Szasztok csajok,
Természetesen megint uton (Zurich) voltam, szerencsére csak egy napra, de ez két estémet vette el, mert a 16 orás munkanapokat nem nagyon bírom, igy elmnentem mar elöző este (hetfőn)....
Papafán,
Nagy gratula Babafánhoz, mostanában valahogy a spontán babák időszaka van
Tuti minden rendben lesz
Õszintén szólva én is végig gép előtt ülök, a lombik alatt két hétig az ölemben volt a laptop
és már a transzfer után 1 héttel (tehát a terhesség 3. hetétől) repültem, és azóta is, szinte minden héten...eddig nekem mindenki azt mondta hogy semmi gond...
Mindenkinek köszi a dicséreteket
sajna legkorábban 2 hét múlva lesz újabb kép...
Fanni,
Igen, a Kaáliból engem is elengedtek a 8, heti UH után
A saját-közös UH gépre én is beneveznék, mivel mostmár csak havonta kell menni
Renoka, Stella,
Reggel nekem is alig látszik a hasam, estére viszont mindig kitolja magát
Norka,
Édes a kis pöttöm, mostmár nő majd mint a gomba, meglátod...
Méreteket meg tényleg kár hasonlítgatni, ahogy azokat a kereszteket teszik 1-2 mm ide-oda szerintem simán csúszik.
Judit,
Hajrá a csoda-laparra és a spontán babóra. Úgy látom az esélyek a spontánra egyre nőnek
Jó fej vagy hogy igy gondolsz rám, köszönöm, tényleg nagyon jól esik, de apósom már kikötötte, hogy ő hoz-visz majd, anyósom hozza a kaját, anyukám pedig nálunk alszik utána pár napot
Igy full service lesz
Nem is tudtam hogy megint van megasztár...ma színházban voltunk...hogyhogy nem szombatra tették ?
Lara,
Szerintem fiú
Egyelőre Benőke, később Máté lesz
De ugy 3 hét mulva már tutira fogom tudni... Ha mégse, akkor meg gyorsan keresünk lánynevet
Vigyázz Farkasokra, nehogy elvigyék Andort
Woodi,
Tök jó hogy jöttök, Danikát majd lekötik Orsi ikrei
és közösen szórakoztatják Andort...
Nikinek nagyon drukkolok, hogy tényleg Woodi és Stella nyomdokaiba lépjen a hiperstimuval, de elsősorban azért, hogy vele minden rendben legyen !! Aki tudja, adja át
Zsebi,
El tudom képzelni, milyen sz..r érzés most, de tudom hogy sikerülni fog nektek is, nem is lehet másként...csak ne add fel....úgy tűnik még nem érted el a pokol fenekét...bár elég furcsa mércével mérik.
Holnap meg vendégségbe megyünk, de a tali előtt még jövök
Kriszta
15+4