Sziasztok kismamik!
Jó régen jártam erre, csak ezt az oldalt olvastam végig!
Mi üveg orrszívót vettünk mert azt ajánlották... bár igaz ez könnyen törik viszont jobban lehet fertőtleníteni... szerintem mindegy, hogy melyiket válassza az ember.
Mérleget mi biztos, hogy nem veszünk, nem akarom ezzel feleslegesen stresszelni magunkat, szerintem azt úgyis észre lehet venni ha nem rendesen fejlődik! Elég ha a védőnéni méregeti!
Légzésfigyelőt viszont mindenképpen beszerzünk!!! Sajnos a bölcsőhalál nem csak a beteges babáknál jelentkezik. Nem sikerült még megfejteni az okát, csak találgatások vannak! Nálunk az ismerettségi körünkben nemrégen halt meg egy kisbaba
szülei nagyszülei gyerekorvosok!!! A következő babánál már (mostanában született) beszerezték a légzésfigyelőt!
Viszont csak úgy érdemes, ha a szülők elvégeznek egy újraélesztő tanfolyamot, hogy baj esetén tudják, hogy mit kell tenniük!
A Minimanóban lehet ilyeneket kölcsönözni!
http://minimano.hu/index.php?main=main&page=bolt&rovatid=270&start=0&limit=10 Övlehúzót használ közületek valaki?
Nálunk elég zűrös volt a helyzet!
A szülők válnak, osztozkodnak mi meg próbálunk velük valami megoldásra vergődni... nagyon nehéz így itt velük lakni... nemtudom, hogy oldódik majd meg a lakáshelyzetünk, egyenlőre nincs rá sok kilátás, pedig nemsokára a hálószobánkba sem fogok tudni felmenni(nagyon meredek létraszerűségen lehet felmenni)
A pocim rendesen növöget, és tegnapelőtt éreztem előszőr babót!... sajnos azóta nem jelentkezett olyan határozottan... de várjuk türelemmel! 28.-án megyünk afp-re! Utánna kb két hét múlva UH. (még nem jelentkeztem be, de akkor lesz esedékes)
Remélem mindenki jól van!(Cory hányogatsz még?)
További boldog gömbölyödést!