Új privát üzeneted érkezett!

roz! doki szerint tejtől van, de Õ írt a hidrokortizont fel (lehet nem helyesen írom) igaz ez szteroidos így most 1 hét után nem használom kicsit váltok: kamillával lemososm mert oylan zsíros a bőre (szegény gyorsan kamasz lettKép

jaj köszi a dícséretetketKép Bendegúz Bence Benedek 3-as közül ez maradt aminek nagyon örülök imádom a nevét is de a gyereket megzabálnám legszívesebben, de akkor nekem nem maradnaKépha lány lett volna akkor Panna. innen a bepa nevem

megyek mertr lassan ébredni fog...

KépKép
KépKép
bepa77

Bepa,

nagyon édes a pici Benedek, bár ezek a kiütések sem semmik!
A táblázatban ilyen formában nem tudsz beírni, de ha megírod, mivel egészítenéd ki, én berakom, és majd ha legközelebb felrakom, akkor már a jó adatok leszmek benne, okés?

Alvás, Lili,
szerintem ilyen picikét úgy altasd, ahogy tudod. Majd eljön annak az ideje, amikor csak lerakod, és már alszik is! Bár én ilyet még nem éltem meg, talán Emesével. Kamillán nem látszik klasszikusan, hogy álmos, dörgöli a szemét, ásítozik, csak onnan tudom, hogy rettentően hisztis. Szóval csak azt akarom írni, hogy szerintem az első félév alatt alakul ki az ősbizalom a világ iránt, így ahogy tudod, úgy nyugtasd meg. A pólya a körülölelés miatt jó ötlet lehet, de a levetkőztetés, simizés is bejött néha. Ebből következik, hogy 1-2 napig próbáltm ugyan, de ellene vagyok a hagyjuk-sírni-majd-elalszik módszernek.

Roz,
pusziljuk Nikit, ha esetleg olvasod még!

Nevek: Orsolya, (ugye Seriff), Sarolta-ezekre adom a szavazatom!

Puszi

Kép

Kép
kobudo

LILI
Na igen! Én is írni akartam (csak aludtam Danival) hogy az amit irtam alvásról az azért késöbb volt, nem 4-5 hetes korban.Kép Akkor még mi ugy aludtunk ahogy sikerült... leginkább hason a mellkasomon tudott elaludni, de azért sétálgatos poporázás nagyon kevészer volt. Szerencsére. Kép

Bepa, Benedek gyönyörűűűű baba! Az az ásítos kép...rajzolni sem lehetne édesebbet. Kép

Mino, ebben a könyvben vezetéknevekhez ajánlanak keresztneveket??? Vagy hogy? Vagy hülye a kérdés?

KépKép
KépKép
nana09

Képzeljétek Danit valamelyik nap kislánynak nézték! Hát ez azért nagyon...Kép
Mondjuk az illető is a szemeivel magyarázta! Na de akkor is! Kép

KépKép
KépKép
nana09

Roz! Irígylem a rengeteg energiádat, erődet, szeretetedet! Tényleg példát lehet rólad venni. Nem hízelegni akarok, tényleg így gondolom.
Két-három héttel előbb érdemes bejelentkezni,mivel csak egyszer van egy héten(szerda) 16.héten leveszik a vért, két hét mire megjön az eredmény(ha szerencséje van)és 18 hetesen elmehet uh-ra. Persze AFP eredmény nélkül is elmehet, de én megvártam, hogy tudjam jó-e az eredmény.

Bepa! Nagyon szép a kisfiad! Milyen az a kókusz pólya?
És a kókusz matrac?(többiek, akinek az van) Mennyivel jobb a hagyományos szivacsnál?

Luca örök kedvencem, Flóra is az lett volna, ha apa nem fújja le. Lucza Isti volt utána a névsorban a suliban. Mindig úgy ejti Lúúúúúúca. Azért próbálom puhítani, bár Lucából is sok van sajnos. Orsi is tetszik, már írtam. Adél még a favorit, bár egy kicsit kimért.

Mino! Köszi a felajánlást, van könyvem, még a régi Ladó féle.

Kobudo! Bekerülhetnék a táblázatba?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,

bent vagy ám, annyi adattal, amit tudtam Kép Kép A többit írd meg légyszi!

Kép

Kép
kobudo

Az Adél nekem is nagyon tetszik, de az én kedvencem már az Aliz marad. Kép

én egyébként a neveknél mindig azt is nézem hogy gyerekként is aranyos legyen és majd felnőtként is tudja viselni. Én szerettem azokat a neveket amelyekbe van egy kis méltóság is. (ez hülye szó rá, de most ennyi telik tőlem) Kép

KépKép
KépKép
nana09

Szerdán megyek UH-ra!!! Hú nagyon várom!!! Kép

Syg, elfogyott a cocculine. A férjem megy ma a gyógyszertárba. Szerinted melyiket lenne még érdemes kiprobálnom??? A hétvégén egyébként volt egy-két jobb pillanatom, mondjuk úgy egy fokozatot néha enyhült a dolog, na ilyenkor ha bevettem már egy picit tudott segiteni. Kép Arról nem is álmodom hogy valami esetleg teljesen elmulasztja.

Megtanultam fejben kezelni a dolgot, ez volt a legnehezebb, innen már könnyebb lesz. Csak nehéz mindig összpontositani, de most rengeteg erőt érzek magamba.

KépKép
KépKép
nana09

Kobudo! De aranyos vagy! Nem vettem észre, bocs.
Flóra, 2002.07.11. 2750g/50cm 39+6
Csajszi 2006.03.14.

Nana,én is úgy gondolom, hogy legyen tartása a névnek. Ezért nem tetszenek az eleve becézett névformák (remélem nem bántok meg ezzel senkit.)

pillle

jaj! bocsi hogy most ennyit irok... Kép

Kókuszpólya nagyszerű találmány nekünk is volt, kettő is. Imádta a Dani! lehet hogy azért is volt (viszonylag) nyugi,persze csak amikor nem volt hasfájás.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Látom,mindenki jól van!

Lili, véleményem az altatásról uaz,mint Syg-nek és Kob-nak.De hozzáteszem, h próbáld ki így is úgy is(úgyis kipróbálod),és meglátod mi jön be!Hanci mostanában van, h dörzsöli a szemét, de hiába teszem le, egyből kinyomja magát és nézgelődik.A Malomban alszik el magától a babakocsiban, meg persze az autóban, de előtte mindig nyafog kicsit.És még vmi, ilyen kicsi korában csak rajtam aludt el este is,napközben is, mégis mindent meg tudtam csinálni, vhogy felgyorsultam, és azokban az 5-10 perckben intéztem a kétkezes dolgokat,amíg nem észlelte, h nem a karomban van, utána meg egykezeztemKép...Most meg ha fent van is, elvan egyedül a szőnyegen, járókában, stb...Hidd el, h nem kényezteted el, ha felveszed és ringatod!Mi vagyunk rá az élő példa!

Bepa,nagyon édespofa Benedek! Szoktad énekelni Neki a kenguru dalt?

Pille,nekünk kókuszmatrac van, keményebb a szivacsnál, természetes anyag, szellőzése is jobb.

Majd írok még, de most azt hiszem sétikálunk egyet!

Kép
seriff

Kókuszpólyáról bővebben?Kép
Mekkora, pólya alakú? Mi a jótékony hatás titka? Nem melegszik benne túl a baba? Tényleg nem tudok róla semmit, soha nem hallottam róla.
Én is túltengek egy kicsit (magamhoz viszonyítva), semmi kedvem dolgozni. Semmire nem vagyok ma jó, úgy érzem.

pillle

Sziasztok!

Ha lehet mi is jelentkeznénk hozzátok társalogni, ha nem zavarunk. Edddig csak a babaszobán voltam de ott szinte alig van egy-két Kecskeméti anyuka. Nekem két nagyfiam van (10 éves Milán 1995 szeptember 1-én született, 13 éves Márk aki 1992 november 14-én született) és két kicsi lányom (Nikolett 2 éves, 2003 október 4.én született és Anna 6 hetes 2005 szeptember 8.án született), ők mind a Kecskeméti kórházban születtek és mindegyiküknél Dr. Tankó András főorvos volt a szülész orvosom. Hát a kórházról én sem tudok sok jót mondani. Az osztályos nővérekben is van nagyon rendes-kedves, de van rettenetes is. A csecsemősök felét el tenném a babáktól jó messzire, mert ezekben szerintem anyai érzés sincs ha így tudnak bánni azokkal a csöppségekkel. Az orvosom szerencsére mindegyik szülésemre odaért, bár az utolsó kettő, amikor a lányok jöttek nagyon gyors volt, főleg a mostani. Előttem szült egy anyuka akinek szintén a Tankó volt az orvosa és így pont találkoztam vele a szülőszobán, szegénynek annyi ideje volt hogy bemosakodjon mert úgy értem fel az első emeleti szobámból hogy a tolófájások jöttek, fél ötkor felértem és 5-kor már meg is volt az Anna baba. Le is "szídtak" a szülésznők hogy máskor hamarabb jöjjek, én mondtam nekik hogy egszerűen átaludtam a fájásokat és nem voltam annyira észnél hogy felfogjam hogy szülni fogok, csak már akkor ébredtem fel (négy körül) igazán amikor pár legerősebb fájás jött. Szerintem nagyon fáradt is voltam, na mindegy legközelebb biztos nem lesz, azért sem mert bőven elég négy gyerek, meg hát az orvos sem engedi mivel felszini trombózist kapott a lábam és azt ajánlotta ne kockáztassak többet, mert a következőt már nem élem túl. Vannak a gyerekorvossal is rossz élményem, de azt majd egy másik alkalommal, ha befogadtok társalgónak. Amúgy a Széchenyivárosban lakunk.
Képeket nem tudok feltenni mert nem jól működik a net és nem engedi megnyitni a feltöltési lehetőséget, majd máskor.
Anikó
zsann

Lehet hogy félreérthető volt amit írtam. Danit én sem hagytam soha sírni (hogy is hagytam volna, teljes ellenzője vagyok az e fajta megoldásoknak) Neki elég volt a simi meg a babusgatás.
Egyszer, visszaemlékezve a férjemmel, rájöttünk soha nem hallottuk a Danit olyan igazi kisbabásan keservesen sirni. Szerncsére.
Illetve 1-szer. el is rohantunk rögtön a dokibácsinkhoz...Kép Kép

KépKép
KépKép
nana09

JAVÍTÁS
Megint én vagyok az előbb írtam hogy a gyerekorvossal is volt rosszélményem, csak javítanák a kórházi gyerekorvosra gondoltam nem a háziorvosunkra, őrá rosszat nem tudok mondani mert annyira tökéletes orvos.

Anikó
zsann

Szia Zsann, persze, h csatlakozhatsz! Te vagy itt az első 4gyermekes!

Nana, gondoltuk, hnem hagytad sírni! Én sem hagynám nemhogy órákig, de percekig se, volt egy-két kósza próbánk, na de én 3-4percnél nem bírtam ki többet! Minek sírjon, ha meg lehet szűntetni a bajt?

Mino, válaszolok ám majd a mailedre, csak mindig halogatom, de nincs elfelejtve! Sikerült főzni?

Alíz, Adél nekem is bejött, de a férjem leszavazottKép.

Mindjárt teszek fel képet, csak előbb kicsinyíteni kell!

Kép
seriff

Szóval reggel másztam is és közben beszéltem is egyszerreKép!Kép

Bocsi ez nem az a kép, ez a szombati beájulás, a nagyszülőknél tett látogatás után .)!

Kép
seriff

És ez a másik.Kép

Kép
seriff

zsófi kézben alszik... Kép Kép
köszönöm mindenkinek az altatásról írtakat, ma próba lesz, újabb próba, berakom a kiságyba a pólómat, a feje alá, miután elringattam.
egyébként egyet értek veletek, én is inkább ringatom...

bepa, nagyon aranyos benedek!Kép

orsi, hanci milyen kis ügyes!Kép

üdvözöllek zsann! gratulálok a 4gyerkőchöz! nem semmi! Kép mi is ennyit terveztünk, vagy tervezünk? Kép

jó éjszakát mindenkinek!
ma olyan szép idő volt. Kép
birolili

sziazstok

zsann
üdv itt köztünk Kép4 gyerek nagyon szép várjuk a fotokat Kép

seriff
ez igen fantasztikussan ügyes hanci és gyönyörű Kép

pille
igazán nem energián múlik mikor niki megszületet és nagyon beteg volt nagyon elkeseredtem állandóan csak sirtam olyan voltam mint egy élő halott mikor benemtem a kórházban és gyerek orvos meglátott az " anyuka ha igy néz ki be sem engedem a gyerekhez a gyerekek most erős szertő édesanyára van szüksége maga akkor ssír mikor én mondom " akkor nagyon rosszul este ugy voltam vele érti is ő ezt de rá jöttem hogy igaza van ha én is ugy állok a dologhoz és mutatom a gyerek előtt hogy teljessen kivagyok akkor nem csak megijeszetm hanem el is bizonytalanitom mert nem tudja hogy "bizhat" e bennem
azóta ha bármi gond van sirok én meg kivagyok csak ha ő nem látja
ez most pont egy iylen időszak leplezni kell előptte az aggodalmat anyukám ugyis a frászt hozza mindig szegénykére mikor bemegyünk jaj de sápadt vagy rosszul nézel ki iszol eleget eszel eleget ..... na onnatól kezdev tényleg nem eszik és nem iszik mert látja hogy sajnálja anyu és még tesz is rá egy lapáttal a kis béka Kép Kép rafkós nagyon

ma kicsit megijedtem ezért szertném ha most kettő lenne belőlem nikinek kiirtak egy csomó vizsgáltatot és nagyon félek hogy megint nem mondanak el valmit
idegsebészetre kell menni oda miért mikor tüdö gyulladása van ??????? kérdem apától miért irták ki ezt a vizsgálatot és nem tudja mondom nem kérzed meg dokitól és erre tudja ő hogy miért kell de mondom mi nem tudjuk attól félek hogy vizsgálatok során találtak valamit remélem nem értágulataival van baj na akkor nem is tudom milesz én abba beleörülök egyenlőre probálom elhessegetni a gondolatokat hogy miért kellhet de nem érte hogy ezeket apa miért nemkérdezi meg minden reggel bemegy a doki és személyenként megvizsgál mindnekit aakkor irja ki vizsgálatot és kérdezhet a szülő is ez nem ér el a kicsi buksijába ??!!

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Fél napig nem voltam, és mennyit írtatok!!! És megint mennyi fénykép!!!

Nana, anyu legközelebb csütörtökön dolgozik, a festékosztályon van, Dunainé Éva van rá kiírva, de az a legegyszerűbb, ha odahivatja az ember az információhoz, mert jól el tud tűnni az áruházban:-) Amúgy szerda-péntek én is otthonvagyok, akár össze is futhatunk, és visszaadom személyesen, persze, ha babócád engedi, és ráérsz.

Syg, az én füldugóm olyan, hogy elindul vékonyan, és a vége kiszélesedik egy kicsit. Ja és nagyon puha. Gyógyszertárban még nem láttam, munkavédelmi boltban szoktam venni.

Na voltunk a tanfolyamon, hát nem is tudom. Olyan háromszor lettem rosszul a melegtől meg a tömegtől. Voltunk vagy 40-en, de legalább láttam aranyos picibabákat. Az újszülöttosztályon összesen egy babi volt, a többi szopizott, ő 3-4 órája született császárral, és ott árválkodott egyedül.
Ja, és Kecskemétre menet hívtak a terhesrendelésről, hogy úgy néz ki, elvesztették az egyik vérvételes csövecskémet. Aztán mondtam, hogy oldják meg a maradék hárommal, mert még egyszer nem akarok menni:-)

Lili, megírod milyen pizsije van Zsófinak?

Zsann, Kais üdvözöllek én is benneteket, én még pocakos vagyok, még 55 napig elvileg:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Nana,
lehet, hogy engem értettél félre, nem gondoltam, hogy sírni hagytad Danit (legalábbis reméltem Kép ). Aztán amikor később írtad Lilinek, hogy azok az altatási szokások későbbre vonatkoztak, akkor egy kicsit megnyugodtam,mert Emesét még mot is hol ringatva, hol szopiztatva altatom és ritkán hagyom sírni.

Lina,
katasztrófa, ami ezek szerint megy a terhesgondozóban!! Már azt sem értem, hogy végre emberi körülmények között voltak a régiSZTK épületében, erre hallom, hogy elköltöztették őket megint!!! Nem hallottatok erről valamit?Mármint, hogy miért költöztették a védőnőket el?

Roz,
ne izgulj, biztosan csak jó alaposan kivizsgálják Nikit, ha már egyszer elengedted Kép Sokszor puszilunk benneteket, Kamillával mi is vonulunk holnap dokihoz, megint köhög Kép Sebaj, jövő héten úgyis őszi szünet, majd kigyógyítom...
És teljesen igaz, amit írtál arról, hogy megérzik a félelmeidet. Bár téyleg szörnyű, amikor megszúrják, de mindig igyekeztem lelket önteni beléjük, és sosem volt semmi bajuk az oltással, a doktorbácsit meg egyenesen imádja Kamilla.

Kókuszmatrac: még egy nagy előnye, hogy a pisi hamar átfolyik rajta, és nagyon hamar szárad! De tényleg 2-3 óra alatt még télen is megszárad, na jó, nem kint a hidegben. Szóval Pille, szeritem tök jó!

Zsann,
üdv itt, betettelek a táblázatba, ha még van kiegészítenivalód, írd meg: bodohkukaccitromailponthu

Szép álmokat!

A legfrissebb táblázat immár két részletben olyan jó sokan vagyunk:

Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Húú az ember egy kicsit nem olvas és máris iszonyatosan lemaradt.
Nagyon termékeny ez társalgó!!!!Kép
Nálunk Hanna hiper aktív már nem tudok vele mit csinálni. És sajnos az a legrosszabb hogy csak én kellek neki más nem jó.
A nem alvás már annyira kikészített hogy a gyomor fájás megint elő jött és tegnap este a konyhában az asztalra borulva aludtam elKép
De apa szerencséra ma itthon volt és képzeljétek reggel Bogit elvitte oviba és utána Hannával játszottak meg lefoglalta amíg aludtam és ez sikerült is neki 11-ig.
Nagyon jó volt kialudni magam. Sőt még ágyba is kaptam a reggelim.
Annyira jól esett.

Üdv minden új Tagnak!

Patriot!
emil megy holnap reggel.
Csak azt nem tudom hogy a képet hogyan kicsinyítsem le, mert most lett újra telepítve a gép és ez nincs fenn.
Vagy minden képpen olyan kell amin együtt vannak?
Írok a netesekről is.

Holnap jövök bővebben....

Jó éjszakát

Kép

Kép
samchee

Nana,
képzeld, Kamillát meg pár hónapja fiúnak nézték! Kép Rózsszínű nadrágban volt, és fülbevalója is volt... Egyéves korában két bácsi a sorban előttünk beszélgettek, miután mondtam, hogy kislány, hogy pedig olyan fiús. Mondtam, hogy szerencsére nem az határozza meg a nemünket, hogy minek néznek mások...

Kép

Kép
kobudo

Ha az Adél és a Luca között választanom kellene, bajban lennék. Az Adél elegánsabb, a Luca meg huncut. Mellesleg nálam is szóba kerültek ezek a nevek, de Robi rögtön lehurrogta.

Lina, meg fogom nézni azt a füldugót. Az enyémet nem szeretem, nem igazán alvásra tervezték. Legalábbis nem kisfülűeknek.

Nana, már késő, de talán majd legközelebb. Vagy az Ipecacuanhat(állandó émelygés, hányás, hányástól nem szűnik meg az émelygés, nyelv tiszta) vagy a Tabacumot(a beteg halálsápadt, gyenge, állandóan émelyeg, hány és szédül. felkeléstől, felfelé nézéstől rosszabbodik.) próbálnám ki. 15CH-ban, napi 2-3*.

Manó elaludt az apjánál, mire én megfürödtemKép

Jó éjt!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Ez ám a termés! Rengeteget írtatok. Szupi!

Üdv Kais! Patrik, Klaudia hm, nagyon szép nevek. A pocilakó nevén már gondolkoztatok? Gyerkőcök hogy fogadták, hogy jön a kis tesó? Biztos örültek nagyon! A korházban volt egy nagyon édi szobatársam, aki az Ézi-ben napközis tanító néni. Tündinek hívják. Nem ismered véletlenül?

Lina!
VérvételKép. Az én Nyuszófülem is rengeteget csuklott. Állítólag minket jobban zavar a csuklás mint a babákat. Baumaxba készülök! Majd jelzem mikor! Köszönöm, nagyon aranyos vagy!

Nana!
Nem késő. Mindenkit bevárok. Gyönyörű ez a kis pasi! Hogy vagy??? Az én párom is horgászőrült!!!! Ha tehetné, a horgászcuccaival kibérelné a hálószobát! Nem hagyom!

Mino!
Hát ez az én formám! Leírom itt nagy büszkén, hogy vége a pocifájósdinak, és azóta folyamatos görcs, sírás stb. Megfigyeltem, hogyha anyatejet kajcsizik, akkor jobban fáj a hasa. Pedig vigyázok, hogy mit eszek. Õrület. Fotót várom, méret nem számít.
Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre a homeos dokinénivel kapcs. Légyszi írd meg!!!!!!!!!!!!!! Nekem pajzsmirigy gondom van, de most meghalni sincs időm, talán ha majd végre beköltözünk!

Roz!
Nem is tudom mit írjak. Annyira rossz lehet most nektek. Mi itt nyafogunk a hasfájás, altatási gondok, evés stb. miatt. Bár neked is ez lenne a legnagyobb gondod Nikivel!Tényleg kitartás!

Lili!
Zsombi elalvási szokásai:
1: kézben ringatva, sétával, és a„Londonban sej” című dallal egybekötve.
2: kiságyban hason fekve, hátsimogatással.
3: franciaágyon anyához bújva (mintha cicizne, de nem)
4: fotelban ülök, Zsombi rajtam hasal.
5: evés közben (ez nagyon nagyon nagyon nagyon ritka.)
6: ha a fentiek közül semmi nem jön be, akkor sajna sírva. (ez is nagyon nagyon nagyon ritka)

Szia Zsann!
Gratula a 4 gyerkőchöz! Micsoda mázlista! Átaludtad a vajúdást??? Zsombi is gyorsan jött, 1,5 óra volt a legkeményebb, de én nagyon- nagyon éreztem. Látom nálatok is van korkülönbség rendesen!

Syg! Én is imádom Pink Panthert!!!
Kép

Zsombor nagyon nyűgös 2 napja. Olyan, mintha ideges lenne. Jár keze lába, szaporán veszi a levegőt, evésnél is izgága. Nem birok vele.
patriot

kob
annyira szupi ez táblázat olya ügyi vagy Kép és miylen sokan vagyunk hihetetlen Kép
jobbulást kaminak Kép mit adsz neki majd?

én is megyek fürdök és fekszem jó kis éjszakánk lesz áki a 8 órás ellavás óta már volt fent egyszer enni meg adri is mocorog már most kényeztetem ittalhat mellettem Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz, sztem se aggódj,biztos csak azért kell átmenni az idegsebészetre,mert ismerik az előzményeket,és úgy vannak vele,ha már ott van, azt is kontrollálják!Remélem tényleg jobban va Niki, és Adri sem csúszik bele nagyon!

Lina, még idekint is fog egy csomót csuklani, de arra is azt mondják, h őket nem zavarja, csak minket-meg főleg az anyóst-hihiKép.

Nana, mi újság? Hogy vagy ma reggel?

Lili, hogy sikerült az altatás?

Syg, hidd el nemsokárajól alszik majd Leo éjjel és nappal is, minél többet mocorog annál jobban elfárad és beájul!Kép

Kob, hát sztem teljesen lányos Kamilla!Kép Tőlünk is volt, h a csupa rózsaszín ellenére megkérdezték, h lány vagy fiú.Én meg visszakérdeztem, h hát rózsaszínben van, nem?

Holnap kezdődik a Megasztár 3, már úgy várom, csak majd fel kell venni, mert mi pont akkor eszünk fürdés után, de ezek a válogatások jobbak,mint a döntő a végén, hihetetlen emberek vannakKép.

Patriot, hát mitől lenne ideges Zsombi? Sztem azért ez az össze-vissza időjárás nem biztos, h nagyon jó Nekik!

Kép
seriff

Sziasztok!

Syg, eszembe jutott, hogy úgy nézett ki becsomagolva a füldugó, hogy volt rajta egy krokodil, és rá volt írva, hogy Laser Light, ilyen neonsárga volt, neon rózsaszín csíkkal. Na ilyenem most pont nincs, de ez szupi volt, de egy hasonló igen, az is neonsárga.

Kob, ez egy pesti terhesrendelés volt, ráadásul ex-anyósjelöltem ott dolgozik, ő vitt be protekcióval (nincs az az isten, hogy vérvétel előtt kivárjam a sort:-)). Remélem azért megtalálták. De tök aranyos volt a nőci a telefonba, megkérdezték, hogy hány csövet vettek, és milyen színű kupakkal? Én meg mondtam, hogy csak nem gondolja, hogy odanéztem...:-)

Nana, a profilomban bent van a telcsiszámom, ha készülsz a Baumaxba, akkor előtte nap csörögj rám vagy küldj egy sms-t légyszi, hogy tudjam mondani anyunak, hogy vigye, mert most is szombaton látok majd legközelebb netet, Kecskeméten leszek.

Képzeljétek, hívtak a bankból, hogy megvan a szerződésünk, jókor, férjem három napra elutazik, utána négy napos ünnep. Pedig jó lenne valamikor aláírni. Végül is mire Lili megszületik, talán berendezzük a szobáját:-)

Seriff, picilányod hány hónapos, hogy már így négykézláb van? Nem korai ez egy kicsit?

Lili, akartam tegnap írni, csak elfelejtettem, hogy ugyan a talin nekem Zsófi annyira picinek tűnt, de a tegnapi újszülöttosztályos látogatás után át kellett értékelnem, ő már igazi nagylány:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, hát korai,de mit tehetnénk?Kép Szombat-vasárnap lesz 5.5 hónapos és 3hete csinálja ezt.
Syg,úgyis csippantja a krokikatKép!

Kép
seriff

Hali!

Hanna a kézben és írogatunk.
Az éjszakánk katasztrófa, nem tudom meddig tarthat ez még?
Nagyon nyűgös Hannus két napja csak nem tudom miért...

Seriff!
Nagyon ügyik vagytok. Édes a csajszi ahogy mászik....
mi leginkább zöldségeket eszünk(válaszolva egy régi kérdeésedre)
a sütőtök keverve répával borsóval krumplival meg mi bevezettük a csirkehusit is.
Gyümiként meg alma a favorit meg a banán...
Ti?

Kob!
Légyszi küld már el nekem a táblázatot az elérhetőségekkel.
Sajnos a táncházba nem tudtunk elmenni most.
Lila gőzöm nincs miért nézik Kamillát fiúnakKép

Patriot!
Emil ment.
Már nagyon kíváncsi vagyok..Kép
POcifájás nem feltétlenül múlik ez ha a harmadik hónapot betöltitek.

Nana!
Hogy vagy?
Reggeli rosszullét?

Roz!
Mik a fejlemények?
Mikor tudjátok meg a kiírt vizsgálatok eredményét?
Gondolom a ház így nem halad.
Szegénykém nagyon kilehetsz.

Lina!
Bordáid hogy vannak?Szerintem ha a babalentebb jön akkor nem gfog annyira fájni.
Mikor költöztök?

Syg!
Nálad ha Leona felébred akkor eszik rendesen vagy csak mókol?
Hanna nem szopizik csak cummog és utána alszik.
jó lenne rájönni miért ébred fel.

Még jövök ma..

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
samchee

Sziasztok!

Lina, én már írtam Neked a pizsiről, lehet, hogy elkerülte a figyelmedet? Visszaolvasnál, mert nekem nincs annyi időm, hogy megkeressem. de én úgy emlékszem, hogy írtam róla. Ha nem, szólj, és akkor még egyszer leírom. Kép

Rozi, hogy van Niki? Jó volt vele lenni a kórházban?

Nana, hányinger megvan még?

Seriff, köszönjük,az éjszakánk: bea felhívott, hogy ő azt tanácsolja, hogy tegyek be egy pólómat, ami rajtam volt és ha elaludt, arra fektessem rá. Ezt csináltam, és pólyába is tettem és ez hatásos volt, nem kellett ringatni. Simogattam a fejét, beszéltem hozzá, és elaludt. Igaz, reggel fél hatkor egy kicsit nyűglődött, de egyébként jól aludt. Kép Köszönjük Beáék! Kép

Most pedig itt alszik az ölemben. Mindjárt megyünk ki sétálni. Nappal csak rajtam alszik, vagy a babakocsijában. Kép

Kobudo, köszönöm a táblázatot. Kép a régit is átküldenéd, amiben az elérhetőségek vannak? Megköszönném. Kép

Sam, miért lehet ennyit fent éjszaka Hanna? Miért nem alszik? Nagyon rendes férjed van! Vigyázz rá. Kép

Patriot, jó lesz úgy a gyógyszer átadás, az elérhetőségeim benne vannak a táblázatban. Előre is köszönöm. Kép

Syg, ti hogy aludtatok?

Még délután jövök. Kép
Mindenkinek szép napot! Remélem jó idő lesz.
birolili

Kobudo
Küldöm a többi adatot a táblázatodhoz, köszönöm hogy felkerültünk mi is .
zs-ann - Zsoldos Anikó - Kecskemét - Széchenyi város
1992.11.14. 39+2 Márk 3550g/51cm
1995.09.01. 40 Milán 3150g/51cm
2003.10.04. 38+6 Nikolett 2800g/48cm
2005.09.08. 39+4 Anna 3150g/48cm

Roz
Melyik kórházban van Niki? Miért nem kérdezed meg te hogy miért kellenek a kiírt vizsgálatok, engem bizony érdekelne, általában feleslegesen nem végeznek a kórház számlájára el semmi féle vizsgálatot. Szerintem te is megnyugodnál ha tudatná az orvos az észrevételeit. Remélem hamar kiengedik a kislányodat és együtt lehet a családotok egészségben.

Nem tudtok valami tuti jó tippet a tejszaporításra. Annyi mindennel próbálkoztunk már, teák, sűrű szopizás.
A táncház amiről írtok a Szórakaténuszban van. Tudnátok bővebb infót írni róla vagy egyébb más programokról.
Most egyenlőre albérletben lakunk, mivel eladtuk a lakást és most egy nagyobbat kell vegyünk ami remélhetőleg még ebben az évben összejön. Ezen a héten kiderül hogy eladó lesz-e amit megnéztünk csak még a tulajnak is kell nézni hogy ők hova költöznek.
Most egyenlőre ennyi, mennünk kell az ebédért, meg beszélnem kell a nagyobbik fiam osztályfőnökével, mivel nem éppen igazságos amit művel, majd írok erről is de most már indulnunk kell.

Anikó
zsann

sziazstok

sam
mi let hannával hogy igy felébred szegénykém hogy birod mondjuk ez a pihi most jól jött neked is kicsit em lehet mamára bizni mikor bogi is ovban van hogy tudjál pihenni még többet ??
még nem tudom mikor lesznek meg az eredéméynek ma megprobálok ugy menni hogy találkozzam dokival mert őrület hogy apa mennyire nemfigyek oda épitekzés sajnos áll vagyis nagyrédsz már kész vagyunk csak 7 en jött volna még parketta szegőt befekjezni az asztalos de igy nem jöttt mert tibor segitet volna neki igy most sk mindent nem tudok a helyére tenni polcokat meg ágyakat bepakoltam a bepítet szekrénybe és ennyi meg hát az dvar van teljessen feltőrve de oda sem tud jönni kőmüves mert se térkő nincs se tibor szóval ez most csúszik lehet tavaszra bár ez most engem nem annyira izgat csak nikikém drágám lenne már itthon mert annyira hiányzik a drágám ez napi 1-2 óra nagyon kevés amit vele lehtek

lili
hát kórházba jó volt ottlanni nagyon csak nikit nagyon megviseli entlét és rajtam tölti ki de ezt most nem veszem fel tőle tudom hogy ez most egy kis harag s felém amiért nem bvagyok ott tegnap mir bementem mondta hogy azt szeretné ha én maradnék mondta neki hogy tudod hogy nekem a kicsikre kell vigyázni és azt mondta jó akkor menj haza és ellökött a másik meg hogy mmikro apja almant wc re elelkezdett üvöklteni ledobta agát folyosón csapott rúgott vágott engem és közbe sikitozot meg kiabált hogy menj innen nem szeretlek .... menj haza .. nagyon rosszul esik de tudom hogy most haragszik a világra meg sok vizsgálat mindenpos szurik vérvételek kikészítis kisct rossszul esik mgaztán tegnap fürdés közben jól ki is bőgtem magam de majd csak vége lesz ráadásul ma anyós fog rá délután vigyázni holnap reggelig és ennek abszolut nem örülök mert ilyenkor velem még csúnyábban viselkedik
egyébkéént náélunk is áki napközben babakocsiban alszik el vagy kézben este meg csak lerakom

seriff
jó tudomén csak ilyen viszgálatokkór mindig ugy félek
anyira ügyes hanci hihetetlen áki tegnap volt 7 hós és még mindig csak kúszik nikiilyen idősen már állt na mindeyg nem hasolítgatni akarok meg tudom a pasik lustibbak Kép de annál több szeretet igénylenek csajok sokkal jobban megvoltak nélkülem és esetleg ammaára is rálehett bízni őket akárr egy egséz délelőtre hát áki nem lehet nyüglődik ha már csak hátat forditok és nem látja az arcom vagy szemem már sir mikor vissza fordulok már el is fújta a szél a sirást Képmikor reggelizünk is ugy szoktam leülni hogy lásson mert ha háttal ülök neki az már nem jó Kép olyan kis édes annyira imádom Kép
hanci egy igazi minta baba Kép olyan szép és ügyes mindenben Kép

linácska
de legalább már megvan a szerződés ez már jó hir nem ?? örülök hogy csak vége lesz már az ügynek és meglestt ez hitel Kép

kob
én sem értem miért nézik kamit fiúnak annyira helyes és szép kislány megaz az arany haja festeni sem lehetne szebbet ne foglalkozz mással szerintem gyönyörű kicsaj kami meg mesi is Kép
egyébként ez a játszás ákinak meg adrinak is nagyon meg reggelente egy óra hosszáig amig valamelyikük be nem kakil mrt akkor adri egyből vestkőzteti ákit vagy ő vetközik és abból általában sirás lesz Képde jól elvannak napközben is tegnap áki lefarolt polifomról és adri kétségbeesetten rohan ki és üvölt áki lees Kép Kép vett föl kb 1 cma polifom Kép szóval tényleg leesett Kép

atya ég most látom ennyi az idő ?? rohanok mert emsokára megyek nikihez és még e sincs ágyazva ma este 1 gyerköcöm sem ébred fel és reggel 6 ig aludtunk utánna megettem adrit és még 1/2 8 ig húzták a lóbőrt olyan jó volt Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili,

már tegnap reggel elküldtem Neked az elérhetőséges táblázatot! Nlzd meg a freemailodat Kép

Zsann,
a táncház a szórakaténuszban Aprók tánca néven fut, minden 2. héten szombaton 15.30-tól 17-ig. Közben van egy félórás kézműves foglalkozás mindig az aktuális népszokáshoz/ünnephez kapcsolódóan. Most szombaton dióhéjból csináltak pengetőt, előtte és utána daltanulás, és jó sok tánci van. Kamillát nem is láttam 1,5 óráig, annyira élvezte Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!!
Hu tegnap óta rengeteget írtatok alig lehet követni. Kicsit most össze is vagyok zavarodva, bocsi ha nem válaszolok minden kérdésre. Először is én csak délelőtt tudok írni, mert ilyenkor a gyerekek iskolába vannak és így van egy kis időm.

Patriot!!!
Ismerem Tüni nénit, ő volt Klaudia napközis tanítónénije. Nagyon szerettük, nagyon jó tanítónő.

Nem tudjuk még, hogy kislány lesz-e vagy kisfiú a baba, de tulajdonképpen számomra mindegy. Klaudia nagyon kislányt szeretne apával együtt. Patrik pedig fiút. Megy is a találgatás rendesen, hogy melyik lehet. Nekem egy a fontos, hogy egészséges legyen. Volt egy vetélésem a babóci előtt és nehéz volt magam túltenni rajta.
Ha fiú lesz Csongor lesz a neve, ha lány azt nem tudjuk még, szinte naponta változik. Nekem a Nóra tetszik, de még van időnk eldönteni.
kais

Kobudu!!
Köszönöm a táblázatot, nagyon szupi. Te készítetted?

Patriot!
Tündi néninek fia született vagy lánya? Sajnos mióta elbúcsúzott az osztálytól nem találkoztunk vele.

Csütörtökön megyek a 16 hetes vérvételre. Nem tudja valaki, hogy mennyi idő múlva jön meg az eredmény?
kais

zsann
itt az izsákiban van niki az a baj hogy a doki általában reggel 9-10 körül megy be megvizsgálni a gyerekeket és akkor mond is egy pár szót délután hiába keresem már nincs ott soha meg délelőtt nhezebben találok valakit aki vigyáz a kicsikre mert autónk nincs igy én biklivel megyek ki van tesó kocsink de áki nem birja túl hosszú sétákat meg ugye van az mint most is hogy valaki megígéri hogy vigyáz a kicsikre addug még én kimegyek de vagy el sem jön ( mint most is a dédi 11 re igérte ehez képes mest 1/2 12 van ) vagy mielőtt indulnék mondják le hogy nem tudnak vigyázni rájuk szóval nem egyszerű de persze nagyon is érdekel hogy miért vannak ezek a vizsgálatok az eeg azt tudom az a mi kérésünkre van mert most lett volna kontrol eeg egyébként is igy soron kívül azt is megcsinálják ma ha nem jön a dédi még sem akkor már csak 2 után tudok indulni mert anyum 2 ig dolgozik de akkor a doki már megint sehol nem lesz ügyeletes orvos meg alig mond valamit azt mondja kérezzem a kezelő orvost szóval ez egy ördögi kör

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Kais! Nekem levették szerdán, rá két hétre mentem a védőnőhöz, akkor már megvoltak az eredmények. De azt modta, szerencsém van, hogy készen lettek. Tehát minimum két hét Kép

Ma vagyunk 20 hetesek!! Kép Már apa is érzi a rugdosást!! Olllyan jó!
Kép

pillle

Roz!
Tudom nagyon nehéz lehet most neked de próbálj meg nyugodtan gondolkodni.
Azt nem lkehet hogy felhívod a dokit ha nem találod benn?
Egyébként ha bármi segítség kell szólj!!!!

Kais!
A Csongor nagyon jó név. Nekerm borzasztóan tetszik.

Kob!
Köszi a táblázatot még egyszer.

Lili!
Sajnos nem tudom mitől ébred ennyiszer. De eddig a fogára fogtam de az sem jött be vagyis nem hiszem hogy az, vagy ilyen sok ideig szenvedne miatta?
Mi ez a pólós megoldás?
A pólódon altatod hogy nyugis legyen?

Zsann!
Gratula a négy gyerkőchöz.
Manapság nagyon ritka hogy ennyi gyereket vállal be egy pár.
Minden elismerésem, gondolom energia is kell hozzá.Kép

Kép

Kép
samchee

Roz!
Nagyon rossz lehet, még ha tudod is az okát, hogy Niki így áll hozzád. Még belegondolni is szörnyű. Majdnem elbőgtem magam, ahogy a soraidat olvastam. Szegény kicsi Niki! Nagyon felzaklatja őt ez az egész. Nem is tudom, hogy ezt el lehet-e feledtetni egy gyerekkel. Tuti nem.

Seriff!
Olvasom, hogy Sam Hannácskája is 2 napja nyűgi! Ennyire bekavar a front????????? Már párszor elgondolkodtam, hogy miért van az, hogy 2-3napig okés minden, aztán megint gödör. Mostantól gyakrabban figyelem az időjárás jelentést, és felkészülök.

Lina!
Na végre!!!!!!!!! Mióta intézitek amúgy a házvásárlást???????

Kais!
Tündikének fiacskája született. A neve: Barna. Teljesen az anyukájára hasonlít. Nagyon boldogok!!!!!!!

Pille!
20 héthez Gratula! Zsomborról is van egy hasonló fotónk (masni nélkül) Ha van kedved, nézd meg!

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=7128&page=1&image=165535
patriot

Patriot! Kép egy falat csoda a kisfiad Kép
A masnis gyerkőc nem az enyém, csak aranyos ez a kép.

pillle

pille
grat a 20 héthez már fel még ennyi és a kezedben oghatod Kép

sam
drága vagy hogy elajálod a segítséget dédi még mindig sehol és telfont sem veszi fel ilyenkor nem tudok higgadt lenni az ég világon semmi dolga otthon csak meg főz délelőtt geésznap otthon ül hogy most ezt a pár utcányi távolságot nem tudja megtenni na mindegy

pat
eza kép olyan cuki Kép ugy birom az ilyen pózokat Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Zsann!Melyik suliba jár a fiad??????
patriot

Roz, épp azt akartam írni,mint Sam, h hívd fel telefonon a dokit, hátha eléred! Tudom, h nem olyan mintha személyesen beszélnél Vele, de mégis valami !

Kép
seriff

Sam, igazából még nem eszik ám Hanci ilyeneket, szóval még csak kóstolgatunk, egyenlőre egyik szopi sincs kiváltva, alma, répa, banán, próbálkoztam krumplival,sütőtökkel. Most meg könyvet eszik éppen, vagy az asztal lábátKép.Most tettem arrébb, de már megint olvas, most épp Spock-ot vette célba!

Pat, Zsombi nagyon édes ezen a képen!

Roz, én se azért írom sose, h miket csinál Hanci, h hasonlítgassam másokhozKép, különben Õ meg ugyebár súlyban marad el mindenkitől!Kép

Kép
seriff

Pille:

még nem olvastam végig de a kókuszpólyáról: nem olyan mint a régi pólyákKépde könyebb megfogni a kisbabócát (nem nagyon van még nekik tartásuk) így apuci is meg merte fogniKép szóval: kb.80 cmx 80cm van egy belerakható kb. 5mm vastag kókuszbetét..ez azért jó mert a többi része ha pisis ki lehet mosni külön is...próbálok képet felrakni hogy van benne Benőke

Kob: hossz 51cm/3400g ..40+0hét és 2005.09.21.
köszike

Nana Uh-t mi is várjukKépamúgy a szeme tényleg olyan csillogó Daninak mint egy lánynak

Seriff! Kengurut igaz Lili leírta, de a dallam nincs megKép

Megyek mert sírés vanKép

KépKép
KépKép
bepa77

seriff
spok az jó Kép azt áki is szereti Kép bizti finom lehet én nem értem gyerekeket mia finom a könyvekben Kép egyzser kiprobálom csipek majd egy kicsit és elrágcsálom án általában ezt német sütöpapirt adom oda ákinak hamár midenáron papirt akar nyalni mert félek az ujásgokon lévő fesékanyagoktól az csörög is nehéz átnyálazni ugyhogy leszaadjon belőle egy darab szerti nagyon adri már mikor nagoynbb volt mindig mászott a fiókhoz és kérte a papirt Kép
telcsi err eigazán nem is gondoltam na majd megprobálom felhívni a dokit remélem nem nyel le kereztebe ezt kaiser dokit nem nagyon csipem anno ő volt egyszer nikinél az ügyeletes doki és tőle merészetlem kérdezni ugy leszidott hogy mit őt kérdezbgettem hogy alig álltam meg a lábamon de valhogy mindeg hozzá keveredünk adrit is ő vizsgálta most nikit is bizti irz hogy nem csípjük Kép
egyébként nem tudom mi bajod hanci súlyávval bár férjedet még nem látam de mit vársz te sem vagy egy elhízott csajszi meg szerintem hancinak sincs gond súlyávval most hogy nem a nagykönyv szerint hízik szerintem nem gáz niki is ilyen volt meg adri is jó niki most is vékony de adri bepotólta Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz!
ha tudod hívd fekl a dokit. Igaz az nem személyes de legalább tudsz vele beszélni vagy megbeszélni egy talit hogy mikor legyen benn. Hidd el megnyugodnál.
Nagyon sajnálom Nikit szörnyű lehet neki és gondolom Adri is érzi meg Áki hogy nincs minden rendben.

Seriff!
Az még nem baj ha nem eszik, mert jelezni fogja ha ő is enni szeretne.
Hanna amikor ettünk akkor mindíg adni kellett egy kicsit belőle mindegy mio volt az.
És ő így kezdte el.
Irigyellek hogy nálatok még csak szopi van...Kép
Sajna babó csak este meg éjjel szopizik.

Kép

Kép
samchee

ja és a pólya ne brendonost vegyél (honlapjukon van kép) mert drága volt és 4 hét után szörnyen néz ki:pedig vigyázunk rá

roz! hívd fel a dokit, nővérek nem mondanak semmit (én is így voltam aluig tudtam kihúzni a csecsemősökből miért nem engednek haza a kiírt időben Vagyis Benedeket nem engedték)

KépKép
KépKép
bepa77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?