Sziasztok!
Szia Kais! Gyere csak, és érezd magad jól velünk! Kecskeméten laktok?
Nálunk is igen sűrű volt a hétvége! Szombaton sógorom szülinapi partija volt. 3 gyerek, nagymamiék, dédi, meg még páran.. Utána esküvő, aztán Bálinttal és Papusszal teáztunk a Kéttemplom Galéria teázójában. Fantasztikus hely, csoda teákkal, kávékkal, sütikkel! Igaz, inkább pesti árakkal dolgoznak, de ennek a városnak kellett egy ilyen hangulatos unikum hely!
Vasárnap konvektor szállítás Székesfehérvár mellé! Csuda klassz volt a kis kirándulás!
Nem tudom mi van 2-3 este óta Bálinttal...?? Miután szopit követően elaltatom, 1,5 órán belül újra ébred, és nagyon göcsöl. Aztán puki-kaki, tisztába tevés, és megint kezdhetem újra: szopi-altatást.
Már ez volt a második éjjel, amikor az egész hajnalt (több órát) fészkelődik, nyögdécsel, felkúszik a fejvédőig állandóan. Nagyon nyugtalan, de teljesen csak 6-6:30-között ébred. Persze én meg ugrok a mocorgásaira.. lehúzom a rácstól, meg betakarom, meg simikézem..Hát már álmában is teker a pocakja???
Patriot
Igazad van! Annó Syg minden készítmény összeírt itt, és azt le is mentettem.
A Camomillát még nem próbáltuk, de este is Chamomilla tartalmú kúpot (Viborucol) adtam Bálcsinak.. De köszi, hogy ajánlottad a bogyeszt, be is szerzem ma!
Úgy sajnálom... Már a megszokott rotmusában sem tud elaludni, aludni.. Abbamaradhatna mára hasfájás! Sajnos Nana ráérez
dolgokra.. Imádkoztam, hogy mi nehogy úgy járjunk, mint Dani..
Lil
Méghogy nem norműális a nyelvecskéje? Max vicces, ahogy nyújtogatja!
Ja, Bálint nem tud még mindig aludni nappal, max a karomon..
Kob
Andrisom mindig mondja, hogy mennyire fantasztikus kislány Kami!
Roz
A rosszalkodás, elevenség már félegészség!
A plútós torta utáni képeken azokat a ruhákat viseli Áki, amiket most Bálint! Majd dobok fel még képet! Bár, mint a múlt heti fotókon látszik, a zöld mellényes együttest máris kinőtte! Van a ruhácskáid között hófehér kersztelői lány eucik! Azt is visszaviszem!
Mi is készülünk a keresztelőre. Novemberben lesz, mint az apukája névnapja..
Helén
Ezek a Hannák..
Én meg itt örömködöm, hogy már kinyomja magát Bálcsi, és hogy ma végre megfogta a fa csörgő békáját, és a szájához vette kicsit nyalogatva
. Viszont állandóan ülni akar, mint Leona! Már hisztizik soxor, ha nem segítünk picit rá! Milyen vázrendszeri problémái lehetnek konkrétan, ha már ennyi idősen ülni akar??
Syg
Ahétre nem rendeltem kaját, megpróbálunk Bálcsival főzni valamit!
Akármi is lesz, az tuti, hogy ma válaszolok Neked!