Sziasztok!
Próbálok néhány dologra reagálni, de alig bírlak behozni benneteket. Ma nagy volt a forgalom!
Vezso:
- mozsár: tegnap láttam az IKEA-ban, bár nem az a szép régi réz, hanem fehér porcelán, de volt hozzá örlő (?) is, és így került 990.- vagy 1990.- forintba. Azt hiszem, az utóbbi a helyes ára sajnos.
- miért végezted két év alatt a gimit? Ilyen okos vagy vagy csak sietned kellett valamiért?
- Muffin: nekem is van könyvem, és nagyon szeretem én is sütni. Az alapreceptet szoktam készíteni sok-sok tortadarát teszek bele és dejót (nem tudok diót darálni, de a dejó éppolyan jó). És én egyszerre háromszoros adagot szoktam sütni, mert papírral úgyis eláll egy hétig is.
Mindenki:
férjproblémák: képzeljétek, kicsit visszaadtátok a hitem, hogy nem csak velünk estek meg ezek a dolgok, néha már röhögni is tudok ezeken a meddő vitákon. Ha a volt férjemnek is több humorérzéke maradt volna, akkor talán ő sem máshol keresné a boldogságát
Vaktyúk:
Köszönöm a szíves fórumot, nagyon megnyugtatott DÚV. Ki ő? Mit tudsz róla? Nem volt még időm végig elolvasni a fórumot. Onnét gondolom kiderült volna.
Képzeljétek, Kristóf szerelmes
Élete első szerelme. Talán nem szép, hogy kibeszélem a háta mögött, de ő még nem olvassa a topicot
Viszont képzeljétek, ma szerelmes leveleket ÍRT és rajzolt Emesének. A kislány volt a kezdeményező, majdnem minden fiúnak rakott a szekrényébe kis papírkát, amire ráírta, hogy Emese és a fiú jelét rajzolta még oda. Erre Kristóf egy hétig gondolkodott (igazi mácsó
), és ma válaszolt. Alig győzöm papírral, már a sokadikat rajzolja tele. Fogalmam sem volt, hogy már tud írni
Ja, és ma megdicsérték zeneovin, hogy szépen énekel
Annyira örültem, mert igazolva látom, hogy nem hiába iratkoztunk be. Nagyon szeretném, ha tanulna énekelni és hangszeren játszani majd. A sportban még ügyesednie kell, de tornán is lelkes nagyon, és most még ez a fő
Bernát egész nap azt mondja, hogy ba-ba-ba-ba és közben vigyorog
Annyira édes
Ildi!
Én is nagyon aggódva vártam Marcipánról a híreket. Örülök, hogy már jobban van. Kristófnak volt pont ennyi idősen egy hasonló betegsége, de az nekünk hetekig eltartott. Már azt kezdtem hinni, hogy egy gyerek törvényszerűen így működik, de ne aggódj, én is meggyőződtem róla, hogy nem lesz egyfolytában beteg
És hogy a szegény középsőmről is írjak, úgy érzem, végre kicsit közelebb sikerült kerülnünk egymáshoz. Mármint mindketten jobban ki tudjuk mutatni. Õ mindig rohan hozzám az oviban, mikor megérkezem, és ez annyira jó érzés!!! Majd meglátjátok
Meg kínosan ügyelek rá, hogy Bernát aludjon el legkorábban, utána jön a középsőm, aki mellé be tudok már feküdni mesélni, beszélgetni, összebújni, addig Kristóf a nappaliban legózik csöndben. Szóval így kezd kialakulni
Tudjátok, nekünk Kristóffal is az esti ágyban összebújás vált be a leginkább, mint beszélgetés, lelkek kiöntése, kínos dolgok szóbahozása és simogatások
Pont, mint a férfiakkal, velük is így tudok kapcsolatot építeni
Vezso és Patri talán jobban érti, miről is blablázom itt, de azért mások is érthetik, ha nem, majd megértitek
)
Hajni:
köszi a mailt a találkozóról, és utólag csatlakozom a féléves szülinapot köszöntők népes táborához
Patri!
A fiúknak sokkal könnyebb pisit csiholni, mert felragasztod a zacsit, és ráadod a pelenkát és vársz. Vagy felrakod a zacsit és hideg kézzel megsimogatod a pocakját, megnevetteted. Jó ha előtte sokat tudod itatni (persze ha a vérvétel nem éhgyomri). Melyik kórházban lesztek?
Kingu:
nagyon sajnállak, nekem egyszer volt egy nagyon hasonló, bár én inkább nem tudtam felkelni, annyira fájt a derekam. Még kislány voltam. Azóta rettegek egy hasonlótól, ezért ha érzem, hogy felfáztam, máris tekerem be a derekamat egy stólával. Ez általában használ rögtön.
Én is akarok menni már színházba! De legalább egy mozit szeretnék a héten (talán 3-4 éve voltam moziban, színházban kb. másfél-két éve
)
Juszti:
a kép jó, de biztosan mondhatom, hogy hamis. Reklámgrafikával foglalkoztam, simán lehet ilyen trükköket csinálni. Még ilyenebbeket is, de azért tényleg aranyos kép
Brigó:
Kristóf annak idején egy műanyag játékdarabot nyelt le, de csak akkor vettük észre, mikor a pelenkájában megtaláltuk
Most már lefeksztem aludni
Jó éjt!
Dorka