Sziasztok!
Hm jó sokat írtatok
Nicika, én nem vennék PC babakocsit nagyon rossz minőségüek
Meg a Be-Be-Go is, ugyanaz a gyártó
Lehet hogy megéri egy kicsivel drágább, de azt legalább nem kell lecserélni fél éven belül...
A Pc kínai
Majd ha végre lesz fényképezőgépem, akkor lefotózom az én eladó kocsimat, az Graco, jó minőség, van hozzá lábzsák és esővédő is. Az esővédő hidegre nem keményedik (mint az olcsó piaci, ami megfagy és széttörik) és rá lehet cippzározni a kocsira, nem fújja le róla a szél... Ha ragaszkodsz a hordozóhoz tudsz használtan venni hozzá, és rá is tudod tenni. Van karfája, terepen is helytáll, és csak 9 kg. Jah és 15e irányáron.
Cory, kettő van belőle
Ikerkocsinak használtuk
Légzésfigyelő: Én semmiképp nem hagynám ki. Én Becével is megvettem, pedig tök egyedül voltam a gyerekkel, de kigazdálkodtam a Gyesből, és részletre megvettem. Így is nem tudom mit álltam ki az alatt az 5 nap alatt amíg a kórházba nvoltunk, és nem volt alatta a légzésfigyelő...az tuti hogy nem aludtam
Engem megnyugtat. Ha nincs alatta, akkor kétpercenként nézem meg hogy lélegzik-e. Mind a mai napig, pedig már két és fél éves. Na jó már éjjel nem kétpercenként, de ha felriadok, addig nem nyugszom míg meg nem hallom a szuszogását. Ha nem hallom felkelek odamegyek, és megnézem. A babakocsiban is, ha elalszik. Nekem ez az egyik legnagyobb parám a gyerekkel kapcsoaltban...
Jó tudni hogy vmi vigyáz rá
Rókakoma: Ma reggel hívott a védőnő, hogy jól vagyok-e, nincsen már hányingerem? Mondtam neki nincs. Na utána majdnem behánytam a buszba, és végig hányingerem volt míg suliban voltam
Kellett nekem elkiabálni...
Súly: Nicika akartam neked írni mélben, hogy már csak -11, de még jó hogy elmaradt, mert megint fogytam....pedig egész nap eszek....Igaz háromszor van nagydolgom egy nap, és rengeteget pisilek. Pedig inni nem iszok sokat. Nemhogy a kellő két litert nem, de van hogy egy litert se iszok meg egy nap. Egyszerűen nem kívánom....Viszont lemegy a felesleges víz rólam
Kiütések: Mintha múlnának, viszketni se annyira viszket, de lekopogom
HOlnap hívom a dokimat UH miatt, akkor megemlítem neki ezt is.
Jaj babakocsi témában még egy dolog: Van egy csaj aki Angliából behozott PegPerego babakocsikat árul (használtat) összeillő szetteket.
Pl egy ilyen kombináció: PegPerego Pliko Completto (lábzsák, esővédő), Primo Viaggo hordozó és talp, Navetta mózeskosár és lábzsák pelenkázótáskával 93e Ft. Ez újonnan 160e pelitáska nélkül (az 17e) Mózes nélkül ue 70e. De van Caravell vázas kocsija is meg Venezia is, sőt lehet hogy Atlantico is. Én is nála veszek babakocsit, és ideadja részletre is!!!
Ha vkit érdekel, megadom a mélcímét!
Addig is két kép:
Pliko MOda:
Hozzá a mózes:
Ez együtt 93e (+ a pel.táska az nem tudom van-e a képen)
Ez meg az enyém kocsim lesz
Nem tudom akartam-e írni még, de inkább elküldöm, nehogy elszálljon az egész
Zsu
20+0