Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja de sorry itt nincs is 17 hetes pocak! Kép Csak 12 és 15!

KépKép
nicika

Köszönöm! KépTényleg egyszerűbb lett volna belinkelni Kép

faby

Nicika: a fejénél zártak ezek is, és az a lényeg, hogy a szél ne fújja az arcát, mert ők még nem vesznek olyankor levegőt.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

De akkor tedd fel a 17 hetest is mert kiváncsi vagyok! Kép

KépKép
nicika

Cory! Köszönöm! Tök jó hogy vannak közöttünk tapasztaltabb kismamik! És szerinted a két kocsi közül melyik a jobb?

KépKép
nicika

Faby! A táblánkat láttad már?

http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

(Ja és a pofilodban nem jól van a honlapod címe!)

KépKép
nicika

Nicika: ha jól sejtem, a másodiknak, nem fordítható a tolókarja. Nekem az fontos szempont. Szóval 1-es.
cory

cory
Budapest

Na, kijavítottam a honlapcímet Kép És feltettem a 17 hetes képet is Kép
Igen láttam már a táblátokat, nagyon jó! Biztos sokat dolgoztál vele! Gratu=)

Nekem meg lassan indulni kéne dokihoz, de nagyon nincs kedvem Kép

további szép napot!

faby

Cory! A külömbség a kettő között a leírtak alapján a hordozón kívűl:
827-es:
14 kg, 3 pozicióba dönthető, 5 pontos bizt. öv, átfordítható tolókar, dupla belső huzat, lábzsák, esővédő

646-os:
18kg, 3 pozícióba dönthető, 5 pontos bizt. öv, könnyen csatlakoztatható hordozó, első kerekek bolygósíthatóak, lábzsák.

Szóval igazad van és a második tényleg nem fordítható át és még esővédő sincs hozzá! Azt hiszem döntöttem! Kép

KépKép
nicika

Nicika: Kép A másodiknak van elöl karfája? Szerintem az is fontos.
cory

cory
Budapest

Cory! Na ez az amit maximum a kép alapján tudok megmondani, de azt te is látod! Szóval meglehet hogy nincs!

KépKép
nicika

Nicika
A sterilizáló szerintem felesleges...
az 1-es számú PC kocsit néztem élőben, és alég gyengus a kereke, meg a váza is...

Lányok: borsmenta teát lehet inni terhesen?
titati

Nicika: nem tudom, milyen terepen fogod tolni, fogsz-e buszozni stb. De ismerve a vidéki városok ellátottságát alacsonypadlós buszokból, szerintem édes mindegy, milyen babakocsid van, nem tudsz vele felszállni Kép
A másik kérdés még az, hogy mennyit autózol, kell-e, hgoy a babakocsira rögzíthető legyen az ülés stb. Nekem pl nem kellett, de mikor ilyen pici gyerekem volt, még nem is volt autónk Kép, de nagyobbként simán át lehetett tenni az alvó gyereket az ülésből a babakocsiba anélkül, hogy felébredt volna.
cory

cory
Budapest

Hát túl sokat sem buszozni sem autózni nem fogok! Csak a faluban fogom tolni, itt pedig a járdák elég jók!
Egyébként ezt a kocsit én is láttam élőben, ilyen van az egyik barátnőmnek és ő nagyon dícsére. Õ is csak arra használja mint én!

KépKép
nicika

Még kérdeznék!
Az orrszívó porszívónál az üveg vagy a műanyag a jobb?

KépKép
nicika

Nicika: ha megy a szoptatás simán rendben, akkor teljesen felesleges a sterilizáló. Ha meg nem megy, még mindig körbe lehet nézni Kép

Titati: passz.

cory
Budapest

Titati! Én sem tudom!

Cory! Akkor sterilizálót egyenlőre nem veszünk! Kép

KépKép
nicika

Nicika: szerintem mindegy, hogy üveg vagy műanyag. Mindkettő kifőzhető. A műanyag nem törik. De nálunk pl az üveg is kibírt 2 évet Kép

cory
Budapest

Cory! Csak mert három félét találtam a pekidon, abból egy műanyag és kettő üveg, de tök más az áruk! A márkáik: Arianna, Csöpi és Pisze! Hallottál már valamelyikről?

KépKép
nicika

Találtam még egy olcsóbb kocsit!
Tele Buggy 26220Ft

TULAJDONSÁGOK
12.5 kg
Aluminium váz
légkamrás kerekek
állítható lábtartó
rögzíthető első bolygókerekek
nagy bevásárlókosár
kényelmes rugózás
tetőablak, kényelmesen párnázott ülés
méretek összecsukva: 115x48x41 cm
méretek kinyitva: 97x60x110 cm

Ez lehet hogy jobb?

KépKép
nicika

Találtam még egy olcsóbb kocsit!
Tele Buggy 26220Ft

TULAJDONSÁGOK
12.5 kg
Aluminium váz
légkamrás kerekek
állítható lábtartó
rögzíthető első bolygókerekek
nagy bevásárlókosár
kényelmes rugózás
tetőablak, kényelmesen párnázott ülés
méretek összecsukva: 115x48x41 cm
méretek kinyitva: 97x60x110 cm

Ez lehet hogy jobb?
Kép
Vagy ezt nem lehet dönteni?

KépKép
nicika

Nicika: megnéztem. Nekünk Csöpi volt az első, aztán most Arianna van. De lényegében mindegy. Az elv ugyanaz mindnél.

cory
Budapest

Nicika: na, ez már az izlések és pofonok Kép Én nem szeretem az esernyőkocsikat, úgyhogy nálam ez szóba sem jöhetne. De ez nagyon emberfüggő. Nézd meg élőben ha tudod, tologasd picit, próbáld meg 1 kézzel tolni, mennyire irányítható. Tegyél bele némi súlyt. Pl a táskádat vagy akármit, mert üresen minden babakocsi profi Kép De én most pont amiatt szívok, hgoy gyerekkel együtt már nem irányítható a kocsim Kép
cory

cory
Budapest

Lányok szundikáltam egy kicsit, de már megint itt vagyok. Előtte függönyt cseréltem. Most szürke csíkos van. Igazi börtönhangulat!

Nancsika!
Nagyon szupi az a varrós oldal, kimásolgattam belőle magamnak a lábzsákot meg a takaró sapka részt is. Már csak tesómtól kell elkunyizni a varrógépet télen és mehet a varrás. Én bocimintás anyagból varrom meg. Ha kész lesz felteszem!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Aludtam egy picit, de nem mondanám, hogy most jobban érzem magam. Kép
Nici,
jók a kocsik. A hordozósba a javaslatok szerint 2-3 hónapos koráig nem teheted. A sterilizáló fölösleges. Én inkább kifőzőm, ha kell.

Nekem a mérleg kölcsönzése még a kérdéses és a légzésfigyelő. Akinek van már 1 gyereke, az meddig mérte őt?

Angi 24+3
angi79

Angi!

Honnan lehet mérleget és légzésfigyelőt kölcsönözni?

Kép
szelivi

Angi: én mérleget nem engedek be a lakásba! Hetente leviszem a védőnőhöz megmérni, de szopikat nem vagyok hajlandó mérni, mert egyrészt semmi értelme, másrészt csak stressz forrás.
Légzésfigyelőt szintén nem szerzek be.
cory

cory
Budapest

angi79

Légzésfigyelő szerintem felesleges. Csak azoknak a szegény babóknak kell, akik kicsit "betegek". Nem teljesen egészségesek, sokkal kisebbek, mint kellene.
De itt ilyen baba nem lesz! Itt mindenkinek kis vagány, erős babója lesz! ;)

Csajok. Én meg porszívóztam. Meg mostam is. KépMost ott tartok, h le akar szakadni a derekam.Kép Ez iszonyat. Asszem hímzem a macit egy kicsit pihenés képen.Kép Mosogatás meg megvár.Kép

Rendesen izgulok, h este láthatom a Manócskámat.Kép Már alig várom.Kép

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Sziaszok!

Annácska: felháborító, amit műveltek, de nagyon ügyes vagy, hogy képes voltál dűlőre jutni velük.

Én is csatlakozom a napok óta nem alvók táborához. A baba minden este rákezdi a mozgást, és nem hagy aludni. Kép De ez édes álmatlanság, azt hiszem.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Azt hiszem nekem is csatlakoznom kell, bár nekem az elalvással és nem az alvással van gondom. Újabban rengeteget mozog a Pici és főleg estére, sőt késő estére időzíti a mozgást. Tegnap már 11 óra is elmúlt mire végre elcsitult. Párommal már minden félét csináltunk, énekeltünk neki, simogattuk a hasam, de semmi nem használt! Kép De azért élveztem nagyon! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok kismamik!

Bocs, de már tényleg nagyon régen jelentkeztem! Sok a melóm, egy éltet: januártól már sokkal jobb lesz.

Lányok,szépen gömbölyödtök ti is!

Magunkról annyit, hogy a pocaklakóm 1 hete folyamatosan mozog, általában este és ilyenkor mindig megrugdossa a kezem. Szerdán reggel 8-ra megyünk a 4D ultrahangra. Köszi a tippet a babó mozgásra ( hogy egyek), mert ezt mostanában tesztelem és nekem bejött! Remélem, szerdán reggel is ficánkolni fog a kicsike.
Beszámolót+babaképet+pocakfotót még aznap küldök. Tuti lesz időm, mert szabin leszek!

Találkozó lesz? Én is csatlakoznék! Nincs időm visszaolvasni... Mikor, hol?

Nicika!
Én fel tudom ajánlani, hogy 4 kismama + én összefogunk beülünk az autóba és meglátogatunk. Mondjuk hétvégén. Én is imádom Sopront. És a profi táblázatodért ez a legkevesebb...

Vissza kell mennem dolgozni, de szárdán jelentkezem!

Era

KépKép

KépKép
lingelera

Lingelera! Kép Jaj az nagyon-nagyon jó lenne! Kép De most komolyan lejönnétek? Jaj de jó lenne!
Várjuk a szerdai képeket! Pussz!

KépKép
nicika

Lányok! Elkezdték küldeni a Pamperses plüss csillagokat! Én még sajnos nem kaptam meg, de ez után lesni fogom a postaládát! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!
Nicika, én is csatlakozom, szívesen leruccannék a csajokkal Sopronba, és természetesen környékére! Kép Szóval, Lingelera, én csatlakozom!!! Kép Menjünk Sopronba, amíg szép idő van! Kép

Angi, én a pesti találkozóhoz is csatlakoznék, mikor lesz???

Nancs, a varrótanfolyam mikor lesz? Én már bármikor mennék! Olvastam az előbb vissza folyamatosan a bejegyzéseket, és nem néztem meg, hogy ki írta, de amikor elolvastam (lef-som a bokám...), rögtön tudtam, hogy ezt csak te írhattad! Kép Kép

Annácska, örülök, hogy megoldódik most már ez az AFP botrány, totál horror, ami veled történik állandóan. Aztán várlak a tornán továbbra is, én megyek szerdán is. Kép

Nicika, tényleg nagyon hasonlít a pocink. Holnap UH-ra megyünk, olyan jó lesz megint látni a kis piciminigyereket. ÚÚÚÚÚÚgy várom! Kép

Puszi

Eszti
22+5
Vendég

Eszti! Aztán kérjük ám a beszámolót! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Angi
Rossz éjszaka az nekem is volt .Egész éjjel szédültem fekve csukott szemmel. Régen szédültem már így éjszaka ,de akkor be voltam rúgva.

Cory
Na ezután reggel 6-kor a kocsiba meglátogatott az első róka koma. K-jó volt. Eddig még úgy se hánytam főleg nem kocsiba. Remélem, nem adtad át a staféta botot. De örülök, hogy te nem hánytál.

Nekem is jó a csütörtök 5-kor kiváló

Ildi
De jó ha jössz, legalább együtt jövünk haza! Persze csak ha van kedved?

Annácska
Örülök hogy, alakulnak a dolgok. De egy kicsit röhej hogy eddig 1 hónapot kellett várni ,ha gáz van és kivered a balhét 1 nap az eredmény. Így kell mindig csinálni ezen túl .

Zsu
Miért várod a 24 és 37.hetet? Mi van akkor?

Babetta és Levi 21+2

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Először a témák:

Orrszivó: Nekünk az üveg szivókája leesett és eltört, úgyhogy én a műanyagot javaslom.

Sterilizáló: Ha szoptatni fogjuk a babát, akkor semmi szükség cumisüvegre

Mérleg: Tényleg sok sresszt okoz, mert van, hogy óránként szopik, van, hogy 3-4 óránként.. Amig van pisis pellus és hetente nő a súlya, addig semmi értelme méricskélni!!!

Légzésfigyelő: Nekünk nem volt, de azért hasznos is lehet.

Borsmenta: Lehet inni

Babakocsi: Azt kell nézni, hogy mire és meddig akarjátok használni. Nem árt, ha hosszú a fekvőfelülete, dönthető több fokozatban, állitható a tolókarja és OLCSÓ KépKép
terepre: nagy kerekű, jól rugózó
városban, busszal: könnyű
kocsizáshoz:kicsire összecsukható

Randi: nekem is jó a 10-e, délután

Tünde 24+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lesz ám beszámoló, és remélem nagy élmény lesz megint. Kép
Mi aztán két hét múlva megyünk 4D-re, azt is nagyon várom már.
Nicika, amúgy én is vízszintig dőlthető sportkocsit néztem ki, és én még veszek majd hozzá olyan mózest, ami ebbe belehelyezhető. Már 5-6000 Ft-tól lehet kapni, ebben védett is lesz a kismanó, és ha elalszik a kocsiban, akkor be tudod vinni a szobába, mert csak ki kell emelni ezzel a hordozóval. Szerintem megéri, főleg amíg kell neki a vízszint. Kép
Én most már tuti a Peg Perego mellett döntöttem, a Venezia típust választottam. Azt mondják, elnyűhetetlen. Persze drága (70e Ft), de lehet kifogni használtan is kiváló minőségűeket fele ennyiért. Kép

Enyim gyerek is nagyon mocorog, olyan nagy területet motoszkál be egész nap, hogy hihetetlen. Hol itt, hol ott bukkan fel. Olyan muris, ahogy huppan a hasam, mikor rúgkapál. Imádom! Kép
Ja, és éjszaka is imád fent lenni, az éjjeli pisilésekkor érzem, hogy bent megy a ramazuri! Kép
Cukibogyó! Kép

Aludjatok jól!

Eszti
22+5
Vendég

Cory: Végre lelőtted a rókát!
Tök jó, hogy érzed a babát!

Zsu: Azért mindenképpen szólj az orvosnak a pöttyök miatt!

Angi: Én éjszaka arra ébredtem, hogy meg sem birok mozdulni, annyira fájt a bal oldalam. A méhszalagok nyúlnak, de ennyire még nem fájtKép

Annácska: Remélem most már hamarosan rendeződnek a dolgok és megnyugodhatsz.

Ildi: Jó AFP-hez gratula!!

Titati: Jó neked, én most erőtlennek érzem magam. Hétvégén lehozattam Petivel a padlásról a babaruhákat, de még feléjük sem néztem.

Nicika: Nekem mindenki azt mondja/mondta, hogy fiús a pocim, pedig 3 lány...
Persze drukkolok, hogy fiad legyen, de a lányok ugyanolyan jók (tapasztalat)

Faby: Üdv. közöttünk, örülök, hogy Te is irtál!

Angi: Szuper csinos/szép kismama vagy!
Persze ez mindenkire vonatkozik!!!!

Nagyon édesek a babaképek és Zsu szopis képei is.

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Eszti: Jó választás a babakocsi, barátnőmnek van ilyen, két éve nyúzzák és nagyon meg van vele elégedve!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok kismamik!

Jó régen jártam erre, csak ezt az oldalt olvastam végig!

Mi üveg orrszívót vettünk mert azt ajánlották... bár igaz ez könnyen törik viszont jobban lehet fertőtleníteni... szerintem mindegy, hogy melyiket válassza az ember.

Mérleget mi biztos, hogy nem veszünk, nem akarom ezzel feleslegesen stresszelni magunkat, szerintem azt úgyis észre lehet venni ha nem rendesen fejlődik! Elég ha a védőnéni méregeti!

Légzésfigyelőt viszont mindenképpen beszerzünk!!! Sajnos a bölcsőhalál nem csak a beteges babáknál jelentkezik. Nem sikerült még megfejteni az okát, csak találgatások vannak! Nálunk az ismerettségi körünkben nemrégen halt meg egy kisbaba Kép szülei nagyszülei gyerekorvosok!!! A következő babánál már (mostanában született) beszerezték a légzésfigyelőt!
Viszont csak úgy érdemes, ha a szülők elvégeznek egy újraélesztő tanfolyamot, hogy baj esetén tudják, hogy mit kell tenniük!

A Minimanóban lehet ilyeneket kölcsönözni! http://minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&rovatid=270&start=0&limit=10
Övlehúzót használ közületek valaki?

Nálunk elég zűrös volt a helyzet!
A szülők válnak, osztozkodnak mi meg próbálunk velük valami megoldásra vergődni... nagyon nehéz így itt velük lakni... nemtudom, hogy oldódik majd meg a lakáshelyzetünk, egyenlőre nincs rá sok kilátás, pedig nemsokára a hálószobánkba sem fogok tudni felmenni(nagyon meredek létraszerűségen lehet felmenni)
A pocim rendesen növöget, és tegnapelőtt éreztem előszőr babót!... sajnos azóta nem jelentkezett olyan határozottan... de várjuk türelemmel! 28.-án megyünk afp-re! Utánna kb két hét múlva UH. (még nem jelentkeztem be, de akkor lesz esedékes)

Remélem mindenki jól van!(Cory hányogatsz még?)
További boldog gömbölyödést!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Próbáltam zöldágra vergődni egy beadandó feladattal, de nem nagyon megy.

Tünde!
Jól értettem? Egyszerre három baba, vagy harmadik baba?

Babakocsi:
Mi direkt nagy autót vettünk a nyáron, amikor kiderült, hogy jön a baba. (persze babonából nem veszünk még babarucit, de egy baromi drága kocsit azért igen.) 550 literes csomagtartója van. Elvileg kinyitva belefér bármelyik babakocsi. Kép Remélem sokat nem kell majd buszozni. Még nem tudom hol lakik erre gyerekorvos, de a védőnő egy egészséges sétányira van.

Ja és a nap talán jó híre: Ma éreztem valami pici pukkanást a pocimban, kétszer is, evés után Kép. De lehet, hogy csak bélmozgások Kép.
Holnap igyekszerm jobban odafigyelni.

Meggyőzöm este a párom - ha nem lesz túl fáradt - hogy csináljon rólam pocis fotót.

Kép
szelivi

Sziasztok!
Ikres mamáknak találtam:

Feladó: varga gyula (margit)

www.babaholmiolcson.hu

iker babakocsi

29500 ft

vadonat új

20 371 3335

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még egy...

Eladó ikerkocsi--50 ezer ft--ÚJ

Eladó a képen látható 3kerekű ikerkocsi.
Újszülőtt kortól használható, 5 pontos biztonsági öv, alul bevásárló háló.
Tetőn betekintő ablak. Állítható lábtartó.
Keskeny--mindössze 70 cm széles. Minden normál bejárati ajtón befér.

Ára: 50 ezer ft

bézs vagy kék színben
original, dobozában
Orbán Eszter
06-30-251-6570 Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

most már jól vagyok. De látom megalakíthatom a keveset alvó kismamik clubját.

Találka: NOVEMBER 10-én Ráday utcában, Vörösoroszlán teázó. Délután 5-től. Aki jön: Cory, Vas, Titati, Esztipeszti, Nancsika, Tünde, Lingelera, Borka és én. Kihagytam valakit?

Tünde,
köszi a bókot.
Nancsi,
mi volt az uh-on?
Livi,
szuper, hogy érzed a babát.

Üdv az ujjaknak!
angi79

Angi
Engem kihagytál!

Ildi
Gratula az AFP-hez az előbb lemaradt.

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

BAbetta: jaj. Remélem, csak egyszeri volt!!!

Mamacka: én használok övterelőt a 10. hét óta. És képzeld, 1 hete nem hánytam Kép

cory 19+4

cory
Budapest

Találka lesz???
Jujj de izgi! ...esetleg én is mehetek?...bár nem biztos, hogy össze tudom szedni a bátorságom!
Mókás lesz a pocakos banda!

Angi
Alvatlanságra lehet szedni Nervenpflege-t! Ez csak gyógynövényeket tartalmaz(kismamáknak is lehet szedni), sógornőm is ezzel próbálkozott! Hátha beválik!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Cory!
éljen-éljen!!!

És a mozgást érezted már?
Én is használok övterelőt használtan vettük... engem megnyugtat!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?