Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Mamacka: igen, a mozgást is érzem Kép
Az övterelő engem is megnyugtat, meg lényegesen kényelmesebb is.
Miért ne mernél jönni? Tök izgi lesz Kép És azt megígérem, hogy én nem harapok Kép
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Akkor lehet, hogy most már végleg elkerül rókakoma...

Én egy kicsit bátortalan vagyok az ilyen fórumos talikkal... esküvős oldalon is szerveztek egy csomót de nem mentem... arra gondoltam, majd ha pocis tali lesz arra talán összebátorkodom magam! Kép
Visztek valamit magatokról? Fotókat vagy valami egyebet...?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: én nem terveztem, hogy vinnék ilyesmit.
Egy sima netes tali tényleg necces, azokkal én is küzdöttem, mert ott elvárások vannak egymásról stb. Itt meg nem akarok senkit meghódítani, csak találkozom egy csomó jófej pocakossal Kép Ami új az a külső, de az meg sokadlagos ebben a körben, nem? Kép

cory
Budapest

Sziasztok!

Ne hagyjatok ki engem sem, én is ott leszek 10-én. Nem kellene asztalt foglaltatni? Elég kínos lenne, ha nem tudnánk leülni...

Mamacka:
Óvatosan a nervenpflegevel, mert az útmutatóban az van, hogy nem tesztelték kismamák esetében. Próbáld inkább ki a cukros tejet lefekvés elött, nekem bejött.

Jó pocakosodást mindenkinek!

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sógornőm tesztelte...
Ezt azért írják rá, hogy óvják az érdekeiket!
Azért a benne levő anyagokról lehet tudni, hogy nincs magzatkárosító hatása!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Hm jó sokat írtatokKép

Nicika, én nem vennék PC babakocsit nagyon rossz minőségüekKép Meg a Be-Be-Go is, ugyanaz a gyártóKép Lehet hogy megéri egy kicsivel drágább, de azt legalább nem kell lecserélni fél éven belül...
A Pc kínaiKép
Majd ha végre lesz fényképezőgépem, akkor lefotózom az én eladó kocsimat, az Graco, jó minőség, van hozzá lábzsák és esővédő is. Az esővédő hidegre nem keményedik (mint az olcsó piaci, ami megfagy és széttörik) és rá lehet cippzározni a kocsira, nem fújja le róla a szél... Ha ragaszkodsz a hordozóhoz tudsz használtan venni hozzá, és rá is tudod tenni. Van karfája, terepen is helytáll, és csak 9 kg. Jah és 15e irányáron.
Cory, kettő van belőleKép Ikerkocsinak használtukKép

Légzésfigyelő: Én semmiképp nem hagynám ki. Én Becével is megvettem, pedig tök egyedül voltam a gyerekkel, de kigazdálkodtam a Gyesből, és részletre megvettem. Így is nem tudom mit álltam ki az alatt az 5 nap alatt amíg a kórházba nvoltunk, és nem volt alatta a légzésfigyelő...az tuti hogy nem aludtamKép Engem megnyugtat. Ha nincs alatta, akkor kétpercenként nézem meg hogy lélegzik-e. Mind a mai napig, pedig már két és fél éves. Na jó már éjjel nem kétpercenként, de ha felriadok, addig nem nyugszom míg meg nem hallom a szuszogását. Ha nem hallom felkelek odamegyek, és megnézem. A babakocsiban is, ha elalszik. Nekem ez az egyik legnagyobb parám a gyerekkel kapcsoaltban...
Jó tudni hogy vmi vigyáz ráKép

Rókakoma: Ma reggel hívott a védőnő, hogy jól vagyok-e, nincsen már hányingerem? Mondtam neki nincs. Na utána majdnem behánytam a buszba, és végig hányingerem volt míg suliban voltamKép Kellett nekem elkiabálni...

Súly: Nicika akartam neked írni mélben, hogy már csak -11, de még jó hogy elmaradt, mert megint fogytam....pedig egész nap eszek....Igaz háromszor van nagydolgom egy nap, és rengeteget pisilek. Pedig inni nem iszok sokat. Nemhogy a kellő két litert nem, de van hogy egy litert se iszok meg egy nap. Egyszerűen nem kívánom....Viszont lemegy a felesleges víz rólamKép

Kiütések: Mintha múlnának, viszketni se annyira viszket, de lekopogomKép HOlnap hívom a dokimat UH miatt, akkor megemlítem neki ezt is.

Jaj babakocsi témában még egy dolog: Van egy csaj aki Angliából behozott PegPerego babakocsikat árul (használtat) összeillő szetteket.

Pl egy ilyen kombináció: PegPerego Pliko Completto (lábzsák, esővédő), Primo Viaggo hordozó és talp, Navetta mózeskosár és lábzsák pelenkázótáskával 93e Ft. Ez újonnan 160e pelitáska nélkül (az 17e) Mózes nélkül ue 70e. De van Caravell vázas kocsija is meg Venezia is, sőt lehet hogy Atlantico is. Én is nála veszek babakocsit, és ideadja részletre is!!!

Ha vkit érdekel, megadom a mélcímét!

Addig is két kép:

Pliko MOda:

Kép

Hozzá a mózes:

Ez együtt 93e (+ a pel.táska az nem tudom van-e a képen)

Ez meg az enyém kocsim leszKép

Kép

Nem tudom akartam-e írni még, de inkább elküldöm, nehogy elszálljon az egészKép

Zsu
20+0KépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Találka: NOVEMBER 10-én Ráday utcában, Vörösoroszlán teázó. Délután 5-től. Aki jön: Cory, Vas, Titati, Esztipeszti, Nancsika, Tünde, Lingelera, Borka, Babetta, Mariannka, Mamacka és én. Így most jó?

Mariannka,
pénteken megyek oda és megpróbálok asztalt foglalni kb. 12-13 főre. Ok?

Övterelő: nekem nagyon bejön, főleg most már.

Babakocsi: szerintem mi is a PP Venezia mellett döntünk majd. Eszti, hol nézted eddig?
Zsu,
tuti kocsitok lesz! Kép

Alvás: köszi a tippeket! Nem szívesen veszek be semmit és a tejet sem csípem. Kép A múltkor a fűtéssel volt bajom, túl meleg volt. És ha egyzer felébredek, akkor nem nagyon megy a visszaalvás.

Puszi. Angi 24+3
angi79

Angi, azért jön be nekem nagyon a Pliko, mert van rajta testvérfellépő, illetőleg viszonylga könnyű is. Mert nekem fel kell emelgetnem a buszraKép

Újonnan veszitek a Veneziát? ha nem megadjam a csaj e-mail címét?

Jah övterelő: Nekem nem volt Bencével (sem) én az alsó részét nem húztam el magam előtt, az a hátam mögött volt. Tudom nem jó megoldás, de a pénztelenség nagy úrKép Most se használom, mert mivel kövér vagyok, beszorul a hasam alá az öv, nem nyomja a kismanót.
Van előnye annak ha vki nagydarabKép

Zsu
20+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu,
miket írsz! Nem vagy kövér!
Babakocsit újat veszünk, mert a következő Manónak is majd ezt akarjuk, de köszi azért a tippet. Kép
Na, megyek tévézni!
Puszi. Jó éjt!
angi79

Zsu: én múltkor toltam egy Plikot, és rettenetesen utáltam Kép Valami rettenetes volt Kép
Övterelő: én kövér vagyok, és engem rettenetesen idegesített a hasam alatt. Főleg, mert csak addig marad alatta, míg nincs rá szükség. Egy fékezésnél felcsúszik Kép
cory 19+4

cory
Budapest

jah és nem tudom ki kérdezte:

Azért várom a 24. hetet: Mert attól a naptól fogva nagy esélye van a babának az életben maradásra, még ha koraszülött is, a 37.-et meg azért mert attól kezdve bármikor születhet, nem koraszülöttKép

Ezek amúgy ideológia határok, de jó várni őketKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory, én is toltam Pliko-t, és én sem szeretem az esernyőkocsikat, de nekem kényelmes volt. És bízom a PP-benKép

És nekem nem kényelmetlen, és nem csúszik fel semKép

Angi ha 100 kiló felett vagyok az szerinted mi ha nem kövérség?
KépKépKépKépKépKépKép

Zsu
20+0KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Angie, szvsz akkor is érdemes egy használt új állapotú kocsit venni több kiegészítővel mint egy újatKép SZVSZKép Mint ahogy mi autót is 3-4 éveset veszünk full extrával a vadonatúj fapados helyett....Kép

Puszka, eldugultam máraKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: nekem nemcsak kényelmetlenségi gondjaim voltak vele. Hanem furán lötyögött is. Brrr.

cory
Budapest

Sziasztok!

Mi Bergon babakocsit vettünk,már régóta tetszett a 'fazonja', színösszeállítása, meg mindene. Tud esetleg valaki róla többet? MÁrmint hogy mennyire jó...Kép Bár nagyjából már tökmindegy, mert megvan...de azért érdekelne. Mert így a lakásban tologatva kitűnő :D

faby

Sziasztok Kép
Angi Kép
Én is csatlakoznék a talihoz, ha még beleférek a csapatba Kép

Eszti Kép
Ha nem jön közbe semmi, akkor szerdán megyek tornázni Kép

Nicika Kép
Nekem épp ma érkezett meg a kis csillagom Kép

Mérleg:
A lányomat végig mértem míg csak anyatejet kapott, most nem tudom mennyire leszek szorgalmas méregető Kép

Orrszívó:
Nekünk üveg van és még mindig jó, pedig már több mint 6 éve megvan Kép

Légzésfigyelő:
Szerintem is megnyugtató a használata Kép
Mindenre most nem tudok reagálni, de majd holnap Kép

Jó éjt Mindenkinek Kép

Annácska 17+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Re én.Kép

Mi még nem nagyon nézegettük a babakocsikat. Majd...Kép Lehet örökölni fogunk egyet, így majd, ha mégsem, akkor hamar hamar szerzünk egyet.Kép De addig jól jönnek az infók! Kép

Alvás: Én sem vagyok a toppon benne.Kép De én nem toom mitől ébredek fel. Hol melegem van, hol fázok. Meg rohangálás éjnek idején a WC-re, mert majdnem becsorog.Kép

Era! Drukk a 4D-hez! Kép Egy élmény lesz! ;) Várjuk majd a beszámolót.Kép Nikihez én is szívesen megyek, ha beférek.Kép Persze, a benyába beszállok!

Eszti! Felőlem akár már holnap is jöhettek.Kép Reggel elfutok házidoki, és utána még akármi is lehet. Kép
LoL.Kép Próbálok kicsit választékosabban hozzászólni a dolgokhoz, de az meg nem én lennék.Kép Úgyhogy maradnék az a kis szabad, emberközeli, ugatós, és dilis csaj, ha lehet.Kép
Drukk az UH hoz Nektek is.Kép

Mi ma voltunk, de nincs kép.Kép Apa nem csinált fotókat. Mér? Mert akkora a kis Ufófejű, h nem fért rá a monitorra.Kép Egy jobb karral, meg egy bal térddel nem sokat lehet kezdeni.Kép De majd megyünk jól 4D-re megint, és majd akkor lesz szépséges kép. Igaz, akkor sem fog ráférni a monitorra, de segond.Kép De nagyon jó volt a részleteit is látni, és a dokibácsi megnyugtatott, h semmi baja, tejesen egészséges, méretei is pont akkorák, amekkorának lennie kell! Hogy lesz ebből 5 kilós gyerek? Kép Minden eredményem maga a tökéj, viszont a mérlegelésnél elvéreztem.Kép 102 kg vagyok.Kép De szerintem nem jó az a mérleg.Kép Úgyhogy Niki, majd lécci írj majd át +2-re a kilóimat.Kép

Pocak:

Kép

Mamacka! Aszittem már elvesztél! De jó, h érzed a babót Te is! Kép

Nah, befogtam. Megyek tentézni, mert mingyá lefejelem a monitort...Kép

Pusza
Nancsika 19+0 Upsz, már holnap van.Kép Akkor 19+1 Kép

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Faby: a barátnőmnek volt Bergonja. Õ az autóbatevéssel küzdött, mert minden alkalommal szét kellett szednie ahhoz, hogy beférjen.

Annácska: meddig szopizott a lányod? Én a kisebbiket mértem az első 6 hétben a koraszülöttsége miatt, de nekem egy rémálom volt.

A hányás mentességet 7,5 napig bírtam. Most meg köhögök. Remek lesz így a mai ekg, de tovább már nem halogathatom, mert pénteken lejár a beutalóm. Ja, és két gyerekkel megyek az egyszerűség kedvéért.

cory 19+5

cory
Budapest

Jó reggelt,
jelentem nagyon jól aludtam. Kép Mindjárt jön az anyukám vidékről és mehetünk csavarogni!!! Kép

Nancsika,
szépen nő ez a pocika! Főleg ezen a 19 hetesen látszik a változás! Kép
Zsu,
nem tudhattam, hogy hány kiló vagy! Kép A kocsival kapcsolatban igazad van, de mi maradunk az újnál. Kép
Annácska,
persze, hogy jöhetsz! SÕT! Legyünk jó sokan!
Mi a légzésfigyelőből az Angel Care-t néztük ki. A mérleget szerintem 4 hónapra fogom kölcsönözni.
Faby,
barátainknak Bergon babakocsijuk van. Meg vannak vele elégedve. A múltkor olvastam a télieknél, hogy ott vett az egyik lány ilyet. Esetleg írj oda. www.bergon.hu

Találka: Cory, Vas, Titati, Esztipeszti, Nancsika, Tünde, Lingelera, Borka, Babetta, Mariannka, Mamacka, Annácska és én.

Puszi. Angi és Lidi
24+4
angi79

Sziasztok!
Jó régen írtam, de néha olvasni is alig bírlak titeket, annyit termeltek.
Üdv. az újaknak, és grat. a pocakokhoz, nagyon jól néztek ki.
Rájöttem, hogy eleinte mindig irigykedve néztem, ahogy írjátok a heteitek számát (18+1, stb.), szerettem volna már ott tartani, most meg a 20 felettit várom nagyon, de hát sosem foglak utólérni titeket. :-)
A babamozgás nálam is beindult azt hiszem, bár elég furi. Kb. 2 hete éreztem először, de akkor annyira, hogy simán látszott, ahogy hullámzik a hasam. Így volt 2-3 napig, azóta meg semmi. Talán tegnap kicsikét megint, de csak érezhető, nem látható.
Múlt héten voltam AFP-n, 17+0-nál, de az UH-s doki szerint mivel ikrek, szerinte már 18 hetesek voltak. Háááát, nem tudom milyen eredményt fogok így kapni. Talán a héten meglesz, és jövő hét UH. Aztán kb. 2 hét és 4D. Alig várom.
Az alvás nálam is elég gáz. Nekem eddig sosem volt ilyen gondom, de ezek az éjjeli pisilések kiűzik az álmot a szememből.
Babakocsi: mi egy ABC Design-et néztünk használtan, van valakinek tapasztalata a márkával kapcsolatban?
Biztos jó lesz a tali, kár, hogy nem tudok menni, nagyon messze vagyok tőletek. De majd beszámoltok róla, ugye?
Na befejezem, mert sok lesz.

Andi
18+1 ?

Andi
Kép
zsandi

Zsandi: az ABC Design kocsik elég strapabírók és jók.
cory

cory
Budapest

Sziasztok,

Angi, eddig a Minimanóban, a Brendonban és a Kikaban néztem meg a kocsikat, az első kettőben ugyanannyi volt (75e), a Kikaban 70e.
Zsu, engem érdekelne ez az angliából behozott cucc, mennyire használtak? Mondjuk mi is inkább újat vennénk, mert mindenhol azt mondják, hogy két gyereket simán kibír a PP. Ülést pedig másfajtát szeretnénk.

Faby, a Bergon jó masszív, ebből adódóan jó nehéz is, a kategóriájában az egyik legnehezebb, de ha nem kell sokat cipelned, biztosan jó lesz. Nekem fontos, hogy kis helyet foglaljon és netán még egy boltba is beférjen, ezért a PP-t néztük ki, mert kicsi is, és csak 10 kg. Kép

Angi, bevéstem a dátumot, annyira várom! Biztos csodálkozni fognak egy csomó pocakos láttán. Kép Tök jó. Kép És Mamacka, egyáltalán ne izgulj eljönni, itt szerintem olyan csapat van, ami miatt kár izgulni! Kép

Légzésfigyelőt érdemes venni, de csak akkor, ha valaki ismeri az újszülött újraélesztési technikát. Ugyanis, ha leáll a légzése a picinek, akkor pár perced van rá, hogy bármit is kezdj, addig pedig még a telefont sem emelted fel, nemhogy a mentő jöjjön. Tesóm gyerekorvos, és pont ilyen tanfolyamokat vezet (itt a babaneten is a főoldalon fent van a programja+honlap), én tőle tudok minden ilyesmit. Ezen a tanfolyamon nemcsak újszülött újraélesztést oktat, hanem minden olyan fontos dolgot megtanulhatnak a szülők, amit amúgy pl. én sem tudok. Mit csináljak láz esetén, ha nagyon sír, kiütése van, megégeti magát, ha bármi furcsa van a gyerekkel stb. Szerintem nagyon hasznos. De nem akarok reklámot csinálni, és azt hiszem, hogy a Madarász utcai kórházban is van hasonló, csak ott tán nincs műújszülött, akin meg lehet tanulni a technikát.
Ha valakit érdekel a program, szívesen írok róla többet. Kép

Cory, azért drukkolok, hogy ne legyen több rókakoma!! Kép

Na pussz
Eszti
22+6
Vendég

Eszti,

köszi a babakocsis infókat! Megnézegetem majd én is és ha találok valamit, szólok Neked!

A Léghajós programot csinálja a tesód? Mert mi voltunk azon, megtanultuk az ujraélesztést és még egy csomó dolgot. Nagyon hasznos volt!

Szia Zsandi,
de jó, hogy Te is érzed a mozgást! Mivel ikreid lesznek, biztos előbb fogsz babázni, mint más 18 hetes mami. Kép Jó pocakosodást!

Puszi. Most már tényleg megyek anyu elé!
Angi és Lidi
24+4
angi79

Sziasztok Kép
Nancsika Kép
Gratula a jó eredményekhez Kép
Szép nagy pocid van Kép

Cory Kép
Hét hónapig csak anyatejet kapott, de amúgy 16 hónapig szoptattam Kép
Engem valahogy megnyugtatott, hogy az első hónapokban tudtam mennyit eszik Kép
Sok sikert at EKG-hoz, nem irigyellek!

Angi Kép
A mérleg szerintem is elég négy hónapra Kép
Oké, akkor megyek Kép
Jaj, köszi az felsős tippet, a héten megpróbálok én is beszerezni egyet Kép Jó csavargást mára Kép

Faby Kép
Üdv a csapatban, jó gömbölyödést Kép
Úgy tudom a Bergon-nal csak az a baj, hogy nehéz, bár ez nem saját tapasztalat Kép

Annácska 17+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Rossz alvóknak egy tipp, az utóbbi időben ez vált be nekem: közvetlen lefekvés előtt egy 5-10 perces meleg zuhany, és egyből alvás Kép Reggelig fel se ébredek... Kép

Titati 25+5
titati

Annácska: nekem mondjuk Zsoma mindig a nagy könyv szerinti adagja alatt evett. Ettől is hízott, de ha tovább méregetem, tuti belezöldülök, pedig egyébként minden ok volt vele.
cory

cory
Budapest

Jó Reggelt Mamócák!

Gartulálok a jóalvóknak! Én már 03:50 óta nézek ki a buksimból, gondolhatjátok, hogy így 9 körül milyen értelmesenKépKép
Eddig 5 emberrel találkoztam, akik közül négyen megjegyezték, hogy elég sz.rul nézek kiKép
Szép napnak nézek elébe.....de az vigasztal, hogy a kolegáim nehezebben viselnek el, mint én magamatKépKép

Eszti,
Engem nagyon érdekelne a program. Kérek még infót. Bár a háziorvosom a szomszédom, de nem nyugtat meg teljesen. Jó lenne picit tájékozottabbnak lenni.

Cory,
Pedig tök jól alakult! Hátha ezután legalább újabb 7,5 nap jön a rókakomák nélkülKép

Jó olvasgatni, amiket a babakocsi-témában írtok! Mire határoznom kell, már ki is választjátok helyettem, hogy mi is a legmegfelelőbbKép Előre is köszönömKép

Nancsika,
Jól megnőttetek kétxkét hét alattKép Aranyos a pocak! Nagyon gratulálok az egészséges babócához!

Nekem most kb. akkora a pocakom, mint az első képedenKép Illetve attól függ, hogy evés előtt vagy evés utánKép
Igyekszem utolérni a csapattagokatKép

De most egy kicsit a melót kell utolérnemKép
Majd jövök!

Pussssssszantás nektek

Medike
15+2

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Megkaptuk az eredményt Kép
Minden rendben van a babával Kép Legalábbis kromoszóma elváltozást nem találtak Kép
Úgyhogy most már hivatalosan is kismama vagyok Kép

Ma megyünk 4D-re, már alig várom Kép
Délután remélem megtudom az AFP eredményt is, így ma nagyon jó napom lesz Kép

Annácska 17+1

annácska

Annácska!

GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!

Gyorsan újságold el mindenkinek, hadd örüljenek veled!!!!!!!

Medike

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Szép reggelt lányok.Kép

Nah, jól nem mentem a házidokihoz.Kép Párom elindult melóba, h jön a kollegája érte. Aztán egyszercsak visszajött, h lerohadt a koll. Autója. Így a miénkkel mentek el dolgozni, így én itt maradtam betevő autó nélkül, úgyhogy nem mentem el. BKV-val macerás, és azt sem tudom mi megy arra.Kép Majd holnap. Cserébe viszont a Védőnő jól felébresztett, h mikor jöhet hozzám. Úgyhogy 10 körül jön.Kép Még jó, h tegnap takarítottam.KépKép.Kép Ma volt az az éjszaka, h átaludtam az egészet.Kép Nem keltem fel se pisilni, se semmi.Kép Tök jó.Kép
Köszi a bókokat a pocimra.Kép De most látom, h egy kicsit mintha sötét lenne ez a kép.Kép De segond.Kép

Babakocsi: Közben eszembe jutott, h az a kocsi, amit lehet kapunk, az ABC Design. Akkor azok jók, Cory?

Pussz
Nancsika

Kép

Kép
nancsika

Igen, Angi, a Léghajót csinálja. Mi is most megyünk hamarosan. Kép Ok, ha tudsz valami plusz infot Venezia ügyben, írd meg. Köszi. És viszont is így lesz. Mi tervezünk kimenni Bécsbe és környékére, kíváncsi vagyok, ott mennyiért lehet ezt kapni...
Titati, jó neked! Nekem legtöbbször a langyos (esetleg mézzel dúsított) tej, na én meg akkor alszom vissza nagyon. Kép És szeretem is. Kép

Nancsika, hogy neked mekkora pocid van!!! Kép
Vendég

Annácska: GRATULÁLOK!!!

cory
Budapest

Gratula Annácska!!!!!! Kép
Az UH-hoz, pedig sok sikert!!! Kép
Mi majd pénteken megyünk, este... Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Annácska:
Jaj de örülök Kép És akkor ma végre elkedzheted Te is a BOLDOG kismamaságot Kép

Esztipeszti
Az első időben én is cukros lanygos tejeztem, aztán most lezsoktam róla, a cukor miatt... fogamnak, meg esetleges cukromnak se jó... de tény hogy jól aludtam attól is Kép

Csajok: milyen könyveket ajánlotok? Elkezdtem könyvtárba járni, és mint kiderült, pl a Lelki köldökzsinór is megvan nekik. Vannak még tippjeitek, hogy mit érdemes? Előre is köszi...

Titati
titati

Medike, és bárki, akit érdekel: leghajo.hu
Nancs, Titati asszem nagy megfejtő ABC Design ügyben, neki asszem bejött már egyszer. De majd úgyis leírja.
Annácska, legyen akkor nagyon szupcsi napod, és veled örülök! Kép
Ma remélhetőleg nekem is szupcsinger napom lesz, mert este megint látjuk a babót, és már nagyon izgulok. Kép Kép Kép
Vendég

Eszti! Kép

Jaja, tele van Ufóval.Kép Meg amúgy sem vagyok egy kisdarab.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Medike Kép
Már újságolom, este lányomnak is megmutatjuk a fotókat Kép

Köszönöm Mindenkinek a gratulációhat Kép

Annácska 17+1

annácska

Nicika Kép
Este nem baj, ha adok egy kis munkát?

Annácska 17+1

annácska

Nancsika
Én az ABC-kre esküszöm. A lányommal is az volt, és most is azt vettünk. Azért kellett másik (is), mert a lányomé nem volt vízszintesbe dönthető, akkor erre sajna nem figyeltem. De földútón 2 éven keresztül minden nap 2-4 órát tologattam, és kutya baja. Nagyon masszív a váza, és a kereke is. Óriásiak a kerekei, könnyen tolható, 1 kézzel irányítható, 1 kézzel összecsukható, hatalmas bevásárló kosara van, stb. Nem véletlenül maradtunk a márkánál.

Titati
titati

Titati Kép
Bizony végre én is boldog lehet Kép Kép Kép
Már nagyon kellett Kép
Azért még várunk még egy eredményt a teljes megnyugvásig. Két hét múlva lesz egy szív uh Kép

Annácska 17+1

annácska

Zsuzsófi
24 hétre született babának még nincs esélyeKép Túlélési esély akkor még csak kb. 5%...
Az még egyébként is vetélésnek számít...

Medike
Mikor költözöl Debrecenbe?
Lettymama2

Titati, köszike!

Nancsi

Kép

Kép
nancsika

Ja, Titati, én azért a sima langyos tejet nyomatom (ha kell, mert nem tudok visszaaludni), méz és cukor nélkül. És így is imádom! Kép
Vendég

Eszti
Én a tejet csak cukorral tuom meginni, vagy kakaónak.. simán brrrrrrrrr.... Kép

Jódot mivel lehet kiszedni szerintetek?
titati

Lettymama,
Nem tudom mégKép Igazából annyira bejött a dokim itt, hogy most nem szívesen kezdenék el Debrecenben keresgélni, bár régi élményeim vannak a klinika nőgyógyászairól, de ...... akkor még más indokkal jártamKép
Szóval lehet, hogy maradok itt a szülésig, aztán megyek majd Manócával a papához.
Majd még kigondolom, ha már szabad leszek a melótól, amíg dolgozom, addig biztosan maradnom kell.

Eszti, köszi! Megnézem!

Titati,
Állítólag azzal a rózsaszínflakonos oxigénes akcióvalKép Legalábbis a szépen mosolygó hölgy ezt állítja a reklámbanKép
A nagynéném a sóra és a keményítőre esküszik. Én még nem próbáltam, de állítólag bejön. Szóval nem merem teljes hiteleséggel ajánlani, csak hallomásbólKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Annácska! Annyira örülök a jó hírnek! Gratulálok Kismami! Kép
Nekem még sajnos nem jött meg a Pampers csillag, pedig ma árkus szemekkel figyeltem a postát! Kép

KépKép
nicika

Annácska! A munka pedig jöhet nyugodtan! Már alíg várom! Kép

KépKép
nicika

Zsuzsófi
Övterelőt is lehet a Minimanóban kölcsönözni! 6000Ft amit utánna levásárolhatsz! Én használtan vettem 4000-ért! A biztonsági öv elég veszélyes tud lenni! Pici rántás is elég a nagy bajhoz! Régen a kismamiknak nem is volt kötelező bekötni magukat, ha tudták igazolni, hogy várandósak! (úgy kissebb volt a kockázat) Ez gondolom már nincs így mióta lehet kapni övterelőt!
A kocsit miért cserélitek le?

Eszti
Engem érdekel a csecsemőújraélesztési és egyéb... tanfolyam! De lehet egy kicsit később! Bár az az igazság, hogy úgy rohannak a hetek! Kép

A nervenpflege-t azoknak ajánlom csak akik már túl vannak minden egyében... meleg zuhany, cukros tej, barátnőmnek a doki egy kispohár vörösbort is ajánlott! Ha ez már mind kevés akkor nyugodtan ki lehet própálni, nincs magzatkárosító hatása. Sógornőm három napig szinte semmit nem aludt össz talán 1.5-2 órát!!! Ez az álapot rosszabb volt mindennél! Ilyen esetben nyugodtan be lehet szedni ezt a gyógynövénykészítményt! De persze mindenki kérdezze meg a dokiját... hátha ismeri.

Az 5% is esély... én úgy tudom nem számít vetélésnek. Persze ez attól is függ, hogy előre várható volt-e és kapott-e tüdőérlelőt a baba.(a tüdő fejlettsége a számottevő ilyen korán)
Barátnőm ikrei 500-600 grammosak voltak és nem sokkal nagyobbak mint 24 hét. Az egyik kislány most már gyönyörű nagylány(pedig a dokik azt jósolták, hogy nem fog tudni járni, enni, szellemileg visszamaradott lesz) semmi baja. Érdekes, hogy ő volt a kissebb és a problémásabb mégis a másik ment el hirtelen.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Medike köszi
Jódfolt megoldódott Kép Találtam egy tök jó oldalt a foltokra Kép Bébik mellett még jól is jöhet Kép
http://www.otthonpraktik.hu/tar7/tart7.html

Titati
titati

A koraszülöttek túlélési arányairól: (bár ezek Svédországi adatok!)
23. héten: 44%
24. héten: 63%
25. héten: 73%
26. héten: 81%
27. héten: 88%
28. héten: 90%

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?