Szilvi
Hétfőn ne menj a DM-be pelust venni, mert mi ma voltunk és nem volt csak a 3-6 kg-os, a midi és a maxi nem volt csak kiscsomagosba. Én szívesen mennék veletek, de nincs az ami nekünk kell
Szegény Kinga és szegény kislány
Nekem volt egy tanítványom, aki állandóan verekedett, hogy foglalkozzanak vele, legalább az iskolában. Otthon szegénnyel senki nem törődött, adtak neki enni, tiszta ruhát és semmi többet. Anyuka és apuka éjjel-nappal dolgozott, hazaértek fáradtan . . .
Most kb. 16 éves lehet az a gyerek, el sem merem képzelni mi lett belőle
Viki
Ha már Olivér önálló, akkor a negyedik . . .
Lehet, hogy nem olvastalak régebben, de mi volt Hanna lábaival?
Vettem Jóéjt-Papit Sárának. Le is nyomta az egész üveggel, utána 1 órával azért még szopott egy keveset elalvás előtt, kiváncsi vagyok meddig fog éhenhalás nélkül aludni.
Szerintem én Jóéjt-papi nélkül is tudnék aludni min. 24 órát egyfolytában.
Nikcsi
Remélem jól sikerült a buli!!!
Szerintetek hol tudok venni az én vékonyka lánykámra egy olyan overállt, amiben nem úgy néz ki, mint a beszorult űrhajós??? Mostmár ott tartok, hogy max. 10e (eddig 5e volt). De nincs sehol!!!!! Amit vettem neki a múlt héten azt visszavittem, hogy szűk. Szó nélkül visszaadták az árát. Abból azért vettünk ma neki egy hintát. A délutánt végighintázta miközben az apja zongorázott neki
Sára vigyorgot és dúdolt.
Nemsokára jön a télapó is!!!!! Ajajaj!!!! Rohan az idő!!!! Egy közös nagy télapó ünnepséget kellene rendezni, "bérelt" télapóval. De azért otthon még az ablakban lehet valami . . .