Új privát üzeneted érkezett!

Gabinak is tetszik a topikos apukák focitalálkozója, de mi anyukák mit szólunk hozzá? Kép Kép
birolili

Nem tudom, hogy miért nem mentette al a gépre a táblázatot a gép, ezért Kobudo, elküldenéd nekem mégegyszer mindenki elérhetőségével együtt a táblázatot? Köszönöm előre is. Kép

Patriot, ezért egy kicsit késni fog az e-mail. Vagy ide leírod az e-mail címed? De én is tettem fel Zsófiról ide több képet is. ha meg tudod keresni, akkor az is jó. Vagy ha nem, akkor szívesen küldök képet.
birolili

Lili Ti csak örültök, hogy apák nincsenek otthon és nem szólnak bele mindenbe KépKépKépKép
Akkor már öten vagyunk. Még toborozni kellene egy pár embert. Van itt még egy pár férj. Termet meg biztos lehet bérelni vhol. Mondjuk Kertészeti,607-es stb.

Hogy van Niki???

Lillácska most anyával hintázik itt mögöttem éas közben nagyokat nevetgél. Meg kell zabálni. Kép

KépKép
KépKép
sbea

Zsoltiapu, mi nagyon keveset találkozunk apával hétközben. Kép
birolili

Sziasztok!
Syg, hogy bírta Leo a sétát? Hanci itt síkitozik, nagyon édes, ahogy ahngját próbálgatja! Persze normálisan fagyizni nem tudtunk, mert kivetette magát babakocsiból, de azért jól elvoltunk.

Lili, létezik, de az is lehet, h tart 2napig és elmúlik, és legközelebb x hét/hónap múlva lesz! Ne aggódj, ilyenkor minden lehetséges!

Lina, olyannyira működik a füldugó, ill. az egymásrahangoltság, h én mindig pár perccel, pillanattal előbb ébredek,minthogy Hanci a másik szobában jelezné, h felébredt, vagy ha napal a konyhában vagyok, míg Õ alszik, pont akkornézek be Rá,mikor ébred. Ez ilyen megmagyarázhatatlan kötelék!Kép

Kép
seriff

Kicsit sok hibával írtam, bocs!

Kép
seriff

Ez lett a hintázás vége:

Kép

Jó Éjt !

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!
Akkor nem is próbálok leszokni a füldugóról:-) Olyan jó volt régen, bármire tudtam aludni, de a kollégium elrontott, azóta elég nehezen alszom zajban, na és a horkolás az elég nagy zaj...

Gondoljatok rám holnap reggel, már megint megyek a vámpírokhoz, nem tudom mikor lesz már vége ennek a vérvételesdinek. Vagy még csak most jön a java, állítólag az Rh- miatt többször nézik a végén az ellenanyagot.

Tényleg, légyszi-légszi írjátok meg hol van pontosan a kórházban ez a szülésfelkészítő. Valószínű úgy érünk oda, hogy már csak be fogunk esni holnap, ne kelljen keresgetni. Izsáki úti kórház gondolom, de azon belül?

Köszi:
Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sbea!
Mikor voltatok először úszni? És hogy tetszett picurkádnak? Milyen gyakran mentek? Te is bemész vele a vízbe? Mibe úszik a bébi? Bocs a sok kérdés miatt, de nagyon piszkálja a fantáziámat. Lacát is szerettem volna vinni, de akkor még itt Kméten nem volt, vagy nem tudtam róla. Annyira édik lehetnek. Nem ijedt meg Lillácska?

Roz!
Niki hogy van? És Te??????

Seriff!
Hanci bébi olyan cuki! Nem tudok választani fotót. Dobj fel egy olyat, ami a kedvenced!

Syg!
Ugye hiába a füldugó, az anyai ösztönöket nem lehet kikapcsolni! Ez így van jól. Apa, amikor nyügizek, akkor ránéz Lacára, és csak annyit mond, hogy- 10 év múlva erre is csak emlékezni fogsz! Sovány vigasz, de tényleg így van!
Syg! Ezt Laca küldi :Kép

Lili!
Írd meg e-mailba merre laktok, és ha túl leszünk (kb.2hét) a költözésen, pakoláson akkor szívesen elviszem. Profilomban megtalálod az e-mail címet!

Lina!
Mi nem voltunk szülés felkészítőn, de ha jól tudom, akkor az első emelten (terhes patológia) jobbra, és rögtön szemben van az ajtó! Talán az van kiírva, hogy Baba-mama klub. Többen szoktak várakozni, úgyhogy bizti megtaláljátok
patriot

sziasztok Kép

nikikém jól van a drágám már olya rossz hogy alig bír vele tibor Kép ( had szokja apa Kép )
a folyósón rohagál és a kiságyból a nagyra ugrál lasám 1 métereket Kép
annnnnnnyira hiányzik már a kis békám itthonról Kép
és pedig még várnom kell a nővérke szerint a örüljek ha a hétvégére hazaegedik most várják vizelet baktérium tenyésztést holnap indul élet konrol rtg.,eeg vévétel.... szegénykém Kép

zsolti apu
tibor üzeni hogy ők mig az idő engdi kinta strandal szembeni pályán nyomják utánna meg a németh lászló suliban azt mndja ha ki van a létzsám olyan 200-500 ft körül soktt lenni 1 hóra a zsé

syg
könyv hm ... még változatlanul nem voltam molomban majd a záró bulijára oda érek most viszon t mennem kellene mert a ákinak keresztelrőre egy fehér , galléros badyt szertnék venni van egy édi kis zöld v nakú mellénye ahoz meg egy zöld kis kord gaytója imádom benne ez lesz keresztelő cuccos

pat
képet küldök át mailben köszönjük a előre is meglepit Képolyan édes babóca ezen képen Kép

mino +kob
gyönyörüek ezek a babák nem sok méret külömbség van Kép

seriff

áki is kuszik és tényéleg ugymint csiga még csikot is húz magaután ...nyál csíkot tegnap sikerült geyszer 4 kézlábra húzni magát nagyon eglapődőtt kis is csuszott gyorsan keze lába 4 felé Kép ugy nézett ki mint egy kis kiterült brekusz Kép

sam
jó hoy hallunk rólad Kép szegénykém jól kilehetsz

lina
hmmmm ezek torták én nem vagyok profi be imádok ilyen tortákat kreálni el tudok ele 2-3 órát pepecselni majd keresek ey képet és mutatok mert nálunk apa plutó mániás neki csináltam már plutot nikinek meg katicát meg gombát
szülés felkészitőt nem tudom hogy hol van gondolom szülészeten kell érdeklődni vagy a védőnőtől jaj de az neked nem jó mert nemitteni védőnőd akkor passz liliék voltak ő biztos tudja

nana

merre jársz ?????

bepa
adrika nagyon csúnyán köhög de legalább mér nem pakolja vissza gyógyit rám ha beadom neki megbékélt a dologgal hgy ezt most be kell venni áki édes csöpp fiúcska jól van anyukám éppen ma ma mondta hogy teljessen el van rontva áki mert ha már csak fejem forditom el sir utánnam Kép ma kikisértem anyut a az előszobig ami áki ágyátol 1 ajtónyira volt és ugy üvöltött hogy potyogtak könnyei és tiszta ila volt mire vissza értem ez kb 2 perc volt
és ti hogy vagytok szopi megy mennyi most a súllya babucinak ?hangulat igadozás??

megyek kicsit még mosgatok aztán alszom kihasználom hgy gyerköcök már alszank Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

lina ezt neked Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=2253&page=1&image=88483
ez még az ókorba készült Kép Kép

patriot

képet nem tudom konkréten milyet szertnél van 3 albumom itt fotóalbumok között Jozica nevken nézde meg abban hogy melyiket szertnéd Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

sűrű volt a hétvége, pedig még vendégek sem voltak Kép Biciklizés, táncház, ma délután pedig Arborétum. Olyan jó idő volt, hogy csak csuda! Emese jót aludt a kendőben, Kamilla pedig faleveleket gyűjtögetett...

Roz,
örülök, hogy jobbanvan Nki, a jóked már sokat jelent!

Patriot,
csinálok képet a lányokról, ha jól értem a két csajszi egyképen legyen, ugye? És csak a pofikájuk kell, ugye?

Seriff,
Mesikém elég nyugis, nézegeti és eszi a kezét, oldalra fordul, és elbűvölten nézi a babatornáztató csörgőit. Szóval itt tartunk. Lassan, szép lassan Õ is másznmi fog, persze ezt a Hanna-tempót nem könnyű felveeni! Hogy ilyen jól halad a mozgásban, remélem ellensúlyozza a nem túl nagy méretet? Nagyon szépen haladtok ám!

Küldök két képet, az első a táncházban készült, a második pittypang fújás után ma az Arborétumban:

Kép

Kép

Puszi

Kép

Kép
kobudo

zsófi kézben...alszik már Kép
köszi seriff, h.válaszoltál. Kép akkor megnyugodtam. dokit is felhívtam. ő is azt mondta, h.normális jelenség. én sokáig nem szerettem volna még. utálom. Kép de mindegy....legalább nem fáj a hasam. Kép

én nem tudom, hogy mi van zsófival, mert tegnap is és tegnapelőtt is egész délután nem aludt, és este 2órát ringattuk apával felváltva, majd az lett a vége, hogy semmi sem jó, és a kiságyában magától aludt el. annyira sajnáltam, mi mindent kipróbáltunk. Kép
Szerintetek mitől lehet?

Kob, gyönyörű kamilla!Kép
birolili

egyébként olyan édes zsófi, egyre érdeklődőbb már. mosolyog sokat, beszélünk hozzá és nagyon figyel minket ilyenkor. Kép a pörgő forgóját is nagyon szereti. Kép

Kép
birolili

Sziasztok!

Sbea te kis huncut! Képet köszönöm, de nem árulom el, hogy mi a meglepi! Majd meglátod kis kíváncsi Fáncsi! Nem nagy durranás de szerintem jópofa valami.

Roz!
szupi, hogy Niki ilyen rosszcsont. Szörnyű volna, ha csak feküdne kedvtlenül.
Nekem olyan fotó kellene, ahol a 3 gyerkőc együtt van. Átnéztem az albumokat, de nem találtam, vagy nem voltam elég alapos. Ha van közte, akkor leszedem onnan.

Kob
Igen jól érted! várom!

Lili!
teljesen megértelek! Zsombi is ilyen volt az elmúlt két napban (és még hányszor....!). Hiába minden! Nekem is a szívem szakad meg, de ha már tényleg elkövettél mindent, és kézben sem oké, akkor ez van.
patriot

Sziasztok!

Nagyon jó dolgokról írtok, szeretnék én is bekapcsolódni a beszélgetésekbe, ha lehet. Lányom Klaudia 9 éves, fiam 7 éves. 16 hetes pocaklakom van. Már nagyon várjuk a kicsit, április 13-ra vagyok kiírva.
kais

Sziasztok!

Túléltem a vérvételt, de remélem már nem sokszor kell...

Roz, nagyon jó a Plútó, ne mondd, hogy nem vagy profi. Tényleg, biztos, hogy a férjedéknek 250-500 Ft egy hónapra a foci, csak azért, mert a férjemnek itt ennyiből egy alkalom sem jön ki, nemhogy egy egész hónap!

Tényleg, mennyit szokás egy babócának csuklani? Szegény Lili naponta 3-4-szer fél-egy órán keresztül csinálja. Tudom, hogy így erősíti a rekeszizmait, de néha úgy tudom sajnálni, hogy biztosan már nem jó neki.

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Kais, üdv itt köztünk! Hol laksz? Mivel foglakozol, stb?

Roz, de jó, h Niki jobban van!

Pat, majd küldök képet, de most mennem kell, almát reszelni!
puszi mindenkinek!

Kép
seriff

Szia Kais,

gyere nyugodtan! Merre laktok? Úgy értem Kecskeméten?
Hogy hívják a fiadat? A nagyok iskolába járna már?

Roz,
Lackónak is 200-300 Ft egy alkalom, ők a hetényi suliba járnak focizni hetente egyszer.

Zsolti,
megkérdezem tőle, hogy mit szólna az ötlethez? Nekem nagyon tetszik...

Szaladok, Mesi hiányol..

Kép

Kép
kobudo

Seriff,

Te is sütit sütsz, vagy Hannának megy az alma?

Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

rengeteget írtatok még nem mindent tudtam visszaolvasni.

Patriot, ha még nem késő én is rakok fel képet Danusról
Kép

Most ennyit birtam...Kép Késöbb még jövök

KépKép
KépKép
nana09

Lina,

nyugi, soksor tudnak csuklani, de egyáltalán nem fáj nekik. Legalábbis ezt olvastam, a gyerkőcöket nem kérdeztemKép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Szia Kais! Gyere csak, és érezd magad jól velünk! Kecskeméten laktok?

Nálunk is igen sűrű volt a hétvége! Szombaton sógorom szülinapi partija volt. 3 gyerek, nagymamiék, dédi, meg még páran.. Utána esküvő, aztán Bálinttal és Papusszal teáztunk a Kéttemplom Galéria teázójában. Fantasztikus hely, csoda teákkal, kávékkal, sütikkel! Igaz, inkább pesti árakkal dolgoznak, de ennek a városnak kellett egy ilyen hangulatos unikum hely!
Vasárnap konvektor szállítás Székesfehérvár mellé! Csuda klassz volt a kis kirándulás!
Nem tudom mi van 2-3 este óta Bálinttal...?? Miután szopit követően elaltatom, 1,5 órán belül újra ébred, és nagyon göcsöl. Aztán puki-kaki, tisztába tevés, és megint kezdhetem újra: szopi-altatást.
Már ez volt a második éjjel, amikor az egész hajnalt (több órát) fészkelődik, nyögdécsel, felkúszik a fejvédőig állandóan. Nagyon nyugtalan, de teljesen csak 6-6:30-között ébred. Persze én meg ugrok a mocorgásaira.. lehúzom a rácstól, meg betakarom, meg simikézem..Hát már álmában is teker a pocakja??? KépKépKép
Patriot
Igazad van! Annó Syg minden készítmény összeírt itt, és azt le is mentettem.
A Camomillát még nem próbáltuk, de este is Chamomilla tartalmú kúpot (Viborucol) adtam Bálcsinak.. De köszi, hogy ajánlottad a bogyeszt, be is szerzem ma!
Úgy sajnálom... Már a megszokott rotmusában sem tud elaludni, aludni.. Abbamaradhatna mára hasfájás! Sajnos Nana ráérez
dolgokra.. Imádkoztam, hogy mi nehogy úgy járjunk, mint Dani..
Lil
Méghogy nem norműális a nyelvecskéje? Max vicces, ahogy nyújtogatja! KépKépKép
Ja, Bálint nem tud még mindig aludni nappal, max a karomon..Kép
Kob
Andrisom mindig mondja, hogy mennyire fantasztikus kislány Kami! Kép
Roz
A rosszalkodás, elevenség már félegészség! Kép
A plútós torta utáni képeken azokat a ruhákat viseli Áki, amiket most Bálint! Majd dobok fel még képet! Bár, mint a múlt heti fotókon látszik, a zöld mellényes együttest máris kinőtte! Van a ruhácskáid között hófehér kersztelői lány eucik! Azt is visszaviszem!
Mi is készülünk a keresztelőre. Novemberben lesz, mint az apukája névnapja.. Kép
Helén
Ezek a Hannák.. KépKép Én meg itt örömködöm, hogy már kinyomja magát Bálcsi, és hogy ma végre megfogta a fa csörgő békáját, és a szájához vette kicsit nyalogatvaKép Kép. Viszont állandóan ülni akar, mint Leona! Már hisztizik soxor, ha nem segítünk picit rá! Milyen vázrendszeri problémái lehetnek konkrétan, ha már ennyi idősen ülni akar??
Syg
Ahétre nem rendeltem kaját, megpróbálunk Bálcsival főzni valamit! KépKép Akármi is lesz, az tuti, hogy ma válaszolok Neked!

KépKép
mino

Pat
Küldök képeket, válszd ki kérlek, hogy melyik felel meg! A Méret nem számít? Mert inkább kisebb felbontásúakat küldök, ne foglaljon nagy helyet! Ha nem jó, akkor szólj, és foto shoppal máris módosítom, amilyen Neked megfelel! Mi lesz az a meglepi... Már nagyon pörög az agyam! Kíváncsi vagyok.. KépKépKépKép

KépKép
mino

Papusz nem annyira szeret focizni, inkább a kosár, vagy a tollaslabda! Na azt nagyon szereti!!!!! Kép
De szerintem egy jó társasággal biztosan Õ is élvezné!
Este megkérdezem! (szerintem tuti benne lenne.)
Pat
A homeos dokinénihez holnap 10-re megyek. Remélem tud a nyavajáimon kicsit segíteni..

KépKép
mino

Elöször is imádom a képeket amiket felraktok. Kép

A Kamilla+Emese egyágyban, tartja bennem a lelket. Ha nagyon elkeseredek mindig magam elött láttom azt a képet és sokkal jobb kedvem lesz, hogy hamarosan az én kis csöppségeim is igy fognak egymás mellett aludni. Kép
KOB, imádom azt a képet!!!

És LilLácska Hintázása is tündéri, mindig Dani-t jutatja eszembe. Õ is ilyen kis "pufibohoc" volt.Kép (igy hivtuk)

Emese és Bálcsi közös pihenője is jól sikerülhetett. Kép

Mino, Patriot nagyon sajnálom a fájos pocikat.Kép Tudom milyen borzalmas, de hamarosan végleg elmulik, mintha soha nem is lett volna. Kép

Lili, Zsófi-baba is nagyon gyönyörűséges. Kép

Syg, Leo képei egyre jobbak. Annyira csibész, jókedvú kis manó rajtuk. Ugye, hogy már nem sir annyit??? Kép És szerintem nagyon rád hasonlit. És a nagypapára (ha ő az) akivel az egyik képen van.

Seriff, hát te most kilogsz a sorból, mert rég nem raktál fel Hannáról képet. Ejnye-ejnye! Kép

Ja és Bepa te sem..Kép Mérges leszek.Kép

KépKép
KépKép
nana09

Ja az én férjem horgászörült és teremfocizni is jár. Bárcsak néha szegény. Mostanában pedig egyátalán nem mert esténként engem ápol. Kép
De ha ennek vége bizti benne lenne ő is.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!
Örülök, hogy írtatok. A fiamat Patriknak hívják, Õ és Klaudia is a Zenei iskolába tanulnak. Klaudia harmadikos, Patrik elsős. Kecskeméten, egész pontosan Kanonatelepen lakunk. Lakik erre valaki közülletek? Áplónői és varrónői végzetségem van, de jelenleg nem dolgozom.(Esti gimibe járok) Van aki szintén babát vár?
Kobudo, Seriff írtok nekem magatokról?
kais

Patriot, elfelejtettem írni, hogy ha újra mész majd a Baumaxba, szólj, mert anyunál van a mintaív CD-d, amit ígértem, hogy átírok. Ha véletlen jársz arra, megbeszélem vele, hogy vigye magával, és akkor odaadja.
Nana, a te katalógusaid is nála vannak... hátha már nézelődnél a picibabának:-)

Lina

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziazstok Kép

kais
üdv itt köztünk Kép örülök hogy gyarapszunk Képmi a praktiker mögött lakunk szóval nem arrafelé mint ti Kép gratulálok pocakhoz Kép

sajnos nincs sok időm mert áki nyafizik annyi csak hogy ma voltak / vannak nikinél kontrol vizsgálatok és nagyon ugy néz ki hogy jövöhéten még tuti hoy bent lesz a drágám de majd olyan jövöhét zserda körül lehtséges hogy jhet haza Kép Kép Kép de jol va azért
a váltizatossaág kedvéért már áki is adri is elkapta dokinő megnyugtataott hogy van 5 ágyas szobájuk Kép Kép szóval lehet hogy cuccolunk mindannyian kórházba Kép adri péntek óta egy szemet sem javult áki meg iszonyat hogy köhös ésa gyógyit sem akaródzik bevenni neki majd jövök ha lesz egy kis időm megyek mert szilvásgombit kell gyártanom valahogy mert nikiém azt kíván Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Jó Ég Roz!
Hogy birod??? Láttom azért a humorérzéked még megmaradt és az bizony segitség lehet egy ilyen nehéz helyzetben. KITARTÁS! Szoritok Nektek!!!

Lina, köszi. Már pont kérni akartalak ha lehet... szóval már tényleg nézegetném a katalógusokat. Kép

anyukádat hogy találjuk meg a Baumaxba?

KépKép
KépKép
nana09

Na, nyugio van, Emese kint alszik a teraszon, nagy ajándék ez a jó idő! Kép

Nana,
nagyon örülök, hogy tetszik az együttalvó kép, én is szeretem... Vasárnap reggel is (egyébként mindig Kamillának kell bemennielsőként, amikor Mesi felébred) 1,5 órát !!! eljátszottak egymással. Mesélt Neki, betakargatta. Annyira édesek voltak Kép
A naptárprogramot sikerült letölteni? Ha nem, szívesen csinálok Neked egy párat, majd meglátod, melyik tetszik! Nos? Egy éveset, vagy hónaposakat szeretnél?

Mino,
örülök, hogy jól éreztétek magatokat nálunk, máskor is szívesen látlak Benneteket, de komolyanKép

A nyugi hamar véget ért, amellettünk dolgozó gépek ébresztették Mesit, most dajkálom egy kicsit Kép

Kép

Kép
kobudo

Szia Kais!

üvözlünk közöttünk. Gratulálok a pocaklakódhoz és a kint lévő gyerekeidhez! KépTudjátok már, hogy kislány vagy kisfiú a pocaklakó?
Merre laktok itt K.méten?
birolili

Mire elküldtem, megjelengt egy csomó hozzászólás....Kép
Kais, sajnos mi sem arrafelé lakunk...Kép mi a Hunyadivárosban lakunk.

Nana, jobban vagy már?
birolili

Kais,

íme egy táblázat az adatainkkal, így nagyjából megtudhatod, hogy állunk gyerkőcökkel!

Nana,
téged még babonából nem javítottak, ugye nem baj? Majd szólsz Kép

Kép

Kép

Kép
kobudo

Ti hogyan altatjátok a gyerkőceiteket? Ébren? Ringatva?
Olyan dilemmában vagyok, hogy mi lenne a jó Zsófinak. De ha kézben alszik el az tuti nem jó, mert ha leteszem, felébred. Napközben nem érdekel, ha a kezemben alszik, de éjszaka....
birolili

sziasztok!

húúú, de sokat írtatok!

seriff, manó olyannyira jól bírta a sétát, hogy elaludt. igaz az arborétumban cicit kért, de hazafelé elaludt. érdekesen jöttünk haza, mert igazoltattak a rendőrök, mi meg csak kenguruval voltunk. így robi visszament az autóért, én meg elindultam haza leoval. a kis bestia végigaludta a hazafelésétátKép

lina, ma éjjel is füldugóval aludtam, nem volt gond, felébredek leora. pedig ő kiszámíthatatlan, össze-vissza kel.
te milyen füldugót használsz? nekem 2 nap után tönkremegy a fülem tőle.

kais, szia!

bea, nekem is kell ilyen csodahinta!Kép a sógoromtól azt fog kapni karácsonyra, már alig várom, hogy ülni tudjon! sztem imádni fogja! az anyját se lehetett kirobbantani annak idején a hintábólKép

patriot-laca, köszi! a telefonom is rózsaszín párduc-t csörögKép
néha sürgetném az időt, néha nem. ez attól függ, éppen mennyire vagyok fáradt, mennyit aludtam. de nagyon érzem, hogy sajnálni fogom ezeket a kínlódással elvesztegetett hónapokatKép sosem fognak visszajönni. máris olyan nagy baba.

roz, ez a torta nagyon klassz!! hogy csináltad?
de jó, hogy niki jobban vanKép

kobudo, kár, hogy nem találkoztunk az arborétumbanKép

lili, ez a semmi nem jó, csak sírás sajnos ismerősKép annyi különbséggel, hogy leona még álomba sírni sem tudja magát.

mino, pocifájásra írtam a discoreát? ha jól emlékszem az az ilyen görcsös, pukizós babáknak jó. de még utánanézek majd, megint vettem egy újabb homeós könyvet. ez lesz az új mániámKép de hasznos mánia.
főzés hogy ment?

nana, hogy vagy? gondoltam rád éjjel, majdnem én is meglátogattam a wc-tKép nem tudom, mi van, de olyan hányingerem volt... ráadásul leona is akkor ébredt fel és nehezen aludt vissza, beültem vele a hintaszékbe, ott meg nyomta a gyomrom és melegítette is. majdnem hívtam a párom, hogy vegye el tőlemKép aztán a cocculine-tól elmúlt. már oda van készítve az éjjeliszekrényreKép
az újabb könyvemben vannak még szerek hányingerre, majd nézek még vmit. nem próbáltál még mást a cocc-on kívül?
leona mostanában sokkal kiegyensúlyozottabb, sokat beszélget, vigyorog, kacarászik. Csak éppen éjjel nem tud aludni. igaz, most már nem ébred fel 7*, csak 4*, de így lassan 5 hónap után már ezt is nehezen bíromKép
igen, az apósommal van azon a képenKép bár sztem teljesen az apámra, ill. az ő apjára hasonlít.

megyek teregetniKép

Kép
sygnum

Én Danit napközben kiságyban ill babakocsiban altattam mindig. Ha a kiságyban akkor simogattam a kis hátát, suttogtam neki és elaluldt.

Este pedig mindig bealudt a kajcsin. Lehet hogy ő nagyon jó baba volt? Kép

Köszi Kob. Babonával én is igy vagyok. Nem is mondtuk még el szinte senkinek. Nagyon titokban tartjuk, persze a rosszulléteimből gondolom sokan sejtik. Kép

KépKép
KépKép
nana09

mino, az dioscorea akart lenni

Kép
sygnum

Szóval nem kell ringatni....tegyük le ébren? de ha üvölt? Jaj, mi lesz ma este....Képde muszály elkezdenünk még most, amíg ilyen kicsi...
birolili

sziasztok!

syg! naponta 600g körül eszik kb. 7x naponta (2x éjjel 2 és 5 körül) pótlás van van amikor sajnos tőlem nem eszik csak cumizik (nincs is olyan kor mit ennie ilyenkot pótlék van)4 kg volt tegnap azaz 4,5 hét alatt 0,6kg pluszunk van..hurkásodikKép

roz! a baj nem jár egyedül,nem semmi nő vagy,sztem ha valaki padlón van csak rád kell gondolni és rögtön magáhiz térKép gyönyörű amit csinálsz még most is cska ezt tudom mondani

Lili!Zsófi milyen ari...kézbenalvás...nos nálunk is kézben alszik el de a kókuszpólya azért jó mert abban nem veszi észre ha lerakom..csak 5 perc múlva tűnik felKép de próbáld meg lerakni mert akkor egy idő után semmit nem fox tudni csinálni..babakocsi?

Nana! picurkád hogy viselkedik?

Kais! üdv itt és gratula a pocihozKép

Az én férjem utálja a focitKép

KOB! beírnék egy-két adatot vagy Te tudsz csak beírni?

képek:bepa:benedek fotólbum
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=6221

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Roz! Örülök, hogy jobban van Niki, bár ezek a vizsgálatok biztosan szörnyűek egy ilyen kisembernek.
Bérczi Ildi rendes volt, mondogatta, hogy milyen édes a babó, ahogy nyitogatja a száját, vagy a karját az arca elé teszi. Videora vette fel, amit szeretnénk átmásoltatni DVD-re úgy, hogy Flóra és Babó uh. felvételei is rajta legyenek.

Nana! Remélem gyorsan jobban leszel. Nagyon rossz ez az állapot, tudom. Védőnővel kapcsolatban: szerintem nem vagy elkésve vele. Én csak a 16. héten jutottam el hozzá (megírta a beutalót és már mentem át vérvételre), a dokim azt modta ráérek.Meg éppen a költözésük közepén kerestem őket, ezért késtem egy kicsit, de nem volt gond belőle. Nem vagy tapasztalatlan kismama, amit mondana, azokkal úgyis tisztában vagy.
Gyönyörű, világító szemei vannak a kisfiadnak!

Kais! Üdv a fedélzeten.

Seriff! Megsütöttem szombaton a csokis tallért, csak nekem inkább puffancsok lettek. Biztos nagy kupacokat csináltam. Ettől függetlenül gyorsan elfogyott.

Linácska! Engem is sokkolt a sok csuklás néha, de állítólag a babáknak nem rossz.

Még nem találtunk nevet a csajszinak. Van valami jó ötletetek? Réka, Luca, Zsófi tetszenek, de sajnos elég elterjedtek mostanában.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Bepa
Soxor akartam már írni, hogy mi nagyon ki voltunk pöttyösödve az első 2 hónapban (amikortól anyatajat kapott), de nem kellett rá semmit használnunk! jöttek-mentek a pöttyök, néha még most is előjön 1-2 , de a doki azt mondta, ameddig nincs allergiás reakció, nem kell bántani. Volt piros pötty, meg apró pattanásféle, és mindig spontán elmúltak.. A Ti pöttyeitek olyan súlyosak voltak, hogy gyógyi kellett rá?? Kép
Syg
Köszi, hogy megint vettél 1 könyvet! Ebből mi mindig profitálunk! Köszi a dios.-t! Már alig várom a holnap 10:00-t! Főzés eddig nem jött össze, de kora délutánig terveztem, hogy még belefér! Sikerülni fog!!!! Most szopizik Bálcsi, aztán megbeszélem vele, hogy remekül ellesz Õ a pihenőszékben mellettem! A tejcim 2 napja kevesebb.. Éljen a homeo, megint szaporítok ricinussal!
Lilke
Lehet, hogy Bepának igaza van altatás-alvás ügyileg?! Én már tapasztalom.. Kép

Köszönöm Kobudo, ha szívesen láttok, megyünk máskor is! Vagy Ti, hozzánk! Kép

KépKép
mino

Kép

pici fiam amikor álmos

KépKép
KépKép
bepa77

minoKép
múlóban vannak mint egy jó ksi kamaszkori pattanásKép már nem használmo a hidrokortizont...

alvásban én is okos vagyok, de msot a lábamon alszikKép
még egy kép a paiikról isKépés még sárga volt a közepe

puszaKép

KépKép
KépKép
bepa77

Pille
Mi is a vezeték nevetek? Losonczi?
Petra, Csenge, Sára, Szonja.. Van nagyutónévkönyvem. Kölcsön adjam? Kép
Bepa
Szuper nagylegény Benedek! azt tudtad, hogy nálunk is szóban volt a Benedek név? Az egyik barátunk a szülőszobán változtatott a bébije nevén, mert az anyós belekötött a Bendegúzba, és így Benedek lett. Tehát elvetettük ezt a szép, és ritka nevet..Lett egy Bálintunk! Kép (mert a Vincébe nem egyezett bele Papusz.. )

KépKép
mino

hát ilyen is régen volt mind a két manó egyzsrre alszik bár adri rámköpte köpteteöt ( vagy a köptetőt másként kellene érteni Kép mindegy ő igy értelmezte Kép )
nemsokára jön barátnőm vigyázni a kicsikre igy nem kell rohanommés nikizhetek több mint 1 órát annnnnnnnnnnyyyira várom már

bepa
olyan gyönyörű ez a babóca látom pöttyöcskétek van jócskán kencék használnak rá ? doi mit mond tejkiütés ?

lili
drága a kis zsófi is kis hercegnő mekkora szemekkl néz Kép

pille
mikor mentek ujra bérczi ildihez ? a barátnőm, is akar menni 16. hetes most mikor érdemes tőle időpontot kérni sokára tud adni?nekem a luca nagyon letszik olyan kis boszis Kép

syg
tortát ugy csináltam hogy sütöttem egy nagy kocka tortalpot eévágtam 3 ba megkenetm a krémmel aztán fogtam egy képslepot amin plutó volt magam elé tettem késsel belekarcoltam a legfelső lapba a plustó körbevágtam aztán két zacsi között kinyujtottam marcipánt rátetem és föztem csokikérémet azzal meg konturoztammega fülét rajzoltam körbe akkor még volt cikra 2,5-3 órám ilyenekre még ccsináltam egyzser ugyan igy egy bocit is e arról nekünk nincs fotónk mert azt dédipapa 70 szülinapjára csináltam azt is ugyanigy de mivel ö nem szerti marcipánzt ilyen cukros citromos valami lötyit főztem az volt alap szin fehér és szintén csokival foltok de csináltam egyzser már dobókockát is tényleg ezt ost juttt eszembe Kép ugy szertek ilyeneket csinálni de nincs rá időm

mino

nekünk most 30. let tvolna de nikiém hogy korházban van elmarad nélküle nem buli a buli meg egyébként sem lenne szivem bulizni mikor ő meg kórházban egyértelmű volt hogy elhalsztjuk igy 13. lesz mostmár bekeményitettek a templomban is idáig csak mentél megkerszetlték és kész most be kell menni nagytemplomba kerszet engedélyt kérni ami 2500 ft és nagyobb gyerekekenek meg el is kell valamire járni oktataás félére bár nálunk inkább anyós miatt van ez az egés z mi nem járunk tempomba sem és vallásosnak sem igazám mondanám magunkat nem hiszem hogy rá fogom erőlteten a gyerekerekre hogy márpedig járjanak később templomba majd eldöntik hogy akarják e

focihoz még annyit hogy a nagypáylán kint nemkell fizetni ott az focizik aki akar nm tudom mi neve nem akrok hülyeséget mondani régen kte pályára jártak szintén ingyenes ade télire be kell húzodni tibor is csak most nem járt hogy volt felújítás de szerintem megint meni fog majd idáig kedden és szombaton járt márkész csapatokhoz

most telefononált apa gyümisalit és kérnek megyek gyorsan összedobom amig nem idulok sziasztok majd jeltkezem

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa, nagyon édes ez a kép!Kép

Mino, tényleg! Hát akkor holnap kérdezz rá Bálint pocakjára is! Biztos, hogy segíteni fog!

Én nem bánom, hogy nem csináltam máshogy ezt a ringatva altatást. Nehéz nagyon-nagyon, de sztem meg fog térülni. Persze ha máshogy is elaludna, akkor nyilván nem a legnehezebb módját választottam volna az altatásnak. De ha máshogy nem megy, hát így csináljuk. Néha kiborul a bili, ez van, én is lehetek fáradt.
Ha egy baba el tud aludni egyedül, azt úgyis észreveszi az anya, ha meg segítségre szorul, akkor kapja meg azt a segítséget. Ez babafüggő, az egyiknek ilyen, a másiknak olyan a temperamentuma.

Kép
sygnum

mino bizti emlékszel vagy akkor te még nem voltál én is bendegúzt szerettem volna de sintés anyós lefujta Kép Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Pille, én is a Lucára szavazokKép

Roz, ügyi vagy a tortával, ezt én is megpróbálom majd, ha Leona engediKép Majd a szülinapjára. Csak éppen ő nem ehet belőleKép

Kép
sygnum

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?