Új privát üzeneted érkezett!

Hahó mindenki!
Üdv azoknak akik nem ismernek engem (minket) és sok puszi mondazoknak, akik még nem felejtettek el. Mától van (! el ne kiabáljam) újra netem. Nem ígérem, hogy jövök minden nap, de fogok jönni, ahogy az időm (no és Danikám) engedi).

Kis időt kihagyok és mire jövök vissza?! Mennyi új babó! és mennyi spontán! Gratulálok mindenkinek.

Az apropó, amiért bejelentkeztem, hogy Lara volt oly kedves felhívott a mostani hétvégi tali miatt. Nos, ha szívesen láttok, akkor mi is megyünk Danival. Kép
Lenne szíves valaki megírni a pontos ímet és időt, valamint kik is lesznek ott? (Csak hogy kicsit visszaolvassak, ne menjek már oda "tudatlanul".)

Most csak egyvalakinek üzennék.
Babafán Kép Kérlek maradj meg Mamafán pocijában, ott nagyon jó helyed van és nagyon vár majd idővel idekint az egész FÁN család. Kép

Puszi: Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Tali. 2005. október 29. 14:00

wish

Ez a tábla már olyan szomorúan néz ezzel a sok Kép fejjel, pedig za nagyon Kép, hogy mennyien leszünk KépKépKép

WoodiKép
A tábla fölött megtalálod a helyszínt, a Kosztolányi Dezső tértől egy perc.

wish

Woodi, milyen jó hogy újra köztünk vagy! Még csak most volt tavaly október, amikor mindenki itt szurkolt neked! Kép

Niki híradó. Végül nem kellett leszívás, az injekciók segítettek, csökkentek a fájdalmai. DE a helyzetre való tekintettel már november elsején lesz vérvétele! Kép
Félreértés ne essék, én nem állok vele közvetlen kapcsolatban, de egy másik fórumon egy lány igen. Én csak csiripelő veréb szerepben vagyok.
s_norka

bocsi, nem injekciók, hanem infúziók, már félreírok
s_norka

Woodi!
Júj de jó!!!!!! Mostmár szedje össze magát az az otthoni net, mert nekem nagyon hiányoztál!!!!!!!

Orsi!
Szerintem mindenkivel megtörténhet a csoda! És valahogy nektek könnyebb, mert van már két fiú és így talán annyira nincs ráállva az agyad, mint ha még nem lenne, szóval nem vagy olyan feszült és olyan ideges mint mi!

Wish!
Szúri hogy bírjuk témához. Nekem még most is "fáj" a hasam a sok szúrás helyén azért már olyan szegény mint egy tűpárna, szóval nem is csodálkozom, pedig most nem is lilultam. Idővel ez is biztos elmúlik.

Azért nem olyan szomorú ez a tábla sokan mentek úgyhogy én vagyok szomorú hogy nem tudok elmenni és megismeri mindenkit igazán kíváncsi vagyok az arcokra!

Na mentem aludni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Niki!
Jó hírek, nagyon remélem a pozitív tesztet!!!!!!

Nóri!
Emlékszel mitől paráztál transzfer, vagy punkció nov 1-én azért a teszt se semmi pont ezen a napon. De remélem élete legszebb napja lesz!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Kismamák!
Kérve kérlek benneteket, hogy akinek már van név választva írjátok meg mert olyan árván néz ki Krisztáék sora! Szóval várom a neveket, és természetesen a változtatásra lehetőségetek van. Tudjátok a felső részekben nagyon boldogan javítok bármit a középsőben pedig utálok alura pakolni embereket!

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Woodi Kép
de jó, hogy visszakerültél. Már hogy ne emlékeznénk rád??? Kép Kép
Hogy vagytok? hogy telnek a napjaitok.

Egy pontos címet is írtok, vagy ez alapján megtalálom? tudom, volt valami gyönyörű térkép, de akkor éppen ezzel nem foglalkoztam.
Még egy kérés. Valaki megírná a telefonszámát. Nem tudom, milyen a hely, hogy babakocsival megyünk, vagy nem, hogy beférünk-e vagy nem... szóval, ha olyan a szitu, akkor elkélne egy kis segítség bevinni a pockokat Kép
(etetőszéket, tuti, ami sicher berakom a csomagtartóba Kép azzal meg egy fél kiflivel elég sokáig elvannak)

puszi Nektek,
Orsi

ps. spontán baba... bele sem merek még gondolni Kép de majd kiderül. Az analízis csak azért érdekelne, hogy egyből kaáli a fagyibabókért, vagy hagyjunk magunknak egy kis időt Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Örülök,hogy ma is egy jó hírrel gyarapodott a babanet!
Nagy gratula Fánéknak!Kép
Eléggé kimerültünk.Nem vagyunk hozzászokva a pesti ritmushoz, már mint az autó vezetésre gondolok!Na meg visszafelé kicsit eltévedtünk.Szerencsére nem vészesen!Annál vészesebb árat kellett fizetni a gyógyszertárban!
Vasárnapkezdem is a szurikat.Szépen lassan csak haladunkmi is!Kép

Puszi Mindenkinek!

Imádom ezt a szépidőt!Kép

Edina
dedina

NóriKép Milyen jól emlékszel! (Köszi) Igen tavaly október 4-én volt a transzfer és 17-én jött a jó hír. Közötte ott volt a hasvizedés a túlstimu miatt. Remélem Mnikinél is ez csak jót jelent. Nem akarom megfélemlíteni, de a infúziók van, hogy csak átmenetileg segítenek. Nálam is ez volt, a vége meg leszívás lett. De az más semmi volt a haspuffadáshoz képest.

ZsebikémKép Sajnálom, hogy nem jössz. Kép

OrsiKép Nem írnám itt le regényben a válaszomat, inkább majd személyesen. Úgyis van sok-sok kérdésem hozzád. Kép

WishKép Kattca biztosan nem jön. Neki épp elég most az ikrekkel összerázódni. De jól vannak, szépen gyarapodnak a fiúk.

A hétvégi találkozásig sziasztok, ha addig nem jönnék. (Holnap 5 hós oltás, utána nap ortopédia, péntekre is van valami, szóval sűrűek a napok.)

Woodi

Woodi + Kép
KépKép
woodi

Ednia!
Este lelkiismeret furdalásom volt, hogy elfelejtettem írni, hogy remélem a párod már jobban van! Ezer bocs!

Kép

Viki!
Hatalmas durukk ma és reméle holnap szép híreket olvasunk!!!

Stella!
Uh-s képet várjuk!!!!!!!!! Mindkét babáról!!!!

Mentem dolgozni!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kedves Papafán, Mamafán és Babafán Kép
Nagyon gratulálok, vigyázzatok egymásra!
Miután így a táblában -egy héttel s egy sorral- elém kerültetek, ikrekre számíthattok Kép Zsebi megállapítása szerint a táblában minden 4. terhesség iker!

Woodi Kép
Neked is nagyon örülök, itt a topikon jönnek-mennek az infok a "régiekről", akik átmenetileg nem jelentkeznek, úgyhogy Rólatok is elég sokat olvastam már!

Vikinek Kép nagy drukk a teszthez!!!

Edina Kép
Kitartást a szurizáshoz!

Wish Kép
Te egy hős vagy! Ennyi tűszúrást más egész életében nem kap, mint amennyit Te egyelen hónap alatt!

Kavicska Kép
Mindjárt itt a teszt! Nagyon drukkolok!

Nóri Kép
Hogy-hogy már el is engedtek a Kaáliból? Nem a 12. hétig figyelnek? Vagy Téged azért nem, mert spontán babód lett?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó reggelt,

Nviki és Wolves remélem holnap igazán jó híreket hoztok.

A szombati tali térképe mégegyszer:

Kép

Orsi,

A helyet legjobban Lara-ék ismerik, ők tudnának részleteket, de abban biztos vagyok, bárhogy érkeztek mindenki segíteni fog - szeretne!

Larapapán és rajtam kívül lesz még férfi?
Nem mintha félnénk a lányoktól, csak....

Farkaskoma

Kép
farkasok

Mamafán, PapafánKép
Gratula!!! Remélem minden rendben lesz és Babafán is megmutatja majd magát!

Hajrá, lányok, előre a spontán babákért!!!!

ZsebiKép
Ha kapok képet, megpróbálom feltenni gépre!
Egyenlőre azért izgulok, hogy minden rendben legyen!
Pusza
Stella

Kép
stella9

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:56-kor.
seszi

Orsi,
babakocsi simán betolható, a környék is járható Kép Mi is járgánnyal megyünk. Meg van terasz is, és ha ilyen jó idő van, ki is lehet menni.

Mamafán, Papafán,
nagyon örülök nektek és gratulálok Babafánhoz Kép

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77

Farkaskoma!
Az én párom is jön. Pasiként nem leszel egyedül.

Timi
latimi

Stella!
Emiatt nem is kell izgulnod, minden rendben lesz szépen nőnek a babók! Azért mennek a durkkok!!!!!
Pocakkép?????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Drágáim,
Tegnap Farkas bácsi kikapcsolta a gépet mire odaértem így csak most tudok jönni.

Fánok!
Ez nagyon szuper, tudom nem élitek bele nagyon magatokat, és ez teljesen normális. Mi türelemmel várunk! Sejtitek mi történhetett vagy nem is keresgélitek? Már megint a piros táskával járok úgy hogy ha összefutnánk akkor megismerhettek! Küldünk a taliról képet!

Wolves család,
Remélem sikeresen veszitek a mai kanyart, nagyon gyorsan elszaladt az idő!

Zsebike,
Kérlek javítsd a táblázatban, hogy a novemberi jegesmedve akció elmarad, mert beneveztünk Renoka szuper dokijához és ha minden jól megy akkor november 21-26 között megejthető az újabb lapar, remélem egy teljesen nyitott petevezetővel kerülök ki, és neki ugorhatunk a spontánnak rendesen. Persze ha ebben a hónapban nem sikerült, pénteken kiderül. Kár hogy nem tudsz jönni a talira mert annyian leszünk.

Snorka,
Akkor László doki biztos örül majd, hogy ilyen hamar visszamentek a jó hírrel, már ha ő a választott. Szépen nődögéltek!

Renoka,
November 7-én kell mennem, hogy csináljanak kartont és akkor meg is beszéljük a műtétet, így talán nem kell átverekednem magam mindenen, már meg is kérdezték, hogy műtétet szeretnék, én mondtam igen, erre persze tessék jönni, lesz egy UH és vizsgálat és kész is a karton remélem beférek a naptárjába ő meg a pénztárcánkba. A másik tanácsodat is megfogadtam. Bébike hogy van?

Stella,
Nyugodj meg! Hányra mész UH-ázni? Mondd a picúroknak mutassák magukat!

Dedike,
Ez jó hír! Nem parázni! Ki fog szúrni? Ha kell tanács írj válaszolunk! Megjegyzem a második körben úgy néztem ki mint akit minden nap vernek, még akkor is amikor szakember adta be a szurit. A képet nem felejtem!

Woodi,
Sok szeretettel várunk benneteket!

Unique,
Jöttök? Gyertek már!!!

Kriszta,
Az amniora van aki elvigyen, mert írtad, hogy a férjed nem lesz itthon? Krisztián biztos elszállítmányoz benneteket ja és meg is látogatunk szívesen , hogy gyorsan teljen az idő!

Krisztián-bácsi!
Jön Latimi-fiú és Kavicska-fiú is na meg Máté, Levi, Andor és Dani is! Mit parázol!

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Zsebi
De hogy haragszom,nincs miért picit sem!Egyébként jobban van, azóta semmi panasza sincs!
Jó munkát!Kép

Farkasok Juditja
A szurit én adom be.Legalábbis egyelőre, mert most 2 hétig csak napi 1 lesz pociba.Azzal még megbirkozom.Utána a puregonhoz kaptam pent.Úgy hogy csak két fajta van ami kétséges, hogy kiadja be.De ezen nem fog múlni.Persze azt nem tagadom, hogy nincs bennem egy kis félsz,na de a kislurkóért mindent!KépHa majd meg lesz a kis Vendel, vagy Fruzsika,akkor ennél sokkaltöbbet kell majd érte, értük tenni!Remélem augusztusban már boldog anyuka leszek!Na jó előre szaladtam az időben!Kép

Szép napot mindenkinek!

Edina
dedina

Sziasztok!

Az ember valósággal kinyílik, ha van már egy olyan nap, amikor nem émelyeg többet 1 óránál... Kép Ma este el is megyek úszni.

Fanni, én úgy tudom, a problémás-vérezgetős eseteket kivéve, a lombikosokat is a választott nőgyógyászhoz irányítják át a 8. hét után, és a pácienstől érzékeny búcsút vesznek. Én már lassan betöltöm a 7.hetet, ezért Kr. nem tartotta szükségesnek, hogy visszamenjek.
Ja, amúgy te kibírod a soros UH-ig? Mégse te vagy a parázósabb? Kép Tudod, hogy mostmár lehetne látni, hányan is vannak bent? No jó nem szekállak. Kép

Farkasok, jó előérzetem van a lapartól, meglássátok, nem lesz hiába. Hallom odaát Hajnesznek is van egy átjárható petevezetője. Nekem is ennyit tudtak felmutatni, aztán... Kép

Norka (6+5)
s_norka

Papafán! Ez nagyszerű, gratulálok nektek, remélem minden a legjobbra fordul az életetekben!

Judit! Na akkor tessék engem követni, ha bármilyen kérdésed van, ki vele, amiben tudok segítek! A lényeg, hogy nem kell túlérzékenykedni az egészet, de te nem is vagy olyan, szóval minden a legjobban fog történni.

Drága Nóri! Naná, hogy ma voltam UH-n, ez a párom barátja doki, nem a sajátom, de ilyen kis huncutságokba benne vagyok. A CRL most 74 mm, persze meg is ijedtem, hogy most egy hét alatt "csak" 9mm-t nőtt, tudom, adódhat ez a gépek különbözőségéből, de eddig mindig 3 nappa nagyobbnak mutatkozott a koránál, most pedig egy nappal kisebbnek... Nem én lennék, ha nem paráznék! Egyébként hallottuk a kis szívét, mozgott, és a doki sejtése szerint kislány, mert nem igazán látszik a lába között semmi "lógó". Nem tudom, mennyire lehet ilyenkor megállapítani a nemüket, nekem mindegy mi lesz, a párom fiút szeretne jobban. Kérdeztem tőle, ha mégis kislány, akkor csomagoljak? Kinevetett.

Fanni, te tényleg kibírod az UH-ig? Hogy csinálod??? Emelem kalapom...

Zsebike, neked sok puszi!

reno
13+5
renoka

Norka Kép
Egész nap tök ideg vagyok, erősen mérlegelem, hogy bejelentkezzek-e a saját nőgyogyómhoz... Tegnap vettem egy tesztet (ismerős, mi?). Pozitív lett persze. Nem tudom, hogy bírom ki még egy hétig... A baj az, hogy már úgy teleszerveztem a naptáram a hétre, no meg ott az ünnep is, hogy hiába is hívnám a nőgyogyóm... nincs időm elmenni! Ráadásul itt a mh-emen munkacsúcs... nyilván kicsit ez is frusztrál! Oh, de már csak +2 nap és hétvége Kép Aztán meg szerda reggel 8 UH!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renoka Kép, Norka Kép, para társaim!
Ne bosszantsatok, épp próbálok önuralmat gyakorolni!
Ha mégis venne valaki egy otthoni UH-t szóljon!!! Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Renoka!
Az uh-val nehogy úgy járj, mint a nővérem. Azt mondták, tuti kislány, és Ádám lett belőle.

Én már nagyon várom a hévégi talit. Izgulok, hogy szimpinek találtok-e.

Holnap megint megyünk a pszichodokihoz. Ha nagy csattanást hallotok, akkor agyoncsaptam.

Timi
latimi

Timi Kép
Én is izgulok. Ráadásul nekem még a párom sem fogja majd a kezem Kép
De legalább könnyű lesz engem megismerni Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Pf,Reni, én az egészből most csak annyit érzékeltem, hogy a te babód már tízszerese az enyémnek... Kép Látod, minden relatív!

Nem érdemes összehasonlítgatni itt, mert pont most tapasztaltam, hogy ahány doki meg ahány ultrahangos gép, annyiféle mérés és kommentár. Múlt hét elején az a doki 1-2 nappal elmaradottnak minősítette a babát a számolthoz képest, tegnap Krizsa ehhez képest azt mondta, pont annyi napos, talán még több is. Szóval ezek a plusz mínusz napok nem számítanak. Az a lényeg, hogy megint 1 centit nőtt a kis drága!

Fanni, ha nagyon nem bírod, azt hiszem holnap a mátyásföldi klinikán a Fábián doki este 8-ig is tud fogadni - ahol én voltam. Igaz, 7 rugó.
s_norka

Nóri Kép
S csak úgy be lehet oda állítani? Vagy be kell jelentkezni?
Hol van pontosan a mátyásföldi klinika?
Ha "titkos", akkor írd priviben lécci: fanni73@citromail.hu
Köszi Kép
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FarkaskomaPapa Kép
viszek 2 férfit, nem elég az??? Kép Kép Kép
Köszi a térképet

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mamafán,Papafán gratulálok!!!

Sajnos mi nem tudunk menni talira, messze lakunk vonattal meg drága, amugy is hamarosan belemegyek a GYES-be ha tudjátok ez mit jelent. Pedig annyira szeretnék már én is járni talikra!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Fanni, be kell jelentkezni, de akkor még ma:

http://www.stehlich.info.hu/index.php

407-2256 vagy 20 939 0730

Miért lenne titkos, én is a Neten találtam!
s_norka

Bár itt a Neten kedd délutáni rendelést ír Fábián dokihoz, de ez biztos nem igaz, mert én hétfő este és csüt este között választhattam.
s_norka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:52-kor.
seszi

SesziKép
Stella csak a munkhelyéről tud netezni, szerintem már csak holnap lesz kielégítve a kíváncsiságunk.
Talira jössz végül? Ugye, igen. Engem már ismersz, és becs szó a többiek sem harapnak. Bár a Farkasokkal jobb vigyázni, azt olvastam, hogy teljesen soha nem lehet megszelíditeni őket Kép

RenokaKép
"Csak" 9 milimétert nőtt! Ezen jót vidultam. Azért remélem belegondoltál milyen nagy teljesítmény ez is tőle Kép
Olyan vicces, hogy ilyen aprócskák és "szinte a semmiből" gyarapodnak. Ez CSODA.
Én is akarok ilyen játékot! Kép

JuditomKép
Hűű, ez nagy lépés. De hajrá előre, hétfőn még nem is mondtátok, hogy ez lesz Kép
Vagy ez a villanyszerelés utóhatása, ami Krisz helyett nálad jelentkezett?
Nagyon drukkolok!!!!!!!
(Bazz, valamelyik Bakacsi gyerek zenélni tanul.Kép Kész vagyok, még egy hét gyakorlás és megyek a fülészetre)

wish

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2010.10.26 14:50-kor.
seszi

Sziasztok!

Na, akkor szépen sorban a válaszokat. Eloszor is oszonjuk a gratulációkat, de majd akkor, ha a karunkban lesz a baba...

Crys: Kérdeztem Mamafánt, azt mondja, valami dereng neki, de azóta annyi minden tortént, hogyha szembejonnél az utcán, nem biztos, hogy megismerne. Kép Viszont az én apám halt meg, nem az ové, (csak a pontosság kedvéért).
Fanni: majd meglátjuk, hányan vannak, mindenesetre spontán a baba, szóval kicsi az esély a duplázásra.
Farkasok: a találkozás még várat magára a piros táska ellenére, mert inkább itt kivárjuk a 3 hónapot, a repulovel jobb nem kockáztatni. A kép azért nagyon jó lesz ;)
Wish: ezt a Bakacsi-gyereket hogy kell érteni? Mert torténetesen ismerek egy Bakacsi vezetéknevu kisfiút, aki trombitálni tanul. (Mi tobb, a novendékem lenne, ha nem lennék szabadságon...)
Velunk annyi van, hogy csak 1 hét múlva lesz ultrahang, mert itt a 45. nap elott nem szoktak csinálni, szóval azt ki kell várnunk.

Papafán
babafaan

Sziasztok!

Ma rövid leszek,mert nam történt semmi velem,csak bejelentkezem,hogy örüljetek nekem!Kép
Icsilya!
Neked elfelejtettem a múltkor a kenyérsütőre válaszolni.
Szoktunk kenyeret is sütni,de mivel képtelen vagyok kézzel dagasztani bármit,így megteszi helyettem a kenyérsütő,és mivel egyenletesen langyos levegőt csinál,csodaszépen megkeleszti a cuccokat,igaz 1,5 óra,de én erre a teljesítményre képtelen lennék.És azt hozzáteszem,hogy nekünk egy nethaus márkájú egykeverőlapátos sütőkénk van,ami tökéletes erre a célra,és nem kerül egy vagyonba(8000ft).
Most megyek is!
Puszi mindenkinek!
Jó éjt!
kavicska

PapfánKép
Úgy kell érteni,hogy Bakacsinak hívják a felső szomszédot. Sok gyerek van naáluk különbözü vezetéknevekkel, és nem is tudom, hogy melyik lépett zenei pályára, de hálistennek ez csak furulya, meg valami szintit szoktak nyúzni, bár az nem biztos, hogy tőlük jön.
Ha trombita lenne, és azt fújná így, már olvastatok volna rólunk a hírekben Kép

wish

Sziasztok,

Talizók!
Azonosították már a talihelyet?
Ha nem segítségül nézzétek az sms-ezős majmos T-mobile reklámot!
De szombaton azért ne a majmot keressétek!

Farkasok

Kép
farkasok

Papafán!

Én sem ismerném már meg Mamafánt, nagyon kómás voltam.Csak arra emlékszem, hogy beszéltem hozzá.
Zenekarban is játszol? Ha igen,akkor melyikben?
Üdvözlet nektek! Crys
crys74

Remélem mindenki az új Megasztárt nézi, ezt nem szabad kihagyni. Mondtam is Krisztiánnak, hogy ha majd a gyerekek is hasonló gondolatokkal barátkoznak akkor inkább építek itthon nekik színpadot, már ha nem lesznek annyira tehetségesek mint én, 11 év énekkar és 4 év zongora + zenetagozatos általános suli.Megfekszek, le akartam feküdni korán, de még lesz "Született Feleségek" is, bár azt kell mondjam ennyi nevetésnek nem nevezhető vihogás után nehezen fog menni.
Holnap megyünk Siemens partira (karácsonyit partit összekötötték az üzleti évzáróval- jó spúrok)szóval este nem fogok tudni bejelentkezni, majd pénteken reggel bentről.

Halló UH-gépek!
Összedobhatjátok ám a zsetont egy közösre. Fanni ha mégiscsak elmennél akkor mielőbb tudasd velünk mi van!

Wolves-Viki,
Izgulok! Remélek!

Niki,
Remélem hatásos volt az infúziós-szuri(Snori-kreálmány) és tapadnak a virágszálak!

Wish,
Enigmáék után a fürdőkádban döntöttük el, hogy bedobjuk ezt a változatot, mert mivel a fagyik sikeressége után még szeretnénk gyerkőcöt és akkor már nem biztos, hogy bevállalnánk egy lombikot így inkább megfordítottuk a sorrendet. Szóval majd meglátjuk alig várom hogy mehessek, olyan vagyok mint Hajnesz, hogy csapjuk bele a lecsóba ne tököljünk mert az nem én vagyok, hogy egy helyben topogunk mint a szaró galamb!

Fáncsik,
Azért hordom a piros tatyót, mert hátha olyan messziről is látjátok és akkor átkiálthattok, hogy hé Farkaslány látunk! Pihenjetek és írjatok, Mamafán simán diktáljon ám Papafánnak - mint ahogy most Krisztián is teszi.
"Most csak pihenni mentetek és a bébi miatt kint ragadtatok vagy dolgozni indultatok és így alakult, vagy miért? Három hónap után mindenképp hazajöttök vagy csak hazalátogattok?" Krisztián kifogyott a kérdésekből, vagy a MEgasztár köti le ennyire, remélem nem az foglalkoztatja, hogy jövőre benevez, mert kinyiffanok, talán a talin kaptok belőle ízelítőt.
Papafán! A fiúk csináltak egy topikot -alattunk van 2.vel- Kaális férfiak fóruma, nem ám magas röptű gondolatok szárnyalására számíts, de ha van kedved pasizni akkor feel free to join the club.

Kriszta-nyanya,
Hol vagytok?

Fanni,
Olvasom a napi programodat kissé túlzsúfoltnak tartom tessék egy kis lassítást betenni, és nyugizni a lény(ek) most a legfontosabbak és eszerint próbálj élni!

Na megszűnök, mert néznem kell a Megasztárt!!!

puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok,

Legutóbbi Andor vizit során készült képeket megnézhetitek itt:

http://www.kep.tar.hu/farkasalom/50162166#2

Farkasok

Kép
farkasok

Farkasok!
Táblában javítottalak, illetve szabadon hagytam a lehetőséget. Ez igen... remélem sikerül megnyitni a petevezetőket ennek a csodadokinak és nem lesz már szükségetek az álomszuszékokra sem. Kép

Edina!
Örülök, hogy jobban van a párod. Még pár nap és start. Kép Kép Kép

Renó!
Hihetetlen vagy! Örülök ,hogy minden rendben. És képet mi nem kapunk. Legalább ennyi játékunk legyen Wishel!!!!!!

Fanni!
Hamar itt az a szerda, de azért ha holnap el tudsz menni, azonnal írd, meg mert engem is érdekelne, hágynan is vagytok, de egy a lényeg egy ottvan. Kép

Épp belegondoltam hogy pénteken már mehetnék én is uh-ra ha sikerült volna, hát ez van szomorú a szívem.

Kavicska, Éden!
Drukk megy továbbra is ezerrel!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lara!
Megnéztem Farkasok által felrakott képeket! Tündéri a kisfiad!!!! Kép Kép
Egyébként kiszurtam ám egy két dolgot zebrás párna zebrás váza, hát lehet hogy itt van a babában a titok, tudja hova kell menni!!!! Kép Kép Kép Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi,
sőt... Zebrás szőnyeg és Andornak zebrás előke Kép
Köszi a dícséretet Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Szasztok csajok,

Természetesen megint uton (Zurich) voltam, szerencsére csak egy napra, de ez két estémet vette el, mert a 16 orás munkanapokat nem nagyon bírom, igy elmnentem mar elöző este (hetfőn)....

Papafán,
Nagy gratula Babafánhoz, mostanában valahogy a spontán babák időszaka van KépKépKép Tuti minden rendben lesz Kép
Õszintén szólva én is végig gép előtt ülök, a lombik alatt két hétig az ölemben volt a laptop Kép és már a transzfer után 1 héttel (tehát a terhesség 3. hetétől) repültem, és azóta is, szinte minden héten...eddig nekem mindenki azt mondta hogy semmi gond...

Mindenkinek köszi a dicséreteket Kép sajna legkorábban 2 hét múlva lesz újabb kép...

Fanni,
Igen, a Kaáliból engem is elengedtek a 8, heti UH utánKép
A saját-közös UH gépre én is beneveznék, mivel mostmár csak havonta kell menni Kép

Renoka, Stella,
Reggel nekem is alig látszik a hasam, estére viszont mindig kitolja magát Kép

Norka,
Édes a kis pöttöm, mostmár nő majd mint a gomba, meglátod...

Méreteket meg tényleg kár hasonlítgatni, ahogy azokat a kereszteket teszik 1-2 mm ide-oda szerintem simán csúszik.

Judit,
Hajrá a csoda-laparra és a spontán babóra. Úgy látom az esélyek a spontánra egyre nőnek KépKépKép
Jó fej vagy hogy igy gondolsz rám, köszönöm, tényleg nagyon jól esik, de apósom már kikötötte, hogy ő hoz-visz majd, anyósom hozza a kaját, anyukám pedig nálunk alszik utána pár napot Kép Igy full service lesz KépKépKép
Nem is tudtam hogy megint van megasztár...ma színházban voltunk...hogyhogy nem szombatra tették ?

Lara,
Szerintem fiú Kép Egyelőre Benőke, később Máté lesz KépKép De ugy 3 hét mulva már tutira fogom tudni... Ha mégse, akkor meg gyorsan keresünk lánynevet Kép
Vigyázz Farkasokra, nehogy elvigyék Andort KépKépKép

Woodi,
Tök jó hogy jöttök, Danikát majd lekötik Orsi ikreiKép és közösen szórakoztatják Andort...

Nikinek nagyon drukkolok, hogy tényleg Woodi és Stella nyomdokaiba lépjen a hiperstimuval, de elsősorban azért, hogy vele minden rendben legyen !! Aki tudja, adja át Kép

Zsebi,
El tudom képzelni, milyen sz..r érzés most, de tudom hogy sikerülni fog nektek is, nem is lehet másként...csak ne add fel....úgy tűnik még nem érted el a pokol fenekét...bár elég furcsa mércével mérik.

Holnap meg vendégségbe megyünk, de a tali előtt még jövök Kép

Kriszta
15+4

Kép

KépKép
kriszta71

Szasztok!
sajnos az eredmény:kettöből nulla!
az eszkimó bébit decemberben kapjuk vissza spontán ciklusban.
Viki és én is jól vagyunk,a távoli sugaras jövöbe tekintünk!
köszi a szurkolást!!!!!!!!!
üdv
wolves

Wolves Kép
Nagyon várunk a jóhírekkel!!!

Norka Kép
Köszönöm szépen, hogy megírtad, de a férjem azt mondta, ha megtudja, hogy elmentem UH-ra, elválik. S mivel nem szeretném a gyermeke(i)met egyedül nevelni... ki kell bírjam még 6 napig!

Judit Kép Zsebi Kép
Szóval nem megyek UH-ra, ahogy Nórinak írtam... "Apa" nem enged Kép

Judit Kép
Tényleg, én is kicsit túlzásnak érzem a pörgést magam körül... így azt hiszem, a hetet már kibirom, meg a jövő heti 4 napot is... aztán meg kiiratom magam egy hétre... Mert azt hiszem, az a kritikus hét amúgy is.

Kriszta Kép
Te csak ne keseregj, mert már bőven túl vagy a 12. héten, így Nálad már biztosan nem lehet semmi baj! Talán nem ártana Neked is visszavenni egy kicsit a tempóból... hm?
Hű, ha a 8. hét után kitesznek, akkor -szigorúan az UH után- komolyan el kell gondolkodjak, kihez járjak terhesgondozásra és hol szüljek...
Majd kérdezek is, de előbb az UH jövő szerdán, reggel!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Wolves!
Nagyon sajnálom Kép
Pedig nagyon bíztam benne...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vissza: Szülészetek, kórházak