Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nikcsi,
Mi is boldog névnapot kívánunk utólag Korinak!
Az olvasásban meg totál lemaradásom van, ezért nem is tudom, mivel idegelt fel a védőnő. Szerintem akkor kezdj aggódni, ha már homeós bogyókat irat fel a dokitokkal Korinak a mozgásfejlődés elősegítésére (pl. Kiwiagracicót, hogy gyorsan felálljon és járjon:-)))))
Az nagyon tetszett amúgy, amit Cory írt az átlag védőnők és dokik méretéről. Legközelebb tanácsadáson majd én is lemérem őket:-))
Szerencsére nekünk még Hanna lábai miatt van egy jó ismerős Dévényis gyógytornászunk, akihez mindig fordulhattam és mindig lenyugtatott, ha Olivér eddigi kényelmes mozgásfejlődése kezdett minket is izgatni.

Laga,
Ezek tényleg ennyire hülyének nézik az embert:-( De ezt már több nagy cég is eljátszotta, nálam mind le is szerepeltek. A Metro állandóan ezzel a trükkel próbálkozik, nem is értem, miért jár oda még egyáltalán valaki...

A Gézengúzos úszás meg valahogy úgy van (legalábbis ezt pletykálták:-), hogy az alapítvány nagyon olcsón vagy (ingyé?) kapta anno a telket az építéshez azzal a feltétellel, ha helyet kap ott babaúszás is a környékbelieknek.

Cas,
Édesen vagány a sapis képen Sebi:-)

Ó és képzeljétek, Olivér a napokban megkezdte önálló étkezési szokásainak bevezetését:-) Szóval megjött a kedve a játékból a kajálás irányába és a mai vacsit már egyedül nyomta be kanállal!! Nem kézzel, nem elemlámpával, hanem kanállal közelítette meg a pempőjét:-)
Hát remélem Marcihoz hasonlóan, így 1 éves kor után, már a komoly úriemberek útjára lép e téren (ja, meg mindjárt kilóg a kezem a biliből:-))

Kép
De azért a szakfolyóirat fúrógépes, elemlámpás képekkel még a közelben marad egy darabig:-)
Csaó,
Viki
ccviki

Laga!
én is el akartam menni, de lebeszélt a párom, hogy nem ér annyit az autózás,meg a rohangálás. Most örülök, hogy nem mentem.

a börzén egy kislány megharapta Kingát Kép
először nagyon mérges voltam rá, főként mikor kiderült, hogy már mást is. Aztán az is kiderült, az anyja sehol, nincs is ott, szerintem csak kicsapta oda a gyereket. És szegény csak így szeretné elérni, hogy valaki foglalkozzon vele. (?)

a jövő héten megyek a DM-be pelust venni, összegyűlt a pontom a -15%-hoz, ha kell még valakinek valami, jöjjön velem!

Szilvi
szilvamag

Szilvi
Hétfőn ne menj a DM-be pelust venni, mert mi ma voltunk és nem volt csak a 3-6 kg-os, a midi és a maxi nem volt csak kiscsomagosba. Én szívesen mennék veletek, de nincs az ami nekünk kell Kép

Szegény Kinga és szegény kislány Kép Nekem volt egy tanítványom, aki állandóan verekedett, hogy foglalkozzanak vele, legalább az iskolában. Otthon szegénnyel senki nem törődött, adtak neki enni, tiszta ruhát és semmi többet. Anyuka és apuka éjjel-nappal dolgozott, hazaértek fáradtan . . .
Most kb. 16 éves lehet az a gyerek, el sem merem képzelni mi lett belőle Kép

Viki
Ha már Olivér önálló, akkor a negyedik . . .
Lehet, hogy nem olvastalak régebben, de mi volt Hanna lábaival?

Vettem Jóéjt-Papit Sárának. Le is nyomta az egész üveggel, utána 1 órával azért még szopott egy keveset elalvás előtt, kiváncsi vagyok meddig fog éhenhalás nélkül aludni.
Szerintem én Jóéjt-papi nélkül is tudnék aludni min. 24 órát egyfolytában.

Nikcsi
Remélem jól sikerült a buli!!!

Szerintetek hol tudok venni az én vékonyka lánykámra egy olyan overállt, amiben nem úgy néz ki, mint a beszorult űrhajós??? Mostmár ott tartok, hogy max. 10e (eddig 5e volt). De nincs sehol!!!!! Amit vettem neki a múlt héten azt visszavittem, hogy szűk. Szó nélkül visszaadták az árát. Abból azért vettünk ma neki egy hintát. A délutánt végighintázta miközben az apja zongorázott neki Kép Sára vigyorgot és dúdolt. Kép
Kép

Nemsokára jön a télapó is!!!!! Ajajaj!!!! Rohan az idő!!!! Egy közös nagy télapó ünnepséget kellene rendezni, "bérelt" télapóval. De azért otthon még az ablakban lehet valami . . .
hmmc

Már régen tettem fel képet Sáráról. Hát íme, az egyszeri és megismételhetlen SZERELEM

Kép
hmmc

Hmmc,
Milyen negyedik?? Ha esetleg arra gondolsz...na, amire nekem nem szabad, akkor arra ne is gondolj:-))
Lehet, nem szoktam emlegetni Hanna lábait, azok meg "dongtak", szóval enyhébb dongalábakkal született, fél évig sinezték meg gógytornázott szegényem. Ha fáradt, még tud most is elég csámpán járni, de ez elmegy már egy "hanyag lábtartásnak" is, ilyet látni "normál" lábú gyereknél is.
Valahogy a sors kegyetlenebb volt a gyerekeinkhez a kezdésnél, remélem ennyivel letudták az élet nehezét...

Viki
ccviki

Viki
Eddig nem tudtam Hanna lábacskáiról. Amikor a Cora-ban találkoztunk nem is lehetett észre venni, úgyhogy, biztos hogy szépen meggyógyult. Az élet nehezét pedig tuti, hogy letudták!!!!
hmmc

Na mi van, mindenki alszik ma? Kép
Mondjuk ebben az időben nem is csodálom!

Viki
Olivér nagyon ügyes!!!
Remélem egyszer mi is eljutunk ide, mert most még két dolog létezik egymástól függetlenül:
1. Sebi nagyon ügyesen rakja a kanalat a szájába
2. Szívesen turkál a kajában.
Ezt a kettőt kéne összekapcsolni, mert egyelőre a kanálból még azt is inkább az asztalon keni szét, amit beleteszek, a kezéről pedig jobb esetben lenyalogatja a cuccot, de általában inkább kimázolja vele az asztalt, a háttámlát és a haját (esetleg a szemébe is ken belőle, ha már álmos). Kép

Laga
Újabb érv, hogy nehogy véletlen elmenjek az Auchanba (a sztendrei útiról eddig is megvolt a véleményem).

Szilvi
Melyik DM-be mész? (A stopShop-os teljesen le van fosztva.)
Oviban nekem is volt egy ilyen harapós ovistársam (érdekes, inkább a lányok harapnak), kerülte is mindenki messziről. (Ott is sokadik gyerek volt, gondolom sokat nem foglalkoztak vele...)
Szegény Kinga! Nagyon megijedt?

Hmmc
Na mennyit aludtatok? Kép
Beugranánk a pelusért kb. 1/2 2 felé (azért kb. mert Sebi még szunyál, így nemtom mikorra végzünk az ebéddel). Csörgök ha indulunk, oké?
Hinta! Mekkora ötlet! KArácsonyra Sebi is fog kapni tőlünk az tuti! Milyet vettetek? (Ajtóba szerelhető vagy lábas?)
A Kolosy posta mellett (a Bécsi út felé nyíló ajtó mellett) van egy babaruhás tömve minden cuccal. Anyu is ott vett anorákot, de ez külön kantáros nadrág és dzseki. Lehet, hogy Sárának is előnyösebb lenne, mint az egyben kezes-lábas...
A fotó nagyon édes!!!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

Vilmos nagyapjával autókiállításon, férjem buzerálja a motorját, Teus horpaszt. Szóval én itt.

Hmmc,
na mennyit aludt Sára? Egyébként hányszor akar kajálni éjjel alapban?

Cas, Szilvamag,
különben is nagyon rossz a véleményem az Auchanról. Tulképp olyan mint egy fedett kínai piac. Hihetetlen mennyi gagyit lehet kapni, a Szentendrei úti meg olyan kicsi, hogy oda csak az állati egészségtelen ételek fértek be.
Nevermore, nevermore! (Edgar Allan Poe Hollója után szabadon.)

Bocs, de a Sübás DM azért van lefosztva, mert arra jártam. Amikor az a 3 napos 20% kedvezményes idôszak volt én is elmentem és otthagytam 25 ezret. Persze kaptam egy csomó pontot, de én csak decemberben szeretném levásárolni, mert most megvettem (majdnem)az összes pelust ami az üzletben volt. Szóval decemberben szólok és én is szívesen felajánlom az egyszeri - 15%-ot! Van valaki akit érdekel?

Cas,
a férjem felfúrt két kampót a plafonba és arr akasztottunk egy hintát. Vilmos az elsô nap kizuhant belôle fejjel lefelé. (Lehet hogy ez a baja ennek a kölöknek?) Ugyanis a kötélre csomót kell kötni nem túl messze a hintától, hogy a hinta ne forduljon ki.
Próbáljátok ki az autósülést. Azt is fel lehet akasztani ha a hordozójára akasztasz kötelet. Oda meg biztonságosan be lehet kötni a bébit.

Laga
laga

Laga!
akkor megvárom a hét végét, addigra csak hoznak a Sübába újakat Kép
a 20%-osan csak egy csomagot sikerült venni, az most kezd elfogyni

Kinga egy kicsit pityerget, de nemsokára ment vissza csúzdázni. Volt ott egy nagyon aranyos kislány, ő pátyolgatta, meg segítgette, aztán védte a harapóstól.
szilvamag

Sziasztok!

Laga
ez Auchanról nekem is pont ugyanez a véleményem! Akár a kínai piac....és tök igénytelen az egéz áruház, meg ahogy ki vannak raklapra dobálva az árúkKép
Sajnos ez van itt 5 percre, így oda kell járnunk..

hinta:
nálunk az álványos babahinta vált be. Bár az ajtóra akasztósat tovább ki lehet használni...én nem akartam szétfúrni az ajtót. na meg van kint a kertben is. Mondjuk a fiamnak nem a hinta a legkedveltebb elfoglaltásgaKép

Cas
nagyon aranyos Sebi ebben a sapkábanKép

Hmmc
a kép magáért beszélKép Mindíg elámulok azokon a párnás kis kezecskékenKép
Na és tényleg! Mennyit bírt ki Sára a jóéjt papival?

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Kép
Na találjátok ki, mi ez!

Sebit nem ismerte fel a számítógép!!! KépKépKép
Ugyanis nem vettem észre, hogy megrágcsálta a fényképező adatkábelét, ami be volt dugva az USB-portba. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
cas

Cas
Te sem bírtad tovább odaát? Nekem elszakadt a cérna, amikor olvastam.
Jó lett Sebire a pelenka? Informatikus lesz a gyerekből ez már most látszik. Sára csak a laptop billentyűit tudja kiszedni Kép

Én már egyik "Ötyönba" (egy idősebb házaspár mondta ezt, amikor kiszálltak az autójukból a parkolóban) sem járok, mert nagyon nem szeretem. Sosincs az, amit éppen venni szeretnék. Általában a szavatossági idő is necces, sőt!!! Szóltam már érte, hogy örüljenek, hogy én találtam meg a lejárt szavatosságú Túró Rudit, mint a fogyasztóvédelem vagy az ántsz. Szerintem azzal a mozdulattal vissza is tették a többi közé, ahogy két méternél messzebbre kerültem az eladótól.
hmmc

Hmmc
Hát nem! Pont ezt nem akartam, hogy ez a lekezeljük-egymást-a-sárga-földig stílus megjelenjen, de úgy látszik túl régiek a sérelmek, semhogy a felek felül tudjanak emelkedni rajta. Kép
Pedig akár jó is lehetne, végre közeledhetnének egymás felé a kismamák és a csecsemősök. De ha í]y folytatjuk, a szakadék csak mélyebb lesz.
Remélem az építőnek szánt ötleteimet legalább megfontolják...
Ja, a pelust még nem próbáltuk, majd holnap. (Kicsit nyűgös napom van, egyfolytában veszekszem szegény Zsommal. Kép Szerencsére Sebi ma egy tündérbaba, de az új pelushoz most nincs energiám.)

Kép
Kép
Kép
cas

Ritkán olvasom a szülészetes topicot, de ma már én is majdnem írtam. Egyelőre visszafogtam magam.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory
Hát tényleg elég durva lett a stílus sajna... Kép Szerintem nem érdemes belemenni, így nincs értelme vitázni. Vagy jól összeveszünk velük, vagy szépen nem veszünk tudomást a kirohanásokról, és akkor talán észreveszik magukat, és legfeljebb eltűnnek.
Láttam odaát Zsomáról a képeket, még így utólag is szörnyű volt látni a belőle kilógó csöveket.

Kép
Kép
Kép
cas

Hű mi lehet odaát.

Szilvi
Sajnos nem tudtunk elmenni a Csobánka térre, ha a Flórián tér felé jártok, a DVD-ért nyugodtan beugorhatsz, ha még kell.
Ilyen harapós gyerkőcök vannak, nem is gondolnám.

Nikcsi
Korival vigyázzatok, nehogy ő is így folytassa a cici után. Kép

Hmmc
Csodálkozom, hogy kicsi Sárára az anorák. Bár a kezén látszik, hogy nem éhezik, de szerintem egyáltalán nem olyan nagy. Kép
boglarka

Cas: Akkor elárulom, hogy csak az egyik lógott belőle ki, a másik csak érzékelő (ami a lábán van). Döbbenetes, de én ezt már észre sem veszem. Talán védekezésből...

Képzeljétek, hétfő óta nem hánytam Kép

cory 19+3

cory
Budapest

Cory
Hajrá! Talán a második fele a terhességednek nyugis lesz végre. Kép
Na megyünk dolgozni... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Ja, és képzeljétek, most adtam először Sebinek nem vízben oldva hoemós bogyót (úgy már nem hajlandó bevenni), és nagyon ügyesen elszopogatta!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas!
látod milyen ügyes?! Lehet, hogy megfelelő szoftverrel csak bele kell tölteni a tudást Kép
hogy álltok a kiütésekkel?
van valami újabb, mi okozhatja?

Hmmc!
mennyi ideig volt elég Sára pocijába a papi?
szilvamag

Cas
Én meg nézem mi baja a sz.gépnek, milyen szoftvert akart telepíteni? Próbálom becsukni, de hiába. Kép
Már hétfőn is munka?

Cory
De jó, akkor mostantól élvezheted a terhességed. Kép
boglarka

Szilvi
Hát az jó lenne! 3 évesen már az egyetemet végezné - internetes távoktatásban. KépKépKép
A kiütések hol jobbak, hol rosszabbak. A csak-tápi nem vált be, visszatértünk a régi tápira, a szilárd kajákra, kapja a hoemós bogyókat a kiütések ellen, és mintha nem lennének újabb kiütései. És talán a régiek is mintha gyógyulnának.
Egyszerűen nem sikerül rájönnöm egyértelműen, hogy mi okozza a kiütéseket.
Valszeg mi sem fogjuk megúszni a vérvételt.

Boglárka
Kép: Kép
Hát csak a családi vállalkozásba kell besegítenem. Du. megyünk is Sebivel, addig anyuval elmennek sétálni.

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok

Cas, nagyon nagyon édi a sapi.
Mi is kaptunk ajcsiba, de még jó nagy. Majd lefényképezem.

Szilvi, hát igen elég nagy hajunk van...A papájának is meg nekem is van egy kevés, így várható volt.Tudom hogy nem most beszéltetek róla, de tavasszal Mi is csatlakoznánk a múzeum látogatásokhoz, feltéve ha szabad..Kép

Hmmc, tündéri Sára!!!Olyan nagy már.

Eszti
eszti2

Egy gyors bekukk. Még élünk, csak a leányzó "szintet" lépett. Úgy tűnik a profibb mozgáshoz, és okosodáshoz kevesebb nappali alvás jár. KépKép Ennek az az eredménye, hogy délutántól egyre jobban pörög, és estére a teljes családot leamortizálja magával együtt. Olyan mint aki egy marék speedet benyomott. A végére már szünet nélkül magától mozog minden egyes porcikája.
Ja és kijött a 3. foga. Végre! Kép

Cas,
Nagggyon jó lett a sapi!!! KépKép A kínai boltban vett rámegy Sebire? Lillának elég necces.

Hmmc,
Én se tudok overállt venni Lillának, pedig ő nem duci. A kíni boltban lévő 1 db is kicsi volt rá. Kép
Így a képet elnézve Sára tényleg tiszta Apja. KépKép

Cory,
Ez jól hangzik. Kép Remélem így is marad!

A másik fórumba írogató csecsemőscsapattal (nem egy ember keze munkája) pedig kár leállni beszélgetni. Úgy sem lehet. Meg vannak győződve róla, hogy mivel mi "ráérünk" ide írogatni, ezért egész nap semmi dolgunk, nem főzünk-mosunk-takarítunk. Elhanyagoljuk a gyerekeinket és férjünket, és csak az elméleteket gyártjuk az ő lejáratásukra. Ráadásul a szobájuk az ide írogatott negatív kritikával van kitapétázva. A kórházban felelőtlenül, szabályokkal szembeszegülő kismamák (mert persze ilyen is akad szép számmal) viselkedédét pedig kivetítik arra két tucat emberre aki ide írogat. Az építő, intelligens beszélgetés meg ismeretlen fogalom számukra. No comment...
myra

Hmmc
Tök jó a pelus!!!

Cory
Tényleg mozog már?!

Kép
Kép
Kép
cas

Cas: két napja egyértelműen érzem Kép

Myra: én is remélem, hogy így marad Kép Lillának gratulálok Kép

cory

cory
Budapest

Jóéjt Papi
Este 8-kor ette és már éjfélkor éhes volt. Szerintem ez az éjszakai evés csak rossz szokás nála.

Cas
Örülök, hogy jó lett a pelus Kép

Most Sárán a sor a takonykorban. Szegénykém olyan náthás lett. Folyik az orra, nem kap levegőt, üvölt és senkinél sem maradt el rajtam kívül. Éjszaka alig aludtunk valamit. Már kijöttem vele a nappaliban és együtt fetrengtünk 1-től reggel 5-ig, 6-kor pedig bekakált. Úgyhogy most 24 órás szolgálatban vagyok, nagyon nyügi.
Eddig porszívóval szívtuk az orrát, ha már bekapcsoltuk üvöltött. Ma vettem neki elemes orrszívót, nagyon jól működik és talán nem is ordít előtte annyira, csak közben.
hmmc

Hmmc
Hát részvétem! Te se aludtál már egy jót lassan egy éve... Kép Kép Sárának jobbulást! Kaptatok vmi homeós bogyót?
Sebi iszonyú bizalommal van az őt bántó emberek/tárgyak iránt! A dokinénire is képes mosolyogni közvetlen szuri után, és a porszívót sem utálta meg (még amikor az apja bekapcsolja, és elkezd közelíteni, akkor is csak érdeklődve nézi, mi készül). Vagy ennyire rövid az esze, hamar felejt. Kép

Eszti
A képet várjuk! És mesélj, mi van veletek mostanság?

Myra
Hű! Nem semmi a kiscsaj! Kép Ismerős mesélte, hogy ő azt tapasztalta, hogy akkor pörögnek így a gyerekei, ha olyan gyümölcsteát ad nekik, amiben van hibiszkusz. Lehet, hogy Lilla a répalére reagál így... Kép
Mi most próbáljuk Sebi fürcsijét kijebb tolni, hátha akkor nem kel olyan korán, de ha 8-kor, ha fél 10-kor megy aludni, akkor is kipattannak a szemei pontban 6-kor. Kép Ez csak az óratekergetés után lesz kínos, amikor ugyanez 5 óra lesz. Jajjj...

Cory
De jó!!! Kívülről is érezhető? Fiúk mit szóltak? Kép

Fúúúúúúú, kész vagyok a mai naptól, Sebi délután elég sokat nyűgizett, és most az estét is egyedül kellett végigcsinálnom.

Kép
Kép
Kép
cas

Cory!
örülök, hogy jobban vagy

Hmmc!
nektek pedig jobbulást!

mikor lesz a következő buli?
lassan esedékes már Kép Kép Kép
szilvamag

Cas!
úgy tűnik egyszerre írtunk
Enikő az utóbbi napokban sírós lett, nem tudtam miért, de most írtad a hibiszkuszt, olyan teát ittam mostanában rengeteget. Lehet, hogy attól?
Nem is főzök most néhány napig Kép

Myra!
sikerült kiolvasni valami okosságot a könyvből?

elfelejtettem mesélni, Enikő barátnőm szombat éjszaka megszült, szinte pillanatok alatt 55 cm és 3300
szilvamag

Szilvamag
Lehet hogy én nagyon betartottam mindent, amit a védőnő és dokinő mondott (forralás, evés....), de nekem azt mondta, hogy max. gyümölcsből készült teát igyak. S mivel Fanni fájós pocijú volt, inkább mindent betartottam.
DVD kell még? Tudsz jönni érte vagy mi vigyük el?

Hmmc
Szegény Sára.Kép Kár, hogy ők még nem tudják, hogy az orr tisztítás után jobb lesz nekik.
boglarka

Cas: kivülről? ÁÁÁÁ, ahhoz még túl sok a párna rajta Kép

cory
Budapest

Szilvi,
Már van egy-két szer amit beszerzek itthonra.
És milyen nemű lett a gyerkőc? Enikő mondta, hogy nekik is meglepi. Neve?
A Bricoban ma találtam fejvédőnek való anyagot ami jó lenne, de nagyon drága. Kutatok tovább.
Azt mindig elfelejtem megkérdezni "töltetnek" mi lesz benne?

Hmmc,
Mi a márkája az elemes orrszívónak? Nekünk van Living Lab, de a porszívóshoz képest semmit nem ér. Annyi csak az előnye, hogy vihetem bárhová.

Cas,
Akkor inkább az alma lehet a bűnös. Azt kap mostanában minden nap. Kép
myra

Sziasztok!
Csak bejelentkezek!
Laga! A gézengúzhoz úszni bárki mehet. Ha heti egyszer mentek, akkor a havi 4 alkalmas bérlet 8e.

Cas! Örülök, hogy sikerrel jártál a börzén.

Lányok, itt békáson van két dm. Azokkal mi a helyzet? Azok is kifosztva?
aranyhold

Myra: a viheted bárhovára nekünk a porszívós jött be, csak szájjal szívva Kép

Hányásmentességem 7,5 napig tartott.

cory 19+5

cory
Budapest

Szilvi
Hát nemtom, előfordulhat. Én anno nem mertem gyümölcsteát inni, de én a málnától-szedertől féltem (főleg mikor 6 hetes kora körül tiszta kiütés volt a kölök).
Enikőnek nagy gratula! Tényleg, kisfiú v. kislány? Hogy hívják?
A köv. bulit mi is várjuk!

Cory
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
a hibiszkuszos csipkebogyó jó a tejnek és Kingával literszámra ittam, kutya baja volt (az instant anyateák is ezt tartalmazzák)

Johanna lett

Boglárka!
igen, köszi, szerintem nemsokára találkozunk egy bulin
legalábbis remélem Kép
szilvamag

Cory,
Igen ezt már Szilvi is mondta, de nekem úgy nem hatékony. Valószínűleg béna vagyok. Kép

Rosszullét: KépKép
myra

Myra: én vettem egyet külön, és rövidebbre vágtam a csövét.

cory
Budapest

A porszívós orrszívót én sem tudom szájjal szívni, pedig küszködtem vele rendesen.
Az a baj, hogyha már bekapcsolom a porszívót akkor magán kívül üvölt és utána nem lehet megnyutatni a sírástól pedig újra taknyos lesz és lehet kezdeni előlről az egészet. Nekünk jól működik ez az elemes. Éjszakára nagyon szépen le tudtuk szivattyúzni és aludt legalább 5 órát egyhuzamban.
hmmc

Hmmc,
Még nem írtad, milyen márkájú?
myra

Brrrrrr... de utálok ZH-t javítani... Sziszifuszi munka. Kép
De legalább a fele már megvan! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Myra
LivingLAB a márkája. Nekünk nagyon jó. Rengeteget ki tudok vele szívni Sára orrából.
hmmc

Laga!
felhívott egy porszívóügynök Rád hivatkozva.
ejnye-bejnye Kép
szilvamag

Képzeljétek Fanni próbál mászni előre, de csak hátra felé halad. Kép

Nikcsi!
Elutaztatok? Már rég nem jelentkeztél. Vagy a villámsújtotta modemetek teljesen bekrepált?
boglarka

Boglárka!
én is így voltam a korcsolyázással Kép
szilvamag

Boglárka
Sebaj, 1-2 héten belül belejön, és akkor utol sem éred majd! Kép

Nikcsi tényleg nagyon eltűnt. Kép
Hmmc, te sem beszéltél vele?

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Egy pár napra sajnos eltűntem, mert a modem megadta magát.

Örömmel látom mindenki jól van, mi is jól vagyunk.
Ma voltunk orvosnál a Gergő köhögése miatt, de nincs semmi baj, valszínű száraz a levegő a házba. A doktornő szerint most jön még csak az igazi vírusos időszak. Jaj....

Lányok, már régen meg szerettem vola kérdezni a tapasztalatokat az agyhártyagyulladás elleni injekcióról. Várnám tőletek az infókat, mert nekünk elvileg most lesz aktuális.

Előre is köszönöm, sziasztok.
kriszti1

Sziasztok!

Bocsi, hogy el vagyok tűnve, de nem tudok mikor írni. Én ilyenkor már hulla vagyok, és inkább az alvást választom, ezerbocs! Nem is értem Ti mikor tudtok írni?! Vagy az én kedvenc lányom túlzottan anyás?! Minden kezem lefoglalja, mert állni kell, sehol nem hagyhatom ott, mert akkor sírás van. Azt hittem ez az anyára való csimpazkodás a szülő rosszul nevelése miatt van. Én nagyon szeretem, de el tudok tőle szakadni, ellentétben Korival, sőt ha ismerős jön és Kori is szereti, akkor még a kezébe is nyomom a drágám. Na, de inkább a lényegre térek.

SEGÍTSETEK SOS! Anyámnál volt egy cég, aki tipp-toppra kitakarította a francia ágyát, ez persze reklám. Anyu megadta az én elérhetőségem és holnap hozzánk is jön a pasi (takarítani). Viszont mondanom kell majd x személyt, arra gondoltam, hogy nálunk babásoknál ez nagyon jól jöhet. Ingyen és bérmentve kitisztítják, amit szeretnél (parketta, kő, szőnyeg - Cas, kanapé, ágy, stb.), azt hiszik, hogy ezáltal megveszel egy igen drága készüléket. Anyunál márciusba voltak, aztán hozzánk is akartak jönni, de akkor még nem kívántam senkit a házunkba. De anyut azóta se zaklatták egyszer sem, szóval szerintem megéri. A kérdésem az lenne ki vállalná, hogy hozzájuk is elmenjen az ürge? Vagyis kinek adhatom meg a számát, nevét? KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT. Na nehogy azt gondoljátok, hogy a cég marketingese vagyok. Kép
nikcsi

köszi, de engem már Laga "beajánlott"
szilvamag

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?