtetni, jobb, mint az orrcsepp.

Seriff,
Hanna tényleg nagyon édes, nemsokára szaladhattok utána! VAn egy kis barátunk, 9 hósan már járt Kép

Sam,
a naptárt most már itthon nyomtatom, mert már van színes nyomtatónk, és igen, fotópapírra. Hogy jobban tartson olyan,nem tudom hogy hívják, műanyag fóliát "olvasztatok" rá (Mino, hogy is hívják, Te tudtad, amikor itt voltál).

Most szaladok, majd még jövök!

Kép

Kép
kobudo

Kob,Neked milyen konyhamérleged van,h rátetted Mesit? Az enyém csak 5 kg-ig mérKép...

Mino, kuglóf,hmmmm,már meg is kívántam,de még nincs megpuccantva hozzá a mogyoró,és megpirítva se, nem baj Nagyapó dolgozik az ügyönKép. Remélem,h használni fognak a szerek Neked! Bálcsinak a pocikája hogyan van?

Roz, branülKép, na látod,ideggyógyászat az,nem sebészet,nem műtik egybőlKép,szerencsére!És hát az is tök jó, h vasárnap hazaengedik,addig már csak 4-t kell aludni! Kicsik jól vannak?

Syg, persze, h büszke rá Apa,csak ez nem elég....Mindegy. Sajnálom, h beteg vagy,ne izgulj,már írtam Ig-t kapja Tőled Leo,nem lesz beteg! KépMi pénteken első felindulásból-merthogy a Tescoban alvó Hannus mintha szörcsögve venné a levegőt-vettünk orrszívót.Ki se bontottuk mégKép!
Ma du megyünk az utolsó oltásra!Remélem, h utána ritkábban kell a rendelőbe járnunk! HAvonta 1 elég lenne!

Cukker,nem ismerem a szolnoki szülészetet,pedig szolnoki vagyok,és egy barátnőm fog ott szülni, de csak márciusban,az meg Neked már későKép!VAgy érdeklődjek azért a szüleimtől?

Bea,borsó-csirkemell tuti!Te csinálod? Mi tegnap banánoztunk, az almánál jobban tetszettKép...

Kép
seriff

Csajok ma is front van???????????????? Zsombival nem birok!!!!!!!!!!!!!
patriot

nálunk ma ákinak anaászos csirke mell lesz baáék probáljátok ki áki imádja holnap meg gesztenyés csirke lesz van jó kis házi geszetnye püré abból ananászt meg apa hozott egyett még a multkor a mh.ről kapta de szerintem ugyan ugy hjó lehet konzervből is biztos van olyan anansz ami nincs tarósitózva ja a gesztenyét mi azért használjuk sikmindenbe mert nagyon-nagyn jó kálcium forrás ( tejallergo miatt fontos ) de másnak is ugyan olyan jó de tegnap vettemem lszre hogy van még a gfagyomban olyan igazi zsenge zöld borsó szerintem azt is imádni fogja áki tegnapo meg sárgarárpa krumpli karfiol volt összemixelve egy laza 4 dl bevágott belőle nekünk már nem is lenne gazdaságos a bébiétel 1 ebéd ki sem jönne még 500 ft ból sem Kép

ezt még reggel irtam de most láttam hogy elfeljetettem elküldeni Kép Kép

de akkor irok még hozzát

seriff
bizony bár nem akarom elkiabálni vasárnapot mert ezt tegnap halkan igérte doki egy nagy TALÁNnal de én bizom benne

kob
ez a kép Kép Kép _Kép tök röhejes bár akkor már emis volt olyan röhejes mikor belgondoltam hogy ez tényleg igy van Kép Kép még szakadt papucs is stimel Kép Kép

pat az én gyerekeim kivételssen nyugissak még ákikánmál tört el az előbb a mécses mert nem kapta pont 10 órakkor a tizorait hanen 10,5 perckor merészeltem odadni neki és mivel elég sok leve volt az almának gondoltam cumisüvegből könnyebb lesz de ugy kivágta hisztit igy maradt a kanál de az utolsó falatot már ugy kapta be hogyy szeme csukva volt

Kép

Kép

Kép
roz23

helló

Zsann! értem amit írtál és igazad is van..nem kell bocsánatot kérni csak annyi rosszat mondanak a ctanarakról sajnos, mintha jót nem is csinálnának.- tuti én se hagytam volna szó nélkül az incidenst.
a naptárok szuper jókKépnagyon szépek a gyerkőceidKép

roz!örülök, hogy alakul niki.remélem a vasárnao tényleg összejön:mármint hogy kiengedik...

kob!vicces a kép, szegény kislányKépnem teccet nekiKép

mino!mit kapott Bálcsi(Benedek is produkál hasonlókat, de nem veszélyes)
pattanáok eltűntek végre ismét kisbabám van nem kamasz fiam

syg!jobbulást!Leonka ugye jól van?

patriot!hm front? mi tegnap nem aludtubk napközben szinte semmit:de éjjel igen..

hali
gabi

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

El vagyok ámulva és kezdek kétségbe esni.
Csak az én babám eszik ilyen keveset?
Nálunk Hanna még mindíg csak ilyen 150ml-et eszik és ha kanállal eszik akkor is kb. 1.5 deciket.
Valamit nem jól csinálok?

Mino!
Igen vagyok mostanában megint mert hanna leköltözött a szőnyegre.
Terveztem a hétre hogy elmegyünk de egy picit folyik az orra és én is náthás vagyok.
Először kigyógyulunk és utána mehet a tali.
Most pedig a héten jó lett volna mert apa éjszakás és tud nyugodtan pihenni tőlünk.
Bár ő nem igen szokott felébredni de ki tudja..
Megpróbálok képet feltenni az előbb nem sikerült, nem tudom miért.
A mászás nem jött össze mert amikor meglátott rögtön átment kúszásba.Kép
De azért egy friss hajmosás utáni képKép

Csajok miért nem enged feltölteni képet?

Kép

Kép
samchee

még annyi
az árulkodásról jut eszembe náluk tibor sokszor rá szol nikire mert idejön ésmondja hogy anya vagy apa adri bántott én soha nem szólok rá félek hogha elküldöm bizonytalan lesz és nem tudja majd kitöl várhat segitséget akár később is én ezt nem tartom csúy dolognak hogyha egy gyerek odajön és elmondja hogy ez és ez történt ezt soha nem értetem hgy ez miért baj ??!! ezt szerintem nem rosszindulatú húzásnak kellne venni agyerekektől hanem egy közlésnek hogy ez törtánt nálunk az oviban is rászolnak gyerekekre ha elmondják hogy xy lelökte inen-onnan de ha óvónő vagy daduska nem veszi észer akkor inkább jobb ha mondja gyerek mint hogy egymásnak essenek és jó elkalpálják egymást nem tudom jól slátom e szerintetek ?? hogy jobb nem jbb ha " árulkodik mint hogy egymásközt elintézzék esetleg ököllel ??

Kép

Kép

Kép
roz23

mino,lili!
venni tuti brendonban, de sztem faktumban is láttam(asszem)
mino!igen ahogy írtad:bélelt takaró + kókuszbetét..majd lefotózom nektek,csak benne alszik mostKép

http://www.brendon.hu/katalogus_2005_2_almok.html

KépKép
KépKép
bepa77

Roz!

Szerintem igazad van.
De valahol talán ennek is két fele van mint mindennek.
Én magát a szót utálom.
Árulkodás... Hiszen a gyerkős csak oda jön és elmondja a sérelmeit.
De van aki mindent elmond és rohan az ovónőhöz hogy ez vagy azt csinálták xy-ék. Na azt én sem szeretem.
Sok felől lehet nézni a dolgokat, de a Ti esetetekben ez nem árulkodás, sztem.

De miért nem jön elő a Melléklet feltöltése.. ablak?????

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

kob, nem tudjuk, hogy mi lehetett Lillávak, valszínű, h.Zsolti eg ypercre ott hagyta a nagyágyon velünk, és megijedt. Kép Aztán már mindegy volt, h.apa visszatért, mert sírt nagyon. Kép de ma már jobban van, nem emlékszik. Kép

Mino, este gondolkodtam, hogy oda kellett volna írnom: nagyapuka - nagybaba, kisapuka - kisbaba. Kép Gábor megbocsátott. Kép Kép
Tök jó, hogy Te mindenkivel olyan jókat tudsz beszélgetni! Kép Jó, hogy ilyen közvetlen vagy. Remélem segíteni fognak Neked a szerek és Bálcsinak is. Kép

Rozi, örülök, hogy Niki már jöhet haza vasárnap! Kép
Az én véleményem az árulkodásól: én nem tartom helyes dolognak, mert amikor oviban voltam, akkor ha árulkodott egy gyerek, az óvónő is leszúrta. Nagyon fifikásak ám a gyerekek. Ha az óvónő "fogékony" az árulkodó gyerekre, vagyis mindig megbünteti azt, akit beárult, akkor ezzel adja az árulkodó gyerek alá a lovat, vagyis többször is meg fogja tenni, és élvezni fogja egy idő után. Elég volt azárulkodó gyerek szemébe belenézni. Nagyon kis rafkósan mosolygott. Nem tudom, hoyg érted - e. Ha beárulta az óvónőnek, akkor szépen el kell neki magyarázni, hogy nem kell árulkodni, én is láttam. Az árulkodás nem szép dolog. A tanítónőm sem díjazta. Ezt nem szeretik.
De ez csak az ovis és sulis véleményem, amit láttam. Nem ismerem annyira a te gyerekeidet, hogy tudjam, miért árulkodott, és hányszor tette már ezt. Nem megbántani szerettelek volna. Kép Ez csak egy vélemény volt.

Kob, köszönöm a levelet megkaptam, és a naptárprogramot is letöltöttem. Tudsz majd nekem segíteni készíteni naptárat? Karácsonyra a nagyik Zsófis naptárat fognak kapni. Kép Gabival megbeszéltük. Köszi az ötletet.
Jó a mérleges kép. Kép Zsófi tegnap előtt volt 4560gramm. Kis husi. A doktor néni mondta, hogy kis gombóc. Látszik, hogy nem szeret enni. Kép

Zsann, nagyon szép naptárakat készítettél! Nagyon tetszenek! Kép Én szeretném saját kezűleg, bár gondolkodtam, hogy Veled elkészíttetem, de saját kezűleg értékesebbnek tartom. Így talán jobban örülnek neki a mamik. Kép

Sam, ne aggódj az evés miatt szerintem. Ha nem éhes, nem jelzi, akkor miért aggódsz? Látszik a babán, hogy elégedett, hogy kiegyensúlyozott. nekünk is csak itt porosodik csak a mérleg, Zsófin mindig látom, hogy jól érzi magát, és hogy tele van. De szó szerint. Alig bír szuszogni. Ilyenkor olyan cuki. Kép

Bepa, itt csak ágyneműgarnitúrát látok, kókuszpólyát nem. Vagy csak én nem láttam? A tanárokról írtaddal egyet értek, sajnos sokmindennek meg kell felelniük.....de tényleg vannak, akik nem oda valók....

Syg, mi is jobbulást kívánunk neked! Kép Mi is 2-3óránként kelünk,de most már nem kell ringatnom. Kép Csak visszateszem az ágyába, és alszik tovább. Lámpát sem kell kapcsolnom, megtaláljuk a cicit mindketten. Kép Így "jót" tudok én is pihenni.

Pat, szerintem most naponta változnak a frontok...mindig van valamilyen....Kép ma is van tuti. Kép ez az ősz sajnos....

utálom, hogy megjött.....Kép nagyon megjött....Kép
birolili

Ú, látszik, h.alszik most Zsófi. Kép
birolili

lili
értem persze én nem azt árulkodást tartm helyesnek hogy 5 percenként odaugrál gyerek és azt mondja hogy ez lapátot dobta el ez csúszdán furakodott előre ... ha nem azt mint pl niki is hogy adri megharapja és akkor nekünk szól hogy intézzük tehát szoljunk rá adrira hogy ne csináljon ilyettöbett .. a játékoknál ilyen nnincs el kell egymástól kérniük szóval értem amit irtál szerintem a verekedős rész nem árulkodás mert ugy az oviban isiban is vannak uralkodó tipusú gyerekek akiket jobb ha óvónő intéz mint ők egymás közt és persze ez nálunk is ugy zajnlik hogy meghallgatjuk minde két felet mert adri is tudja ám mutatni mondani hogy hol fáj vagy mivolt és egyből kiederül az igazság Kép de tényleg fölösegs szólás még nem volt tehát hogy apró -cseprő dolgokért zólt volna niki és nálunk is el van magyarázva az hogy ne üsse meg adri hanem szólon ez én jobb nak látom mint hogy püföljék egymást

nem irigyellek én azok zerncsésekközé tartozom akiek még nincs mensije pedig áki már 7 hós Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszi Lányok, kezdek jobban lenni! Már csak az orrom folyik. Csak homeót szedek.

Seriff, remélem is, hogy kapja az Ig-ket!
A kis telhetetlen ApaKép
Orrszívót még mi sem használtuk sosem szerencséreKép

Sam, biztos vagyok benne, hogy Leona sem eszik 150-nél többet egyszerre!

Roz, örülök, hogy Niki mehet majd haza! Majd keresek neki képeket, hogy gyorsan elfelejtse a kórházatKép

Kobudo, Mesinek hogy tetszik a nagy kád? Vagy még nem fürdettétek benne?

Képzeljétek, tegnap megtanítottam Leonát megfordulni. Ma közölte apa, hogy Leo oda-vissza forog éppen az ágyábanKép
És nézzétek csak, mit csinál:

Kép

Kép
sygnum

Roz! Te írtad még régen a tejszaprító fejést? segítsetetk mert annyira szoptatnék, de kiürülüök nagyon gyorsan...pedig sokszor szoptatom..nem akarom, hogy tápos legyenKép

KépKép
KépKép
bepa77

valaki mondja meg miért nem enged mellékletet feltölteni?????????????Kép

Kép

Kép
samchee

Leo,hát te csudi ügyes vagy,ahogy ülsz Anya ölében! És mond csak kis Adidas gatyás,jól aludtál? Hagytad anyát pihenni?Kép
Syg,látom jó meleg van NálatokKép!

Hanci alszik,ma már másodszor,pedig még mennünk kell oltásra isKép.

Bepa, 7-7,5-5,3-3 perc jobb és bal cici,minden szopi után(vagyis ha van időd),ez össz 30perc.2-3 napig,tényleg jó, akkor is csináld,ha nem jön belőleKép! Szorítok Nektek! De akkor se ijedj meg,ha " tápos" lesz Benedek! Tégy meg mindent a szopi érdekében, de ne idegeskedj(könnyű ezt mondani),ha mégsem elég!

Sam,Te se aggódj az evés miatt (hű mekkora szám lettKép),ha jó kedvű,élénk, mozgékony-márpedig az-akkor minden oké! Nem lehet minden baba óriás!

Lili, nagyon édik a csajaitok a közös fotón! Pihenj Te is,amíg Zsófi alszikKép! És ne utáld,h megjöttKép! Lehet, h most lesz,aztán sokáig nem,egyszer nekem is volt,aug. közepén,de azóta se.

Kép
seriff

Seriff, éjjel? Hááát... 3-2-2-3 óra alvás. Ma ő is 2* alszik, most már majdnem 1,5 órája. Persze, mert itt van egy ismerős Sopronból és várjuk, hogy felébredjen, mert el akarunk menni a házhoz, meg akarja nézni.
Miből gondolod, h meleg van? Egyébként bazi meleg vanKép De én azt szeretem. Már nincs rajta a gatyó sem, csak a bodyKép

Bepa, nekem 2 hónapja nem lenne tejem, ha nem használnám mindig a homeobogyókat, mikor kevesebb lesz. Nekem csak az segít meg a tea. Most Herbalaktot vettem, amit Kob ajánlott és tényleg jó. Na meg valahogy meg kell nyugodni, de ez nekem sem szokott menni, ennek ellenére a bogyóktól mindig visszajön a tejcsi.

Kép
sygnum

Sam, nekem engedte

Kép
sygnum

Sziasztok!

Mino
Persze, hogy ritkán írok, mert nem nagyon ír nekem senki, így nem érdekes.

Seriff
Hát férjem azt mondta, hogy ne bolondozzak már, behülyít ez a cset. Nyugtat, hogy az orvosom befutott ember, ezért talán lazább is. De azért érdekelnének a szolnoki viszonyok. Nem is tudom, hogy mit parázok, mert Bencével minden rendben volt. Szerencsések voltunk.
Hali

Kép

Kép
cukkermáz

Bepa
A naptárokon nem mind az én gyermekem, sajnos az internetes program nem jól működik és nem enged feltenni képet. Most tudod nem is igazán tudnék vállalni naptárakat csak ha valaki nagyon-nagyon szeretné mert időm az semmi, a vasalnivalóm egy hete itt tornyosul, most éppen ráérnék de nagyon rákezdett fájni a lábam és inkább most ülve de pihenek.

Sam
A naptárak vastag műanyagba olvasztását laminálásnak nevezik és én az Alföldi aljában levő cégnél csináltattam és nagyon szép lett.

Syg
Mi a bogyó neve amit szedsz?? Nekem a laktoherb nem segített olyan nagy mértékben. Viszont ha ideges vagyok valamiárt tudom hogy az nap nagyon kevés lesz, de hát ebben a világban ki tud teljes nyugalomban élni? Ha nagyon sűrűn szoptatom az szokott rajta szaporítani, bár arra az egész nap elmegy mert vagy fél óránként megéhezik.

Bepa
Nem csak rosszat tudok mondani a tanárokról. Akkor most mesélek egy jót is hogy megnyugodj. A gimnáziumban volt egy matematika tanárom a Benedek József, őt nevezném tökéletes tanárnak. Én még ilyennel nem igazán találkoztam. Mindig meghallgatott és segített annak aki kérte. Nagyon jól magyarázott az órákon is. Én álltalánosban 2-es voltam matematikából, de az ő tanításával a gimnázium első osztályát már 5-ösre teljesítettem. Szerintem ez a jegy változás magáért beszél. Sajnos ő már nem él, elég fiatalon betegségben meghalt, nagyon értékes embert vesztett el benne a társadalom. Látod nem azon múlik hogy milyen valaki, hogy tanár, hanem hogy milyen belső tulajdonságú ember. Megnyugtattalak???

Roz
Remélem hogy kiengedik a kislányodat vasárnap, drukkolok nektek!
zsann

Zsann,

köszi, tényleg laminálás! Éreztem, hogy tudom, de mégsem tudtamKép

Cukkermáz,
csakhogy írjon Neked valaki Kép Nyugodtan írhatsz akkor is, ha nem válaszolsz senkinek, csak leírod, hogy mi történt veletek. A talin is vártunk, de aztán mégsem sikerült eljönnötök (tudom, dolgotok volt).

Bepa,
védőnő nem tud segíteni a szopizásban? Mármint a szaporításban? Cumit használtok? Fejni próbáltál? Nem emlékszem, nem tudom, hogy írtad-e ezeket.

Olyan jó idő van, mintha nyár vége lenne. Már egy hete megint nem kell fűtenünk, ez tök jó! Hurrá!

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?