Sziasztok!
Ez ám a termés! Rengeteget írtatok. Szupi!
Üdv Kais! Patrik, Klaudia hm, nagyon szép nevek. A pocilakó nevén már gondolkoztatok? Gyerkőcök hogy fogadták, hogy jön a kis tesó? Biztos örültek nagyon! A korházban volt egy nagyon édi szobatársam, aki az Ézi-ben napközis tanító néni. Tündinek hívják. Nem ismered véletlenül?
Lina!
Vérvétel
. Az én Nyuszófülem is rengeteget csuklott. Állítólag minket jobban zavar a csuklás mint a babákat. Baumaxba készülök! Majd jelzem mikor! Köszönöm, nagyon aranyos vagy!
Nana!
Nem késő. Mindenkit bevárok. Gyönyörű ez a kis pasi! Hogy vagy??? Az én párom is horgászőrült!!!! Ha tehetné, a horgászcuccaival kibérelné a hálószobát! Nem hagyom!
Mino!
Hát ez az én formám! Leírom itt nagy büszkén, hogy vége a pocifájósdinak, és azóta folyamatos görcs, sírás stb. Megfigyeltem, hogyha anyatejet kajcsizik, akkor jobban fáj a hasa. Pedig vigyázok, hogy mit eszek. Õrület. Fotót várom, méret nem számít.
Nagyon kíváncsi vagyok a fejleményekre a homeos dokinénivel kapcs. Légyszi írd meg!!!!!!!!!!!!!! Nekem pajzsmirigy gondom van, de most meghalni sincs időm, talán ha majd végre beköltözünk!
Roz!
Nem is tudom mit írjak. Annyira rossz lehet most nektek. Mi itt nyafogunk a hasfájás, altatási gondok, evés stb. miatt. Bár neked is ez lenne a legnagyobb gondod Nikivel!Tényleg kitartás!
Lili!
Zsombi elalvási szokásai:
1: kézben ringatva, sétával, és a„Londonban sej” című dallal egybekötve.
2: kiságyban hason fekve, hátsimogatással.
3: franciaágyon anyához bújva (mintha cicizne, de nem)
4: fotelban ülök, Zsombi rajtam hasal.
5: evés közben (ez nagyon nagyon nagyon nagyon ritka.)
6: ha a fentiek közül semmi nem jön be, akkor sajna sírva. (ez is nagyon nagyon nagyon ritka)
Szia Zsann!
Gratula a 4 gyerkőchöz! Micsoda mázlista! Átaludtad a vajúdást??? Zsombi is gyorsan jött, 1,5 óra volt a legkeményebb, de én nagyon- nagyon éreztem. Látom nálatok is van korkülönbség rendesen!
Syg! Én is imádom Pink Panthert!!!
Zsombor nagyon nyűgös 2 napja. Olyan, mintha ideges lenne. Jár keze lába, szaporán veszi a levegőt, evésnél is izgága. Nem birok vele.